Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

VEGETARISK KOST blir man starkare och uthålligare av! Det är OXEN, HÄSTEN, GORILLAN och ELEFANTEN gr

Posted on: 11 februari, 2009


 


VEGETARIANER
blir STARKARE och UTHÅLLIGARE!

OXEN, HÄSTEN, GORILLAN, NOSHÖRNINGEN och ELEFANTEN….

…utgör finfina BEVIS för detta förbisedda, bortglömda faktum, att grönt är rena dunderfödan!! 

Här följer dessutom ett antal världsberömda bodybuilders som är vegetarianer, som byggde sina muskulösa kroppar utan att inta något kött:

Bodybuilern Bill Pearl, Mr Universe 1953, här som 56-åring:

http://www.shelterpub.com/_fitness/_weight_training/Bill_stand_pose.jpg

Bodybuildern Roy Hilligenn, Mr America 1951:

http://ksteveh.tripod.com/Hilligenn.htm

Bodybuilern Andreas Cahling, Mr International 1980:

http://www.andreascahling.com/images/misc/andreas_cahling_age_49.jpg

Bodybuildern Steve Holt:

http://vegetarianbodybuilder.com/index2.html

Världsrekordet i pushups, 17 003 på raken, innehas av vegetarianen Alan Jones:

http://tribes.tribe.net/allnaturalwellness/thread/8b90d0af-7073-4dff-846b-bee5be0ae66d


Här kan ni läsa
om alla andra fördelar med en vegetarisk diet:

http://blogg.aftonbladet.se/27702/perma/1034805/

http://blogg.aftonbladet.se/27702/perma/1035266/

SLUTSATS?

GO VEGGIE!

Eller hur, kära vänner?

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens* boning (Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst)….Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt


17 svar to "VEGETARISK KOST blir man starkare och uthålligare av! Det är OXEN, HÄSTEN, GORILLAN och ELEFANTEN gr"

bra inlägg:D ha en bra dag!!!!

Gilla

Tack, detsamma!

Gilla

en tumme med 😀

Gilla

Har du hört talas om gener?

Gilla

Och varför har vegetarianer så starka gener?

Gilla

Generna kommer ju inte efter ditt beslut att bli vegetarian 🙂 Du har länkat 4 (5 jag vet fast vi kommer till det sen) personer, om vi väger dessa 4 mot de andra tusentals kroppsbyggarna som äter kött då? Och nu till den femte, världsrekordet av pushups innehavs av Minoru Yoshida från japan med sina 10,507 stycken på raken…

Gilla

Generna påverkas faktiskt av våra livsval!Världsrekordet i pushups, 17 003 på raken, innehas av vegetarianen Alan Jones:http://tribes.tribe.n

Gilla

allvarligt.bråkar du om kost som alla andra dietister ,matkonsulter,mmsnart får vi väl inte äta växter utan bara gaser från våra egna fjärtar och gaser från våra rapar.och leva på helium och när vi dör så dör vi i en ljus röst som säger pufff.

Gilla

Du behöver inte sluta äta växter!Du måste äta någonting!Ät som en civiliserad människa eller som ett sofistikerat djur, men när vi dör så kanske vi hör en ljus röst, men den här rösten manar oss vidare in i nästa liv och detta är frukten av att vara vegetarian. Att vara vegetarian är ett steg på väg mot odödligheten!

Gilla

Fast nu är ju oxen en kastrerad tjur

Gilla

Även tjuren är ett mycket starkt djur!Och han är ju som bekant vegetarian!

Gilla

men smartare blir man tydligen inte=)

Gilla

Men han blir fredligare, vänligare, mera sällskaplig, och det är ingenting som talar emot att detsamma inte skulle gälla för människor.

Gilla

jag förstår ärligt talat inte hur man kan äta kött. ”Om slakthusen hade glasfönster, så skulle alla vara vegetarianer.” – stämmer så bra!!usch..

Gilla

”jag förstår ärligt talat inte hur man kan äta kött. ”Om slakthusen hade glasfönster, så skulle alla vara vegetarianer.” – stämmer så bra!!usch..”Hur tror du att det funkade för mindre än 200 år sen.Familjen var för fan med och lärde sig hur man slaktar ett djur på ett bra sätt, hur man bevarar kött osv.Att djur som äter växter skulle vara starkare eller uthålligare är en lögn det med.Tiger, Schimpans, Haj, Alligator, Örn, Orm, Spindel, Hund djur, Björn, Späckhuggare, Val. Det är bara att välja.Inget djur är bättre än det andra. Anpassade dock.

Gilla

Slakta och bra…hur går det ihop?

Gilla

”Slakta och bra…hur går det ihop?”Att slakt är bra?Beror på vart du kommer ifrån, överflöd av det i Sverige men i andra länder har man inte lika mycket.En spik i skallen dödar djuret mer effektivt än att försöka sänka det med en skruvmejsel. Så ja det finns bättre och sämre, bra och dåliga sätt att slakta djur på. Alla är inte vegetarianer och följer dina ramar, måste du komma ihåg.

Gilla

Lämna en kommentar

Kategorier