Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

THOMAS DI LEVA – Extatisk Mantra-musik för själen!

Posted on: 8 april, 2009



GILLAR NI SKÖN, COOL MUSIK?


GILLAR NI ETT LYFT FÖR SJÄLEN?

 


MUSIK-VIDEO:

Thomas Di Leva: Sat cit ananda, Om tat sat:

 

 

 

 

Thomas Di Leva mediterar och fyller sinnet med heliga ljudvibrationer; mantras:

http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/artikel_1500095.svd


Mantra
är Namn på Gud som befriar sinnet (mana + trayate) från materiens värld, som konstant ska upprepas, tills mantrat följer en både i vaket och sovande tillstånd:

http://sv.wikipedia.org/wiki/Mantra

 

Thomas Di Leva: Vad har han i blickfånget?

 


 

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst – Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt

 

22 svar to "THOMAS DI LEVA – Extatisk Mantra-musik för själen!"

”Om människan vill ha frihet, varför hålla fåglar och djur i burar? Sannerligen är människan kungen av rovdjur, då hennes brutalitet överträffar dem. Vi lever genom andras död. Våra kroppar är begravningsplatser! Jag har sedan tidig ålder avstått användningen av kött.”- Leonardo da Vinci (1452-1519)”Om man verkligen allvarligt söker leva ett gott liv, så är det alltid köttprodukter som är det första man ska avstå, därför att dess nyttjande helt enkelt är omoraliskt, då det involverar verkställandet av en handling som strider mot den moraliska känslan – dödande.”- Leo Tolstoy (1828-1910)”Vi är levande gravar av mördade djur, som slaktats för vår aptits skull. Vi frågar oss aldrig i vårt frosseri om djuren har rätt till ett liv. Hur kan vi i vår värld hoppas uppnå den fred för vilken vi strävar, när vi ber till Gud över högar av lik och kränker moralens lagar. På så sätt föds grymhetens avkomma – krig!”- George B. Shaw (1856-1950)”Vegetarisk föda ger en djup fördelaktig verkan på det mänskliga temperamentet. Om hela världen anammade vegetarianism, skulle det påverka mänskligheten och livets överlevnad på Jorden på ett ytterst välgörande sätt.”- Albert Einstein (1879-1955)”Om slakthusen hade glasfönster, så skulle alla vara vegetarianer.”“Om någon vill rädda jorden, så räcker det med att bara sluta äta kött. Det är det allra viktigaste och bästa man kan göra. Det är förbluffande när man tänker på det. Vegetarianism löser många problem på en gång; ekologin, världssvälten och grymheten.”- Linda & Paul McCartney (1942-…)”Som styrande på jorden är det människans ansvar att behandla alla djur med vänlighet, kärlek och medkänsla. Att djur tillåts lida på grund av människans grymhet är ofattbart. Vänligen hjälp till att få stopp på detta vansinne!”- Richard Gere (1949-…)”Människor och djur må vara annorlunda intellektuellt sätt, men det är ganska uppenbart att djur har ett rikt känslomässigt liv och att de känner glädje och smärta. Det är lätt att glömma sambandet mellan en hamburgare och kon som den kom ifrån. Men jag tvingade mig själv att erkänna faktumet att varje gång jag åt en hamburgare, så hade en ko upphört att andas, råma och ströva omkring.”- Moby (1965…)

Gilla

Hej jag kollade runt lite @fb och sen kollade jag @ din cp tråd @ som inte handlade om någonting men du verkar vara helt dum i huvudet @ hultsfred 02. Hoppas du mår bra @hemmet @ din fule fan

Gilla

Va?Vad har du rökt för nåt?

Gilla

Det der er den styggeste dama jeg har sett. Noen gang!

Gilla

Han heter Thomas!

Gilla

Samme hva hun heter, hun er ikke pen.

Gilla

Men det viktiga är inte ens yttre, utan ens inre!

Gilla

Min dotter; Varför fick fåglar ben när de kan flyga?Jag; För de måste vila vingarna iblandMin dotter; Men mamma, Du säger ju att det är så skönt med en långpromenad.

Gilla

Piloter har ju en förkärlek för att flyga, så de kan mycket väl (om karmakontot tillåter) få en kroppsmodell med vingar i sitt nästa liv!

Gilla

Men Snillet, har du gått och förälskat dig i en man?

Gilla

Gud älskar alla levande varelser, alla sina söner och döttrar!

Gilla

Är du Gud nu?

Gilla

Guds eviga tjänare!

Gilla

Och ändå är du bög?

Gilla

Svar nej!

Gilla

Du är förälskad i två män, Di Leva och Gud. På vilket sätt är du inte bög?

Gilla

Jag älskar alla som älskar Gud! 🙂

Gilla

Suck. När ska du förstå att du predikar raka motsatsen till kärlek?

Gilla

Och vad är denna raka motsats till kärlek som jag predikar?

Gilla

Ditt budskap är: ”Jag har rätt och alla andra är idioter.”Därtill vägrar du uppvisa bevis för dina påståenden, utan du vill dessutom att vi ska tro dig på ditt ord när du påstår rena vansinnigheter som att ett ägg har svettats ut universum.

Gilla

Mitt budskap är: De heliga skrifterna har rätt och alla andra kan ta del av den Absoluta Sanningen som förmedlas där!Därtill vägrar du uppvisa bevis för dina påståenden, utan du vill dessutom att vi ska tro dig på ditt ord när du påstår rena vansinnigheter som att universum skulle ha trollat fram sig själv från tomma intet och att Livet skulle ha uppstått ur livlösa kemikalier.

Gilla

tack!!!!! du har helt rätt, jag har kommit till samma sak, det hela börjades med att jag skulle bara testa om jag klara mig utan kött i 2 veckor, . lever nu, snart i 1 år, var sugen, och har smakad 3 ggr, klara inte att äta, har förstod, att det är kryddor som gör smaken. men man träffar på människor som inte förstå, jag aldrig försöker övertyga nån, men har hörd en roligt kommentar, när de frågar: varför äter inte du kött?. svarar jag : varför äter du kött? tack en gång, jag som trodde att män kan inte tänka så!!!

Gilla

Lämna en kommentar

Kategorier