Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

2 PENSIONÄRER PÅ ÄLDREBOENDE DOG – Efter vaccinering !!! Varför mörkar läkemedelsverket dessa fall?

Posted on: 26 november, 2009


 

TVÅ PENSIONÄRER PÅ ÄLDREBOENDE DOG – EFTER VACCINERING !!!

INTE ETT ORD OM DETTA I MEDIERNA…LOCKET PÅ !!!

Här är en rapport kring två pensionärer som dog på ett äldreboende i Falkenberg, i direkt anslutning till att ha blivit injicerade med vaccinet:

http://www.smabrukaren.se/sm%C3%A5brukaren/FOV1-0001808D/S000B1EB9-000B1EBC?Plugin=Blog

http://www.smabrukaren.se/sm%C3%A5brukaren/Rune%20Lanestrands%20blogg/?Plugin=Blog&Documents=1-20&OpenArticleURL=S000B20BF-000B20F1

http://www.smabrukaren.se/sm%C3%A5brukaren/Rune%20Lanestrands%20blogg/?Plugin=Blog&Documents=1-20&OpenArticleURL=S000B239D-000B23A4

 

VARFÖR MÖRKAR LÄKEMEDELSVEKET DESSA DÖDSFALL…???


TA REDA PÅ FAKTA, KÄRA VÄNNER !!!

INFORMERA ER KRING VACCIN-SKANDALEN !!!

Sidorna som avslöjar och håller er uppdaterade kring vaccin-skandalen och agendan bakom den gentekniskt framställda svininfluensan, dag för dag, timme för timme:

http://www.vaccinationsfaran.se
http://vaksineaksjon.no

http://www.wordmworld.net/bubble-words/vaccinationsnyheterna
http://www.wordmworld.net/bubble-words/informationskriget-svininfluensan

http://byfanenfrandalarna.wordpress.com
http://svinagendan.wordpress.com/oversikt
http://www.abovetopsecret.com/swineflu.html

Läs här Leif Arnolds avslöjande dokument, med mängder av tungt bevismaterial, som skickats till berörda svenska myndigheter, JK, SÄPO, forskare och journalister:

http://docs.google.com/fileview?id=0B7ZULk176_rKYmRmZWNkMzYtNzg3My00NzYxLWE3NGMtYWNiMjhiODAwNzE4

 

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens* boning (Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst)….Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt

 

3 svar to "2 PENSIONÄRER PÅ ÄLDREBOENDE DOG – Efter vaccinering !!! Varför mörkar läkemedelsverket dessa fall?"

Några idéer?Varför mörkar läkemedelsverket dessa skakande dödsfall?

Gilla

Om man bor på äldreboende är man fysiskt och kanske psykiskt i ganska dåligt skick för det mesta ….. kanske de avlidit ändå ? Vem vet det ? Det dör faktsitk väldigt många på äldreboenden och särskilt varje vinter när influensan kommer. Det är väl att anse som en naturlig död när man är gammal och sjuk att inte klara en influensa ….ALLA läkemedel har biverkningar. Och man väljer ju själv om man vill ha dem eller ej. Man dör av att äta salt också – om man gör det fel. Man kan t o m dö av att dricka vatten. Det finns mycket man kan trilla av pinn av …. och vi skall alla den vägen gå när tiden är räknad ! Vaccinera dig inte om du är orolig. Troligen överlever du svinflunsan om du är frisk i övrigt och sedan är du immun. Du gör ju som du vill ! Jag som jag vill …. och jag ska efter moget övervägande vaccinera mig . Så jag vågar träffa mitt mycket för tidigt födda barnbarn och veta att jag inte smittar henne … om HON får det klarar hon sig kanske inte.

Gilla

Enligt vårdarna så var ju det skumma i det här fallet att dessa två pensionärer var förhållandevis pigga och krya…Kolla igenom länkarna jag gav!

Gilla

Lämna en kommentar

Kategorier