Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

DITT NÄSTA LIV, vart vill du ta vägen då? Helvetet, Underjorden, Jorden, Himmelen, Andliga världen?

Posted on: 26 mars, 2009
SUGEN ATT LÄSA OM MÄNNISKORS TIDIGARE LIV?

FINNS MASSOR AV VETENSKAPLIGA BÖCKER I ÄMNET!

Här en svensk sajt, som ger massor av grymma förslag till vetenskaplig läsning kring detta med reinkarnation, dvs återfödelse, själavandring:

http://www.tidigareliv.com/index.html

Vetenskapliga bevis för själens existens:

http://www.tim.nu/swe/frame_m.html

Vetenskapliga bevis för att vi överlever kroppens och hjärnans död:

http://www.near-death.com/evidence.html
http://www.near-death.com/experiences/evidence01.html

http://www.iands.org/bib.html

TILL DISKUSSION:

Är det nån här som har kvar minnesbilder från sitt tidigare liv?

Vart skulle ni vilja ta vägen i ert nästa liv?

I vilken sorts kropp, och var?

Helvetet?
Underjordiska världarna inuti Jorden!
Tillbaka till vår värld, Jorden!
Himmelska planetsystemen!
Den eviga andliga världen, Guds rike!


Ett tips:

Det enda raka är ju givetvis att avbryta det fördömda ändlösa kretsloppet av födsel och död, och återvända tillbaka Hem till den eviga andliga världen, Vaikuntha, till Guds personliga umgänge!

VAD ÖNSKAR NI, kära älskade vänner?

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens* boning (Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst)….Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt


Annons

18 svar till "DITT NÄSTA LIV, vart vill du ta vägen då? Helvetet, Underjorden, Jorden, Himmelen, Andliga världen?"

Ja, gott folk…vart skulle ni vilja styra kosan i ert nästa liv?

Gilla

”Vetenskapliga bevis för..” HAHAAHAHHAHAHAH snälla använd inte ordet vetenskap tillsammans med massa påhittat trams, finns ju ingen trovärdig källa i ditt inlägg och allt du skriver är bara ogrundat och kan inte bevisas för 5 öre..Sluta vara så blind för fakta.

Gilla

Vart vill du ta vägen efter att du kilat vidare från din temporära stofthydda?

Gilla

jag slår vad om att de kläder och boende och glasögon du bär är mänskligt gjorda.samt datorn du knapprar på. oooooummmtattt sattt din sprattt.orrrsak verkan.be till gud om ny uppgradering på din data. tar inte hand om din disk va trist.va ska man då med gudar till.

Gilla

1. Människogjorda?Människan kan ju inte ens skapa den minsta lilla bakterie…och vem är det som har försett oss med materien, så att vi överhuvudtaget kan tillverka kläder, bostädeh glasögon?2. Vem har skänkt dig luften att andas, vem har skänkt dig elden att värmas av, vem har skänkt dig Jorden att gå på, vem har skänkt dig luften att andas, vem har skänkt dig etern så att du kan höra, vem har skänkt dig födan att mättas av, vem har skänkt dig vatten att dricka, vem har skänkt dig kroppen att verka igenom, vem har skänkt dig din fria vilja, vem har skänkt dig ditt samvete, vem har skänkt dig sinnet att tänka med, vem har skänkt dig intellektet att resonera med, vem har skänkt dig egot att identifiera dig med, vem har skänkt dig munnen att tala med, vem har skänkt dig hjärtat att känna och älska med, vem har skänkt dig livet att leva?

Gilla

Uvesentlig.

Gilla

Ditt nästa liv oväsentlig?Detsamma sa du säkert i ditt föregående liv om livet efter…och du tycker väl inte att ditt nuvarande liv är oväsentlig? 🙂

Gilla

Den andliga världen,som det känns nu.Kram/Pluppa

Gilla

Grattis!

Gilla

Är man buddhist eller hindu så är väl återfödelsen det värsta som finns.Du borde inte uppmuntra det eller prata om det i så glad ton, utan varna folk för det.

Gilla

Du har fullständigt rätt DJ!Det är endast önskvärt att återfödas om man vill bistå i Herrens mission att återbörda själar tillbaka till Guds eviga kungarike!

Gilla

Det här med om man har haft ett liv innan det här livet. Så måste ju jag har varit väldigt rik och bortskämd i mitt förra liv, för jag kan inte för mitt liv begripa varför jag är fattig i det här livet. När jag får lön, så tror jag att jag har hur mycket pengar som helst, å spenderar allt med en gång.

Gilla

Intressant tankegång, onekligen!

Gilla

det är även vetenskapligt bevisat att gud finns inte,jesus var an vanlig lärare,osv,,,,

Gilla

Skulle man kunna få ta del av dessa vetenskapliga bevis, tack!

Gilla

Hvilket foregående liv?

Gilla

Livet du levde innan du dök upp i din nuvarande kropp!Kropparna byts ut, men du består…

Gilla

Kan du bevisa för mig att det är så här det funkar med resor mellan olika ”nivåer”.Och det här med att man har bara ett ”liv”. Innebär detta att man aldrig kan återvända till jorden? Innebär det att ”leva” kan man bara göra på jorden?Jag har inget minne av tidigare liv, varför inte?Kan du utförligt beskriva dom olika världarna och vad som finns i dom så jag kan välja vart jag vill hamna, dessutom hur ska jag vara, vart ska jag gå för att komma till de olika världarna. Lite förvirrad här som du hör.Måste säga att det är ett intressant forskningsområde du forskar inom!Christoffer

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


  • Snilleblixten: Han vart Kung redan dagen då hans mor dog!
  • Snilleblundern: Och så var kung Charles krönt till konung den 6:e maj 2023. Kan du vänligen sluta försöka spå i framtiden genom stjärnorna? Jag tror mer
  • Tanya Atkins: This is a grreat post thanks

Kategorier

%d bloggare gillar detta: