Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

Om bloggen


.

VÄLKOMMEN TILL DÖD O ÅTERFÖDD´S BLOGG:

Jag är en livsforskare som forskar och ger svar kring livets djupaste gåtor och mysterier! Skiljer lögnerna från sanningen, det onda från det goda! Välkomna, kära älskade vänner!

ÖPPEN DEBATT

Välkommen till mer än 200 blogginlägg, med mer än 20 000 kommentarer, där jag bland mycket annat ger er den sanna bilden av universum och dess skapelse, baserad på de tidlösa heliga indiska Veda-skrifterna, samtidigt som jag hudflänger dagens förnuftsvidriga ateistiska slump- och hokuspokusteorier som Big Bang-myten och evolutions-myten (sagor för vuxna), bara pseudovetenskap som inte gör någon själ lycklig!

Jag finns även på Flashback som ”Död o återfödd”, men har varit avstängd därifrån i mer än 6 år, av de yttrandefrihetsbekämpande modsen, allt efter att jag i oktober 2012 publicerade min revolutionerande vetenskapliga avhandling med 108 argument för den heliga Geocentrismen, att Jorden befinner sig i universums centrum, att Solen spiralkretsar kring vår stationära centrumplacerade jord, och att stjärnhimlen roterar 366,25 varv på 365,25 solvarv/dagar. Jorden axelroterar därmed 1 varv/år (!) i synk med solens årliga östliga omloppsbana:

https://www.flashback.org/p39915145#p39915145

https://www.flashback.org/p39915089#p39915089

Det är i huvudsak Flashbacks yttrandefrihetsbekämpande och konspirations-förnekande moderatorer KimNeilJung, bernad_law och gason, som i konspirationsforumet bedrivit häxjakten mot mig. Det dessa och många andra Flashback-mods ogillar främst är inlägg kring Geocentrismen och Chemtrails, då de går emot deras trångsynta världsbild.

Att Flashback-ledningen hållit och håller dessa Flashbacks marodörer om ryggen är en praktfull skandal och vittnar om att det inte är mycket bevänt med yttrandefriheten på det forumet…

.

Jorden är ett cirkelrunt plan, en cirkulär jordskiva med Antarktis höga isberg som omringar vår platta jord och håller världshaven på plats. Därefter fortsätter det jordiska planet horisontellt i miljarder kilometer till. Under oss har vi de underjordiska planetsystemen och över oss har vi de himmelska planetsystemen, vilka är 7 till antalet. Finns ju även ett talesätt som säger ”Befinna sig i sjunde himlen”, befinna sig i ett tillstånd av gränslös lycka, vilket man gör högst upp på vår skapargud Brahmas sjunde himmel.

Ovanför Brahma finns ju den eviga andliga världen, med Vishnu och Krishna i centrum, den absoluta rumtiden (evig nutid), där själarna slipper dödsdömda materiella köttkostymer, vilket vi tvingas bära omkring på här i den relativa rumtiden, då vi är satta under den stränga karmalagen. Våra grova jordiska korpgluggar är otroligt bristfälliga instrument, med tanke på att de endast uppfattar en ytterst liten bråkdel av hela det elektromagnetiska spektrumet. Inte undra på att vi misslyckas kapitalt med att detektera naturen och livsformerna på andra himlakroppar.

.

Jorden är faktiskt universums stationära mass- och rotationscentrum, det kosmiska sätet och navet som planeterna och stjärnorna naturligt roterar kring. Det eteriska världsberget/världspelaren Meru, Axis mundi, penetrerar jorden axialt genom Nordpolen, och utgör därmed universums kosmiska rotationsaxel. Det är kring denna världspelare, som definierar himmelspolerna, som hela stjärnhimlens himlakroppar roterar ett varv kring varje dygn. Denna mytomspunna Meru, som genomtränger jordens polaxel, jordens orubbliga ryggrad, omtalas faktiskt inom all världens religiösa traditioner och kulturer, om än vid olika namn.

Meru är förbindelselänken mellan de tre världarna (himmel-jord-underjord), och sträcker sig ända uppifrån gudarnas överjordiska himmelska världar, via jorden, ned till demonernas gudsfärgätna underjordiska världar, Hollow Earth. I den nordiska mytologin utgörs världspelaren av asagudarnas världsträd Yggdrasil, som asaguden Heimdall förknippas med.

.

EPISK FLAT EARTH INTERVJU – ERIC DUBAY:

.

FRÅGOR & SVAR KRING VÅR PLATTA JORD:

.

DE TVÅ ABSOLUT BÄSTA FLAT EARTH DOKUMENTÄRERNA PÅ NÄTET:

VÅR PLATTA CIRKELRUNDA JORD bevisas nu av en massa vetenskapliga experiment, bland annat laserexperiment:

https://snilleblixten.net/2016/09/30/jorden-ar-platt-bevisas-nu-av-laserexperiment/

.

Sjung Hare Krishna, Guds Heliga Namn, vilket är den andliga lösningen på livets alla problem:

Hare Krishna Hare Krishna, Krishna Krishna Hare Hare
Hare Rama Hare Rama, Rama Rama Hare Hare

Hare Krishna-mantrat = Fredsformeln i denna missämjans och hyckleriets tidsålder.

.

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst – Herren vare med er!

Hare Krishna!  Hjärta

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt aka Död o återfödd

P.S. Att jag på många diskussionsforum, förutom här på min blogg, haft för vana att avsluta mina trådinlägg med ”Fick en Snilleblixt”, har att göra med att vi alla är eviga små fragmentariska beståndsdelar av Gud, själar/minigudar, vilka kan få små snilleblixtar från det Allsmäktiga Snillet, Herren Krishna, Gudomens Högsta Personlighet.

Min Twitter: https://twitter.com/Snilleblixten

.

Annons

69 svar till "Om bloggen"

Om Snilleblixten´s Blogg:

Jag är en livsforskare som forskar och ger svar kring livets djupaste gåtor och mysterier! Skiljer lögnerna från sanningen, det onda från det goda! Välkomna, kära älskade vänner! ÖPPEN DEBATT!

Hare Krishna-mantrat = Fredsformeln i denna missämjans och hyckleriets tidsålder!

Sjung Hare Krishna, Guds Heliga Namn, vilket är den andliga lösningen på livets alla problem:

Hare Krishna Hare Krishna, Krishna Krishna Hare Hare, Hare Rama Hare Rama, Rama Rama Hare Hare

Gilla

Håller med angående hyckleriets tidsålder, en fråga i samband med det, är det sant att det finns något gott i alla religioner? De flesta religioner lär att man inte får ljuga eller stjäla osv. Jag läste i 2 Kor. 11:14, 15: att Satan själv ständigt omskapar sig till en ljusets ängel. En av hans främsta metoder verkar därför vara att bedra människor med falsk religion av olika slag. Har du någon uppfattning om hur man avslöjar falsk religion? Man vill ju inte dricka ett glas förgiftat vatten bara därför att man är försäkrad om att det mesta av innehållet är vatten.

Gilla

Ja, det finns gott i alla religioner!

Gilla

MAN hör ofta människor säga: ”Om man bara är uppriktig, så godtar Gud ens tillbedjan. Det finns något gott i alla religioner.” Inom bahairörelsen har man till och med gått så långt att man har införlivat de nio världsreligionerna med sin lära. Man menar att alla dessa religioner är gudomliga till sitt ursprung och är fasetter av en och samma sanning. Men förhåller det sig verkligen så?
Tror du, till exempel, att Gud kan godkänna en religion som beordrar sina medlemmar att placera ut nervgas på offentliga platser, så att massor av människor riskerar att dödas? Den anklagelsen har riktats mot en religiös grupp i Japan. Eller tror du att Gud godkänner en religion som får sina medlemmar att begå självmord? Det var vad som hände anhängarna till sektledaren Jim Jones för några år sedan.
Om vi går längre tillbaka i historien, kan vi också fråga oss: Kan en religion verkligen behaga Gud om den underblåser krig, som fallet var under trettioåriga kriget 1618–1648? Enligt The Universal History of the World var denna religiösa konflikt mellan katoliker och protestanter ”ett av de värsta krigen i Europas historia”.
De korståg som företogs från 1000- till 1200-talet resulterade också i en fruktansvärd blodsutgjutelse. Under det första korståget, för att ta ett exempel, drog de så kallade kristna korsfararna mot Jerusalem och slaktade brutalt den muslimska och judiska befolkningen.
Kristenhetens religionssamfund är naturligtvis inte de enda som gjort sig skyldiga till blodsutgjutelse. Som den franske filosofen Blaise Pascal uttrycker det i sitt verk Pensées: ”Människor begår aldrig en skändlighet så villigt och glatt som när de gör det av
religiös övertygelse.”Så det finns ont också, riktigt ont, kan en sån organisation verkligen vara en sann religion, finns inget bättre?

Gilla

Hur ställer du dig till bibelns svar på ”livets djupaste gåtor”?

Gilla

Ställer mig väldigt positiv!

Gilla

De flesta religioner lär att något inuti oss lever vidare efter döden. Vissa säger att de döda kan skada dem som lever eller att de onda kommer till helvetet. Vad tror du?

Gilla

Visst lever vi eviga själar vidare efter att vi kilat vidare från våra dödsdömda jordiska stofthyddor…

Till helvetet kommer de som syndat nåt förskräckligt. Dock är vistelsen i helvetet, precis som himlen, temporärt.

Gilla

det du skrev om gyllene snittet det är ju skitsnack
tänk såhär : om vi kom efter så hittade vi gyllene snittet och tyckte om det det behöver inte vara så att någon la dit det och den bilden på den där nebulosan eller galaxen eller vad det nu var det finns miljarder och åter miljarder av såna att vi hittade en som hade gyllene snittet i sig betyder inte att det är godumligt
och religon (som du såklart tror på vilken bryr jag mig inte om) kanske bara var ett påhitt av evulitionen så att vi hade någon förklaring på vad vi gör och varför och varför vi inte bara ska lägga av och dö, så homo sapiens sapiens inte bara dog ut utan fortsatte mutera och fortsätta utvecklas.

Gilla

Påhitt av ”evolutionen”

Hur skulle något som är totalt IQ-befriat och i total avsaknad av tänkande, kunna hitta på något åt någon?

Gilla

Du låter som en troende, för du ger evolutionen som inte kan tänka en gudomlig makt och orsak, varför?
Är det inte lättare att tro att en intelligent övermänsklig person har åstadkommit allt du kan se, växter, djur, individer med känslor, djur med olika instinkter som styr dem osv. Man hittar en liten stenbit som råkar likna ett verktyg, slumpens verk? Nej, direkt anar man en konstruktör, varför? Kan det ha med någon djupare orsak varför logiken plötsligt svänger om? Egendomligt.

Gilla

Helt korrekt!

”Smart” är inte så smart…

Gilla

Det är fullt möjligt att en själ eller medvetande överflyttas men tron måste vara extremt stark och även en stark bön och kräver oftast en präst till hjälp. Detta är Fullt sant.
Jag har en vän (man, låg i koma i 3 år) som avled den 17 januari 2014 (Helsingborg), samtidigt låg en mycket gammal dam (80år) som jag också känner sen tidigare på medicin, hon har levt länge med svår blodcancer (leukemi). Hon lever än idag.
Detta hända på Helsingborgs lasarett 17 Januari 2014, övervaknings bilder finns på något mycket märkligt, där jag är inblandad.
(OBS! Hela jag kände att det kändes väldigt konstigt inom mig och jag var jätteorolig för nånting jag inte visste om, innan allt detta skedde hade jag pratat med en Präst som hade fört min talan vidare till Gud, vilket jag absolut inte trodde på eftersom jag inte tidigare varit särskilt troende tidigare, men Nu har jag Fått svar på att GUD verkligen Finns för att rörde vid mig, det jag har varit med om och utfört rekommenderas ALDRIG utan att först talat med en Präst och rådfrågat).
Jag fick syn på självaste döden i mänsklig skepnad, jag pratade med honom (det finns på övervakningsfilm på Lasarettet) och skulle leda in honom på att annat spår som till exempel ta en fågel eller någon annat nyligen dött djur. Jag rörde vid döden jag föll ihop, där på golvet (antagligen fick hjärtstillestånd & dog på riktigt) Fick se ett starkt ljussken och en stor hand som sträcktes ut från ingenstans och jag kände hur jag lyftes upp från marken (allt syns på övervakningsfilmen men ingen hand syns med jag flyger/svävar i luften). Hela jag min kropp försvann ut från entrén, samtidigt så var det som jag fick medvetandet tillbaka och kände hur jag liksom flög iväg och pratade med någon och kändes som flera minuter kanske någon timme eller timmar gick jag tyckte jag fick synd på något/någon som uppenbarade sig som jag pratade vidare med och förklarade att den avlidna vännens själ fanns och skulle tillbaka i hans kropp innan döden fick chansen att ta själen efter långt om länge så var det som om jag fick ta hand om denna själen och hade förmågan att bära den med mig inom mig (verkar helt otänkbart) det kändes som hur lång tid som helst hade gått, när jag väl kom tillbaka till entrén så var jag väldigt förvirrad och vaknade upp på golvet igen som inget hade hänt ut kom räddnings personal från dörrarna med defrillbrator och massa andra saker, men innan dom ens kommit fram till mig eller tagit tag i mig så vaknar jag självmant och vet att något hänt mig och vad men som sagt jag är förvirrad och jag går in självmant då på provtagning och när sköterskan ska ta prov på mig och sticker butterfly nål i armen på mig så böjs nålen runt och den går i min arm(går igenom huden, men inget blod kommer), sköterska försöker igen med en ny butterfly nål samma resultat igen in i armen igenom sköterskan ser att den går in i armen igen och nålen böjs (inget blod kommer) hon är chockad och tvingas gå och titta i min journaler och prata med kollegor, jag ställer mig upp och har tröttnat går iväg och säger det är inget fel på mig jag mår bra, och istället då går till medicin (Jag glömmer helt enkelt bort min Koma vän) och besöka min gamla vän dam 80 år mot alla principer anhöriga är där som jag också känner jag sätter mig ner i en stol och pratar om vad som hänt och då att jag har mött döden och sett döden på RIKTIGT sedan säger En av de anhörig VI TROR dig och de ringer till koma avdelningen (OBS! jag har aldrig ens varit i närheten av min vän som ligger där inte ens besökt honom för det har varit för mycket för mig att klara se honom i det skicket) i det ögonblicket vill bara den anhörig höra om det är någon som Dött/avlidit precis och det ä rdet jag får reda på efternamnet det räckte sedan säger jag att damen hon kommer krya på sig och jag stryker henne på högra kinden och säger du kryar på dig & hennes namn och märker att hon reagerar starkt med en stark andan eller pust efter ungefär 3-5min senare reser sig damen upp och behöver gå på Toaletten och ber en anhörig (hennes dotter att hjälpa henne) Plötsligt skriker damen ”Hjälp!” och sedan skriker hon ”K– u — k— var e min k–u–k”, det är hennes Röst och Ton men Exakt sättet hon säger det på Låter Exakt som min (OBS! dessa två hade ALDRIG någonsin träffats) manliga vän som precis gått bort förstår jag att det verkar som hans själ vandrat in i hennes kropp jag blir rädd och orolig och anhöriga kräver att det ska tas nya prover vilket man göra hela tiden på leukemi patienter detta genomförs och efter undersökning av blodproverna så finns ingen blodcancer kvar nya prover tas igen samma procedur genom förs säkert 8-10 gånger Läkarna förstår ingen Cancer verkar vara bort damen är Frisk och blir frisk förklarad och jag hör henne säga jag måste ringa ”vi kan kalla henne Lotta” som är en gemensam vän till mig och den avlidna manliga vännen jag rister på mitt huvud och säger ”VA!” du känner väl inte henne ”e jo” jamen hur kan du göra frågar jag jamen du vet ju allt vi tre gjort tillsammans då reagerar jag igen men hur kan du veta detta säger jag till damen detta har jag aldrig berätta för någon annan? VI ALLA KÄNNER OSS FÖRVIRRADE jamen detta är inte möjligt!!! damen vill hem till sin bostad dagen efter vill hon åka besöka alla de folken som Mannen har känt (ock inte träffat på 3 år då han legat i koma, som sagt han är avliden nu vilket är en jätte Sorg för mig) vilka Damen aldrig någon sin träffat och känt till (verka som dom bytt hjärna eller själen eller medvetande) Damen får träffa några av våra gemensamma vänner och pratar om saker som är fullt omöjligt saker som bara Han och vi varit med som som damen inte kunnat få reda på. Jag kommer inte berätta riktiga namnen här p.ga. anonymitets skäl. Det hela hände i entrén på akut mottagning på Helsingborgs lasarett 17 januari 2014 finns ca: 12 vittnen till det inträffade. Fortfarande förstår dom inte vad som egentligen hände.
Som sagt Vittnen finns kamera övervakningsfilm finns och läkare och sköterskor finns det han bara gått 2månader i skriva stund och jag försöker fortfarande förstå händelsen i min hjärna och ska sätta mig ner med allihop igen och BEKRÄFTA ALLT en andra/tredje gång samtidigt jag ska se övervakningsfilmen igen. och minnas tillbaka EXAKT ännu mer detaljer.
men nu har ni fått Svar och bekräftelse på att en SJÄL eller ett medvetande kan fullt möjligt vandra över till annan kropp men inte SJÄLV det måste få hjälp på något sätt. som till exempel vandra in i en fullt frisk kropp för en stund och sedan överföras igen i en annan kropp men som sagt PRÄST behövs för talan måste föras till Gud. FÖR han finns där och jag har inte varit särskilt troende tidigare men när man varit med om detta fått en uppenbarelse på detta sätt och även fått en skymt av GUD vilket är mycket ovanlig tror det händer på 1 på 10 miljoner eller 1 på miljard. samma hände Jesus i Bibeln. NU VET I ALLA FALL JAG och NÅGRA FLER ATT dET är SANT och som sagt vid Tvivel finns övervakningsfilm vilket jag har Krävt för att Tro på detta själv.

mvh Jesper.

Gilla

Tack för en mycket intressant och gripande redogörelse, Jesper.

Gilla

Ladda upp filmen då. Du kan ju förändra världen med ett sådant bevis så vad väntar du på? Inte? Trodde väl det…

Gilla

Vilken film vill du ha uppladdad?

Gilla

okej, vilket universitet forskar du vid? hare krishna sekten?
det är inte små ord du tar till när nu beskriver dig i bloggen; den som anser sig vara utvald att säga sanningen, den som skiljer på ont och gott (= rätt att döma), och har svaren. det kan knappast bli en demokratisk ”öppen debatt” när din uppgift är att säga att ALLA andra i världen är lurade medan du och dina kompisar i krishna-klubben är de enda sitter inne med ”sanningen”….

Gilla

Du är ett apdjur? Okej, då vet vi det… 🙂
(Ordet primat evolutionstroendes eufemism för apdjur.)

Gilla

vart är närmsta ingång till hollow earth om jag står i stockholm central?

Gilla

Nordpolen. Som egentligen inte finns, då det är ett hål där. På samma sätt finns inte heller sydpolen, då det är Antarktis höga isberg som omringar vår platta runda jord i syd!

Gilla

Hare Krishna Snilleblixten! Göran här, vill komma i kontakt med Iskcon, Yogindra såg jag förra sommaren och nu undrar jag om ni kan skriva eller ringa till mig på holmgoeran@gmail.com eller 076- 14 74 138 Jag bor i Sunne i Värmland och vill träffa hängivna kram tack hej Hare Krishna! 🙂 ❤

Gilla

Tack för kontaktuppgifterna, kära Göran! Hare Krishna!

Gilla

Hej! läste om Hörbymasten och fick mig en tankeställare och har googlat mycket och hittade dig. Kommer ihåg att för en 10-12 år sedan kom det ljussken över Hörbymasten som lös upp typ halva himlen. Ett ljussken som kan liknas vid blixt men utan ljud och 10 gånger större. detta hände några gånger under ca två veckor och det var inte något som nämndes i tidningar. Kan säga till 100 procent att det inte var blixt och åska. Jag såg detta på ungefär två kilometers avstånd. Många fler som också sett detta. Är det något du har hört tidigare? Vad kan det vara? Tesla experiment?

Gilla

Vår korrumperade massmedia censurerar allt av vikt!

Gilla

Måste fråga, är denna sida ett skämt? Har svårt att inte skratta högt iaf så bra gjort som skämt iaf. Annars… skrämmande vrångföreställningar. Sök hjälp =/

Gilla

Allt är 100% seriöst!

Någon av de 25 myterna som väckte dig? 🙂

Gilla

Hur ser du på hinduismen o. kastväsendet?

Gilla

Kastväsendet som man föds till och inte kan ändra på, är ingenting att ha…

Gilla

Har du någon uppfattning om religion då, för du verkar ju vara en ”troende”, all religion kan ju inte vara bra eller sann, hur gör du?
De som tar sin religion på allvar borde väl tro att Gud godkänner det trossamfund eller religiösa organisation man tillhör.

Gilla

Religion innebär att återknyta kontakten med Gud, vilket alltid är bra!

Gilla

Du är inte lite knäpp du.

Gilla

Vem, och på vilket sätt?

Gilla

tycker det är dumt att kalla folk knäppa bara för att dom försöker bevisa något som man själv tycker är helt absurt, så länge han inte försöker skada, diskriminera, någon eller en några (eller en viss grupp av etniska själ) så tycker jag att man ska låta bli med sådan här diskriminering och komma med riktiga argument. vill tilläga att även jag tycker dessa påståenden är helt absurta men låter bli att kränka folk för det.

Gilla

Hej Snilleblixten, jag heter Sammy och jag går på Mediegymnasiet i Malmö. Jag och tre andra har ett projekt om hinduismen och vi skulle vara tacksamma om du känner någon som vi kan intervjua om det här i Skåne.

Med vänliga hälsningar

Sammy

Gilla

Hej Sammy,

Kontakta kvinnan som har denna blogg, hon bor i Skåne:

http://metrobloggen.se/harekrishna

Gilla

Var snäll och titta på det här http://rednuht.org/genetic_cars_2/ eftersom du inte tror på evolutionen den här killen förklarade det jättebra https://www.youtube.com/watch?v=d92aCvexE1U

Gilla

Du misstar adaption och förändringar inom livsformerna felaktigt med myten om evolution, att livsformer skulle utvecklas från lägre till högre former…

Gilla

Tack Snillet för att du sprider ljuset! Du har hjälpt mig otroligt mycket!

Gilla

Gläder mig att höra!

Gilla

Du verkar en trevlig prick! Men jag är rädd att du bara TROR att du tror på sanningen. Jag själv har mött Jesus och han är den enda som kan frälsa oss! Han säger själv i Johannes 14:6: ”Jag är vägen och sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig.” Sök Jesus av hela ditt hjärta! Han älskar dig så mycket att han gav sitt liv för dig!

Gilla

Så du menar att innan Jesus kom till jorden, så kunde inte människan nå frälsning?

Gilla

Oj, hade glömt att jag skrivit till dig, men fick av en händelse se att du svarat. Det var en bra fråga. Kolla in dessa tankar, så kanske du får ett svar: http://www.mikaelkarlendal.se/teologi/fralsning-av-nad-i-gamla-testamentet/

Gilla

Vad är dina egna ord?

Gilla

Hej snill1! Du har fantastiskt sunda åsikter så varför inte spegla hemsidan därefter? Jag kan hjälpa dig för en mindre avgift. Jag har även en fråga: Vad tror du Gud tänkte när Gud red in i Etiopien på sin lama?

Gilla

i Johannesevangeliet 15:9: står att gud ej red en lama, det var ett marsvin.

Gilla

Detta kör mig mäkta förvirrad… För det första var det inte Gud som red in i Etiopen, på varken en lama eller ett marsvin. Det var nämligen nio månader innan Jesu födelse som Maria red Josef!

Gilla

Karin jag respekterar dina synpunkter men jag är ganska säker på att Annie L talar sanning. Det står i första Mosebok att det faktiskt var en lama och inget annat djur. Du ser även fast Jesus inte var född så existerade fortfarande Gud. P.S. om någon mot förmodan vill ha receptet på en otroligt välsmakande svampstuvning så kontakta mig gärna på 070 – 606 63 53

Gilla

Dessa ovanstående kommentarer gör mig uppriktigt förbaskad. Man skall respektera sin gud och icke driva med religionen. Sexuella företeelser är inget man skämtar om! Karin borde tänka sig för en extra gång innan hon vräker ur sig något för detta är något man borde skämmas över. Det språk som använts den senaste tiden på sidan är icke acceptabelt och jag tycker att dessa kommentarer borde spåras. Snilleblixten har en entusiasm som få och den bör dyrkas. Hoppas denna idioti får ett slut och att utövarna må brinna i helvetet. Tack för ordet.

Gilla

gBNMtB https://twitter.com/Healty_Pills

Gilla

Aj, aj, kan inte vara nyttigt att knarka en massa piller…

Sjung eller meditera istället på Hare Krishna-mantrat, det stora befrielse-mantrat:

Hare Krishna Hare Krishna
Krishna Krishna Hare Hare
Hare Rama Hare Rama
Rama Rama Hare Hare

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt, aka Död o återfödd

Gilla

Hej Snilleblixten! Kan du maila mig på matilda.borjesson@titan.se ? Ang svensk dokumentär. Mvh Matilda

Gilla

Varför har du stängt av kommentarerna på dina inlägg?

Du bevisar endast att du är en äcklig hycklare som vill tysta folk samtidigt som du gråter om att flashback gör detsamma!

Gilla

Stängt av kommentarsfunktionen eftersom jag annars inte kommer ha tid till nånting annat än att svara på kommentarer på ca 200 blogginlägg. Har du nåt av vikt att komma med, kommentera här, så håller vi kommentarerna på ett och samma ställe.

Flashback bannlyste mig från forumet för att jag gav bevis för den heliga geocentrismen och chemtrailandet som förgiftar vår planet och allt liv. Kolla in chemtrails-tråden, så kommer du lägga märke till alla desinfo-agenter (flera med multipla konton) som huserar där. Modsen på konspirationsforumet är även de desinformatörer!

Gilla

Kan du maila mig till Matilda.borjesson@titan.se , vi är ett tv-program som är intresserade av din syn på världen! Hittar ingen direktkontakt till dig, maila mig så berättar jag mer.

Gilla

Hello!
My name is Matilda Börjesson and I work on a Swedish tv-production company called Titan Television. We are doing a documentary series about people with different talents/lives/looks/believes/conditions etc to show and inspire others. Do you know any talkative, charismatic flat-earther who would suit in the documentary and inform about his/her believes? If so, I would love it if they could email me and I could tell them more.
Best
Matilda Börjesson

Gilla

Hej Matilda!
Känner tyvärr ingen talför karismatisk svensk platta jorden troende.

Gilla

Varför har du inför censur?

Gilla

Censurerar ingen! Eller menar du att jag har tagit bort din kommentar?

Gilla

Jag menar att du har stängt av kommentarsfunktionen på din blogg, det enda sättet att kommentera är ”om din blogg” du är ju värre än flashback med din censur!

Gilla

Det är kutym att man stänger av kommentarsfunktionen på årsgamla inlägg. Jag har dock precis skapat ett nytt inlägg, vilket du kan gå in och kommentera.

Gilla

Varför ljög du för?

Ditt inlägg från Januari 2017 hade avstängd kommentardel och varför är du inte inne och slåss på flashback?

Har du gått ifrån dina sanna ord min store profet?

Gilla

Det var det endaste inlägget från i år som hade avstängd kommentardel. Ber så mycket om ursäkt.

Går inte att skriva nåt på Flashback mer, då de korrupta modsen (tänker främst på konspirationsforumet, massa troll där som tillåts ha multipla konton) har slängt ut mig från forumet. De hatar sanningen!

Gilla

Du står inte som avstängd, det verkar snarare som att du inte längre vågar möta meningsmotståndare, varför använder du inte emocore Som är friare än flashback?

Gilla

Jag står visst som avstängd på Flashback, ännu en ½-års avstängning, för att de yttrandefrihetsbekämpande modsen på Flashback inte gillar att man skriver sanningar kring den heliga geocentrismen, astrologiska förutsägelser, chemtrails etc…

Gilla

Det skulle vara oerhört spännande och veta vad du tycker om Q rörelsen, jag tror du skulle känna dig hemma där då de likt dig är starka sanningssökare som kämpar för den yttersta sanningen

Gilla

Har inte kollat upp Q rörelsen, men tack för tipset.

Gilla

Tjo, vi har definitivt olika åsikter, MEN skulle vara intressant att höra din världsåskådning och premonia om vad som kommer att ske nu när planeten ligger nära WW3.
Ska vi bara säga ”Hare Krishna” o låta galningen Putin ta över hela världen eller?
Vad vill du?

Flumma runt med en haschpipa i truten eller stå upp för demokratin och dra till Ukraina och strida för demokratin?
Jag vet vad jag gör,,, väntar på transport för att strida för Ukraina… vad gör DU…
Kanske mitt sista inlägg, men då gör jag det för Ukraina…
En bra ryss är en död ryss…

Gilla

Var fick du din haschpipa ifrån?

Själv har jag aldrig drogat!

Lycka till i Ukraina!

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: