Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

SÄDESFÄLTSCIRKLAR – Vetenskapliga bevis för Högre Intelligens i universum!

Posted on: 29 september, 2009


 

SÄDESFÄLTSCIRKLAR = BEVIS FÖR HÖGRE INTELLIGENS !!!

SÄDESFÄLTSCIRKLARNA TROTSAR VETENSKAPEN !!!

 

Ni som av en händelse tror att sädesfältscirklar bara är bluff, kolla på följande 7 grymma videor, så kommer ni garanterat att genast ändra uppfattning. Vi börjar med de kändaste sädesfältscirklarna från de senaste åren:

 

 

 

 

DEN 20 MAJ 2012, ett viktigt datum enligt följande sädesfältscirkel:

 

 

MER KRING 2012-SYMBOLIKEN bakom sädesfältscirklar:

 

 

 

SÄDESFÄLTSCIRKLAR AVKODADE:

 

 

 

GRYMT BRA DOKUMENTÄR, ”New Swirled Order”:

Här är en fantastiskt sevärd dokumentär, kring dessa mystiska sädesfältscirklar. Forskare kommer till tals och ger vetenskapliga bevis för att cirklarna inte kan vara människogjorda. Cirklarna ger bland annat förebud om det mycket omtalade 21 december 2012:

 

 

 

VÄRLD AV MYSTERIER – SÄDESFÄLTSCIRKLAR OCH LINJER I ÖKEN

 

 

VETENSKAPLIGA BEVIS:
 

Vetenskapliga bevis för äktheten kring sädesfältscirklarna, att de inte är handgjorda av människor, utan har skapats av mystiska elektromagnetiska ljuskällor, vilket vetenskapen nu erkänner som ett faktum:

http://www.youtube.com/watch?v=-MLvq73TX94
http://archiv.fgk.org/01/Eltjo/Haselhoff.pdf

 

En mycket intressant intervju med Crop circle-forskaren Andy Thomas:

 

 

Här är Lucy Pringle´s fantastiska hemsida kring sädesfältscirklar, det mest välsorterade på hela nätet

http://www.lucypringle.co.uk
http://www.lucypringle.co.uk/photos/2001/aug.shtml

 

Rekommenderade sajter kring sädesfältscirklar:

http://www.bltresearch.com/otherfacts.php
http://www.cropcircleconnector.com/interface2005.htm

http://cropcircles.vingar.se
http://www.cropcirclesweden.org
http://perraj.wordpress.com/2009/10/26/att-lata-saden-tala

 

 

TILL DISKUSSION:

Kära vänner, vad anser ni om dessa sädesfältscirklar?

Visst är de bevis för att vi har att göra med en Högre Intelligens, vare sig det nu är inomjordingar från vår ihåliga jord eller utomjordingar?

Ingen vid sina sinnens fulla bruk kan ju på fullt allvar påstå, att cirklarna skulle vara tillverkade av oss jordingar…

 

 

crop_circles_swirl.jpg

crop_2633667b.jpg

maxresdefault.jpg

3_20_stonehenge_forme_moins_de_30_min.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst – Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt

 

Annons

117 svar till "SÄDESFÄLTSCIRKLAR – Vetenskapliga bevis för Högre Intelligens i universum!"

Fruktansvärt med alla sorgliga människor som kramar sig fast i en kvällstidning. Någon uttrycke det som hönsgård.

Gilla

Har du hamnat rätt här?

Gilla

Vær velsignet Broder Snilleblixt!Ja, beviser ikke dette Herrens Vår Faders eksistens gjennom sin udiskutable Åpenbarelse så vet ikke jeg hva som skal til for å overbevise de søkende Sjeler!Betenk nå følgende kjære Brødre og Søstre – Herren vår Far i Himmelen har i uminnelige tider åpnebart seg for oss i alle former og med Bevis for alle (?) sider av sin Godhet og Kjærlighet for oss, sin flokk.Det finnes alltid tvilere, søkere, konspirasjonsteoretikere og rent av fornektere som er de mørke makters løpegutter her på vår Hellige jord og som som stiller spørsmål, tviler eller rett og slett forvrenger og fornekter de Guddommelige Åpenbarelser Herren vår Gud i Himmelen overøser oss med.Dette som i dag publiseres på denne Kjærlighetens og Lysets blogg, mine kjære venner er hva man på engelsk ville kalle ”a statement” – dette er Herrens måte å forklare oss han han kan gjøre presis alt. Dette er Herrens Bevis på Hans Allmektighet og ved slike håndfaste Bevis kan vi som vandrer i Lyset bare si til dere som fortsatt søker; ”Kom å ta del i den uendelige Storhet det innebærer å vandre med Vår Far, for hans Makt kjenner ingen grenser!I egenskap ev Herrens tjener Velsigner jeg dere og ønsker dere velkommen inn i Troens Felleskap.Jeg takker også vår Himmelske Fader for at han beriker vårt arbeide med tjenere som deg, Snilleblixten. Tjenere som uutrettelig henter frem Bevisene og opplyser de som ennå vandrer i mørkret – Velsignet være ditt arbeid!

Gilla

Eh.. du vet väl att det finns många grupper som skapar dessa ”crop circles” och ser dem som konstverk? Man har vetat ganska länge nu hur det går till att göra dem. Uppdatera dig lite. Du lever på medeltiden.

Gilla

Min Venn Alimantado; nå foresvever det meg at du forvrenger virkeligheten till de grader.Det finnes kun en kunstner som ikke forlanger kredit for sitt Skaperverk og det er Herren Vår Gud!Om du mener at disse fantastiske symboler er skapt av mennesker som være seg setter spor etter seg eller på noen måte publiserer sine kunstverk eller signerer dem, ja da kan jeg vanskelig anse det som annet en konspirasjonsteorier.Du bruker å be om beviser og forklaringer, min kjære Venn.Kan du i denne sammenheng fremsette en enste logisk beviselig faktor som tillsier att mennesker i smyg skaper disse vidunderlige verk.Jeg vet det finnes mennesker blandt oss som går så langt som til å forsøke å ta på seg æren for Gud Skaperverk, men aldri har disse vært i stand til å skape like fullendte mønstre under påsyn av andre.Dette er verk av Herren Vår Far i Himmelen og hans kraft. Inget annet min kjære Venn Alimantado.Må det Hellige Lys skinne på deg, min Bror.

Gilla

Ja Sverker, det är bra att det är någon här som har koll på hur det här. Kolla här på bilden så får du exempelvis en beskrivning av gud om vilken internetläsare han vill att du ska använda.http://blog.makezine.com/mg_5560.sized.jpgSå följ guds vilja och byt till firefox innan det är för sent. Det är fantastiskt vilja små ledtrådar vi kan få av vår herre genom att studera dessa konstverk som onekligen är gjorda av honom.Vi får exempelvis reda på att hans favorit arkad spel är Space invaders.http://gaygamer.net/images/space-invader-crop-circle2.jpgHan verkar även ha fattat tycke för en snubbe som heter Mike Skinner.http://img.metro.co.uk/i/pix/2009/06/mikeskinnercrop_450x350.jpgOch avslutningsvis ser vi här guds sinne för humor när han målat upp det manliga könsorganet på en åker.http://estb.msn.com/i/B4/28BC8ADAA38A399F4355C0D912AFDD.jpgPrisa herren halleluja.

Gilla

*ASGARV* Tack Tomas för att du visar guds alla sidor!Annars undrade jag just varför Gud skulle välja att kommunicera genom mönster i sädesfält? Brukade han inte visa tecken som var lite mer lättolkade som att sända en ängel, dundra med sin stämma, sända lite stentavlor som vi faktiskt kunde läsa (tungomål fattar man ju jota av), tutta fjutt på en buske, eller t o m skicka sonen sin….varför nu fördärva skörden för de som brukar jorden?

Gilla

Här finns BEVIS för att SJ egentligen är aliens:http://www.sj.se/sj/jsp/polopoly.jsp?d=656&a=9347&l=sv

Gilla

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/85/Sthlm_gtb_top.jpgDet verkar som om gud och SJ har inlett någon form av samarbete….

Gilla

Hahahaha det är någon som skriver om dig på http://whatsupsthlm.se/pezster/snilleblixten-en-idiot-far-luft/2599/

Gilla

Endast argumentum ad hominem…

Gilla

Nu vet jag vad som ska hända!!!!”20 maj Final sprint, Arena Lugnet, Falun”Länk:http://www.orientering.se/Nyheter/EM-till-Sverige-2012—centrum-pa-Lugnet-i-Falun/—–”Kommunstyrelsen beslutar att godkänna avtalet med Alingsås Futurum avseende kommunens näringslivsfrämjande arbete för perioden den 1 juli 2008 till den 21 december 2012.”Länk:http://www.alingsas.se/om_politiken/sidor/ks/ks_beslut_08/ks_080616.htm

Gilla

Sverker: Anser du din okunskap vara en dygd?Det finns många grupper som sysslar med att tillverka ”crop circles” och ser det som konst. Flera av dessa har gjort tidningsintervjuer och visat exakt hur de går tillväga. Om DU inte har vett att läsa på innan du uttalar dig så är det DITT problem.

Gilla

Eftersom det inte är helt klarlagt vem som uppfann hjulet bör vi nog anta att det också är guds skapelse.:)

Gilla

Jag har en stark övertygelse om att frälsaren heter Rob Halford, (metalgod). Jag har sett honom. Han når fram till mig med hjälp av sång.

Gilla

Hej Mr Snilleblixten! Låt dig inte knäckas av skepcisism och fustrerade svar. Nyfikenheten är en mäktig tes. Kan göra människor kreativa men också fustrerade som galna. I like your style, hellre Gud, cirklar och mystik än bomb och hat. ciao

Gilla

Ja, hur någon vid sina sinnens fulla bruk, kan påstå att dessa sädescirklar är tillverkade av oss jordlingar, är en större gåta än själva cirklarna…

Gilla

Du är definitivt mystiker nr 1 här! Tjäna sverker på dig också. Av din krage att dömma så är du präst? Själv var jag aktiv i kyrkan med all respekt, må väl vännen

Gilla

en galen tanke, tror ni om vi slår oss ihop och tänker med flera huvuden att vi kan locka fram Gud? 🙂 ta det som ett skämt

Gilla

Vore 3 vligt att mötas nån gång och filosofera loss över en fika

Gilla

Jag avundas din ointelligens, tror jag.För att enkelt motbevisa dig nu gällande din strävan om att det inte finns evolution:” Rosor har alltid varit rosor!Björkar har alltid varit björkar!Potatis har alltid varit potatis!Majs har alltid varit majs!Ormar har alltid varit ormar!Hönsfåglar har alltid varit hönsfåglar!Groddjur har alltid varit groddjur!Råttdjur har alltid varit råttdjur!Svindjur har alltid varit svindjur!Kattdjur har alltid varit kattdjur!Hunddjur har alltid varit hunddjur!Hästdjur har alltid varit hästdjur!Getdjur har alltid varit getdjur!Oxdjur har alltid varit oxdjur!Elefantdjur har alltid varit elefantdjur!Apdjur har alltid varit apdjur!Människor har alltid varit Människor! ” Slutcitat från dig.Så, med andra ord…Popcorn har alltid varit popcorn!Eller? Nej…just det…Popcorn har alltid varit MAJS!Så ta du dina hare-krishna ideal och stoppa dom där dom hör hemma (ledtråd: en mörk lång ”tunnel”)

Gilla

Popcorn är majskorn som hettats upp och sprängts!Popcorn är ingenting som växer i naturen!

Gilla

Ja, kjære Brødre og Søstre. Det seneste døgnet har beriket oss og denne Velsignede blogg med en rad meningsytringer og stilt spørsmål som det er verdt å fundere over.Jeg merker meg, tror jeg med all rett, at det også tys til humor og dette gleder meg. Herren vår Velsignede Far har utstyrt oss med den egenskap at vi alle kan spre Glede og Smil gjennom humor. Hva som er humor for en person kan kanskje oppfattes som sarkasme fra en annen, men beviser ikke dette at Herren vår Far har skapt oss i Gledens Navn?Til deg min 109 årige Broder. Jo, jeg er viget som prest og har arbeidet som bl.a. sjømannsprest, men har valgt å forlate den Protestantiske Kristne Kirke da jeg følte at Gud Vår Herre og Frelsers Storhet ikke fikk plass innefor denne Kirkes vegger. Nå er jeg aktiv som Forkynner av Det Gudommelige Budskap i et videre spekter og har åpnet min Sjel og Ånd for et bredere livssyn.Kjære Broder Alimantado; du ber vår Velsignede Snilleblixt före håndfaste Bevis for alle sine vidunderlige forklaringer. Selv tar du noen oportunisters ord for at det er de som har skapt Herrens vidunderlige symboler for bevis å være. ”Sjukt ologiskt” for å benytte et av den Velsignede Snilleblixtens uttrykk.Jo, jeg er pålest når det gjelder dette fenomen og disse påståtte kunstneres fremgangsmåte. Jeg skulle ville be deg Kjære Broder – men jeg vet i mitt Indre att du ikke kan gi meg noe svar – om å forklare oss Troende (les; Vitende) følgende enkle problemstilling; Hvor har all grøde tatt vegen? Mener du på fullt alvor at ”kunstnerene” skal ha båret håndfull etter håndfull bort fra stedet? Tror du kanskje at de skal ha fløyet det bort med helikopter? Og en sak til, Kjære Søkende Broder; hvor trolig er det at en så stor skare av arbeidende Mennesker skal ha kunnet arbeide i det skjulte over den uendelige tid det må ha tatt å med håndkraft utføre slike gjerninger? Skulle ikke dette observeres fra luften? Vi har tross alt en nokså utbygget lufttrafikk og dessuten – desverre må jeg si – en satelittovervåkning av Gud Vår Herre og Frelsers Velsignede Skaperverk, Jorden.Bøy deg heller for denne Storhet, innse at ditt intellekt har begrensninger og underkast deg Herren Vår Gud!Jeg vil få lov til å sitere en stor tenker og be deg om å ta disse ord med deg på din Søken etter Lyset: ”Forsøk ikke å gjøre alt det du vil, men gjør alt det du kan!”Når tiden er inne kommer Gud den Almektige til å gi deg Kunnskap og Innsikt til å nå dine mål gjennom Velsignelse og større innsyn og forståelse.Gå med Gud Vår Far og Tjen Herrens på denne vakre høstdag.

Gilla

Det är alltid underhållande att läsa religiösa fanatikers ord 😉

Gilla

Sverker:Om nu din GUD hade gjort dessa sädescirklar… svara mig på VARFÖR?OM han nu skulle ha skapat jorden som ni religiösa fanatiker påstår, varför i h-vete skulle han behöva göra ”kartor” och allt vad nu dessa cirklar påstås vara, i ett perspektiv som endast kan ses uppifrån? är ”gud” kanske dement så han måste skriva minneslappar för att komma ihåg vad ”han/hon/det” själv har skapat ?

Gilla

Kjære signaturen ”J”Jeg setter pris på at du stiller dette spørsmål slik at jeg ytterligere kan utdype min forklaring av dette Herrens Bevis på Sin Storhet.Du spør HVORFOR. Et naturlig spørsmål. Hvorfor har Han i det hele tatt gitt Liv til deg og meg? Har du noen gang stillet det spørsmålet?Disse Velsignede symboler skaper Han like lett som du blunker med dine øyne eller knipser med dine fingre – Han, Vår Himmelske Far hjelper oss å la våre intellekt utvikles ghennom å søke Ham og Hans Storhet, og dette gjør Han gjennom å sende oss Budskap vi kan tolke.Hvorfor Han gir oss symboler som bare kan ses fra oven? Ja, Beviser ikke dette nettopp det faktum at det er Gud Vår Far i Himmelen som står bak.Hvilke jordiske sjeler som er skapt uten ørnens evne til luftferd skulle ha interesse av å interesse av å gjøre noe slik som dette.Jeg ser og leser din humoristiske undertone i spørsmålet om Gud Vår Far er dement og Velsigner din humor. Nei, dette er ingen ”minneslappar” men snarere Gudommelige Symboler gitt fra Ham til oss hans Sjeler på jorden.

Gilla

Jeg steller meg den spørgsmål hvar dag? hvorfor er jeg här? ingen arbeide, ingen økonomi, ikke mege ttil liv der jeg har.Hvis der eksistert en ”gud”, hvor fanden lever jeg den liv jeg laver idag ? Du må ta din ”gud” og stoppe i den sorte hål der solen ikke lyser, ham eksisterer ikke, den bok du tror på, ”biblen” ligner veldelig meget en sago-bok, ”science fiction”, men for 2000 år siden.Hvis jeg skriver en bok om ”spöket Goåli” og siger i den bok at ham bor under min sæng og giver mig och alle andre mensker liv, cil mensker vare så enfaldigt idiotiske om 2000 år at dom tror det er en ”GUD” jeg skrivet om, at dom ska dyrke ham, Goåli, så kun hvis jeg har skrivet ham er gud? Fanden, vagne så upp

Gilla

Kjære Venn ”J”Alt du behøver å gjøre om ditt Liv kjennes tomt slik du beskriver er å Ta I Mot Herrens Lys!Ja, Bibelen som er en del av den Gudommelige dokumetasjon jeg forankrer mitt Livssyn på kan nok fortone seg som science fiction. Er det ikke fantastisk at Vår Far allerede på Jesu tid opplyste oss om hva som komme skulle og at vi nå ettersom tiden går kan se med selvsyn at Hans Skaperverk følger den Gudommelige Agenda?!Er ikke dette nok et Bevis for Hans Storhet og Allmakt, så vet ikke jeg!Lovet være Herren som ønsker deg velkommen i hans Fellesskap kjære ”J”

Gilla

Jeg er ikke din ven, eller broder, jeg kender dig ikke.Tv-guiden er en dokumentasjon av hva der viser på tv, og der står hva dem der har skrivet den liger der tv-program der vises ellers ikke.Betyder det at det er dokumentert fakta ?Fanden, jeg måsk så se dessa program hvis dem siger der er bra ! Dem måsk så ha rett, det er ju dokumentasjon !!!!!!! Hallelujah, Tv-guiden siger hvis nogenting er rett ellers feil, der er den allmektige der har skrivet den !

Gilla

-Tänk att fördärva så mycket spannmål bara för att göra sig viktig.

Gilla

Jeg ber så mye om unskyldning om du føler deg fornærmet om jeg tiltaler deg som Min Venn og Broder, men vi er alle Brødre, Søstre og Venner i herrens Vidunderlige Skaperverk.Nei, TV-guiden er ingen sannhet. Den kan ses som en profeti på hva som skal komme, men den er ikke urokkelig.Som eksempel; kl. 20.00 skal det vises en dokumentarfilm du gjerne vil se, men på grunn av reportasje fra en enorm uforutsett nyhet et sted i Vår Velsignede Verden utgår dette program. Da beviser vel bare dette at vi Jordiske Sjeler ikke kan styre over de Makter som er Større enn oss?!Men jeg er glad du stiller spørsmålet – det var betinget og jeg er glad Han har Velsignet meg med innsikt til å svare, Du Søkende Sjel!Må Hans Lys skinne på din Vei!

Gilla

Så, du mener ALLE ting der er beskrivet i biblen er sanning? Til motsægelse fra tv-guiden? Er du sikker vi lever på samme planet, i samme tiderum?”kapitel XX:XX fra biblen: og jesus sagde…blabla…AVBRYT! NYESTE NYTT! Nisse karlsson fra palestina bliver stenkastet fordi ham sa en felaktig sak!…tilbage til jesus: og så sagde ham blabla…AVBRYT! SENESTE NYHEDER! Der blev ikke hva jesus sagde, ham sagde vin blev til vand, men der var motsettelsen, VAND BLEV TIL VIN!, jesus siger ”undskyld, men gud, min fader, havde lidt hosta og var lidt syg i svinonfluenses, og fordi hörde jeg fel hva ham sagde”

Gilla

Nå finnes det nok andre Hellige Skrifter enn bare den Kristne Bibel, men JA, jeg tolker Bibelens innehold som sannheter – det er grunnpilaren i mitt Liv liksom i vår alles Gudommelige eksistens.Nå oppfattet jeg ikke riktig hvor du ville komme med din Illustrasjon som jeg tolker som noen for for hva som på populærspråk kaskje kalles ”zapping”, men Ja, det er riktig at vi vil kunne kildehenvisninger i De Hellige Skrifter som guider oss frem i vår Søken etter Livet, Lyset og Vår Far i Himmelen.Jeg oppfatter dog dette som nok et humoristisk innspill – vellykket eller ikke – men jeg ønsker velkommen humor som et virkemiddel for å se Herren vår Fars Storhet.Ære være Herren og den som søker Hans Nåde!

Gilla

Min dator er rigtig, jeg kan tage på den og se den. Den er rigtig. Så der mener at alle ting jeg ser på den er rigtige, hvis jeg ska tenke som dig. Som tegs. den her bloggen den henviser ”bevis” til youtube-filmer med höist tvivelaktigheder i… Jeg ser hva der står i den, der måsk vare sant !!!Og så såg jeg nu…spiktæpper…dem kan kurert cancer ! DER MÅSK VARE SANT ! DER STÅR PÅ MIN DATOR !En gang til… ”rosor har alltid varit rosor””majs har alltid varit majs””Popcorn har alltid varit………popcorn?”Er der så? Ellers kan det vare så…at genom forskning (i detta fal antager jeg nogen tappade sin majskolv på elden og VIPS blev det popcorn…” i vardt fald, er det forskning, även om der er primitivt… OG EVOLUTION! majsen evolverede til at blive popcorn !Så, svare mig nu Sverker… existert evolution ikke ? ELLERS?

Gilla

”Jeg skulle ville be deg Kjære Broder – men jeg vet i mitt Indre att du ikke kan gi meg noe svar – om å forklare oss Troende (les; Vitende) følgende enkle problemstilling; Hvor har all grøde tatt vegen? Mener du på fullt alvor at ”kunstnerene” skal ha båret håndfull etter håndfull bort fra stedet?”Sverker, nu ska jeg förklara, för dig som är lite trögare, hur det funkar, eftersom du inte fattat det än:INGEN har flyttat på något gröte. Det är KVAR, fast det ligger ned. Har du inte själv sett de filmer som Snilleblixten länkar till?—-”Kan du i denne sammenheng fremsette en enste logisk beviselig faktor som tillsier att mennesker i smyg skaper disse vidunderlige verk.”Thomas gav dig massor av bevis, så gjorde även jag med SJ’s bild.Istället för att du bara svamlar på som vanligt, kanske du kan kommentera detta?Och när du svarar, kalla mig inte Vän eller Broder eller något sånt trams.Jag är INTE din vän.

Gilla

Kjære ”J”Broder Snilleblixten fornekter evolusjonen. Selv ser jeg ingen motsetninger mellom utvikling og skaperverk.På dette området er denne Gudommelige bloggs redaktør og jeg ikke av samme oppfatning.Jeg vet liksom du at popcorn har vært mais. Jeg tror meg også vite at vi har utviklet oss og fremdeles utvikler oss.Som jeg tidligere har påpekt har mange store kunstnere opp gjennom årene modifisert og forbedret sine skaperverk, og hvorfor skal da ikke den Største av alle kunstnere; Herren Vår Far kunne tillate seg å gjøre modifikasjoner for å korrigere det vi i vår syndighet ruinerer.Og til deg som missliker Aftonbladet; Nei, jeg har ikke sett videolinkene Snilleblixten la ut, men jeg vet av erfaring at det ved flere tilfeller har fremkommet slike mønstre og symboler av Guds Nåde hvor marken har vært slett som en green på en golfbane.Ja, kanskje vi skal tilbake til dette med humor, og at Far Vår Herre liker å spille oss små spratt, ELLER har kanskje jordiske sjeler valgt å måle krefter med Skaperen gjennom å forsøke å kopiere Hans Skaperverk.Du kanskje ikke ser meg som din venn, men jeg håper en dag vi kan kalle hverandre nettopp det – VENNER!Kanskje du også vil lære deg elske Aftonbladet etter den tid tu tilbringer her?!

Gilla

Sverker, Du unviker som vanligt att svara på den obekväma fråga.”Kjære Broder Alimantado; du ber vår Velsignede Snilleblixt före håndfaste Bevis for alle sine vidunderlige forklaringer. Selv tar du noen oportunisters ord for at det er de som har skapt Herrens vidunderlige symboler for bevis å være.”Vi tar ingens ord. Thomas gav länkar till en massa bilder, av tydligen av människor skapade sädesfältsymboler.Fasthåller du fortfarande, trots detta, att det är omöjligt för människor att skapa dessa och att det är gud som skapat dessa symboler?I så fall, eftersom du har nästan direktkontakt med honom, kanske du kan be SJ sänka priset?

Gilla

Sverker och Snillet:Skickar lite länkar till er så ni kan se hur MÄNNISKOR tillverkar crop circles. Har själv varit med och gjort en, inte något svårt alls, inte så värst gudomligt, lite svettigt på sin höjd. Jag är ingen lögnare, så anklaga mig inte för att inte veta att jag tillverkat en! Som svar på din fråga Sverker om vart säden tar vägen – den ligger kvar, man bara viker ner den. Så säg inte att du tagit in all information innan du sticker ut hakan och tar strid. Hade ni däremot sagt att Gud skapat oss och därmed indirekt skapat crop circles, så ok, då fanns det en liten logik där. Läs och titta nu här, så slipper ni irritera andra med er dumhet. Ni verkar godhjärtade och vill väl, men ni sår bara motvilja hos oss andra. Om ni verkligen vill vinna över oss hade ni visat den goda viljan att åtminstone ta in våra argument och besvara dem med annat än ekon av vad ni redan retat upp oss med. Snillet bjuder ju in till diskussion, men vi får ingen! Vi kommer med nya argument och frågor, medan ni oförskämt spottar oss i ansiktet med ickeargument.http://www.wikihow.com/Make-a-Crop-Circlehttp://www.circlemakers.org/guide.htmlhttp://en.wikipedia.org/wiki/Crop_circlehttp://weblog.greenpeace.org/makingwaves/archives/2006/08/interview_with_the_ge_crop_circle_makers.html

Gilla

Du har varit med och tillverkat crop circles?1. Var?2. När?3. Bilder, tack!

Gilla

Här är ett par videoer på circlar under skapande:http://www.youtube.com/watch?v=a_opN9ghPKQhttp://www.youtube.com/watch?v=pEAQ-d07HlEDessa killer ser inte speciellt ut som gudar eller utom/inom-jordingar.Ser fram mot era argument.

Gilla

Skämtar du med oss?Första videon svartvit, och andra videon inga flygbilder ovanifrån…Snacka om skillnad om man jämför med cirklarna som inomjordingarna gör…

Gilla

Tyvärr finns nog inte den fromma Sverker bland oss längre – jag skar strupen över på honom nyss och nu sitter jag framför hans blodiga tangentbord för att skriva hans dödsruna.Ni kanske undrar hur jag så enkelt kan erkänna detta brott?! Enkelt; Sverker både skapades och dödades vid detta tangentbord, och det enda vi har gemensamt är att vi båda ursprungligen kommer från Norge, åldern och det tunna håret.Det hela började som en skojgrej efter att jag läst Snilleblixtens blogg till och från. Tanken slog mig att det vore spännande att se hur en person med en sådant extremt syn på världen skulle reagera om det dök upp en ännu extremare.Ja, du Snilleblixt; jag får på samma gång som jag ber om ursäkt för att kanske missbrukat din blogg berömma dig. Du har låtit mig hållas med mitt flumprat. Har jag yttrat något vettigt har du gett beröm, har jag spånat ur totalt har du låtit mina teorier stå obesvarade. Respek för andra människor och deras syn på livet, hur tokigt det än är.Experimentet gick snabbt från att vara en humoristisk grej för mig/oss (ja, vi var två), till at bli en studie i anonyma personer bakom pseudonym sin totala brist på respekt för annorlunda tänkande och på samma gång det kanske roligaste; att kolla hur in i Bengtsfors tokig man skulle kunna vara utan att avslöjas som en skojare.Just därför gick jag bortom alla gränser i mitt flumprat i går med det för ögat att lägga ner Sverker i dag. Du tog den Philo, grattis!Hur kunde detta ta så lång tid? Att ingen reagerade ens när vi slängde in en annan norsk präst – Ronald MacPisk (herrejösses vilket namn!) och även en tredje; Pater Peter Poster. Alla präster från Norge och inom tre dagar. Även bilderna var på det närmaste identiska (snodd från Google).Enkelt. Ni är inte här för att belysa något utan för att kverulera. Säger ingen något ni går i gång på går ni vidare till ni hittar en sak att idiotförklara. Det tycks vara ända syftet. Ni vill inte debattera existesiella gåtor utan gräla. Känns kanske bra?Snilleblixten är som jag/vi fattar det en sökande och troende (dock en extrem och fanatisk sådan) och det tycks ju stå klart att har de bästa avsikter när han delar med sig.Ni andra – kanske med dig på 109 som undantag – får mig bara att undra hur lite ni har att er till.Nej, nu skal jag på en begravning. Sverker är död ……. eller kanske han har reinkarnerats? Vad vet jag? Hej på er, allihopa!

Gilla

Hahaha… så med andra ord drev de dig till att gå in och berätta hur det ligger till? Säger mer om dig än om de som totalt sågat dig. Hur lite har DU att göra?! Ska man kasta bajs ska man inte kasta på sig själv. LOOOOOOL!

Gilla

” annorlunda tänkande och på samma gång det kanske roligaste; att kolla hur in i Bengtsfors tokig man skulle kunna vara utan att avslöjas som en skojare. ”Kolla bara på Fossmo, alla kulter, tokreligiösa och fanatiker… hur fan ska man kunna veta om någon är seriös eller enbart ”skojar” med dårar och idioter som dessa som FAKTISKT på något oundgrundligt vis kan ”konvertera” vanligt folk till att bli lika flummiga och idiotiska som dom själva ? Självklart antar man att det du skrivit varit din egen personliga övertygelse, finns idioter som är långt mer ”tappade bakom något” än den karaktär du spelat. Ta bara den ”kära brodern” snilleblixten här…Eller…är det kanske så att SAMTLIGA som vi ser som borttappade, tokreligiösa, fanatiska idioter faktiskt bara skojar ? fan, det vore ju underbart…det skulle ju faktiskt visa att folk har en morbid, cynisk och sarkastisk syn på vad humör är, precis i den stil jag själv gillar…”Sjovt” som man skulle sagt på danska.Fan, hela min världsbild är söndergrusad…alla idioter och tomtar jag föraktat för deras vägran att använda sina grå celler i skallen, dom kanske bara har drivit med mig? HELA HÖGEN? vafan…

Gilla

Du kanske inte tog dig tid att läsa hela inlägget. Som jag försökte förklara beslöt jag att lägga ner för att jo, jag har mycket annat att göra.Just därför drog jag allt bortom proportioner i går bara för att se om det var någon som skulle avsjöja bluffen. Det var det.

Gilla

Sverkers mördare: brilliant! Jag gick på det. Vet samtidigt inte hur jag skulle kunna avslöja bluffen…gick in och försökte googla Sverker Melkior, men hittade inget. De andra namnen du nämner har jag inte ens sett. Annars hade jag huggt. Att Snillet har sina utlägg är en sak, han är Hare-krishna, men dina inlägg var helt in i helvete ologiska, som jag ju också försökte förklara! Satt och tänkte att ”det inte kunde vara möjligt att man var så dum”. Misstänkte även att Sverker inte gått ur protestantiska kyrkan frivilligt, utan blivit utkastad efter en psykos eller två.Du har roat mig under två dagar – tack!Men sitt inte och anklaga mig för att vara intolerant mot oliktänkande. Jag är mycket tolerant. Det jag inte tolererar är när motparten inbjuder till diskussion och sedan inte diskuterar, när motargument och tydliga fakta läggs fram utan att bemötas med just en diskussion. Det är mänskligt att fela, men en person som inte erkänner sina misstag eller tänker om är en icke-person för mig. Tyvärr har du undergrävt den diskussion som kunde ägt rum med blogg-innehavaren. Och fått oss att verkligen gå i attackställning. Undrar om vi hade blivit så förbannade och otrevliga, om du inte lagt dig i?….Håller med föregående talare att inte kasta bajs, speciellt inte i motvind.Skrattar ändå gott nu. Hoppas bara Snillet kan flabba också.

Gilla

Sverker: Jag vet inte hur du kan undgå att förstå att den ENDA anledningen att Snilleblixten varit tolerant mot din figur i de frågor där ni haft olika åsikter, är att han använder sig av troende från ALLA religioner och ALLA konspirationsteorier, och plockar ut de delar som stämmer överens med hans egna uppfattning. Detta gör han för att skapa illusionen av att religion är en stor, enad front mot ateismen.Snilleblixten undviker i det längsta konflikt med andra religiösa. Hans strategi är istället att framställa andra religioner som underavdelningar till hans egen – till exempel genom att säga att alla andra gudar är avatarer av hans egen gud.Detta har ingenting med tolerans eller respekt att göra, utan det handlar om en medveten strategi för att verka mer trovärdig.

Gilla

Min egen religion?Min egen Gud?Religionen jag förespråkar är universell, och Gud genomtränger hela skapelsen och finns i varenda levande varelses hjärta, i form av Översjälen, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst!

Gilla

”Min egen religion?Min egen Gud?Religionen jag förespråkar är universell, och Gud genomtränger hela skapelsen och finns i varenda levande varelses hjärta, i form av Översjälen, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst!”Exakt vad jag skrev. Läs bättre.Du försöker inkorporera alla andra religioner i din egen för att undvika konflikt. Kent Hovind hade hatat dig om han kände till dig.

Gilla

Religionen ÄR ju de facto universell, eftersom religionen syftar till att återknyta kontakten med Gud!

Gilla

Vilken religion är universell? Din religion som går ut på att se allt extraordinärt som ett bevis på Guds existens utan det minsta lilla bevis?

Gilla

Religion syftar till att återknyta själen till Gud!

Gilla

Inte alla religioner. Det finns ju olika inriktningar.

Gilla

Nämn någon religion som inte syftar till att återknyta själen med Gud.

Gilla

vad har du att säga om filmerna ”ihateaftonbladet” länkade, dem när man får se folk som gör crop circles?, man får ju faktiskt se bilder ovanifrån på den sista filmen och då ser man verkligen hur stor den är, det gör du nog med om du kollar igen, och för den andra filmen vad gör de om den är svartvitt, det kan ju bara betyda att man har hållit på med detta ett tag nu. Skärp digps. snälla byt bild!

Gilla

Den cirkeln liknar inte alls de avancerade cirklarna som inomjordingarna ständigt gör!Att den andra filmen är svartvit beror nog på att man på så sätt hade lättare att dölja sitt dåliga fejk-arbete!Byta bild?Varför?

Gilla

Hej!Jättebra inlägg om sädesformationer på ‘Flashback’!!Synd du inte fick ha en egen tråd om det där på Flashback!!… =(Kom gärna med i min sajt [B]UFO Sajten[/B] – där kan du också posta upp detta under:[B]Sädesciklar (Crop Circles)[url]http://ufosajten.ning.com/group/cropcircles[/url][/B]Kramar Anna! 🙂

Gilla

Hahaha… du kan sluta posta flum på min blogg. Jag publicerar inte ditt trams där. Samma sak med dina primitiva idéer om evoluion etc. Skriv gärna och besvara kritik etc men håll det där tramset här på din egen blogg.

Gilla

Ge oss ett endaste litet bevis för flummet att Människan skulle ha förvandlats fram från nån stackars uppdiktad föräldralös slump-bakterie, tack!

Gilla

Ave Satan! Din gud kommer falla för evigt kaos. Du kommer att för all framtid få ha på dig din klänning när Satan töjer dig blodig och kommer låta dig förevigt brinna i eldarna skapade av den ända sanna guden. HAIL AZERATE!

Gilla

stakkars deg da, her er det en som ikke har alle hestene på Stallen..

Gilla

Kom detta med Crop Circles som en nyhet för dig…?

Gilla

När tänker du komma med några snilleblixtar angående 2012 cirkusen (bortsett från omnämnandet i början av detta inlägg)? Ser fram emot att få se hur du skruvar till mayakalendern. Du är välkommen att bli min näste nonsensprofet…

Gilla

…2012?Jag har mycket intressant information kring detta spännande ämne!Kommer med ett inlägg kring detta ämne nu i oktober!

Gilla

Du är skön. Livet är antagligen inte lättare för dig än andra men se alla klaganda ointellektuella, omagiska, okreativa psykosspridande gamla människor. Deras leverne är inkörsporten till demens. grattis till de och grattis till dig. Du sprider inte psykos. Jag tycker att blähfolk borde kritisera varandra istället och lära sig men nej, de är redan full lärda. Konstigt att man mår illa av såna gamla 14-is imitatörer? Kör hårt!

Gilla

Beror på den svåra ateistiska indoktrineringen i skolor och massmedia…men folk börjar sannerligen vakna upp!Uppvaknandets tid! 🙂

Gilla

Gud kan inte ha mycket viktigt att pyssla med eftersom han har så mycket tid över till att påta ihop gåtfulla figurer på jordytans sädesfält. Jag tycker att Gud borde sköta sitt jobb i stället och fatta allsmäktiga beslut i stället för att leka med maten.

Gilla

Det är våra inomjordingar som skapar dessa gåtfulla sädescirklar!

Gilla

Skit i dessa cirklar nu ioch kolla detta;http://www.youtube.com/watch?v=AxNvO-jHuQo&feature=PlayList&p=D48B49987D7F9617&playnext=1&playnext_from=PL&index=56Ni får själv välja om det passar erat syn på livet, men vackert är det.Tjingeling på er!

Gilla

Frånsett flummet kring Big Bluff (Bing Bang), så var det ganska ok…

Gilla

”Det är våra inomjordingar som skapar dessa gåtfulla sädescirklar!”‘Tydligen så gör dessa inomjordingar även hemsidor och filmer där dom visar steg för steg hur dessa konstverk kan skapas. Dom ser ju dock ut att vara förvånansvärt lika oss måste jag säga.http://www.wikihow.com/Make-a-Crop-Circlehttp://www.youtube.com/watch?v=a_opN9ghPKQhttp://science.howstuffworks.com/crop-circle5.htm

Gilla

Vetenskapliga bevis för äktheten kring sädesfältscirklarna, att de inte är handgjorda av människor, utan har skapats av mystiska elektromagnetiska ljuskällor, vilket vetenskapen nu erkänner som ett faktum:http://www.youtube.com/watch?v=-MLvq73TX94http://archiv.fgk.org/01/Eltjo/Haselhoff.pdf

Gilla

Vem är den här ”vetenskapen” som du talar om?

Gilla

”Vetenskapliga bevis för äktheten kring sädesfältscirklarna, att de inte är handgjorda av människor, utan har skapats av mystiska elektromagnetiska ljuskällor, vilket vetenskapen nu erkänner som ett faktum:”Ta det lite lugnt nu. För det första har jag inte hört eller sett någon inom vetenskapen som ska ha erkänt något liknande, så där får du gärna ge efter med några källor till ditt påstående.Angående skriften du länkade till så är den ju värdelös då det bara är kommentarer till en ursprunglig text (som för övrigt är väldigt svår att finna). Och om man inte kan granska det ursprungliga materialet är det inte så mycket att leka med då det är där all rådata ligger. Sen är det lite väl generöst av dig att peka ut det som ett faktum då man även i din citerade artikel inte ser det som något annat än en möjlighet baserat på den informationen som delgetts från påstådda efterforskningar i slutet av 90´talet. Vi förstår att du är övertygad om din sak. Väldigt, väldigt övertygad. Men försök att åtminstone lägga lite band på den övertygelsen när du uttrycker dig utåt, annars framstår du som något av en excentrisk individ.

Gilla

”Här har du den ursprungliga texten:http://archiv.fgk.org/01/Eltjo/Haselhoff.pdf”Jag förstår inte hur du kan ha missat något så uppenbart som titeln.”Opinions and comments on Levengood WC, Talbott NP (1999)”Och om du inte kan översätta så gör jag det åt dig. ”Åsikter och kommentarer på Levengood WC, Talbott NP (1999)”Det är alltså åsikter och kommentarer på ett ”forskningsmaterial” som vi inte har tillgång till, så vi kan inte i dåläget komma till att dessa slutsatser baseras på faktiska autentiska och korrekta underlag. Sen går det ju att diskutera hur tillförlitlig filmen också är, med den påstådda doktoranden Eltjo H. Haselhoff som även skrivit texten du länkat till.http://en.wikipedia.org/wiki/Eltjo_Haselhoffhttp://www.eltjohaselhoff.com/Han är ingen doktorand eller forskare, han är en musiker. Ärligt talat så luktar hela den här Crop Circle affären sämre ju mer man gräver.

Gilla

Man kan inte vara BÅDE forskare och musiker samtidigt?

Gilla

Svar:1. Kvibille2. 1995 eller 963. Bilder? Tror du att vi fattiga studenter hade råd att hyra ett flygplan och fota? Några från fallskärmsklubben intygade att den såg bra ut….Min tur fråga:Var den där Hasselhof möjligtvis bror med David? Knightrider måste varit ditt favvisprogram…

Gilla

Hur såg er crop circle ut?

Gilla

Vad ser du anledning är till att dessa utomjordingar, eller vad du nu anser ligger bakom dessa cirklar, gör dem i fält? Varför inte göra dem i något mer hållbart som tex sten?

Gilla

Har inte frågat inomjordingarna.

Gilla

”mystiska elektromagnetiska ljuskällor”Kan du förklara mer om dessa?

Gilla

Forskning pågår…

Gilla

”Forskning pågår..”Hahahahahahahahahaha!

Gilla

Som sagt, forskning pågår…

Gilla

Hahahahahaha.Kan du berätta lite om hur denna ”forskning” går till? Rullar ni en tärning? Snurrar ni på ett bingohjul?

Gilla

Vi forskar som alla andra forskare!

Gilla

Varför publiceras då inte er forskning på samma ställen som riktig forskning? Ska du dra till med en konspirationsteori för att rädda skinnet här också? =)

Gilla

Därför att ”riktiga” forskare skyr som pesten allt som säger emot deras ateistiska hokuspokus-teorier…

Gilla

Haha, en konspirationsteori, exakt som jag förutspådde.Vill du då vara snäll och redogöra för er ”forskning”? =) Hahahahahahaha.

Gilla

Det bedrivs forskning kring sädesfältscirklarna, vilket jag redogjort för i detta inlägg!

Gilla

Jag har läst inlägget och det innehåller inte någon forskning. Försök igen.

Gilla

Har en bra, men kort, svensk bok i just det ämnet. För mig råder det ingen tvekan om vad som skapar cirklarna. Och det är då rakt inte ifrån detta jordklot..

Gilla

”Har en bra, men kort, svensk bok i just det ämnet. För mig råder det ingen tvekan om vad som skapar cirklarna. Och det är då rakt inte ifrån detta jordklot..”Synd bara att människor skapar dessa cirklar OCH FILMAR PROCEDUREN. Människor är från detta jordklot. Case closed.

Gilla

GRYMT BRA DOKUMENTÄR:Här är en fantastiskt sevärd dokumentär, kring dessa mystiska sädesfältscirklar. Forskare kommer till tals och ger vetenskapliga bevis för att cirklarna inte kan vara människogjorda. Cirklarna ger bland annat förebud om det mycket omtalade 21 december 2012:http://www.youtube.com/watch?v=8mAdrSvOgwI

Gilla

Alimantado: Och jag är av en annan åsikt. Case closed.

Gilla

”Och jag är av en annan åsikt. Case closed.”Du anser inte att människor kommer från Jorden? Eller du anser kanske att de människor som skapar dessa mönster och filmar proceduren, i själva verket är förklädda utomjordingar med falska identiteter?Nej du… din åsikt är värdelös. Du måste backa upp den med fakta.Snillet: Eftersom cirklarna bevisligen skapas av människor (vi känner redan till flera grupper som förklarat i detalj hur de går tillväga, och även visat exakt hur det går till och låtit proceduren spelas in med videokamera), så är det ju meningslöst att sitta och prata om hur de ”inte kan vara skapade av människor”. Motsatsen är redan bevisad.Och det är ju inte så imponerande att de pratar om 21/12-12, eftersom ingenting kommer att hända på det datumet. Det är ju bara en myt som vi människor har hittat på. Detta är bara ytterligare bevis för att människor har gjort cirkeln.

Gilla

Ovanstående cirklar skapats av oss jordingar?Fram med en endaste video, som skulle bevisa att någon av ovanstående konstverk skulle vara skapad av någon jordbo, tack!

Gilla

Fram med en enda video som bevisar något annat…

Gilla

”Fram med en endaste video, som skulle bevisa att någon av ovanstående konstverk skulle vara skapad av någon jordbo, tack!”Det var ett ovanligt korkat krav. Om artisterna inte filmade proceduren, så finns den ju inte på film fattar du väl. Är du verkligen så här korkad, eller spelar du bara? Om du har en film av när ”inomjordingarna” tillverkade cirkeln så fram med den bara. NU!

Gilla

Hur kommer det sig att inte artisterna (om de skulle vara jordbor) filmar proceduren?Hmm…

Gilla

Hej SnilleblixtenJag skrev just ett inlägg om Crop Circles på min blogg, där jag länkar till dig… ta gärna en titt.

Gilla

Tack!Intressant blogg du har!

Gilla

Hahahaha, Asså. Människor som bara tror på det som vetenskapsmän från regeringen är det lite synd om . Att vi skulle vara de ända i universum är också ett skämt. man hittar arter på jorden som man aldrig hittat förut, skulle det inte kunna vara så att man inte hittat allt i universum när man inte ens vet hur stort universum är? Universum utvidgas väl också? haha, ja. jag tror på andar, chakra, ”ailiens”, 2012.

Gilla

Angeldust, kolla upp Nassim Haramein. Folk som sett detta ser det om och om igen… det är minst sagt omskakande. Haramein är en fysiker som inte anses riktigt rumsren och har uteslutits av sina kolleger, och han blev t o m utesluten ur Wikipedia.Med andra ord, en av dem som för utvecklingen framåt…?Snilleblixten, jag tror du diggar detta också.http://video.google.com/videoplay?docid=6151699791256390335&ei=MSj9SteKNdjR-QaCtanzCg&q=nassim+haramein#

Gilla

Tack för videon, Perra!

Gilla

Samma demoner som kryper i din förvirrade skalle har gjort cirklarna.

Gilla

Definiera ”demon”, tack!

Gilla

Ja, det är verkligen fantastiskt med dessa utomjordingar och deras ”högre intelligens”. Här håller de på med Sudoku t ex.http://www.circlemakers.org/sky_sudoku.html

Gilla

”We used white tarpaulins and plastic sheeting to create the design…”

Gilla

111 kommentarer, hur orkar du, snilleblixten? keep up the good work!:-)

Gilla

Tack Anders!Vad gör man inte för att främja och upplysa om Sanningen… 🙂

Gilla

Tänk var bönder idag är skickliga med sina maskiner på åkerfälten…..

Gilla

Sånt där har inte bönder tid med…

Gilla

Jag måste säga att dina inlägg om alla möjliga olika saker, bland annat dina konspirations teorier är väldigt intressanta och underhållande så jag kände mig tvingad att försöka locka folk till din sida så dom kan börja öppna sina ögon. Du är en legend som ser sanningen bakom det fördolda. Prisa dig och Gud.Skoja, bara detta är trams i stort sett utan några riktiga bevis, men du är underhållande ialla fall så jag hoppas jag kan dela med denna glädje till andra via min blogg som leder till dig =)

Gilla

Tack, kära Mawid!

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: