Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

MIRAKLET PRAHLAD JANI – Vetenskapen testade yogin i 15 dygn utan föda och vätska, pigg som en mört!!

Posted on: 28 maj, 2010


 

VETENSKAPSMÄNNEN ÄR FÖRBLUFFADE !!!

PRAHLAD JANI, 82 ÅR, TROTSAR NATURLAGARNA !!!

 

Den helige indiske yogin Prahlad Jani släpptes den 9 maj från sjukhuset i Ahmedabad, efter att ha varit isolerad och övervakad dygnet runt med rigorösa vetenskapliga tester i 15 dygn, utan föda och vätska!

Han kom ut fullt frisk, pigg som en mört!

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article7098888.ab
http://www.epochtimes.se/articles/2010/05/24/19301.html

Forskningsrapporterna kommer att publiceras av DIPAS:

http://www.drdo.org/labs/dipas/index.html

 

LÄS MER om miraklet Prahlad Jani här, i ett föregående blogginlägg:

http://blogg.aftonbladet.se/snilleblixten/2010/04/vetenskapligt-mirakel-helig-indisk-yogi-utan-mat-och-dryck-i-74-ar-meditation-livnar-honom

 

TILL DISKUSSION:

Vad säger ni nu, skeptiker?

Kanske dags att börja omvärdera den trångsynta materialistiska världsbilden?

 

PRAHLAD JANI, 82 ÅR, TROTSAR VETENSKAPEN !!!

 

VETENSKAPSMÄNNEN ÄR FÖRBLUFFADE !!!

 

TV-INSLAG OM HELIGE PRAHLAD JANI OCH HANS FASTANDE !!!

 

TV-INSLAG OM DE MEDICINSKA TESTERNA !!!

 

MIRAKLET HAR SLAGIT NED SOM EN BOMB I VÄRLDEN !!!

 

PRAHLAD JANI TESTADES RIGORÖST AV ETT 35 MAN STARKT FORSKAR-TEAM !!!

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning (Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst)….Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt


Annons

39 svar till "MIRAKLET PRAHLAD JANI – Vetenskapen testade yogin i 15 dygn utan föda och vätska, pigg som en mört!!"

Ta det nu lite lugnt. Vänta tills resultaten publicerats och granskats, så får vi se om där framkommer något revolutionerande… än så länge verkar inte ”vetenskapen” ha förbluffats nämnvärt.Och hur mycket du än tycker detta verkar övertygande… så är undersökningarna INTE särskilt vetenskapligt genomförda, och det finns stort, stort utrymme för bluff – av yogin själv, någon enstaka medhjälpare eller hela teamet. Bara det faktum att det är samma läkare som lett båda undersökningarna, och att utomstående observatörer nekats tillträde (efter att först ha lovats insyn).Men visst, om indiska militären kan träna dugligare soldater kanske du blir glad..?

Gilla

Revolutionerande?15 dygn är småpotatis för yogin!Han har ju klarat sig utan föda och vätska i över 27 000 dygn…

Gilla

Ta det nu lite lugnt. Vänta tills resultaten publicerats och granskats, så får vi se om där framkommer något revolutionerande… än så länge verkar inte ”vetenskapen” ha förbluffats nämnvärt.Och hur mycket du än tycker detta verkar övertygande… så är undersökningarna INTE särskilt vetenskapligt genomförda, och det finns stort, stort utrymme för bluff – av yogin själv, någon enstaka medhjälpare eller hela teamet. Bara det faktum att det är samma läkare som lett båda undersökningarna, och att utomstående observatörer nekats tillträde (efter att först ha lovats insyn).Men visst, om indiska militären kan träna dugligare soldater kanske du blir glad..?

Gilla

Revolutionerande?15 dygn är småpotatis för yogin!Han har ju klarat sig utan föda och vätska i över 27 000 dygn…

Gilla

”Han har ju klarat sig utan föda och vätska i över 27 000 dygn…”Och vad finns det för belägg för DET?

Gilla

Alla ljuger alltid, man kan aldrig lita på någon…alla konspirerar…Eller hur?

Gilla

”Han har ju klarat sig utan föda och vätska i över 27 000 dygn…”Och vad finns det för belägg för DET?

Gilla

Alla ljuger alltid, man kan aldrig lita på någon…alla konspirerar…Eller hur?

Gilla

”Alla ljuger alltid, man kan aldrig lita på någon…alla konspirerar…Eller hur?”Nä. Men du brukar ju inte vara den som ser konspirationer och bluffar i både det ena och det andra – så man undrar ju varför just DETTA fall är så glasklart äkta för dig.Det är ju inte som om han vore den förste bluffmakaren inom sitt område, eller hur?

Gilla

Det är inte första gången denna heliga man testats, och dessutom; vad har en 82-åring som kanske snart ska byta kropp, att vinna på detta, förutom att han upplyser världen om andens seger över materien?

Gilla

”Alla ljuger alltid, man kan aldrig lita på någon…alla konspirerar…Eller hur?”Nä. Men du brukar ju inte vara den som ser konspirationer och bluffar i både det ena och det andra – så man undrar ju varför just DETTA fall är så glasklart äkta för dig.Det är ju inte som om han vore den förste bluffmakaren inom sitt område, eller hur?

Gilla

Jag vet inte. Uppmärksamhet? Pengar? hur vet vi att han är den han utger sig för att vara? Hur vet vi att han verkligen är 82 år gammal?Även om han inte har så mycket att vinna personligen, kanske det är läkaren som leder undersökningen som har en hel del att vinna – god reklam för sin verksamhet, till exempel? Forskningsanslag? Berömmelse? Och om yogin är villig att hjälpa MILITÄREN kan han väl vara lika villig att hjälpa en läkare som vill promota medicin med religiösa övertoner?Många frågetecken om detta. Och nej, det är inte första gången han testats, utan andra; men av samma läkare, och på ett ganska tveksamt sätt.(Bara forskarnas attityd när de går in i projektet visar på att allt inte står riktigt normalt till: de verkar liksom ba ”oj, det här är spännande, nu ska vi se hur det funkar” snarare än ”DET HÄR BORDE VARA OMÖJLIGT men vi får väl testa ordentligt”.)

Gilla

Börjar du aldrig tvivla på dina egna tvivel?Du verkar tvivla på allt annat än dina tvivel… 🙂

Gilla

Jag vet inte. Uppmärksamhet? Pengar? hur vet vi att han är den han utger sig för att vara? Hur vet vi att han verkligen är 82 år gammal?Även om han inte har så mycket att vinna personligen, kanske det är läkaren som leder undersökningen som har en hel del att vinna – god reklam för sin verksamhet, till exempel? Forskningsanslag? Berömmelse? Och om yogin är villig att hjälpa MILITÄREN kan han väl vara lika villig att hjälpa en läkare som vill promota medicin med religiösa övertoner?Många frågetecken om detta. Och nej, det är inte första gången han testats, utan andra; men av samma läkare, och på ett ganska tveksamt sätt.(Bara forskarnas attityd när de går in i projektet visar på att allt inte står riktigt normalt till: de verkar liksom ba ”oj, det här är spännande, nu ska vi se hur det funkar” snarare än ”DET HÄR BORDE VARA OMÖJLIGT men vi får väl testa ordentligt”.)

Gilla

Börjar du aldrig tvivla på dina egna tvivel?Du verkar tvivla på allt annat än dina tvivel… 🙂

Gilla

Helt otroligt det finns till och med uppgifter som bekräftar att ett antal yogisar kunnat få hjärtat att sluta slå i 10 minuter!!! Men det här va ändå mest imponerande.

Gilla

Håller med dig, Dzole!Andens makt över materien kallas det för…

Gilla

Vad han har att vinna på det här? Att bli känd och upphöjd såklart. Snubben prisas ju som en Gud för sjutton. Avgudadyrkan alltså, snackar vi om här. Inte bra, inte bra.

Gilla

Håller med dig om att man inte ska ta ära och berömmelse från Gud, som ju all ära skall tillfalla, men killen gör ju en tjänst för dagens Gudlösa mänsklighet genom att bevisa att anden är starkare än materien!Eller hur, Craxyknas?

Gilla

Vad han har att vinna på det här? Att bli känd och upphöjd såklart. Snubben prisas ju som en Gud för sjutton. Avgudadyrkan alltså, snackar vi om här. Inte bra, inte bra.

Gilla

Håller med dig om att man inte ska ta ära och berömmelse från Gud, som ju all ära skall tillfalla, men killen gör ju en tjänst för dagens Gudlösa mänsklighet genom att bevisa att anden är starkare än materien!Eller hur, Craxyknas?

Gilla

En äkta guru talar: http://www.youtube.com/watch?v=l0u6eJB9GLY&playnext_from=TL&videos=tVugBry3yig

Gilla

Guru?Den där bedragaren?Det var ju bara svammel och goja…bara en illusionist som tricksar och vill verka märkvärdig…

Gilla

”Börjar du aldrig tvivla på dina egna tvivel?Du verkar tvivla på allt annat än dina tvivel… :-)”Hm. Vet inte vart du vill komma med det där. Men jag ser inga skäl, än så länge, att tvivla på någon som med största sannolikhet är en charlatan (sanslösa påståenden inom ett område där det tidigare funnits otaliga bedragare, högst bristfälligt undersökt). Det är dock anmärkningsvärt att du, som erfaren konspirationsteoretiker, inte ser MINSTA lilla skäl att tvivla på karlns anspråk. (Eller hans motivering till att bistå militären att skapa bättre soldater…)

Gilla

”Största sannolikhet en charlatan”Och det grundar du på…?

Gilla

”Och det grundar du på…?”Han skriver ju det precis efter! Läser du aldrig hela kommentaren eller?”…största sannolikhet är en charlatan ***—>(sanslösa påståenden inom ett område där det tidigare funnits otaliga bedragare, högst bristfälligt undersökt)<—***Att en person har klarat sig utan mat i flera år är ett extraordinärt påstående, och kräver därmed extraordinära bevis. Om du vill övertyga någon att denna gamla man är på riktigt så krävs det att du tar fram pålitliga vetenskapliga rapporter från ett flertal olika utomstående vetenskapsmän. Du kan väl höra av dig när du har hittat den typen av bevis?

Gilla

Bara för att det finns andra som är charlataner, så är det ju inte per automatik att helige Prahlad Jani skulle vara charlatan…Pålitliga vetenskapliga rapporter?Enligt ”vetenskapliga rapporter” så ska Människan ha flummat fram från de osaliga apdjuren…pålitligt???

Gilla

”Och det grundar du på…?”Han skriver ju det precis efter! Läser du aldrig hela kommentaren eller?”…största sannolikhet är en charlatan ***—>(sanslösa påståenden inom ett område där det tidigare funnits otaliga bedragare, högst bristfälligt undersökt)<—***Att en person har klarat sig utan mat i flera år är ett extraordinärt påstående, och kräver därmed extraordinära bevis. Om du vill övertyga någon att denna gamla man är på riktigt så krävs det att du tar fram pålitliga vetenskapliga rapporter från ett flertal olika utomstående vetenskapsmän. Du kan väl höra av dig när du har hittat den typen av bevis?

Gilla

Jag antar att denna yogin också kan bryta mot andra naturlagar med, såsom att fisa i motvind och sprida lukten i alla möjliga riktingar och detta enbart med viljanskraft.Skit har ju den tendensen att vilja sprida sig överallt där man varken vill ha eller ens behöver den

Gilla

Erkänn att han är äkta vara!

Gilla

Hej du! Hur kan du förneka att gud inte finns? Är du bara allmänt dum?Hur i helvete skulle han kunna finnas om det finns så jävla många religoner?Hur kommer det sej att jämt när forskare motbevisar bibeln, gud religon så bara ändrar ni vad ni säger? Ja du fick verkligen en snilleblixt!

Gilla

Att det finns så många religioner och vägar till Gud, varför skulle det motbevisa Guds existens?

Gilla

#1 Vad gör du på fragbite? #2 Du har inge bevis för NÅGOT utom din blogg, youtubelänkar och wikipedia. Jag bara känner att det inte riktigt går att lita på hemsidor där VEM SOM HELST kan gå in och lägga in videor / skrifter. Jag förstår att det kan vara jobbigt att vara hatad av alla, men du gör ett jävligt bra jobb på att hetsa dem också. Så från oss alla till dig, häng dig please. /Fragbite

Gilla

#1 Diskuterar och kommenterar, precis som du!#2 Vilka litar du på?Sanningen alstrar hat…ett välkänt faktum!

Gilla

#1 Vad gör du på fragbite? #2 Du har inge bevis för NÅGOT utom din blogg, youtubelänkar och wikipedia. Jag bara känner att det inte riktigt går att lita på hemsidor där VEM SOM HELST kan gå in och lägga in videor / skrifter. Jag förstår att det kan vara jobbigt att vara hatad av alla, men du gör ett jävligt bra jobb på att hetsa dem också. Så från oss alla till dig, häng dig please. /Fragbite

Gilla

#1 Diskuterar och kommenterar, precis som du!#2 Vilka litar du på?Sanningen alstrar hat…ett välkänt faktum!

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: