Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

UFO eller FÅGEL…? Kolla denna världsomtalade Video från Ryssland, och döm själva…Vad säger ni?

Posted on: 25 oktober, 2009


ETT UFO ELLER EN FÅGEL…???

KOLLA VIDEON, OCH DÖM SJÄLVA…

Vad är det mystiska svarta föremålet som hastigt svischar förbi här i videoklippet, ett UFO eller en fågel?

VIDEO:

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6007365.ab
http://www.youtube.com/watch?v=EopIdYAR5BE

 

Den mystiska ljusringen på himlen, vad orsakade den?

Kan inte vara något annat än ett moderskepp!

Inte så underligt då att det flyger omkring UFO:s i anslutning till den…

HÄR ÄR ÄNNU FLER UFO-BEVIS !!!

UFO i Kina, augusti 2006!

VIDEO-bevis:

http://www.youtube.com/watch?v=U4ywcyqvRmU
http://www.youtube.com/watch?v=BTPTrOfaN0U

Belgiskt F-16-flyg som genskjuter UFOs!

VIDEO-bevis:

http://www.youtube.com/watch?v=7-5-Qh7HFGg

 

UFO:s, går inte längre att sopa under mattan:

http://www.youtube.com/watch?v=1SDphHVJRsk
http://www.youtube.com/watch?v=hlnOWaoQFJE

 

Dokumentär kring mörkläggningen av UFO:s:

http://www.youtube.com/watch?v=DPrdhvzcS8c

 

SLUTSATS?

Jo, att inomjordingar och utomjordingar finns, krossar ju totalt hela evolutionsteorin, eftersom livet enligt evolutionsteorin ska ha uppstått ur livlös materia (en omöjlighet bara det) och utvecklats från nån stackars uppdiktad föräldralös slump-bakterie…

Hur sannolikt är det att även inomjordingarna och utomjordingarna skulle ha en uppdiktad slump-bakterie som sin gemensamma vördade Urfader?

Snacka om att evolutionsteorin är SJUKT OLOGISK !!!

http://www.aftonbladet.se/svn/tv/flash/satelliteUnified.swf?aid=http%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fwebbtv%2Fnyheter%2Futrikes%2Farticle6007365.ab%3Fservice%3Dtv&mid=http%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fwebbtv%2F%3Fservice%3Dtv%26menu%3Dtrue&cid=webbtv_nyheter

 

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens* boning (Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst)….Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt


Annons

45 svar till "UFO eller FÅGEL…? Kolla denna världsomtalade Video från Ryssland, och döm själva…Vad säger ni?"

Det här var kvällens lilla suprise måste jag säga, inte för att ta upp i någon debatt men ett tag där så trodde jag nästan det ofantliga.I början av texten blev man som förbryllad, du ställde dig nästan objektiv mot det hela och uppmuntrade till att folk bara skulle kolla på filmerna och döma själva vad dom trodde.Men sen kom besvikelsen.”Kan inte vara något annat än ett moderskepp!Inte så underligt då att det flyger omkring UFO:s i anslutning till den… ”Så går du bananas som du har en tendens att göra. Synd för du hade något bra på gång där, faktiskt. Och sen lyckas du slänga in ”Snacka om att evolutionsteorin är SJUKT OLOGISK !!!” också 😀 *asg*Det är nästan som att du kommer in en liten bit i texten och helt plötsligt tas din kropp över av en galen alternativ personlighet som går helt bärsärkagång och slänger ur sig allt möjligt ^^

Gilla

Inkluderar alltid mina egna ställningstaganden!

Gilla

”Inkluderar alltid mina egna ställningstaganden!”Kan du inte gå fram lite lugnare och mer ”doplomatiskt” i sådana fall, istället för att lägga fram en kontrast som mer får dig att verka spritt språngande galen.Jag kan delge ett exempel.”Den mystiska ljusringen på himlen, vad orsakade den?Kan inte vara något annat än ett moderskepp!Inte så underligt då att det flyger omkring UFO:s i anslutning till den…”Ersätt den där med:Den mystiska ljusringen på himlen, vad orsakade den?Det skulle kunna vara ett ”moderskepp”, personligen så tror jag det.Förklaringsvis skulle den hastiga svarta pricken som flyger förbi vara ett mindre Ufo som då tillhör ”moderskeppet”. ”Jo, att inomjordingar och utomjordingar finns, krossar ju totalt hela evolutionsteorin”Skulle kunna vara: Ifall det nu är så som dessa underlag föreslår, att det både finns inomjordingar och utomjordingar så kommer onekligen den faktorn att lägga en stor börda för evolutionsteorin”Hur sannolikt är det att även inomjordingarna och utomjordingarna skulle ha en uppdiktad slump-bakterie som sin gemensamma vördade Urfader?”Skulle kunna vara:Frågan är då hur stor sannolikheten vore, att dessa varelser rent oddsmässigt skulle kunna ha framkommit genom den föreslagna biogenes hypotesen som vissa biologer har föreslagit att människan och alla djur härstammar från.En sannolikhet som jag finner väldigt liten.———————————————————————————————Skulle du kanske prova att skriva på något liknande sätt så tror jag inte att folk skulle bli så provocerade av det du skriver, och kanske på en solig dag försöka föra en positiv konstruktiv debatt.Men jag vet inte, ditt mål är kanske att provocera och irritera.

Gilla

Tack för dina goda råd!Jag har nog en provocerande ådra i mig, gillar att röra om i grytan… 🙂

Gilla

1. Du har inte bevisat att utomjordingar eller inomjordingar finns.2. Inomjordingar finns bevisligen inte, och utomjordingar finns bevisligen inte på Jorden.3. Även om både inomjordingar och utomjordingar skulle finnas, så saknar detta helt relevans för evolutionsteorin. Vem säger att liv bara kan uppstå en enda gång på en enda plats, och sedan aldrig mera? Ingen, så vitt jag vet, förutom du.

Gilla

1. Vad skulle du godta som bevis?2. Bevisa det, tack!3. Enligt matematiker så är det en så extremt liten sannolikhet att liv ens skulle kunna uppstå 1 gång, ur livlösa kemikalier, så kan vi ju fatta att det är bortom all sannolikhet att det skulle kunna ske fler gånger…Evolutionsteorin suger…

Gilla

”Hur sannolikt är det att även inomjordingarna och utomjordingarna skulle ha en uppdiktad slump-bakterie som sin gemensamma vördade Urfader?Snacka om att evolutionsteorin är SJUKT OLOGISK !!!”Exakt lika stor sannolikhet att det skulle hända här.

Gilla

Men det har ju inte ens hänt här!Liv kan inte uppstå ur livlösa kemikalier!LIV kan endast komma från LIV…En biologisk Naturlag!

Gilla

Jag visste att jag hade träffat snillet.http://www.youtube.com/watch?v=ClAqn4OC2wk&feature=related

Gilla

🙂

Gilla

”1. Vad skulle du godta som bevis?2. Bevisa det, tack!3. Enligt matematiker så är det en så extremt liten sannolikhet att liv ens skulle kunna uppstå 1 gång, ur livlösa kemikalier, så kan vi ju fatta att det är bortom all sannolikhet att det skulle kunna ske fler gånger…Evolutionsteorin suger…”1. Visa mig en inomjording och en utomjording, eller deras respektive samhällen. Inte så svårt, eller hur?2. Med nöje. Inomjordingar kan inte finnas eftersom Jorden inte är ihålig. (Detta är bevisat.) Att utomjordingar inte finns på Jorden går inte att bevisa på samma hundraprocentiga sätt, men det verkar extremt otroligt i ljus av vår kunskap. Men glöm nu inte att bevisbördan är på dig, eftersom det är du som gör ett påstående. Suddiga youtube-filmer är inte bevis för någonting alls. Sätt igång!3. Varför skulle det vara mindre chans på andra planeter än på vår planet?

Gilla

1. Du får söka upp dem själv!Alternativt satsa på att återfödas i något av deras samhällen…2. Du kommer med ett påstående, att Jorden inte är ihålig…bevisa det, tack!3. När oändligt osannolika händelser inte ens kan ske 1 gång, hur skulle det då kunna ske fler gånger…?

Gilla

Snilleblixteneier,alimantadosugerSnilleblixteneier,alimantadosugerSnilleblixteneier,alimantadosugerSnilleblixteneier,alimantadosugerSnilleblixteneier,alimantadosugerSnilleblixteneier,alimantadosugerSnilleblixteneier,alimantadosugerSnilleblixteneier,alimantadosugerSnilleblixteneier,alimantadosugerSnilleblixteneier,alimantadosugerSnilleblixteneier,alimantadosugerSnilleblixteneier,alimantadosugerSnilleblixteneier,alimantadosugerSnilleblixteneier,alimantadosugerSnilleblixteneier,alimantadosugerSnilleblixteneier,alimantadosugerSnilleblixteneier,alimantadosugerSnilleblixteneier,alimantadosuger

Gilla

Men snälla – lite pådrag, tack! Det här är ju tåkigt.Visst fasiken finns inomjordingarna – kalla dom Narnianer, Hobbitar, Teletubbies eller Sverigedemokrater, men du har inga bevis för att Stollen har fel Ali.Dock har Stollenblixten helt fel när han förnekar Eurovisionen – finns visst den.Förra året tror jag faktisk det var en norsk underjording med fiol som vann.Motbevisa den, ni!!!!!!

Gilla

”Men det har ju inte ens hänt här!”Så ovetenskapligt av dig att utesluta ett alternativ.”Liv kan inte uppstå ur livlösa kemikalier!”Vad är ”livlös kemikalier”?”LIV kan endast komma från LIV…”Än en gång, hur vet DU det?”En biologisk Naturlag!”Som du hittade på.

Gilla

Jag utesluter alternativet, eftersom det de facto inte hände!Kemikalier som saknar liv i sig!En biologisk Naturlag!Som stämmer överens med verkligheten!Har aldrig någonsin observerats att något levande skulle ha kommit från något icke-levande…

Gilla

”1. Du får söka upp dem själv!Alternativt satsa på att återfödas i något av deras samhällen…2. Du kommer med ett påstående, att Jorden inte är ihålig…bevisa det, tack!3. När oändligt osannolika händelser inte ens kan ske 1 gång, hur skulle det då kunna ske fler gånger…?”1. Ska JAG bevisa DIN teori? Varför? Jag tror inte ens på den. Det är upp till DIG att bevisa din egen teori.2. Du kan själv kolla upp mätningar av Jordens densitet. Finns ingen möjlighet att planeten är ihålig. Fakta.3. Cirkelargument. Om något inte kan hända en gång så kan det inte hända flera gånger, men just detta HAR ju hänt en gång, så varför skulle det inte kunna hända flera gånger?

Gilla

1. Inomjordingarna låter sig inte fångas så lätt…sägs dock att det finns några på Area 51…2. Det finns ju underjordiska världar och civilisationer inuti Moder Jord, så i strikt bemärkelse är ju inte Jorden ihålig…3. Ja, livsformerna HAR skapats av allas vår gemensamma Skapare!Däremot har det aldrig hänt att Livet skulle ha ploppat fram från livlösa kemikalier!

Gilla

Jag är övertygad om att ni röker tillsammans ………. eller kanske är det så att AliBaba är Stollens alter ego?Jag vägrar tro att det finns två så sinnesrubbade personer går rundt nyktra i Sverige, men ni kan vara roliga till tider ………. fast nu befinner ni er lite i ett dödläge, eller hur?Bläddra vidare Ali; byta hjärna är det stora just nu – kanske du skulle byta med Stollen.Nöjespokalen nästa!!!

Gilla

UFO eller Fågel, är frågan här… 🙂

Gilla

”1. Inomjordingarna låter sig inte fångas så lätt…sägs dock att det finns några på Area 51…2. Det finns ju underjordiska världar och civilisationer inuti Moder Jord, så i strikt bemärkelse är ju inte Jorden ihålig…3. Ja, livsformerna HAR skapats av allas vår gemensamma Skapare!”1. Independence Day är en spelfilm, inte en dokumentär. Urbana myter hjälper dig inte.2. Och var är bevisen? Försvann de nu igen?3. Och var är bevisen? Försvann de nu igen?

Gilla

Du godtar ju ändå aldrig några bevis!Du blundar kategoriskt för sanningen!

Gilla

Du Ali …….. försök starta om din dator! Tycks ha hakat upp sig! Du skickar samma inlägg gång på gång.Ring din datasupport om det inte löser problemet!Tjingeling!

Gilla

”Du godtar ju ändå aldrig några bevis!Du blundar kategoriskt för sanningen!”Jag har lite högre standard för bevis än du. Du väljer att tro på allehanda konspirationsteorier endast för att några knarkare på youtube säger att det är så. Jag kräver riktiga, verifierbara fakta som stödjer dina teorier. Några sådana bifogar du aldrig, och då är det omöjligt för mig att tro på dina galenskaper. Det räcker inte med att SÄGA att du har ”sanningen” – du måste bevisa det också. Så, FRAM MED BEVISEN NU. VAD VÄNTAR DU PÅ?

Gilla

Du tror ju på absurda hokuspokus-teorier som Big Bluff och emolutionen, utan ett endaste litet konkret bevis för någon av dem…Dina beviskrav verkar alltså inte vara höga, för att du ska kunna sätta din tilltro till saker och ting…

Gilla

Bara för att du inte förstår bevisen, betyder det inte att bevisen är obefintliga. Om du vill veta mer om big bang eller evolutionsteorin så finns det säkert ett bibliotek i närheten av där du bor. Gå dit idag och läs en bok.

Gilla

Finns överhuvudtaget inga bevis!Har du några, fram med det, tack!

Gilla

Och jag väntar fortfarande på dina bevis för att utomjordingar och inomjordingar finns. Vad väntar du på?

Gilla

Eftersom de normalt håller sig på de underjordiska planeterna och på de överjordiska planeterna, så lär du nog få vänta innan du ser dem med dina korpgluggar…

Gilla

”Jag utesluter alternativet, eftersom det de facto inte hände!”Ok vad bra att du sa det. Du har nu erkänt att du inte behandlar vetenskap utan tro. Jag ”Kemikalier som saknar liv i sig!”Hur kan kemikalier ha liv ”i” sig? Vet du ens vad liv är?”Har aldrig någonsin observerats att något levande skulle ha kommit från något icke-levande…”Därmed inte sagt att det inte kan hända.

Gilla

Din kropp består av en massa kemikalier, men eftersom du (livet/själen) finns i din kropp, så växer och frodas din kemikaliefyllda kropp!Inte kan hända?Det är ju en biologisk naturlag att det inte kan hända!Liv kan bara komma från Liv!

Gilla

”Eftersom de normalt håller sig på de underjordiska planeterna och på de överjordiska planeterna, så lär du nog få vänta innan du ser dem med dina korpgluggar…”Så du erkänner nu att de inte finns. Vad bra.

Gilla

De finns, men inte här på jordytan!

Gilla

”Din kropp består av en massa kemikalier, men eftersom du (livet/själen) finns i din kropp, så växer och frodas din kemikaliefyllda kropp!”Om jag hugger av min arm och ser till att den får syre och näring på artificiell väg lever den då? Cellerna är ju fortfarande lika aktiva. Så du definierar liv som när celler växer och frodas. Jag förstår fortfarande inte hur kemikalier kan ha liv i sig. Om en cell tar upp en vatten molekyl lever vattnet då?”Inte kan hända? Det är ju en biologisk naturlag att det inte kan hända! Liv kan bara komma från Liv!”Kan jag få ett argument(eller flera) för varför det skulle vara omöjligt? (Att påstå att något är en naturlag är inte ett argument) Du säger att det inte kan hända för att det är en naturlag och att det är en naturlag för att det inte kan hända.

Gilla

Det finns liv/själ i varenda cell!Som sagt, det är en biologisk Naturlag att Liv endast kan komma från Liv!

Gilla

Och han har även fel där då det är ett rätt simpelt experiment att framställa organisk materia från oorganisk. Undrar vem det var som kom fram till att ”liv kan bara komma från liv” är en naturlag. Den individen kan inte vara särskilt klyftig.Tur är det väl att om en sådan person nu skulle ha påstått något sådant skulle det idag inte tas seriöst då det helt enkelt inte stämmer.Det är som att säga ”träd är gjorda av godis, för det är en naturlag”.

Gilla

Ge oss ett endaste bevis för att Liv någonsin skulel ha kommit från livlösa kemikalier, tack!

Gilla

High Frequency Active Auroral Research ProgramGoogla HAARP. Ryssarna och några andra har det här också dock inte lika starka. Något för din ärthjärne-blog kanske?Nästa gång du råkar ut för konstigt väder då vet du… lol

Gilla

Känner redan till detta sattyg kring HAARP…

Gilla

”Känner redan till detta sattyg kring HAARP…”Haha, sattyg 😛 Fina grejer minsann

Gilla

Hemska satar det där. Bygger grejer som inte överensstämmer på snillets världssyn. Dom borde lägga av och helt enkelt inse att det är hål på polerna och att jorden är ihålig osv. Eller så kanske dom bara borde (likt alla andra i världen borde) skita i snillet och hans tro och arbeta vidare, och låta människor som han sitta och slänga bort sitt liv på en meningslös Veda skrift som inte har något egentligt värde över huvud taget. lol? 😛

Gilla

Bygger grejer?Vadå för grejer?

Gilla

Detta är FÖRSTA gången jag har sett att Snilleblixten har rätt:http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6007365.abJa, det som flyger förbi är ett UFO.. UFO står för ”Unidentified Flying object” och det är ju precis va det är. Men det lär ju vara en fågel.. Och om nu Moderskeppet är så stort som ”molnet” är varför skulle då det flygande farkosterna vara så små? Skulle en utomjordning få plats? Naaee…Den länken du skickade från Aftonbladet är inte hela historien: Nån vecka innan detta videoklipp kom upp så förklarade en person från SMHI vad molnet var och tro mig, det var inget Moderskepp…http://www.youtube.com/watch?v=U4ywcyqvRmUDetta skulle alltså bevisa att det finns utomjordingar på jorden? Nej..Jag vet inte om du vet att det nuförtiden finns en uppfinning som heter Dator. Det finns faktist flera företag som tillverkar datorer.Till denna uppfinning finns det program som man kan redigera filmer och lägga till saker som inte egentligen finns där. Det kan kallas datagjorda filmer. Sådana program används i många filmer nuförtiden. Filmen 2012 och Terminator treologin är bra exempel.. Summa sumarum kan du inte bevisa att det är ett rymdskepp..Jag utesluter inte att det det finns liv förutom oss. Det finns säkert någon planet lik våran där det finns en står civilisation.. Dock så har ingen kommit till jorden än..Snart tror du väl att Stargate serien är verklighetsbaserad också?Obestridliga bevis;) haha

Gilla

En fågel?Är du på fullt allvar…?

Gilla

”Circumstances don’t matter,,only state of being matters”

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: