Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

10 FRÅGOR OM INFLUENSA-VACCIN som läkemedelsföretagen vägrar svara på! Inte bättre än placebo…

Posted on: 17 oktober, 2009


EN MYT ATT INFLUENSA-VACCIN SKULLE HA NÅGON VERKAN !!!

SNACKA OM ATT VI BLIVIT DRAGNA VID NÄSAN…

 

Influensavaccin bevisas vara totalt verkningslösa, skapar endast problem:

http://www.youtube.com/watch?v=zCBlxqmOMKM
http://www.youtube.com/watch?v=ELx2eX_kM-w

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/09/26/Flu-Vaccine-Exposed.aspx

 

De 10 frågor om influensavaccin som läkemedelsföretagen vägrar svara på:

http://www.andersnilsson.name/2009/10/tio-fragor-om-vaccin-som-lakare-och.html

1. Var finns de slumpmässiga blindexperimenten, placebokontrollerade studierna som visar att influensavaccin är både säkra och effektiva?

Svar: Det finns inga.

2. Var finns då den så kallade ”vetenskapen” bakom tanken att influensavaccin fungerar alls?

Svar: Andra än ”gruppstudier,” finns det inget, och gruppstudier har vetenskapligt blivit avslöjade som värdelösa. Vetenskapligt sett finns det inte en bit ärlig bevisning för att influensavaccin fungerar överhuvudtaget.

3. Hur kan etylkvicksilver (tiomersal, ett konserveringsmedel som används i influensa vaccin) vara säkert att spruta in i kroppen när kvicksilver är en extremt giftig tungmetall?

Svar: Det är inte säkert alls. Etylkvicksilver är ett gift. Tillsammans med vaccinadjuvans förklarar det varför så många människor lider av autism eller andra försvagande neurologiska biverkningar efter att ha blivit vaccinerade.

4. Varför kommer det så många rapporter om att barn och ungdomar lider av funktionsnedsättande neurologiska sjukdomar, svullnad av hjärnan, krampanfall och till och med dör efter injicering av influensavaccin eller HPV-vaccin (humant papillomvirus)?

Svar: Eftersom vacciner är farliga. Vaccinindustrin avfärdar rutinmässigt alla sådana anmälningar, oavsett hur många som redovisas med att det beror på ”en slump”.

5. Varför rekommenderar inte läkare D-vitamin för influensaskydd, särskilt när det finns mycket forskning som visar att D-vitamin aktiverar immunförsvaret mycket bättre än ett vaccin?

Svar: Eftersom vitamin D inte kan patenteras och säljas som medicin.

6. Om människan behöver influensavaccin för att överleva, hur överlevde då mänskligheten förut?

Svar: människans genetiska kod är redan kopplad för att automatiskt försvara dig mot invaderande mikroorganismer (så länge du har vitamin D i kroppen).

7. Om influensavaccinet ger skydd mot influensa, varför är det då oftast just de människorna som blivit vaccinerade som blir sjuka i influensa?

Svar: Därför att de som är mest känsliga för influensa är samma personer som har en dålig adaptiv reaktion på vaccin och bygger därför upp dåligt med antikroppar. Med andra ord influensavaccin fungerar endast på människor som inte behöver dem.

8. Om influensavaccinet verkligen fungerar, varför fanns det ingen enorm ökning av dödsfall från influensa år 2004, det år då influensavaccin var en bristvara och vaccineringen minskade med 40%?

Svar: Det fanns ingen förändring i dödligheten. Du kan minska vaccinationerna till noll procent och du ser fortfarande inte någon förändring i antalet människor som dör av influensa. Det beror på influensa vaccin helt enkelt inte fungerar.

9. Hur kan influensavaccin minska dödligheten med 50% (som det hävdas)?

Svar: Det kan det inte. Ett marknadsföringstrick genom att leka med siffror.

10. Om influensavaccin fungerar så bra, varför är läkemedelsbolag och hälsovårdsmyndigheter så ovilliga att utsätta dem för vetenskaplig granskning med slumpmässiga placebokontrollerade studier?

Svar: De hävdar att sådana studier skulle vara oetiska, vad som är långt mer oetiskt är att fortsätta att injicera hundratals miljoner människor varje år med onyttiga och skadliga vacciner som inte backas upp av en tillstymmelse till ärlig bevisning.

 

STUDIER PÅVISAR:

Influensa-vaccin har inte bättre effekt än placebo:

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/07/28/What-are-the-Dangers-of-Mandatory-Swine-Flu-Vaccination.aspx

http://www.healthychild.com/flu-vaccine/studies-fail-to-demonstrate-safety-or-effectiveness-of-influenza-vaccine-in-children-and-adults

Bevisas även av en forskare här, som har granskat varenda vetenskaplig studie som överhuvudtaget finns kring vaccin, och slutsatsen är förödande för alla vaccin-förespråkare:

http://www.youtube.com/watch?v=l1K74Tnrrok

 

De som blivit vaccinerade mot vanlig säsongsinfluensa, löper dubbelt så stor risk att drabbas av svininfluensan:

http://www.andersnilsson.name/2009/10/canadas-sasongsinfluensa-vaccin-stoppat.html
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/10/15/People-Who-Get-a-Seasonal-Flu-Shot-Are-Twice-as-Likely-to-Catch-Swine-Flu.aspx

Här följer 17 skäl till varför man inte bör ta influensa-vaccinet:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=15955&forum=6&post_id=129722

SLUTSATS?

Just precis, fullständigt meningslöst att ta dessa influensa-vaccin, som bara orsakar mer skada än nytta!

Bara ett sätt av läkemedelsbolagen att skinna oss på pengar…och vi sväljer deras lögnaktiga propaganda med både hull och hår…

 

SANNINGEN BAKOM INFLUENSA-VACCINER !!!

 

PROPAGANDAN KRING SVININFLUENSAN AVSLÖJAD !!!

 

VACCIN-PROPAGANDAN VILAR INTE PÅ NÅGON VETENSKAP !!!

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens* boning (Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst)….Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt

Annons

86 svar till "10 FRÅGOR OM INFLUENSA-VACCIN som läkemedelsföretagen vägrar svara på! Inte bättre än placebo…"

Jag har inte haft någon influensa alls på över ett decennium. Nästa gång jag åker på en kommer den sannolikt att ta kål på mig oavsett sort, så nej, att just svininfluensa härjar är inte särskilt alarmerande. Vaccin har jag nobbat i alla år och fortsätter konsekvent på samma linje.

Gilla

Med tanke på att ingen influensa bitit på dig på ett decennium, så tyder det på att även om du drabbas av influensa, så kommer ditt immunförsvar klara av det!Du har helt enkelt inte försvagat ditt immunförsvar, till skillnad mot de som förgiftar sitt immunförsvar genom att ta vaccin…

Gilla

Men for Svarteste, Snilleblixten! Nå har du jo spora helt ut! Det du prøver å få fram, motsier alt forskere har prøvd å bevise i mange måneder. Jeg har aldri vært med på så mye tullprat på så kort tid! Denne bloggen er den største yngleplassen for konspirasjoner som finnes på hele Internett!

Gilla

Finns det konspiratörer och konspirationer, så finns det naturligt även konspirationsteorier… :-)Det ena ger det andra vettú…

Gilla

Vad roligt att du talar om vetenskap Snilleblixt, det brukar ju vara din starka sida annars också.För första gången nämner du dubbelblinda studier, placeboeffekter och andra vetenskapliga metoder.Vart är alla dessa i dina övriga teorier och trådar om jag får fråga?

Gilla

Syftar du närmast på Månbluffen 1969?

Gilla

”Finns det konspiratörer och konspirationer, så finns det naturligt även konspirationsteorier… :-)Det ena ger det andra vettú…”Du är den enda personen i hela världen som är korkad nog att tro att ”ingen rök utan eld” är ett giltigt argument.

Gilla

Du måste lära dig att ”connect the dots”…

Gilla

Snilleblixten, vær så snill å bruk hodet!Jeg tror du har bestemt deg for å nekte på absolutt alt.Det er klart at man ikke lager en vaksine, som ikke gjør noenting. Du kan holde deg til dine innelukkede teorier om hvordan Jorden og alt annet ble til, men å snakke om ting du absolutt ikke har greie på, blir nesten for dumt…

Gilla

Om du sitter inne med fakta för att influensa-vaccin skulle vara till någon som helst hjälp, så tror jag att vi alla är angelägna att få se på dessa fakta!

Gilla

Du stolleblixten – nu är du väl helt ute och flummar utan att kolla källor.Hur förklarar du att följande finns med hos dina ”källor” :”Sixty million years of evolution says vitamin D may save your life from swine flu” ………. vadå evolution??????? Den är ju bara en bluff – nu är den vad som enl. dina källor ska se till att Obama och WHO inte tar död på oss.Känns det inte lite tungt att vara så stollig ……????

Gilla

Att någon har rätt kring någonting, behöver inte betyda att vederbörande har rätt kring allt!Därmed behöver vi inte godta flummet om att Människan skulle ha flummat fram från de osaliga apdjuren…

Gilla

Kallar jag att plocka russin ……… hur kan du godta att en vitamin som utväcklats genom 60 mill. år ska se till att vi överlever på samma tid som du absolut inte godtar evolutionen.Jag ber dig om ett klart svar – JA eller NEJ och inget annat; har vitaminet utväcklats genom 60 mill år eller inte??

Gilla

Vitaminet utvecklats?Vitaminet fanns för 600 miljoner år sedan, 60 miljoner år sedan, 6 miljoner år sedan, och det finns även nu, dvs ingen som helst evolution har skett!

Gilla

Men snälla Stolleblixten, nu är du väl bara dum. Du använder en källa vars trovärdighet du själv tar död på ……..?!Om du tar dig tid att bläddra bakåt i dina källor kommer du se att dina argument inte hänger i hop.Hur var det? Evolution, Ja eller Nej? Du säger nej, medan din källa säger ja …….Lite jobbigt, va??!!

Gilla

Som jag sa…just det här med ”evolutionen” är något som de flesta verkar ha fått om bakfoten!Varför?Jo, pga av den ateistiska propagandan…

Gilla

Jamen vi vet ju nu att du inte har någon tro på evolutionen. Helt OK det, men hur kan du då använda en källa som baserar sig på just evolution.Du måste vel för hela helskota se att du är helt ute och cycklar?När vetenskapen bevisar evolutionen påstår du att detta är ateistisk propaganda.När du varnar för att Obama och WHO vill döda oss och dokumentarer detta med källor som bara visar sig vara andra bloggare, Wikipedia och några Youtubesnuttar som visar ett konkurslager av plastbaljor för trädgårdar har du mage att påstå att du talar sanning.Du är väl inte lite flummig, du! Säg nu att du bara driver med oss! Jag vägrar tro att det finns stollar som är så insnöade …….Dagens lilla utmaning som du kanske kan ge mig ett svar på; Hur länge har Obama (alltså han arbetar för att bättra vården i USA) jobbat med sina mordplaner? Övertog han denna uppgift från Bush som ju inte alls har mycket gemensamt med annars, eller har han själv dragit i gång detta?

Gilla

Finns inte en endaste vetenskap som har bevisat evolutionsmyten!Rosor har alltid varit rosor!Björkar har alltid varit björkar!Potatis har alltid varit potatis!Majs har alltid varit majs!Ormar har alltid varit ormar!Hönsfåglar har alltid varit hönsfåglar!Groddjur har alltid varit groddjur!Råttdjur har alltid varit råttdjur!Svindjur har alltid varit svindjur!Kattdjur har alltid varit kattdjur!Hunddjur har alltid varit hunddjur!Hästdjur har alltid varit hästdjur!Getdjur har alltid varit getdjur!Oxdjur har alltid varit oxdjur!Kameldjur har alltid varit kameldjur!Elefantdjur har alltid varit elefantdjur!Apdjur har alltid varit apdjur!Människor har alltid varit Människor!

Gilla

Om jag skulle få fråga, vad är fin åsikt rörande det här vaccinet?http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3672617.svdVore intressant att höra din synpunkt angående det.

Gilla

Jag känner alldeles för lite till detta vaccin…

Gilla

Det är ju lustigt att du i just detta inlägg plötsligt tycker att det är så viktigt med vetenskapliga studier. Tidigare har du ju totalt underkänt vetenskapen, men nu tycker du plötsligt tvärtom?

Gilla

Citera mig i ett endaste inlägg där jag skulle vara emot vetenskapliga studier, tack!

Gilla

Du Alimantado – du tycker inte det är lite konstigt att kalla det vetenskap när hela grunden i hans argument är vad han påstår är kistor, medan det i verkligheten rör sig om helt andra saker ……..”Hmmm. Looks EXACTLY like the leaching system I just installed in my back yard for my spetic tank since I don’t have city sewer. Of course whoever filmed it didn’t get close up, maybe he/she had a scare tactic reason?”Ska man sprida konspirationer måste man hålla käften om vad som inte tycks passa in i propagandan. Stolleblixten försöker få oss tro att han på fulla alvaret menar att Obama har för avsikt at begrava en halv miljon jänkare i plastkistor. Ja, det påstår alltså knäppgöken som ber oss tänka logiskt – att begrava döda kroppar i plast har aldrig varit speciellt lyckad, om man säger så!Ponera nu att CIA, WHO, Obama och alla andra galna mördare faktisk var så sinnesrubbade att dom beslöt något så absurd som att ta död på 500.000 människor; varför skulle dom då lagra sina kistor utomhus där alla Area 51 fans skulle hitta dom?Varför skulle inte Uncle Sam i stället släppa loss sitt folkmord bakom murarna. Det sitter några miljoner kriminella jänkare i fängelse och kostar staten enorma summor – varför inte utrota dessa först?Nej, jag är övertygad om att Blixten bara driver med oss. Ingen, absolut ingen svensk person med en så vrickad värklighetsuppfattning kan väl skriva på ett tangentbord – dom brukar ha armarna fastsurrade på ryggen!

Gilla

The Obama Deception:http://www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLwSnacka om att han blivit avslöjad…

Gilla

”Jo, pga av den ateistiska propagandan…”Hur vet du att det inte rör sig om religiös propaganda från din sida?

Gilla

Till skillnad från ateismen, så har i alla fall religionerna rätt; allas vår gemensamma evige Skapare existerar!

Gilla

Välkommen att röka lite med mig och Shiva när vår Skapare äntligen tagit kål på er alla.

Gilla

Bra våra dödsdömda materiella kroppar som försvinner…vi själva är eviga andevarelser, evighetsvarelser!

Gilla

”Citera mig i ett endaste inlägg där jag skulle vara emot vetenskapliga studier, tack!”Menar du allvar? Du har tidigare bland annat skrivit ett helt blogginlägg som handlade om att den vetenskapliga metoden är värdelös. Dessutom hävdar du dagligen att vetenskapliga studier är felaktiga om de motsäger din religion. Alltså menar du att slumpmässiga gissningar är mer pålitliga än vetenskaplig observation. Behöver jag verkligen citera dig för att du ska minnas vad du själv skriver varje dag?

Gilla

När det anbelangar ANDLIGA FENOMEN, ja då är ju givetvis den fysiska vetenskapliga metoden värdelös!Men jag har ju aldrig påstått att den vetenskapliga metoden skulle vara värdelös, när man forskar i fysiska fenomen!

Gilla

”Till skillnad från ateismen, så har i alla fall religionerna rätt; allas vår gemensamma evige Skapare existerar!”Och fortfarande har du inga bevis för ditt påstående.

Gilla

Vad skulle du godta som bevis för vår evige Skapare?

Gilla

Du är fan riksmytomanen nummer 1.

Gilla

Och det baserar du på?

Gilla

Du Blixten, var så snäll och förklara hur Obama ligger bak detta; enl. dina ”källor” levererades ”kistorna” redan 2005 (3 år innan han blev vald till ”riksmördare”).Vidare: Ge mig ett enda exempel på man använder plastkistor till att begrava döda kroppar i. Detta är inga kistor utan som det framkom i svaret till en av dina konspirationskompisar från en som vet (citat i mitt inlägg i går) delar till avloppssystem.Skulle jag varje gång jag ser en soptunna (plats till en död), en sopcontainer (plats för många), ett fjärrvärmeverk (krematorium), en rulle med sopsäckar (bodybags), en tång (för att plocka ut tandguld) osv. hojta om att det är ett folkmord på G?Lägg av – dina teorier är ju totalt sinnesrubbade!Jag kan visst hålla med om att det finns frågetäcken vid detta vaccin. Så är det alltid, men att dra detta till att världens ledare cyniskt tänker ta död på oss vitnar väl om att det fattas ett par M8 bult hos dig, eller hur?Du är ingen livsforskare som ger svar omkring livets gåtor som du själv säger. Du är antigen en komplett stolle som tappat kontakten ytan ELLER en rolig skojar som skrattar dig i sömn varje natt efter att ha retat gallfeber på Alimantado (som inte till denna dag fattat att du aldrig kommer ge dom bevis han envisas med att be om, och på så vis kanske tror han vunnit någon tävling).Tycker du ska röka på och fortsätta flumma om dina små vänner som bor inne i vår ihåliga planet. Dra ett rejält magbloss så kommer dom kanske och hälsar på dig …….

Gilla

Tråkigt, den har vi ju sett förut – visa oss något nytt, snälla Stolleblixten!Vad som visas på videon ÄR INTE likkistor och dom ÄR INTE tillverkad av Plastiguard & Co som din lika stolliga videokompis påstår.Det är skillnad på coffins och vaults – om det nu ens är vaults det rör sig om…………Nej, dra ett magbloss och övertyga oss med ett klockrent Wikipediabevis ….snälla!!!!!!!! Kanske de små underjordingarna kan hjälpa dig på travet?

Gilla

Det ÄR likkistor!Det är INOMJORDINGAR!

Gilla

Snillen,,,Kan ikke du være en grei kar å åpne øynene dine i ett lite øyeblikk?Selv du burdte skjønne at du ikke bare kan svare på spørsmål som du og dine flummekompiser har ett veldig realistiskt svar på…Her spørr Plastic:”Dagens lilla utmaning som du kanske kan ge mig ett svar på; Hur länge har Obama (alltså han arbetar för att bättra vården i USA) jobbat med sina mordplaner? Övertog han denna uppgift från Bush som ju inte alls har mycket gemensamt med annars, eller har han själv dragit i gång detta?”Svar fra Stollen:”Finns inte en endaste vetenskap som har bevisat evolutionsmyten!Rosor har alltid varit rosor!Björkar har alltid varit björkar!Potatis har alltid varit potatis!Majs har alltid varit majs!Ormar har alltid varit ormar!Hönsfåglar har alltid varit hönsfåglar!Groddjur har alltid varit groddjur!Råttdjur har alltid varit råttdjur!Svindjur har alltid varit svindjur!Kattdjur har alltid varit kattdjur!Hunddjur har alltid varit hunddjur!Hästdjur har alltid varit hästdjur!Getdjur har alltid varit getdjur!Oxdjur har alltid varit oxdjur!Kameldjur har alltid varit kameldjur!Elefantdjur har alltid varit elefantdjur!Apdjur har alltid varit apdjur!Människor har alltid varit Människor!”Ja, dette ser nå flott ut, Snillen, og det ser jo sjuukt logiskt ut å.men problemet var bare det at det er ikke ett godt svar på spørsmålet altså..En ting til…: Du bør slutte å vise til youtube kilder osv. Sett at jeg nå sitter her og har lite å gjøre, plutselig kommer jeg på: ”Hei! jeg kan jo lage en liten film og legge den ut på youtube:D Ja, jeg tror den skal handle om at det finnes mange verdner inne i hverandre!” Problemet er bare, hvordan skal jeg kunne vise dette? Jo, jeg har en melon og en appelsin på fruktfatet mitt. Jeg deler melonen i 2, og skraper ut inmaten. Det samme gjør jeg med appelsinen. Deretter putter jeg appelsinen inn i den delte melonen, og teiper melonen igjen. Jeg gjorde dette for at jeg ikke hadde noe å gjøre, pluss at dette er en sjuukt ulogisk teori, så det kan være litt artig å fleipe litt med den. Men problemet er at det finnes innesnurrede mennesker som har alt for lett for å tru på ting, som kanskje ser dette, ( ja snillen, jeg sikter til bla. deg) Og bruker dette som ett bevis på en av sine sjuukt vricka blogginnlegg.Folk med vettet i behold, sitter enten å ler av deg, eller er irriterte over at en kan være så uten kontakt med den virkelige verden..Så vær så snill, enten oppsøk hjelp eller så kan du koble ut ethernet kabelen din..

Gilla

Jag har de heliga Veda-skrifterna på min sida!

Gilla

”Vad skulle du godta som bevis för vår evige Skapare?”Den frågan har du ställt hundratals gånger tidigare, och jag har svarat varje gång. Bläddra tillbaka i bloggen för svar. Jag tänker inte klippa och klistra in mitt svar gång på gång bara för att du har något problem med minnet.Nå, när kommer bevisen? Vad väntar du på?

Gilla

Det är ju den frågan du allltid vägrar svara på…Nå, när kommer ditt svar?

Gilla

Du, Stollen …….. kolla lite nu; vad är ”coffin” och vad är ”vault”?Fråga förresten dina inomjordiga små hobbitkompisar vad dom tycker om att vi skickar ner dom döda kropparna till dom! Är det någon panik i förhållandet til svininfluensa där nere. Kommer ju bli ett jädrans pådrag på undervåningen.Annars är ju fighten Alibabamantado vs. Stolleblixten den stora höjdaren i dag också …….. påminner lite om en debatt i bästa Monty Python stil där ingen tillför ett klokt ord.Du kommer förlora Ali. Kom nu i håg att Stollen har Veda i sin ringhörna – vad har du att kontra med? Einstein? Snacka om lost case!Tycker ni ska diskutera hur mycket en fisk väger i stället.Till Svinbörre oljesjeik är det väl bara att säga välkommen till dårhuset. Här har vi roligt i parti och minut. Gillade melonteorin – borde kunna bli en stor grej.

Gilla

”Det är ju den frågan du allltid vägrar svara på…Nå, när kommer ditt svar?”Om du nu verkligen har glömt mitt svar så får jag väl upprepa det för hundrade gången. Men den här gången får du försöka minnas det, okej?Jag har inga speciella beviskrav för just detta påstående. Jag tänker inte särbehandla ditt påstående om gud. Jag håller samma bevisstandard för detta påstående som för alla andra påståenden. Fram med bevisen bara, så får vi se om det är tillräckligt.Det är ganska uppenbart att du ställer den här frågan om och om igen, eftersom du själv vet att du helt saknar de bevis som du skryter om.FRAM MED BEVISEN NU, INGET MER TRAMS.

Gilla

Så du särskiljer inte mellan materiella och andliga fenomen?

Gilla

Har vaccinerat mig…när det gäller mängden kvicksilver så har insjöfisk mycket större halter av kvicksilver i sig än vaccinet….så man kan ju uppmana alla att sluta äta fisk…när det gäller D-vitamin så finns det visst medicin som påverkar D-vitaminupptaget Etalpha är en sådan medicin…tycker man ska var bättre påläst innan man påstår saker.

Gilla

Nya studier: Kvicksilvermängden som används i vaccin, tillräcklig för att orsaka svåra neurologiska skador:http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/10/22/New-Study-Demonstrates-Significant-Harm-From-Just-ONE-Mercury-Containing-Vaccine.aspxHar du vaccinerat dig, Mats?

Gilla

Satt i bilen ett en timme eller så och kom på en sak du bara måste svara mig på, Blixten; du vet ju att jorden är ihålig och att det bor små hobbitar där nere under våra skosulor.Du har ju även gett oss övertygande bildbevis för att det finns ett hål vid nordpolen där norrskenet slipper ut nerifrån, så jag undrar bara hur tjock jordskorpan är???Nu när Branson har börjat charterturism ut i rymden skulle jag vilja knäcka dom alla med turism ner till inomjordingarna – kan bli en höjdargrej, tror du inte?Skulle faktisk även tänka mig att erbjuda dig jobb som resledare …… jag menar, språket, deras historie …ja, du kan ju det där. Kanske även vart dom bästa barerna finns.Vad tror du; vore det möjligt att rappelera ner från nordpolen eller kommer jag bli tvungen att beställa någon sorts fordon eller manick att åka dit med? Erbjuder mig självklart att ta dig med på en gratis resa (traktamente utgår dock ej) om du visar vägen och kan vara någon sorts dörröppnare för mig.Fasiken – jag har alltid hört att det är självaste Satan som bor där nere och så visar det sig vara dina polare. Cool!Men alltså tillbaks till frågan; hur långt är det dit ner? Vi flyger ju til Kina påunder ett dygn om vi följer radien – raka spåret in till centrum borde ju gå på en fikarast?!Här har vi något på gång!

Gilla

Istället för att raljera, ta del av lite fakta istället:http://www.youtube.com/watch?v=1ELtOYvMyKM

Gilla

Du är ju helt tappad i golvet, hur fan kan du påstå allt du påstår, konspirations teorist, värre än min morfar. får mig att spy galla. IDIOT.

Gilla

Men snälla nörden, då – varför så arg?Stolleblixten kanske inte mår bra i dag eftersom han inte varit här (och jag som hoppas få veta hur man åker ner til dom där nere i dag!). Kanske han drabbats av svininfluensan?!Han återkommer nog snart med nya påhitt, ska du se. Blir du så arg kan du väl kanske bara logga in på Blocket, Facebook eller något annat ……… själv tycker jag det är jätteroligt här.Hittade några riktigt bra filmbevis för Stolleblixtens små vänner där nere under jorden i går kväll. Jag trodde ju det var Frodo och dom andra hobbitarna han hade i sitt kompisgäng, men så ser jag ju att dom kallas Narnianer. Viasat visade filmen om Narnia i går och jag såg ju själv att allt var på riktigt. Dom reste även i tiden (UTAN ATT RÖKA PÅ REJÄLT!!!).Herrejösses hur mycket man inte visste innan man kom på detta med Veda-skrifterna. Kan även rekommendera VADAs lagar ……… fast eftersom dom berör antidoping kanske inte dom lämpar sig så bra för Stolleblixten.Krya på dig Blixtnisse! Jag ser fram mot nya tunga bevis ur ditt arsenal av vetande och dräpande argument.AliBaba; släng dig i väggen, du som bara har några fluttiga Nobelpristagare att luta dig på! Loser!

Gilla

Ehm… tar mig friheten att tänka lite kreativt. Om det är tillåtet ? Jo, om du tittar på mitt senaste musikbidrag och tänker nu på att det är EPIDEMI. Vaccin, det behöver bara svenskarna göra i den omfattningen som dom gör. Jag vet inte hur dom har genmanipulerat oss eller en dels intellekt. Men jag förstår att det finns bara ett folkslag som överlever denna dödliga smitta – vi finnar. Vi är immuna mot dessa bajssnackare, vi vet dom in och utantill. Så det så. Trodde myternas tid var förbi men icke då…

Gilla

Vi svenskar är tydligen ett lättlurat släkte…Svenskar ska tydligen alltid agera försökskaniner…Övergår mitt förstånd hur människor frivilligt kan låta sig övertalas till att injiceras med livsfarliga gifter som kvicksilver, aluminium, cancerceller från djur, osv…Mot en sjukdom som dessutom är mildare än en vanlig säsongsinfluensa…Snacka om att vi har blivit HJÄRNTVÄTTADE av de giriga läkemedelsbolagen…

Gilla

”Så du särskiljer inte mellan materiella och andliga fenomen?”Om du kan bevisa att ”andliga fenomen” existerar så ser jag inte anledning att ha speciella beviskrav för dessa. Fram med bevisen bara. Sluta försöka byta samtalsämne. Jag väntar.

Gilla

Materia skulle inte ens existera utan ande, eftersom materien är andens motsats!Utan det andliga skulle inte det materiella gå att definiera, eftersom de är varandras motsats!

Gilla

Det är inte ett dugg synd om svenskarna, tycker jag som finne.

Gilla

Hej på sig, finnen. Nu fattas den bara en bayerdrickaden danske här i denna andliga förbrödring.Just nu går en ny rond i matchen Alibaba Mantado vs. Stolleblixten som du ser. Välkommen ringside!!Det tråkiga är ju att dessa tungviktare bara går och jabbar lite lätt nu i mellanronderna – liksom ingen riktig knock-out punch.”yada, yada …. kom med bevis … yada, yada…. väntar på svar …. yada, yada vart är dina bevis …..”Hoppas det drar i gång på riktigt snart. Börjar bli lite segt.Jo ni, nu är det dags för mig att presentera lite filmbevis, og dessa borde kanske stänga käften på alla som vägrar tro på Stollen när han med stöd av Veda, Vada och Vodaphone med övertygelse predikar att Gud bor i himmelen och at det bor småtomtar under jorden.Tvivlare; släng er i väggen! Ali – du går på knock! Stollen ….. ja, fasan vet hva du går på? http://www.youtube.com/watch?v=NuiynIn-g9s

Gilla

Plastic Bertrans, jo antar att det är därför jag dyker upp här så sällan *S*

Gilla

”Tre har hittills dött pga gift-sprutan…”Du har inte lust att bjuda på en källa för det påståendet?Vad jag vet så finns det bara något enstaka fall då man tror att vaccinet kan ha haft en inverkan på en person som redan haft väldigt många underliggande problem. Jag själv tog faktiskt vaccinet igår, och mår som vanligt.

Gilla

Två personer avled kort efter vaccinering:http://www.expressen.se/Nyheter/1.1752585/tva-personer-avled-kort-efter-vaccineringDet tredje dödsfallet:http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article6007981.abSLUTSATS?Fler har dött av vaccinet än av svininfluensan…och de två som dött av flunsan hade bägge underliggande problem!

Gilla

Tre har hittills dött pga gift-sprutan…Jo visst är det så, Stollen ….. om detta inte är något du bara hittar på som vanligt, då?! Två av dessa var mopeder som ströps av sina ägare på Essingeleden.Den tredje var en gammal kärring som körde ihjäl sig på väg hem från läkaren……Du Stollen, 10 är döda av influensan bara i Norge …… 10-3 till sjukdommen. Vaccinet tappar mark.

Gilla

Två personer avled kort efter vaccinering:http://www.expressen.se/Nyheter/1.1752585/tva-personer-avled-kort-efter-vaccineringDet tredje dödsfallet:http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article6007981.abSLUTSATS?Fler har dött av vaccinet än av svininfluensan…och de två som dött av flunsan hade bägge underliggande sjukdomar; cancer!

Gilla

Toåring døde av svineinfluensaOslo (NTB): Svineinfluensaen har krevd sitt tiende dødsoffer i Norge. En to år gammel gutt fra Vest-Agder døde på Sørlandet sykehus. Stollen; du är ett riktigt MIFFO …………….. visst kan det vara roligt att kolla på dina idiotteorier, men fattar du inte att du måste argumentera så att inte alla plockar i sär dina ”bevis” på en gång?Ska du sprida idiotteorier och konspitationer måste du se till att ha en gnutta av troverdighet.

Gilla

Den vanliga säsongsinfluensan dödar TUSENTALS varje år!MILJONER i hela världen!Och här diskuterar du 10 dödsfall…Kom igen nu!

Gilla

Ingen andra än AliBaba kastar bort sina liv på att ”diskutera” med en som är så hög att han måste ansöka om landingstillstånd.Nej, luta dig bakåt och röka på. Hälsa Narniarnerna när du landar …..

Gilla

Det kan vara klokt att låta vara siffrorna runt dödsfallen av svininfluensan några månader då den hittills bara härjat under influensornas ”lågsäsong”. Nu när vintern närmar sig kommer den troligtvis att blomma upp likt de vanliga influensorna gör. Något som preliminärt visats då antalet döda stigit med 11% internationellt bara de senaste 7 dagarna.

Gilla

Ser du inte sambanden?Det är ju under de senaste 7-14 dagarna som VACCINATIONERNA har påbörjats runt om i världen!Glömt bort att även Spanska sjukan blev en EPIDEMI pga vaccinationskampanjen…JU FLER VI VACCINERAR, JU MER KOMMER VI SPRIDA SVININFLUENSAN, PGA ALLA SOM DÅ FÅR I SIG VIRUSET OCH BLIR SMITTBÄRARE !!!

Gilla

Herregud. Du är…..Ja otrolig ibland….http://sv.wikipedia.org/wiki/Vaccination

Gilla

Vaccinationer backas inte upp av vetenskapen:http://www.youtube.com/watch?v=y3XlJB7J5-o

Gilla

Här har du en snubbe som svarar på många de frågor du ställer i den här bloggen.http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6019381.abHär är en annan artikel också, som mer fokuserar på er foliehattar ^^http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6020862.ab

Gilla

Källkritik, tack!Han är ju anställd på LÄKEMEDELSVERKET!Helt givet att han inte anser att sprutan är en gift-cocktail!Dessutom svarade han ju inte på någon av ovanstående 10 frågor…Konspirationsteori är det ord man använder för att slippa bevisa motsatsen. Verkar funka varje gång…

Gilla

”Källkritik, tack!Han är ju anställd på LÄKEMEDELSVERKET!Helt givet att han inte anser att sprutan är en gift-cocktail!”Källkritik? Ja han må vara anställd av det statliga organet läkemedelsverket. Där man brukar bli anställd om man har den utbildningen och kunskapen som han har. En professor inom området lär nog inte sluta sina studiedagar som anställd på Coop Nära om man ska tänka realistiskt. Sen förstår jag inte riktigt vad du hyser för agg mot läkemedelsverket. Har dom gjort något fel?Han svarar på praktiskt taget alla dina frågor som du har på den här bloggen, och väl dessutom. Det känns underligt, att du måste ha en så dålig människosyn att du hyser ett så stort tvivel mot en man du inte har en aning om vem det är. En man som vigt så många år av sitt liv till att bli professor inom ett specifikt område varifrån han nu kan nyttja sin kunskap och hjälpa människor.Om någon har något att säga till om i frågan runt vaccination och influensavirus, så är det de människor som har mest utbildning och kunskap om det. Och en professor vet nog mer än vad du gör, samt de tokstolliga foliehattarna du ständigt länkar till.

Gilla

Tycker du det är att HJÄLPA människor, när man rekommenderar människor att ta något, som bevisligen inte har några som helst positiva effekter?http://www.youtube.com/watch?v=y3XlJB7J5-ohttp://www.vaccinationdebate.com/web1.html

Gilla

Läkemedelsverket har – enligt massmedier – startat en medicinsk undersökning huruvida det finns ett samband mellan vaccination och hjärt-kärlsjukdom och plötslig död .Rimligen borde denna undersökning snabbas på då friska som multisjuka köar efter detta vaccin !!Hagapelle

Gilla

Det man undrar är ju om dessa herrar i läkemedelsverket själva injicerar denna gift-cocktail i sina blodbanor?Skulle inte tro det…

Gilla

@Hagapelle Det som gäller när man läser en sådan nyhet, är att sätta den i kontrast till resten av det som händer ikring oss. Man startar hela tiden nya studier överallt för att dra paralleller mellan saker. Som att chips orsakar cancer osv. Saken är den, att tekniken bakom den här sortens vaccin har använts i många år och det är ingen ny teknologi man har använts sig av. Hade större mängder människor (som då tagit denna sorts vaccin) råkat ut för hjärt och kärl sjukdomar hade man kartlagt detta. Det är så man gör med läkemedel och det är med det man idag även ger detta vaccin till gravida kvinnor. För man har testat vaccinet, och teknologin bakom den har vittnat att vara till större delen harmlös.Nu kommer självfallet snillet säga något annat. Men du gör det klokt att fråga en läkare ifall du har tvivel och ignorera den stollen.

Gilla

Som sagt, det finns inte en endaste vetenskaplig studie, som bevisar att vaccin skulle vara till någon nytta!Tvärtom:http://www.youtube.com/watch?v=y3XlJB7J5-ohttp://www.vaccinationdebate.com/web1.html

Gilla

”Jag vet inte hur dom har genmanipulerat oss eller en dels intellekt.” Hur exakt skulle någon kunna genmanipulera dig eller någon annan? ”Men jag förstår att det finns bara ett folkslag som överlever denna dödliga smitta – vi finnar. Vi är immuna mot dessa bajssnackare, vi vet dom in och utantill. Så det så.””Mot en sjukdom som dessutom är mildare än en vanlig säsongsinfluensa…”Vet ni vad som är farligt med svininfluensan? Som snilleblixten skrev har den lägre dödlighet än säsongsinfluensan. Eftersom att detta är ett nytt virus finns det nästan ingen naturlig resistans i befolkningen. Detta gör att stora grupper i samhället kan slås ut i flera veckor. Tänk kaoset om all sjukhuspersonal, alla poliser, busschaufförer eller lärare skulle bli sängliggande i två veckor! Och även om dödligheten är relativt låg är det ändå väldigt många liv som står på spel. Ett virus som H1N1 sprids mycket enkelt till en stor del av populationen. Fågelinfluensan (H5N1) sprids inte alls lika lätt med har en dödlighet på 50-70%. Den verkliga faran är att ett lättspritt virus som H1N1 skulle mutera och få H5N1s dödlighet. Om det skulle hända kan en massvaccination rädda miljontals liv.

Gilla

………och jorden är platt, är bara tvåtusen år gammal, och gud är en gubbe med skägg, häxor flyger till blåkulla osv……

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: