Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

SVININFLUENSAN – Avslöjande ljudinspelning från ILLUMINATI-möte, där man med skrämseltaktik försöker

Posted on: 3 november, 2009


 

FOLK I HELA VÄRLDEN OPPONERAR SIG MOT VACCINET !!!

MAKTELITEN FÖRSÖKER NU SKRÄMMA OSS ATT TA SPRUTAN…

 

Är det någon härinne som har hört att det är ont om vaccin?

Trodde väl det!

Vet ni då också om att detta är planerat och att de skrattar oss rätt i ansiktet för att vi går på det?

Lyssna själva:

http://www.youtube.com/watch?v=rd9eXb-JGdk
http://www.youtube.com/watch?v=ImeSieEZDdULäs om detta sensationella avslöjande här:

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread516019/pg1
http://www.abovetopsecret.com/swineflu.html

http://theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1600%3Amore-evidence-that-vaccine-supplies-are-being-restricted-by-criminal-corporate-syndicate-to-drive-up-demand-&catid=1%3Alatest-news&Itemid=64&lang=de

http://www.google.com/trends?q=vaccine+shortage&ctab=0&geo=all&date=mtd&sort=0

 

Läsarna som kommenterar klippet, är inte nådiga i sin kritik:

This is exactly what I said about two weeks ago when the news started telling us we are  running out of the vaccine. If people are unsure about something they may just put it off or forget about it entirely. If you are told that there is limited supply, people will line up. If Mcdonalds announced they were running out of Big Macs, a lot of people would probably stop and grab one, even if they havent had one in years. Its classic fear-of-loss tactics and any salesman/businessman will tell you how effective it is.”

What concerns me is whether there is a secret but special true vaccine for the elite vs the lethal vaccine dose the rest of the planet must take.
Its one thing to create a flu you spread in order to profit from the vaccine shots being sold to world governments.

Its another to design, manufacturer, distribute and use offical authority to force everyone to take a shot that is intended to kill them while only the elite possess the vaccine that works against the bio-weapons designed vaccine.

We have seen that a different vaccine exists in Europe vs the USA where Germany officials and the military will take a vaccine without mercury and squalene.

So it only begs the question of who decides who lives and who dies?

No matter the answer
, we as a nation are in a mess and with no one accountable it is apparant that more drastic measures are necessary to rid ourselves of those that would use a corporate and govermental system to murder millions if not billions of humans to appease some world global agenda.

It is the individuals executing this world agenda that must be held accountable for their crimes against humanity.”

ÄVEN 1976 BEDREV MAN SKRÄMSELTAKTIK, NÄR FOLK OPPONERADE SIG…

Faktum är att läkemedelsföretagen även 1976 lurade i människor ett svininfluensa-vaccin, som slutade i katastrof! Propagandan för vaccinet 1976 lät så här, kusligt likt dagens hysteriska vaccin-propaganda:

http://www.youtube.com/watch?v=ASibLqwVbsk

Svininfluensa-vaccinet 1976 orsakade katastrofala biverkningar, med mängder av förlamningar och dödsfall, fler dödsfall än svininfluensan orsakade, vilket uppmärksammades i CBS ”60 minutes” 1979, vilket aldrig senare visats:

http://www.youtube.com/watch?v=CMqYlnAiIUU
http://www.youtube.com/watch?v=PbSpPs05YAc


HISTORIEN UPPREPAR SIG…

SNACKA OM ATT MAN FÖRSÖKER DUPERA OSS…

 

DET AVSLÖJANDE VIDEO-BEVISET !!!

 

SVIN-PROPAGANDAN 1976, SENAST DET BEGAV SIG…

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens* boning (Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst)….Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt


Annons

57 svar till "SVININFLUENSAN – Avslöjande ljudinspelning från ILLUMINATI-möte, där man med skrämseltaktik försöker"

Någon som lyssnat på inspelningen?Ganska uppenbart att den påstådda bristen bara är ett trick…

Gilla

Men snälla ……. nu har du väl tappat förståndet helt??????!!!!!!!!!!Nej, jag har inte lyssnat på detta trams. Varför? Öppenbart; detta kan ju varje konspirationsteoretiker i världen ha kokat i hop hemma i köket, eller hur?Illuminati? Nej, men lyssna nu på vad du själv säger!Illuminati var ett top-secret brödraskap under sista halvan av 1700 talet som därefter bara varit en myt. Ponera dock att Illuminati fortfarande finns – är det då troligt att en gruppering som fungerar så dold låter sig banda, och banden spridas på olika sajter på nätet.Och även om så skulle hända, med den makt Illuminati skulle besitta borde dom faktisk ha makt och möjligheter att få detta raderad från nätet.Vrickad och sjukt ologiskt, är det inte så du brukar säga?Nej, gå tillbaka till dina andliga funderingar. Jag har varnat dig; du kommer låsas in med en riktig stor dos piller i framtiden om du fortsätter lulla in dig i denna sortens teorier.Kolla bara bakåt på din egen blogg så ser du hur du håller på att förvandlas från en andlig sökare (kanske lite extrem, men dock) till en totalt urflippad galning.Du kommer inte stanna med detta – tror det kommer bli en sorts drog för dig att övergå dig själv i konspirationsteorier framöver. Inte nyttigt för skallen, Snilleblixten.Lägg dina krafter på att sprida Guds ord – där har du både övertygelse och argument!

Gilla

Just nu har detta största prioritet, för om vi går på denna vaccin-bluff och injicerar oss med detta veritabla gift, så finns det inte många kvar att sprida Guds ord till ett par år…http://www.abovetopsecret.com/swineflu.htmlhttp://svinagendan.wordpress.com/oversiktINFORMERA DIG…

Gilla

”Samtalet är otroligt avslöjande…”actually, we have twice as many doses and enough for the whole population at this point, I understand.”Vad jag vet är denna ljudinspelning det enda som indikerar att det skulle finnas ett stort överskott. Det skulle vara mer trovärdigt om du kunde ange fler källor. Om vi nu ser till bristen i Sverige beskrivs den som ”ingen risk för att det blir ett långvarigt stopp.” Så det är lugnt snillent, du kommer att få ditt vaccin. Vad får dig att dra slutsatsen att inspelningen kommer från ett ”Illuminati-möte”?Slutligen: http://www.sr.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3587&grupp=8496&artikel=3173385”– Jag har hört en del som får ont i armen och en del som får feber, men inget som lett till sjukskrivningar”Om din tes ”det är vaccinet som gör oss sjuka” vore sann borde många av de 700 vaccinerade vårdarbetarna insjukna i svininfluensan. Hur förklarar du att siffran är 0?

Gilla

Om du kollar upp namnen som talar, så tillhör de CFR…Siffran är 0?Var har du fått det ifrån?

Gilla

Inte läst… du måste mena nervgift eller nått.

Gilla

Kvicksilver, aluminium, formaldehyd, fosfater, skvalen (adjuvant som inte ingick i test-vaccinet), cancerceller från djur , nanopartiklar och ett kombo-virus från svin-fågel-spanska sjukan…

Gilla

Det var tre veckor sedan jag och min familj tog vaccinet nu, och ingen av oss har råkat ut för några av de problem som du lägger fram. En viss bieffekt medföljer självklart, men den var mildare än en vanlig baksmälla och höll inte lika länge.Om du sedan vill skrämmas genom att lägga upp innehållsförteckningen för vaccinet kanske jag borde sätta det i perspektiv och lägga upp förteckningen för vanliga läkemedel, som alvedon till exempel?Inget i vaccinet är bevisat farligt, varken den lilla mängd med kvicksilver, aluminium, skvalen (som levern producerar och vi redan har i blodomloppet, som vi till och med skulle dö om vi var utan), om du tjatar över fosfater så kanske du bör veta att din kropp redan innehåller ganska mycket med tanke på att vissa fosfater ingår i uppbyggnaden av dna strängar. Angående formaldehyd så får du i dig en många gånger större mängd ifall du röker en cigarett, eller ens befinner dig i närheten av spånplattor samt många andra material.Seriöst, massvis folk går helt bananas över ingenting, baserat på okunskap inom enkel biologi och kemi som fanemej är allmänkunskap, så det är väl klart som tusan att experterna på klippet sitter och bashar ner på dig snillet, och de som tycker som du. Ni beter er som idioter som låtsas veta något ni inte vet, så självklart kommer de som nu faktiskt vet att skämta om den uppenbara idioti ni redovisar. Notera, idioti är i det här fallet ingen förolämpning då dess definition associerar till uppenbar okunskap inom någonting. Vill du ifrågasätta något? Kolla på alla de som årligen sprutar sina ansikten fulla med Botox, bestående av Botulinumtoxin. Ett ämne som i en kvantitet på en droppe kan döda 30 000 människor, där har du giftigt.

Gilla

Har du hört talas om Gulfkrigssyndromet?Amerikanska soldater fick vaccin som innehöll skvalen, som sedan orsakade hos många Gulfkrigssyndromet, och det vaccinet som distribueras i Sverige innehåller just skvalen!Skvalen är en adjuvant som är förbjuden i alla influensavaccin i USA och har en koncentration som är 80 000 gånger högre än vad som förekommer naturligt i människans serum! Skvalen ligger bl.a. bakom Gulfkrigssyndromet:http://www.youtube.com/watch?v=Jck_1G01xHwhttp://www.guardian.co.uk/environment/2001/jul/30/internationalnewsVi får verkligen hoppas att inte du eller familjen din får några biverkningar!Käka D-vitamin, det stärker immunförsvaret väldeliga!Fann detta:Vitamin D is better than the swine flu vaccine at halting H1N1 infections. In fact, without vitamin D, chances are that a vaccine won’t generate much of an immune response in the first place.That’s because vitamin D is essential for healthy, active immune function. That’s just one of the reasons smart people are choosing vitamin D instead of the swine flu vaccine. Here are nineteen more reasons:#1 Vitamin D activates your immune system to respond to any viral exposure (not just one virus).#2 Vitamin D naturally belongs in your body.#3 Vitamin D has been functioning as medicine in the human body since the beginning of the human species.#4 Vitamin D is available right now and there’s no shortage of it.#5 Vitamin D won’t cause your brain to swell and put you into a coma.#6 Vitamin D doesn’t require an injection with a scary needle.#7 Vitamin D is found naturally in many foods such as sardines or salmon.#8 Vitamin D has a perfect safety record. No one ever died from consuming it.#9 Vitamin D is affordable. You can even get it for free (from sunlight).#10 Vitamin D doesn’t contain viral fragments from diseased animals (like vaccines often do).#11 Vitamin D doesn’t contain thimerosal or other chemical preservatives.#12 Vitamin D doesn’t need a warning sheet describing possible side effects.#13 Vitamin D doesn’t hurt your arm when you take it.#14 Vitamin D also improves sugar metabolism, bone density and healthy moods.#15 Vitamin D is safe for the environment.#16 Vitamin D doesn’t contain squalene or other inflammatory adjuvant chemicals.#17 Vitamin D works on everyone and is safe for everyone, including infants and children.#18 Vitamin D is made in nature, not a laboratory.#19 Vitamin D is found naturally in breast milk.#20 You can walk, and chew gum, and generate vitamin D from sunshine all at the same time!Skip the vaccine. Get more Vitamin D!

Gilla

Så förvånad jag blev när du la upp Youtube-grejor som bevis…. not.Precis vem som helst kan ju lägga upp vad som helst på Youtube, och det håller inte som bevis för någonting…F.ö. tänker jag ändå inte ta nåt vaccin…

Gilla

Varför skulle Youtube vara undantagna från att kunna fungera som bevismaterial?Skulle inte Youtube-material kunna godtas som bevis i exempelvis en rättegång?

Gilla

”Skvalen är en adjuvant som är förbjuden i alla influensavaccin i USA och har en koncentration som är 80 000 gånger högre än vad som förekommer naturligt i människans serum! Skvalen ligger bl.a. bakom Gulfkrigssyndromet:”Hur kommer det sig då att skvalen inte har haft samma effekt på de 22 000 000 människor som sedan år 1997 tagit vaccinationer med skvalen i?Om du går in på din länk till artikeln på guardian.co.uk så ser du att den är från 2001. Det har framkommit på senare dagar att det inte finns någon direkt koppling mellan skvalen och Gulf krigs syndromet. Sen att du går bananas över 10mg av ämnet också, då den rekommenderade dagliga dosen genom intag av exempelvis fiskleverolja ligger på 2000mg, och i övrigt är ämnet allmänt hälsosamt och nyttigt.”Fann detta:Vitamin D is better than the swine flu vaccine at halting H1N1 infections. In fact, without vitamin D, chances are that a vaccine won’t generate much of an immune response in the first place.”Du borde verkligen lägga in en källa, för den där personen som nu gjort det där uttalandet har ingen aning om vad han pratar om. Antagligen en sådan kocko jök som tror att man kan bota strålningssjuka genom att sätta en hungrig patient i en bastu några timmar per dag, eller bota cancer genom att låtsas få ett epileptiskt anfall framför en karismatisk predikare av den kristna kyrkan.Visst, Vitamin D är bra och hälsosamt, men det är inte och har aldrig varit en mirakelkur mot något, förutom då sjukdomar framkomna pga brist på Vitamin D. Du kan ju annars fråga dig, varför om Vitamin D är så allsmäktigt, vi har tagit fram mediciner och läkemedel, behandlingar och dylikt.

Gilla

Därför att man inte kan ta patent på D-vitamin…Vill du skydda dig bra mot influensan, så funkar D-vitamin mycket bättre än influensa-vaccin, för de funkar inte överhuvudtaget, inte ens bättre än placebo!

Gilla

”Om du kollar upp namnen som talar, så tillhör de CFR…”Jag hittar endast sidor som i min mening har mycket låg trovärdighet när jag söker på CFR och illuminati. Det ända som jag hittade om CFR och någon konspiration är ett gäng foliehattar…”Siffran är 0? Var har du fått det ifrån?”Jag ber om ursäkt om jag var otydlig. Jag refererade till artikeln på sr.se där man redovisade lite siffror angående biverkningar av vaccinet. Man hade vaccinerat 700 personer varav 0 hade fått tillräckligt allvarliga biverkningar för att sjukskriva sig. (Jag ser nu att jag skev att det var endast vårdpersonal vilket är fel då det var både riskgrupper och vårdpersonal.)Jag anser att detta krossar ditt förslag om att det skulle vara vaccinet som orsakar epidemin. Sen tycker jag att vissa av dina argument för vitamin D är bristfälliga om inte komiska.

Gilla

Du får googla lite bättre:http://en.wikipedia.org/wiki/Council_on_Foreign_RelationsTitta på Danmark och Finlad, där man INTE tok-vaccinerar sitt folk, till skillnad mot Sverige och Norge….Helt uppenbart att det är vaccineringen som orsakar den dramatiska smittspridningen!Betänk att innan massvaccineringen här i Sverige kom igång vecka 42, så var influensan så gott som borta, för att dramatiskt få ett utbrott från och med vecka 42….. 1+1…..D-vitamin:http://www.youtube.com/watch?v=–NqqB2nhBEhttp://www.youtube.com/watch?v=wcqG76TgXjMhttp://www.naturalnews.com/027385_Vitamin_D_swine_flu_vaccine.html

Gilla

Skulle inte Youtube-material kunna godtas som bevis i exempelvis en rättegång?Snillen, jeg finner ikke ord engang…..

Gilla

Bevis som bevis…finns något dokumenterat i en film, varför skulle inte det kunna användas som bevismaterial?

Gilla

Genialt Stolleblixten – du är en klippa!Hur fantastiskt att du slänger in Illuminati på spelplan just nu …… några veckor efter att ”Änglar och Demoner” släpptes på dvd.Slår vad om att du inte ens hört talas om denna myt innan du såg filmen.Lugn bara – även om nu Bush, Obama, WHO, Illuminati (som dom självklart alla tillhör) och säkert också Björn och Anders Borg vill döda oss med gift, så kommer Richard Langdon att fixa detta.Det är lugnt, Stollen. Du kommer säkerligen vakna i en värld full av människor, sädescirklar, inomjordingar, giftsprutor och knäppgökar även i morgon. Med lite tur finns säkert även din sparringpartner AliBaba kvar.Herrejösses …… vad kommer du med nästa gång? Vart gömmer du dig? Försök inte slå i mig att stollar som du inte har rymd från hispan! Kör på, det här blir bara roligare och roligare!

Gilla

Kul att jag kan vara till någon glädje! 🙂

Gilla

”Därför att man inte kan ta patent på D-vitamin…”Det där är en spekulation, inte en argumentation. Har du inget med underlag att lägga fram, lägg då inte fram någonting. ”Vill du skydda dig bra mot influensan, så funkar D-vitamin mycket bättre än influensa-vaccin, för de funkar inte överhuvudtaget, inte ens bättre än placebo!”Jag har ganska många siffror och statistiker på min sida som säger det motsatta. Samt professionella läkare och experter inom läkemedel och sjukvård. Vad har du?

Gilla

Vetenskapliga studier påvisar att influensavaccin är totalt verkningslösa, fungerar inte bättre än placebo:http://video.google.com/videoplay?docid=6890106663412840646http://www.youtube.com/watch?v=zCBlxqmOMKMhttp://www.youtube.com/watch?v=ELx2eX_kM-whttp://blogg.passagen.se/johnwillis/entry/svininfluensa_och_vaccinForskare avslöjar här att det inte finns en endaste vetenskaplig studie, som visar att vaccin skulle vara säkra och effektiva! Tvärtom så ges mängder av belägg för att vaccinationer orsakar svåra immunologiska, neurologiska och autoimmuna sjukdomar:http://www.youtube.com/watch?v=y3XlJB7J5-ohttp://blogg.passagen.se/johnwillis/entry/svininfluensa_och_vaccinHär är 10 frågor kring vaccinet som läkemedelsföretagen vägrar svara på, vilket avslöjar att influensavaccin inte har bättre effekt än placebo:http://www.andersnilsson.name/2009/10/tio-fragor-om-vaccin-som-lakare-och.htmlVaccinationer har aldrig utrotat eller minskat på några sjukdomar, som vi blivit indotrinerade att tro:http://www.vaccinationdebate.com/web1.htmlBarnvaccinationer, totalt värdelösa och väldigt skadliga:http://www.gaia-therapy.com/published/article004.shtmlHur kommer det sig att efter år 2003, då barn under fem år började vaccineras mot influensan i USA, att det sedan dess är 5-6 gånger fler barn i den åldersgruppen som dör i influensan, än innan man började ge dem influensavaccin?Amish-folket exempelvis har inga fall av autism, eftersom de undviker vaccinationer som pesten!Nu är det din tur…vad har du?

Gilla

”Vetenskapliga studier påvisar att influensavaccin är totalt verkningslösa, fungerar inte bättre än placebo:”Innan jag går in och tar isär ditt inlägg måste jag ju säga att du är så djävulskt besvärlig. Du måste verkligen lära dig hur man för en vettig diskussion, för det är inte någonstans resonabelt att slänga in en länk till en annan persons blogg där han gör en analys baserad på ett dussintal andra källor osv. Kan du inte som vanligt folk skriva med egna ord vad det är du argumenterar för och själv lägga fram underlagen? Är det verkligen så svårt?Aja jag återkommer till ditt inlägg senare. För tro inte att jag kommer låta den där högen med gödsel ligga obesvarad.

Gilla

Vi väntar…

Gilla

”Du får googla lite bättre:http://en.wikipedia.org/wiki/Council_on_Foreign_Relations”Hittar inget om illuminati på den sidan. Säker på att du inte bara blandar ihop verkligheten med ”Änglar och demoner”? ”Titta på Danmark och Finlad, där man INTE tok-vaccinerar sitt folk, till skillnad mot Sverige och Norge….”Nja. Vad jag vet är svininfluensan mer utbredd i Danmark och lite mindre i Finland än i Sverige. Knappast nog för att kunna dra din slutsats. ”Helt uppenbart att det är vaccineringen som orsakar den dramatiska smittspridningen!Betänk att innan massvaccineringen här i Sverige kom igång vecka 42, så var influensan så gott som borta, för att dramatiskt få ett utbrott från och med vecka 42….. 1+1…..”Ja och det är ju säkert en slump att Obama fick sitt fredspris den veckan. Och samma vecka gjorde Finland det en rättighet att ha internet. Vad du gör här är att påpeka att två händelser skedde ungefär samtidigt och utan några bevis kallar det en kausalitet. Jag åt pasta en veckan, tror du att det påverkade svininfluensan? ”D-vitamin:http://www.youtube.com/watch?v=–NqqB2nhBEhttp://www.youtube.com/watch?v=wcqG76TgXjMhttp://www.naturalnews.com/027385_Vitamin_D_swine_flu_vaccine.html”Alla vet nog att vi behöver vitaminer för att överleva. Vad jag påpekade var den lite kosmiska naturen i citat som:”#2 Vitamin D naturally belongs in your body.”Det gör socker, fett, zink kalcium, järn, kol, syre och citronsyra också. Använder du dessa mot influensa också?”#4 Vitamin D is available right now and there’s no shortage of it.”Så man ska inte ta vaccinet för att det slut? Vilket lysande argument!”#5 Vitamin D won’t cause your brain to swell and put you into a coma.”Inte vaccinet heller!”#6 Vitamin D doesn’t require an injection with a scary needle.”Aww! Är du lite rädd för ett liiiitet stick?”#8 Vitamin D has a perfect safety record. No one ever died from consuming it.”Man kan dö av en överdos.”#9 Vitamin D is affordable. You can even get it for free (from sunlight).”Det kan bli svårt såhär i vintertid.”#10 Vitamin D doesn’t contain viral fragments from diseased animals (like vaccines often do).Hur i hela världen skulle en så pass liten enskild molekyl kunna innehålla hela virus?#11 Vitamin D doesn’t contain thimerosal or other chemical preservatives.Samma sak igen, hur skulle en så liten molekyl kunna hålla så stora molekyler i sig. #12 Vitamin D doesn’t need a warning sheet describing possible side effects.Jo det gör det visst! http://www.sciencelab.com/msds.php?msdsId=9923455#13 Vitamin D doesn’t hurt your arm when you take it.Är inte det här ungefär samma argument som #6#14 Vitamin D also improves sugar metabolism, bone density and healthy moods.Om man vill ha dessa positiva effekter kan man väl ta både vaccinet och vitamin D?#15 Vitamin D is safe for the environment.”Toxicity to aquatic organisms.” Nej det är inte säkert. #16 Vitamin D doesn’t contain squalene or other inflammatory adjuvant chemicals.Samma svar igen… #18 Vitamin D is made in nature, not a laboratory.Om man äter tillskott i form av piller är de säkerligen gjorda i ett laboratorium. Varför skulle det vara en nackdel?#19 Vitamin D is found naturally in breast milk.Om den ammande mamman vaccinerar sig får barnet i sig antikroppar till svininfluensan. Och jag är ganska övertygad om att antikroppar är bättre än vitamin D.#20 You can walk, and chew gum, and generate vitamin D from sunshine all at the same time!Att ta en spruta tar 5 sekunder. Du kan gå, tugga tuggummi och generar vitamin efter sprutan.

Gilla

Tillhör ju numer allmänbildningen att känna till att CFR tillhör en av Illuminatis fronter…Om nu svininfluensan är med utbredd i Danmark än i Sverige, hur kommer det sig då att det inte där, på samma sätt som i Sverige, varit någon lavinartad ökning bland smittade?Nej, just det, de massvaccinerar,som tur är, inte sitt folk!Till saken hör även att Sverige inte kan ha haft så mycket mer smittade än Finland under vecka 41, då antalet smittade började dala och vi bara hade ca 1000 smittade…nu knappt 1 månad senare har vi 300 000 smittade!TRE HUNDRA TUSEN…!!!!Snacka om att massvaccineringen visar sig vara en KATASTROF!Precis samma mönster i de andra länderna som massvaccinerar, dvs USA och Norge…Hmm…

Gilla

Hei, Snilleblixten!I visse deler av det du sier, er jeg faktisk enig med deg.At svineinfluensaen er skapt av Barack, Cia og Miami ink osv, er en ting som kun er mulig å forestille seg hvis man investerer sparepengene sine på diverse stoffer.Men kroppen er bygd for å motstå denne influen, legger til noen linker som er ganske nyttige.Mikroraser, som f.eks Buskemennene er 100% sikret mot denne smitten, da de ikke besitter GMTH350-genene, som mer siviliserte folkeslag har fått, pga fortettet populasjon.Smitten, som skapes via at H1F2 blander seg med ett individ med eukaryoter, og skaper viruset H1N1, er ikke noe som kan vaksineres mot, og vi vil alle komme til å dø.Barack, CIA, Miami Ink og Cubus har på ingen måte noen som helst mulighet å hverken skape denne influensaen eller lage noen vaksine mot den.Her er linker som kan gi ett klarere blikk over saken:http://www.youtube.com/watch?v=ABXOpzwe3Wohttp://www.youtube.com/watch?v=HKVPXfEK_24

Gilla

Tack för länkarna!

Gilla

”Tillhör ju numer allmänbildningen att känna till att CFR tillhör en av Illuminatis fronter…”Jag antar att det är sant i de kretsar där man förnekar månlandningen, tror att George Bush är en reptilmänniska och är allmänt rädd för frimurarordern. ”Om nu svininfluensan är med utbredd i Danmark än i Sverige, hur kommer det sig då att det inte där, på samma sätt som i Sverige, varit någon lavinartad ökning bland smittade?”Kommer du ihåg inlägget som du skrev och tog bort för ett par dagar sedan efter att jag pekade ut att du hade missuppfattat statistiken?http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6039788.abDå hade man bekräftat 2000 fall och man misstänkte att 50-80 tusen var smittade. Det innebär att minst 48000 personer var sjuka utan att gå till en läkare och testa sig. Jag vet inte hur sjukvården är uppbyggd i Danmark men vad jag vet är att det är svårt att bedöma en exakt siffra eftersom att alla inte testas och förs in i statistiken.”Nej, just det, de massvaccinerar,som tur är, inte sitt folk!Till saken hör även att Sverige inte kan ha haft så mycket mer smittade än Finland under vecka 41, då antalet smittade började dala och vi bara hade ca 1000 smittade…nu knappt 1 månad senare har vi 300 000 smittade!”Var fick du siffran 300 000 ifrån? Än en gång lyckas du jämföra två helt olika siffror. Vi hade 1000 BEKRÄFTADE fall vecka 41 och inget annat. ”TRE HUNDRA TUSEN…!!!!”WOW!”Snacka om att massvaccineringen visar sig vara en KATASTROF!Precis samma mönster i de andra länderna som massvaccinerar, dvs USA och Norge…Hmm…”Kan man få statistik som stödjer detta påstående. Eller är du fortfarande allergisk mot bevis?

Gilla

Ge oss bevis för att Mäniskan skulle ha varit på Månen, tack!Du vet väl att på 60-talet hade man inte tillräckligt med skydd för att kunna åka Månen tur/retur utan att dö…Jag tar inte bort några inlägg!Om du hänger någorlunda med i nyhetsflödet, så vet du att förutom i USA, så ökar antalet smittade och sjuka dramatiskt i både Norge och USA!Den gemensamma nämnaren?Massvaccineringen…Norge: 300 000 smittade:http://www.aftonbladet.se/nyheter/svininfluensan/vaccinguiden/article6070094.ab

Gilla

”Ge oss bevis för att Mäniskan skulle ha varit på Månen, tack!Du vet väl att på 60-talet hade man inte tillräckligt med skydd för att kunna åka Månen tur/retur utan att dö…”Jag tänker inte ta den diskussionen nu.”Jag tar inte bort några inlägg!”Inte? Jag är ganska säker på att du skrev ett blogginlägg med en rubrik i stil med ”Vaccinationen har ökat antalet sjuka från 1000 till 80000 på X veckor!!!!” eller något sånt. Strunt samma! ”Om du hänger någorlunda med i nyhetsflödet, så vet du att förutom i USA, så ökar antalet smittade och sjuka dramatiskt i både Norge och USA!Den gemensamma nämnaren?Massvaccineringen…”Jag vet inte om du hänger med i årstidsskiftet men det börjar bli vinter nu…”Norge: 300 000 smittade:http://www.aftonbladet.se/nyheter/svininfluensan/vaccinguiden/article6070094.ab”Du får hitta en bättre källa.

Gilla

Det blogginlägget togs bort av Aftonbladet!Undrar också varför…Men i Finland börjar det inte bli vinter?För övrigt började inte vintern i USA i oktober…

Gilla

”Men i Finland börjar det inte bli vinter?För övrigt började inte vintern i USA i oktober…”Vad jag vet ligger både USA och Finland på det norra halvklotet.

Gilla

Precis, vintern börjar samtidigt i Finland som i Sverige, men hur kommer det sig då att inte antalet smittade ökat lavinartat under den senaste månaden i Finland, som det gjort i Sverige?Just precis, de har inte massvaccinerat sin befolkning!Och angående USA, så var det ingen vinter där i oktober!

Gilla

”Precis, vintern börjar samtidigt i Finland som i Sverige, men hur kommer det sig då att inte antalet smittade ökat lavinartat under den senaste månaden i Finland, som det gjort i Sverige?Just precis, de har inte massvaccinerat sin befolkning!”Bullshit! http://tinyurl.com/ygg75ng”mer än fördubblats under de senaste veckorna.””Flesta av de senaste upptäckten i norra Finland”Precis som i Sverige! Har du man nog att erkänna att du hade fel eller har du kanske motbevis? ”Och angående USA, så var det ingen vinter där i oktober!”Sen-höst – tidigt-vinter om du ska vara så petig.

Gilla

I Finland har man tydligen injicerat 500 000 personer, mot Sveriges 2 000 000 personer, vilket då förklarar att det skett en ökning även i Finland, medan ökningen i Sverige är snäppet värre, för här tok-vaccinerar vi mer!Har du siffror från Danmark?Hur många har tagit sprutan där?

Gilla

”I Finland har man tydligen injicerat 500 000 personer, mot Sveriges 2 000 000 personer, vilket då förklarar att det skett en ökning även i Finland, medan ökningen i Sverige är snäppet värre, för här tok-vaccinerar vi mer!”Släng upp några referenser också så blir det tokbra ska du se

Gilla

”I Finland har man tydligen injicerat 500 000 personer, mot Sveriges 2 000 000 personer, vilket då förklarar att det skett en ökning även i Finland, medan ökningen i Sverige är snäppet värre, för här tok-vaccinerar vi mer!”Men varför skulle det vara mer i norra Sverige/Finland? ”Har du siffror från Danmark?Hur många har tagit sprutan där? ”Det tog ett tag att hitta: http://www.ssi.dk/graphics/dk/nyheder/Aktuelt%20tema/Ny%20influenza%20-%20svineinfluenza/Overv%E5gnings%20kort/Thumbs/Smittede_H1N1.pdfCa 1000 bekräftade fall på 5 miljoner är inte så lite. 250 av dessa kom under en tre veckors period. Som jag förstod det har Danskarna bara vaccinerat riskgrupperna och vårdpersonalen.

Gilla

Om du tittar på staplarna så gick det ner från och med vecka 36, för att sedan stadigt börja gå uppåt i och med att vaccineringen bäörjade…Vilket får en osökt att ställa frågan:Vad i Herrens Namn har vaccineringen gjort för nytta?INGEN ALLS!Ställer bara till problem!Men, men…det här får vara en läxa för oss, så vi inte börjar vaccinera vid nästa epidemi…influensa-vaccin har ju bevisligen ingen effekt!1000 på 5 miljoner, det är mycket mindre än den vanliga säsongsinfluensan!Vet du hur många av dessa 1000 fall som dog?Jag kan hjälpa dig…ingen!!!TACK FÖR LÄNKEN, den sparar jag som bevismaterial… 🙂

Gilla

”Om du tittar på staplarna så gick det ner från och med vecka 36, för att sedan stadigt börja gå uppåt i och med att vaccineringen började…”Eller för att del blev torrare, kallare eller att barnen hade börjat i kolan igen.”Vilket får en osökt att ställa frågan:Vad i Herrens Namn har vaccineringen gjort för nytta?INGEN ALLS!Ställer bara till problem!”Och detta baserar du på vad?”Men, men…det här får vara en läxa för oss, så vi inte börjar vaccinera vid nästa epidemi…influensa-vaccin har ju bevisligen ingen effekt!1000 på 5 miljoner, det är mycket mindre än den vanliga säsongsinfluensan!Vet du hur många av dessa 1000 fall som dog?Jag kan hjälpa dig…ingen!!!”Nej! Hur många gånger ska du göra samma misstag? Det är 1000 BEKRÄFTADE FALL på 5 000 000! Man testar inte alla!”TACK FÖR LÄNKEN, den sparar jag som bevismaterial… :-)”OMG JAG HAR LÄNKAR!!!!! http://tinyurl.com/yhrxfcc

Gilla

1. Hade börjat i skolan igen?Skolan började redan i vecka 34…Får jag fråga dig, har du låtit dig injiceras av detta otestade experimentella gift-vaccin?

Gilla

”1. Hade börjat i skolan igen?Skolan började redan i vecka 34…”Ja men eftersom att du inte kan smitta vidare viruset förens du har haft det ett tag tar det ett par veckor innan det börjar spridas på allvar. Dessutom, som jag har sagt tidigare, rör det sig inte om en orsak till en ökning eller minskning av smittan utan oberäkneligt många. Kanske tvättar man händerna ofta vissa dagar, kanske har byggnaden ett dåligt ventilationssystem eller små fönster. Du kan inte bara se på en faktor och säga att den är orsaken. Men du har nog delvis rätt när du säger att vaccineringen sprider smittan eftersom att man står tätt i kö på ett sjukhus där smittorisken är relativt hög.”Får jag fråga dig, har du låtit dig injiceras av detta otestade experimentella gift-vaccin?”Det är inte otestat och jag har inte fått det än men jag ska ta det.

Gilla

”Inte otestat?http://norah4you.wordpress.com/2009/11/05/logn-blir-inte-sanning”Där har du/din länk fel! Vi börjar med din länk.http://tinyurl.com/ykgowuhHans första punkt är att man inte har data för hur effektiv Pandemrix (H1N1) är. Jag åter kommer till den punktenDen andra är att han inte har förmågan att läsa en hel text utan bara plockar bort det som inte passar honom. Han jämrar sig över: ”Om vaccination anses nödvändig bör utrustning för återupplivning finnas omedelbart tillgänglig om behov uppstår”Men vad han ”glömmer” att ha med är: ”Se avsnitt 4.4. Varningar och försiktighet.”. Där man kan läsa om varför det står om det står i paragraf 4.3. Kort sagt står det att man ska tala med sin läkare om att vaccinera sig om man har en förhöjd känslighet mot någon av komponenterna i vaccinet. Och nu till påståendet om att vaccinet skulle vara otesta! Om du eller personen som du länkat till skulle scrollat ner ca 3 sidor till hade ni sett att det finn sju sidor som behandlar vaccinets olika test. Som du kanske vet är det inte samma virusstam två år i rad. Och som du kanske också vet är den NYA influensan ny. Frågan är då: hur kan man hinna utveckla och testa ett vaccin på mindre än ett halv år?Svaret är att man gör det i omvänd ordning! Först gör man ett protovaccin som man basera på en gammal stam. Man testar biverkningarna och immuniteten noga. Sedan när ett nytt virus kommer byter man ut det gamla viruset mot det nya. Denna metod används för säsongs-vaccinen och fungerar bevisligen bra. Sen har man testat vaccinet med H1N1 på djur och ett mindre antal människor och allt pekar emot att biverkningarna är de samma. Så du kan aldrig säga att det är otesta. Du kan inte heller föra argumentet att vi inte vet nog om biverkningarna utan att bevisa att biverkningarna skiljer sig markant mellan protovaccinet och det nuvarande vaccinet.

Gilla

Hur kommer det sig att svininfluensa vaccin patenterades, i augusti 2007 av Baxter, och av Medimmune 2008, innehållande samma svininfluensa-virus H1N1, INNAN svininfluensan bröt ut (planterades) i år 2009:http://current.com/1b6tu4chttp://www.youtube.com/watch?v=ZqrPjD_JzEIhttp://birdflu666.wordpress.com/2009/07/17/baxter-scientists-who-patented-baxters-h1n1-swine-flu-vaccine-in-august-2008-have-shares-in-baxter-and-stand-to-profit-directly-from-recommending-baxter-h1n1-flu-jab-to-who/http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1686%3Amedimmune-patented-manmade-h1n1-virus-in-2008&catid=1%3Alatest-news&Itemid=64〈=enHmm…Och hur förklarar du skandalen kring det levande fågelviruset i vaccin som avslöjades i februari i Tjeckien?

Gilla

Tycker du har helt rätt Snilleblixten. Tänker f.ö. inte ta sprutan.

Gilla

Mycket klokt av dig, Mikail Bill!

Gilla

”Hur kommer det sig att svininfluensa vaccin patenterades, i augusti 2007 av Baxter, och av Medimmune 2008, innehållande samma svininfluensa-virus H1N1, INNAN svininfluensan bröt ut (planterades) i år 2009:”Du har än en gång visat din egen okunskap. Du borde verkligen inte ge människor medicinska råd!Det finns tre typer av influensa-virus: A, B och C. Varje typ har så kallade subtyper. Den nya influensan kallas ibland för enbart H1N1 men det korrekta manet är A-H1N1/09. Är det inte du som brukar tjata om svininfluensan 1976?Håller du med mig om att vaccinet inte är otesta? Eller har du bevis som inte jag har sett?”Tycker du har helt rätt Snilleblixten. Tänker f.ö. inte ta sprutan.”Jag hoppas inte att du baserade detta beslut på en blogg skriven av en person som inte har ens en grundläggande förståelse av biologi eller medicin.

Gilla

Men det var ju just A-H1N1 som patenterades INNAN man planterade ut svininfluensan…Svininfluensa vaccinet är både otestat och utan effekt:http://veg4health.net/influensavaccin.htmhttp://norah4you.wordpress.com/2009/11/05/logn-blir-inte-sanninghttp://www.bmj.com/cgi/content/full/333/7574/912”Evidence from systematic reviews shows that inactivated vaccines have little or no effect on the effects measured.”Nå?

Gilla

FORTSÄTT snilleblixt, FORTSÄTT HUR MÅNGA SOM ÄN ÄR EMOT DIGDOM ÄR REDAN MANIPULERADE AV SYSTEMET OCH MEDIA , robot folketkallar jag dom för. som litar så starkt på media..HUR MÅNGA SOM ÄN VERKAR VARA EMOT DIG, SÅ SNÄLLA…. SLUTA ALDRIGDU ÄR BÄST

Gilla

Tack, kära Zeki!

Gilla

BLIXTEN du e helt grym o har ratt i det du skriver..svensson e totalt lostnar det galler hemliga sallskap som CFR,TC,BILDERBERG,FREEMASON,ROTHSHILDS FED RESERVE ETC.kalle bildt ar bilderbergare o aven med i CFR.riktigt farlig e han…hall koll pa bildt,riksbanks chefen, marcus wallenberg o bonniersdom vill forslava folk via centralbankers parasit beteend och aven sanka varldens folk till under 500 mille med metoder som texvacciner, glutamat,aspartam,krig,terror, fluor,mm mm…vitamin D3,oliv leaf olja,kallpressad kokosolja, oregano olja ar kanon mot sjukdommar och naturligt lycka till nu..finns manga som star pa din sida….mvh hasse o cops/kolla in siter som blacklisted news.com, most important news.com

Gilla

Tack Hasse!Ska kolla in sajterna du rekommenderar!

Gilla

De som nekar och förtränger detta är folk som är ytterst osäkra. Det är en naturlig försvarsmekanism att om man är rädd eller osäker angående någonting, som i detta fall så bestämmer man sig för att förneka det, man inbillar sig själv och de andra runt omkring att det inte är sant.Människor har sedan födseln makten att ta åt sig information och fakta för att sedan bearbeta det. Det är väldigt synd att så få väljer att göra detta.Ett flertal människor har dött efter att ha tagit detta vaccin som sägs motverka den så kallade Svininfluensan.Vetenskapliga tester har gjorts och det har visat att de flesta av dessa människor som dog hade ett svagare immunförsvar än resten av befolkningen.* Kvicksilver har negativa effekter på immunförsvaret, samt mycket mer.* Skvalen är farligt och kommer alltid att vara, det råder inga tvivel angående det.Kort sagt så är detta ett vaccin som gör din kropp exponerad för sjukdomar, samtidigt som du mycket möjligt får någon sjukdom under vaccineringen.

Gilla

snilleblixten im with you 🙂 many love fight ❤

Gilla

Videon bevisar dock ingenting även om nog jag tror att bolagen utnyttjar detta för att tjäna pengar.Hon kan bara ha fått felaktiga uppgifter, de kan ha kommit på att de behöver fler doser igen eller vad som helst. Att de skämtar om att hitta på att det tar slut betyder ju ingenting.Sedan kan det ju faktiskt vara så att de debatterar om hur man ska ‘lura’ folk att ta vaccinet eftersom många är skeptiska men att CFR tror att vaccinet kommer att rädda många människor. Det KAN ju vara så, och det kan ju vara tvärt om också. Svårt att bli övertygad.Men självklart finns det konspirationer i alla industrier. Men att kalla videon för bevis är helt fel.

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


  • Snilleblixten: Han vart Kung redan dagen då hans mor dog!
  • Snilleblundern: Och så var kung Charles krönt till konung den 6:e maj 2023. Kan du vänligen sluta försöka spå i framtiden genom stjärnorna? Jag tror mer
  • Tanya Atkins: This is a grreat post thanks

Kategorier

%d bloggare gillar detta: