Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

JAGET ÄR INTE NÅN FUNKTION AV MINNET !!! Vi själar kan vara medvetna utan att tänka eller minnas!

Posted on: 2 januari, 2010


 

JAGET/SJÄLEN BESTÅR AV ANDLIG ENERGI

TANKAR OCH MINNEN BESTÅR AV MATERIELL ENERGI

 

Vi kan vara medvetna utan att tänka eller minnas, men vi kan inte tänka eller minnas utan att vara medvetna!


SLUTSATS?

Just precis, jaget/medvetandet (själen) är evigt bestående, står över och är skilt från våra tankar och minnen, vilka tillhör vårt sinne, vår föränderliga finfysiska subtilkropp!

 

JAG-IDENTITETEN INTE NÅN FUNKTION AV MINNET

Varje människa känner och vet att hon har en egen individualitet, en personlig identitet, som inte bara överbryggar nattens sömn utan även de perioder av medvetslöshet som uppkommer vid narkos, svimning, hjärnskakning osv. Denna identitet behåller människan från födelsen till döden, och den måste betraktas mot bakgrunden av själens eviga fortvaro.

Vi vet att vi under hela vårt liv haft samma innersta jag-identitet, och det vet vi även om vårt minne är dåligt. Detta bevisar att identitetskänslan inte bara är en minnesyttring. Skulle identiteten bara vara en funktion hos minnet, skulle den inte kunna bestå från dag till dag. Vi kommer ju inte ihåg det förflutna i detalj, och många av oss minns ytterst lite av allt vi varit med om. Ändå förlorar vi inte något av vår identitetskänsla. Denna måste därför härleda sig från den odödliga själen.

 

JAG-IDENTITETEN ÄR EVIGT BESTÅENDE

Vår materiella kropp och dess celler, våra tankemönster, vår personlighet, våra värderingar, åsikter etc förändras ständigt på grund av tidens tand.

Detta samtidigt som jaget/själen – vi individer som bebor och lever i kroppen, den evigt medvetna levande andliga energin, subjektet, som relaterar till dess temporära objekt; kroppen och psyket – är exakt densamma, oföränderlig. Vi har nämligen exakt samma bestående jag-identitet nu som när vi var små, trots alla fysiska och psykiska förändringar.

Detta bevisar att jaget/själen för evigt är en absolut konstant och som därmed naturligtvis överlever den s.k. döden. Det var samma ”Jag” som var medveten och upplevde händelser när vi var fem år unga, som nu idag; annars skulle vi inte säga att det var händelser ur ”mitt” liv, om det inte var vårt ”Jag” som upplevde dem…

 

SJÄLEN, MEDVETANDET, SINNET:

Här kan vi läsa om vår verkliga identitet, själen, och om vårt medvetande, själens eviga perceptionsförmåga, som genereras av den medvetna själen, och om våra subtila, finfysiska kroppar, som vi själar omges av:

http://en.wikipedia.org/wiki/Soul
http://en.wikipedia.org/wiki/Consciousness

http://en.wikipedia.org/wiki/Mind
http://en.wikipedia.org/wiki/Subtle_body

 

Dessa subtila skikt som omger själen, överlever kroppens och hjärnans död och det är subtilkroppen som bär vidare oss själar till nästa existens, beroende på vårt medvetandetillstånd, vårt karmakonto och våra önskningar vid dödsögonblicket.

 

 

 

TILL DISKUSSION:

 

Visste ni att våra tankar och minnen egentligen inte har något med vår eviga jag-identitet att göra?

Visste ni att våra tankar och minnen tillhör den materiella energin, bestående av subtil finfysisk, psykisk energi, medan vi själar består av den evigt oföränderliga andliga energin, som påverkar och styr den materiella energin, via Översjälen i våra hjärtan, Guds lokaliserade immanenta aspekt!

 

 

 

psychiatry-human-ontological-dichotomy-of-man-dichotomous-biblical-view-of-body-brain-spirit.jpg

 

human-brain-thought-memory.jpg

 

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst – Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt

.

 

Annons

60 svar till "JAGET ÄR INTE NÅN FUNKTION AV MINNET !!! Vi själar kan vara medvetna utan att tänka eller minnas!"

Ledsen men det finns ingen själ heller.När du dör sprids du eller det som fanns kvar av dig med vinden eller ruttnar i en grav 2 meter ner i en kista som går samma väg som du.Den riktiga världen är även svår för småbarn att förklara. Dom kan inte riktigt ta in det, så är det, lev medans du kan för det finns inget mer.Menar inte att det inte finns mycket medans man lever, vilket det gör.

Gilla

Finns ingen själ?1. Bevisa det, tack!2. På vad baserar du din trosuppfattning att själen inte existerar?Vad i Herrens Namn är det som får dig att tro det?3. När du så hårt bestrider själens existens, så måste du ju ha nån sorts asssociation till vad som syftas med ”själ”, vad själva begreppet åsyftar…vad förknippar du ordet ”själ” med?Ge oss din definition, så vi får se om du har samma definition som ordböckerna:http://en.wikipedia.org/wiki/SoulVad får dig att hamna i affekt när du hör ordet ”själ”?JAGET/SJÄLEN är ägaren, SUBJEKTET, den som ÄGER!KROPPEN är ägodelen, OBJEKT, det som ÄGS!Ägaren är alltid skild från objekten som den äger…En ägodel kan aldrig äga sig själv, vilket ju bevisar att vi inte är kroppen eller hjärnan, utan själva själen, dvs vårt medvetna upplevande Jag!http://web.comhem.se/abzu/dokument/fakta.htmlJAGET/SJÄLEN = Medveten och den som upplever = ANDLIG ENERGI, levande varelsen, subjektet!KROPPEN = Omedveten och det som upplevs = MATERIELL ENERGI, föremål, objekt!Själen ingjuts i äggcellen vid befruktningsögonblicket!Utan själ, ingen celldelning!Vi är alltså själen, vi som lever i kroppen; utan oss, inget liv i kroppen!http://en.wikipedia.org/wiki/Soulhttp://sv.wikipedia.org/wiki/SjälUtan själ, inget själsliv, inga själsförmögenheter!Utan själ, inget själsligt lidande!Utan själ, ingen själavård!Utan själ, ingen sorg i själen!Utan själ, inga sår i själen!Ögonen är själens spegel!I själ och hjärta tror jag att du innerst inne håller med mig! 🙂

Gilla

Ledsen men det finns ingen själ heller.När du dör sprids du eller det som fanns kvar av dig med vinden eller ruttnar i en grav 2 meter ner i en kista som går samma väg som du.Den riktiga världen är även svår för småbarn att förklara. Dom kan inte riktigt ta in det, så är det, lev medans du kan för det finns inget mer.Menar inte att det inte finns mycket medans man lever, vilket det gör.

Gilla

Finns ingen själ?1. Bevisa det, tack!2. På vad baserar du din trosuppfattning att själen inte existerar?Vad i Herrens Namn är det som får dig att tro det?3. När du så hårt bestrider själens existens, så måste du ju ha nån sorts asssociation till vad som syftas med ”själ”, vad själva begreppet åsyftar…vad förknippar du ordet ”själ” med?Ge oss din definition, så vi får se om du har samma definition som ordböckerna:http://en.wikipedia.org/wiki/SoulVad får dig att hamna i affekt när du hör ordet ”själ”?JAGET/SJÄLEN är ägaren, SUBJEKTET, den som ÄGER!KROPPEN är ägodelen, OBJEKT, det som ÄGS!Ägaren är alltid skild från objekten som den äger…En ägodel kan aldrig äga sig själv, vilket ju bevisar att vi inte är kroppen eller hjärnan, utan själva själen, dvs vårt medvetna upplevande Jag!http://web.comhem.se/abzu/dokument/fakta.htmlJAGET/SJÄLEN = Medveten och den som upplever = ANDLIG ENERGI, levande varelsen, subjektet!KROPPEN = Omedveten och det som upplevs = MATERIELL ENERGI, föremål, objekt!Själen ingjuts i äggcellen vid befruktningsögonblicket!Utan själ, ingen celldelning!Vi är alltså själen, vi som lever i kroppen; utan oss, inget liv i kroppen!http://en.wikipedia.org/wiki/Soulhttp://sv.wikipedia.org/wiki/SjälUtan själ, inget själsliv, inga själsförmögenheter!Utan själ, inget själsligt lidande!Utan själ, ingen själavård!Utan själ, ingen sorg i själen!Utan själ, inga sår i själen!Ögonen är själens spegel!I själ och hjärta tror jag att du innerst inne håller med mig! 🙂

Gilla

Ursäkta stavningen men jag dricker och umgås med vänner.

Gilla

Ursäkta stavningen men jag dricker och umgås med vänner.

Gilla

Vilket det verkar som på dig som om du aldrig gjort,Båda dvs.

Gilla

Jag dricker inte frivilligt substanser som trubbar av medvetandet…ej heller umgås jag med vänner som inte kan umgås utan att ta till flaskan…

Gilla

Vilket det verkar som på dig som om du aldrig gjort,Båda dvs.

Gilla

Jag dricker inte frivilligt substanser som trubbar av medvetandet…ej heller umgås jag med vänner som inte kan umgås utan att ta till flaskan…

Gilla

1. Bevisa det, tack!Bevis? behövs inget. Finns inget som bevisar att det finns och ingen som kan bevis det heller. Man kan inte mäta eller studera det, bara en mänsklig tanke för stackare som inte vågar inse hur världen är, kall och grym och den starkaste överlever.Och även om mitt ord inte räcker så ligger vi i ett död läge. Känner ABSOLUTingen som har ens haft en känsla av en gud eller en själ.2. se över.3. i ditt fall så tror ju du att själen är någonting som alltid har funnits, sen skapelsen och innan den. Den själen och alla andra, finns inte. Borta med vinden. Saker som är tröstande för svaga små människor som inte har någon och klamrar sig fast vid, något som till och med barn tar för sagor.Det finns ingen gudomlig energi i människor. Vi är uppbyggda med samma skrot och korn som alla andra djur. Levande kött stycken som lever för stunden och gör replikor av oss själva, se till att ha kul under tiden.

Gilla

Starkaste överlever?Ingen som överlever i dessa temporära materiella kroppar som vi bebor!Endast när vi återgår till våra ursprungliga eviga andliga kroppar, som vi inte behöver ha döden i bakhuvudet längre…Så länge som man utför en massa syndfulla handlingar, så blir det svårt att få känslor av Gud…Själen finns inte?JAGET/SJÄLEN = Medveten och den som upplever = ANDLIG ENERGI, levande varelsen, subjektet!KROPPEN = Omedveten och det som upplevs = MATERIELL ENERGI, föremål, objekt!Själen ingjuts i äggcellen vid befruktningsögonblicket!Utan själ, ingen celldelning!Vi är alltså själen, vi som lever i kroppen; utan oss, inget liv i kroppen!http://en.wikipedia.org/wiki/Soulhttp://sv.wikipedia.org/wiki/SjälUtan själ, inget själsliv, inga själsförmögenheter!Utan själ, inget själsligt lidande!Utan själ, ingen själavård!Utan själ, ingen sorg i själen!Utan själ, inga sår i själen!Ögonen är själens spegel!I själ och hjärta tror jag att du innerst inne håller med mig! 🙂

Gilla

1. Bevisa det, tack!Bevis? behövs inget. Finns inget som bevisar att det finns och ingen som kan bevis det heller. Man kan inte mäta eller studera det, bara en mänsklig tanke för stackare som inte vågar inse hur världen är, kall och grym och den starkaste överlever.Och även om mitt ord inte räcker så ligger vi i ett död läge. Känner ABSOLUTingen som har ens haft en känsla av en gud eller en själ.2. se över.3. i ditt fall så tror ju du att själen är någonting som alltid har funnits, sen skapelsen och innan den. Den själen och alla andra, finns inte. Borta med vinden. Saker som är tröstande för svaga små människor som inte har någon och klamrar sig fast vid, något som till och med barn tar för sagor.Det finns ingen gudomlig energi i människor. Vi är uppbyggda med samma skrot och korn som alla andra djur. Levande kött stycken som lever för stunden och gör replikor av oss själva, se till att ha kul under tiden.

Gilla

Starkaste överlever?Ingen som överlever i dessa temporära materiella kroppar som vi bebor!Endast när vi återgår till våra ursprungliga eviga andliga kroppar, som vi inte behöver ha döden i bakhuvudet längre…Så länge som man utför en massa syndfulla handlingar, så blir det svårt att få känslor av Gud…Själen finns inte?JAGET/SJÄLEN = Medveten och den som upplever = ANDLIG ENERGI, levande varelsen, subjektet!KROPPEN = Omedveten och det som upplevs = MATERIELL ENERGI, föremål, objekt!Själen ingjuts i äggcellen vid befruktningsögonblicket!Utan själ, ingen celldelning!Vi är alltså själen, vi som lever i kroppen; utan oss, inget liv i kroppen!http://en.wikipedia.org/wiki/Soulhttp://sv.wikipedia.org/wiki/SjälUtan själ, inget själsliv, inga själsförmögenheter!Utan själ, inget själsligt lidande!Utan själ, ingen själavård!Utan själ, ingen sorg i själen!Utan själ, inga sår i själen!Ögonen är själens spegel!I själ och hjärta tror jag att du innerst inne håller med mig! 🙂

Gilla

haha nu antar du.Dom här kompisarna umgicks jag med på dagis. Drack knappast då.prata inte om saker du inte vet:P

Gilla

haha nu antar du.Dom här kompisarna umgicks jag med på dagis. Drack knappast då.prata inte om saker du inte vet:P

Gilla

heller umgås jag med vänner som inte kan umgås utan att ta till flaskan…Du vill inte umgås med någon alls eller?

Gilla

Umgås bara med folk som inte tar till flaskan som tröst…

Gilla

heller umgås jag med vänner som inte kan umgås utan att ta till flaskan…Du vill inte umgås med någon alls eller?

Gilla

Umgås bara med folk som inte tar till flaskan som tröst…

Gilla

Så länge som man utför en massa syndfulla handlingar, så blir det svårt att få känslor av Gud…Hahaha du avstår från allt som är kul och skönt pga massa ”heliga texter” kan inte göra så mycket mer än att tycka synd om dig.

Gilla

Så länge som man utför en massa syndfulla handlingar, så blir det svårt att få känslor av Gud…Hahaha du avstår från allt som är kul och skönt pga massa ”heliga texter” kan inte göra så mycket mer än att tycka synd om dig.

Gilla

Bara det att det är bara du så vet om du ljuger, vilket om du skriver att du inte gör men gör ändå så gnager det på dig ändå. umgås du med någon?

Gilla

Just nu umgås jag med dig…

Gilla

Utan själ, inget själsliv, inga själsförmögenheter!Självklart du lär dig. Finns inget sådant.Utan själ, inget själsligt lidande!Se ovan.Utan själ, ingen själavård!se ovan.Utan själ, ingen sorg i själen!se ovan.Utan själ, inga sår i själen!se ovan.Ögonen är själens spegel!Finns ingen själ.I själ och hjärta tror jag att du innerst inne håller med mig! :-)Aldrig. Men du kan hoppas som du gör med allt annat. För allt du har är hopp om saker som är omöjliga och barnsliga. Flera tusen åriga skrifter är det ända du har att luta dig mot, och inget av det som man trodde va sant då fungerar just nu, du är torsk men vägrar inse.Man visste inte ens , dvs majoriteten av dom som levde när dina heliga skrifter skrev, mer än vad en person får information inom en vecka av aftonbladet.Förbannat lätta att lura och vira kring sitt finger och dra rädsla = lojalitet och pengar av dom.Du är tyvärr svag och lever som dom gjorde då.

Gilla

I Indien visste man exempelvis ljusets hastighet redan för tusentals år sedan, medan man här i väst visste det först för bara ett par hundra år sedan…

Gilla

En tändsticka är inte svår att bryta ensam men tusentals tillsammans så blir det lite knepigt. Så är det med er religion.Ni finns oftast på en plats med EN viss tro, om ni inte gör det blir det oftast inbördes krig för att den ena har mer rätt än den andra. Förr eller senare dvs, så ni tar ju kol på varandra, och dom som inte följer saker och ting som du vill blir ju diskvalificerade så då blir ni en minoritet, där majoriteten är psudoreligiösa, Men dom vill väll inte du ha nära dig? Som alla andra som inte håller med dig?

Gilla

Vi lever i den mest degraderade och materialistiska tidsåldern, Kali yuga, där en stor del av mänskligheten antingen är pseudoreligiösa eller ateister…

Gilla

Jasså du, lärde du dig det genom veda skrifterna, det är dom du följer inte sant?För tusentals år sen säger du?Hur förklarar dom det? dvs hur dom räknade ut det?Du har ju läst om det, allt du skriver är ju absolut fakta så då borde du veta, Inte bara länka till youtube utan som ett skolprov skriva med egna ord.Försöker inte provocera, förklara bara är du snäll.

Gilla

Hur de räknade ut det?Man kan få kunskap utan att ha med sig mätapparater… 🙂

Gilla

Men vad innebär Kali yug?Om en stor del har blivit det poff helt plötsligt enligt dig, borde det inte fortsätta då och göra så att alla andra religioner som någonsin funnits dör ut för något nytt, vilket inte alltid behöver vara en religion?Finns många religioner som dött ut för att bereda plats för nya, kan det då inte vara en icke religion?

Gilla

Veda-skrifterna och den vediska visdomen dör aldrig ut, utan finns alltid någonstans i universum, i en eller annan form!

Gilla

”I Indien visste man exempelvis ljusets hastighet redan för tusentals år sedan, medan man här i väst visste det först för bara ett par hundra år sedan…”Vad jag kan hitta så verkar det som om Galileo Galilei (1564-1642) som beskrev ett experiment för att mäta ljusets hastighet. Men att vi använder Albert Einsteins Relativitetsteori som måttstock och grund. Kan ha fel…

Gilla

Det inte var förrän år 1676 som vi här i väst fick de första mer noggrannare värdena kring ljusets hastighet och det var den danske astronomen Ole Römer som uppskattade den till 200 000 000 m/s, när det i själva verket är 300 000 000 m/s…

Gilla

”Just nu umgås jag med dig…”Synd att du tror att vi umgås med dig, vi driver med dig:P

Gilla

Även att driva med någon är att umgås…

Gilla

vart har själen hamnat i sk hjärndöda?

Gilla

Själen är transcendentalt belägen i hjärtat!Nya forskningsrön bevisar ju nu att det är HJÄRTAT som styr över hjärnan!Signalerna går alltså i riktningen från hjärta till hjärna!

Gilla

Egentligen —Det de flesta bara försöker förklara, (och övertyga Snillet om,) är att Dom egentligen inte finns….

Gilla

Ganska komiskt faktiskt…för så fort man försöker förklara något, så är ju det i sig ett bevis för att man existerar… 🙂

Gilla

Men dom hade exakt kunskap om ljusets hastighet tusentals år tillbaka i Indien?

Gilla

Yes sir!Men tankens hastighet är t.o.m. snabbare än ljusets hastighet!

Gilla

När det gäller din tanke så är det som att simma i bromsolja. Nej, själen eller jaget är din personlighet och det sitter i minnet, hjärnan. Det är hjärnan som styr kroppen och tar beslut om hur du ska reagera. Inget annat.Döden är definitiv, efter det; ingenting. Så när Anders Eklund dör kommer han inte att leva som ett djur som blir våldtaget. Hans gärning är här och nu och bara vi kan bestämma över straffet.Självgodhet, intolerans, arrogans och respektlöshet är ditt kännetecken.ÖVERGREPPEN MOT BARNEN I USAPå internet rapporterade AP i mitten av 2000 att i USA hade ett 40-tal studenter vid ISKCON:s internatskolor stämt Hare Krishna på 400 miljoner dollar för åratal av barnmisshandel. Svarande var bl a 17 ledare i den styrande gruppen GBC (Governing Body Commission) samt AC Bhaktivedanta Swami Prabhupada:s dödsbo. Sedan dess har enligt uppgift minst lika många till inkommit med stämningsansökningar. Stämningarna gäller våldtäkt, sexuellt utnyttjande samt fysisk och psykisk tortyr. Barn har utnyttjats sexuellt från 3 års ålder.Målsägarnas advokat tror att mer än 1000 barn berörs, av vilka fler redan tagit livet av sig och andra blivit skadade för livet. Stämningen kommer troligen att utvidgas till att omfatta flera andra länder.En av dem som tillbringade sin barndom i en indisk gurukula, som Hare Krishnas egna skolor kallas, påstår att hans mor förgäves försökte få hem honom. Om modern själv var ansluten till Hare Krishna, vilket är sannolikt, var nog dock detta ett önsketänkande. Prabhupadas lag är ju att barnen vid 5 års ålder skall sändas till gurukulas för att lära sig bli rena hängivna och så att föräldrarna i stället kan ägna sig åt att sälja ”uppbygglig litteratur” och annat arbete.I ett öppet brev från en annan Hare Krishna-medlem, född inom tyska ISKCON, berättar denne att han som så många andra 5-åriga barn blev sänd till Vrindavana Gurukula i Indien. Han ser sig som typfall för sådana barn som farit illa inom gurukula, och bekräftar förekomsten av alla sorters missförhållanden, såväl fysisk som psykisk misshandel. Hans sätt att ta sig därifrån var att helt sluta tala. Gurukula skickade hem honom efter ungefär ett års tystnad.Som vuxen ställer han nu ISKCON mot väggen. Hur kan det komma sig att de inom rörelsen som avslöjats med att ofreda barn fortfarande bor hos ISKCON och får lön av dem, frågar han. Och varför har ISKCON inte ansträngt sig det minsta för att hjälpa barnen. Hur många flera skall ta sitt liv innan någon reagerar?

Gilla

Hjärnan som styr kroppen?Det har vi ju precis motbevisat här, i mitt senaste blogginlägg:http://blogg.aftonbladet.se/snilleblixten/2010/01/nya-forskningsron-hjartat-styr-over-hjarnan-hjartat-ar-de-facto-medvetandets-sateEftersom vi själar kan vara medvetna utan att tänka eller minnas, så bevisar ju det att jaget inte är någon funktion av minnet, vilket vi har bevisat i följande blogginlägg:http://blogg.aftonbladet.se/snilleblixten/2010/01/jaget-ar-inte-nan-funktion-av-minnet-vi-sjalar-kan-vara-medvetna-utan-att-tanka-eller-minnasPseudoreligiösa hycklare finns bevisligen överallt, och jag känner precis som du, begår man såna här vedervärdiga handlingar, att ofreda barn, så ska man inte daltas med, utan sånt får samhällets rättsystem ta hand om!Att ofredare fortfarande skulle avlönas av rörelsen, är mer än jag vet, och skulle det verkligen ligga till på det sättet, så bör det ju genast åtgärdas!Att rörelsen inte skulle ha ansträngt sig det minsta för att hjälpa barnen, stämmer inte, det pågår mycket hjälpåtgärder just nu, som du kan se på denna sida:http://en.wikipedia.org/wiki/International_Society_for_Krishna_Consciousness”To guard against further abuses, ISKCON has established a child protection office with teams worldwide, meant to screen out actual or potential abusers, educate children and adults on child abuse, and encourage due vigilance. A petition circulating (as of July 2006) among ISKCON members calls for ”zero tolerance” for past offenders.In response to the need to establish transparency and accountability among its members, ISKCON encouraged the establishment of an ombudsman organization, ISKCON Resolve.

Gilla

Vart kan jag läsa om den här stora bedriften?haha ja du 🙂

Gilla

Bedriften?Minnen tar vi med oss från alla tidigare liv vi levat!Minnen kan plockas fram ur det undermedvetna, med hjälp av hypnosregression!En del människor har ju spontana minnen från sina tidigare liv!

Gilla

Jag menade inte dig kapten hehe.Jag syftade på snilleblixtens svar på en fråga

Gilla

Jag utesluter inte din teori. Ha det bäst vännen

Gilla

Önskar allt gott även dig!

Gilla

”Bedriften?Minnen tar vi med oss från alla tidigare liv vi levat!Minnen kan plockas fram ur det undermedvetna, med hjälp av hypnosregression!En del människor har ju spontana minnen från sina tidigare liv!”Jag menar den stora bedriften från Indien där dom tusentals år tillbaka hade räknat ut ljusets hastighet.

Gilla

Vet du ingen publicerad bok eller något man kan ta på allvar istället?

Gilla

Rig-Veda..googla på den skriften, det är där det står!

Gilla

Jag blev också övertygad.

Gilla

Jag blev också övertygad.

Gilla

Jag fintade lite med dig bara… 🙂

Gilla

Jag fintade lite med dig bara… 🙂

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: