Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

HÖNAN eller ÄGGET? Nej – Tuppen och Hönan! Givetvis måste Tuppen och Hönan ha skapats först!

Posted on: 23 januari, 2010


 

HÖNAN eller ÄGGET?

NEJ – TUPPEN och HÖNAN !!!

 

Det enda logiska!

 

Givetvis var det TUPPEN och HÖNAN som skapades först av allas vår gemensamma Urfader, vår Allsmäktige Skapare!

And the rest is history…

Ägget kom alltså sedan som på beställning

 

NATURLIGT, LOGISKT, OCKHAMSKT

.
Tror man däremot på det förnuftsvidriga evolutionsflummet, så går det ju aldrig att ge nåt riktigt svar på frågan, vilket bevisar att evolutionsteorin är en sjukt flummig pseudotro…

Man kan ju inte svara ägget, för ägget måste ju ha ruvats och kläckts av en höna, och när kycklingen kläcktes, så var ju hen alldeles ensam. Utan partner ingen fortplantning.

Man kan ju inte svara hönan, för utan nån tupp, ingen fortplantning.

 

OBS! Frågan gäller givetvis Hönan eller Hönsägget – endast hönor som kan ge upphov till hönsägg och endast hönsägg som kan ge upphov till hönor!

Hönsfåglar (som våra tamhöns) har aldrig någonsin ”evolverat” från någon annan livsform, vilket bevisar att det aldrig har skett någon förment darwinistisk evolution, dvs att hönsfågeln skulle ha flummat fram från någon annan livsform….

Hönsfåglar har alltså alltid varit hönsfåglar, ända sedan de designades och skapades av vår Intelligente Designer, vår Allsmäktige Skapare!

 

FÅGELÄGGET KROSSAR EVOLUTIONSTEORIN:

.
Video-bevis:

 

http://gluefox.com/fdevol.shtm

”Every egg shell must be a precise thickness — strong enough to hold the developing chick or turtle or crocodile within, but thin enough so that the new creature can break its way out at the right moment. Moreover, the egg of each species has to be a different precise thickness, an ostrich egg thicker than that of a wren, etc.

No fossil has ever been found of an egg with the embryo imprisoned inside despite evolutionary theory they exist. Getting the thickness of the eggshell right (over and over again for each species) cannot be a matter of chance, because if the eggshell were not the perfect thickness the very first generation, there could be no second generation. The baby organism would have been trapped inside the too-thick egg, unable to reproduce. Moreover, no fossil has ever been found of an egg with the embryo imprisoned inside, although evolution assumes millions of such false tries. That the shell is not too thick and not too thin is incontrovertibly the work of a Designer.”

.

Att få den perfekt optimala tjockleken på äggskalet (inom alla arter) kan inte vara slumpens verk, med tanke på att om äggskalet inte hade perfekt tjocklek redan under den allra första generationen, kunde det överhuvudtaget inte bli någon andra generation…

Kyckling-organismen skulle ha förblivit instängd innanför det för tjocka äggskalet, vilket skulle stoppa reproduktionen. Dessutom har man aldrig hittat fossiler efter ägg med embryot fängslad inuti, trots att evolutionen förutsätter otaliga misslyckade försök.

Variationer i färg, form och storlek sker inom de specifika djurfamiljerna, livsformernas grundarter, och har överhuvudtaget inget med någon förment biologisk evolution att göra.

Biologisk evolution skulle det vara om man hittade bevis för att någon livsform utvecklat sig från ett lägre till ett högre stadium (t.ex. ifall något djur hade evolverat fram till apdjuren), vilket är den egentliga ursprungliga innebörden av ordet evolution.

 

Svenska Akademiens Ordbok:

http://g3.spraakdata.gu.se/saob

”Den filosofiska o. naturvetenskapliga teorien att allting i naturen är underkastat utveckling från lägre till högre former.”

 

Saga: Groda + Prinsessans kyss = Prins

Lögn: Bakterie + Miljarder av år + Slump = Människa 

 

Evolutionen är alltså bara en myt, en saga för vuxna!

 

 

SLUTSATS?

Just precis, det enda logiska svaret: TUPPEN och HÖNAN!

Precis på samma sätt som Mannen och Kvinnan måste ha skapats samtidigt i begynnelsen, av allas vår gemensamma Skapare, för att Människosläktet överhuvudtaget skulle ha kunnat börja fortplanta sig!

Vad säger ni, kära vänner?

Visst är Tuppen och Hönan det enda logiska!

 

Hen and egg

.

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst – Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt

.

Annons

54 svar till "HÖNAN eller ÄGGET? Nej – Tuppen och Hönan! Givetvis måste Tuppen och Hönan ha skapats först!"

Hur i Herrens Namn skulle hönan eller hönsägget ha kunnat skapats först, då det behövs en Tupp för att få fram befruktade ägg i hönan…Evolutionstroende…hur resonerar ni egentligen?

Gilla

får en tupp att gala behövs tuppen kläckas ur ägget innan första primalgalet….*s*

Gilla

Men hur hamnade tuppen i hönsägget?

Gilla

Jag tror på den första urcellen som var liv och kunde föröka sig… Därifrån kommer vi alla… även hönan och ägget…Från början var allt kvinnligt, men överlevnaden ökade med genetisk variation istället för kloning och så uppfann naturen och evolutionen ett manligt kön… Så hönan var först!Vissa levande existenser kan välja vegetativ eller sexuell förökning – eller båda!

Gilla

”Evolutionen” uppfann ett manligt kön?Krävs ju en oerhörd IQ att uppfinna kön…något som inte ens vi människor klarar av…frågan man då osökt ställer sig är…var fick ”evolutionen” denna enorma IQ att uppfinna ett kön?

Gilla

”Krävs ju en oerhörd IQ att uppfinna kön”Varför blir man inte förvånad….

Gilla

Kan du uppfinna kön?

Gilla

Haha jag har aldrig sagt att jag kan uppfinna ett kön.Men din slutliga förklaring om hur saker och ting kommer till är alltid:”Gud har enormt mycket iq, därför kan han.”Samma sak varje gång. Du förklarar aldrig, vilket gör ditt svar värdelöst.Svaret är lika lamt som du själv.

Gilla

Vem annars än vår evige Skapare, skulle ha haft den enorma IQ:n som krävdes för att designa och konstruera de två kompletterande könen?Hmm…

Gilla

”var fick ”evolutionen” denna enorma IQ att uppfinna ett kön?”Evolution är inte en person utan en process.

Gilla

1. Vem satte igång denna process?2. Hur kan en process utan en inre/yttre intelligent styrning, komma på intelligenta konstruktiva lösningar?

Gilla

Hur skulle du definiera iq lilla stolle?

Gilla

IQ = Grad av tanke- och analysförmåga

Gilla

”Vem annars än vår evige Skapare, skulle ha haft den enorma IQ:n som krävdes för att designa och konstruera de två kompletterande könen?”Hahaha där har vi det igen.Konstigt att du ställer den frågan när du påstår att du har den absoluta sanningen…Du målar in dig i hörn hela tiden…Snart kommer det nog ett inlägg om vegetarianism..

Gilla

Den absoluta Sanningen ÄR de facto att det är vår absolute Herre som skapade könsorganen!

Gilla

När du nu har absolut sanning så spelar det ingen roll vad folk skriver som svar på dina frågor eftersom dom inte stämmer överens med din tankar.Så frågan: ”Vem annars än våran eviga skapare blablabla” går inte att svara på, enligt dig.”Jag börjar tro att han är en väldigt ensam människa jag med.Han kanske ser oss som svarar på hans frågor som sällskap och drar ut på det och upprepar hela tiden för att folk ska stanna kvar.Inte ofta han kommer med något vettigt eller något nytt så han spyr ut en massa virriga idér för att få folk att skriva till han.”Min teori håller än…

Gilla

Det är inte mina egna personliga tankar, som jag skapat, utan jag refererar endast till de heligaste skrifterna, som beskriver just den Absoluta Sanningen!

Gilla

”Vem satte igång denna process?”Ingen.Liv som vi känner till det kräver den här processen för att arten ska överleva.(En viss art dvs)”Hur kan en process utan en inre/yttre intelligent styrning, komma på intelligenta konstruktiva lösningar?”Processen är inte intelligent, den är logisk. Passar man inte i naturen så försvinner man. Jag skulle våga säga att 90% om inte mer av alla levande varelser som funnits på jorden misslyckades i den här processen och försvann.Den är intelligent för oss, men vi är bara en del av processen. Våran åsikt rubbar den inte.

Gilla

Belägg för att processen inte sattes igång av någon, tack!Logisk…logik handlar om klart och följdriktigt tänkande!Tänka kan bara intelligenta varelser göra…varav den Högste Herren är den överlägset intelligentaste varelsen!

Gilla

Jag ska ge dig ett tips…Roswellincidenten

Gilla

Bara en droppe i havet av alla incidenter som bevisar inomjordiskt och utomjordiskt liv!Vilket ju i sig de facto motbevisar hela evolutionsflummet, med tanke på att vare sig inomjordingarna eller utomjordingarna kan ha flummat fram från den där mytiska uppdiktade föräldralösa slumpbakterien, som sjukt nog påstås vara Urfadern till allt Liv….

Gilla

”Det är inte mina egna personliga tankar, som jag skapat, utan jag refererar endast till de heligaste skrifterna,”5000 år gamla tankar från människor som dött för lääääänge sen och som inte hade den kunskap som vi besitter nu.Eller skrev gud din heliga skrift?

Gilla

Man besatt mycket större kunskap då än nu!Den ”moderna” människan vet ju knappt ens skillnaden mellan kropp och själ längre…snacka om att människan degenererats under vår tidsålder Kali-yuga, som började för drygt 5100 år sedan:http://sv.metapedia.org/wiki/Kali_Yugahttp://en.wikipedia.org/wiki/Kali_YugaDet var en inkarnation av Gud som nedtecknade Veda-skrifterna!

Gilla

Alltid kul att läsa hur religiösa fundamentalister försöker motbevisa evolutionen… vi kan ta exemplet med ett berg, den ena sidan stupar brant rakt upp mot toppen, den andra har en långsam lutning upp, så långsam att man sakta kan promenera upp…och det är just den långsamma utvecklingen under hundratals miljoner år ni inte kan greppa/förstå…enligt er skedde allt snabbt, likt en ”guds hand” som lyfte allt till toppen direkt……men jag läser din blogg som jag läser humortidningar som en ”Ding, Ding-värld”…för humor är det, sjuk humor! 😉

Gilla

Om allt nu pågått lååångsamt, hur kommer det sig då att inga fossil i världen bekräftar denna de evolutionstroendes tro?Dessutom, med tanke på att Människan funnits på Jorden i hundratals miljoner år, så motsägs ju totalt denna förnuftsvidriga tro:Evolutionsteorin är bara sagor för vuxna (science-fiction); valen, elefanten, giraffen, fisken m.fl. som motsäger evolutionsteorin, bevisar att evolutionsteorin egentligen bara är en fabelteori:http://evolution-facts.org/Evolution-handbook/E-H-22.htmDessa helflummiga sagor tror alltså många av dagens vuxna människor på fullaste allvar…Saga: Groda + Prinsessans kyss = PrinsLögn: Amöba + Miljarder av år = Människa

Gilla

”Belägg för att processen inte sattes igång av någon, tack!”Barnsligt argument som vanligt. Ingen kan någonsin veta, men du tror ju inte på evolutionen inte sant? Men du kräver bevis på att någon satt igång den?Evolution är ett måste.”Logisk…logik handlar om klart och följdriktigt tänkande!”Begreppet evolution är påhittat av oss, det är även logik. Jag använde ordet logik för att du skulle koppla men det gjorde du inte.Saker ändras efter sin omgivning, de som inte ändras till det bättre försvinner.Naturligt urval.

Gilla

Klart jag inte tror på sagoberättelsen om att nån stackars uppdiktad föräldralös slumpbakterie skulle ha flummat fram till apdjuren och Människan…Saga: Groda + Prinsessans kyss = PrinsLögn: Bakterie + Miljarder av år = MänniskaÄndras till ”det bättre”…Ge oss exempel på några som har varit ”sämre”, tack!

Gilla

”Vilket ju i sig de facto motbevisar hela evolutionsflummet, med tanke på att vare sig inomjordingarna eller utomjordingarna kan ha flummat fram från den där mytiska uppdiktade föräldralösa slumpbakterien, som sjukt nog påstås vara Urfadern till allt Liv….”Den dagen du bevisar att inomjordingar finns eller att utomjordingar hittats så blir jag imponerad.Men innan dess så är ditt svar värdelöst.

Gilla

Det var du som nämnde Roswellincidenten…vad är din åsikt om den incidenten?

Gilla

Har ingen, tänkte ge dig ett nytt topic.

Gilla

”Ge oss exempel på några som har varit ”sämre”, tack!”Man blir inte sämre. Men vissa arter anpassar sig fortare än andra så chansen att dom överlever är större.Du kan aldrig gå tillbaka i evolution.Dronten, mammut, garfågel osv. är 3 utdöda djur.Självklart kan jag inte namnen på alla djur som någonsin levat.

Gilla

Överlever?Det spelar ingen roll vilken materiell kroppsmodell vi själar än föds in i, vi är alltid tvungna att kila vidare från våra jordiska stofthyddor!Och så länge vi har kvar karma på våra karmakonton, så tvingas vi att återfödas in i nya dödsdömda materiella kroppar…

Gilla

Du skriver att äggksalet tjocklek måste varit perfekt från början, men så är det inte hos alla djurarter, vissa djurarter har ett tjockt och ibland segt skal, där föräldrarna måste hjälpa ungarna ut, så NEJ, det är inget BEVIS för att detta måste skapats av en högre makt, utan snarare ett bevis på motsatsen. De ägg som varit mer optimala än andra har haft enklare att komma till världen och därför överlevt i större utsträckning än de med för tunt eller för tjockt skal, och efter årmiljoner så finns endast de med perfekt skal kvar. För andra arter kanske ett ”för tjockt skal” ett måste för att inte andra rovdjur skall komma åt dem // Anders

Gilla

Problemet är bara den att äggskalet måste vara av perfekt tjocklek från scratch!Video-bevis: http://www.youtube.com/watch?v=0IAP8OfiuPE

Gilla

”varav den Högste Herren är den överlägset intelligentaste varelsen!”Du talar emot dig själv igen. Du påstår ju att våra själar är en del av alltet, hur kan det då finnas en högste herre, vi tillhör ju alla samma själ?!?!?”Klart jag inte tror på sagoberättelsen”Nej, för VEDA sagorna är ju bekräftat sanna?!?!?”Om allt nu pågått lååångsamt, hur kommer det sig då att inga fossil i världen bekräftar denna de evolutionstroendes tro”Ordet fossil i sig visar ju på att det funnits djur/växter som inte längre existerar, om nu inte evolutionen finns, varför har den store heliga skapat dessa om de inte var nödvändiga för jordens överlevnadHar inte så stora förhoppningar om svar på de faktiskt frågorna, för som vanligt ignorerar du väl mina inlägg eftersom du inte kan motargumentera dem, eller så väljer du att bevisa din sak genom att fråga mig om bevis för motsatsen……. // Anders

Gilla

Ja, alla vi själar är en del av alltet, precis som solstrålarna är en del av Solen…men det innebär inte att solstrålarna är Solen, eller att vi minigudar är Gud!Det är en stooor skillnad mellan Guds medvetande och oss minigudars medvetande…Gud är Allsmäktig, medan vi minigudar är mycket begränsade!Bara för att vissa arter inte längre existerar, bevisar ju inte evolutionsteorin…Vi vill ha bevis för att exempelvis apdjuren skulle ha flummat fram till Människan som de evolutionstroende påstår…när får vi ta del av dessa förmenta bevis?

Gilla

… men hur kan våra själar vara en del av alltet, jämnförelsen med solen är ju ganska dum eftersom dessa strålar LÄMNAR solen och när de når oss, har de LÄMNAT solen. I din värld ÄR vi en del av alltet, så hur förklarar du då att det kan finnas någon större och mäktigare, det borde ju innebära att det finns minst två olika allt, vilket då inte blir allt utan bara halva…. och hur var det nu med bevisen för att VEDA sagorna var sanna? // Anders

Gilla

På samma sätt som solstrålarna lämnat Solen, så har vi förtappade själar lämnat Gud…därför som vi lever i den mörka gudsförgätna materiella världen!Vi själar är en del av Helheten, men vi är inte Helheten, Gud är Helheten, vilket inkluderar både Han Själv, och Hans energier, där vi själar/minigudar ingår!Vad skulle du godta som bevis för att Veda-skrifterna är sanna?

Gilla

”… och hur var det nu med bevisen för att VEDA sagorna var sanna?”Kommer aldrig komma några bevis för allt är en lögn.Just det, stollen är en lögnare. Karmakontot sjunker drastiskt.

Gilla

Beror helt och hållet på vad du skulle godta som bevis…

Gilla

Helt FEL!!!Gud vår allsmäktige skapade självklart inte ÄGGET, utan ÄGGEN på flera olika platser för att på så vis förvissa sig om att hönan och tuppen skulle föröka sig snabbt och bli en bra föda åt människan, som ju saknar huggtänder, men istället blev kompenserade med en stor hjärna som kunde tänka ut hur man istället använde redskap och eld för att kunna döda och tillgodogöra sig det livsnödvändiga proteinet i djuren. // Anders

Gilla

Det finns fullvärdigare och hälsosammare protein i vegetabilisk föda!Du behöver alltså inte ha ihjäl våra medvarelser djuren, för att få i dig det livsnödvändiga proteinet!

Gilla

Tar man bort en del ifrån helheten så är det inte längre en helhet, utan snarare två delar. Sen undrar jag, om nu GUD är allsmäktig och vi är en del i detta, varför skapade han oss inte perfekta från början, och om du nu anser att vi inte är perfekta hur vet vi att hans skapade värld är perfekt, nej just det, och därför är det fullt möjligt att tro både på GUD och DARWINISMEN…… för vore han perfekt, skapade han perfekta själar, och behövde inte på något vis placera dessa på jorden för att lära sig, eller hur? // Anders

Gilla

När vi lever här i den materiella världen, så har vi lämnat helheten som vi tillhör…Eftersom vi själar är så små och fragmentariska, så har vi möjligheten/risken att välja det materiella framför det andliga, och eftersom det hör till vår inneboende natur, så är det som det ska vara, dvs perfekt, oavsett om vi själva vill kalla det för icke-perfekt!

Gilla

”Det finns fullvärdigare och hälsosammare protein i vegetabilisk föda!”Det sa jag ingenting om, jag sa att GUD skapade ägget, som sen bildade hönan, för att ge oss protein. Huruvida det är det ultimat proteinet eller inte, det är oviktigt. Vem är du att sätta dig över GUD som skapat dessa djur till vår föda? // Anders

Gilla

Höna utan Tupp, inga fortsatta ägg…Människan är de facto skapad till vegetarian!Anatomiska skillnader mellan människor och köttätare:http://hem.passagen.se/gronahjartat/fakta.htmhttp://michaelbluejay.com/veg/natural.htmlhttp://www.goveg.com/naturalhumandiet_physiology.asp1) Människan har inga klor!2) Människan och andra vegetarianer har platta kindtänder för att kunna mala spannmål!3) Människan har inga långa vassa huggtänder! Bildbevis här:http://anatomy.med.umich.edu/surface/head_neck/teeth.jpegDe lite mer spetsiga hörntänderna är designade för att bryta av morötter med!4) Människan och andra vegetarianer kan röra sina käkar även i sidled, för att mala!5) Människan svettas genom porer, till skillnad mot köttätande varelser!6) Människan har binokulär syn, som gorillan, icke köttätare!7) Människan har välutvecklade salivkörtlar, som alla vegetarianer har!8) Människan och andra vegetarianer har basisk saliv, med enzymet ptylin för att förbearbeta spannmål!9) Människan utsöndrar 10-20 ggr mindre saltsyra än köttätande varelser. Saltsyra är nödvändig för att smälta senor, muskler och ben i födan.10) Människan har ett väldigt långt tarmsystem, för att de jäsningsbakterier som behövs för att smälta vegetarisk föda, ska hinna verka! Köttätande varelser däremot har ett mycket kort tarmsystem, för att snabbt göra sig av med de förruttnelsebakterier, som finns i kött!

Gilla

Du verkar ha missat att evolutionen är en process som sker gradvis. Det är DU som påstår att hönan/ägget/tuppen helt plötsligt bara fanns där, på ett magiskt sätt. Evolutionsteorin hävdar ingenting sådant. Du verkar argumentera emot din egen ståndpunkt.

Gilla

Evolutionen sker gradvis?Med tanke på att exempelvis Människan funnits på Jorden i hundratals miljoner år, så börjar man ju undra vad du menar med ”gradvis”…

Gilla

Evolutionsteorin innefattar inte dina missuppfattningar.

Gilla

Evolutionsteorin blundar för alla gigantiska luckor och brister…

Gilla

Snilleblixten blundar för alla korrekta beskrivningar av evolutionsteorin (till förmån för förlöjliganden, halmgubbar och andra medvetna missuppfattningar).

Gilla

Evolutionsteorin är bara en MYT!En stor fet myt…

Gilla

Om du nu vet och kan alla svaren – VARFÖR ger du inga raka svar? Du snurrar ju bara in dig själv och säger A och B för att nästa gång svara B och A på samma fråga. Du kan ju inte argumentera alls… Om du kom med konkreta exempel och konkreta svar på alla de frågor som ställs så skulle ju diskussionen få en helt annan dimension.

Gilla

Vilken fråga är det som du saknar ett rakt svar på?

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: