Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

FOBIER = TRAUMAN från VÅRA TIDIGARE LIV !!! Regressionshypnos tar itu med och botar våra fobier…

Posted on: 1 februari, 2010


 

FOBIER ÄR INGEN SLUMP, INGET OMOTIVERAT !!!

TRAUMAN HÄRRÖR OFTAST FRÅN VÅRA TIDIGARE LIV !!!

Oftast beror fobier på svåra trauman från något av våra otaliga tidigare liv, som lever kvar i det undermedvetna. Oftast rör det sig om skräckfyllda sätt som vi dog på i någon av de senaste kropparna som vi haft under våra  tidigare liv, innan vi föddes in i vår nuvarande kropp…

Fobier mot höga höjder = Dog i ett högt fall av något slag!

Fobier mot vatten = Dog i en drunkningsolycka!

Fobier mot knivar = Dog av knivhugg!

Fobier mot eld = Dog i en eldsvåda!

Fobier mot sex = Dog efter våldtäkt eller sexmördad!

Fobier mot kvävning = Dog av att ha blivit strypt!

Fobier mot ormar och spindlar = Dog i ett ormbett, alternativt undermedvetna minnen från Helvetet!

Fobier mot öppna platser = Dog efter avrättning på öppen plats!

Fobier mot små utrymmen =
Dog i ett fängelse eller nån annan håla!

Givetvis kan ju fobier även bero på trauman som inte ledde till döden, som sociofobi, eller inte hade någon kriminell orsak, eller från barndomen i vårt nuvarande liv…

Regressions-hypnos är ett mycket effektivt sätt att bli av med fobier, speciellt sociala fobier. Enligt tusentals tester i regressions-hypnos, så har en övervägande majritet blivit av med sina fobier, och andra rädslor och även fysiska problem. Regressions-hypnos är en slags hypnos fast betydligt djupare och mer effektiv än vanlig hypnos:

http://www.hypnodev.se/fragorsvar.html
http://www.sseah.se

 

TILL DISKUSSION:

Visst är det logiskt att fobier oftast har med våra tidigare liv att göra?

Är det några fobier som jag glömt att nämna?

Har ni fobier mot något, kära vänner?

 

P.S Jag kom precis på en fobi som man skulle kunna mynta ett namn åt, nämligen rädslan för Gud och religioner; TEOFOBI

Man skulle väl kunna säga att ateism är en form av teofobi?

Kom ihåg var ni hörde det först… Cool

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens* boning (Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst)….Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt

 

Annons

38 svar till "FOBIER = TRAUMAN från VÅRA TIDIGARE LIV !!! Regressionshypnos tar itu med och botar våra fobier…"

Jag kom precis på en fobi som man skulle kunna mynta ett namn åt, nämligen rädslan för Gud och religioner; TEOFOBI…Man skulle väl kunna säga att ateism är en form av teofobi?Ni vet var ni hörde det först… 🙂

Gilla

”Jag kom precis på en fobi som man skulle kunna mynta ett namn åt, nämligen rädslan för Gud och religioner; TEOFOBI…Man skulle väl kunna säga att ateism är en form av teofobi?Ni vet var ni hörde det först… :-)”Jag antar att du endast har i syfte att provocera fram kommentarer med den där kommentaren då du nog inte kan vara så dum att du tror Ateister är rädda för gud. Det är lite svårt att vara rädd för något man inte tror existerar.Men nog kan man allt vara ”rädd” för det som många människor gör i guds namn. Rwanda, Korståg, Kosovo, Israel / Palestina, för att bara nämna några få. Men det tror jag faller i mer av ett avsky än en fobi.Men jag råder i alla fall de som läser det här att inte ”raga” loss på snillet. Pga hans utomordentligt dumma och ogenomtänkta eller bara rent provocerande och respektlösa påstående. Det hjälper inte.

Gilla

…nej, det är klart att det inte gör… Men bondfångeriet, fisket efter nya lärjungar att släpa in till mentalt slaveri i hans sekt måste ifrågasättas… Varje människa som räddas från ett sådant sektstyrt psykologiskt självmord är en framgång…

Gilla

”Visst är det logiskt att fobier oftast har med våra tidigare liv att göra?”Jag tycket att antagandet att vi har själar som bär med sig minnen från tidigare liv leder till fler frågor än det besvarar. Duger inte den behavioristiska förklaringen?”Är det några fobier som jag glömt att nämna?”I princip kam man ta vilket latinskt/grekiskt ord som helst, lägga till -fobi och anta att någon av världens alla 6 000 000 000 människor har det. Kort sagt: Ja,”Har ni fobier mot något, kära vänner?”Nej

Gilla

Vi har själar?Nej, vi ÄR själen!Vi har en kropp!Vi bor i en materiell kropp!Vad vi får för sorts kropp i vårt nästa liv?Beror på vårt karmakonto vid dödsögonblicket…

Gilla

Kanske ska vi lägga till Snillets fobi för raka och direkta svar.

Gilla

Jupp min sprutfobi och fästingfobi. Den sista är ett mindre mysterium var jag fått ifrån och är ganska idiotisk, men ack så äkta ändå. Men den första härstammar antagligen ifrån en ganska traumatisk händelse ifrån när jag var pytteliten och inte minns men som mitt undermedvetna minns. Allt som har med sprutor, nålar och blodprov att göra får mig att få panik. Btw, det där med den där killen jag skulle möta.. Jag tror du bommade på några år.. 😉 *ler hemlighetsfullt*

Gilla

Missade din Merkurius-Merkurius-Månnoden, som började den 25:e januari…

Gilla

Fniss ja skyll på det du. 😉 Erkänn att du gjorde fel istället.

Gilla

Det är mänskligt att fela…Faktum är att Merkurius och Månnoden är kända för att aktivera relationer, och felet jag gjorde var att förbise dubbel-Merkurius som Dasa och Bhukti…Erkänn att det var den 25:e januari du träffade honom…Det kommer att bli ett långvarigt förhållande, ska du veta, med tanke på att Merkurius och Månnoden har en väldigt stark yoga i ditt horoskop!

Gilla

Tu es vraiment obsédé par la théorie de réincarnation !Om det nu skulle vara så att man reikarneras så kommer man ändå inte ihåg de tidigare liven, men okey en människa är en kropp och en själ, men det finns viktigare saker än att vara rädd för att dö. Döden är en naturlig del av livet och vad som sker efter döden är och förblir ett mysterium. Det är ingen idé att älta om detta. Carpe Diem

Gilla

Bara helgon och idioter som inte känner någon som helst rädsla för ”döden”…

Gilla

…. och de människor som får fobier efter olyckor eller tragisak händelser, hur är det med dessa. De har ju utvecklat detta långt efter födslen, hur förklarar du det? // Anders

Gilla

Jag sa inte att man inte kan utveckla fobier från detta livs händelser…

Gilla

@Maria: Ahhh, det är därför man är rädd för döden, man har dött i ett tidigare liv, det förklarar allt 😉

Gilla

Vilket vi alla gjort otaliga gånger…

Gilla

@Alimantado: KONKRETOFOBI- Ni vet var ni hörde det först… 🙂

Gilla

Jag e rädd för snilleblixten…mest spooky människa jag nånsin lagt märke till…förmodligen gav han mig utslag i ett tidigare liv åxå…högst förmodligen klädd i crusader-kofta!:)

Gilla

Finns ingen som helst anledning att vara rädd för mig…jag älskar er alla!

Gilla

Visst är jag rädd för att dö… igen… även om jag gjort det förr! Om vi inte vore rädda för döden, hur många av oss skulle vara vid liv idag?

Gilla

Mycket intressant filosofiskt tänkt!Har man inte någon fruktan för något eller något karmiskt förhållande till något, så behöver man inte möta det igen…Dvs, blir man andligt förverkligad och i sanning förstår att man är den eviga andliga själen i kroppen och inte kroppen, så finns det ju ingen anledning längre att frukta ”döden”…Har man ett tungt karmakonto som man ännu inte har tömt via andligt liv, så är det ju bara naturligt att vara rädd för ”döden”, med tanke på att man undermedvetet vet om att man måste tillbaka till det jordiska för att själv möta effekterna av det man åsamkat mot andra indivder… Bara helgon och idioter som inte känner någon som helst rädsla för ”döden”…

Gilla

Just precis ! Aceeo, du slog huvudet på spiken. Jag är inte rädd för att dö, men däremot hur man dör. Jag vill inte stoppas in i en maskin och långsamt tyna bort. Det skrämmer mig, men inte själva döden. Jag har förlorat nära och kära, men även sett i mormors ögon önskan om att dö. Det kommer en tid i livet då man vill dö!Därför skrev jag Carpe DiemLev och njut av livet så länge du kan och orkar.

Gilla

Jag är livrädd för män med rakade huvuden och glasögon och märkliga teorier. Antagligen var du taskig mot mig i mitt förra liv.R.

Gilla

Jag ber om ursäkt om jag var taskig mot dig i ditt förra liv!

Gilla

”Jag ber om ursäkt om jag var taskig mot dig i ditt förra liv! ”Jag har tänkt på en sak angående karma. Om en person blir våldtagen tolkar du det som rättvist eftersom att personen i ett tidigare liv själv utfört liknande gärningar. Kort sagt universum är i slutändan rättvis. Är det då inte fel av oss människor att komma i mellan med vårat juridiska system och döma en person som gjort något ”fel”, som har dålig karma?

Gilla

Den som våldtar någon måste ju göras ansvarig för sin handling, eftersom vi människor har den fria viljan!

Gilla

”Den som våldtar någon måste ju göras ansvarig för sin handling, eftersom vi människor har den fria viljan!”Men får då inte förövaren dubbelt straff? Eller får man bättre (mindre dålig) karma av att ta emot ett jordigt straff?

Gilla

Alla får samma straff som man själv gör mot andra!Synden straffar sig själv!Öga för öga, tand för tand…

Gilla

”Synden straffar sig själv!”Det var ju just det som var poängen. Om synden straffar sig själv så behövs ju inget ytterligare straff. Alltså kan vi, enligt dig, avskaffa allt vad domstolar och straffskalor heter.

Gilla

Domstolarna hjälper till att straffa syndarna…

Gilla

…. jag blir så fundersam, om nu straffet för det man begår i detta livet blir ett sämre liv i nästa, borde man inte på något vis veta om detta i nästa liv. Jag menar om jag inte vet något om mitt förra liv och misstagen där, hur skall jag kunna förbättra detta i detta livet?Nu är jag inte speciellt vöertygad om reinkarnation, men om detta finns, så är jag helt övertygad om att människa på inget vis är sista steget på vägen till hemmelriket. Vi kan på inget vis vara universums bästa materialistiska form.

Gilla

Misstagen vi gjort i vårt förra liv, visar sig ju i det dåliga karma vi råkar ut för i detta liv!Därför som vi har de heliga skrifterna och helgon, som visar oss vägen, för att slippa dålig karma…Halvgudarna har högre materiella former…

Gilla

Nu tar vi det från början, tidigare har du sagt att människan är sista steget till att bli ett med alltet, nu finns det halvgudar. Vad är detta och var finns de?Oavsett, så menade jag naturligtvis att människan inte på något vis kan vara den högsta av de materialiserade formerna på denna jord. Finns flertalet djur som lever i klart mer harmoni med jorden och andra varelser än människan, ja det inkluderar även Hare Krishnas

Gilla

Ett med alltet?Vi är eviga fragmentariska andesjälar, och vi kommer för evigt att vara eviga andliga individer, varför vi aldrig kan bli ”ett” med alltet!Halvgudarna räknas in bland de 400 000 skilda mänskliga arterna i universum, och det finns 33 miljoner halvgudar/administratörer i Guds universella regering!Det är lättare för människan på jorden att ta sig till den eviga andliga världen efter jordelivet, än för halvgudarna i himmelriket, eftersom halvgudarna ofta förblindas av all himmelsk sinnesnjutning…

Gilla

”Domstolarna hjälper till att straffa syndarna…”Aha, så ”det gudomliga straffet” är för klent. Din gud måste ta hjälp av materiella ting för att få igenom sitt fulla straff. Pinsamt.

Gilla

Utan domstolar så skulle ju pedofiler, mördare, sadister, våldtäktsmän, osv, gå fria…

Gilla

mörkerfobi?

Gilla

Hela den materiella världen (Guds baksida) är en mörkrets värld…

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: