Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

KÄNNS LIVET HOPPLÖST? Kolla på det här, så känns livet genast lättare att ta itu med, kära vänner…

Posted on: 29 april, 2011


 

NICK VUJICIC, MANNEN UTAN ARMAR OCH BEN !!!

TACKSAM FÖR DET HAN HAR !!!

 

http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HGQHgeFE

 


INSPIRERANDE MAN, ELLER HUR?Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens* boning (Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst)….Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt


Annons

9 svar till "KÄNNS LIVET HOPPLÖST? Kolla på det här, så känns livet genast lättare att ta itu med, kära vänner…"

Du är kung snilleblixt!….Hoppas du har det bra!Mvh Guds troende 🙂

Gilla

Finns bara EN Kung, och det är allas vår kära älskade Gud…Denne underbare Kung, vill jag tjäna, i liv efter liv…Önskar dig all lycka och kärlek!

Gilla

Helt fantastiskt. Men, hmmm, var Gud bakis när denne man kom till världen? Hade Han vaknat på fel sida, är det Hans humor, var Han förbannad och skulle statuera exempel? Han kanske bara satt med trollspöt och sa att ‘du ska varken få armar eller ben pga vad du gjorde i ditt tidigare liv’. Hur tänkte Gud egentligen? Farbrorn i himmelen som lyckats få varenda liten kvant i alla universum att fungera, den allsmäktige, som skapade människan till sin avbild. Varför väljer Han att jävlas så fruktansvärt med vissa människor? Eller har den här mannen kapat armar och ben på nån i ett tidigare liv? Många frågor är det, för en oinvigd… Snilleblixten kanske kan berätta hur det ligger till?Ps. Ett svar skulle kunna vara det uttömmande ”Herrens vägar äro outgrundliga”

Gilla

Gud bakis?Gud är vare sig bakis eller framis, Han är Herren över både alla bakisar (vi i den materiella världen, Guds baksida) och alla framisar (de 9/10 i den andliga världen, Guds framsida), vi borde satsa på att ta oss tillbaka till den eviga andliga världen, efter detta korta jordeliv… Vad anbelangar denne man, varför han föddes utan armar och ben i detta liv, så har jag tyvärr ingen inside information att delge, utan kan endast konstatera att han inspirerar miljoner av människor runt om i världen, och att hans karmakonto verkar se väldigt ljus ut…

Gilla

Har sett honom förut och hört honom tala i en intervju. Han är otroligt positiv till livet, trots att han varken har armar eller ben. Det känns bra att se honom just pga hans glädje och positivism.Men egentligen kan man ju inte jämföra sitt eget mående med andras. Men jag förstår hur du tänker här. Cura, ut valeas =(Sköt om dej)KramarKao

Gilla

Man får ju vara lycklig över att ha fått armar och ben men tydligen kan man vara lika lycklig utan.Men Bluesers har ju en bra fråga tycker jag; VARFÖR?Det var ju inte specielt snällt av gudasnubben att behålla ett par armar och några ben.Du som brukar spekulera kring allt möjligt måste väl ha någon sorts förklaring ………. kan han ha varit kleptoman i sitt förra liv???

Gilla

Ditt inlägg manar till eftertanke och kontemplation.Tack skall du ha.Janne

Gilla

Jag har ocksà lagt in den videon pà min blogg Parisiska, men ocksà andra…Dessa starka människor som förtjänar allt beröm och som kan lära oss sà mycket i livet!Ler, jag gillar att läsa dina inlägg, men inte hàller jag med dig i alla fràgor…

Gilla

Det känns inte lättare för mig för att han är positiv trots att han inte har ben.Om något känns det värre, eftersom han mår så bra och inte ens har en hel kropp, medan jag mår så fast min kropp är intakt och fungerande.

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: