Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

Fredag 22 juli 2016 – NÄSTA FALSE FLAG-ATTENTAT?

Posted on: 21 juli, 2016


.

IMORGON – FREDAG 22 JULI 2016 – NÄSTA FALSE FLAG-ATTENTAT? :unsure:

.

Makteliten, NWO/Illuminati, är ju som ni förmodligen redan känner till väldigt besatta av numerologi:

http://www.veteranstoday.com/2016/07/14/77dead/

.

Låt oss se… de slår oftast till under udda tal som 3 och 7 och multiplar på 11 såsom 22. John F Kennedy exempelvis mördades 22/11-1963, bägge mästartal, precis som 33, frimurarnas högsta grad.

.

Utøya-attentatet skedde 22/7-2011. Bryssel-attentatet 22/3-2016. Bombdåden i London 7/7-2005. Tsunamin i Japan 11/3-2011. Paris-attentaten 7/1-2015 och 13/11-2015. Bombdåden i Madrid 11/3-2004,    som för övrigt skedde 911 dagar efter 9/11-2001… :eek:

.

22/7-2016 – Numerologiskt:

2016 = 9

22 juli = 2+2+7 = 11

= 9/11 

.

Fredagar är maktelitens absoluta favoritdag att utföra sina False Flags på. Hälften av ovanstående False Flag-operationer utfördes på en fredag.

Till saken hör att 22 juli 2016 är just en fredag, precis som Utøya-attentatet 22 juli 2011 var en fredag

.

VAD KAN DE TÄNKAS HITTA PÅ FÖR SATTYG IMORGON?

ÄR DET MÅHÄNDA EIFFELTORNET DE TÄNKER KNOCKA OMKULL?

.

Den påstådde lastbilsmördaren  från False Flag-attentatet i Nice, Mohamed Lahouaiej Bouhlel, är faktiskt fortfarande vid liv !!!

.

Snacka om pinsamt… :skamsen: :skamsen: :skamsen:

http://aanirfan.blogspot.se/2016/07/nice-attack-2016-false-flag.html

.

 

Dessutom, 180 skadades i Nice enligt myten, men ingen enda av dessa är fransman enligt Wikipedias stapel (borttagen nu)… snacka om att vi är grundlurade!

Här följer några kända False Flag-operationer i historien:

http://www.vaken.se/kanda-false-flag-operationer-i-historien/

.

Visste ni förresten att Chemtrails och HAARP (på tal om maktelitens redskap för att ödelägga planeten) samverkar för att manipulera vädret (betänk att vi förra året hade kallare midsommarafton än julafton) och orsaka stora naturkatastrofer, såsom tsunamin i Japan, översvämningar, torka, missväxt, etc:

.

maxresdefault.jpg

.

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst – Herren vare med er!

Aum, Om Tat Sat, Hare Krishna  Hjärta

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt

.

P.S. Jag finns på Twitter också:

https://twitter.com/Snilleblixten

Hade för övrigt tänkt skriva detta blogg-inlägg för flera veckor sedan, men det blev inte av förrän nu. Men bättre sent än aldrig, om det nu skulle ske nåt exceptionellt imorgon…

.

FLASHBACKS VIDRIGA HÄXJAKT MOT MIG:

.

Flashback-moderatorerna har fullständigt regelvidrigt hållit mig avstängd (användarnamnet Död o återfödd) från forumet i mer än 3 av de senaste 4 åren, bara för att jag avslöjar dessa gudlösa False Flag-attentat…

KonspirationsforumetFlashback modereras av  desinformatörer med multipla konton (för att få övertag i diskussioner, KimNeilJung var en av dem). Trådarna som modereras hårdast är de om Chemtrails och den heliga Geocentrismen, ämnen som är nästintill tabu på Flashback…

Häxjakten mot migFlashback började efter att jag (oktober 2012) publicerade mina 108 vetenskapliga argument för att Jorden är kosmos mittpunkt:
https://www.flashback.org/p39915145#p39915145

.

…vilket bland annat ledde till att min tråd kapades (december 2012) och gömdes undan i en annan användares tråd, plus att dessa  Chemtrails-förnekande och Geocentrism-förnekande Flashback-mods gång efter gång stänger av mig ½ år från forumet, genom att dela ut horribla trams-varningar när jag just diskuterar Chemtrails och Geocentrism i för dem avsedda trådar, ämnen som för övrigt endast får diskuteras i en endaste tråd på hela forumet, yttrandefrihetsbekämpare som de är…

.

:rant::rant::rant:

Annons

18 svar till "Fredag 22 juli 2016 – NÄSTA FALSE FLAG-ATTENTAT?"

Trodde du skulle sluta försöka spå i framtiden efter din utomordentliga skam kring Prins Charles hur många gånger har du försökt spå i framtiden nu?

är det sex eller sju gånger totalt eller har jag missat tolv eller tretton andra försök?

Sedan rörande besattheten av siffror så pekar du nog absolut bäst mot dig själv och din besatthet av att återanvända gamla reklambilder till datorspel och ett starkt återanvändande av youtubeklipp som talar emot varandra.

Du verkar vara extremt besatt olika ting men du går även emot den religion som du påstår dig tillhöra är detta för att du egentligen inte är troende utan du vill dra Hare Krishna i smutsen eller är det så att du tillhör en egen del av Hare Krishna där du går emot huvudgrenen?

Gilla

Youtubeklipp som talar emot varandra?

Har du lust att vidareutveckla?

Jag går emot Hare Krishna?

På vilket sätt?

Bara för att jag numerologiskt försöker förutse nästa False Flag-attentat?

Gilla

Ja, kära läsare, tyvärr verkar jag ha fått rätt… det rapporteras om att det alldeles nyss skett ett attentat i München… givetvis en False Flag!

Gilla

Du har inga bevis för att du har rätt, det finns gott om bild och videobevis på folk som är döda (med blod på bilder och video) så vad har du för fakta som talar för att du skall ha haft rätt? (Du vet man har inte rätt bara för att man tror att man har det)

Gilla

Blod på bilder och video? För det första så kan de lura dig hur lätt som helst (vilket de uppenbart gjort tidigare) med detta, har du redan glömt alla de tidigare False Flag-attentaten, som Nice i Frankrike nu senast?

Var inte så himla naiv och blåögd… kritiskt tänkande, tack!

Gilla

Du saknar med andra ord backning för det du påstår, du har varken bild, youtubeklipp eller texter som backar det du säger.

Du är en sorlig individ som tyvärr verkar dra till dig efterföljare med tanke på vad som sker på din Twitter.

Gilla

Är du månne nån av de yttrandefrihets-bekämpande modsen på Flashback? Skrivit om dem just i detta inlägg…

Gilla

Haha, nej jag är varken moderator på Flashback, Familjeliv eller någon annan sida som du har blivit avstängd eller borttagen ifrån.

Men det är gulligt att i din paranoida värld så är jag det, det bevisar bara att du är en liten och svag man som tror sig vara större än vad du verkligen är.

Gilla

Från Familjeliv blev jag hastigt och mindre lustigt plötsligt (utan minsta förvarning) borttagen från forumet. Det var i samband med att jag avslöjade i en tråd på Familjeliv Flashback-moderatorernas djupt odemokratiska behandling av mig, och KimNeilJung (den ökände moderatorn på konspirationsforumet på Flashback) som uppenbarligen lyckades få Familjelivs ledning att ta väck den tråden, och misstänker att han även var den drivande kraften bakom att få mig borttagen från Familjeliv lite senare.

Du verkar misstänkt insatt i dessa saker, så är du inte moderator så är du i alla fall någon som inte gillade mina skriverier om den heliga Geocentrismen etc…

Liten och svag?

Vi är alla små och svaga inför Herren och behöver Hans Nåd för att göra framsteg i våra andliga liv. Bara Gud som är stor!

Gilla

Ja, allt tyder nu faktiskt på att München var ett False Flag-attentat:
.

Gilla

BREAKING! Same photographer pre-positioned in Nice AND now Munich !!!

http://www.veteranstoday.com/2016/07/22/nice-munich/

Gilla

Kära profet, hur skall vi gå till väga för att sprida din allsmäktiga kunskap?

Gilla

Kära kämpe, vi har ju denna blogg, förutom några diskussionsforum. Flashback däremot hatar sanningen och yttrandefriheten.

Gilla

Men vi behöver nå ut till de massor som inte läser din blogg, vi måste ut på torgen och sjunga ut dina ord då du aldrig har fel!

Gilla

Betyder detta att du äntligen kommer att sluta skriva på FB även när din avstängning går ut denna gång.
Fattar inte varför du måste skriva på ett forum som uppenbarligen inte accepterar ditt sätt att skriva.

Det finns miljoner svenskar som inte skriver på FB men kanske andra sidor eller inte alls, och de klarar livet utmärkt.

– Är det slutskrivet på FB

Din förra spådom om Prins Charles så lovade du att aldrig mer göra detta om inte den stämde.

– Står du vid ditt ord och slutar att fantisera datum.

Gilla

Varför skulle jag sluta skriva på Flashback, oavsett hur många gånger de regelvidrigt stänger av mig och mina trådar?

Inte accepterar mitt sätt att skriva?

Det är praktiskt taget ENDAST de yttrandefrihets-bekämpande modsen på konspirationsforumet som inte tål mina skriverier…

Apropå Prins Charles, jag har ju inte gjort några astrologiska förutsägelser efter det…

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: