Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

REINKARNATION – BÄST DOKUMENTERADE REINKARNATIONS-FALLET I VÄRLDEN !!! Vad säger ni, ateister?

Posted on: 16 juni, 2009


 

JAMES LEININGER –

DET BÄST DOKUMENTERADE REINKARNATIONS-FALLET I VÄRLDEN !!!

.

Att vi själar återföds in i nya materiella kroppar efter att vi ”dött”, får vi här ett grymt starkt bevis för. Det handlar om en pojke, James Leininger 11 år, som under hela sin barndom plågats av skräckfyllda minnen från sitt föregående liv, då han som amerikansk pilot dog under det 2:a världskriget, då hans plan besköts vid Japans kust!

.

James Leininger har även detaljerade minnen av familjemedlemmar och officerare från sitt föregående liv, av vilka några fortfarande lever och kan bekräfta hans minnen…vilket vi får bevis för i följande videos!

.

VIDEO-BEVIS:

James Leiningers väldokumenterade reinkarnationsminnen, då han som amerikansk pilot (James Huston) dog under 2:a världskriget. Här i en ABC-dokumentär från 2004 som 6-åring:

.

.

Ännu flera videor här:

http://www.reversespins.com/proofofreincarnation.html

 

GÅR ICKE ATT BORTFÖRKLARA…

.

Tidigare nyhetsartiklar kring James Leiningers häpnadsväckande reinkarnations-fall:

http://www.reversespins.com/proofofreincarnation.html

http://abcnews.go.com/Primetime/Technology/story?id=894217&page=1

http://www.zeitenschrift.net/news/sne-26705-pastlife.ihtml

http://lotusborn.wordpress.com/2007/11/02/the-past-life-memories-of-an-ex-pilot-james-leininger-part-i/

 

.

10 BERÖMDA, HÄPNADSVÄCKANDE REINKARNATIONS-FALL:

.

 

 

BBC-DOKUMENTÄR KRING REINKARNATIONS-FALL:

 

 

 

VETENSKAPLIGA BEVIS FÖR REINKARNATION:

 

 

 

TILL DISKUSSION:

Vad säger ni, kära vänner?

Hur ställer ni er till reinkarnation nu?

Någon av er som har minnen från nåt av era tidigare liv?

 .

 

James Leininger, som stridspiloten James Huston i sitt föregående liv:

reincarnation-james-leininger.jpg

27424564801_753898678c_o.png

 

.

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst – Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt

.

Annons

16 svar till "REINKARNATION – BÄST DOKUMENTERADE REINKARNATIONS-FALLET I VÄRLDEN !!! Vad säger ni, ateister?"

Vet du hur gamla alla själar är? Eller finns det vissa som är äldre och andra som är nyskapade? Hur funkar den biten?

Gilla

Alla själar är eviga!Vi minigudar är lika eviga som Gud!

Gilla

Hur vet vi att något av det här är sant och inte en fabricerad lögn av det religiösa etablissemanget?

Gilla

Mig veterligt så tror inte det kristna etablissemanget på reinkarnation…

Gilla

Hmm, en pojke som gillar att rita flygplan som skjuter på varandra? Inte särskilt ovanligt.En pojke som är fascinerad av flygplan och krig, och lär sig ganska mycket om dessa ämnen? Inte särskilt ovanligt.En pojke som ibland har mardrömmar? Inte särskilt ovanligt.De mer intressanta påståendena, dvs att pojken har kunnat nämna många för honom okända personer vid namn, är ju inte dokumenterade alls. Det är bara några få personer som hävdar att det var så, men var är bevisen?Nej du, om det här är ”det mest väldokumenterade fallet av reinkarnation” så kan vi nog konstatera att reinkarnation är en myt.

Gilla

Här har du ett annat väldokumenterat reinkarnations-fall:Shanti Devis väldokumenterade tidigare liv, ytterligare ett starkt bevis för reinkarnation:http://www.youtube.com/watch?v=M9sjf-Y2Njohttp://www.youtube.com/watch?v=TBa17_dSv2AHär kan du läsa hela denna fascinerande berättelse kring Shanti Devis tidigare liv:http://reincarnation.gq.nu/Shanti.htmlhttp://www.childpastlives.org/library_articles/shanti_devi.htm

Gilla

”Mig veterligt så tror inte det kristna etablissemanget på reinkarnation…”Vem säger att det nödvändigtvis är ett kristet etablissemang? Det kan ju finnas ett enat etablissemang för alla världens religioner. Eller så är det kanske Hinduisterna som ligger bakom det.Lömska små filurer dom där.

Gilla

Familjen Leininger är inte hinduer!

Gilla

Hur vet du det? Dom kanske ljuger om sin tro eller brist av tro. Eller så har dom kanske blivit hjärntvättade eller hypnotiserade av etablissemanget för att framföra ”fejkade minnen” som sanning. Det har hänt förr, fast i andra kretsar.

Gilla

Alla ljuger…Hela världen konspirerar mot dig….

Gilla

Hehe, ett enat etablissemang för världens religioner, det vore coolt.

Gilla

Yes!

Gilla

”Alla ljuger…Hela världen konspirerar mot dig….”Nja, alla tror jag inte gör det. Bara det religiösa etablissemanget

Gilla

Vad ont vill de dig?

Gilla

Eftersom det lär vara svårt att få ett svar via fragbite så vänder jag mig till bloggen.Jag har lite frågor till dig1 Du nämner hare krishna. Är du då en Hindu eller kanske en blandning?Då du ofta pratar om en helig ande. Jag är inte så insatt men funderar på att det bara är i de ”nya” religionerna man nämner. En ENDA herre.Jag vet att Brahma är världens skapare inom hinduismen men att man även har ett antal gudar. Kanske minst en till?Okej, klart där. Punkt 2:Du pratar även om att evolutionen inte ägt rum. Men kan det inte vara så att t.ex alla djur har skapats av en viss gud (eller av evolutionen för den delen också) Och sedan annpassat sig genom vingar, ben m.m. Att det är ”mutanterna” som överlevt en viss miljö och andra inte.3 Själen: Jag tror även som du att man är en ”själ” att man kan vara en själ som vandrar runt. Det som alla som råkat ut för nära-döden-upplevelser nämner är ett Starkt ”vitt” ljus, värme och alla nära och kära omger en. Vad jag känner är att när man föds så har man inte sett ljus sedan man börjat utvecklas. Kan det vara så att man då föds på nytt som beskrivs?Hoppas du förstår mig och kan ge lite konkreta svar :D/Mvh Simon en icke troende med teorier.

Gilla

1. Nej, även inom hinduismen talas om en Högste Herre; Bhagavan, såsom Vishnu och Krishna, samma Högste Herre i olika expansioner!2. Ja, visst sker anpassningar, men aldrig att exempelvis ett kräldjur skulle ha förvandlats till fågel och liknande, utan fågeln är skapad som fågel, kräldjur som kräldjur osv!3. Det där ljuset du talar om är när vi själar lämnar denna kropp och går över till ”andra sidan”, i väntan på en ny kropp!Man passerar då ofta en tunnel, där man ser ljuset i tunnelns ände!På sätt och vis är ju födelseprocessen densamma, man kommer ut genom en mörk kanal och ser ljuset, när man ploppar ut ur livmodern… :)Med vänlig midsommarhälsning,Snilleblixten

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: