Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

HARE KRISHNA-MANTRAT med George Harrison, Boy George, Nina Hagen

Posted on: 14 juni, 2009


 

NÅGRA AV MINA FAVORITLÅTAR

MED HARE KRISHNA-MANTRAT

 

GEORGE HARRISON – My Sweet Lord och Gopal Krishna:

 

 

 

 

BOY GEORGE – Bow Down Mister:

 

 

 

NINA HAGEN – My Sweet Lord och Hare Krishna-Mantrat:

 

 

 

 

GEORGE HARRISON MEDITERAR PÅ HARE KRISHNA-MANTRAT:

 

 

GEORGE HARRISON MED TVÅ HARE KRISHNA-HÄNGIVNA I INDIEN:

 

 

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst – Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt

 

Annons

42 svar till "HARE KRISHNA-MANTRAT med George Harrison, Boy George, Nina Hagen"

Men… du gillar väl inte bögar?

Gilla

Jag gillar Gudshängivenheten hos folk!

Gilla

Men bögar gillar du väl inte?

Gilla

Menar du personen eller dess handlingar?

Gilla

Jag upprepar frågan: Gillar du bögar?

Gilla

Eftersom jag inte har kommit i kontakt med någon bög, så kan jag omöjligt svara på frågan, då jag inte har några erfarenheter!Nöjd?

Gilla

Så du tror alltså att bögar är så fundamentalt annorlunda i jämförelse med heterosexuella män, att du behöver på något sätt undersöka dem för att ta reda på att de inte är onda?

Gilla

Det är ju DU som delar upp mänskligheten i bögar och icke-bögar….

Gilla

Jag konstaterar att det finns bögar och heterosexuella, ja. Det är ett faktum.Nu frågar jag dig än en gång: Du gillar väl inte bögar, eller hur?

Gilla

Jag gillar alla som tjänar vår Herre, oberoende av om de är bögar eller icke-bögar!

Gilla

Gillar du muslimska bögar?

Gilla

Du verkar ha fått bögar på hjärnan…varför så besatt av bögar?

Gilla

Jag vill veta vad din relation till homosexualitet är. Är du bög? Gillar du bögar?

Gilla

Har ingen relation till homosexualitet!

Gilla

”Menar du personen eller dess handlingar?”Varför ställde du frågan ovan?

Gilla

”Men bögar gillar du väl inte?”Varför ställde du frågan ovan?

Gilla

Jag ställde den fråga på grund av att du är religiös. Svara nu.

Gilla

Jag gillar Gudshängivenheten hos folk!Jag gillar alla som tjänar vår Herre, oberoende av om de är bögar eller icke-bögar!

Gilla

”Menar du personen eller dess handlingar?”Varför ställde du frågan ovan? Våga svara nu.

Gilla

”Men bögar gillar du väl inte?”Varför ställde du frågan ovan? Våga svara nu!

Gilla

Men, kan du inte läsa alls? Jag svarade på den frågan förra gången du ställde den. Bläddra upp om du har glömt.Svara nu på min fråga:”Menar du personen eller dess handlingar?”Varför ställde du frågan ovan? Våga svara nu.

Gilla

Varför jag ställde frågan?För att jag vill att du ska svara på den!

Gilla

Och varför ville du ha ett svar på den frågan?Sluta glida undan, svara bara. Okej?

Gilla

För att jag vill veta om du gör någon skillnad mellan personen som bögar och bögeriet?Du frågade mig: ”Men… du gillar väl INTE bögar?”Varför valde du att skriva ”inte”, istället för att skriva meningen utan ”inte”?Om jag gillar alla själar, varför skulle ”bögar” vara undantagna?

Gilla

”För att jag vill veta om du gör någon skillnad mellan personen som bögar och bögeriet?”Min uppfattning i denna fråga gjorde ju ingen skillnad för ditt svar, så du ljuger.Din riktiga anledning till att ställa frågan är att din religion påstår att denna skillnad existerar, vilket den inte gör i verkligheten.

Gilla

Visst är det skillnad mellan personen och dess handlingar!Står ju t.o.m. i Bibeln!

Gilla

Sedan när är Bibeln en auktoritet? En sagobok från bronsåldern ska du nog inte lita på i seriösa frågor.Enligt min åsikt är vi essentiellt våra handlingar. Du är fri att inte hålla med, men din åsikt kommer inte att vara ett dugg mer värd än min.Ps. Det står ju t o m i Bibeln att Jorden är ungefär 6.000 år gammal. Innebär det att det är sant? Lär dig tänka rationellt.

Gilla

Du är dina handlingar?Men varför sa då Jesus att vi kan hata synden men inte syndaren?

Gilla

”Du är dina handlingar?Men varför sa då Jesus att vi kan hata synden men inte syndaren?”Snälla lilla pojken, tänk efter nu.1. Du vet inte om Jesus sa det där eller inte. Det står i Bibeln att han sa det, men Bibeln är en sagobok.2. Vi vet inte ens om Jesus någonsin har funnits.3. Även om Jesus fanns på riktigt, och även om han verkligen sa det där, så finns ingen anledning att låta honom bestämma i filosofiska frågor. Om du kan bevisa att Jesus var Gud, då kan vi börja prata. Men innan dess är han bara en vanlig människa som någon skrev en bok om, ungefär som Bob Dylan.

Gilla

Jesus var Guds son, precis som även du och jag är!Med skillnaden att Jesus till 100% handlade efter Guds vilja!(Alla vi själar är minigudar, Guds älskade barn!)

Gilla

Och var är bevisen för dessa tre påståenden? När får vi se dem? Vad är du rädd för?

Gilla

Vad skulle du godta som bevis för att Jesus är Guds son?Vad skulle du godta som bevis för att vi minigudar är Guds älskade barn?

Gilla

Har skivan hakat upp sig nu igen?Normala sorters bevis krävs, precis som för alla andra områden.

Gilla

Hur bevisar man för en andligt blind det andliga?

Gilla

Bevis är objektiva. Lägg fram dem bara. Vad är du rädd för? Sätt igång!

Gilla

Vad gäller det andliga så måste subjektet vara delaktigt!

Gilla

Hmm, så du hatar bögar och anser att jesus är som vilken annan människa som helst? Korrekt?

Gilla

Om jag skulle hata själar med homosexuell inklination, så skulle jag väl inte ha haft med Boy George bland mina favoritartister…Jesus var Guds son, precis som även du och jag är!Med skillnaden att Jesus till 100% handlade efter Guds vilja!(Alla vi själar är minigudar, Guds älskade barn!)

Gilla

Fram med bevisen bara. Vad är du rädd för? Sätt igång!

Gilla

Det är bara med din egna aktiva medverkan som du kan ta del av bevis för Guds existens!Du måste alltså utföra andliga experiment först!

Gilla

”Om jag skulle hata själar med homosexuell inklination, så skulle jag väl inte ha haft med Boy George bland mina favoritartister…Jesus var Guds son, precis som även du och jag är!Med skillnaden att Jesus till 100% handlade efter Guds vilja!(Alla vi själar är minigudar, Guds älskade barn!)”Så du är självhatande? Alla kan alltså bli som jesus om man lever efter guds ord?Har jag uppfattat dig korrekt nu?

Gilla

Varför skulle jag hata mitt själv?Ja, alla själar kan utveckla sig till Jesus nivå!Men för lejonparten av själarna är det en lång väg att nå till Jesus andliga utveckling!

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


  • Snilleblixten: Han vart Kung redan dagen då hans mor dog!
  • Snilleblundern: Och så var kung Charles krönt till konung den 6:e maj 2023. Kan du vänligen sluta försöka spå i framtiden genom stjärnorna? Jag tror mer
  • Tanya Atkins: This is a grreat post thanks

Kategorier

%d bloggare gillar detta: