Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

KEMISKA TILLSATSER och NERVGIFTER är tydligen OK i människoföda, men inte i djurfoder…VARFÖR ???

Posted on: 5 mars, 2010


 

ÄR MÄNNISKAN RESISTENT MOT GIFTER I MATEN?

JA TYDLIGENENLIGT LIVSMEDELSVERKET !!!

Mer än hälften av alla kemiska tillsatser som används i vår mat, är nämligen totalförbjudna i djurfoder som kattmat och hundmat!

I vår mat proppas det i tusentals med otestade syntetiska ämnen, medan samma ämnen oftast är strängt förbjudna att användas i djurfoder…!!!

http://www.aftonbladet.se/matvin/karinahlborg/article1929959.ab

Lagstiftningen för djurfoder är oerhört mycket strängare än livsmedelslagstiftningen!

Är djur mer känsliga mot gifter i maten än människor, eller vad är det fråga om?

Hälsovådliga kemiska tillsatser som natriumglutamat (smakförstärkare E621) och aspartam (E951) (båda nervgifter), anses av livsmedelsverket som lämpligt för Människor, men inte för våra vänner djuren…

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/viktklubbse/article2524314.ab
http://hem.passagen.se/mission.possible.sweden/artiklar/artikel01.html

http://www.nyatidensbarn.se/index.php?option=com_content&task=view&id=9&Itemid=37

http://arbetarbladet.se/merlasning/konsument/1.10593
http://matklok.se/2008/05/22/om-natriumglutamat-e621

 

Snacka om SJUKT VRICKAT !!!

Någon som vet vad det beror på att man gör så stor åtskillnad mellan djur och Människor, när det gäller födan som man stoppar i sig?

VARFÖR???

Varför ökar svåra nervsjukdomar som Alzheimer och Parkinsons så dramatiskt hos Människor, men inte hos djur…???

Skulle verkligen vara intressant att få reda på!

Samtidigt som man blundar för rena nervgifter som aspartam och glutamat, så är man inom EU i färd med att införa starka restriktioner emot harmlösa hälsokostpreparat…vad är det för värld vi lever i egentligen?

Herre min Skapare, säger jag bara…

 

ASPARTAM – EXTREMT HÄLSOVÅDLIGT !!!


 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens* boning (Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst)….Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt


Annons

28 svar till "KEMISKA TILLSATSER och NERVGIFTER är tydligen OK i människoföda, men inte i djurfoder…VARFÖR ???"

Det enda jag har närmare kännedom om av dessa är aspartam. Ett sötningmedel som får rätt mycket kritik. Det förekommer bl a i lightläsk mm. Problemet med aspartam är att när kroppen förbränner det så bildas etanol. HJÄLP säger alla då! Men faktum är att för att det ska bli skadligt måste man dricka över 4 liter om dagen. Det är till och med så att det bildas mer etanol av ett glas juice än av ett glas lightläsk. Så aspartam är verkligen inte farligt. Då HADE det varit förbjudet.

Gilla

Informera dig här om aspartamets mycket hälsovådliga effekter:http://www.dorway.com/http://www.youtube.com/watch?v=pvFRLIjOLOU

Gilla

Det enda jag har närmare kännedom om av dessa är aspartam. Ett sötningmedel som får rätt mycket kritik. Det förekommer bl a i lightläsk mm. Problemet med aspartam är att när kroppen förbränner det så bildas etanol. HJÄLP säger alla då! Men faktum är att för att det ska bli skadligt måste man dricka över 4 liter om dagen. Det är till och med så att det bildas mer etanol av ett glas juice än av ett glas lightläsk. Så aspartam är verkligen inte farligt. Då HADE det varit förbjudet.

Gilla

Informera dig här om aspartamets mycket hälsovådliga effekter:http://www.dorway.com/http://www.youtube.com/watch?v=pvFRLIjOLOU

Gilla

Inte farligt i rätt mängder då förstås. ALLT är farligt i stora mängder.

Gilla

Aspartam är farligt även i små mängder!

Gilla

Inte farligt i rätt mängder då förstås. ALLT är farligt i stora mängder.

Gilla

Aspartam är farligt även i små mängder!

Gilla

”Socker i stora mängder är dock ännu farligare när det gäller risken för cancer, diabetes typ 2 etc. ”Fredrik Paulun

Gilla

”Socker i stora mängder är dock ännu farligare när det gäller risken för cancer, diabetes typ 2 etc. ”Fredrik Paulun

Gilla

självklart är mat och medicin i maskopi med varansdra.metindustri tjänar miljoner på matkonsummtion genom påhittade GI former med mat. Mat tina,och alla dessakockprogram som massproduceras. HÄLSA.skicka spypåsen direkt till mig jag börjar spy.

Gilla

självklart är mat och medicin i maskopi med varansdra.metindustri tjänar miljoner på matkonsummtion genom påhittade GI former med mat. Mat tina,och alla dessakockprogram som massproduceras. HÄLSA.skicka spypåsen direkt till mig jag börjar spy.

Gilla

Godmorgon Snillet!Vilka eventuella gifter du får i dig via din lins soppa är nog ditt allra minsta problem, vill jag påstå.

Gilla

Det här inlägget gäller främst de som intet ont anande äter produkter innehållande aspartam, natriumglutamat och andra nervgifter…

Gilla

Godmorgon Snillet!Vilka eventuella gifter du får i dig via din lins soppa är nog ditt allra minsta problem, vill jag påstå.

Gilla

Det här inlägget gäller främst de som intet ont anande äter produkter innehållande aspartam, natriumglutamat och andra nervgifter…

Gilla

Tyvärr har livsmedelsindustrin under lång tid tillsatt en massa konstiga tillsatser. Vissa klart farligare än andra. Sen har också livsmedelsverket gjort det omvända, klassat många naturliga ämnen som tillsatser och gett dem E-nummer. Så för att faktiskt veta vad som är i dagens mat måste man ha en lång lista över dessa E-produkter.Nu finns ju dock processad mat som har märkningen ”äkta vara” som skall vara utan tillsatser. // Anders

Gilla

Tyvärr har livsmedelsindustrin under lång tid tillsatt en massa konstiga tillsatser. Vissa klart farligare än andra. Sen har också livsmedelsverket gjort det omvända, klassat många naturliga ämnen som tillsatser och gett dem E-nummer. Så för att faktiskt veta vad som är i dagens mat måste man ha en lång lista över dessa E-produkter.Nu finns ju dock processad mat som har märkningen ”äkta vara” som skall vara utan tillsatser. // Anders

Gilla

Ta en titt på ditt saltpaket !Oftast ingår det KLUMPFÖREBYGGANDE medel i saltetE 535 Natriumferrocyanid och E536 Kaliumferrocyanid K4Fe(CN)6, gult blodlutsalt, E 536, Ämnet i sig är inte giftigt, men i kontakt med syra bildas den mycket giftiga gasen vätecyanid. Dessa hjälper till att framkalla allergier. Svårt att finna salt utan tillsatser i butikerna. Leta efter Jozo NATURLIGT Havssalt som braär salt, men Jozo Havssalt har tillsatsen. herbermare saknar även tillsatsen.Tjata på din handlare och lär dem det du vet, visa artiklar mm.

Gilla

Tack för upplysningen!

Gilla

Ta en titt på ditt saltpaket !Oftast ingår det KLUMPFÖREBYGGANDE medel i saltetE 535 Natriumferrocyanid och E536 Kaliumferrocyanid K4Fe(CN)6, gult blodlutsalt, E 536, Ämnet i sig är inte giftigt, men i kontakt med syra bildas den mycket giftiga gasen vätecyanid. Dessa hjälper till att framkalla allergier. Svårt att finna salt utan tillsatser i butikerna. Leta efter Jozo NATURLIGT Havssalt som braär salt, men Jozo Havssalt har tillsatsen. herbermare saknar även tillsatsen.Tjata på din handlare och lär dem det du vet, visa artiklar mm.

Gilla

Tack för upplysningen!

Gilla

Underbart inlägg! Sitter precis med E-nummerguiden framför mig och baxnar! Det är ibland svårt att få tag på rena, ekologiska livsmedel (utan att bli ruinerad). Borde väl bli bonde i Norrland eller nåt….Men visst är djurrättsaktivisterna mer ”på” än de som värnar om mänskliga rättigheter. kanske för att djur är ”sötare”…?

Gilla

Ekologiska livsmedel borde subventioneras!Konstigt att politikerna inte får ändan ur vagnen…

Gilla

Underbart inlägg! Sitter precis med E-nummerguiden framför mig och baxnar! Det är ibland svårt att få tag på rena, ekologiska livsmedel (utan att bli ruinerad). Borde väl bli bonde i Norrland eller nåt….Men visst är djurrättsaktivisterna mer ”på” än de som värnar om mänskliga rättigheter. kanske för att djur är ”sötare”…?

Gilla

Ekologiska livsmedel borde subventioneras!Konstigt att politikerna inte får ändan ur vagnen…

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: