Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

FÖDELSEMÄRKEN = SPÅR FRÅN VÅRA TIDIGARE LIV !!! Den vetenskapliga forskningen bekräftar sambanden!

Posted on: 6 mars, 2010


 

FÖDELSEMÄRKEN = SPÅR FRÅN VÅRA TIDIGARE LIV !!!

BEKRÄFTAS AV PROFESSOR IAN STEVENSONS FORSKNING !!!

 

Vetenskapliga studier, av professor Ian Stevenson, bevisar sambanden mellan födelsemärken och reinkarnation:

http://www.near-death.com/experiences/reincarnation01.html
http://www.theepochtimes.com/n3/347860-are-birthmarks-connected-to-violent-death-in-past-life/

 

Här följer fler tunga vetenskapliga bevis för sambandet mellan födelsemärken och reinkarnation:

http://www.healpastlives.com/future/rule/ruremark.htm

 

 

 

Dessa bevis kullkastar därmed det sjuka flummet att hjärnan, geléklumpen i våra skallar skulle vara vårt medvetna jag!

 

PROFESSOR IAN STEVENSONS UNIKA FORSKNING:

Professor Ian Stevenson, psykiater vid University of Virginia i Charlottesville, USA, var den internationellt ledande auktoriteten och pionjären i världen i det vetenskapliga studiet av reinkarnation.

Han samlade på sig mer än 3000 fall av reinkarnationsminnen hos barn och som han mycket seriöst och vetenskapligt dokumenterade i sina digra arkiv under sin drygt 40-åriga forskartjänst…

Man kan kanske diskutera slutsatserna av hans material, men knappast ifrågasätta grundligheten i hans empiriska metod som ligger till grund för hans forskningsmaterial.

De flesta som har tagit del av hans unika forskning, inklusive skeptiker och akademiker, kan inte annat än att medge att dessa fall erbjuder starka bevis för att reinkarnation är ett faktum!


”Encyklopediskt” är det första ord man kommer att tänka på när man studerar Ian Stevensons arbeten om reinkarnation. Stevenson har i sin forskning samlat de delar som har anknytning till födelsemärken och medfödda missbildningar, dels i form av en komplett vetenskaplig presentation, dels också i en för gemene man mer lättillgänglig populärvetenskaplig översikt.

Enligt Ian Stevenson är det uppenbart att många som under sina första år minns en tidigare existens, har en våldsam död bakom sig, och att de födelsemärken de nu har, stämmer väl överens med dödliga skador som dokumenterats i sjukhusjournaler, röntgenbilder m.m…

 

Här kan ni ta del av ett antal OTÄCKA fotografiska BILDER kring detta fascinerande vetenskapliga fenomen:

http://www.sinor.ru:8100/~che/birthmarks.htm

 

Här kan ni läsa mer om Ian Stevensons forskning kring sambandet mellan födelsemärken och reinkarnation:

http://www.sokaren.se/INDEX31.HTML

En genomsnittsamerikan har 15-18 födelsemärken, skriver professor Ian Stevenson (bilden) i nr 4, 1993 av Journal of Scientific Exploration.

 

Men, tillägger han, vi vet mycket litet om deras orsak, frånsett när de är förknippade med någon ärftlig sjukdom. Ännu mindre vet vi varför födelsemärken sitter just där de sitter. (I ett fåtal fall är en genetisk faktor troligen förklaringen.) Likaså saknar vi kunskap om orsaken till många medfödda kroppsliga missbildningar.

 

 

 

 

 

 

MINNEN FRÅN TIDIGARE LIV STARKAST VID 3-5 ÅRS ÅLDER!

Barn som säger sig minnas tidigare liv, har påträffats i alla delar av världen, där man sökt efter sådana fall, men det är lättast att finna dem i södra Asien. Typiskt är att ett barn börjar prata om ett föregående liv nästan omedelbart efter att det börjat tala, vanligen mellan 2-3 års ålder, för att sedan sluta med detta mellan 5-7 års ålder.

Fastän en del av barnen endast gör vaga uttalanden, berättar andra om namn och händelser, så att man ibland kan hitta en person vars liv och död stämmer med vad barnet säger. Ibland är denna person känd av barnets familj, men i många fall är det inte så. Flera av dessa barn har också ett uppträdande som är ovanligt i deras familj men stämmer med hur den döde uppträdde.


Födelsemärkena hos dessa barn brukar vara rynkiga och ärrliknande, ibland litet nedsänkta i jämförelse med huden runt omkring, och hårlösa.

Stevenson undersökte dessa fall genom samtal med barnen och medlemmar av deras familj och med den dödes familj. Dödsattester och andra dokument studerades. Naturliga förklaringar till barnens uttalanden söktes, exempelvis att barnet fått sin kunskap om den döde genom någon gemensam bekant till de båda familjerna, i de fall där familjerna inte kände varandra.

 

FÖDELSEMÄRKEN HAR OFTA SAMBAND MED DÖDLIGA SÅR!

Ian Stevenson träffade ett stort antal människor där födelsemärken eller missbildningar tycktes ha samband med dödliga sår hos tidigare levande personer.

Bland 895 undersökta fall, där barn säger sig minnas ett tidigare liv, finns 309 fall (35%) med födelsemärken eller medfödda missbildningar, som kan ha samband med det tidigare livet. Ian Stevenson har tillsammans med medarbetare studerat 210 sådana fall:

http://paranormal.about.com/cs/reincarnation/a/aa081103_3.htm

 

Ian Stevenson var känd för att ha arbetat strikt vetenskapligt kritiskt. Han accepterade inte något kroppsmärke som ett födelsemärke, om inte ett förstahandsvittne försäkrat att märket blivit upptäckt omedelbart efter födelsen eller några veckor därefter.

Naturliga förklaringar till missbildningar vid födelsen eftersöktes alltid!

Överensstämmelse mellan födelsemärke och sår på den dödes kropp bedömdes vara tillfredsställande om båda befann sig inom ett område av 10 kvadratcentimeter. Men många av födelsemärkena och de dödliga såren var mycket närmare varandra än så. Medicinska dokument kunde studeras i 49 fall.

Ibland fanns det två eller flera födelsemärken som motsvarade olika sår hos den döde. Hos en thailändsk man fanns en stor missbildning i huden på baksidan av huvudet. Denne hade som barn erinrat sig ett tidigare liv som sin farbror, vilken blivit huggen i huvudet med en stor kniv och nästan omedelbart avlidit. Mannen hade också en deformerad nagel på högra stortån, vilket motsvarade en kronisk infektion i samma tå, som farbrodern hade lidit av.

 

Hos 18 personer, som undersöktes, fanns två födelsemärken, som motsvarade två olika ställen på den dödes kropp, där en kula gått in i och ut ur kroppen.

Hos 14 av dessa personer var det ena födelsemärket större än det andra, och hos 9 av de 14 motsvarade det mindre märket, som vanligen var runt, det ställe där kulan gått in i kroppen,medan det större, som vanligen hade oregelbunden form, motsvarade det ställe där kulan gått ut ur kroppen. Detta stämmer med det faktum att ingångshålet för en kula vanligen är mindre än utgångshålet…”

.

TILL DISKUSSION:

Ja, vad tror ni, kära vänner, födelsemärken spår efter våra tidigare liv?

Ganska uppenbart, eller hur?!!

 

 

701ba6990b9f108168fc8793c34182784ea95e86400b07818e1f2096d5c4952e_1

quote-the-most-promising-evidence-bearing-on-reincarnation-seems-to-come-from-the-spontaneous-ian-stevenson-113-81-94.jpg

 

 

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst – Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt

.

 

Annons

24 svar till "FÖDELSEMÄRKEN = SPÅR FRÅN VÅRA TIDIGARE LIV !!! Den vetenskapliga forskningen bekräftar sambanden!"

Jag tror inte det stämmer. Men för att glädja dig kan jag tala om att vi är tre generationer som har ett exakt likadant födelsemärke på exakt samma plats: Jag, min dotter och hennes dotter.

Gilla

Jag tror inte det stämmer. Men för att glädja dig kan jag tala om att vi är tre generationer som har ett exakt likadant födelsemärke på exakt samma plats: Jag, min dotter och hennes dotter.

Gilla

http://www.google.com/hostednews/ap/article/ALeqM5iNCU46VYMVf0VzhqkKJUus45PrDAD9E9VL0G0Religiösa är inte våldsamma?

Gilla

Alla religiösa skrifter:”Man ska älska sin nästa såsom sig själv”Man dömer en person efter dess handlingar…Är man våldsam och hatisk, så har man med ens diskvalificerat sig från att få kalla sig för religiös…

Gilla

Tror du att tydliga linjer på halsen kan vara ett spår av att man begått självmord genom hängning i ett tidigare liv? Jag fick en sådan fundering idag, men vet inte om jag är ute eller cyklar eller om det kan finnas belägg för ett sådant samband.

Gilla

Behöver inte ha varit självmord, ej heller nödvändigtvis hängning…

Gilla

Är det verkligen linjer som funnits där sedan födseln?Behöver inte ha varit självmord, ej heller nödvändigtvis hängning…

Gilla

Jag var ett sånt barn och skrämde halvt livet ur mamma när jag pratade om att ”jag har ju dig och pappa men jag har en annan mamma och pappa nån annanstans också” och sen svindlade tanken… men jag visste att jag hade haft ”andra föräldrar förut”… var nog 2-3 år och glömmer aldrig denna/dessa upplevelser… men jag har inga födelsemärken!Till Karin: Linjerna på halsen är ålder…

Gilla

Mycket intressant!

Gilla

kollade på lippet med grabben, man märker att han kör en money se money do, alltså vem apar han efter han måste ha sett en vuxen prata, gestikulera, om detta ämne, hans sett att uttrycka sig passar inte på honom.tror t.o.m att det inte är hans berättelse utan någon annans.och som vanligt är det old news aldrig sk mindblowinghursomhelst pratar man om energi systemen chakras, och det är många som vet om dem. och dem manifesterar sig så som han säger, det som är osynligt, 2dimensionellt subjektivt nu här, blir en 3 och 4 dimensions upplevelse där

Gilla

Ska göra ett inlägg snart om våra 7 chakras…

Gilla

kollade på lippet med grabben, man märker att han kör en money se money do, alltså vem apar han efter han måste ha sett en vuxen prata, gestikulera, om detta ämne, hans sett att uttrycka sig passar inte på honom.tror t.o.m att det inte är hans berättelse utan någon annans.och som vanligt är det old news aldrig sk mindblowinghursomhelst pratar man om energi systemen chakras, och det är många som vet om dem. och dem manifesterar sig så som han säger, det som är osynligt, 2dimensionellt subjektivt nu här, blir en 3 och 4 dimensions upplevelse där

Gilla

Ska göra ett inlägg snart om våra 7 chakras…

Gilla

hahahaha jag skrattar så mycket åt dig och dina åsikter!!!

Gilla

Får vi höra anledningen?

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: