Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

KONSPIRATIONSFAKTA – History Channel avslöjar de ljusskygga konspiratörerna bakom världens skeenden!

Posted on: 25 juni, 2010


 

KONSPIRATÖRER FINNS, KONSPIRATIONER SKER !!!

HISTORY CHANNEL AVSLÖJAR KONSPIRATÖRERNA !!!

Som ni säkert känner till, kära vänner, så har det skett en hel del konspirationer under de senaste decennierna, såsom John F Kennedy-mordet, NASA:s Månkonspiration, UFO-konspirationen, 9/11-konspirationen, etc, etc…

Men vilka är det som ligger bakom dessa diaboliska konspirationer?

VIDEOHistory Channel och konspirationsavslöjaren David Icke, avslöjar här vilka dessa ljusskygga konspirationssällskap är: (5 delar)

http://www.youtube.com/watch?v=y6qtR34709A

http://www.youtube.com/watch?v=TMXb4mecvwo
http://www.youtube.com/watch?v=iyZt7-FIhrs
http://www.youtube.com/watch?v=zHXJYEyspOE
http://www.youtube.com/watch?v=BkTloKQjyX0

David Icke Hade han rätt?

http://video.google.com/videoplay?docid=6860946590182985661

Ja, tydligen hade han det… Cool

 

Vad vi kan göra för att neutralisera de mörka krafterna?

Höja vårt medvetande till det transcendentala andliga planet, sätta Gud i centrum för alla våra handlingar, tjäna den Högste, lovsjunga Herrens heliga Namn, älska vår kära älskade evige Skapare!

 

 

VIDEO: HISTORY CHANNEL AVSLÖJAR KONSPIRATÖRERNA !!!

 

VIDEO: KONSPIRATIONS-AVSLÖJAREN DAVID ICKE HADE RÄTT !!!

http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=6860946590182985661&hl=sv&fs=true

 

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens* boning (Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst)….Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt


Annons

18 svar till "KONSPIRATIONSFAKTA – History Channel avslöjar de ljusskygga konspiratörerna bakom världens skeenden!"

Önskar er alla en glad och skön midsommar och allt Gudomligt Gott!Förresten…vad tror ni nästa stora konspiration blir för något?

Gilla

Tja, jag gissar att nästa ”konspiration” kommer fram så fort nästa stora världshändelse inträffar. Några timmar därefter kommer någon stackare på internet få för sig att vad som hände inte hände, och så är bollen i rullning. Kort därefter kommer du att publicera vartenda ord från varenda blogg som skrivit om dessa tramserier, och så kommer du att försvara detta nonsens genom att säga ”ingen rök utan eld”.Och så skrattar vi alla åt dig igen.

Gilla

Hur är ditt förhållande till 9/11…?

Gilla

Hur är ditt förhållande till verkligheten?

Gilla

Bra!Mycket bra!

Gilla

Jag tror nog på teorin om att CIA, Illuminati och andra har ett utbrett nätverk av konspirationsbloggare, som sprider nonsens om chemtrails, ”månlandningsbluffen”, vaccinering, ihåliga planeter, anti-evolutionspropaganda, utomjordiska ödlevarelser och så vidare (för att inte tala om Illuminati!) för att folk ska distraheras från att engagera sig i sin direkta omgivning och det som händer med den verkliga världen!Hur skulle dessa woowoo-fanatiska människor annars ha råd och tid att ägna så mycket tid åt så mycket dumheter? Helt klart CIA-pengar! Vad gör du med dina, Snilleblixten? 😀

Gilla

Det som händer med den verkliga världen?Ge oss exempel, tack.

Gilla

Varför ge exempel, du tror ju ändå – eller SÄGER att du tror, i alla fall – att allllllt är konspirationer, allt är bluff, och att nästan ingen utom du är klok nog att se sanningen. Eller hur? Oavsett vad dina läsare har för kunskaper, för expertis, vad de kanske har studerat och arbetat med i hela sitt liv, så vet du bättre genom en liten youtube-länk och en hänvisning till Vedaskrifterna? Eller hur?Men hur skulle någon kunna veta att det inte är DU som är en del i någon av de största desinformation-konspirationerna? Spännvidden på dina ämnesval – allt från klimatförnekelse till Marilyn-reinkarnation-fluff – ger ju intrycket av ett maximalt förvirrande, en ”Ding ding värld” för 2000-talet. Och vem orkar bry sig om oljan som spys ut i havet om det finns inomjordiska ödlevarelser att oroa sig för? Kanske BP pumpar in pengar i både UFO- och kreationiströrelserna?Kan du kanske bevisa att du INTE är en avlönad del av en gigantisk förvillar-konspiration?

Gilla

Och du menar att det INTE kan ligga någon konspiration bakom BP:s oljeutsläpp?

Gilla

”….nästa stora konspiration?”Tjaa … det kan kanske bli upptäckten att Internet egentligen är ”inplanterat” här på Tellus av inom-/ utomjordingar … Att nätet kryllar av ”aliens”, med konstruerade jordiska profiler …

Gilla

Jag ser att Du tydligen har börjat svara på alla kommentarer … Men …Eftersom jag nu råkar vara den jag är……kommenterar kommentarer mer än Dina inlägg…….så förväntar jag mig verkligen inte att Du har ngt att säga gällande mina kloka ord …De e bara å publicera … å gå vidare … 🙂

Gilla

Bakom själva oljeutsläppet? Att det skulle vara gjort med flit? Ingenting är väl omöjligt, men finns det minsta skäl att tro att så verkligen skulle vara fallet?Räcker det inte att BP gör vad de gör – rovdrift på Jorden, kasst ansvarstagande, och så vidare, kanske kartellbildningar, oschyssta metoder för att behålla beroendet av fossila bränslen och tjäna en jäkla massa pengar? Måste det till konspirationer bakom oljeläckaget också?I så fall upprepar jag bara: vad är det som säger att DU inte är en del av konspirationen?

Gilla

Gilla

Bakom själva oljeutsläppet? Att det skulle vara gjort med flit? Ingenting är väl omöjligt, men finns det minsta skäl att tro att så verkligen skulle vara fallet?Räcker det inte att BP gör vad de gör – rovdrift på Jorden, kasst ansvarstagande, och så vidare, kanske kartellbildningar, oschyssta metoder för att behålla beroendet av fossila bränslen och tjäna en jäkla massa pengar? Måste det till konspirationer bakom oljeläckaget också?I så fall upprepar jag bara: vad är det som säger att DU inte är en del av konspirationen?

Gilla

Och nu till något helt annat…! Hur fixar jag användarnamn här, så jag slipper fylla i på nytt varje gång?

Gilla

Aftonbladet står för det tekniska, ingen aning…

Gilla

Kära vänner det finns många konspirationer jag kan nämna några och sedan ni kan kolla vidare och dra era slutsatser. alla länder styrs inte av era regeringar som ni tror när ni går och röstar utan vi styrs av många elitgrupper bland dem illuminatis,bilderberg bohemian.Sedan fixar de sina konspirationer 9-11 kolla den riktiga sanning ni får mycket information,vatten med fluor,oljeutsläpp i mexico. när ni läser om detta det kommer automatisk andra dörrar att öppnas.jag bara önskar er lycka till och försök att inte bli rädda det är vad de vill.

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: