Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

VACCINERING = BLUFF, BÅG OCH KVACKSALVERI !!! Vaccinering dödar, skadar och lemlästar miljoner!

Posted on: 26 maj, 2011


VACCINERING = BLUFF, BÅG OCH KVACKSALVERI !!!

VACCINERING DÖDAR, SKADAR OCH LEMLÄSTAR !!!

.

Mycket sevärd intervju med Alan Rees om vaccinationsskador! Det finns solklara kopplingar mellan bl.a autism och vaccin! Det finns inga ovaccinerade autistiska barn! Autism fanns överhuvudtaget inte, innan man började med sattyget att förgifta mänskligheten med vaccin:

http://www.youtube.com/watch?v=rqZRMBxdRnA

.

Vaccinationsindustrin har fört allmänheten och det medicinska samhället bakom ljuset! De världsomfattande vaccinationsprogrammen startade faktiskt *efter* att farsoterna nästan försvunnit:

http://torbjornsassersson.com/2011/01/vaccinationsindustrin-lurade-skolmedicinen-varlden

.

TILL DISKUSSION:

Vi har alla utsatts för en oerhörd indoktrinering ända sedan barnsben, att vaccin är underbart – kanske dags att börja se sanningen i vitögat, att dessa giftsprutor skadar oss!

Hur kommer det sig att detta uppenbara kvacksalveri får fortgå?

Kvacksalveriet med amalgam fick fortgå i ca 150 år innan man satte stopp, hur länge till ska vi tillåta kvacksalveriet kring vaccinering?

 

.

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst – Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt

 

Annons

40 svar till "VACCINERING = BLUFF, BÅG OCH KVACKSALVERI !!! Vaccinering dödar, skadar och lemlästar miljoner!"

Intressant teori, men då finns det en del som verkar lite märkligt.min son har autism, och visade tydliga tecken på det långt innan han fick sin första vaccinationsspruta. Hur kan det komma sig ?

Gilla

Tror just snillet träffade ett nytt lågvattenmärke. Det trodde jag inte ens var möjligt. Du använder familjeliv som källa?

Gilla

Det här var vidrig läsning och då menar jag inte det du länkar till utan din egen anti vaccinations propaganda. Det är sådant som just nu orsakar stora epidemier av sjukdomar för att folk slutar vaccinera sig. Du vet ingenting om hur vaccination fungerar och har visst fallit för andras sjuka propaganda.Autism kopplingen är ren lögn. Vidrigt ”snilleblixten”!

Gilla

Förklara då för oss följande fakta, tack::http://torbjornsassersson.com/2011/01/vaccinationsindustrin-lurade-skolmedicinen-varldenRobert Kennedy verkar ha mer på fötterna än du:http://www.youtube.com/watch?v=zrIM2hwrLocJag har flera i min bekantskapskrets som har blivit skadade för livet pga vaccin…gör mig så ledsen…

Gilla

Nä det där verkar inte stämma Snillet.Först skriver du ”Det finns solklara kopplingar mellan bl.a autism och vaccin! Det finns inga ovaccinerade autistiska barn! Autism fanns överhuvudtaget inte, innan man började med sattyget att förgifta mänskligheten med vaccin:”Sen länkar du till ett debattforum där dom diskuterar att autism skulle vara ärftligt.”Så hur ska du ha det. Dom har fel på familjeliv, och du har ingen förklaring till min sons ovaccinerade autism, eller så har du fel i ditt eget inlägg.

Gilla

Det var åtminstone inte ärftligt (en liten del av alla fall) innan man började med sattyget att vaccinera människor…

Gilla

Jaha ja då var vi tillbaka till vaccineringskonspirationerna igen då…Jag har en fråga om något helt annat….var har du tänkt att ta vägen när dom skall lägga ner denna bloggen…så jag vet var jag kan hitta dig

Gilla

Jag hade tänkt mig wordpress.com, om inte det finns något bättre, kommer meddela när det sker…

Gilla

Då tackar jag för det…Har dom get någon anledning varför dom lägger ner denna bloggportal.

Gilla

Mig veterligt har de inte gett någon anledning – kan det månne bero på mina kontroversiella skriverier? 🙂

Gilla

Ja vem vet men det är bara deras förlust för du har ju många som följer dina bloggar

Gilla

Säkert påtryckningar…jag har ju exempelvis inte varit så nådig mot läkemedelsindustrin…

Gilla

Läs vad David Icke och Kristoffer Hell skriver om vaccinationer mot allt.

Gilla

..Du kan googla på deras namn. Du får upp mycket intressanta länkar. Kolla på en 7-minutersvideo vad David Icke säger om särskilt influensavaccinet..

Gilla

Jag har sett den videon, mycket intressant!

Gilla

…tooooooooooooooooookig!

Gilla

I en värld av dårar, anses den vise vara galen…

Gilla

Mitt i prick, Icke!

Gilla

Varför tror du att det inte fanns autism innan man började vaccinera?

Gilla

För att man var giftfri i skallen (frånsett amalgam) innan vaccinationerna började…

Gilla

http://bbc.in/im5B5r ”tenfold rise in measles cases in 4 four months of 2011”

Gilla

Ok, jag omformulerar mig.Har du belägg för att det inte förkom autism?

Gilla

Finns inga fall rapporterade innan 1943…och det var strax efter att man börjat spruta nervgift i alla småbarn…

Gilla

Det är härligt när du använder ”tillhör allmänbildningen” som någon form av referens… Nej, det tillhör inte allmänbildningen ”att veta att autism inte förekom innan vaccination”. Ge oss riktiga referenser (vetenskapliga bevis) på att autism inte förekom innan man började vaccinera. Annars håll truten.

Gilla

Varför tog du bort inlägget jag syftar på?

Gilla

Vet du en sak, Stollen; det fanns inte ADHD innan McDonalds öppnade 1955.Dessförinnan var ungdommar bara jobbiga och/eller definerade som dumma i huvudet för att dom inte kunne sitta still.Relevant, eller hur?Det fanns säkerligen inga autister innan Henry Ford började bygga bilar, Lindberg flög, Coca Cola kom på marknaden etc.Du förstår; det fanns autister innan också – man hade bara inget namn på detta. Vad har du för ursäkt för att du är som du är? Dåliga kondomer?

Gilla

Det verkar i så fall som om vissa delar av världen var väldigt tidiga med sitt vaccinationsprogram, med tanke på att det finns autism rapporter från 1700 talet i t.ex England.http://www.google.com/books?hl=sv&lr=&id=UOKyQnaVqTgC&oi=fnd&pg=PR7&dq=frith+autism+1799&ots=ZxjXNIOQ68&sig=lTVoSP0O9_akHO-wKMbHNgGU5zM#v=onepage&q&f=false

Gilla

Vart tar du vägen när AB-bloggen stänger?Kan du ge mej nya adressen?

Gilla

Jag håller på och letar efter ny adress…kommer att basunera ut den på min blogg här inom några dagar förhoppningsvis!

Gilla

När mässlingen tog Roald Dahls dotter. http://www.blacktriangle.org/blog/?p=715

Gilla

”Mig veterligt har de inte gett någon anledning – kan det månne bero på mina kontroversiella skriverier? :)Säkert påtryckningar…jag har ju exempelvis inte varit så nådig mot läkemedelsindustrin…”Don´t flatter yourself, kiddo :p

Gilla

”Autism fanns överhuvudtaget inte, innan man började med sattyget att förgifta mänskligheten med vaccin”Finns det någon forskning som stödjer detta påstående? Man började vaccinera folk i kina på 1000-talet, och sen i Europa på 1700-talet. Borde man då inte ha hittat fall av autism i kina 700år innan Europa? Kan det helt enkelt vara så att man inte ens visste vad autism var föränn senare, efter 1800-talet?Du verkar inte heller ha någon aning hur många liv vaccin har räddat.

Gilla

Man la inte i en massa giftiga substanser i vaccinen på 1000-talet och 1700-talet…Dessa liv hade överlevt även utan dessa ”vaccin”…

Gilla

Jojo. Nu har de som de vill, vaccinationsfobikerna i Järna? Synd och skam om barnen som får betala priset, bara. Hoppas ingen blir allvarligt skadad. (Till skillnad mot dig tror jag ju inte att man, bara för att man råkar ut för någonting dåligt, automatiskt har förtjänat det.)

Gilla

Mer än 150 svenska barn har redan fått betala med att få sina liv förstörda (narkolepsi) pga massvaccineringen mot svininfluensan för 2 år sedan…

Kommentar?

(Jag varnade starkt emot denna vaccinering på min blogg, men ingen verkade vilja lyssna…snacka om auktoritetstro vi har i det här landet…)

Gilla

Det är självklart jättetråkigt – om det verkligen beror på slarv/felaktigheter i vaccinframställningen/-hanteringen så är det väldigt illa (även om storleken på vaccinets roll i det hela ännu är oklar) – självklart ska vaccin inte slarvas ut på oklara grunder. Men det ändrar ändå inte det faktum att vaccinering är en enormt viktig del i bekämpandet av allvarliga epidemier.
Mässlingen är en väldigt smittsam och faktiskt farlig, potentiellt dödlig, sjukdom. Förra gången den drabbade Järna blev drygt 230 personer sjuka, 20 procent fick komplikationer, varav ett barn fick sprucken blindtarm och ett annat fick benröta. Det kanske inte verkar så mycket, men kom då ihåg att vi pratar om ETT ISOLERAT UTBROTT – om det hade spridit sig utanför orten, och landets befolkning inte hade varit huvudsakligen vaccinerad, kunde det ha gått hur illa som helst. Och som det är nu, när folk börjat gå på antivaccinationspropagandan (och självklart tagit intryck av narkolepsifallen – den växande motviljan mot vacciner är dess allvarligaste biverkning), blir det allt större risk för att utbrott som det i Järna ska få allvarligare konsekvenser. Igen.

Men visst, kör på med dina illa grundade skrämselkampanjer. har du bildgooglat polio nån gång? Gör det. Så får du se framtidens barn.

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


  • Snilleblixten: Han vart Kung redan dagen då hans mor dog!
  • Snilleblundern: Och så var kung Charles krönt till konung den 6:e maj 2023. Kan du vänligen sluta försöka spå i framtiden genom stjärnorna? Jag tror mer
  • Tanya Atkins: This is a grreat post thanks

Kategorier

%d bloggare gillar detta: