Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

Bild

FLASHBACK LIVRÄDD FÖR DEN HELIGA GEOCENTRISMEN – AVSTÄNGD IGEN….

Posted on: 21 november, 2013


.

EXTRA !!!   EXTRA !!!   EXTRA !!!   EXTRA !!!   EXTRA !!!

 

FLASHBACK – ÅTERIGEN REGELVIDRIGT STÄNGT AV MIG

FLASHBACK BEKÄMPAR YTTRANDEFRIHETEN – LIVRÄDD FÖR DEN HELIGA GEOCENTRISMEN…

 

På Flashbacks Forum har ledningen återigen brutalt kastat ut mig (Död o återfödd) i ½ år, pga att jag idogt försvarar den heliga Geocentrismen med 108 vetenskapliga argument (vi flänger alltså inte omkring runt solen), i en av Flashback-historiens mest lästa och omdebatterade trådar, innan den grovt antastades (av den geocentrism-förnekande moderatorn KimNeilJung) och gavs bort till användaren AlexSingh:

https://www.flashback.org/p39915145#p39915145

 

Faktum är att jag:

https://www.flashback.org/u171754

 

1) Inte fått någon som helst förklaring för den plötsliga abrupta avstängningen. Ohörsamhet? Mot vad? För att jag inte följer modsens önskan att sluta skriva om den heliga Geocentrismen och om Chemtrails som dödar jorden i rask takt?

2) Inte ens kommit upp till de 6 varningar (4 totalt regelvidriga) som ska rendera 1 veckas avstängning till att börja med, inte ½ år som i mitt fall.

3) Inte ens borde ha haft så mycket som 1 varning, då alla varningar grundlöst och godtyckligt skyllts på ”trams” och ”ohörsamhet”, trots att jag aldrig gått till personangrepp (som många av motdebattörerna gör), aldrig spytt ut invektiv, aldrig tramsat om andras mentala status eller dryftat någonting off-topic.

4) Under de första 5,5 åren på Flashback, då ca 7 300 av mina inlägg skrevs, fick jag sammanlagt endast 3-4 varningar, medan jag bara under ½-årsperioden efter publiceringen av min kosmologiska tråd om den heliga Geocentrismen (andra halvåret avstängd) fått 24 varningar av de geocentrism-förnekande modsen – det säger ju allt!

 

Innan publiceringen: 2007-2012 = 5 ½ år, 7 300 inlägg, 3-4 varningar.

Efter publiceringen: okt 2012-apr 2013 + okt-nov 2013 = 0,6 år, 1 700 inlägg, 24 varningar.

 

Säger inte detta något om sprängstoffet i min Geocentrism-tråd?

 

Alla varningar och avstängningar som duggat tätt mot mig från de geocentrism-förnekande modsen, efter att jag exklusivt för Flashback släppte min kosmologiska avhandling, säger ju allt!

 

Det jag sa till Nyheter 24 (i deras intervju med mig om min avhandling) om modsen på Flashback, innan de visade sitt rätta ansikte, ångrar jag djupt idag:

http://nyheter24.se/nyheter/internet/730067-moder-jord-och-hare-krishna-mot-miniguden-dod-o-aterfodd

 

Varningarna mot mig har varit en medveten strategi av Flashbacks mods/admins att få mig bort från Flashback. Varför har de annars bara fyra veckor efter att jag fått komma tillbaka, återigen brutalt kastat ut mig?

Det hela började med att jag i oktober 2012 publicerade den revolutionerande kosmologiska tråden om den heliga Geocentrismen (Flashbacks genom tiderna längsta trådstart), med 108 vetenskapliga argument för att Moder Jord är universums stationära mass- och rotationscentrum, med solen spiralkretsandes runt oss och jordens axelrotation endast 1 varv/år (unik teori, aldrig sett någon annan propagera den):

https://www.flashback.org/p39915145#p39915145

 

När mods/admins sedan insåg hur otroligt populär tråden blev, så kände de sig nödtvungna att kapa den (jag hade i god tid innan publicering fått löften om att min tråd inte skulle antastas), genom att i december 2012 illvilligt gömma undan den i en då redan utdöd liten tråd av AlexSingh (som dessutom inte ens alls berörde mitt unika ämne, men där man låtit honom överta min egen unika trådrubrik), för att på så sätt försöka få tyst på debatten om den heliga Geocentrismen, vilket jag sedan klagade på här:

https://www.flashback.org/t2035956

 

Till saken hör att jag redan i april 2009 publicerade en egen unik tråd om den heliga Geocentrismen, som de geocentrism-förnekande moderatorerna sedan bryskt antastade på följande vis:

https://www.flashback.org/sp16053136

 

Uppenbarligen så dödade dessa anti-geocentriska moderatorer min dåvarande Geocentrism-tråd genom att baka in och dölja den i en gammal inaktiv tråd av ”Mankan”, som av moderatorerna självsvåldigt döpts till ”Tråden för ovetenskaplig vetenskap och trosgrundande uppfattningar om naturlagarna”. Snacka om att diskriminera Geocentrismen…

Fördelen var dock att man på den tiden ännu inte hade börjat tumma på yttrandefriheten, genom att dela ut en massa godtyckliga, grundlösa varningar till fritänkande, ”utanför-boxen”-individer…

 

Varför Flashback återigen regelvidrigt stängt av mig?

Jo, givetvis för att de inte tål att höra något om den heliga Geocentrismen, som ju totalt krossar de båda förnuftsvidriga slump- och hokuspokus-teorierna, Big Bnag och evolutionssagan.

Samtidigt har ju min tråd nått enorma proportioner, 1/4 miljon visningar och över 5 000 kommentarer kring den heliga Geocentrismen, som de facto utgör DET största hotet mot dessa gudlösa ateistiska hokuspokus-teorier.

 

 

TILL DISKUSSION:

 

Får man bekämpa yttrandefriheten som Flashback så uppenbart gör?

Var finns källkritiken hos folk som med hull och hår sväljer de geocentrism-fientliga modsens grundlösa, godtyckliga avstängningar av mig, dvs modsen som med sina fascistoida metoder motarbetar yttrandefriheten?

Era kommentarer och synpunkter på Flashbacks fascistoida metoder, tack.

 

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst – Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt

.

Annons

21 svar till "FLASHBACK LIVRÄDD FÖR DEN HELIGA GEOCENTRISMEN – AVSTÄNGD IGEN…."

Haha, du har ju tramsat på duktigt i tråden. Sedan att du inte riktigt fattar vad trams innebär kan ju inte någon annan än du lastas för.

Sedan så försvinner ju inte gamla varningar om man var avstängd för mindre ett år sedan. Och det är ju inget du lyckats med sedan första gången du drog på dig en avstängning.

Så det är väl i sin ordning att du stängs av igen efter att du inte hörsammat de varningar du fått.

Gilla

1) Ge oss då ett endaste exempel på någon tramspost av mig i tråden om den Heliga Geocentrismen, tack!

2) Man börjar OM med varningssystemet efter varje avstängning! När jag för en månad sedan, 20 oktober, fick börja skriva på Flashback igen (betänk att de gav mig 18 fullständigt grundlösa varningar under första halvårsperioden som jag skrev i tråden), så hade jag 0 varningar, och bara fyra veckor senare så ska jag plötsligt ha 6 varningar, trots att jag innan jag fick avstängningsbeskedet hade 3 varningar, vilka även de var fullständigt grundlösa…fattar du nu vilka övergrepp de har begått mot mig…!!!

3) Inte hörsammat varningar? Vad menar du? Vadå inte hörsammat varningarna? Varningar är ju något man får (mina totalt grundlösa), så vad menar du med att inte *hörsamma* varningarna? Vad menar du att de ska ha begärt av mig vad anbelangar varningarna?

4) Hur kommer det sig att under hela den tid som tråden har funnits, drygt 1 år, inget av stortrollen i tråden, som tramsar järnet och trollar och trakasserar med invektiv och grova personangrepp (som jag aldrig gjort) ALDRIG FÅR NÅGRA LÄNGRE AVSTÄNGNINGAR?

Svara på detta, tack!

Men som det troll du är (vilket av trollen i min Flashback-tråd är du, trollet Gahlster? Någon av modsen?), så kommer du aldrig kunna ge mig några vettiga svar på dessa frågor, vilket läsarna här kommer bli varse…

Gilla

vad fan bryr du dig om, det är bara å använda 7 proxy’s och registrera någon andra nick du kan skriva under. who cares. det är inte något nytt att flashback har stor grad av censur och mods som misbrukar sin makt i personlyga syfte

Gilla

Proxy?

Gilla

Proxy/VPN anonymiserar din IP.
Seså skapa ett nytt konto nu om du inte redan gjort det.

Gilla

Tack för tipset! Visste du att moderatorn ”KimNeilJung” på Flashbacks konspirationsforum är en desinformatör av stora mått! Han har bland annat avslöjats som ”EnAnonumius” och ”Nerfherder” på Familjelivs forum! Skulle inte förvåna mig alls om han även har en massa dubbelkonton på Flashback, som han har på Familjeliv, där han desinformerar grovt kring Chemtrails…

Gilla

HAHAHA det var det roligaste jag läst, du är en jobbig jävel ser dig överallt på många hemsidor, sluta sprid dina dumheter det finns ingen gud. Och du är ingen snilleblixt.

Gilla

Belägg för dina påståenden, tack.

Gilla

Hej!
Min arbetsgrupp har i ämnet religion fått New-age som ämne. Vi känner att det är väldigt främmande och svårt att förstå. Uppgiften som vi har är profilerad till Etik och Moral. Jag undrar om du har någon kunskap om detta eller om du skulle kunna förklara mer om hur New-age fungerar?
Vi försöker förstå hur en människa tillhörande New-age rörelsen skulle agera rent moraliskt och hur denna person skulle förhålla sig etiskt till samhället och medmänniskor.

Vi diskuterar följande 4 huvudteorier inom etik och moral:
nr1.Konsekvensetik/måletik/utilitarism
nr2.Pliktetik/regeletik
nr3.Sinneslagsetik/viljeetik
nr4.Situationsetik

Har du någon kunskap om hur en New-age person skulle förhålla sig till någon av dessa teorier?

Svara gärna på min mail: ivan.martinovic@abbindustrigymnasium.se

Tack på förhand!

Gilla

New-age?

Då kan jag tyvärr inte hjälpa dig, med tanke på att Hare Krishna-filosofin är en tidlös visdom, ingenting nytt…

Gilla

Tråkigt… Skulle du kunna svara på frågorna ur ett Hare Krishna-filosofiskt perspektiv?

Gilla

Jag tror att de hängivna på Hare Krishna Center på Fridhemsplan svarar bättre på dessa frågor än jag:

http://www.harekrishnastockholm.com/

Gilla

”108 vetenskapliga argument”

Fast nu bedriver du ju inte vetenskap. Du bedriver pseudovetenskap. Det är därför du inte är en utbildad forskare, och inte heller någon utbildad filosof. Det är därför man aldrig ser dig på något universitet.

Gilla

Pseudovetenskap, det är sånt som Big Bnag och evolutionssagan…

Gilla

Helt klart blev du väldigt orättvist behandlad i flashback. Det undgick nog inte många.

Karma lär nog ta hand om dom modsen. He he.

Varför inte passa på (nu när du är entledigad från fb) och köra igång den här bloggen igen? Det var ju ett bra tag sen det var någon riktig aktion här…(utöver geocentrism-historien).

Gilla

Tack Irene!

Har fullt upp med på Familjeliv.se nuförtiden!

Har precis avslöjat att man planerar att mikrochippa alla nyfödda i Europa från Maj 2014:

http://www.familjeliv.se/Forum-26-65/m72307216-1.html

Kanske jag kör igång den här bloggen mer intensivt, efter det att folk börjar vallfärda hit, efter att den Heliga Geocentrismen kommer att accepteras världen över efter följande storfilm haft premiär i april:

Gilla

Wow!
Hoppas att den ges ut i även svensk dvd-utgåva. Då köper jag den direkt.

Gilla

Med tiden kommer den säkert komma ut även i svensk utgåva!

Gilla

På Familjeliv.se finns det en tråd där Flashbacks regelvidriga avstängning av mig debatteras:

http://www.familjeliv.se/Forum-26-175/m71752896.html

Gilla

Äntligen! Med lite tur blir du snart avstängd även på famlijeliv… 😉

Gilla

Till skillnad mot Flashback, så råder det åsikts- och yttrandefrihet på Familjeliv.

Har aldrig någonsin blivit varnad eller avstängd på familjeliv.

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


  • Snilleblixten: Han vart Kung redan dagen då hans mor dog!
  • Snilleblundern: Och så var kung Charles krönt till konung den 6:e maj 2023. Kan du vänligen sluta försöka spå i framtiden genom stjärnorna? Jag tror mer
  • Tanya Atkins: This is a grreat post thanks

Kategorier

%d bloggare gillar detta: