Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

MERKURIUS OCH VENUS ÄR SOLENS TVÅ MÅNAR – Därav de enda planeterna utan egen måne!

Posted on: 6 juli, 2009


MERKURIUS OCH VENUS ÄR SOLENS TVÅ MÅNAR !!!

VARFÖR HAR VI INTE FÅTT LÄRA OSS DETTA I SKOLAN ???
.

Vet ni hur det kommer sig att Merkurius och Venus är de enda planeterna i vårt planetsystem som inte har någon egen måne?

Jo, givetvis för att de själva är månar, solens tvenne månar som kretsar kring solen, samtidigt som alla tre i ett gemensamt rotationssystem kretsar kring vår stationära jord, kosmos centrum.

Eller hur, kära vänner?

Men det kan man ju inte lära ut i skolorna, eftersom folk ju då kommer att, herregud, upplysas kring den heliga Geocentrismen, att Gud placerade Moder Jord stationär, ståtandes i centrum av hela universum, precis vad alla religioner och heliga skrifter alltid hävdat!

.

TEKNISK REDOGÖRELSE:

.
Samtidigt som solen och alla de andra planeterna kretsar runt Jorden, så kretsar Merkurius och Venus även runt solen, då de är solens månar/drabanter, dess naturliga satelliter.

Att de är solens ständiga följeslagare, bevisas av att de alltid befinner sig på samma sida om himmelsekvatorn som solen när solen vänder vid de båda vändkretsarna vid solstånden (man talar aldrig om sommarjordstånd eller vinterjordstånd, eftersom det ju är solen som vandrar mellan vändkretsarna, inte jorden), och då oftast dessutom i närheten av solens deklinationsmax 23,44°. Merkurius och Venus befinner sig dessutom longitudmässigt alltid i samma eller angränsande zodiaktecken som solen (Venus ibland två tecken ifrån), bland de 12 stjärnkonstellationerna, detta just för att de åtföljer solen i dess kretsande kring jorden.

Här kan vi se hur Merkurius och Venus kretsar runt solen, samtidigt som alla tre i ett eget system kretsar runt jorden:

.

.

.

Intressant i sammanhanget är, vilket videorna åskådliggör, att Venus endast är 38 miljoner km från jorden som närmast (perigeum), och 261 miljoner km som avlägsnast från jorden (apogeum), i dess kretsande runt solen och jorden, vilket är en enorm differens i förhållandet Jorden-Venus.

Att det tar exakt samma tid, 1 år, för Solen, Merkurius och Venus att kretsa ett varv kring jorden, beror ju naturligtvis på att dessa tre ingår i ett eget rotationssystem, där Merkurius och Venus är solens månar.

Att dessa tre planeter ingår i ett eget rotationssystem kring vår platta centrumplacerade jord, bevisas ju av att Merkurius och Venus är solens månar. Det är därför som vi kan se Merkurius gå retrograd 3 gånger per år, och Venus gå retrograd 1 gång per ett och ett halvt år. Deras retrograda rörelser beror ju givetvis på att samtidigt som de kretsar kring jorden, så kretsar de ju även kring solen, vilket kan ses i ovanstående två videor.
.

Kära vänner, läs mina 108 vetenskapliga argument för att universum faktiskt är Geocentriskt:

https://www.flashback.org/p39915145#p39915145

.
TILL DISKUSSION:

.
Visste ni att Merkurius och Venus faktiskt är solens tvenne månar?

Hur förklarar man annars att de är de enda planeterna i vårt planetsystem som själva saknar månar?

.

24a.jpg
.

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning, Guds lokaliserade imamnenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst – Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt, aka Död o återfödd

 .

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: