Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

KLIMAT-BLUFFEN AVSLÖJAD NU !!! Datahackare har kommit åt tusentals dokument som avslöjar bluffen !!!

Posted on: 30 november, 2009


KOLDIOXID-PROPAGANDAN EN BLUFF !!!

DET ÄR FRÄMST SOLAKTIVITETEN SOM STYR KLIMATET !!!

 

SENSATIONELLT AVSLÖJANDE:

 

Datahackare har kommit åt över 1000 e-mail och 2000 dokument från en klimatforskningsavdelning på Universitetet East Anglia i England, som avslöjar att det är ett propaganda-trick att människan skulle ha orsakat klimatförändringarna:

http://www.youtube.com/watch?v=Cu_ok37HDuE

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1229740/Hackers-expose-global-warming-Claims-leaked-emails-reveal-research-centre-massaged-temperature-data.html

 

Dagens Nyheter uppmärksammar avslöjandet i sin ledarkolumn, av f.d. chefredaktören Hans Bergström:

http://www.dn.se/opinion/signerat/efter-fn-fiaskot-kolumnen-hans-bergstrom-om-behovet-att-tanka-nytt-i-klimatfragan-1.1021445

 

FOX-News uppmärksammar avslöjandet av klimat-bluffen:

http://www.youtube.com/watch?v=rPdX9Sz8w4k
http://www.youtube.com/watch?v=Xg4qL6MTn5g
http://www.youtube.com/watch?v=5f1G-bj3g2I

 

Alex Jones uppmärksammar också klimat-bluffen stort:

http://www.youtube.com/watch?v=OPQIm9yXA1I
http://www.prisonplanet.com/climategate-for-dummies.html

 

Vetenskapsmännen Lars Bern och Ingemar Nordin har också avslöjat klimat-bluffen:

http://www.newsmill.se/artikel/2009/07/31/sa-avslojade-jag-klimatbluffen
http://www.newsmill.se/artikel/2009/11/27/betydelsen-av-climategate

 

Svenska hemsidor, med mycket intressant information kring klimat-bluffen:

http://www.stockholmsinitiativet.se
http://klimatbluffen.blogspot.com
http://www.theclimatescam.se
http://myter.speechtime.com

https://www.flashback.info/showthread.php?t=1058759

 

SNACKA OM ATT VI BLIVIT GRUNDLURADE…

 

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst – Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt

 

 

Annons

79 svar till "KLIMAT-BLUFFEN AVSLÖJAD NU !!! Datahackare har kommit åt tusentals dokument som avslöjar bluffen !!!"

Än en gång har vi alltså blivit dragna vid näsan av etablissemanget…9/11, svininfluensan, klimatet, osv, osv…

Gilla

Jag har inte tid att kommentera allt du skrev men angående grafen i slutet som visar sol-aktivitet och temperatur över tid: Varför tror du att skaparen har valt att inte visa graferna vid 1980? Tänk på det ett tag så tar vi din andra ”argument” sen…

Gilla

Graferna vid 1980 finns ju de facto med!

Gilla

Det där säger du bara för att du förlorade kampen om vem som är coolast, men visst glädjer det mig att höra att jag kan gasa hejvillt med min bensinslukande V8 utan att det stör någon ett dugg!Tackar så mycket.Fast bara en liten sak …….. hur harmonerar detta med påståenden och alla vegetariancitat om att köttproduktion ska skada miljön och allt det där? Det är ju solen som har skulden! Köttproduktion är alltså inte förorenende, V8or förstör ingenting, om min AC råkar läcka freon spelar det ingen roll (hålet i ozonlagret är ändå bara en bluff!!) …….. nu vrider jag om nyckeln och sticker i väg till McDonalds med rykande bakhjul …….. hänger du med Faye???

Gilla

Näst Solaktiviteten så är det faktiskt köttproduktionen som ställer till mest miljöproblem…GO VEGGIE!

Gilla

”Graferna vid 1980 finns ju de facto med!”Oj det blev lite fel. EFTER 1980 ska det vara.

Gilla

Verkar vara en gammal graf…men den talar ju sitt tydliga språk…

Gilla

ÅTERKOMMERUr AB ” Djurrättsalliansen: Eskil Erlandsson fösöker rädda ansiktet på djurindustrin, inte rädda djuren.”Jag käkar grönt sen ett bra tag. Ja, man överlever mer än väl på det. Visst kött är gott men till priset av vad? Folk är så bekväma att deras värld faller sammanom de behöver lyfta ett finger för att förbättra världen. Skicka en 50 lapp till nån biafrabarn så har jag köpt loss mitt samvete till nästa månad. Det är bekvämt att göra så som med allt annat. Vet du vännen, folk kanske förtjänar inte ett bättre liv. Information finns det gott om men svineriet fortsätter och det är inte grisdjuret som är svinet. Utan de som säger, – jag vägrar och orkar inte.Allt väl och ljus

Gilla

Helt korrekt!

Gilla

”Verkar vara en gammal graf…men den talar ju sitt tydliga språk…”Nja gissa igen! Faktum är att den är i från 2007http://www.abc.net.au/science/features/globalwarmingswindle/ scrolla ner så ser du den.Men varför skulle inte skaparen av denna graf ha med data från de senaste 30 åren?Kanske för att korrelationen slutar där. Sedan 1980 har solaktiviteten minskat men temperaturen har ökat. Så vad skaparen av grafen gjorde var att han valde bort den data som inte passade hans agenda.Och jag har som vanligt vetenskapliga rapporter bakom mig:””Although solar and volcanic effects appear to dominate most of the slow climate variations within the past thousand years, the impacts of greenhouse gases have dominated since the second half of the last century.””http://www.pnas.org/content/104/10/3713.full”…since 1975 global warming has occurred much faster than could be reasonably expected from the sun alone.”http://www.acrim.com/Reference%20Files/Sun%20&%20Global%20Warming_GRL_2006.pdf

Gilla

Källkritik, tack!Vad är det för källor du citerar egentligen?

Gilla

”Vad är det för källor du citerar egentligen?”Två ”peer reviewed” artiklar, en från stanford och en från Duke University. Jag kan ta fram fler om du vill. Har du några BEVIS som pekar mot att solen skulle stå för den uppvärmning som vi sätt de senaste 30 åren?

Gilla

Bara för att något är ”peer reviewed”, betyder inte att det är sant!Det finns även många ”peer reviewed” artiklar som påstår att Människan skulle ha flummat fram från de osaliga apdjuren…

Gilla

Snilleblixten, du har många åsikter, så jag undrar vad du har för åsikterkring jämställdhet och feminism? Skriv lite om det!Vilka orättvisor har män och kvinnor i Sverige?

Gilla

Mor,Vi är alla jämställda på det andliga planet, medan vi alla är olika på det materiella planet!Feminist eller maskulist, inget som främjar våra andliga liv…Vilka orättvisor män och kvinnor har i Sverige?Att vi inte utbildas i det andliga livet, i den andliga vetenskapen!

Gilla

”Bara för att något är ”peer reviewed”, betyder inte att det är sant!”Nej verkligen inte! Hela processen bygger på att det troligen inte är sant men det är det bästa vi har. Jag välkomnar dig att peka ut vad i de bådar artiklarna som du anser är osant.”Det finns även många ”peer reviewed” artiklar som påstår att Människan skulle ha flummat fram från de osaliga apdjuren…”Ja! Hur skulle vi kunnat ”flumma” från apdjuren? Helt befängt!(Vi är ju och har alltid varit apdjur.)

Gilla

Människan är ett apdjur?Apdjuren är ju inte ens mänskliga…

Gilla

”Människan är ett apdjur?Apdjuren är ju inte ens mänskliga…”Du börjar förstå! Jag trodde du skulle skriva typ ”människorna är inte ens apliga”. vilket hade varit mer fel. Men om vi ska fortsätta denna debatt måste du definiera ”Apdjur”.Eller så håller vi oss till ämnet:Jag välkomnar dig att peka ut vad i de bådar artiklarna som du anser är osant.

Gilla

Apdjur = Djur som tillhör familjen apdjur!

Gilla

”Apdjur = Djur som tillhör familjen apdjur!”Jag är ganska säker på att ”apdjur” inte ens är ett korrekt svensk ord. Du nämner familj så jag antar att du menar familjen Hominider där bland annat schimpanser, gorillor och människor ingår. Notera att Hominider inte innefattar alla arter inom den vardagliga benämningen ”apa”, då menar man oftast ordningen primater. Så för tydlighetens skull skulle jag uppskatta om du slutade använda termen ”apdjur” i förmån för tex primat, brednäsor/smalnäsor eller människoapor.

Gilla

Apdjur inte ett korrekt svenskt ord?Bara för att de evolutionstroende skyr ordet som pesten?

Gilla

Snilleblixten 30 november 2009, kl 23:58 – ”Källkritik, tack!” Haha, och du menar att du själv använder dig av källkritik när du tror på Vad Som Helst Alex Jones och de övriga tokarna svamlar om. Ni konspirationstomtar är gulliga ibland 🙂

Gilla

Utan konspiratörer och konspirationer, inga konspirationsteorier…Det ena ger det andra…

Gilla

”Apdjur inte ett korrekt svenskt ord?Bara för att de evolutionstroende skyr ordet som pesten?”Det finns inte i någon ordbok som jag har kollat i. Mitt problem med ordet är inte dess betydelse utan snarare dess avsaknad av mening. Om vi ska diskutera detta måste du börja använda termer som betyder något. Jag ska inte säga att du ”uppfann” ordet apdjur som du gjorde med ”slump-bakterie” (http://tinyurl.com/y8wzd7j) men du är utan tvekan en av de personer som använder ordet mest. Så jag frågar igen: Vad EXAKT menar du när du säger ”apdjur”? (Apdjur är inte en taxonomisk familj)

Gilla

Du vet inte vad ett apdjur är?Gorillor, schimpanser, orangutanger och liknande fyrbenta djur är apdjur!

Gilla

Vad har Apdjur med Klimatbluffen att göra?

Gilla

Absolut ingenting. Det är bara dewoo som insisterar på att Människa och apdjur ska klassificeras såsom tillhörande samma familj…jisses…

Gilla

Till Dewoo:”…den uppvärmning som vi sett de senaste 30 åren”, skriver du.Det har vi inte alls! Känn dig blåst! Hört talas om klimatbluffen?! Det har inte varit nån uppvärmning – allt har bevisats vara bluff – från början till slut. Du har alltså sett något som inte finns.

Gilla

”Vad har Apdjur med Klimatbluffen att göra?”Ingenting. Jag försöker bara få snillet att använda termer som har en betydelse…”Till Dewoo:”…den uppvärmning som vi sett de senaste 30 åren”, skriver du.Det har vi inte alls! Känn dig blåst! Hört talas om klimatbluffen?!Det har inte varit nån uppvärmning – allt har bevisats vara bluff – från början till slut.Du har alltså sett något som inte finns.”Du talar om att något har bevisat men ger inga bevis. Min personliga gissning är att du saknar både förstående om hur vårt klimat fungerar och bevis som stödjer dina påstående, men jag välkomnar dig att mot bevisa mina misstankar.

Gilla

För en gångs skull kommer du med nåt vettigt, Snillet!För även om vi måste bli bättre på att hushålla med naturens resurser, så är det ju så att naturen styr mycket mer än klimatmaffian vill låtsas om, massmedia sväljer allt som sägs, utan att granska.Till exempel har ju inte sommarisen på Arktis blivit mindre under de senaste 50 åren…

Gilla

Om man kan kalla sjunkande temperaturer för ”uppvärmning”, så får jag väl böja mig, och medge att jag har fel.

Gilla

”Om man kan kalla sjunkande temperaturer för ”uppvärmning”, så får jag väl böja mig, och medge att jag har fel.”Jag bad om bevis inte sarkasm. Du vet, BEVIS! Eller har du inga? Själv har jag en hel drös!http://www.cccma.ec.gc.ca/papers/kzickfeld/PDFS/eby_lifetime_09.pdfhttp://rspa.royalsocietypublishing.org/content/464/2094/1367.full”Till exempel har ju inte sommarisen på Arktis blivit mindre under de senaste 50 åren…”Har du mätdata som stödjer det? http://www.nasa.gov/centers/goddard/news/topstory/2005/arcticice_decline.htmlJag vet att jag tjatar mycket om bevis, observationer och data men för att vi ska kunna fatta informerade beslut måste vi ha dessa. Vi kan inte lita på det som någon säger men misslyckas att bevisa.

Gilla

Det är så tröttsamt när folk hoppar till slutsatser utan att tänka efter. Gång på gång händer det, och nog tycks inte folk lära sig av sina misstag. Som den här gången, då tusentals av mail emellan vetenskapsmän släppts ut till alla världens lekmän som då enligt tecknen vill leka med och efter sina egna sinnes bruk göra en bedömning huruvida forskningen och dess resultat är korrekt. Men nog för att summera överblicken, det leder inte någonstans.Många av mailen har tagits ur sammanhang, och många termer inom dessa används på andra vis inom vetenskapliga meningar än i vanliga. Angående sjunkande temperaturer så har även det med andra faktorer att göra, exempelvis problemfaktorn i att räkna med mätningar från trädringar som på senare tid visat sig kunna vara felaktig under vissa omständigheter osv. För att inte glömma El Niño och La Niña.Men ja, det förklaras ju ganska bra om man faktiskt läser mailen, där även har delat med sig av dessa ord och meningar offentligt inom sina arbeten osv. Det är till och med så enkelt som att man bara copy + pastar länkarna i mailen så har man det där. Här kan du läsa en till exempel.http://www.eastangliaemails.com/emails.php?eid=1048&filename=1255352257.txtMen ja, många saker är för allmänheten visst helt ointressanta tills någon gräver fram det och skriker varg. Struntsamma, många har redan fällt sin dom och tror med det här fullt ut att den globala uppvärmningen är en bluff, utan någon åtanke till att vänta och se vad den faktiska domen visar, när kunniga människor med kunskapen på rätt ställe gått igenom materialet som lagts fram.För vissa är helt enkelt så att dom inte kan erkänna eller föreställa sig att det finns saker bortom deras egna förstånd.Som att ordet ”Trick” kan innebära många olika saker i det engelska språket, om man bara hade kollat i en ordbok först.

Gilla

En del tror på Gud, och andra tror på Bevisföring …..Jag säger bara en sak – TERMOMETER..! (Där fick dom…….)

Gillad av 1 person

”En del tror på Gud, och andra tror på Bevisföring …..Jag säger bara en sak – TERMOMETER..!(Där fick dom…….)”Jag säger det samma! I följande studie har man använt bland annat termometrar för att nå slutsatsen att jorden blir allt varmare:http://www.pnas.org/content/103/39/14288.full

Gilla

Harakrisna är fan de mest galna som vandrar på denna jord.

Gilla

Och denna din åsikt baserar du på?

Gilla

Men oj då……Dom borde ju ha tänkt på att inte placera termometern intill varm husvägg.Det finns ju faktiskt riktlinjer för hur termometrarna skall vara placerade…(Men 10% var ju i.a.f. riktigt placerade………bättre än inget.)

Gilla

DewooJag har ingen lust att vara sarkastisk – egentligen. Men jag är så trött på alla som ”vet minsann”, för titta här å titta där – http// ditten å datten.Det är nämligen som så, att det finns ett internet fyllt med fabricerade/manipulerade data, och genuina ursprungliga data är KASTADE – FÖRSTÖRDA – KAPUTT…….Så du kan inte bevisa någonting gnm att hänvisa till websida. Tragiskt men sant.

Gilla

”Men oj då……Dom borde ju ha tänkt på att inte placera termometern intill varm husvägg.Det finns ju faktiskt riktlinjer för hur termometrarna skall vara placerade…(Men 10% var ju i.a.f. riktigt placerade………bättre än inget.)”Om du hade läst artikeln hade du vetat att man inte enbart använder sig av data från väderstationer. ”DewooJag har ingen lust att vara sarkastisk – egentligen. Men jag är så trött på alla som ”vet minsann”, för titta här å titta där – http// ditten å datten.Det är nämligen som så, att det finns ett internet fyllt med fabricerade/manipulerade data, och genuina ursprungliga data är KASTADE – FÖRSTÖRDA – KAPUTT…….Så du kan inte bevisa någonting gnm att hänvisa till websida. Tragiskt men sant.”Jag håller med dig när du säger att internet är fyllt med skit, följ valfri länk som snillet anger så får du se. Mina länkar representera inte bara ”någon” websida. Alla mina källor kommer ifrån peer-reviewed artiklar från stora universitet och högt ansedda tidskrifter. Alla experiment och mätningar är konstruerade så att vem som helst ska kunna upprepa försöket/mätningarna och få samma resultat. Om detta inte är fallet refuseras artikeln och blir aldrig publicerad. Om du har tillgång till information som har större trovärdighet än detta skulle jag uppskatta om du delade med dig. Om detta inte duger, vad duger då som bevis?Du har ju inte ens angivit källor till något av dina påståenden. Hur vet jag att du inte bara hittar på?

Gilla

dom kör klimat dravlet istället för att sägasom det är.vi är fattiga och måste spara.alla era försäkringar som ni betalat alltskatter mm. finns inte vi har redan tagit domdet finns inga pengar till er. puckonköp dyra gröna produkter nu för f#n.

Gilla

Personligen tror jag att det är naturliga skiftningar just nu, men att vi är på väg att ställa till det för oss om vi inte skärper oss, så då är ju miljöarbetet likafullt viktigt…

Gilla

”Du vet inte vad ett apdjur är?”Nej, vet du? Om ja, varför envisas du om att hålla det hemligt. ”Gorillor, schimpanser, orangutanger och liknande fyrbenta djur är apdjur!”De arter som du nämner finns alla i familjen ”hominider”. Det blir dock svårt att veta vad du menar när du bara säger ”liknande” utan att säga vad som ska vara likt för att en art ska vara med i din egna indelning som du så missvisande har nämnt ”apdjur”. Personligen tror jag att du menar primater när du säger ”apdjur” eftersom att det svenska ordet ”apa” vanligtvis referera till detta. Men nu tycker jag att vi släpper denna ”debatt” och fokuserar på ämnet ifråga. Om inte jag minns fel slutade vi efter att du kritiserade mina länkar utan att kunna peka ut vad det var som är fel med dem. Jag väntar fortfarande…

Gilla

Hominider…jisses säger jag bara…APDJUR heter det!

Gilla

Dewoo:Hört talas om begreppet SKURKAR !?(Det finns en anledning till att man nu måste gå tillbaka 160år, och börja om från början.)

Gilla

”Dewoo:Hört talas om begreppet SKURKAR !?(Det finns en anledning till att man nu måste gå tillbaka 160år, och börja om från början.)”Vad grundar du denna uppfattning på? Som jag frågade tidigare: Om du inte ger mig bevis, hur vet jag då att du inte bara hittar på?

Gilla

DewooGå till Google…….skriv in texten ”climategate” plus övrig data du vill veta, och tryck på ”sök”. Då dyker det upp en massa sidor att välja mellan. Välj!(Börjar förstå att du är en sån här ”bevisförings-snubbe”, så jag tror att det här med climategate kan bli något mycket spännande/underhållande för dig. Det är rena rama cirkusen (milt uttryckt) som pågår just nu.)

Gilla

Sanna, är du seriös eller ironisk?När du jämför klimatkrisen med termometrar, samt kastar ur dig att polarisar inte har påverkats, då kan man ju börja undra…jag håller med dewoo till fullo, dock tycker jag att detta är helt fel forum att försöka ”bevisa” något i, eller ens diskutera, för här sitter vi på snilleblixt forum, DEN mest förvirrade människan i världen.Skulle jag skriva en internetsida som påpekar att mona sahlin skickar ut kosmiska toalettrullar till ödlor på mars, så skulle han hitta den och puplicera den här som ett ”DE FACTO”

Gilla

@daewoo: Angående medeltemperaturen på jorden är det ju ytterst svårt att kunna återskapa dessa fakta. Det är ju ändå så att under de senaste decenierna har den gengse reglen varit att medeltemperaturen ökar, och så länge det finns ett klimathot emot jorden, så kan forskarna eska pengar ifrån olika statliga och internationella instanser. Vem tror du skulle stödja en forskare som kommer fram till helt andra värden? Ingen, och därmed finns det heller ingen chans att sådana mätresultat finns hos någon annan än just de forskare som just nu blivit avslöjade. Varken du eller jag kan ju gå tillbaka i tiden för att se om deras mätvärden är korrekta! Håller för övrigt med DrGordon -Snillets blogg är inte helt rätt forum för denna debatten.”För en gångs skull kommer du med nåt vettigt, Snillet!”Tyvärr så druknar den i alla andra idiotiska påståenden. Detta inlägget får ju tom mig som sedan länge haft övertygelsen att klimatförändringarna är NATURLIGA, att nu ändra åsikt. // AndersVälkomna förbi min blogg ang. klimatbluffenhttp://tinyurl.com/climategate2009/

Gilla

DrGordon:Tjaa…..var väl aningen ironisk och seriös. KlimatKRISEN – nämner du. Vilken klimatkris?! Det är ju det som är GREJEN – det finns ingen klimatkris!!!!! Det är ju bluff från början till slut!Men jag förstår inte var jag kan ha kastat ur mig att polarisar inte har påverkats?! (Har kanske druckit för mycket kopiss…!)

Gilla

Sanna:Jag inser nu att du fortfarande inte förstår.Det är fortfarande en klimatkris, oavsett om människan skapat den eller inte så är det en klimatkris som kommer att bringa mängder med väldigt dåliga nyheter för mänskligheten.Det är inte en säkerhet att människan skapat denna kris som nu är påväg att hända, jorden har funnits länge och sådana här saker är vanliga i långa loppet, värt att sägas är att även polerna på jorden ändras då och då (nord blir syd och syd blir nord) Det man vet är dock att det som sker nu aldrig skett förut, iaf inte på det viset som i detta förlopp.Förr har det funnits utomstående händelser såsom enorma vulkanutbrott, meteoriter, byte av polaritet som sagt ovan osv osv.Det ligger inte i min övertygelse att allt fel är människans, men man har inte hittat utomstående faktorer som på ett rimligt sett kan svara på frågan än, därför kanske man ”skyller” människan. I vilket fall borde man se på medias uppståndelse som en positiv sak, då detta i hastighet aldrig skådats förut har lett och leder till en smartare livsstil för både djur och liv. Hur som helst är människans utsläpp på alla sätt skadliga och det är kul att det faktiskt händer något, även om man ”skyller” på människan. Även om jag inte är fanatisk angående hälsosamt leverne, eller alltid kastar saker i soptunnor osv, ser jag gärna mer utav dessa uppståndelser när det faktiskt leder till något gott, så skit samma om det är ditten eller datten, bluff eller inte!

Gilla

DrGordon:Nu är jag seriös (ifall ngn undrar) …1. Denna klimat-kris som du talar om……vadav består den? (Vi kanske talar om olika saker..?!)2. Jag tolkar senare delen i din kommentar som ett uttalande angående MILJÖN ….. Det är den s.k. ”Globala Uppvärmningen” som är en bluff. (Vi ska inte blanda in andra miljöfrågor i resonemanget. Då kanske vi blir mer förvirrade än vi redan är …!) 🙂

Gilla

”Hominider…jisses säger jag bara…APDJUR heter det!”Jaså gör det? Skulle du kunna vara så vänlig att visa mig någon ordbok, facklitteratur eller vetenskaplig artikel som använder ordet. Den ända jag hittade var från 1861 . Där definierade man ordet som ”Quadru­mana” (djur som har fyra händer). Termen är nu föråldrad och de arter som tidigare innefattades i quadru­mana finns nu i (dramatisk paus) Hominider.Jag misstänker att denna definition inte stämmer överens med den som du har. Du får helt enkelt hitta på en ny term som beskriver vad du trodde att ”apdjur” betydde då det inte är praktiskt om du ändrar ords betydelse efter eget tycke. Nu kan vi väl släppa det här?Till er som inte tror att vi bidrar till klimatförändringen: Anta att ni har rätt men att världens ledare agerar som om det faktiskt var människornas fel. Anta att man lyckades med att sänka koldioxidutsläppen, sänka konsumtionen, öka återvinningen, minska oljeberoendet, effektiviserat eller kanske till och med lyckats komma på helt nya energikällor. Vad skulle vi förlora på att åtgärda detta problem trotts att det inte fanns?

Gilla

Källkritik, tack!Du kan ju inte åberopa böcker skrivna av evolutionstroende…

Gilla

Sanna:Okej sanna, jag ger mig, du vinner denna diskussion:PMen självklart svarar jag på dina frågor först:1: Global uppvärmning2: Nu är det ju så att jag försökte förklara för dig i mitt förra inlägg att det inte alls är så att man har motbevisat att global uppvärmning är en bluff, dock så finns risken att det är en bluff i den meningen att det skulle vara människans fel. Det är med all säkerhet en uppvärmning som pågår, om den kommer sluta eller inte får tiden berätta.Nu tillägger jag ännu en gång att jag ger mig i denna uppfattningen då jag känner att jag befinner mig i fel forum, till dewoo skulle jag vilja säga att det är kul när man ser folk som verkligen ligger i och försöker banka lite vett i trådskaparen, tyvär är det så att det bara är å ge upp, för här kommer du varken lära dig något nyttigt eller få mogna svar nog att tillfredställa dina frågor.

Gilla

Sanna du är ju helt dum i huve.. mer har jag inte o säga Dewoo sitter o förklarar för dig din uppkäftiga lilla slyna.. så sitter i o gör narr av han, idiot..

Gilla

”Källkritik, tack!Du kan ju inte åberopa böcker skrivna av evolutionstroende…”Är det du som bestämmer vilka böcker som är ok? Nu var ju mina källor mycket gamla och föråldrade vilket var en del av den poäng om jag ville bevisa. När jag ger dig källor i vanliga fall väljer jag artiklar och rapporter från erkänna tidskrifter och stora universitet. Känner du till någon högre standard av trovärdighet?Dessutom om du säger att jag inte får ange källor som är skrivna av ”evolutionstroende” blir det inte något kvar om man bortser från den lilla förvirrade, trångsynta och lögnaktiga minoritet som trots ett berg av bevis inte inser att evolution genom slumpmässiga mutationer och naturligt urval är den överlägset mest troliga förklaring på den mångfald som vi ser. Jag har bara gett dig de korrekta definitionerna på ord som du så flitigt använder. Som sagt: om du inte gillar vad ett ord EGENTLIGEN betyder föreslår jag att du slutar använda det ordet. Hur skulle det se ut om folk fick ändra betydelsen av ord som de ville? Jag skulle kunna gå ut och säga att jag funnit botemedlet till cancer men att jag också ändrat betydelsen av cancer till vad man tidigare kallade huvudverk.

Gilla

Rosor har alltid varit rosor!Björkar har alltid varit björkar!Potatis har alltid varit potatis!Majs har alltid varit majs!Ormar har alltid varit ormar!Hönsfåglar har alltid varit hönsfåglar!Groddjur har alltid varit groddjur!Råttdjur har alltid varit råttdjur!Svindjur har alltid varit svindjur!Kattdjur har alltid varit kattdjur!Hunddjur har alltid varit hunddjur!Hästdjur har alltid varit hästdjur!Getdjur har alltid varit getdjur!Oxdjur har alltid varit oxdjur!Kameldjur har alltid varit kameldjur!Elefantdjur har alltid varit elefantdjur!Apdjur har alltid varit apdjur!Människor har alltid varit Människor!Var har du din evolution…?

Gilla

metalchrille:Jag får väl vara hur j-a dum i huve som jag vill…..(free country bla. bla…..)!Jasså – är dewoo en ”han” (av ngt slag) ……. tack för upplysningen. (…kom just. Inte kan väl jag veta vem som är vad, och vad som är vem.)

Gilla

Ang. att gå till Google för att söka efter info om climategate – det är inte att rekommendera. Där råder nämligen hård censur vad gäller allt som har med detta att göra. Vilken som helst annan sökmotor har nu tio gånger fler träffar. Nu har väl google c:a 5milj. (för ett par veckor sen var det 28milj…..). De andra har snart 60milj. träffar.

Gilla

Vad är syftet med alla dessa konspirationer? Vad är agendan, målet? Varför skulle man under så många år hitta på så mycket; gubbar på månen, klimathotet, 11 september och allt annat du säger dig ha bevis för? Om du sätter dig ner och tittar i historieböckerna, ser du lika många konspirationer där? 30-åriga kriget? Ett påhitt från vapenindustrin? Franska revolutionen, ett sätt att skrämma andra länder och erövra de medans de levde loppan i Paris och ingen blev halshuggen? Mordet på Olof Palme? Är inte han apelsinodlare i sydamerika? Jag kan inte förstå att du ser konspirationer i allt. Förmodligen ser du det inte själv men blir styrd av de organisationer och den litteratur du läser som skrivs av sinnesförvirrade människor. Att du är evolutionsförnekare visar du ju klart och tydligt när en vänlig människa berättar för dig vad de olika grupperingarna av aporna heter och du envist vägrar ta åt dig den informationen. Kan det bero på att den gruppindelningen bygger på en evolutionsteori och det har ju aldrig hänt. Allt skapades ju precis som det ser ut idag. Men som sagt, svara på frågan vad syftet med alla dessa konspirationer är!

Gilla

Vad syftet med konspirationer är?Att luras!Att vinna ekonomiska fördelar!Att på verka opinion i enlighet med konspiratörernas agenda!

Gilla

Vad är syftet……frågar Kapten Adlersparre.Här har vi ju EN tråd-ände i Googles censur……. Tänk om man kunde börja där – och försöka följa den tråden – …………… Jag är övertygad om att det inte är helt riskfritt. Rätt som det är, så kanske man upptäcker att man har ”försvunnit” …!

Gilla

Hur påverkar solens hemisfära uppvärmning jordens koldioxid halt??

Gilla

SENASTE NYTT!Dagens Nyheter uppmärksammar avslöjandet i sin ledarkolumn, av f.d. chefredaktören Hans Bergström:http://www.dn.se/opinion/signerat/efter-fn-fiaskot-kolumnen-hans-bergstrom-om-behovet-att-tanka-nytt-i-klimatfragan-1.1021445Läs mer om klimatbluffen här:http://www.stockholmsinitiativet.se

Gilla

Skurkforskare finns det gott om. Det finns ingen yrkeskategori som är förskonad från skurkar.Synd bara att dom fördärvat så mycket…..Varken Wickipedia eller Google är nån informationskälla att lita på längre.Dom har legat i ………. kan man väl lugnt säga ….

Gilla

Ja, Wikipedia är ofta väldigt PK…

Gilla

Missuppfattningen ”Climategate” förklarat. http://www.youtube.com/watch?v=tz8Ve6KE-Us

Gilla

Äntligen ett bra inlägg, Snillet.Här finns mer att läsa, bland annat om hur galet (medvetet?) de mätt temperaturerna, som vid ventilationsutblås, över asfalterad yta mm.http://blog.moderna-myter.se/

Gilla

onthree, ”bra inlägg”? Även om man är skeptisk till konsensus kring klimatutvecklingen, så är climategate-historian överspelad och har övergetts av de flesta ”seriösa” klimatförändrungsförnekare. Men nu är ju det här snilleblixtimlägget ganska gammalt så. Det kanske får ursäktas.

Gilla

Fågelvän: jo, jag förstår din kommentar. Men, jämfört med vad som brukar läggas in här, så är ju detta betydligt bättre.. 😉

Gilla

Onthree, ja, det kan du nog ha rätt i. 🙂

Gilla

Jag tycker det här gamla inlägget är ungefär lika felinformerat och missvisande som vanligt, men HÄPNA: icke ett endaste ord om ateismen!!! :-o. :-o. :-oDET är ju unikt och förtjänar nån sorts hedersomnämnande!

Gilla

Fågelvän,Vad i hela friden är en — Klimatförändringsförnekare?Är det nån utrotningshotad art i Sydamerika?

Gilla

Irene, ordet kanske inte är vedertaget men vad tror du jag menar med det? Kan du inte gissa?

Gilla

Eftersom det är klimatets NATUR att alltid förändras — klimat förändras ALLTID — klimat = förändring … så innebär en förnekelse av klimatförändring detsamma som förnekelse av klimat — en icke-tro på klimat…!!Finns det någon endaste person på denna planet som inte tror på klimat?!Finns det någon endaste person som inte tror på klimatförändring?!Svaren på båda frågorna är: NEJMin gissning är att du använder egenkonstruerade ord i syftet att vilseleda.

Gilla

Kära Irene. På engelska finns termen ”climate change denier” som inte står för att man förnekar klimatets naturliga skiftningar, utan att man förnekar vetenskaplig konsensus kring den globala uppvärmningen, dess konsekvenser och dess orsaker. Jag kom inte ihåg den svenska motsvarigheten och tyckte inte det behövde kollas upp. För jag antog att andra skulle förstå ändå. Särskilt i sammanhanget. Jag hade visst fel. Även om jag tror att de flesta ändå förstod. Bara inte du. Förstod du verkligen inte?Eller låtsas du bara inte förstå. I syftet att vilseleda.

Gilla

Tack Kära Du,– trevligt med bekräftelse på att min gissning är helt korrekt. 🙂

Gilla

Irene, förklara. Tror du att jag vill förvilla?Varför så kryptisk?

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


  • Snilleblixten: Han vart Kung redan dagen då hans mor dog!
  • Snilleblundern: Och så var kung Charles krönt till konung den 6:e maj 2023. Kan du vänligen sluta försöka spå i framtiden genom stjärnorna? Jag tror mer
  • Tanya Atkins: This is a grreat post thanks

Kategorier

%d bloggare gillar detta: