Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

KOSSANS URIN = MIRAKELMEDICIN !!! Moder Ko – människosamhällets amma – ett mycket heligt djur !!!

Posted on: 10 december, 2009


 

KOURIN – ANTISEPTISKT OCH HÄLSOBRINGANDE !!!

MODER KO – MÄNNISKOSAMHÄLLETS AMMA – ALLAS VÅR BÄSTA VÄN !!!

Kossans urin kan bota många sjukdomar:

http://www.yogsandesh.org/articles/36/1/Cow-Urine-Can-Cure-Many-Diseases/Page1.html

Sjukdomar som botats med ko-urin:

http://www.cowurine.com
http://www.ayurveda-herbal-remedy.com/ayurvedic-tips/cow-urine-therapy.html

Det finns patent på ko-urin:

http://www.haindavakeralam.com/HKPage.aspx?PageID=9631&SKIN=B

 

Här kan ni beställa destillerad ko-urin för eget bruk:

http://www.matchless-gifts.com/store/products/Gomata-Ark-%28Medicinal-Distilled-Cow-Urine%29.html

Forskningsresultat kring ko-urinens undergörande egenskaper::

http://www.cowurine.com/research.html

 

KO-URINENS MEDICINSKA EGENSKAPER:


1. Nitrogen (N2, NH2): Removes blood abnormalities and toxins, Natural stimulant of urinary track, activates kidneys and it is diuretic.

2. Sulphur (S): Supports motion in large intestines. Cleanses blood.

3. Ammonia (NH3): Stabilise bile, mucous and air of body. Stabilises blood formation.

4. Copper (Cu): Controls built up of unwanted fats.

5. Iron (Fe): Maintains balance and helps in production of red blood cells & haemoglobin. Stabilises working power.

6. Urea CO(NH2)2: Affects urine formation and removal. Germicidal.

7. Uric Acid (C5H4N4O3): Removes heart swelling or inflammation. It is diuretic therefore destroys toxins.

8. Phosphate (P): Helps in removing stones from urinary track.

9. Sodium (Na): Purifies blood. Antacid.

10. Potassium (K): Cures hereditary rheumatism. Increases appetite. Removes muscular weakness and laziness.

11. Manganese (Mn): Germicidal, stops growth of germs, protects against decay due to gangrene.

12. Carbolic acid (HCOOH): Germicidal, stops growth of germs and decay due to gangrene.

13. Calcium (Ca): Blood purifier, bone strengthener, germicidal.

14. Salt (NaCl): Decreases acidic contents of blood, germicidal.

15. Vitamins A, B, C, D, E: Vitamin B is active ingredient for energetic life and saves from nervousness and thirst, strengthens bones and reproductive ingredient for energetic life and saves from nervousness and thirst, strengthens bones and reproductive power.

16. Other Minerals: Increase immunity.

17. Lactose (C6H12O6): Gives satisfaction., strengths heart, removes thirst and nervousness.

18. Enzymes: Make healthy digestive juices, increase immunity.

19. Water (H2O): It is a life giver. Maintains fluidity of blood, maintains body temperature.

20. Hipuric acid (CgNgNox): Removes toxins through urine.

21. Creatinin (C4HgN2O2): Germicide.

22. Aurum Hydroxide (AuOH): It is germicidal and increases immunity power. AuOH is highly antibiotic and anti-toxic.”

 

Inte undra på att Moder Ko, människosamhällets amma, betraktas som ett heligt djurGlad

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens* boning (Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst)….Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt


Annons

23 svar till "KOSSANS URIN = MIRAKELMEDICIN !!! Moder Ko – människosamhällets amma – ett mycket heligt djur !!!"

hehe.måste på min julklappslista.JAG VILL HA Cowe Urine burken.

Gilla

Finns inget hälsosammare…

Gilla

Ja, men kära nån …… detta är ju inget nytt!Brukar inte alla dricka kopiss till frukost?Hörru du, tror du missat lite nu; försök lite längre fram på kosan så hittar du mjölk. Flingor med urin? Skulle inte tro det, va?Fast å andra sidan; är du övertygat om att detta är en så jädrans bra ide kan du väl börja sälja detta, då?Du skulle göra människan en stor tjänst och dra ihop lite stålar på samma gång?Anmäl dig till Draknästet på TV och försök få startkapital fra penningstarka investorer!Lycka till, säger nu jag!

Gilla

Inte så bra affärsidé egentligen, med tanke på att dagens människor i stor utsträckning verkar föredra söta och kolhydratrika drycker…Läkemedelsindustrin kanske kan nappa på detta?

Gilla

Nej, du har fel!Sötdrycker förlorar kunder som i stället väljer mer hälsosamma mineralvatten typ Loka och Ramlösa.Kör hårt på detta så kommer du göra ”storkossan”.Med lite tur får du kanske även Nobelpriset i medicin …….. om Barakken får fredspriset kan väl du ta hand om medicinslantarna?

Gilla

Ja, vi satsar på Nobelpriset nästa år… 🙂

Gilla

Läkemedelsindustrin är knappast intresserad. Dom gör ju pengar på sjukdomar. Det mest olönsamma som finns, för dem, är ju friska hälsosamma människor.

Gilla

Helt korrekt iakttagelse!

Gilla

”Läkemedelsindustrin är knappast intresserad. Dom gör ju pengar på sjukdomar. Det mest olönsamma som finns, för dem, är ju friska hälsosamma människor.”Någon är ju då intresserad av det tydligen, då det ligger 4 patent på det i USA, ett i EU och ett internationellt. Så ja, även där gör någon sig en personlig vinning på sjukdomar ^^Jag måste ju dock hålla med dig om läkemedelsindustrin, ve och vä. Om jag någon gång bryter ett ben eller skadar mig i den mån att jag behöver läkemedel av en eller annan anledning, ska jag trösta mig med en ljummen burk urin från allas vår kära ko. Och om jag råkar skära mig på någon rostig metall, inga problem. Det är väl bara att tömma burkens innehåll i såret? Stelkramps sprutor kan kyssa min bakdel.

Gilla

Så mycket hinduistiskt flum på ett ställe!!? Vakna människa.

Gilla

Flum?Det här finns det ju forskning på!

Gilla

Thomas:Du nämner brutna ben, stelkramps sprutor m.m.Det kallas för Kundvård. —— En död kund är lika olönsam som en frisk kund.

Gilla

Ja, därför som exempelvis sattyg som amalgam och vaccin hittades på…

Gilla

”Thomas:Du nämner brutna ben, stelkramps sprutor m.m.Det kallas för Kundvård.—— En död kund är lika olönsam som en frisk kund.”Härligt att du ignorerade det jag skrev om att folk fortfarande gör sig ekonomisk vinning även via ko urin. Vilket leder dom till att vara drivande av samma faktorer som läkemedelsföretagen :PAlla de alternativmediciner och metoder som du säkerligen finner troliga att funka då du verkar hypa för kossans urin drivs även de med ekonomiska intressen.

Gilla

Thomas:Folk är folk, och Läkemedelsindustrin är läkemedelsindustrin. Blanda inte ihop dom två. Vi talade läkemedelsindustriiii.Dessutom – klart att ekonomiska intressen alltid är med i spelet. (Annars skulle det ju inte löna sig.) Men…..men, men…… Läkemedelsindustrin UTGER SIG för att värna s.k.HÄLSAN (…ko-piss…). Det är där skon klämmer s.a.s. Det är helt enkelt inte sant. Mer är det inte med det.Skulle det vara sant — skulle de flesta läkare och övrig sjukhuspersonal arbeta med annat — det skulle helt enkelt inte finnas patienter !(Jag kan dock tänka mig att dom skulle ta patent på pisset, för att kunna förvanska det till ngt mindre hälsosamt.)

Gilla

”Thomas:Folk är folk, och Läkemedelsindustrin är läkemedelsindustrin.Blanda inte ihop dom två. Vi talade läkemedelsindustriiii.”Men hur kan du vara så blåögd? Det är för mig något av ett mirakel näst intill. Läkemedelsindustrin drivs av folk, personer som gör sig ekonomisk vinning via en marknad som i det här fallet är behovet från folket, supply and demand. Även alternativmedicinen är en industri, som frodas på andra människor och som också gör sig ekonomisk vinning per efterfrågan från (kunder).”Dessutom – klart att ekonomiska intressen alltid är med i spelet. (Annars skulle det ju inte löna sig.) Men…..men, men…… Läkemedelsindustrin UTGER SIG för att värna s.k.HÄLSAN (…ko-piss…). Det är där skon klämmer s.a.s.”Hur är det då med industrierna utanför som utger sig för att värna om samma sak? Det finns hundratals av olika behandlingar och metoder baserade på pseudovetenskap och myter som i praktiken inte går ut på annat än att mjölka lidande människor på pengar utan någon egentlig effekt.”Det är helt enkelt inte sant. Mer är det inte med det.”Alltså, det som gäller i en diskussion är att du faktiskt måste presentera något. För det enda du gör nu, och det enda du har gjort är att skälla på läkemedelsindustrin och påstå att dom gör en väldig massa fel. Du skulle inte kunna specificera vad det nu är dom gör, och kanske även dra upp några reella exempel när du väl är i farten?”Skulle det vara sant — skulle de flesta läkare och övrig sjukhuspersonal arbeta med annat — det skulle helt enkelt inte finnas patienter !”Lever du i någon fantasivärld där folk var friskare förr när läkemedelsindustrin inte var lika etablerad som den är idag?

Gilla

Thomas:Det här med att prestera — medger att jag på det viset är väldigt lat. Och blåögd är jag också, ja.Jag skulle kunna ge massor med exempel – men jag ids helt enkelt inte….(Det var inte mitt syfte med de korta små kommentarerna……..att måsta redovisa VARFÖR jag säger si och VARFÖR jag säger så…..)Men jag talar med egen erfarenhet i bagaget — både som patient och leg.sjuksköt.Och vad gäller pseudovetenskap — en av de största pseudovetenskaperna går under benämningen ”Vetenskap och beprövad erfarenhet”. (Och det tänker jag inte diskutera. Godnatt.)

Gilla

”Jag skulle kunna ge massor med exempel – men jag ids helt enkelt inte….(Det var inte mitt syfte med de korta små kommentarerna……..att måsta redovisa VARFÖR jag säger si och VARFÖR jag säger så…..)”Ja men nu är ju hela den här härligheten att man i det allmänna forumet oftast måste redovisa just vilka grunder man baserar sina åsikter på. Jag skulle kunna tralla runt på internet eller på stan och stoltsera högljutt med att jorden bärs upp av en sköldpadda. Men självfallet så kommer ju någon så småningom att begära någon grund varpå jag baserar mitt påstående. Ifall läkemedelsindustrin nu är så hemsk och rutten att den gör alla de saker du nu påstår att den gör, så borde det väl inte vara så svårt att på rak arm lägga upp ett par exempel. ”Men jag talar med egen erfarenhet i bagaget — både som patient och leg.sjuksköt.”Det hade inte så spelat någon roll om du hade varit en nobelpristagare så väger en argumentation inte upp om den inte ens existerar. Det enda du har presterat är att slänga ut vad som för vem som helst ser ut som ogrundade banala påståenden utan någon direkt argumentation över huvud taget. ”Och vad gäller pseudovetenskap — en av de största pseudovetenskaperna går under benämningen ”Vetenskap och beprövad erfarenhet”. (Och det tänker jag inte diskutera. Godnatt.)”Och eftersom du inte har något intresse att diskutera eller föra vidare det påståendet tänker jag vara så snäll som att låtsas som att det aldrig har sagts ^^

Gilla

…haha…och kossor flyger! Du vet att NASA numer tränar kossor till stridspiloter också!De lär vara duktiga att kissa på fienden…som därmed blir djupt religiösa och planterar sina bössor i jorden, det blir fina granatäppelträd då!:-)

Gilla

Jag missade att detta är en ”debatt-blogg”…… det var så det började….Men nu har jag fått erfara att det kanske är bäst att kontrollera ordentligt – vad det är för sorts sida jag befinner mig på – FÖRE jag yttrar mig…! ;-)God Jul!

Gilla

Inga problem…alla är välkomna att yttra sig här kring vadhelst hjärtat har att säga…känn er alla som hemma!Gud jul!

Gilla

Många av dem ämnena finns i vanligt vatten eller mjölk och de flesta är så kallade spårämnen som man endast behöver väldigt lite av och som man oftast får tillräckligt av sin dagliga föda. Och nej om man får mer än vad man behöver per dag så är det inte bättre för kroppen utan det kommer ut genom vårt urin.Ingen kommentar Snilliblixt:D??

Gilla

Urinen innehåller mycket mer näringsämnen än både vatten och mjölk!

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: