Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

MIRAKELMANNEN "John of God" har botat 10 000 000 patienter !!! Healern trotsar läkarvetenskapen !!!

Posted on: 27 januari, 2010


HEALERN ”JOHN OF GOD” TROTSAR VETENSKAPEN !!!

BEVIS FÖR HÖGRE MAKTER !!!

Världens mest berömde mirakel-healer, brasilianaren João de Deus, eller ”John of God” som han kallas, har healat och opererat över 10 000 000 människor (100-tals varje dag, gratis) med bara sina fingrar eller en sax eller kniv, helt utan bedövning och utan något som helst medicinskt kunnande, under ca 50 års tid !!!

TV-team från BBC, Discovery Channel, ABC, New Zealand TV och Irish TV har besökt John of God för att dokumentera den mirakulösa healing som hans patienter får uppleva:

http://www.ljusbarare.se
http://www.johnofgod.se

VIDEO: ABCPrimetime om ”John of God”, mirakelmannen som trotsar vetenskapen:

http://www.youtube.com/watch?v=8VDNzvPORhA

VIDEO: Dokumentär om ”John of God” och hur läkarvetenskapen inte kan förklara hans övernaturliga operationer:

http://www.youtube.com/watch?v=3ZQ_X_dkJ2w

VIDEO: Dokumentär med forskare och patienter om ”John of God”:

http://www.youtube.com/watch?v=tQ5voYLhnAM

VIDEO: Patienter vittnar om mirakulösa tillfrisknanden:

http://www.youtube.com/watch?v=AVp7CsrzIfc

 

VIDEO: Intervju med mirakelmannen ”John of God”:

http://www.youtube.com/watch?v=o_Qx_eZDJ7U

 

Video-klipp i närbild på några av alla övernaturliga operationer han utför dagligen:

http://adrienne.smugmug.com/gallery/327932
http://adrienne.smugmug.com/gallery/327932/1/13758928
http://adrienne.smugmug.com/gallery/327932/1/13759705

Hemsidan till ”John of God”:

http://www.johnofgod-healing.com

Klicka i vänsterspalten på ”Videos – Primetime”, så får ni se ett suveränt bra Video-inslag från ABC; ”Who is John of God”!

Fler intressanta hemsidor om ”John of God”:

http://www.johnofgod.com/guide.htm
http://www.beliefnet.com/story/116/story_11635_1.html
http://www.johnofgodhealing.com/ross_bishop.htm

http://www.visionthang.tv
http://www.healingbrazil.com
http://www.nexusmagazine.com/articles/miracle.man.html

TILL DISKUSSION:

Uppenbarligen trotsar ”John of God” läkarvetenskapen!

Skeptiker, hur förklarar ni detta?

 

 

ABC om ”JOHN OF GOD” SOM TROTSAR VETENSKAPEN !!!

 

DOKUMENTÄR OM ”JOHN OF GOD”; ÖVERNATURLIGA OPERATIONER !!!

 

DOKUMENTÄR MED FORSKARE OCH PATIENTER OM ”JOHN OF GOD” !!!

 

PATIENTER VITTNAR OM MIRAKULÖSA TILLFRISKNANDEN !!!

 

INTERVJU MED MIRAKELMANNEN ”JOHN OF GOD” !!!

 

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens* boning (Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst)….Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt


Annons

43 svar till "MIRAKELMANNEN "John of God" har botat 10 000 000 patienter !!! Healern trotsar läkarvetenskapen !!!"

Har vi några skeptiker här?Vad har ni att säga om denne Gudfruktige mirakelhealer?

Gilla

Har vi några skeptiker här?Vad har ni att säga om denne Gudfruktige mirakelhealer?

Gilla

Livstids fängelse för lurendrejare som denna. Ingen pardon.

Gilla

Livstids fängelse för att man gör mänskligheten en tjänst…?

Gilla

Livstids fängelse för lurendrejare som denna. Ingen pardon.

Gilla

Livstids fängelse för att man gör mänskligheten en tjänst…?

Gilla

Lika bra att vi hejdar all forskning kring hjärt och kärlsjukdomar. Cancer, hiv, alzeimers, demens, parkinson, kroniska sjukdomar och allt annat hemskt som folk råkar ut för. Vi har ju John of God. Han som med kraften av Gud kan hela människan, som Gud har skapat så att dom nu kan bli sjuka. Lite som att skicka ner sin son för att offra honom så att människor kan bli fria från ett fenomen han har format.Sen är det fundersamt varför denne gudomlige man nu har fötts i Brasilien och inte ett mer ”drabbat” område där dom onekligen är i större behov av hjälp av en person som denne. Som ja, subsahariska afrika exempelvis.Men ja det fixar sig allt. Låt oss slänga våra pengar och den lilla gnutta med naivitet vi har till denna onekligen gudomliga man som inte vill något annat än att hjälpa människor.

Gilla

Slänga våra pengar?Han kräver inga avgifter för sina behandlingar…till skillnad mot vitrockarna här i väst…

Gilla

Lika bra att vi hejdar all forskning kring hjärt och kärlsjukdomar. Cancer, hiv, alzeimers, demens, parkinson, kroniska sjukdomar och allt annat hemskt som folk råkar ut för. Vi har ju John of God. Han som med kraften av Gud kan hela människan, som Gud har skapat så att dom nu kan bli sjuka. Lite som att skicka ner sin son för att offra honom så att människor kan bli fria från ett fenomen han har format.Sen är det fundersamt varför denne gudomlige man nu har fötts i Brasilien och inte ett mer ”drabbat” område där dom onekligen är i större behov av hjälp av en person som denne. Som ja, subsahariska afrika exempelvis.Men ja det fixar sig allt. Låt oss slänga våra pengar och den lilla gnutta med naivitet vi har till denna onekligen gudomliga man som inte vill något annat än att hjälpa människor.

Gilla

Slänga våra pengar?Han kräver inga avgifter för sina behandlingar…till skillnad mot vitrockarna här i väst…

Gilla

Det är ju tur att det inte finns så många som han. Då hade läkarna osså blivit utan jobb! :)Men är det sant så är det ju bara fantatiskt och de han helar blir ju lyckliga! Själv har jag lite ont här och där. Kan man skicka ett mail till honom och bli helad via e-post? 🙂

Gilla

Du kan ju försöka.

Gilla

Det är ju tur att det inte finns så många som han. Då hade läkarna osså blivit utan jobb! :)Men är det sant så är det ju bara fantatiskt och de han helar blir ju lyckliga! Själv har jag lite ont här och där. Kan man skicka ett mail till honom och bli helad via e-post? 🙂

Gilla

Du kan ju försöka.

Gilla

OK, har du hans adress? 🙂

Gilla

Nej, men kolla upp på hans hemsida…

Gilla

OK, har du hans adress? 🙂

Gilla

”Slänga våra pengar?Han kräver inga avgifter för sina behandlingar…till skillnad mot vitrockarna här i väst…”Jasså? Det var som tusan. Trevligt för honom och de som fått ”hjälp” då ^^Dock kvarstår ju de övriga punkter som jag noterat i fallet. Men att jämföra honom med läkarna här är lite väl att ta i. Dom hjälper faktiskt människor, bevisat. Huruvida John Of God faktiskt har någon inverkan på människors hälsa eller som det är placeboeffekten som spelar in i många fall går bara att spekulera. Och det är något som i mina ögon faller väldigt osannolikt.

Gilla

Beror kanske på att du inte vill att det ska fungera, att det ska vara sant…för att det tvingar dig att omdana din Gudlösa världsbild…

Gilla

”Slänga våra pengar?Han kräver inga avgifter för sina behandlingar…till skillnad mot vitrockarna här i väst…”Jasså? Det var som tusan. Trevligt för honom och de som fått ”hjälp” då ^^Dock kvarstår ju de övriga punkter som jag noterat i fallet. Men att jämföra honom med läkarna här är lite väl att ta i. Dom hjälper faktiskt människor, bevisat. Huruvida John Of God faktiskt har någon inverkan på människors hälsa eller som det är placeboeffekten som spelar in i många fall går bara att spekulera. Och det är något som i mina ögon faller väldigt osannolikt.

Gilla

Från Skeptics diktionary: ”John of God has been accused of molesting one of his young patients and has been arrested several times for practicing medicine without a license.”Låter som en trevlig kille. Resten av artikeln nedan: http://www.skepdic.com/johnofgod.html

Gilla

Källkritik, tack!

Gilla

Från Skeptics diktionary: ”John of God has been accused of molesting one of his young patients and has been arrested several times for practicing medicine without a license.”Låter som en trevlig kille. Resten av artikeln nedan: http://www.skepdic.com/johnofgod.html

Gilla

Snilleblixten: ”källkritik tack!”—–Att du din äckliga jävel ens vågar skriva något som ordet källkritik är för mig helt sjukt, du länkar oftare än inte till folks IP nummer, hemmagjorda hemsidor, sidor med rent skitsnack på och kallar det bevis, när QueenToBishop lägger en hemsida som inte stämmer överens med din sanning frågar du efter källkritik!?!?!ÅÅåå fyfan vad jag önskar att jag satt framför dig och inte på ditt jävla forum, då skulle vi kunna ta ett snack och du hade inte haft en chans i debatten, du är en slingrig jävla orm, du äcklar mig.Jag är förbannad som fan, idioti kan bara tas i en viss mängd, och nu gick du över gränsen…

Gilla

Att länka till dogmatiska ateistiska skeptikersidor, är det källkritiskt?Knappast…

Gilla

Källkritik! Tillåt mig hånskratta! Ha! Du vet inte vad källkritik innebär, komik på hög nivå som vanligt. http://www.ratbags.com/rsoles/comment/faithhealer.htmhttp://www.randi.org/jr/021805a.htmlhttp://www.randi.org/jr/022505thank.html#1http://www.beliefnet.com/News/Science-Religion/2002/11/John-Of-God-Investigating-A-Brazilian-Faith-Healer.aspxOvan har du några länkar till om skojaren.

Gilla

Att som ateist länka till Randi, det är ungefär lika trovärdigt som en nazist som länkar till judefientliga sidor… Hur förklarar du de 10 000 000 som blivit botade?

Gilla

http://www.youtube.com/watch?v=miEi3F8s8H8han finns….i precis lika hög grad som nån av alla dina påhittade historier.han finns…för det vet jag…för jag sitter på universums mysteriers alla svar…det JAG tycker e det enda riktiga. Allt annat e obevisat bullshit!Kalle Anka finns…för att jag säger så!Må Kalles ljus och kärlek lysa över dig, du din lille Hare Krishnatomte!

Gilla

Tack, kära Beata!

Gilla

Killen är ju en solklar kandidat för ett Nobelpris i medicin. Har ingen rekommenderat honom?

Gilla

I kommittéer bestående av ateister och evolutionstroende, så kommer aldrig såna som ”John of God” få ett endaste pris…

Gilla

Att som kreationist länka till Michael Cremo , det är ungefär lika trovärdigt som en nazist som länkar till judefientliga sidor.__________________________________ 10 miljoner botade. Är det sant? Nej, nu har du övertygat mig. Och nyheterna har missat det? Det måste vara en konspiration av gigantiska mått! Glöm JFK, det här är större. Ring FBI! Nej, dom är säkert redan inblandade. CIA också. Och Säpo, GRU och hela rasket.John of God is da man, inga tvivel om detta nu. Jag har sett ljuset.Inte ens chans att det finns nåt spår av fejk här inte, nej, nej. 10 miljoner botade, jag har läst det själv. Så det så. Skulle John of God luras? Nej, han heter ju John of GodVilket jävla namn. Och vilket jävla Snille. Tack.

Gilla

jag förstår inte hur ni som bara klagar o klagar på allt snilleblixten skriver att ni ens är här inne o läser de ? själv tycker jag att de är väldigt intressant o har fått många tankeställare, har börjat se saker på ett halt annat sätt efter att ha hängt med på den här bloggen under några månader.visst allt är väl inte sant men de stämmer då bättre överens med verkligheten än de medierna matar i oss varje dag

Gilla

Anders: Exakt VAD är det som stämmer bättre överens med verkligheten än det ”som medierna matar i oss varje dag”? Att Long John Silver of God botade 10 miljoner människor? Det är väl snarare en liten grej som medierna MISSAT att visa? Man tycker det iaf borde ha haft ett visst nyhetsvärde. Att evolutionen är ett påhitt? Den som tror det, har allvarliga problem. Varenda en av Snilleblixtens punkter som han tar upp som bevis för detta är inte bara falska, utan regelrätta lögner. Varenda en. Han demonstrerar tydligt att han inte vill förstå hur evolution genom naturligt fungerar utan sprutar ur sig halmgubbar till höger och vänster.Att ateism är en religion? Precis som att flintskallighet är en hårfärg?Välj exakt vilket ämne från den här bloggen, och det är antingen falskt, en lögn, en överdrift, karikatyr, ett påhitt, eller fantasier. Alla sk ”källor” som karln använder sig av är alla misskrediterade kokosnötter med teorier som endast en handfull (eller ens det) av de tiotusentals riktiga vetenskapsmän som lever i VERKLIGHETEN befattar sig med.

Gilla

just de här om john of god så kan jag ju säga att jag tror ju inte alls fullt ut på de med den del, har själv varit på alternativa behandlingar som har funkat alldeles utmärkt, har blivit av med bröstsmärtor, tennisarmbåge mm genom att bara nån lägger handen på pannan o ger än lite örter typ.Tror inte de är meningen att om han nu kan bota, att han ska göra de bara för de, om alla sjukdomar försvann hur skulle de se ut då ? är ju redan överbefolkat som de är.skulle man tro allt man ser på tv skulle man ju seriöst tro att människan va på månen 1969 ;)jag kan ju erkänna att jag tror på diverse andra saker så som spöken,ufon,telepati osv 😉 kanske förklarar en del ? de lär väl inte du göra ?Att evolutionen är ett påhitt rakt igenom lär de inte va men att de gick till precis som dom säger tror jag inte, men inte för att jag har nåt bättre att komma med:Pde jag mest undra är varför folk som du som verkar tycka att allt de här är skit o påhitt fortfarande läser de ? din sista spalt fick ju inte direkt mig att tro att slilleblixten är din idol 😛

Gilla

”Beror kanske på att du inte vill att det ska fungera, att det ska vara sant…för att det tvingar dig att omdana din Gudlösa världsbild…”Tro mig, om någon vill att healing faktiskt ska kunna fungera så är det nog jag. Men för otroliga påståenden krävs otroliga bevis som en vis man en gång sa. Allt för många gånger har man sett människor krossas under det blinda naiva hopp som vissa levererar.Healingkliniker som tar tusenlappar från grovt sjuka och ibland döende människor som håller fast vid tron om att det kanske ska finnas en väg ut. Människor som tjänar sitt leverne på naiviteten och hoppet hos vissa.Jag vet hur många människor som årligen räddas från dödens käftar i cancer årligen i länder som Sverige eller till och med USA. Hur många som överlevt hjärtinfarkter tack vare modern kunskap och ingrepp. Det finns dokumenterat ordentligt och väl. Det är mer än vad din sida håller vid.Den dominerande bilden man fått av folk som ägnar sig åt healing är avskyvärda individer som tv-evangelister och andra, som påstår sig kunna hjälpa men i grund och botten, bevisat gång på gång på gång bara har i önskan att sträcka ner sina smutsiga händer i lidande människors fickor.Antalet människor jag känner som med allvarliga ryggbesvär, ledproblem och annat har delgett förtroende för folk som dessa. Utan resultat. Religiösa förespråkare som ger tomma löften. Lurar folk mot döden genom att underminera bevisat fungerande sjukvård för att fylla sina egna plånböcker.För bra för att vara sant? I helvete heller om du ursäktar. Löftena som ges är för bra för att vara sanna. Och dom är inte heller det. Så tills något faktiskt konkret levereras. Ett väl dokumenterat fall som inte under några omständigheter skulle kunna hjälpas av placeboeffekten. Förblir min bild av healingindustrin att det är ett pack med avskyvärda människor som inte hjälper några andra än dom själva.

Gilla

Håller med dig till fullo att det finns människor som profiterar för sin egen vinnings skull bland de som praktiserar alternativa behandlingsmetoder och inte lever som de lär, och finner detta mycket omoraliskt, men den gode Joao de Deus (John of God) sällar sig definitivt inte till denna dubiösa skara!

Gilla

”Håller med dig till fullo att det finns människor som profiterar för sin egen vinnings skull bland de som praktiserar alternativa behandlingsmetoder och inte lever som de lär, och finner detta mycket omoraliskt, men den gode Joao de Deus (John of God) sällar sig definitivt inte till denna dubiösa skara!”Det tragiska är då att det är en stor majoritet bland utövarna.Men ja, som det verkar så är väl John Of God inte någon till skada, varesig hans healing fungerar eller inte. Och under dom förhållandena har jag absolut inget problem med det hela.

Gilla

Personligen tror jag Healing fungerar, men tyvärr finns två problem med detta1. Finns alltid en massa oseriösa personer som skall försöka göra ekonomisk vinning på andras olycka2. Det sker på inget vis genom GUDS försorg, för om han ville bota sjuka genom energiöverföring, så skulle han nog klara av det utan mänsklig mellanhand.Healing kan heller på inget vis bota alla sjukdomar, men tror att de som faktiskt har förmågan att föra energi från sin egen kropp till andra kan göra så, och det tillsammans med tanken på att denna man kan bota gör att man blir frisk. Tror för övrigt Jesus är en av de första dokumenterade healers i världen, men från det till att han är GUDS son, nja…..och det kan väl knappast snilleblixten heller tro på eller? // AndersPS. Nej, inte samma Anders som ovan DS.

Gilla

Vi är ALLA Guds söner och döttrar, minigudar!

Gilla

Jag tror inte på dig snilleblixten, det här med att han botat 10 miljoner människor är fysiskt omöjligt om han arbetat i 50 år med detta skulle det betyda att han (grovt räknat) skulle vara tvungen att ”heala” 500 personer om dagen det betyder att om han ska sova åtminståne 6 timmar per dygn måste han bota ca 28 personer varje timme som han e vaken

Gilla

Han botar oftast dussintals åt gången…

Gilla

I AM a Force of God moving on this planet. I AM an upward rushing force of energy, vibration, and consciousness which is myperfectly balanced Immortal Victorious Threefold Flame—the true center of my Being. My balanced Threefold Flame is my electronic aura spiraling around me. The Power, Love, and Wisdom of my Father-Mother God and my I AM Presencecontinually flow through my physical, etheric, mental, and emotional bodies. I AM a Being of very powerful Light. I AM One with ALL Life. I AM One with my Father-Mother God, the Cosmic I AM, All That Is.I AM that I AM. Patricia Diane Cota-Robles.

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: