Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

REINKARNATION = HELKROPPS-TRANSPLANTATION! Reinkarnation baseras på våra individuella karmakonton…

Posted on: 17 mars, 2010


 

REINKARNATION = HELKROPPS-TRANSPLANTATION

VI SJÄLAR ÄR EVIGA – VÅRA MATERIELLA SKAL BYTS UT

 

Naturen förser oss med de kroppar som vi förtjänar, baserat på våra individuella karmakonton vid dödsögonblicket!

 

____________________________________________________

 

INNEHÅLL:

 

1. Reinkarnation = Helkropps-transplantation

2. Grymma video-bevis kring reinkarnation

3. Reinkarnerad? Testa själv med hypnos!

4. Livet är ett evigt kontinuum

 

____________________________________________________

 

1. REINKARNATION = HELKROPPS-TRANSPLANTATION

 

Reinkarnation kan på sätt och vis sägas vara en helkropps-transplantation, som naturen utför åt oss, när det är dags för oss att få en ny materiell kropp! Man får givetvis snällt vänta tills det enligt ens individuella karmakonto är dags att kila vidare till nästa reinkarnation, allt enligt karmalagen, ingjuten in i en ny äggcell som blivit befruktad, och med nya föräldrar och genetiska förutsättningar, växa upp med en ny kropp, med en ny hjärna.

Professor Ian Stevensons banbrytande reinkarnations-forskning:

Vetenskapliga publikationer, artiklar och böcker av den världsberömde reinkarnations-forskaren professor Ian Stevenson, som under sin livslånga forskning intervjuade över 3000 unga barn med väldokumenterade minnen från tidigare liv:

http://www.near-death.com/experiences/reincarnation01.html
http://www.healthsystem.virginia.edu/internet/personalitystudies/publications.cfm

http://www.childpastlives.org/library_articles/stevenson_books.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Reincarnation_research

 

Reinkarnation i världsreligionerna:

http://www.comparativereligion.com/reincarnation1.html
http://www.aboutreincarnation.org/proof.php
http://www.stephen-knapp.com/reincarnation_a_simple_explanation.htm

 

Vetenskapliga bevis för att vi fortsätter leva efter den fysiska döden:

http://www.victorzammit.com

 

Berömda reinkarnations-fall, böcker och citat:

http://www.reversespins.com/karma.html
http://www.reversespins.com/famousquotes.html

 

____________________________________________________

 

2. GRYMMA VIDEO-BEVIS KRING REINKARNATION

 

VIDEO:

Marilyn Monroe är reinkarnerad som Sherrie Lea Laird i detta liv:

http://www.pastlives.com

 

VIDEO:

James Leiningers (6-årig pojke) väldokumenterade reinkarnations-minnen som amerikansk pilot (James Huston) under 2:a Världskriget, vilket ni ser här i en mycket sevärd ABC-dokumentär:

 

 

 

VIDEO:

Här en grymt bra BBCdokumentär kring barns minnen av tidigare liv:

 

 

 

VIDEO:

General John B. Gordon nu reinkarnerad som Jeffrey Keene, grymt stora likheter:

 

 

 

VIDEO:

Konstnären James Carroll Beckwith nu reinkarnerad som polischef Robert Snow, ett grymt bra bevis i slutet:

 

 

 

VIDEO:

Shanti Devis vetenskapligt dokumenterade tidigare liv, ett mycket starkt bevis för reinkarnation:

 

 

 

 

VIDEO:

Dalai Lama är bevisligen reinkarnerad, vilket här visas i en dokumentär:

 

 

 

VIDEO:

En helig vis man förklarar här vetenskapligt reinkarnations-processen; vad det är som händer efter den fysiska döden och skillnaden mellan vårt medvetna jag (själen) och vår jordiska köttkostym:

 

 

 

_____________________________________________________

 

3. REINKARNERAD? TESTA SJÄLV MED HYPNOS!

 

Om ni känner er sugna, så kan ni här, med hjälp av skickliga hypnoterapeuter, bli HYPNOTISERADE till tidigare liv:

http://www.lihden.com/Past_Life_regression.mp3

http://exet-upload.mine.nu/upl/xeefus/regression.mp3

http://rapidshare.com/files/14726911/finkelstein.mp3.html

 

Att vi kan gräva fram levande minnen från våra tidigare liv på detta sätt, är ju det ultimata beviset för att Jaget/själen/medvetandet inte är själva geléklumpen i skallen, som ju bara är ett omedvetet fysiskt organ, ett objekt.

Jaget/själen är vi evigt medvetna andliga individer (andlig energi), subjektet, som tänker, känner och upplever, via den fysiska kroppens sinnesorgan.

 

_____________________________________________________

 

4. LIVET ÄR ETT EVIGT KONTINUUM

 

Energin är evig (Energiprincipen), alltså är vi själar (minigudar) eviga, precis lika eviga som Gud, som är själva energikällan, den evigt Energiske!

Eftersom själen är evig, så måste vi naturligtvis ha levat någon annanstans INNAN vi föddes in i vår nuvarande kropp!

Detta innebär fullt logiskt, att vi även kommer fortsätta leva EFTER det att vi kilat vidare från vår nuvarande jordiska kropp!

http://hem.fyristorg.com/teosofi/TeosofiskaBokforlaget/Teosofins_ocean/09_Mer_om_reinkarnation.htm

http://hem.fyristorg.com/teosofi/TeosofiskaBokforlaget/Teosofins_ocean/10_Argument_som_stoder_reinkarnationslaran.htm

 


Det råder en stor missuppfattning och förvirring hos många kring reinkarnations-processen som vi alla genomgår.

Reinkarnation innebär inte att vi har en massa extraliv, som många felaktigt tror!

 

VI HAR BARA ETT LIV, men livet vi har är ETT EVIGT KONTINUUM (det medvetna jaget/själen är en evig absolut konstant), och vi får oändligt med nya chanser, reinkarnationer i nya materiella kroppar, att tömma vårt karmakonto, så att vi kan återvända tillbaka Hem till den eviga andliga världen, bortom vår temporära relativa rumtid!

Det skulle vara fullständigt ologiskt om vi bara fick en endaste chans av vår Skapare, med tanke på att många lämnar sin kropp, ”dör”, redan som foster eller spädbarn!

Den medvetna levande energin (Jaget) kan inte dö! Vad skulle kunna ta livet av själva livet?

 

John Lennon, Beatles frontman, sa angående reinkarnationen, vårt byte av kropp när vi kilar vidare efter den fysiska döden:

Det är ungefär som att gå ut ur en bil, och in i en annan bil.

Logiskt, eller hur?

 

VI SJÄLAR DÖR ALDRIG!

VÅRT LIV ÄR ETT EVIGT KONTINUUM!

 

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst – Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt

 

Annons

46 svar till "REINKARNATION = HELKROPPS-TRANSPLANTATION! Reinkarnation baseras på våra individuella karmakonton…"

Du är lite besatt av reinkarnation… Eller hur?Fick jag välja sà inte vill jag bli en människa nästa liv… Vilken skam att vara människa… Allt som vi förstör i vàr framfart och vi tror att stàr över naturen… Nej, människan är ett monster…

Gilla

Besatt av reinkarnation? :-)Knappast…målet bör ju vara att avbryta detta fördömda ändlösa kretslopp av födelse & död, och istället återvända till den eviga andliga världen, Guds rike, bortom vår relativa rumtid!Eller hur?

Gilla

Jag har dà ingen lust att fortsätta leva pà denna jord efter detta människoliv, som vi människor behandlar Moder Jord…. Det är en skam!

Gilla

Helt korrekt, det är en skam hur vi behandlar Moder Jord!Har inte själv heller någon större lust att komma tillbaka till denna materiella värld i mitt nästa liv…

Gilla

Men varför förlorar de flesta sina minnen från tidigare liv? Det är ju grymt opraktiskt. Då lär man sig ju ingenting utan är oftast dömd att upprepa sina misstag och har sämre möjligheter att förbättra sin karma.

Gilla

Det är faktiskt en stor välsignelse att man inte medvetet kommer ihåg allt vad man gjort och gått igenom i alla sina tidigare liv!Tänk dig själv att man gick omkring och bar minnen på sina 1 000 000 tidigare mammor, sina 10 000 mördare, sina 3 000 000 barn, sina 100 000 operationer, sina 200 000 dödsolyckor, osv…skulle ju då inte funka att leva här och nu, att vara fokuserad här och nu, med de relationer och händelser som sker här och nu i detta liv!Dessutom så lär man sig visst, lärdomarna sätter sig i det undermedvetna!Om du exempelvis i ditt förra liv rånade och stal mycket och fick hårda straff och samtidigt utvecklade mycket ånger och skuldkänslor, så stjäl du inte i första taget i detta liv…Eller om du t.ex. var väldigt girig i ditt förra liv och skodde dig på mindre bemedlade människor, så kan du själv i detta liv ikläda dig rollen som fattig och utnyttjad person och på så sätt lära dig läxan att inte vara girig…Eller om du t.ex. i ditt förra liv (eller i detta liv för den delen) var mycket sjuk och fick utstå mycket vedermödor på grund av det, så har du i detta liv undermedvetet lättare att sätta dig in i sjuka människors situation, och t.ex. idka välgörenhet i det tysta, osv…

Gilla

Så du menar att om ett litet barn blir misshandlat, som karma-payback för tidigare synder, så lär det sig att bli en bättre människa?

Gilla

Om jag misshandlar ett barn i detta liv och sedan själv blir misshandlad som barn i mitt nästa liv, så har 2 saker åstadkommits:1) Jag har fått min rättvisa karma-payback. (öga för öga, tand för tand)2) Jag börjar förhoppningsvis längta tillbaka Hem, bort från denna mörka Gudsförgätna materiella värld, som är fylld av lidanden…

Gilla

”Börjar längta bort från denna värld”, jojo, tjena. För all del, självmordsbenägenhet är absolut en tänkbar följd.Tror du att barn i allmänhet mår bra av att bli misshandlade? Tror du att de hamnar i ett HÄLSOSAMT bort-längtande? Har du ingen förståelse för hur sjukt det låter för någon som har barn eller arbetar med barn, att misshandel på något sätt skulle föra barnen på en bättre bana? ”Öga för öga”-biten är ett gravt föråldrat rättvisetänkande ovärdigt en avancerad civilisation. Och vad gäller karma-payback så går det väl an som tankebild när du talar om dig själv som barnmisshandlare som får igen, men att se ett VERKLIGT, OSKYLDIGT BARN som blivit misshandlat och säga att det blivit utsatt för RÄTTVIS BEHANDLING – det är tamejtusan på gränsen till brottsligt…

Gilla

Självmord?Det allra värsta man kan ta sig till…ökar bara tiden man måste vara i den materiella världen, man föds som ”spöke”, en osalig ande!Självmord = MORDOm jag misshandlar ett barn i detta liv och sedan själv blir misshandlad som barn i mitt nästa liv, inte tusan mår jag bra av det!Jag får ju min karma-payback, och det är inte meningen att jag som karma ska må bra av att tidigare ha misshandlat barn…JAG FÅR MITT RÄTTMÄTIGA STRAFF!För övrigt kan man inte födas till den materiella världen som oskyldig, de oskyldiga faller aldrig ner från den eviga andliga världen!Att man föds/återföds till den materiella världen, utgör ju ett bevis för att man har kvar karma i sitt bagage från tidigare liv…

Gilla

1) Du svarade inte på frågan. Skulle du hävda att det varje år åker runt någon med en släde dragen av Rudolf med följe och delar ut julklappar och kallar sig jultomten? Ja eller nej.2) Intressant sammanträffande eller hur? Nämn en enda.3) Jo du har sagt det ett antal gånger när jag ställt den frågan. VARFÖR tror du att han är fysiker? För att han skrev något om en balansvåg?4) Litar du på kreationister och geocentriker i alla frågor, bara för att de är just detta?”Eter är den finaste av de grovmateriella energierna (jord, vatten, eld, luft, eter), vilket även bekräftas av Herren Krishna i Bhagavad-gita. 7:4:”Innan jag ser en vetenskaplig definition av dessa energier befattar jag mig inte med dem.”Det är ett talesätt, som bevisar att verkan aldrig kan bli större än orsaken!”Har du formulerat dig fel, eller tror du verkligen att talesätt kan bevisa något?”Jag talar om definitionen som Herren Krishna ger i Bhagavad-gita; 7:4:”5) Jaha? Så varför hänvisar du till Einstein? Den eter han hänvisar till har ingenting mer gemensamt med din eter än namnet.”En del folk här verkar tro att jag ska vara Allvetande”Jag kan lova att ingen här tror det. Däremot är det många som hoppas på en liten gnutta ödmjukhet. Att du skulle kunna erkänna när ditt resonemang inte håller.6) Vad var anledningen till att du skrev något i stil med ”om jorden roterade skulle saker väga olika mycket vid olika breddgrader”?

Gilla

Skicka mig länken till tråden där du ställde dessa frågor, tack!

Gilla

”Reinkarnerad? Testa själv med hypnos!”Redan testat!

Gilla

Hur gick det, Leo?

Gilla

Nu slutar vi prata om dig och dina eventuella barnmisshandlar då. Säg att ett av mina barn – varför inte ta min två veckor gamla pojke som exempel, en halv meter lång, fyra kilo. Med min ”vidriga, ogudaktiga, ateistiska människosyn” ser jag självklart honom som en alldeles ny, underbar varelse, med vissa medfödda egenskaper men i fråga om erfarenheter, upplevelser och framför allt möjligheter ett i stort sett oskrivet blad. Världen (som jag f.ö. tycker är en lika fantastisk ”skapelse”, inte alls något fängelse att längta bort från, något jag tycker är en märklig inställning för någon som gärna hänvisar till världen som bevis för Den Fantastiska Guden) ligger för hans fötter, och med rätt omgivning och vägledning kan han bli en fantastisk vuxen människa som gör gott för alla omkring honom.Om min tvåveckors bebis skulle bli utsatt för en rå misshandel just denna dag idag, är alltså din slutsats att HAN HAR FÅTT SITT RÄTTVISA STRAFF.Och du tror att det är en bra början på hans liv, något som kommer leda honom mot bättre karma?Du vet verkligen inte mycket om hur människor fungerar, du. Och din karmatanke låter inte så himla vacker när man granskar den lite, lite noggrannare.

Gilla

Bara en fråga till dig:Tror inte du att det finns en orsak och en mening bakom allt som sker?Tror du inte på lagen om orsak och verkan?

Gilla

Orsak är en sak, men det finns absolut ingen vettig, godtagbar, GOD anledning till barnmisshandel, nej. Absolut inte.Men det tycker alltså du?Och du tror att det är en bra början på ett barns liv, något som kommer leda människan mot bättre karma?

Gilla

Det är bara ONDA anledningar till barnmisshandel!

Gilla

OK, påminnelser om andra trådar kan funka? Då kanske jag skulle kunna få svar på min gamla fråga om vad det där citatet om balansvågen och fjädervågen skulle betyda…

Gilla

Om reinkarnationstanken inte är en del av ens vardag, ens världsbild, så är det svårt att förstå sig på karmalagen. Men så elementärt och extremt förenklat som Snillet tolkat lagen……det anser jag vara meningslöst att ens diskutera. Slöseri med tid, Anton.

Gilla

Irene, jag förstår karmalagen helt och fullt. Men jag tröttnar aldrig på att exponera den som i princip skadlig om den tas för bokstavlig i samband med barn. Att skuldbelägga barn för övergrepp de utsatts för är någonting FRUKTANSVÄRT.Och nu börjar man förstås genast undra över din inställning till det hela – men du vägrar tala det minsta om din egen syn bortsett från som reaktion på andras, eller?

Gilla

Karmalagen är alldeles för komplicerad för att jag skall förstå den. Jag tror inte att det öht är möjligt för en människa att förstå den helt och fullt.Vad gäller min syn på vad som helst — Jag sysslar inte med Skuld!

Gilla

Jag måste erkänna att jag är rätt imponerad av du lyckas hitta de minst sagt udda forskningsresultaten i den djungel av forskning och information som finns. Själv hittar jag knappt en tillgänglig hantverkare.. javisstja, dålig karma..

Gilla

Beror på att alla resultat som motsäger att vi bara lever ett liv, inte lyfts fram av våra ateistiska Gudlösa massmedier…

Gilla

OK Irene, jag förstår i alla fall karmaprincipen TILLRÄCKLIGT. Tillräckligt för att känna avsmak inför skuldbeläggandet av t.ex misshandlade barn och våldtäktsoffer. Och det är fascinerande att somliga religiösa, medan de anklagar ateister för att vara känslolösa och andefattiga som inte förstår storheten i den fantastiska världen som Gud skapat, så gärna längtar bort till en bättre värld som om den här inte skulle vara god nog.

Gilla

Den här världen god nog?Anser du att en värld där barnmisshandel kan förekomma, är god?

Gilla

Jag tycker faktiskt att snillet får onödigt mycket skit i just diskussionen om karma. Det är väldigt lite jag håller med om av det han säger, och jag kan tycka att hans resonemang är helt uppåt väggarna, men just här är många av motargumenten känsloargument.Jag tror inte alls på karma. Men OM vi antar att det existerar, så att man har med sig ett bagage från ett tidigare liv, så har jag inga problem med att tycka att även en tvååring har sig själv att skylla. Det är inga fel med den logiken.

Gilla

Kregah, jag tänker inte hymla det minsta med att jag kommer med känsloargument. Och vanligtvis – i normala diskussioner med människor som kan argumentera på rikitgt, och VERKLIGEN tänka logiskt – skulle jag ALDRIG hålla på som jag gör här. Orsaken att jag går på som jag gör är Snilleblixtens egna vädjande till folks känslor, de rosenskimrande uppmålningarna av karmaprincipen som vacker, rättvis och SJÄLVKLAR, och hans snabba dömanden – till exempel att jag, bara i egenskap av ateist, antyds vara kallhamrad, utan tillstymmelse till känsla för rätt och fel, och att tanken på att oskyldiga kan råka ut för tråkigheter – som misshandlade barn – vittnar om en ”vidrig människosyn”.Mina härjanden här kanske är min variant av ”öga för öga” trots allt. Jaja, ingen är perfekt.

Gilla

Anton, var går din gräns för att du ska kunna acceptera att även barnmisshandel har med karma att göra?Barnet minst 2 år gammalBarnet minst 3 år gammalBarnet minst 4 år gammalBarnet minst 5 år gammalBarnet minst 6 år gammalBarnet minst 7 år gammalBarnet minst ? år gammal

Gilla

…det skulle vara fler och bättre exempel på Blixtens provokationer där, men jag har bråtom från datorn…

Gilla

Anton:Du har en poäng där. Det tänkte jag inte på.

Gilla

Måste instämma med Snillet…….ang. världen som är ”GOD nog” till Anton.Krig, tortyr, våldtäkt, sjukdomar, lemlästning, sorg, skräck, katastrofer av alla de slag ……Om det är att betrakta som något gott, så kan man ju undra vad det onda skulle bestå av…….

Gilla

”Krig, tortyr, våldtäkt, sjukdomar, lemlästning, sorg, skräck, katastrofer av alla de slag ……Om det är att betrakta som något gott, så kan man ju undra vad det onda skulle bestå av……”_________________________________Det är ju krig, tortyr, våldtäkt, sjukdomar, lemlästning, sorg, och skräck som Bibeln behandlar och dessutom förordar. Och 1,5 miljarder människor tycker att det är det bästa som någonsin nedtecknats.

Gilla

Nej men nu är ni allt knasiga, Blixten och Irene. Är det vad ni tar med er från vad jag skriver? Då får ni allt bakläxa på läsförståelsen.Min häpnad är framför allt över den religiösa benägenheten att svepa med armen och säga ”se allt detta, vårbäckar och lövverk och solljus och mänskligheten – skulle allt detta vara resultatet av en slump? Nej, självklart är det en allsmäktig och allvetande, GOD GUD som vi har att TACKA för allt detta”.Det är alltså inte sådana som JAG, gudlösa ateist, som brukar säga så. Ändå längtar dessa god-gud-tillbedjare efter någonting annat, någonting bättre.Själv kan jag bara konstatera att THIS IS IT. Detta är Universum som det ser ut; detta är världen som jag har fötts till. Det är I SIG varken gott eller ont. Men det finns goda, fantastiska, fascinerande saker, otroliga upplevelser, kärlek, vänskap, hjärtskärande skönhet – OCH det finns fruktansvärd smärta, orättvisor, ofattbara fasor och ren grym otur. Det är ”gott nog” endast i det avseende att DET ÄR DET ENDA VI HAR, det finns inget alternativ. Därför måste man göra DET BÄSTA av situationen, ta hand om sina medmänniskor, arbeta för en bättre värld. Ta vara på det goda, göra det dåliga bättre. Gärna göra uppror mot dåliga förhållanden och sträva efter en bättre tillvaro – men inte förneka verkligeheten och satsa allt på en annan VÄRLD.Jag har ingen ”åldersgräns” för karmarelaterad barnmisshandel. Sånt otroligt dumt. Jag tror inte på karma. Jag tror på att det kan löna sig att göra gott I DEN HÄR VÄRLDEN, att – även om det inte finns någon absolut rättvisa, så har man till exempel större chans att bli bra behandlad av andra människor om man själv behandlar andra väl. Men jag ser inga som helst skäl att tro att vi reinkarneras och har något ”karmakonto”; jag ser ABSOLUT inget vett i att ett barn som misshandlas ska betraktas som ”rättvist behandlat” – särskilt som jag VET att efterverkningarna är FÖRÖDANDE, och allt annat än en bra grund för ett bättre liv/leverne. Det gäller lika mycket misshandel och våldtäkt på en VUXEN – det är säkert lätt och lockande att använda ordet ”rättvisa” eftersom man ÖNSKAR att världen vore rättvis, men våldet är bara destruktivt, nedbrytande… om det så sker mot någon som själv misshandlat och våldtagit så är det ingen välgörande rättvisa, det är inget som ställs till rätta, det är ingenting som blir BÄTTRE. En klyscha, men ändå: våld föder våld. En ”rättviseskipande” karmaspiral leder troligare neråt än uppåt – men nu tror jag ju ändå inte på den sortens karma.Snilleblixten använder sig gärna av någon sorts vädjanden till ett ”sunt förnuft” som ibland LÅTER sunt och någorlunda förnuftigt (”Skulle allt komma från ingenting? Sjukt vrickat!”), ibland inte (”Skulle oskyldiga kunna drabbas av något ont? Sjäälvklart inte, vilken vidrug människosyn!”). Som om allt alltid är mer eller mindre självklart, bara man känner efter.Men just därför blir det så tydligt när man lyfter fram det här med en tänkt misshandel, och varför inte våldtäkt, på ett litet litet barn – de allra allra flesta, om de inte redan är indoktrinerade av karmatänket, ryggar automatiskt inför tanken på att barnet kan vara något annat än oskyldigt, något annat än att det fullständigt orättvist blivit utsatt för någonting fruktansvärt, berövat på någonting oersättligt. Det är för mig en känsla så starkt att den nästintill är religiös – OM en gud skapat mig, är denna känsla i mitt hjärta, denna DRIFT att beskydda från ont, det viktigaste som guden utrustat mig med. Så denna drift är skäl nog för mig att förkasta karmatanken – och det är inget annat än en tanke, en idé – det finns ingenting övertygande som tyder på att det faktiskt skulle vara verklighet.Och än en gång: att skuldbelägga ett offer, särskilt ett barn – DET är någonting fruktansvärt. Det är destruktivt. Det är värt en hel massa dålig karma, om man nu skulle tro på det.

Gilla

Alla som föds/återföds till den materiella världen är mer eller mindre skuldbelagda!Annars skulle vi inte ha fötts hit…

Gilla

”Anser du att en värld där barnmisshandel kan förekomma, är god?”____________Anser du att en värld där gränslös kärlek kan förekomma är ond?

Gilla

Den enda världen där oavbruten gränslös kärlek förekommer, är den eviga andliga världen!Den världen är Absolut God!

Gilla

Håller med Anton som vanligt. Har själv inte ork att skriva så långa inlägg, bra jobbat.

Gilla

QueenToBishop, bra jobbat själv – jag har som oftast inte vett att hålla mina huvet-i-väggen-stångningar korta.

Gilla

Och Snillet, det är det enda du har att komma med? Ha, hm. Djupsinnet tog slut där verkade det som. Bara en klyscha som funkar för dig, men gör det dig glad, så då så. Inte för att jag förväntat mig mer, du har ju ännu inte ens – efter åtskilliga upprepningar av frågan – kunnat förklara meningen med ditt våg-citat, eller ens om du förstår skillnaden mellan balansvågen och fjädervågen. Ha, hm.

Gilla

Det här med karma verkar vara ett otroligt dumt system, om nu gud har skapat det. Varför skulle gud skapa ett system som får ondska att blomstra för evigt?1. Jag menar, om jag våldtar någon kommer jag att bli våldtagen i mitt nästa liv, eller hur?2. Med andra ord kommer någon behöva våldta mig i mitt nästa liv?3. Därmed kommer denne också behöva bli våldtagen?4. Alltså har en enda person (själ) skapat en lång kedja av ondska. Toppensystem av gud, eller hur?5. Jag undrar också en sak. Har själar ett bestämt kön, eller byter det lite som det vill?

Gilla

1. Inte alls säkert! Om du påbörjar ett andligt liv, så bränner du mer karma än vad du kan skapa i tusentals liv…2. Som sagt, inte alls säkert!3. Läs punkt 24. Karmalagen är perfekt!5. Byter? Menar du här i den materiella världen?

Gilla

Jag förstår inte hur du kan påstå att karmalagen är perfekt när världen ser ut som den gör idag. Och förresten, vad var det som fick gud att hänsynslöst kasta oss ner i den här dåliga materiella världen? Varför skulle han göra något sånt?

Gilla

Världens skeenden inträffar i enlighet med vårt karma…bevisar bara att vi är väldigt syndfulla nuförtiden..Man kan säga att vi kastade ner oss själva…vi valde den materiella illusionen framför Gud…

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: