Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

STRÅLNINGEN FRÅN MOBILER & MOBILMASTER – Inte undra på att svenskarna bara blir sjukare och sjukare!

Posted on: 18 juni, 2010


 

3 G-MASTERNA STRÅLAR OSS TILL DÖDS !!!

STOCKHOLMARNA & GÖTEBORGARNA VÄRST DRABBADE !!!

VIDEO-bevis:

http://www.youtube.com/watch?v=xyJlvFitpW4
http://www.youtube.com/watch?gl=SE&hl=sv&v=bipsT0a6pJM
http://www.youtube.com/watch?v=_1bDoI_HPxw

 

Nya studier bevisar att mobiler påverkar människors hjärnor:

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article8621991.ab

Snacka om att vi blir strålade !!! Skrikandes

Inte undra på att sjukdomstalen i Sverige skjuter i höjden !!!

 

VIDEO-bevis:

Mobilstrålningen dödar oss sakta men säkert:

http://www.youtube.com/watch?gl=SE&hl=sv&v=DKrbeohP-Ew

De osynliga farorna med mobilstrålningen:

http://www.youtube.com/watch?v=eVo2maA7h1E

 

Mobilstrålning & Hjärncancer:

http://www.youtube.com/watch?v=3VDBxo_eMhA

Sanningen kring mobilstrålningen har tystats ner av industrin:

http://www.youtube.com/watch?gl=SE&hl=sv&v=sEqCkwPmQ_w

Avslöjande mobilstrålningstest:

http://www.youtube.com/watch?v=ae77EXOgOxI

 

Upplysande information, vetenskapliga studier och forsningsrapporter, kring detta sattyg:

Forskning
– Vad storindustrin och myndigheterna döljer för dig:

http://kamp3g.kampanjen.de/forskning/index.html
http://www.vagbrytaren.org
http://www.vagbrytarenstockholm.se/forskning/index.htm

http://www.maxicom.se/Forskningsrapporter.htm
http://www.feb.se/index.htm
http://www.mobilsmog.se

http://hudcancer.nu
http://www.emf-portal.de/_index.php?l=e
http://www.bioinitiative.org/press_release/docs/august31_2007.pdf

 

TESTER BEVISAR – HÖG STRÅLNING FRÅN MOBILMASTER !!!  (GÖTEBORG)

 

TESTER BEVISAR – HÖG STRÅLNING FRÅN MOBILMASTER !!! (STOCKHOLM)

 

MOBILSTRÅLNINGEN DÖDAR OSS SAKTA MEN SÄKERT !!!

 

DE OSYNLIGA FARORNA MED MOBILSTRÅLNINGEN !!!

 

MOBILSTRÅLNING & HJÄRNCANCER !!!


 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens* boning (Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst)….Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna 

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt


Annons

50 svar till "STRÅLNINGEN FRÅN MOBILER & MOBILMASTER – Inte undra på att svenskarna bara blir sjukare och sjukare!"

SKRÄMMANDE !!!Eller hur, kära vänner?

Gilla

Men så är du ju rädd för allt, också.

Gilla

Jag är rädd om mina medsjälar…

Gilla

Första filmen: Rapporten som den citerar är mycket hårt kritiserad för att vara mycket selektiv i sina slutsaster.Andra filmen, såg några minuter. Där påstås det att det är samma elektromagnetiska strålning som kommer från flera apparater. Det är förvisso elektromagnetism som används men i olika frekvenser i olika apparater. Du som gått teknisk på gymnasiet borde veta en hel del om bland annat skillnaden på joniserande och icke-joniserande strålning.Jag kanske kollar vidare på någon film lite senare, just nu har jag inte tid. Glöm inte heller att elallergi inte existerar, det är placebo.

Gilla

Belägg för att elallergi inte existerar, tack!Hur förklarar du följande?http://www.eloverkanslig.sehttp://www.vagbrytarenstockholm.se/halsoproblem/eloverkanslighet/index.htm

Gilla

Du bor under en mast va?

Gilla

Nej, Gud ske lov…

Gilla

Belägg för att elöverkänslighet inte existerar: http://www.fass.se/LIF/lakarbok/artikel.jsp?articleID=26565http://en.wikipedia.org/wiki/Electromagnetic_hypersensitivity under Etiology and evidencehttp://www.forskning.se/temaninteraktivt/teman/elektromagnetiskafalt/fokuseloverkanslighet.4.303f5325112d733769280004226.htmlhttp://www.fas.se/upload/dokument/publiaktioner/pdf/eloverrapp08.pdfUr sista länken, sida 22 ”En del personer definierar sig själva som elöverkänsliga, men resultat från dubbelblinda provokationsstudier tyder på att de rapporterade symptomen inte är relaterade till korttidsexponering för elektromagnetiska fält i laboratoriet.””Neuroendokrina effekter har studerats både i studier med frivilliga försökspersoner, samt i yrkes- och bostadsstudier, liksom i djurförsök och cellstudier, och sammantaget ger dessa studier inte något stöd för att elektriska eller magnetiska fält påverkar det neuroendokrina systemet på ett sätt som kan ge upphov till hälsoeffekter”Det verkar som om det är någon slags placeboeffekt. Har du något förslag hur man kan få fram att elallergi finns?

Gilla

http://www.eloverkanslig.se/”Elöverkänslighet är ingen sjukdom, det är ett miljörelaterat funktionshinder!(En felaktig benämning är ”Elallergi” – i så fall är alla människor allergiska, läs mer under symtom)

Gilla

Belägg för att elöverkänslighet inte existerar: http://www.fass.se/LIF/lakarbok/artikel.jsp?articleID=26565http://en.wikipedia.org/wiki/Electromagnetic_hypersensitivity under Etiology and evidencehttp://www.forskning.se/temaninteraktivt/teman/elektromagnetiskafalt/fokuseloverkanslighet.4.303f5325112d733769280004226.htmlhttp://www.fas.se/upload/dokument/publiaktioner/pdf/eloverrapp08.pdfUr sista länken, sida 22 ”En del personer definierar sig själva som elöverkänsliga, men resultat från dubbelblinda provokationsstudier tyder på att de rapporterade symptomen inte är relaterade till korttidsexponering för elektromagnetiska fält i laboratoriet.””Neuroendokrina effekter har studerats både i studier med frivilliga försökspersoner, samt i yrkes- och bostadsstudier, liksom i djurförsök och cellstudier, och sammantaget ger dessa studier inte något stöd för att elektriska eller magnetiska fält påverkar det neuroendokrina systemet på ett sätt som kan ge upphov till hälsoeffekter”Det verkar som om det är någon slags placeboeffekt. Har du något förslag hur man kan få fram att elallergi finns?

Gilla

http://www.eloverkanslig.se/”Elöverkänslighet är ingen sjukdom, det är ett miljörelaterat funktionshinder!(En felaktig benämning är ”Elallergi” – i så fall är alla människor allergiska, läs mer under symtom)

Gilla

Snille. Du måste bli bättre på källkritik. En hemsida som heter ”elöverkänslig.se” är ju inte direkt opartisk i frågan. En kille som går ut på stan med någon sorts mätare och säger att siffrorna betyder att vi alla håller på att bli sönderstrålade är inte den mest pålitliga källan. Ring ett riktigt vetenskapligt institut och kolla om de har någon information. Eller gå till något så gammalmodigt som ett bibliotek och läs på om mobiltelefoner och dess strålning. De hemsidor du länkar till är alltid sidor som redan har bestämt sig för att vad de skriver om är sant. De säger ”strålningen håller på att döda oss! nu måste vi bevisa att det är så!”. En riktig vetenskapsman försöker inte egentligen bevisa att något är sant, han försöker bevisa att det inte är det, när han inte lyckas motbevisa en teori eller komma på något fel i teorin kan den betraktas som sann. Du har många gånger klagat på skeptiker. En gång citerade jag christer sturmark och du svarade ”Men, han är ju en ärkeskeptiker!” … Ja? Skepticism är en mycket bra egenskap om man vill komma fram till sanningen. När man är skeptisk ifrågasätter man otroliga påståenden och väntar med att acceptera dem tills det finns tillräckliga bevis. Jag säger inte att mobiltelefoner inte gör någon skada alls, men att säga att vi alla håller på att strålas sönder av mobilmaster har jag inte sett några belägg för. Att man är varm på sidan av ansiktet efter ett telefonsamtal är inte särskilt konstigt till exempel, Håll vilken batteridriven pryl som helst mot örat och kinden i en kvart så kommer du bli varm av det också, det krävs ingen strålning för det.Alltså: Källkritik! 🙂

Gilla

Men skepticismen får ju inte gå till absurdum…För övrigt är man bara en pseudoskeptiker, om man är skeptisk till allt utom sin egen skepticism… 🙂

Gilla

Belägg för att mobilstrålning är farligt, tack! Den som sitter i solen en stund kommer att bli rejält uppvärmd och därmed mycket röd på en värmebild. Samma med den som håller handen mot kinden. En fis värmer upp röven. Så vad är det du bevisar..?

Gilla

Du har tjogvis med forskningsrapporter…

Gilla

Belägg för att mobilstrålning är farligt, tack! Den som sitter i solen en stund kommer att bli rejält uppvärmd och därmed mycket röd på en värmebild. Samma med den som håller handen mot kinden. En fis värmer upp röven. Så vad är det du bevisar..?

Gilla

Du har tjogvis med forskningsrapporter…

Gilla

Vem har sagt att min eller christer sturmarks skepticism har gått till absurdum. Jag ifrågasätter såklart det jag tror på också. Jag tänker ofta ”tänk om jag har fel” och funderar på alla teorier som finns om skapelsen och om tidigare liv osv. Men jag finner aldrig några tillräckliga skäl att tro på det och därför kan jag i nte acceptera såna teorier.Såklart det kan finnas en gud, eller jag kanske var en häst i mitt tidigare liv, mobiltelefoner och radiovågor kanske kokar våra inälvor just nu, men jag har än så länge inte sett några tillräckligt bra bevis för att något av det skulle vara sant, och därför tror jag inte på det. Om jag skulle få tillräckliga bevis presenterade för mig skulle jag såklart genast acceptera det.

Gilla

Vad skulle få dig att exempelvis tro på tidigare liv?

Gilla

Vem har sagt att min eller christer sturmarks skepticism har gått till absurdum. Jag ifrågasätter såklart det jag tror på också. Jag tänker ofta ”tänk om jag har fel” och funderar på alla teorier som finns om skapelsen och om tidigare liv osv. Men jag finner aldrig några tillräckliga skäl att tro på det och därför kan jag i nte acceptera såna teorier.Såklart det kan finnas en gud, eller jag kanske var en häst i mitt tidigare liv, mobiltelefoner och radiovågor kanske kokar våra inälvor just nu, men jag har än så länge inte sett några tillräckligt bra bevis för att något av det skulle vara sant, och därför tror jag inte på det. Om jag skulle få tillräckliga bevis presenterade för mig skulle jag såklart genast acceptera det.

Gilla

Oj ursäkta. När jag skrev elallergi så borde jag ha skrivit elöverkänslighet istället på slutet. Mitt inlägg behandlar ändå elöverkänslighet.

Gilla

Oki Doki

Gilla

Oj ursäkta. När jag skrev elallergi så borde jag ha skrivit elöverkänslighet istället på slutet. Mitt inlägg behandlar ändå elöverkänslighet.

Gilla

Oki Doki

Gilla

Tjaadu.. det är svårt att säga. Något så otroligt kräver otroliga bevis. Om man kunde komma ihåg sitt tidigare liv helt och hållet, att man bara ”somnade” och sedan vaknade upp i någon bebis kropp, och massor av människor kunde bekräfta att det hade hänt dem. Och med massor menar jag miljontals, inte några enstaka indier. Det skulle kanske inte skulle vara uteslutande bevis, men det skulle säkert övertyga mig att något mysko var på g.

Gilla

Du har ju de facto redan i DETTA LIV reinkarnerat, med tanke på att trots att du bytt ut alla dina celler ett antal gånger i detta liv, så finns fortfarande samma medvetna andliga Jag i din kropp kvar, trots att din fysiska kropp och ditt psyke och mentalitet har förändrats…

Gilla

För första gången, nej det har nog hänt tidigare, men man glömmer så fort, håller jag med Snilleblixten. Elöverkänslighet är realitet för vissa människor.Att studier i steril miljö inte alltid fungerar beror troligen på att det krävs en viss mängd och en vissa blandning av energier för att personer skall känna av detta. Har själv träffat personer som kan sitta i ett rum med en viss belysning och mobiler igång, men när vi flyttat till ett annat rum med annan belysning, så fick de känningar, stängde vi alla av mobilerna så lugnade symptomen ner sig, flyttade till ett tredje rum, och då hjälpte det inte bara att ha dem avstängda då krävdes att batteriet togs ut också. (något förenklat mönster, men principen finns där).Angående strålning ifrån mobiler och mobilmaster, har ju aftonbladet just idag publicerat en artikel kring en brittisk forkningsrapport, men den avfärdar såklart Snilleblixten genast som bluff, och därför orkar jag inte ens diskutera på denna bloggen längre…. // AndersHUMOR -> blogg.aftonbladet.se/sextoon/HUMÖR -> blogg.aftonbladet.se/aceeo/

Gilla

Dra på trissor! :-)Har du länken till denna Aftonbladet-artikel?Vad säger forskningsrapporten?

Gilla

>Har du länken till denna Aftonbladet-artikel?Tror han menar den här.http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/medicin/article7356623.ab

Gilla

Snacka om lögner…

Gilla

>Har du länken till denna Aftonbladet-artikel?Tror han menar den här.http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/medicin/article7356623.ab

Gilla

Snacka om lögner…

Gilla

Hur är det med datorn då?

Gilla

Det kommer säkert strålning från datorn också, men mobilmaster är mycket, mycket värre!

Gilla

Hur är det med datorn då?

Gilla

Det kommer säkert strålning från datorn också, men mobilmaster är mycket, mycket värre!

Gilla

Aftonbladet-artikeln berättar bara att man i en studie inte kan se någon ökad risk för barn under fyra år att drabbas av leukemi eller hjärntumörer.(Cancer har ju ibland en benägenhet att ta god tid på sig att utvecklas … )All övrig cancer – ingår inte i studien …

Gilla

Aftonbladet-artikeln berättar bara att man i en studie inte kan se någon ökad risk för barn under fyra år att drabbas av leukemi eller hjärntumörer.(Cancer har ju ibland en benägenhet att ta god tid på sig att utvecklas … )All övrig cancer – ingår inte i studien …

Gilla

Du skrev:”Elöverkänslighet är ingen sjukdom, det är ett miljörelaterat funktionshinder!(En felaktig benämning är ”Elallergi” – i så fall är alla människor allergiska, läs mer under symtom) Med andra ord så är elöverkänslighet bara något som existerar när den som påstår sig vara överkänslig vet om att det finns elledningar i närheten. Vilket då egentligen bara bevisar att det är en fobi, ett fantasifoster.Den kosmiska strålningen står för en betydande del av den strålning vi utsätts för. Mobilmaster och mobiltelefoner är inte bra, det tror jag man kan vara överens om. Men det är inte så farligt att vi kommer att strålas sönder och samman. De positiva effekterna av att ha ett mobilnät tycker jag överväger nackdelarna. Jag tror att mobiltelefoner har räddat fler liv än de släckt. Så ska vi prata plus och minus på kontot så är det nog så att pluskontot leder stort för mobiltelefoner.

Gilla

Vi har bara sett början av strålningsdöden…

Gilla

Du skrev:”Elöverkänslighet är ingen sjukdom, det är ett miljörelaterat funktionshinder!(En felaktig benämning är ”Elallergi” – i så fall är alla människor allergiska, läs mer under symtom) Med andra ord så är elöverkänslighet bara något som existerar när den som påstår sig vara överkänslig vet om att det finns elledningar i närheten. Vilket då egentligen bara bevisar att det är en fobi, ett fantasifoster.Den kosmiska strålningen står för en betydande del av den strålning vi utsätts för. Mobilmaster och mobiltelefoner är inte bra, det tror jag man kan vara överens om. Men det är inte så farligt att vi kommer att strålas sönder och samman. De positiva effekterna av att ha ett mobilnät tycker jag överväger nackdelarna. Jag tror att mobiltelefoner har räddat fler liv än de släckt. Så ska vi prata plus och minus på kontot så är det nog så att pluskontot leder stort för mobiltelefoner.

Gilla

Vi har bara sett början av strålningsdöden…

Gilla

Blir lite förvånad – under rubriken Sattyg hittar jag bara moderna sattyg.Hur ställer ni er till andra sattyg som sker, som människan inte är direkt inblandad i? Alltså, sattyg som sker från nån annanstans gentemot oss människor – alltså mer kosmiska skämt… som detta med försvinnande prylar som kommer tillbaka folk som går genom väggar, häxeri, trolleri, osv.?

Gilla

Blir lite förvånad – under rubriken Sattyg hittar jag bara moderna sattyg.Hur ställer ni er till andra sattyg som sker, som människan inte är direkt inblandad i? Alltså, sattyg som sker från nån annanstans gentemot oss människor – alltså mer kosmiska skämt… som detta med försvinnande prylar som kommer tillbaka folk som går genom väggar, häxeri, trolleri, osv.?

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


  • Snilleblixten: Han vart Kung redan dagen då hans mor dog!
  • Snilleblundern: Och så var kung Charles krönt till konung den 6:e maj 2023. Kan du vänligen sluta försöka spå i framtiden genom stjärnorna? Jag tror mer
  • Tanya Atkins: This is a grreat post thanks

Kategorier

%d bloggare gillar detta: