Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

MÄNNISKAN SAMEXISTERADE MED DINOSAURIERNA !!! Den moderna världsbilden är helt uppåt väggarna…

Posted on: 11 februari, 2011


DINOSAURIERNA BEKRÄFTAS I VEDA-SKRIFTERNA !!!

MÄNNISKAN SAMEXISTERADE MED DINOSAURIERNA !!!

 

I de heliga tidlösa Veda-skrifterna redogörs allt ifrån universums intelligenta skapelse till hur vi själar reinkarnerar från livsform till livsform, i vår andliga evolution, här i den materiella världen.

Dinosaurierna beskrivs också i Veda-skrifterna, och det faktum att vi människor samexisterade med dessa jätteödlor bevisas här:

 

 

Filmtexten kan även läsas här i sin helhet (engelska), för er som vill sätta er in i den  vediska visdomen:

http://www.dandavats.com/?p=9226

 

Här får vi hundratals med mänskliga fossilbevis och artefakter som bekräftar att människan funnits på jorden i hundratals miljoner år, och som därmed samexisterade med dinosaurierna:

https://snilleblixten.net/2009/08/08/manniskan-hundratals-miljoner-ar-mycket-aldre-an-bade-apdjuren-och-dinosaurierna/

 

Vetenskapen bekräftar faktiskt att vi samexisterade med dinosaurierna:

 

 

 

TILL DISKUSSION:

 

Att vi människor samexisterade med dinosaurierna för hundra miljoner år sedan, motbevisar evolutionsmyten, som påstår att vi skulle ha flummat fram från de osaliga apdjuren. Eller hur?

Den darwinistiska ateistiska världsbilden är helt uppåt väggarna, som påstår att det är livsformerna som evolverar, när det i själva verket är vi själar som bebor livsformerna som evolverar. Eller hur?

 

 

images.jpg

 

Slide176.jpg

 

Stegosaurus.jpg

 

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst – Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt

 .

Annons

51 svar till "MÄNNISKAN SAMEXISTERADE MED DINOSAURIERNA !!! Den moderna världsbilden är helt uppåt väggarna…"

Snacka om att Darwin och den moderna ateistiska världsbilden, som är ett resultat av hans villoläror, har fört oss till stenåldern intellektuellt sett…

Gilla

Gillar din inställning till Livet Est deus in nobis.Du är stört skön..

Gilla

Tack kära groggad!

Gilla

Hördu undanglidarn. Har du gett upp i måntråden, vågar du inte stå för dina lögner?Och står du fortfarande för att Nordpolen med sitt stora hål ligger i stilla havet?Och tycker du fortfarande att spelreklam är lämpliga bevis för urtidsjättar?

Gilla

Gett upp?Jag har ett tiotal olika forum och ett hundratal trådar att bevaka, så att jag inte har tid att återkomma varje dag till alla mina närmare 50 aktiva levande trådar jag har enbart här på Aftonbladet, det måste du väl ändå förstå?Jag är bara 1 person, och jag har bara 2 armar…Jag står för (och det har jag gjort från dag 1) att vi aldrig har varit på Månen och vi kommer inte komma dit under de närmaste åren!Jag står för att hålet fortfarande finns kvar på Nordpolen och att det fortfarande står under mycket sträng militär bevakning!Och jag står fortfarande för att vi människor härstammar från jättarna och att det var ett jättelikt skelett som spolades upp på stranden i Mahabalipuram i december 2004, efter tsunamin!Att vi inte har varit på Månen, kan du inte bara släppa det?Stör det dig så mycket att Månbluffen har blivit avslöjad?Varför?Vad har du för intressen i att bluffen måste vidmakthållas?

Gilla

Hahahahaha… vi har en tidning hemma med en fyra sidor lång artikel om det där hålet i nordpolen. Artikeln handlar om människans otroliga dumhet som tror på ett hål i jorden där man kan bo. Teorier om att Hitler gömde sig där kan man också läsa om. Och om mannen som försökte hitta detta hål, men som aldrig gjorde det. Månbluffen, den är inte avslöjad och människan har varit där. Även om Buzz och Neil inte var först, som vissa tror, så har man varit där i efterhand.Och att Dinosaurier och människor skulle samexisterat känns föga troligt. Även fast du har ”bevis” så väljer en arkeologistudent och palentologiintresserad som jag att inte tro på dem.Hur kommer det sig att människan överlevde det som dödade alla dinosaurier?

Gilla

Hur det kommer sig att människan överlevde det som dödade dinosaurierna?Du nämnde ju det precis; vår ihåliga jord!Vi tog skydd inne i vår ihåliga jord, där inga meteoriter i världen kunde döda oss!Makes sense, eller hur!Räcker ju till och med att bygga underjordiska baser som i Area 51, för att överleva, eller hur?

Gilla

Många fora att hålla koll på, ja, men du tar på dig att ständigt påbörja nya trådar också. Gärna med samma ”bevis” som redan motbevisats tidigare. Om jorden har hål vid polerna, varför använder du den där bilden med molnformationen ovanför stilla havet, från den där månfärden du säger inte har ägt rum?Om månfärderna inte ägt rum, varför är det nödvändigt att ljuga i jämförelserna mellan den och rymdfärjorna, och annat som påpekats för dig?Om jättarna är bevisbara fakta, varför länkar du till en erkänd fejkvideo?Osv, osv.Varför räcker inte sanningen?Varför dra på dig dålig larma genom att ljuga? Verkligen, verkligen ljuga?

Gilla

Erkänd fejkvideo?Inte ens superskeptikerna på snopes.com är på det klara med om det är fejk eller inte!Angående molnformationerna, så vidhåller jag fortfarande att det mycket väl kan vara hålet ner till vår ihåliga jord!

Gilla

Larma = karmaDamn you auto correct.

Gilla

Jag kade faktiskt inte märke till felskrivningen, förrän du påpekade det nu…

Gilla

1938 gjorde geologen Dr Wilbur Burroughs vad han kallade sin märkligaste upptäckt hittills i karriären. Dr Burrough fynd var tio mänskliga fotspår funna i sandstenen utanför en gård i Kentucky. Det i sig kunde kanske inte varit så mycket att höja på ögonbrynen över, om det inte vore för det att stenen spåren satt i var 250 miljoner år gammal. Detta betyder att någon/något med människofötter spatserade över mark från karbon-perioden; en tid där det annars bara fanns fiskar, insekter och groddjur. Fotavtrycken var ca 28 cm långa och ca 18 cm breda över tårna. Varje kliv, dvs avståndet mellan avtrycken, var kring halvmetern. Med andra ord kunde stegen idag gjorts av en vuxen man av medellängd, utan någon större brådska i stegen. Genom diverse undersöknings-metoder som infraröd och mikroskopisk fotografering kunde Dr Burroughs dra slutsatsen att sanden under spåren pressats ihop, och inte gröpts ur som när man gräver. Det betyder att något format som en människofot tryckts ner i sanden innan marken blev förstenad fossil.

Gilla

Viste du att om Bil Gates va ute o gick o tappade en tusenlapp för varje steg han tog. Och om han plockade upp dom isället för att tjäna pengar för varje sekund som han gör(gjorde) så skulle han ha förlorat på att böja sig ned för att plocka upp pengarna..Sjuk eller???

Gilla

Viste du att om Bil Gates va ute o gick o tappade en tusenlapp för varje steg han tog. Och om han plockade upp dom isället för att tjäna pengar för varje sekund som han gör(gjorde) så skulle han ha förlorat på att böja sig ned för att plocka upp pengarna..Sjuk eller???

Gilla

Intressant information Groggad.Här finns det bilder på spåren också ifall man vill se.http://www.badarchaeology.net/data/ooparts/rockcastle.php

Gilla

Intressant information Groggad.Här finns det bilder på spåren också ifall man vill se.http://www.badarchaeology.net/data/ooparts/rockcastle.php

Gilla

Precis Anton, om Snopes inte vet vad det är så har ju Snilleblixt rätt. Enkel logik.

Gilla

Precis Anton, om Snopes inte vet vad det är så har ju Snilleblixt rätt. Enkel logik.

Gilla

Det sägs på många sajter, att en viss dr.Peter Gariaev, skall ha tagit grodägg och bestrålat dem med laserljus som hade gått igenom salamanderägg. Ur grodägget föddes sedan en salamander….Jag söker dokumentation som kan bekräfta detta. Har just nu ännu inte fått riktigt napp.Om detta är sant, så innebär det ju att både Snillet och de som tror på Darwins teori har fel – fel – fel – FEL.

Gilla

Det sägs på många sajter, att en viss dr.Peter Gariaev, skall ha tagit grodägg och bestrålat dem med laserljus som hade gått igenom salamanderägg. Ur grodägget föddes sedan en salamander….Jag söker dokumentation som kan bekräfta detta. Har just nu ännu inte fått riktigt napp.Om detta är sant, så innebär det ju att både Snillet och de som tror på Darwins teori har fel – fel – fel – FEL.

Gilla

Snilleblixten,Nu missbrukar du begreppet ”vetenskapligt bevisat” igen. Irene,LYCKA TILL! 😀

Gilla

Tror inte riktigt på det ”Snilleblixt”

Gilla

Tror inte riktigt på det ”Snilleblixt”

Gilla

Snillet, du lever kvar på 1500-talet! Saker som bevisades redan då, som att jorden cirkulrar runt solen, säger du nu är MOTBEVISADE och att solen cirkulerar runt oss??! ÄR DU SERIÖS!? Människan gömde sig inne i det ihåliga, det där ihåliga som INGEN har hittat och ingen har bevis för att det finns? Mmm eller hur, jag tror inte det.Religonen är enbart skapad för att få makt över människor. Religonen har inga vetenskapliga belägg what so ever.Om du verkligen tror på all dynga du spottar ur dig så måste du blivit hjärntvättad.

Gilla

Ge oss ett endaste bevis för att Jorden cirklar runt Solen, tack!Däremot finns det som sagt bevis för att det är Solen som cirklar runt Moder Jord:http://blogg.aftonbladet.se/snilleblixten/2009/06/solen-snurrar-runt-jorden-geocentrismen-ar-nu-vetenskapligt-bevisad-religionerna-hade-rattHJÄRT-tvättad, om jag får be, för själen är nämligen transcendentalt belägen vid hjärtat, och därför gäller det att hålla hjärtat rent! 🙂

Gilla

Snillet, du lever kvar på 1500-talet! Saker som bevisades redan då, som att jorden cirkulrar runt solen, säger du nu är MOTBEVISADE och att solen cirkulerar runt oss??! ÄR DU SERIÖS!? Människan gömde sig inne i det ihåliga, det där ihåliga som INGEN har hittat och ingen har bevis för att det finns? Mmm eller hur, jag tror inte det.Religonen är enbart skapad för att få makt över människor. Religonen har inga vetenskapliga belägg what so ever.Om du verkligen tror på all dynga du spottar ur dig så måste du blivit hjärntvättad.

Gilla

Ge oss ett endaste bevis för att Jorden cirklar runt Solen, tack!Däremot finns det som sagt bevis för att det är Solen som cirklar runt Moder Jord:http://blogg.aftonbladet.se/snilleblixten/2009/06/solen-snurrar-runt-jorden-geocentrismen-ar-nu-vetenskapligt-bevisad-religionerna-hade-rattHJÄRT-tvättad, om jag får be, för själen är nämligen transcendentalt belägen vid hjärtat, och därför gäller det att hålla hjärtat rent! 🙂

Gilla

http://rymdcentrum.se/solsystem.phphttp://sv.wikipedia.org/wiki/Solenhttp://www.youtube.com/watch?v=fDpVCsMkrQ0Här kommer en sida som passar dig : http://spaceplace.nasa.gov/en/kids/phonedrmarc/2002_july.shtmlhttp://hubblesite.org/http://www.nasa.gov/topics/solarsystem/index.htmlHjärtat är en muskel som pumpar runt blodet. Man tänker med hjärnan, inte med hjärtat.

Gilla

När du säger att man tänker med hjärnan, menar du då att det är själva hjärnan som tänker?Eftersom hjärtat är medvetandets säte, så stämmer det inte att man tänker med geléklumpen i skallen:http://blogg.aftonbladet.se/snilleblixten/2010/01/nya-forskningsron-hjartat-styr-over-hjarnan-hjartat-ar-de-facto-medvetandets-sate

Gilla

Hur förklarar din geocentriska solsystemsmodell att Venus ändrar storlek i sina olika faser?

Gilla

Jag har inte studerat Venus faser ännu. Återkommer när jag gjort det!

Gilla

Hur förklarar din geocentriska solsystemsmodell att Venus ändrar storlek i sina olika faser?

Gilla

Jag har inte studerat Venus faser ännu. Återkommer när jag gjort det!

Gilla

Vad är ditt svar på Cathys länkar, har du läst igenom allt?Jag tänker då hellre med en geléklump som så vetenskapligt beskriver det än en muskel. Det bevisar ju bara hur lite då vet om människan.

Gilla

Det är Jaget/själen som tänker, det är sinnet som processar tankarna, i enlighet med jagets önskningar!

Gilla

Jaha. SÅ du tänker med din muskel? Det kan ju förklara alla dina dumma påståenden.Innan du skriker om bevis för hur hjärnan fungerar så skickar jag den här länken till dig : http://web4health.info/sv/answers/bio-brain-work.htmHörde att du tror att de som blir våldtagna har våldtagit i sitt tidigare liv också. Är du helt dum? Hur kan man komma med ett sådant påstående?Kanske tänker du så för att du ska kunna leva med dig själv som är med i en SEKT som tycker om att pilla på småbarn.

Gilla

Det är Jaget/själen som tänker, medan det är sinnet som processar tankarna, i enlighet med jagets önskningar!Om jag skulle våldta någon i det här livet, skulle det då vara orättvist ifall jag själv våldtogs i mitt nästa liv?Nej, eller hur?

Gilla

Jaha. SÅ du tänker med din muskel? Det kan ju förklara alla dina dumma påståenden.Innan du skriker om bevis för hur hjärnan fungerar så skickar jag den här länken till dig : http://web4health.info/sv/answers/bio-brain-work.htmHörde att du tror att de som blir våldtagna har våldtagit i sitt tidigare liv också. Är du helt dum? Hur kan man komma med ett sådant påstående?Kanske tänker du så för att du ska kunna leva med dig själv som är med i en SEKT som tycker om att pilla på småbarn.

Gilla

Människan skapades för jorden, ja t.o.m. före universum. Men först var Ordet, dvs alfabetet, med vilket man kan skapa och skriva vilka dumheter som helst…

Gilla

Och ordet var det heliga AUM…Vilket vår ingenjör, skaparguden Brahma, hörde innan han skulle sätta igång skapelsearbetet för ca 2 miljarder år sedan…

Gilla

Jo det är klart det är orättvist. Jag tänker inte ta den diskussionen en gång til.Man tänker med hjärnan. Punkt.

Gilla

Men de som inte har någon hjärna (det finns människor som föds utan hjärna), hur kommer det sig då att de kan tänka, om man tänker med hjärnan?

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


  • Snilleblixten: Han vart Kung redan dagen då hans mor dog!
  • Snilleblundern: Och så var kung Charles krönt till konung den 6:e maj 2023. Kan du vänligen sluta försöka spå i framtiden genom stjärnorna? Jag tror mer
  • Tanya Atkins: This is a grreat post thanks

Kategorier

%d bloggare gillar detta: