Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

HAR NASA VERKLIGEN HAFT SONDER PÅ MARS? Från Viking till Phoenix, bara bluffar? Ser inte bättre ut..

Posted on: 17 februari, 2011


BLUFFAR NASA ÄVEN VAD GÄLLER MARS ???

EN KRITISK ANALYS AV DE PÅSTÅDDA SONDERNA !!!

MARS-BLUFFEN:

En kritisk analys av de påstådda obemannade Mars-landningarna, från Viking till Phoenix:

Video: http://www.youtube.com/watch?v=QH7vN3oO1Zw (del 1)
Video: http://www.youtube.com/watch?v=FlUPnNiG81k (del 2)
Video: http://www.youtube.com/watch?v=7fNbnXmV1CQ (del 3)
Video: http://www.youtube.com/watch?v=-J_cMoQ_SzE (del 4)
Video: http://www.youtube.com/watch?v=NsKX9WPpWRg (del 5)

MÅNBLUFFEN:

Se här den klassiska, avslöjande, grymt sevärda FOX-dokumentären från 2001 som i detalj avslöjade hela Månbluffen: ”Did we land on the Moon?”:

Video: http://www.youtube.com/watch?v=Y5MVVtFYTSo  Cool

TILL DISKUSSION:

Hur länge ska vi tolerera, att om och om igen bli förda bakom ljuset av NASA?

Hur länge ska vi gå på alla dessa rymdbluffar?

Räcker det inte med att vi svalde den famösa Månbluffen 1969-1972, med både hull och hår?

VIDEO – NASA:S RYMDSONDER TILL MARS, BARA BLUFFAR ??? (Flera delar)

VIDEO – AVSLÖJANDE FOX-DOKUMENTÄREN OM MÅNBLUFFEN 1969 !!! (Flera delar)

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens* boning (Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst)….Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt

 

Annons

87 svar till "HAR NASA VERKLIGEN HAFT SONDER PÅ MARS? Från Viking till Phoenix, bara bluffar? Ser inte bättre ut.."

Har sett både det ena o det andra ang, månlandningen.Lite skumt är det med skuggor o flagor, men som sagt man vet ju alldrigvad som är sant o inte där ut .En personlig fråga har jag till dig:: Vad tror du på för religion o vad innebär den för dig??Är nybörjare här så jag har inte hunnit med o följt din blogg.Men jag har lagt till den bland mina favoriter,för jag tycker om när man ifrågasätter o inte bara sväljer allt med hull o hår.

Gilla

Välkommen Lite udda!Jag tror på Vaishnavismen:http://en.wikipedia.org/wiki/VaishnavismEn i allra högsta grad levande tradition som har miljoner år på nacken…

Gilla

Lite-udda: Här är en länk med lite fakta. Klicka på ”Visa Svar”http://www.rymdforum.nu/?id=1289Lägger också in lite länkar om Jarrah White, som gjort filmerna på youtube.http://depletedcranium.com/the-little-dude-from-the-moon-at-tam-8/http://ralphrenewaswrongmate.com/index.php?p=1_16_Jarrah-WhiteDokumentären som fox har gjort är ingen dokumentär, och det har sagt om och om igen, ändå så fortsätter folk att se den och tar den på allvar.http://www.badastronomy.com/bad/tv/foxapollo.htmlÄn en gång visar Snilleblixten hur smart han är, men allt jag just skrivit spelar ju ingen roll för de är NASA som har lurat oss alla! Kanske i sammarbete med Smithsonian institution oooooohh… Och vi bör för allas bästa tro på en grabb från Austrialien, det känns mer logiskt.Börjar bli lite löjligt nu Snilleblixten.

Gilla

Det är inget fel i att undra, det är inget fel i att ställa frågor. Men att aldrig ta lärdom av svaren, att aldrig stå till svars för sina egna felaktiga påståenden utan raskt glömma dem och fortsätta till nästa fråga som om man hade bevisat någonting – ”flytta målstolparna” som det heter – det är i längden oärligt och, tja, korkat. Jarrah White verkar inte göra annat än att hitta fråga efter fråga, så fort det är någonting han inte förstår – och det kan förstås finnas hur mycket som helst! – men när han blir upplyst om förklaringarna går han raskt vidare till nästa oklarhet… och han lär sig ingenting. Han har ju redan bestämt sig för vad han tror är sanningen, och försöker förändra fakta för att passa.(Ingenting duger förstås någonsin som bevis: tidigare har man krävt nya fotobevis av landningsplatserna, men när LRO till slut tagit bilder av dem har de förstås i sin tur påståtts vara fejkade och av för dålig kvalitet; skulle de vara av bättre kvalitet skulle antagligen DET ses som ett bevis för en fejk. Den som bestämt sig för att tro att månlandningarna var bluff, skulle inte övertygas om hen så flögs till månen för att se med egna ögon.)På samma sätt, fast ganska mycket mindre intelligent, är det med Snilleblixten. Han frågar och påstår saker, och när han får svar på tal går han raskt vidare till en annan fråga eller bara ignorerar det hela. Men det mest korkade (och oärliga) är att han låter alla gamla felaktigheter stå kvar, och hänvisar gärna till dem igen. (Han är inte ensam om detta, många hänvisar fortfarande till Fox-”dokumentären” trots att den innehåller de allra dummaste, enklast förklarade ”bevisen” – skuggor, flaggor, stjärnor osv; de (relativt sett) smartare konspirationsnötterna koncentrerar sig hela tiden på de senaste frågeställningarna.) Till exempel har han fortfarande en bild som han påstår visar nordpolshålet in i Jordens innandöme, trots att det påpekats (vilket man lätt, lätt, lätt kan se) att bilden visar en molnformation över stilla havet. Och han vägrar ännu svara – han har väl inte hittat lämpliga youtubelänkar ännu – på några enkla frågor om hans egen oärlighet i månfrågan; varför han far med falska uppgifter om astronauters hälsa, varför han redovisar en lögnaktig jämförelse mellan månprogrammet och rymdfärjan m.m.En fråga jag har ställt gäler sonder till andra planeter. Detta blogginlägg kanske är ett försök till svar på den frågan? Högst otillfredsstälande i alla fall. Jag vill veta vad Snilleblixten tror om alla interplanetariska sonder, som är åtskilligt fler än marssonderna som tas upp i ovanstående video (som i sig bara är löjlig, för övrigt. Whites ”insikt” om att marsöknen påminner om en australisk öken var skrattframkallande).Om dagens vetenskap så fullständigt har missförstått både solsystemets uppbygnad och hur gravitationen fungerar (vilket är en mycket stor del i hur sonderna fungerar), hur har man lyckats med så många, långväga sonder?Är de alla fejkade? Pioneer? Klassikerna Voyager 1 och 2, fantastiska Cassini? De senaste årens sonder till kometer? Är det bara Nasa som fejkar, eller även ryssarna och övriga länders rymdprogram?Och varför går hela världens experter på dessa gigantenormiska bluffar, medan några foliehattbärande youtubefantaster snabbt ”ser igenom” lurendrejeriet?Ärligt talat Snilleblixten. Vad kan du? Vad vet du om astronomi, fysik, geologi, biologi? Du tror att allt är bluff och ateistisk propaganda? Tror du att alla som kan någonting i till exempel dessa ämnen – och det är många, många, bara i vårt egna land – är dumma i huvudet? Att de medvetet låter sig luras, med vilje? Eller är alla köpta?Har du någonsin sett genom ett teleskop? Förstår du att vetenskapen INTE är en angelägenhet för ett slutet sällskap vitrockar, utan att vem som helst kan titta genom tuben och jämföra vad de ser med sina egna ögon, med till exempel bilderna från Cassini?Men du har förstås bättre förmåga att urskilja lögn från sanning än alla andra människor?Då tycker jag i alla fall att du ska återbesöka de knepiga frågorna i måntråden, som du ännu låtit hänga obesvarade.Och berätta gärna varför du tycker så bra om Carl Sagan, bortsett från för att han visar respekt för hinduismens tidsperspektiv.

Gilla

Lite-udda,när du läser lite mer på Snilleblixtens blogg kommer du märka att han är väldigt selektiv i vad han ifrågasätter. Han har sin världsbild fullkomligt klar – han är en fullständig dogmatiker tillika religiös fundamentalist; den enda och fullkomliga sanningen finns i (hans egen tolkning av) Vedaskrifterna. Han ifrågasätter ingenting som han tycker känns bra, hans filosofi är renons på djup. Han ifrågasätter ren allmänbildning, vilket kan ses som ett vetenkapligt drag, men han är inkapabel att ta till sig motargument och överbevisning, utan fortsätter att gå på enbart vad han känner och vad som stämmer med hans redan cementerade uppfattning. Han kan gärna ifrågasätta andras synsätt, till den milda grad att han tycker sig veta bättre om andra människor och deras förhållningssätt än de själva.Men om någon med liknande religiös inställning påstår sig kunna leva utan mat och vatten i sjuttio år, då sväljer han det med hull och hår utan några som helst bevis. Om någon påstår att en bild föreställer ett hål i nordpolen, då sväljer han det med hull och hår, och fortsätter dessutom att sprida felaktigheten även efter att han upplysts om att bilden föreställer något helt annat.Snilleblixten har absolut inget undersökande sinne, bara ett propagerande. Och oärligt sådant dessutom.Dessutom saknar han empati och, tja, hyfs.

Gilla

Anton:”…det är i längden oärligt och, tja, korkat.”J.H.:”…dessutom saknar han empati och, tja, hyfs.”Du, Anton, anklagar mig jämt och ständigt för en massa saker, om oärlighet, om hyfs, om avsaknandet av empati, om att jag är korkad, osv, osv…men hur ligger det till hos dig, när du ständigt använder dig av flera olika användarnamn?Senast var det Myran, och när jag avslöjade dig för att vara Myran, så har du istället lagt till J.H. i din personrepertoar…Varför denna oärlighet?Är det för att folk ska få uppfattningen att det är fler som inte håller med mig än vad det är?Anton, räcker det inte att du håller dig till Anton?

Gilla

Va?Får man inte använda ordet ”tja”?Måste man sitta och anpassa sitt skrivsätt för att inte påminna för mycket om hur andra skriver?(Det är lätt för dig, förstås, du skriver som ingen annan.)Har du inget bättre att göra, till exempel svara på frågor, hellre än att försöka analysera folks skrivstilar? Med ”vänlig” hälsning,JUHA

Gilla

Gör som jag, J.H. Kalla dig Anton bara. Ehm, inte för att det har hjälpt till att få så många svar från Snilleblixten, men ändå. Det kan ju lindra hans paranoia lite granna.

Gilla

Anton, tycker du inte själv att det är lite väl uppenbart, när du och ”J.H.” svarar mig angående detta med 13 minuters mellanrum?Vad är oddsen för att det skulle röra sig om två skilda personer?Anton, om du fortsätter på detta oärliga sätt, så kommer jag att helt sluta att svara på dina frågor och kommentarer!(Det verkar för övrigt som om du har ständig uppkoppling till min blogg, du granskar mig 24/7… 🙂

Gilla

Det var alltså jag, Myran, som skrev ovanstående.

Gilla

Dessutom är det ju, ha, ha, lite roligt med det där ”fler som inte håller med mig än vad det är”. Det kan ju nästan inte bli färre som håller med honom. (Hur ska vi veta att inte några av de medhållande är skrivna av SB själv, förresten? Vi vet ju inte vem han är… egentligen. Är han döpt till Snilleblixten, kanske?)/Myran

Gilla

Nej! Jag avsäger mig inte mitt namn! Men jag kan adoptera en egen stil! jag tänker vara så bestämd att varje mening är ett utrop! För kritik mot Snilleblixten förtjänar att utropas!Intressant att Snilleblixten är så känslig för antalet kritiker när han ändå borde vara van vid att de är så många! Men det är ju alltid en sorts maktteknik! Eller så förstår han inte hur ur fas han är med den moderna civilisationen! Han måste intala sig att det inte kan finnas så många som är emot honom! Och som dessutom inte är konstiga kufar med högst olika skrivstilar! Själv tror jag! Att Snilleblixten ligger bakom följande! Irene! För hon låter ibland som Snilleblixten! Och tycker ibland som han! Och vill gärna göra överslätande omskrivningar av Snillets formuleringar!Och alla som skriver med stora bokstäver! Vänta! Var inte det Anton! Och Myran! Och Alimantado! Nej! Alimantado blev anklagad för att vara Anton av någon annan anledning! Det var någon annan som skrev med stora bokstäver! Fy! Men det har funnits andra Antonar! Också! Anton (en annan)! Har jag för mig!Detta höjer verkligen debatten någonting oerhört! Men om Snilleblixten inte kan svara på frågor behöver väl inte vi andra göra det heller!

Gilla

Heidi! Är du också Anton! Om ditt leende ansikte kan tolkas som medhåll för någon av Snilleblixtens kritiker så är du antagligen Anton! Sluta genast med sådant! Eller börja kalla dig ”Anton”!

Gilla

Heidi! Är du också Anton! Om ditt leende ansikte kan tolkas som medhåll för någon av Snilleblixtens kritiker så är du antagligen Anton! Sluta genast med sådant! Eller börja kalla dig ”Anton”!

Gilla

Om du ler med Snilleblixten så är du Snileblixten!

Gilla

Om du ler med Snilleblixten så är du Snileblixten!

Gilla

Kan man annat än le åt Snillets underbara retorik och hans oförtvinliga entusiasm i att se hur långt han kan driva sina stolligheter?

Gilla

Kan man annat än le åt Snillets underbara retorik och hans oförtvinliga entusiasm i att se hur långt han kan driva sina stolligheter?

Gilla

Ah! Det kan tolkas både som beröm och kritik mot Snillet! Alltså är du Irene!:D

Gilla

Ah! Det kan tolkas både som beröm och kritik mot Snillet! Alltså är du Irene!:D

Gilla

Det är ju lättare för snillet att bara hoppa in och kommentera folks alias än att verkligen svara på frågor.

Gilla

Hahaha…mkt roande att läsa de här kommentarerna om snillets paranoia ^^

Gilla

Hahaha…mkt roande att läsa de här kommentarerna om snillets paranoia ^^

Gilla

Vad skulle Nasa tjäna på att fejka mars-sonderna?

Gilla

Vad skulle Nasa tjäna på att fejka mars-sonderna?

Gilla

dewoo,Enligt Jarrah ”Marsfaker” White skulle det vara för att generera intresse/pengar för bemannade marsfärder – men för sådana skulle man ju behöva göra ännu mer research, vilket sonderna ju… ska ha gjort… redan… det vore ju väldigt osmart? men att generera intresse/pengar för att få göra, öh, fejkade marsfärder kanske? Javisst, fortsätta fejka och fejka och fejka? Vilket råttbo! Eller ormbo?Och inte alls ologiskt, nej.

Gilla

CathyS! Du dubbeldubbelpostar! Du är alltså jag! Och jag skriver utropstecken! Jag är J.H! Och han är Snilleblixten!!!!!!!!/Myran

Gilla

CathyS! Du dubbeldubbelpostar! Du är alltså jag! Och jag skriver utropstecken! Jag är J.H! Och han är Snilleblixten!!!!!!!!/Myran

Gilla

Du är faktiskt patetisk, Snilleblixten. Inte nog med att du tvingar mig att kalla mig för något annat än vad jag själv vill, nu vill du lägga andras inlägg på mitt ok dessutom. Inte fan kan jag vara ansvarig för vilka som följer dig och hur noga de kollar din blogg. Vilken jävla anti-fråga. Jag håller koll på dig och mycket annat, ja, med hjälp av RSS-läsare. Jag är aktiv ganska stor del av dygnet. Så stäm mig. Men varför du lägger sån energi på att stoppa in fler och fler under samma namn överfgår mitt förstånd; på vilket sätt är det viktigare än själva sakfrågorna? Tror du jag verkligen heter Myran förresten? Är du säker på att Anton heter Anton, Irene heter Irene, på att Alimantado och dewoo heter Alimantado och dewoo…Och du själv? Heter du Snilleblixten? För du ÄR tamejtusan ingen snilleblixt precis. Är det verkligen du på bilden däruppe? Har det någon betydelse?Det är lågt och det är billigt. Men jag kan fortsätta skriva under namnet Anton, eller förresten, jag kan kalla mig något helt annat. Och det kan ju alla andra också. Du lär inte råda brist på folk som säger emot dig i alla fall.

Gilla

Du är faktiskt patetisk, Snilleblixten. Inte nog med att du tvingar mig att kalla mig för något annat än vad jag själv vill, nu vill du lägga andras inlägg på mitt ok dessutom. Inte fan kan jag vara ansvarig för vilka som följer dig och hur noga de kollar din blogg. Vilken jävla anti-fråga. Jag håller koll på dig och mycket annat, ja, med hjälp av RSS-läsare. Jag är aktiv ganska stor del av dygnet. Så stäm mig. Men varför du lägger sån energi på att stoppa in fler och fler under samma namn överfgår mitt förstånd; på vilket sätt är det viktigare än själva sakfrågorna? Tror du jag verkligen heter Myran förresten? Är du säker på att Anton heter Anton, Irene heter Irene, på att Alimantado och dewoo heter Alimantado och dewoo…Och du själv? Heter du Snilleblixten? För du ÄR tamejtusan ingen snilleblixt precis. Är det verkligen du på bilden däruppe? Har det någon betydelse?Det är lågt och det är billigt. Men jag kan fortsätta skriva under namnet Anton, eller förresten, jag kan kalla mig något helt annat. Och det kan ju alla andra också. Du lär inte råda brist på folk som säger emot dig i alla fall.

Gilla

Vad är oddsen för att så många mänskor skulle hänga på den här plojbloggen över huvud taget, undrar jag. Självklart är de flesta olika pseudonymer för ett mycket litet fåtal.

Gilla

Cobie, ehrm Anton, hur länge tänker du fortsätta yngla av dig? 🙂

Gilla

Sedär…när argumenten tryter, så återstår bara argumentum ad hominem…

Gilla

Sedär…när argumenten tryter, så återstår bara argumentum ad hominem…

Gilla

Vem är jag då snilleblixten?Jag vill också förknippas med någon annan

Gilla

Vem är jag då snilleblixten?Jag vill också förknippas med någon annan

Gilla

MuschenDu kan få vara Jag!

Gilla

Nej! Muschen är min! 😀

Gilla

Nej! Muschen är min! 😀

Gilla

Muschen är min och hör sen!

Gilla

Muschen är min och hör sen!

Gilla

Ok, CathyS, du kan få Muschen för du är AWESOME!Jag funderar själv på att bli en Anton. Jag har hittat ett annat ställe att diskutera det (och Snilleblixten) på, hi-hi, hi-hi.

Gilla

Anton får bli samlingsnamn för alla oss här. Vi är Antonarna som tillsammans lyser upp okunskapets mörker!. Antonar i alla länder förenen eder!

Gilla

Anton får bli samlingsnamn för alla oss här. Vi är Antonarna som tillsammans lyser upp okunskapets mörker!. Antonar i alla länder förenen eder!

Gilla

CathyS, Awesomeface, Björn, Anton, Sanna, J.H? Vem är vem och vem är jag? Förvirrande.Alla är Anton.

Gilla

Inte jag! Jag är Faye och det har jag bildbevis på! 😀

Gilla

Inte jag! Jag är Faye och det har jag bildbevis på! 😀

Gilla

Är jag Snilleblixten…eller?

Gilla

Är jag Snilleblixten…eller?

Gilla

:O Muschen är Snillet! Men jag är ju Muschen!

Gilla

:O Muschen är Snillet! Men jag är ju Muschen!

Gilla

Cathy är Snillet! Nu är det uppdagat! Sanningens stund är inne!

Gilla

Cathy är Snillet! Nu är det uppdagat! Sanningens stund är inne!

Gilla

Bildbevis schmildbevis, Faye. Sånt där fejkar man ju lätt. Men säg att du har en grönlila själsaura eller nåt så tror Snillet på dej. / En Anton (gissa vilken!)

Gilla

Bildbevis schmildbevis, Faye. Sånt där fejkar man ju lätt. Men säg att du har en grönlila själsaura eller nåt så tror Snillet på dej. / En Anton (gissa vilken!)

Gilla

Eller är hon? Eller är jag CathyS? Eller är Snilleblixten Anton och CathyS? Vem är isf Muschen? Och finns en Faye? Eller är det också Snillet som leker?Ingen vet./En annan Anton

Gilla

Eller är hon? Eller är jag CathyS? Eller är Snilleblixten Anton och CathyS? Vem är isf Muschen? Och finns en Faye? Eller är det också Snillet som leker?Ingen vet./En annan Anton

Gilla

Anton: (till båda två antar jag.. 😉 Jag har faktiskt visst bildbevis på att jag är Faye, finns t.om i bloggen! :p Så johodå SÅ mycket vet vi alla fall!Min aura ÄR faktiskt grönlila. 😉 Vissa saker råkar underligt nog jag och Snillet ha gemensamt i tro även om de sannerligen inte är många och även i dom finns det skillnader.

Gilla

Faye, du tror väl inte att jag GISSADE färgen på din aura? Bara ytterligare en sak som jag gör bättre än Snuttefilten. :D/ Irene. Ellerjagmenar Alimanteeeeeeh, J.H, nej förresten dewoCOBIE, eller SnillebllllMyranCathyLiteUddd…hmmmmm. Anton AB-321.

Gilla

Faye, du tror väl inte att jag GISSADE färgen på din aura? Bara ytterligare en sak som jag gör bättre än Snuttefilten. :D/ Irene. Ellerjagmenar Alimanteeeeeeh, J.H, nej förresten dewoCOBIE, eller SnillebllllMyranCathyLiteUddd…hmmmmm. Anton AB-321.

Gilla

Anton: Nej givetvis så syns den rakt igenom datorn, jag är ju en synnerligen färgstark karaktär när jag känner för det.*flinar*AB-321? Har du gått och döpt en planet efter dig nu också? :p

Gilla

Anton: Nej givetvis så syns den rakt igenom datorn, jag är ju en synnerligen färgstark karaktär när jag känner för det.*flinar*AB-321? Har du gått och döpt en planet efter dig nu också? :p

Gilla

Hubble teleskopet är inte i rymden, utan i yttersta atmosfär där det finns luft,precis inom gränsen för hur långt upp vi kan färdas. Ju högre upp vi kommer desto större blir motståndet. Jordens tyngdkraft gör ett tidshål i rymden där inget kan färdas utEtt svart hål är ett enormt sådant hål, som folk i allmänhet godtaroch jorden har ett litet sådant hål, men ändå så stor så den drar till sig månenMan kan därför inte ta en raket och åka rakt ut i rymden. Då har man inget bränsle kvar till återresa.

Gilla

Hubble teleskopet är inte i rymden, utan i yttersta atmosfär där det finns luft,precis inom gränsen för hur långt upp vi kan färdas. Ju högre upp vi kommer desto större blir motståndet. Jordens tyngdkraft gör ett tidshål i rymden där inget kan färdas utEtt svart hål är ett enormt sådant hål, som folk i allmänhet godtaroch jorden har ett litet sådant hål, men ändå så stor så den drar till sig månenMan kan därför inte ta en raket och åka rakt ut i rymden. Då har man inget bränsle kvar till återresa.

Gilla

Doktor Kosmos,det var värst! Det där var allt helt ny vetenskap för vetenskapen att ta ställning till! 😀

Gilla

Doktor Kosmos,det var värst! Det där var allt helt ny vetenskap för vetenskapen att ta ställning till! 😀

Gilla

Jag vill vara Doktor Kosmos därför att han är så smart!!!!!!Och så vill jag vara Anton ……… fast Alimantado vill jag inte vara, han är bara sur!Jo, og så vill jag vara Stollen ….. men bara för en dag!Nej, vad jag undrar över i dag är varför du som påstår att du har så mycket att hålla koll på på i olika trådar och forum på nätet orkar att lägga tid på att ställa frågan om NASA skickat sonder till Mars eller om dom bara bluffar – igen!!!!!!?????Vem i hela friden bryr sig och varför skulle någon lägga krut på att bluffa om detta?Vad är din drivkraft – du kanske har någon sorts MS böjelse och älskar stryk av alla som idiotförklarar dig? Det finns väl inte någon person med alla hästar på stallet som orkar konspirera kring detta? Är detta viktigt i din värld?

Gilla

”Vad är din drivkraft – du kanske har någon sorts MS böjelse och älskar stryk av alla som idiotförklarar dig?”Du saknar inte humor i alla fall… 🙂

Gilla

Jag vill vara Doktor Kosmos därför att han är så smart!!!!!!Och så vill jag vara Anton ……… fast Alimantado vill jag inte vara, han är bara sur!Jo, og så vill jag vara Stollen ….. men bara för en dag!Nej, vad jag undrar över i dag är varför du som påstår att du har så mycket att hålla koll på på i olika trådar och forum på nätet orkar att lägga tid på att ställa frågan om NASA skickat sonder till Mars eller om dom bara bluffar – igen!!!!!!?????Vem i hela friden bryr sig och varför skulle någon lägga krut på att bluffa om detta?Vad är din drivkraft – du kanske har någon sorts MS böjelse och älskar stryk av alla som idiotförklarar dig? Det finns väl inte någon person med alla hästar på stallet som orkar konspirera kring detta? Är detta viktigt i din värld?

Gilla

”Vad är din drivkraft – du kanske har någon sorts MS böjelse och älskar stryk av alla som idiotförklarar dig?”Du saknar inte humor i alla fall… 🙂

Gilla

Alla har sin tro o sinna egna åsikter som tur är ,tänk om alla mäniskor va lika va trist allting skulle bli tror det kallas månfald.Tnk om alla skulle gilla dsorts musik en favorit film.Favorit färg osv.Nej det är bra med ytradefrihet,tack o lov har vi det i sverige ÄN..Herren vare med dig(jag är inte religös förutom när jag behöver det).Ta hand om varandra istllet ¨*lite udda*

Gilla

Tack, kan bara hålla med dig!

Gilla

Alla har sin tro o sinna egna åsikter som tur är ,tänk om alla mäniskor va lika va trist allting skulle bli tror det kallas månfald.Tnk om alla skulle gilla dsorts musik en favorit film.Favorit färg osv.Nej det är bra med ytradefrihet,tack o lov har vi det i sverige ÄN..Herren vare med dig(jag är inte religös förutom när jag behöver det).Ta hand om varandra istllet ¨*lite udda*

Gilla

Tack, kan bara hålla med dig!

Gilla

Anton Hallå, om du knyter fast en sten i ett snöre och snurrar. Och låtsats att jorden är stenenJu längre in på snöret du är, desto lättare kan du röra dig frittLängst ut på snöret dras du med rotationen och behöver extremt mycket kraft för att dra dig loss

Gilla

Anton Hallå, om du knyter fast en sten i ett snöre och snurrar. Och låtsats att jorden är stenenJu längre in på snöret du är, desto lättare kan du röra dig frittLängst ut på snöret dras du med rotationen och behöver extremt mycket kraft för att dra dig loss

Gilla

Doktor Kosmos, spontant skulle jag säga att det är svårare att hålla sig KVAR vid stenen, pga centrifugalkraften (eller är det centripetal-? Jag minns inte), fast jag kan inte se hur liknelsen kan appliceras på jordens gravitation. Det är en fullständigt annan sak.

Gilla

Doktor Kosmos, spontant skulle jag säga att det är svårare att hålla sig KVAR vid stenen, pga centrifugalkraften (eller är det centripetal-? Jag minns inte), fast jag kan inte se hur liknelsen kan appliceras på jordens gravitation. Det är en fullständigt annan sak.

Gilla

Doktor kosmos….lite fakta till digHubbleteleskopet är ett rymdteleskop som NASA och ESA sände upp i rymden 1990. Teleskopet är uppkallat efter den amerikanske astronomen Edwin Hubble. Hubble-teleskopet går i en omloppsbana cirka 600 km ovanför jorden, utanför dess atmosfär, och kan därför ta skarpare bilder än vad som är möjligt från ett markbaserat teleskop. Det är därmed ett av de viktigaste astronomiska instrumenten och har bidragit till en mängd ny kunskap inom detta område.

Gilla

Doktor kosmos….lite fakta till digHubbleteleskopet är ett rymdteleskop som NASA och ESA sände upp i rymden 1990. Teleskopet är uppkallat efter den amerikanske astronomen Edwin Hubble. Hubble-teleskopet går i en omloppsbana cirka 600 km ovanför jorden, utanför dess atmosfär, och kan därför ta skarpare bilder än vad som är möjligt från ett markbaserat teleskop. Det är därmed ett av de viktigaste astronomiska instrumenten och har bidragit till en mängd ny kunskap inom detta område.

Gilla

Men hur menar du egentligen, Doktor Kosmos – är det alltså så att det är svårt att komma loss – så man bränner allt bränsle, som du skriver – elller är det faktiskt omöjligt, som du också skriver (”ett tidshål i rymden där inget kan färdas ut”)? I så fall är det alltså nåt lurt med ALLT som skickats särskilt långt (Pioneer, Voyager, Cassini, osv, osv)… vilket är ett absurt påstående i sig!Men över huvud taget undrar jag var du fått din fysikundervisning, för fysiken du beskriver är okänd och ny för… tja, alla, skulle jag tro! Och jag är gift med en fysiker!

Gilla

Men hur menar du egentligen, Doktor Kosmos – är det alltså så att det är svårt att komma loss – så man bränner allt bränsle, som du skriver – elller är det faktiskt omöjligt, som du också skriver (”ett tidshål i rymden där inget kan färdas ut”)? I så fall är det alltså nåt lurt med ALLT som skickats särskilt långt (Pioneer, Voyager, Cassini, osv, osv)… vilket är ett absurt påstående i sig!Men över huvud taget undrar jag var du fått din fysikundervisning, för fysiken du beskriver är okänd och ny för… tja, alla, skulle jag tro! Och jag är gift med en fysiker!

Gilla

Phoenix sköts upp den 4 augusti 2007 under uppskjutningsfönstret mellan den 3 augusti och den 24 augusti med en Delta II 7925-raket från platta 17-A på Cape Canaveral Air Force Station. Tre satelliter i omloppsbana runt Mars arrangerades för att bevaka landningen, och informationen som samlades in planeras kunna användas för framtida designer av landare.Roboten har med sig instrument för att kunna leta efter mikrobiologiskt liv och vatten på Mars. Phoenix landade i de vattenisrika områdena kring Mars nordpol för att gräva i den arktiska terrängen med sin robotarm.

Gilla

Phoenix sköts upp den 4 augusti 2007 under uppskjutningsfönstret mellan den 3 augusti och den 24 augusti med en Delta II 7925-raket från platta 17-A på Cape Canaveral Air Force Station. Tre satelliter i omloppsbana runt Mars arrangerades för att bevaka landningen, och informationen som samlades in planeras kunna användas för framtida designer av landare.Roboten har med sig instrument för att kunna leta efter mikrobiologiskt liv och vatten på Mars. Phoenix landade i de vattenisrika områdena kring Mars nordpol för att gräva i den arktiska terrängen med sin robotarm.

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


  • Snilleblixten: Han vart Kung redan dagen då hans mor dog!
  • Snilleblundern: Och så var kung Charles krönt till konung den 6:e maj 2023. Kan du vänligen sluta försöka spå i framtiden genom stjärnorna? Jag tror mer
  • Tanya Atkins: This is a grreat post thanks

Kategorier

%d bloggare gillar detta: