Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

MYCKET OMSKAKANDE TYSK 9/11-DOKUMENTÄR! I Tyskland misstror hela 90% den officiella versionen…

Posted on: 18 februari, 2011


TYSKARNA MISSTROR DEN AMERIKANSKA REGERINGEN !!!

VAR 9/11-ATTACKEN EN AMERIKANSK KONSPIRATION ???

En opinionsundersökning publicerad i januari i den tyska tidskriften Welt der Wunder visade att 89,5 % av de tillfrågade känner tvivel kring den officiella versionen av 9/11-attackerna:

http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=1040
http://www.911komplott.de/index.php?option=com_content&task=view&id=424

Är tyskarna ett mera vaket folk än vi svenskar?  Cool

TYSK DOKUMENTÄR om 9/11-attacken: (textat på engelska)

http://video.google.de/videoplay?docid=-3505712702687232327&q=9+11+Aktenzeichen

BONUS-DOKUMENTÄR om 9/11:

http://www.youtube.com/watch?v=rMfHxoM07YM

Hur bortförklarar man detta?

http://www.youtube.com/watch?v=8n-nT-luFIw

TILL DISKUSSION:

Har vi blivit totalt grundlurade vad gäller 9/11-attackerna, eller bor det bara foliehattar i Tyskland?

Det har gått 10 år snart, kommer sanningen någonsin att bejakas?

VIDEO – DEN OMSKAKANDE TYSKA DOKUMENTÄREN !!!

http://video.google.de/googleplayer.swf?docid=-3505712702687232327&hl=sv&fs=true

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens* boning (Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst)….Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt
 

Annons

65 svar till "MYCKET OMSKAKANDE TYSK 9/11-DOKUMENTÄR! I Tyskland misstror hela 90% den officiella versionen…"

Du drar dig inte för något för att få synas..?Det vore bättre att du svarade alla de kommentarer som du fått, men så fort du inte kan argumentera så struntar du i det helt, eller tar den fega vägen: hävdar att det är nån gud..

Gilla

Jag har ett 100-tal trådar som jag måste hålla koll på, ge mig länken till tråden som du närmast tänker på…

Gilla

Jag tänkte på dina senaste inlägg, häften av dem har du inte svarat..

Gilla

Ibland kan det ta 1-2 dagar innan svar kommer på kommentarer i de senaste trådarna, då jag även har ett 10-tal andra forum och bloggar att hålla koll på…Jag ber så mycket om ursäkt!

Gilla

Sluta göra inlägg då, det är lite som en hantverkare som ursäktar att han inte hinner klart för att han har så många projekt igång samtidigt. Hade man jobbat som dig i mitt yrke hade man fått sparken.

Gilla

90% tror inte att regeringen talar 100% sanning ja, det är lite skillnad.För övrigt är det allmänt känt att tyskar gillar konspirationer och ogillar USA.några exempel jag hittade lite snabbt:40% tror att det finns en hemlig regering som styrs av kriminella.50% tror att dom övervakas konstant, även i sina hem.74% tror att kennedymordet var en konspiration80% tror att CIA har spioner i Tyskland.Många Hare Krishna i Tyskland kanske?

Gilla

Jag är glad att jag inte lever i ett universum där sanningen bestäms av majoriteten.

Gilla

Jag med, för då skulle ju Big Bluff och emolutionen vara sann, åtminstone i Sverige… 🙂

Gilla

Jaja, det blir nog bra de där ska du se.Du har säkert löst det också, finns det någonting du inte har löst?Det är ändå ingen idé att disskutera saker med dig längre då du inte kan se saken från andras perspektiv och är helt låst. Jag la enbart fram mer fakta om att tyskar är paranoida och inget annat, sen får var och en bilda sig en uppfattning, och jag tror inte att det finns någon som håller med dig om nånting.Du har ännu inte svarat på frågan varför Smithsonian Institution undanhåller ben från jättar, jag väntar med spänning, har väntat i 4 dagar nu sen jag ställde frågan för första gången.

Gilla

Jag har förresten bevis på att det var Satan som låg bakom attacken:http://www.youtube.com/watch?v=-kBIbz-jXrMVad säger du nu, när jag lagt fram ett sånt krossande bevis som detta?Det går inte att förneka. Youtube har alltid rätt.

Gilla

Du har din Gudagivna fria vilja att få tro på precis det du vill!Jag kan inte ta ifrån dig din fria vilja!

Gilla

Jag tänker inte läsa blogginlägg efter blogginlägg för att få reda på en enkel fråga, men jag får försöka ställa den en femte gång eller är det sex gånger jag har frågat nu?Varför undanhåller Smithsonian Institution att vi härstammar från jättar?

Gilla

Jo, för att då skulle ju människan inte längre tro på den ateistiska evolutionssagan…

Gilla

Förresten, jag tror inte att det var Satan, jag vet, jag kom ju med bevis i form av en youtubefilm, det borde väl räcka för dig att inse hur rätt jag har?

Gilla

Även Youtube kan ha fel ibland…

Gilla

>>Även Youtube kan ha fel ibland…Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha! No shit Sherlock!

Gilla

Det var inget svar Snilleblixt, jag vill veta grunden varför dom inte vill att vi ska tro på evolutionen. Vad tjänar dom på att undanhålla sån information som att vi kommer från jättar?

Gilla

Ateistisk agenda att få människor att bli Gudlösa…

Gilla

Men vad skulle Smithsonian vinna på att utföra någon ateistisk agenda med mål att göra människor gudlösa ? Det måste ju kosta miljoner för dom. Miljarder förmodligen. Så vad har dom för motivation ?

Gilla

Motivationen är att glömma Gud och sätta sig själv i centrum!Genom att påstå att Gud inte finns och att Människan är skapelsens krona, så kan man lätt dupera sig själv, falla i illusion, att man själv är tillvarons centrum, härskaren och njutaren, att allting snurrar runt en själv…

Gilla

Exakt, varför skulle man vilja få människor gudlösa om gud fanns?Låter lite som nån ”badguy” i någon barnfilm, vara ond bara för att, lite långsökt.

Gilla

Vär Hilset, Venner som Vandrer i Gledens Lys!Spesielt til Deg, Min Kjäre Sjelebroder Snilleblixten! Jeg har Ikke kunnet Bidra med Åndelig Veiledning, og Gudommelige innspill på denne Velsignede http://-side.Mitt fravär beror på at Mörkets Makter hadde plantet ett Infanteri av Digitalus Impestumuschöe, såkalt Digitalt virus.Nå, Takket väre Herren, Skaperen, har jeg blitt Beriket med en Slik Laptop, som gjör at Jeg igjen kan Dele min Vitenskap og Åndelige tro med Dere som ikke enda har funnet Lysets Vei.Det gleder meg Overmåte å Igjen Kunne Väre Tilbake i Ditt Närvär og Utveksle Åndelig tro med Hverandre!Selv når det er Som Mörkest, Eksisterer Det Fortsatt Lys om Man bare tror på Det!SjömannsprestSverker Melkior

Gilla

Välkommen tillbaka kära älskade Sverker Melkior!Må Herren vara med dig, i ljus som i mörker!

Gilla

Varför vill dom att man ska glömma gud om han nu finns?

Gilla

Den här materiella världen är det utmärkta stället att befinna sig på om man vill glömma Gud, att själv leka Härskare och Njutare!Även om man som ateist vet att Gud finns, så förnekar man Honom och Hans överhöghet, och satsar på att skapa sina egna Kungariken, utan Gud, skapa Paradis utan Gud, som demoniska ateister gör i de underjordiska rikena, i artificiella Gudlösa Paradis…Demoniska ateister älskar allt som är artificiellt och syndfullt, Gudlöst, liv som de fritt kan skapa sig i de underjordiska rikena, i skapelsens mörkaste världar…

Gilla

Du har ganska nyligen uttryckt viss försiktig respekt för ateister som verkar för sina medmänniskors väl. Dessa ”demoniska ateister” som du nu nämner, är det någon särskild typ av ateister, eller har du fallit tillbaka i din gamla intoleranta anti-ateistpropaganda och menar att alla ateister per definition är demoniska?Det kan ju vara bra att veta, inför fortsatt diskussion.

Gilla

Demoniska ateister är ateister som öppet bekämpar Gud och Gudsmedvetande. De flesta på jorden är vare sig demoniska ateister eller gudomliga teister, utan befinner sig i det breda mittenskiktet, och de påverkas lätt av de strömningar, ledare och medier som styr landet ifråga…

Gilla

Du har ganska nyligen uttryckt viss försiktig respekt för ateister som verkar för sina medmänniskors väl. Dessa ”demoniska ateister” som du nu nämner, är det någon särskild typ av ateister, eller har du fallit tillbaka i din gamla intoleranta anti-ateistpropaganda och menar att alla ateister per definition är demoniska?Det kan ju vara bra att veta, inför fortsatt diskussion.

Gilla

>Den här materiella världen är det utmärkta stället att befinna sig på om man vill glömma Gud, att själv leka Härskare och Njutare!Men det kan man ju göra lika bra i alla fall. Om vi nu för diskussionens skull antar att arbetarna på Smithsonian har detta som mål så måste dom ju själva veta sanningen om jättebenen och om den falska evolutionsteorin. Att begrava bevisen ändrar ju inget för dom, de vet hur det ligger till vare sig dom följer agendan eller inte. Att lura andra till att vända sig från Gud gör inte att de får varken mer makt eller mer njutning, och det gör definitivt inte att de får mer pengar. Dessutom, varför gömma benen alls. En evolutions teori som innebär att människan kommer från jättar är minst lika ateistisk som en där vi kommer från apor, och skulle innebära enormt mindre arbete då man slipper gräva upp jättebenen i hemlighet och byta ut dom mot fabricerade apliknande ben på alla tusentals fyndplatser.Hur man än vänder det så är det svårt att få det att gå ihop. Och det krävs en enorm motivation för att kunna hålla ihop en konspiration som innefattar nästan alla biologer, arkeologer, museiearbetare och geologer i världen utan att någon läcker hemligheten där dom inte borde.

Gilla

>Den här materiella världen är det utmärkta stället att befinna sig på om man vill glömma Gud, att själv leka Härskare och Njutare!Men det kan man ju göra lika bra i alla fall. Om vi nu för diskussionens skull antar att arbetarna på Smithsonian har detta som mål så måste dom ju själva veta sanningen om jättebenen och om den falska evolutionsteorin. Att begrava bevisen ändrar ju inget för dom, de vet hur det ligger till vare sig dom följer agendan eller inte. Att lura andra till att vända sig från Gud gör inte att de får varken mer makt eller mer njutning, och det gör definitivt inte att de får mer pengar. Dessutom, varför gömma benen alls. En evolutions teori som innebär att människan kommer från jättar är minst lika ateistisk som en där vi kommer från apor, och skulle innebära enormt mindre arbete då man slipper gräva upp jättebenen i hemlighet och byta ut dom mot fabricerade apliknande ben på alla tusentals fyndplatser.Hur man än vänder det så är det svårt att få det att gå ihop. Och det krävs en enorm motivation för att kunna hålla ihop en konspiration som innefattar nästan alla biologer, arkeologer, museiearbetare och geologer i världen utan att någon läcker hemligheten där dom inte borde.

Gilla

Man kan inte jämföra tyskar med svenskar .Svenskar sover inte dom är nyttiga idioter som går i sömnen.Mer medvetslösa än sovandes.

Gilla

Varför vill dom att man ska glömma gud om han nu finns?

Gilla

Det är lättare att synda utan att få dåligt samvete av det, om man inte är medveten om att Gud finns i ens hjärta (den Helige Anden) och bevittnar precis allt vad man gör…

Gilla

Varför vill dom att man ska glömma gud om han nu finns?

Gilla

Det är lättare att synda utan att få dåligt samvete av det, om man inte är medveten om att Gud finns i ens hjärta (den Helige Anden) och bevittnar precis allt vad man gör…

Gilla

Vad tjänar dom på det?Om du inte vet svaret så säg det bara, börjar bli jobbigt nu.

Gilla

Som sagt, det är lättare att synda utan att få dåligt samvete av det, om man inte är medveten om att Gud finns i ens hjärta (den Helige Anden) och bevittnar precis allt vad man gör… 🙂

Gilla

Vad tjänar dom på det?Om du inte vet svaret så säg det bara, börjar bli jobbigt nu.

Gilla

Som sagt, det är lättare att synda utan att få dåligt samvete av det, om man inte är medveten om att Gud finns i ens hjärta (den Helige Anden) och bevittnar precis allt vad man gör… 🙂

Gilla

”Demoniska ateister är ateister som öppet bekämpar Gud och Gudsmedvetande”Menar du att de bekämpar Gud fast de ”vet” att Gud finns?Det måste ju vara ett försvinnande fåtal i så fall.

Gilla

”Demoniska ateister är ateister som öppet bekämpar Gud och Gudsmedvetande”Menar du att de bekämpar Gud fast de ”vet” att Gud finns?Det måste ju vara ett försvinnande fåtal i så fall.

Gilla

Så de du säger är att dom vet att gud finns, men dom vill inte att vi ska veta för att då får vi dåligt samvete för våra synder, men DOM vet om att han finns och får dåligt samvete. De du säger är att Smithsonian Intitute är väldigt vänliga och vill att vi ska leva utan dåligt samvete.Men det förklarar ju ändå inte varför dom gömmer ben, det vore väl enklare att bara komma på någon anledning till varför det finns ben än att gömma dom. Jag hade då sagt nånting i stil med att jättarna levde med dinosaurernamen dog ut eller något sånt.

Gilla

Så de du säger är att dom vet att gud finns, men dom vill inte att vi ska veta för att då får vi dåligt samvete för våra synder, men DOM vet om att han finns och får dåligt samvete. De du säger är att Smithsonian Intitute är väldigt vänliga och vill att vi ska leva utan dåligt samvete.Men det förklarar ju ändå inte varför dom gömmer ben, det vore väl enklare att bara komma på någon anledning till varför det finns ben än att gömma dom. Jag hade då sagt nånting i stil med att jättarna levde med dinosaurernamen dog ut eller något sånt.

Gilla

Framgår det i nån av dina länkar, att United 93 fortfarande befann sig i luften, efter det att de påstods ha kraschat? Detta enligt radarn.(Ids inte kolla alla dina länkar….)Det här med kraschade plan som inte kraschar råkar bara vara en detalj som jag funderar över …

Gilla

Framgår det i nån av dina länkar, att United 93 fortfarande befann sig i luften, efter det att de påstods ha kraschat? Detta enligt radarn.(Ids inte kolla alla dina länkar….)Det här med kraschade plan som inte kraschar råkar bara vara en detalj som jag funderar över …

Gilla

Satan låg bakom attacken…här är beviset….lite tydligare än på mushens bevis.http://www.youtube.com/watch?v=5zTt8jnEIaM&feature=related

Gilla

Satan låg bakom attacken…här är beviset….lite tydligare än på mushens bevis.http://www.youtube.com/watch?v=5zTt8jnEIaM&feature=related

Gilla

Enligt den kristna traditionen anses numera Lucifer ha varit den ängel som stod Gud närmast, vilket då skulle förklara hans namn som ljusbringare då han skulle ha varit den starkast lysande stjärnan på Guds himmel.Denna tolkning är dock ett tillägg som enligt Bibeln slutar riktigt illa. Ordspråksboken 30:5-6. ”Lägg inte något till hans ord, på det att han inte må beslå dig med lögn.” Uppenbarelsebokens författare Johannes avslutar med orden: ”Om någon lägger något till dessa ord… Om någon tar bort något …” och hotar med ”de plågor som det är skrivet om i denna bok” resp. … att ”skall Gud ta ifrån honom hans del i Livets bok, och från den heliga staden, och från de ting som är skrivna i denna bok”Lucifer ansåg sig bara lyda under Gud, men när Gud skapade människan och krävde att alla änglar ska lyda under dem, vägrade Lucifer och gjorde uppror. Han blev besegrad av ängeln Mikael och kastades ner tillsammans med en tredjedel av himlens skaror, som följt honom.Och det blev en strid i himlen: Mikael och hans änglar gav sig i strid med draken. Och draken och hans änglar stred, men han övermannades och det fanns inte mer någon plats för dem i himlen.Detta har blivit den vedertagna bilden av Satan i stora delar av den kristna välden. Däremot betonar kyrkofäderna att namnet Lucifer inte är det rätta namnet på djävulen, utan att det mer beskriver det tillstånd från vilket han fallit ifrån. Djävulen har inget egentligt namn i Bibeln utan beskrivs mer i termer som anklagare och motståndare

Gilla

Enligt den kristna traditionen anses numera Lucifer ha varit den ängel som stod Gud närmast, vilket då skulle förklara hans namn som ljusbringare då han skulle ha varit den starkast lysande stjärnan på Guds himmel.Denna tolkning är dock ett tillägg som enligt Bibeln slutar riktigt illa. Ordspråksboken 30:5-6. ”Lägg inte något till hans ord, på det att han inte må beslå dig med lögn.” Uppenbarelsebokens författare Johannes avslutar med orden: ”Om någon lägger något till dessa ord… Om någon tar bort något …” och hotar med ”de plågor som det är skrivet om i denna bok” resp. … att ”skall Gud ta ifrån honom hans del i Livets bok, och från den heliga staden, och från de ting som är skrivna i denna bok”Lucifer ansåg sig bara lyda under Gud, men när Gud skapade människan och krävde att alla änglar ska lyda under dem, vägrade Lucifer och gjorde uppror. Han blev besegrad av ängeln Mikael och kastades ner tillsammans med en tredjedel av himlens skaror, som följt honom.Och det blev en strid i himlen: Mikael och hans änglar gav sig i strid med draken. Och draken och hans änglar stred, men han övermannades och det fanns inte mer någon plats för dem i himlen.Detta har blivit den vedertagna bilden av Satan i stora delar av den kristna välden. Däremot betonar kyrkofäderna att namnet Lucifer inte är det rätta namnet på djävulen, utan att det mer beskriver det tillstånd från vilket han fallit ifrån. Djävulen har inget egentligt namn i Bibeln utan beskrivs mer i termer som anklagare och motståndare

Gilla

LUCIFER’S BIBLE STUDIES 1,2 &3http://il.youtube.com/watch?v=RFlxFmERK-c&feature=relatedhttp://il.youtube.com/watch?v=5ta3EyVQAJs&feature=relatedhttp://il.youtube.com/watch?v=4N62rSg2a7c&feature=relatedThe Anti-Christ Revealed! The Beast Exposed! http://il.youtube.com/watch?v=UAKcai5s7m8&feature=relatedIs OBAMA the ANTICHRIST? – 12 of 19 characteristics are met! YOU MUST SEE THIS! http://il.youtube.com/watch?v=KqgvAvjOB6E&feature=related

Gilla

LUCIFER’S BIBLE STUDIES 1,2 &3http://il.youtube.com/watch?v=RFlxFmERK-c&feature=relatedhttp://il.youtube.com/watch?v=5ta3EyVQAJs&feature=relatedhttp://il.youtube.com/watch?v=4N62rSg2a7c&feature=relatedThe Anti-Christ Revealed! The Beast Exposed! http://il.youtube.com/watch?v=UAKcai5s7m8&feature=relatedIs OBAMA the ANTICHRIST? – 12 of 19 characteristics are met! YOU MUST SEE THIS! http://il.youtube.com/watch?v=KqgvAvjOB6E&feature=related

Gilla

Josen,Vilken religiös grupp tillhör du?

Gilla

Josen,Vilken religiös grupp tillhör du?

Gilla

Ateisterna…..eller var det Lucfierismen

Gilla

Ateisterna…..eller var det Lucfierismen

Gilla

Luciferismen är ju ICKE-ateistisk. Så, vilket var det nu?(Genomgått hjärntransplantation…?) 😉

Gilla

Luciferismen är ju ICKE-ateistisk. Så, vilket var det nu?(Genomgått hjärntransplantation…?) 😉

Gilla

Javisst det är därför jag inte vet vilken röst jag skall lyssna på….

Gilla

Javisst det är därför jag inte vet vilken röst jag skall lyssna på….

Gilla

Har du varit inne på denna länke Snillet…http://whatsupsthlm.se/pezster/snilleblixten-en-idiot-far-luft/2599/Tyckte den var lite taskig men alla har vi rätt till vårat eget tycke.

Gilla

Har du varit inne på denna länke Snillet…http://whatsupsthlm.se/pezster/snilleblixten-en-idiot-far-luft/2599/Tyckte den var lite taskig men alla har vi rätt till vårat eget tycke.

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: