Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

FLASHBACK MODERATOR GASON (Chemtrail-förnekare) TROLLAR MED MULTIPLA KONTON PÅ KONSPIRATION

Posted on: 8 december, 2017


 

FLASHBACK-LEDNINGEN HÅLLER REGELBRYTANDE MODS OM RYGGEN

”GASON” TROLLAR OCH STRYPER YTTRANDEFRIHETEN PÅ KONSPIRATION

 

Jag har sedan år 2007 på Flashback gått under användarnamnet ”Död o återfödd”, och ända sedan år 2012 då jag började propagera för att jorden faktiskt befinner sig i centrum av universum och att vi nästan på daglig basis besprutas med chemtrails, så har de yttrandefrihetsbekämpande moderatorerna på Flashback-Konspirationer stängt av mig från forumet gång efter gång, ½ år i taget.

 

Nu har moderatorn Gason återigen självsvåldigt och diktatoriskt stängt av mig på ½ år (gjordes tidigare av hans yttrandefrihetsbekämpande företrädare KimNeilJung), straffat mig för att jag postade starka inlägg som bevisar att chemtrailandet är en realitet, inlägg som inte bryter mot några som helst regler. Gason gillar uppenbarligen inte att folk uppmärksammar och ger bevis för det vansinniga chemtrailandet, klimatets och jordens stora ödesfråga. Istället förnekar och förlöjligar han och hans desinformationskumpaner allt som avslöjar NATO:s chemtrailande, som sattes i system kring 1997.

 

Regel 1.07 – Alternativa konton

Regeln förbjuder missbruk av alternativa konton, att samma användare postar inlägg med flera olika konton – vilka stöder varandras åsikter – och på så sätt ger användaren ett övertag i en diskussion. Detta har moderatorn Gason på Flashback-Konspiration satt i system. Flera medlemmar har fört detta på tal, att Gason trollar med multipla konton. De som misstänks vara Gason är följande, och deras inlägg kommer väldigt ofta i misstänkt nära anslutning till varann, och alltid med samma rabiata patologiska förnekande av framför allt chemtrails. Gason varnar och raderar inlägg endast från medlemmar som ger bevis för chemtrails, som länkar till chemtrails-videor etc, medan han aldrig varnar följande verklighetsförnekare, tillika desinformationsagenter, som högst sannolikt är Gasons alternativa konton som han ständigt trollar med för att få övertag i diskussioner och spamma sönder trådar:

Madtop

Jonas1968

Pewana

Putteo

ConnyKlasson

RostigHink

Kjellkritisk

Jazzil

Trolltestet – inte Gason som jag tidigare misstänkte, ber om ursäkt

 

1.06. Användarnas anonymitet

Denna regel finns nog främst för att man inte ska kunna sätta dit de regelbrytande modsen som trollar med en massa trollkonton, för så fort man på minsta sätt försöker uppmärksamma läsarna på att moderatorn Gason trollar (tidigare var det KimNeilJung, men kritiken mot honom blev så stark till slut så att han vad det verkar fick avgå som moderator), så åker man dit på varning mot 1.06 och stängs av från forumet…

 

Gason har nu sett till att jag är avstängd från Flashback fram till 7 juni 2018 – Avstängd i 4 av de senaste 5 åren!

Chemtrails är tydligen ett ämne som absolut inte får diskuteras fritt och öppet på Flashback…

 

 

Att det är censur och åsiktskontroll som råder på Flashback (inte någon riktig yttrandefrihet som det hävdas), råder det inget tvivel om. Här får vi mer bevis för det, då folk blir avstängda godtyckligt, medan Flashbacks moderatorer själva ostraffat missbrukar regeln om alternativa konton:

http://intre.se/ifolkets/?p=5125

 

EXEMPEL PÅ FAKTA (Chemtrails) SOM FLASHBACKS MODS AKTIVT FÖRNEKAR OCH CENSURERAR:

 

 

 

 

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst – Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt, aka Död o återfödd

.

Annons

15 svar till "FLASHBACK MODERATOR GASON (Chemtrail-förnekare) TROLLAR MED MULTIPLA KONTON PÅ KONSPIRATION"

Har du något bevis för att denna användare har flera konton?

Gilla

Ja, förutom att jag själv kommit att inse det (exempelvis hur ofta inlägg från dessa alternativa konton postas i väldigt nära anslutning till inlägg från ”gason”, samma språk- och argumentationsprofil, samma patologiska förnekeri, upprepar och identifierar sig med varandras inlägg etc), så har andra användare som jag varit i kontakt med konfronterat denna moderator kring detta, och enligt dessa råder heller inga som helst tvivel kring att ”gason” missbrukar multipla konton (för att få övertag i diskussioner) och är minst lika rabiat desinformatör/grindvakt på Konspiration som den ökände företrädaren ”KimNeilJung”.

Gilla

Har lagt till Jazzil som även han högst troligt är ett av moderator Gason´s trollkonton…

Han avslöjar sig själv i ett mejl till mig, där han diskuterar Flashback-regler som om han vore moderator, och varför jag fick varningar för ”länkposter”, att jag ska ha publicerat inlägg med länkar utan att ge några förklaringar till länkarna vad gäller innehåll, vilket är en ren lögn. Alltid gett förklaringar till länkar, men ändå så raderas sådana inlägg från mig och dessutom varnas jag av denne yttrandefrihetsbekämpare Jazzil/Gason/Madtop…

Till saken hör att Gason´s trollkonton ofta publicerar inlägg i omedelbar anslutning till varann, väldigt avslöjande…

Gilla

Så bara för att en användare kan reglerna på Flashback så är de automatiskt en moderator eller Gason?

Jag har tittat in på Flashback och då måste alla i konspirationsteorier forumet var Gason för de skriver väldigt lika varandra, det är bäst att du anmäler Gason till en Administrator och om det inte hjälper så kan du alltid vända dig till en sida som Emocore.

Jag tror ärligt talat att du skulle få bättre gehör på Emocore då du kan tala till de yngre då, för varför ska du försöka ”rädda” de som redan är för gamla för att lära sig, lär de yngre din ”sanning”

Gilla

Jag är o bannad från allt som heter flashback, på båda mina konton. Flashback tar ner mina djuåt ingående research och egna teorier angående Tvärt-om… Det finns några därute som kämpar för att sanningen inte ska komma fram nu!

Jättebra jobb som vanligt, fortsätt som du gör! sanningen ska fram

Gilla

Lite intresssant om teorin tvärtom är just det att allt du har ”lärt” dig, alt information du blivit matad med, har varit så grundligt fel att det egentligen är tvärtom!

Gilla

Ja, Flashback har inte någon riktig yttrandefrihet, speciellt inte på konspirationsforumet, där man har ett par ”grindvaktare” som moderatorer, som även trollar med multipla konton för att få ett övertag i diskussionerna.. Tidigare hade man den ökända ”KimNeilJung”…

Gilla

Jag har drabbats av samma öde som dig.
Är nu avstängd igen 6månader efter en nyligen avtjänad 1månads avstängning.
Förnekelseivrarna klappad på ryggen av ”gason ” Vi vanliga observanta stängs av.
Och förnekarna kommer undan med sina upprepningar och påhopp. Flashback för yttrandefrihet?. Nja skulle inte hålla med om det. Mvh ” nezzom”

Gilla

Blev precis avstängd återigen ½ år framåt på Flashback, fram till den 27 maj 2019…

Varför?

Jo, efter några fullständigt horribla nonsens-varningar av de ledande yttrandefrihetsbekämparna på Flashback Forum:

Gason
Najas
KortStubin

Hjälper inte att överklaga till Admins, de svarar inte ens längre, verkar ha totalt förlorat sin makt på Flashback…

Gilla

Det var längesedan du bloggade nu Död o Återfödd, hoppas att allt är bra.

Gilla

Det är ok, tack, Leo. Är mest på Flashback och skriver, under namnet ”Död o återfödd”.

Gilla

OBS !

Har precis blivit avstängd återigen ½ år framåt på Flashback, av de yttrandefrihetsbekämpande modsen (främst Gason och Najas), efter att jag återigen drabbats av ett gäng horribla nonsens-varningar, för att jag dristar mig till att skriva sanningar om chemtrails, månens verkliga storrlek (110 km), att jorden är himlavalvets stationära mass- och rotationscentrum, etc,

Gilla

Moderatorn najas är admin eller admin5.

https://friaordet.org/viewtopic.php?f=117&t=211&start=48

Gilla

Länken funkar inte…

Gilla

Alla mods på flashback har någon sorts hjärnskada. Helt säker på det.

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: