Död o Återfödd´s Blogg – Hare Krishna, kära älskade vänner!

FLASHBACK MODERATOR GASON (Chemtrail-förnekare) TROLLAR MED MULTIPLA KONTON PÅ KONSPIRATION

Posted on: 8 december, 2017


 

FLASHBACK-LEDNINGEN HÅLLER REGELBRYTANDE MODS OM RYGGEN

”GASON” TROLLAR OCH STRYPER YTTRANDEFRIHETEN PÅ KONSPIRATION

 

Jag har sedan år 2007 på Flashback gått under användarnamnet ”Död o återfödd”, och ända sedan år 2012 då jag började propagera för att jorden faktiskt befinner sig i centrum av universum och att vi nästan på daglig basis besprutas med chemtrails, så har de yttrandefrihetsbekämpande moderatorerna på Flashback-Konspirationer stängt av mig från forumet gång efter gång, ½ år i taget.

 

Nu har moderatorn Gason återigen självsvåldigt och diktatoriskt stängt av mig på ½ år (gjordes tidigare av hans yttrandefrihetsbekämpande företrädare KimNeilJung), straffat mig för att jag postade starka inlägg som bevisar att chemtrailandet är en realitet, inlägg som inte bryter mot några som helst regler. Gason gillar uppenbarligen inte att folk uppmärksammar och ger bevis för det vansinniga chemtrailandet, klimatets och jordens stora ödesfråga. Istället förnekar och förlöjligar han och hans desinformationskumpaner allt som avslöjar NATO:s chemtrailande, som sattes i system kring 1997.

 

Regel 1.07 – Alternativa konton

Regeln förbjuder missbruk av alternativa konton, att samma användare postar inlägg med flera olika konton – vilka stöder varandras åsikter – och på så sätt ger användaren ett övertag i en diskussion. Detta har moderatorn Gason på Flashback-Konspiration satt i system. Flera medlemmar har fört detta på tal, att Gason trollar med multipla konton. De som misstänks vara Gason är följande, och deras inlägg kommer väldigt ofta i misstänkt nära anslutning till varann, och alltid med samma rabiata patologiska förnekande av framför allt chemtrails. Gason varnar och raderar inlägg endast från medlemmar som ger bevis för chemtrails, som länkar till chemtrails-videor etc, medan han aldrig varnar följande yrkesförnekare, tillika desinformationsagenter,, som högst sannolikt är Gasons alternativa konton som han ständigt trollar med:

Madtop

Jonas1968

RostigHink

Kjellkritisk

Jazzil

Trolltestet – om inte Gason, så en annan uppenbar desinformatör

 

1.06. Användarnas anonymitet

Denna regel finns nog främst för att man inte ska kunna sätta dit de regelbrytande modsen som trollar med en massa trollkonton, för så fort man på minsta sätt försöker uppmärksamma läsarna på att moderatorn Gason trollar (tidigare var det KimNeilJung, men kritiken mot honom blev så stark till slut så att han vad det verkar fick avgå som moderator), så åker man dit på varning mot 1.06 och stängs av från forumet…

 

Gason har nu sett till att jag är avstängd från Flashback fram till 7 juni 2018 – Avstängd i 4 av de senaste 5 åren!

Chemtrails är tydligen ett ämne som absolut inte får diskuteras fritt och öppet på Flashback…

 

 

Att det är censur och åsiktskontroll som råder på Flashback (inte någon riktig yttrandefrihet som det hävdas), råder det inget tvivel om. Här får vi mer bevis för det, då folk blir avstängda godtyckligt, medan Flashbacks moderatorer själva ostraffat missbrukar regeln om alternativa konton:

http://intre.se/ifolkets/?p=5125

 

EXEMPEL PÅ FAKTA (Chemtrails) SOM FLASHBACKS MODS AKTIVT FÖRNEKAR OCH CENSURERAR:

 

 

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst – Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Död o Återfödd, Fick en Snilleblixt

.

Annonser

5 svar to "FLASHBACK MODERATOR GASON (Chemtrail-förnekare) TROLLAR MED MULTIPLA KONTON PÅ KONSPIRATION"

Har du något bevis för att denna användare har flera konton?

Gilla

Ja, förutom att jag själv kommit att inse det (exempelvis hur ofta inlägg från dessa alternativa konton postas i väldigt nära anslutning till inlägg från ”gason”, samma språk- och argumentationsprofil, samma patologiska förnekeri, upprepar och identifierar sig med varandras inlägg etc), så har andra användare som jag varit i kontakt med konfronterat denna moderator kring detta, och enligt dessa råder heller inga som helst tvivel kring att ”gason” missbrukar multipla konton (för att få övertag i diskussioner) och är minst lika rabiat desinformatör/grindvakt på Konspiration som den ökände företrädaren ”KimNeilJung”.

Gilla

Har lagt till Jazzil som även han högst troligt är ett av moderator Gason´s trollkonton…

Han avslöjar sig själv i ett mejl till mig, där han diskuterar Flashback-regler som om han vore moderator, och varför jag fick varningar för ”länkposter”, att jag ska ha publicerat inlägg med länkar utan att ge några förklaringar till länkarna vad gäller innehåll, vilket är en ren lögn. Alltid gett förklaringar till länkar, men ändå så raderas sådana inlägg från mig och dessutom varnas jag av denne yttrandefrihetsbekämpare Jazzil/Gason/Madtop…

Till saken hör att Gason´s trollkonton ofta publicerar inlägg i omedelbar anslutning till varann, väldigt avslöjande…

Gilla

Jag är o bannad från allt som heter flashback, på båda mina konton. Flashback tar ner mina djuåt ingående research och egna teorier angående Tvärt-om… Det finns några därute som kämpar för att sanningen inte ska komma fram nu!

Jättebra jobb som vanligt, fortsätt som du gör! sanningen ska fram

Gilla

Lite intresssant om teorin tvärtom är just det att allt du har ”lärt” dig, alt information du blivit matad med, har varit så grundligt fel att det egentligen är tvärtom!

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: