Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

BIG BANG TEORINS SVAGASTE PUNKT – Anger inte riktningen mot den inbillade Big Bang-smällen…

Posted on: 22 maj, 2019


 

BIG BANG-TEORINS SVAGASTE PUNKT, RIKTNINGEN MOT SMÄLLEN?

TEORINS BALLONG-ANALOGI MOTBEVISAS MED 12 VETENSKAPLIGA ARGUMENT

 

Big Bang-teorin är väldigt enkel att en gång för alla vederlägga.

Teorin anger inte riktningen mot det nödvändiga Big Bang-centrum, där smällen förment skedde…

De som påstår att universum inte har något centrum, eftersom det förment skulle vara oändligt, eller för att det skulle vara som ytan på en ballong, motbevisas med följande 12 logiska, vetenskapliga argument:

 

 

ARGUMENTEN MOT BIG BANG, BALLONG-ANALOGIN:

 

1. Utan ett mass-centrum, ingen rotation. Alltså måste det finnas ett centrum för universums massa. Det riktigt intressanta är att det faktiskt är Moder Jord som är himlavalvets stationära mass- och rotationscentrum, som solen, planeterna och stjärnorna naturligt roterar kring, vilket vi alla tydligt kan se dagligdags.

 

2. Även för Big Bang-teoretikerna måste det finnas ett centrum, nämligen platsen där deras singularitet kreverade. Detta innebär att Big Bang-kreationisternas centrum måste befinna sig mitt inne i deras Big Bang-ballong.

 

3. Om det inte finns något specifikt centrum i universum, så kan man ju inte ens hävda att universum expanderar, eftersom en expansion alltid utgår från en ursprunglig central punkt. Utan ett centrum mitt i ballongen, så kan man inte hävda att ballongen expanderar, och då skulle man inte heller kunna åberopa rödförskjutning.

 

4. Att universum inte kan liknas vid ytan på en ballong, där det inte finns något objektivt centrum, motbevisas av att det i ett sådant fiktivt tvådimensionellt universum inte skulle kunna finnas någon kosmisk bakgrundsstrålnings dipol. Alltså måste det finnas ett reellt centrum.

 

5. Eftersom vi inte är begränsade till en ballongyta, så är det enda stället där alla punkter kan avlägsna sig från ens egen punkt i själva centrum av ballongen, vilket då torde vara jorden, eftersom vi ser stjärnhimlens rotation perfekt harmoniera med jorden som himlavalvets centrum.

 

6. Att vi upptäcker exakt lika mycket strålning i våra observationer av den kosmiska bakgrundsstrålningen, oavsett i vilken riktning vi undersöker, påvisar ju de facto att jorden torde vara placerad i en unik, central position i universum. Att universum är anisotropiskt från alla andra positioner frånsett jordens, och isotropiskt endast från vår position, utgör ännu ett starkt bevis för att Jorden är universums origo.

 

7. Utan ett givet centrum i universum, hur skulle forskarlaget kring BICEP2-upptäckten ens i teorin tro sig ha lokaliserat ekot från den förmenta Big Bang?

 

8. Den materiella världen är relativ och kan därför vare sig vara evig eller oändlig, varför det måste finnas ett fysiskt centrum i vårt universum. Det är endast i den absoluta, andliga, metafysiska världen som evigheten och oändligheten existerar, då dessa är absoluta begrepp.

 

9. Oändlighet kan inte uppstå från något som är ändligt (singulariteten), allra minst under en ändlig tid av 13,8 miljarder år (ljusets radiesträcka där jorden intressant nog antas vara mittpunkten). Vårt ändliga universum må vara enormt stort, men måste naturligtvis ändock ha ett centrum.

 

10. Om universum hade varit oändligt, så hade ju även tiden varit det, eftersom vi lever i ett rumtid-kontinuum. Eftersom tiden är relativ, dvs står i relation till viss given storhet, och oändligheten inte har någon given storhet, så kan inte tiden vara oändlig. Detsamma gäller givetvis även universum och dess rumsdimension.

 

11. Om vårt lokala äggformade universum hade varit oändligt, så skulle inte multiversum kunna finnas. Enligt de heliga vedaskrifterna så finns det miljarder lokala universum, kosmiska Brahma-ägg, av vilka vårt tillhör den allra minsta kategorin:

http://decodehindumythology.blogspot.se/2011/08/big-bang-and-bhagvatam.html http://www.nbcnews.com/id/15197712/ns/technology_and_science-space/t/universe-might-be-oval-shaped

 

12. Planck-teleskopet har ju slutgiltigt verifierat, efter föregångarna COBE och WMAP, att vår stationära Moder Jord de facto befinner sig i centrum av universum, precis vad all världens religioner och heliga skrifter alltid hävdat:

 

 

 

 

 

 

”Hela vårt observerbara universum befinner sig inuti denna sfär med en radie på 13,3 miljarder ljusår, med oss i centrum.”

http://space.mit.edu/home/tegmark/wmap.html

Max Tegmark

 

”Alla dessa bevis, att universum ser likadant ut oavsett i vilken riktning vi tittar, tyder på att det är något speciellt med vår position i universum. Framför allt tycks det som, om vi observerar att alla andra galaxer rör sig bort från oss, att vi måste vara i universums centrum.”

Stephen Hawking, ”A Brief History of Time”, kapitel 3.

 

”Jag kan konstruera ett sfäriskt symmetriskt universum med jorden i dess centrum, och du kan inte motbevisa det baserat på observationer. Du kan bara utesluta det på filosofiska grunder. Jag tycker vi ska börja ifrågasätta den Kopernikanska principen. Oavsett våra teoretiska preferenser, så måste de till slut ge efter för de observerbara bevisen.”

”Men rödförskjutning kan också uppstå genom massors dragningskraft. Med jorden i centrum av universum, skulle stjärnornas dragningskraft också orsaka rödförskjutning varhelst vi tittade.”

George F.R. Ellis, Paul Davies ”Cosmic Heresy?” Nature, 273:336, 1978.

 

”En sådan förutsättning skulle innebära att vi intar en unik position i universum, analogt på sätt och vis med den urgamla uppfattningen om en central jord. Denna hypotes kan inte motbevisas, men det är ovälkommet och skulle endast godtas som en sista utväg för att rädda själva fenomenet [rödförskjutningen].”

Edwin Hubble, ”The Observational Approach to Cosmology”, Oxford, Clarendon Press, 1937, sid 50, 51, 58-59.

 

”Studier av den kosmiska bakgrundsstrålningen har bekräftat strålningens isotropi, eller dess fullständiga enhetlighet i alla riktningar [centrerad kring jorden, kosmos centrum]. Om universum har ett centrum, måste vi vara mycket nära det, annars skulle observerbar anisotropi i strålningsintensiteten alstras i överflöd, och vi skulle upptäcka mer strålning från ett håll än från motsatt riktning.”

Joseph Silk, University of California, ”The Big Bang: The Creation and Evolution of the Universe”, sid 53 (W. H. Freeman, 1980).

 

”But when you look at CMB map, you also see that the structure that is observed, is in fact, in a weird way, correlated with the plane of the earth around the sun. Is this Copernicus coming back to haunt us? That’s crazy. We’re looking out at the whole universe. There’s no way there should be a correlation of structure with our motion of the earth around the sun — the plane of the earth around the sun — the ecliptic. That would say we are truly the center of the universe.”

Lawrence Krauss

http://www.edge.org/conversation/the-energy-of-empty-space-that-isn-39t-zero

 

 

Många hävdar felaktigt att universum expanderar.

För att det ska vara möjligt, så måste rummet ha en gräns som hela tiden förflyttar sig utåt.

Då måste man fråga Big Bang / Expansion-troende:

1. Vad skulle denna gräns bestå av?

2. Hur har man tänkt sig ett icke-rum på andra sidan gränsen, med tanke på att icke-rum inte ens kan existera?

3. För att ett rum överhuvudtaget ska kunna börja expandera, så måste det ju finnas ett rum till att börja med. Enligt Big Bang-teorin fanns vare sig rum, tid, materia eller energi innan fantasi-smällen, så hur kan då ett rum börja expandera från ett icke-rum?

 

BIG BANG-KREATIONISMEN = SJUKT ABSURD HOKUSPOKUS-TEORI

Hokuspokus-teorin att universum skulle ha ploppat fram av en blind slump, utan orsak, från absolut ingenting (utan ens nån rumsdimension), och IQ-befriat sprängt sig själv i småbitar likt en självmordsbombare, är inget annat än en infantil tro på omöjliga trollerinummer, utan så mycket som ens en trollkarl närvarande…

Låter detta som en logisk och plausibel teori till konstruktionen av vårt perfekt strukturerade, lagbundna, superkomplexa, finkalibrerade, koordinerade universum?

Snacka om sjukt flummig hokuspokus-teori!

Flummigare än magi till och med, där det i alla fall finns NÅGON som trollar, med NÅGONTING!

 

TILL DISKUSSION:

.
Om Big Bang-teorin verkligen var sann, så borde man ju kunna peka ut riktningen mot Big Bang-centrum. Vilken är riktningen mot Big Bang-centrum?

Att Big Bang-teoretikerna inte klarar av att ge riktningen mot centrum av sitt Big Bang, vad säger det om teorins trovärdighet?

Detta måste ju givetvis bero på att det är vår undersköna stationära Moder Jord som i själva verket ståtar i universums centrum, den heliga Geocentrismen, vilken stöds av all världens kulturer, religioner och heliga skrifter.

Ponera att centrum verkligen ligger här vid vår stationära Moder Jord. Kan det månne vara anledningen till att ingen kan titta ut i universum och peka ut nåt Big Bang-centrum?

 

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst – Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt
.

Annons

11 svar till "BIG BANG TEORINS SVAGASTE PUNKT – Anger inte riktningen mot den inbillade Big Bang-smällen…"

Varför har du flytt från flashback och alla andra webbplatser?

Gilla

Har inte flytt några webbplatser. Vad gäller Flashback så har de yttrandefrihetsbekämpande modsen och admins (chemtrail-förnekare allihop) hållit mig avstängd från forumet i många år nu efter att jag kom med en massa vetenskapliga belägg för att jorden både är vårt himlavalvs centrum och dessutom platt.

Droppen för dessa förnekare var när jag gav bevis för att månen endast är 110 km i diameter:

https://snilleblixten.net/2017/10/03/nasa-bluffar-manens-diameter-110-km-inte-3-476-km-manskuggan-under-solformorkelser/

Gilla

Du har ju visst flytt från Flahback!

Gilla

https://www.flashback.org/u171754

Som du ser har jag inte flytt Flashback, jag är avstängd eftersom jag skriver för mycket sanningar där! Den senaste halvårsavstängningen går ut nån gång i juni nu 2021.

Gilla

Du var inte avstängd i maj 2020.

Sluta ljug som en den kvinna du är!

Gilla

Har varit avstängd från Flashback av deras yttrandefrihetsbekämpande moderatorer i mer än 6 av de senaste 9 åren, efter att jag år 2012 publicerade de 108 vetenskapliga argumenten för att världen är geocentrisk…

Gilla

Vad gör du nu förtiden?

Gilla

Samma som förr, bloggar, flashbackar, för att sprida kunskap om hur vi själar ska ta oss Hem igen efter att vi kilat vidare från våra temporära köttkostymer.

Gilla

Varför kommenterar du inte Q rörelsen?

Gilla

Q rörelsen, vad är det?

Nånting med Big Bang?

Gilla

Inget intresse!

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: