Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

SPÖKEN = SJÄLAR UTAN FYSISK KROPP! Spöken är osaliga andar, som fastnat mellan två världar!

Posted on: 11 juli, 2009


 

SPÖKEN = OSALIGA ANDAR UTAN FYSISK KROPP, UTAN KÖTTKOSTYM

SPÖKEN = MYCKET OLYCKLIGA SJÄLAR

 

Spöken är själar precis som vi själva, med enda skillnaden att spöken inte längre har kvar sin grovfysiska, jordiska kropp av kött, blod, ben och hjärna!

Att vara ett spöke är ett väldigt plågsamt och obehagligt tillstånd (osalig ande), eftersom man som spöke har kvar alla sina materiella begär från tiden som människa innan man dog, men att man nu saknar de fysiska sinnesorganen, med vars hjälp man tillfredsställer sina materiella behov och begär!

Dör man t.ex. som alkoholist och därefter råkar bli ett spöke, så dras man naturligt till alkoholister för att kunna besitta deras kroppar, för att på så sätt stilla sina begär…

Att det spökar extra mycket på kyrkogårdar är ju bara logiskt, med tanke på att många av de som ”dött”, kilat vidare från sina kroppar, inte ännu har fattat att de har lämnat sina jordiska köttkostymer, och därför irrar omkring vid sina döda kroppar!

Att det ofta spökar på ställen där självmord begåtts, är inte heller underligt, med tanke på att när man medvetet avkortar sitt liv genom självmord, så har man inte gjort sig förtjänt av en ny kropp på ett tag, eftersom man gått emot naturlagarna. Självmord är också mord, vilket ju bara belastar ens karmakonto!

Att begå självmord är bland det värsta man kan hitta på, eftersom man då tvingas att leva just som ett spöke!

 

VIDEO-BEVIS för SPÖKEN !!!

MINA 5 FAVORIT SPÖK-VIDEOR:

 

 

 

 

 

 

 

Någon som fortfarande tror, att bara för att vi blir av med geléklumpen i skallen (hjärnan) när vi kilar vidare, att vi i vår astralkropp inte längre skulle ha förmåga att tänka, känna eller minnas?

 

Anden Ambres, känd från en dokumentär som gått på SVT, är ett mycket starkt bevis för att vi inte är beroende av någon fysisk hjärna för att kunna minnas och vara medvetna.

Vi överlever de facto den fysiska döden:

 

Att anden Ambres verkligen finns, bekräftas t.o.m. i det sekulära Expressen:

http://www.expressen.se/debatt/1.977276/anden-ambres-finns-visst

 

Detta bevisar att vi själar inte är beroende av någon fysisk hjärna för att kunna minnas och vara medvetna!

Att vi kan ha minnen från våra tidigare liv är ju också ett starkt bevis för detta!

 

 

VÅR GROVJORDISKA KROPP ÄR BARA DET YTTERSTA SKALET !!!

 

Vår subtila, finfysiska kropp:

http://en.wikipedia.org/wiki/Subtle_body

 

Astralkroppen:

http://en.wikipedia.org/wiki/Astral_body

 

Eteriska kroppen, förbindelselänk mellan vår fysiska och astrala kropp:

http://en.wikipedia.org/wiki/Ether_body

 

Mentala kroppen:

http://en.wikipedia.org/wiki/Mental_body

 

 

TILL DISKUSSION:

 

Visste ni att spöken är själar som vi, bara det att de har förlorat sin köttkostym?

Visste ni att det är väldigt obehagligt att leva som spöke?

Utan spöken, inget spökande, inga exorcister!

 

a1e4aaaa3e88803cc6561c2a0180f815.jpg

 

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst – Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt

.

Annons

78 svar till "SPÖKEN = SJÄLAR UTAN FYSISK KROPP! Spöken är osaliga andar, som fastnat mellan två världar!"

Exakt samma inlägg som du redan postat tidigare, och fortfarande lyckas du inte bifoga minsta lilla bevis. Vad håller du på med egentligen?

Gilla

Jag har putsat och uppgraderat inlägget, så det är inte exakt samma inlägg, dessutom så funkade inte länkarna förut…Vad skulle du godta som bevis för spökenas existens?

Gilla

Alltid lika underhållande dina inlägg, läser aldrig igenom det du skriver eftersom det är slöseri på tid. Men det brukar funka med att säga att du helt enkelt har fel, igen, det räcker med att läsa den feta skriften i början . Jävla skämt hela bunten. Vem som helst kan få det att spöka med rätt program på datorn, dvs dina länkar som du förmodligen lagt upp som bevis.

Gilla

Spöka = Visa sig som spökeSpöke = Gengångare, någon som går igen

Gilla

Jag tycker det här med spöken är ganska intressant, jag tror lite grann på det. Men med spöken finns det lika många teorier som det finns människor, typ.Min största invändning mot att det är ”själar” som spökar är att det bygger på teorin att vårt medvetande, vårt ”jag”, sitter i själen. Att om du byter hjärna med någon så spelar det ingen roll, din själ är ju fortfarande kvar i kroppen.Så är det bevisligen inte eftersom det är ganska ordentligt vetenskapligt bevisat att vårt medvetande, vår personlighet och mer därtill är kopplat till hjärnan. Slutar hjärnan fungera, så upphör också ”jag” att existera. Börjar du skära i ”geléklumpen” i skallen så kan du radera minnen, ändra personlighet med mera.Min personliga teori när det gäller spöken är att det är påhitt av människor som är livrädda för att dö, och desperat greppar efter hopp om att det ska finnas ett liv efter döden – att vi inte bara upphör att existera.- – -Men jag tror jag som lite grann på fenomenen som kallas ”spöken”, bara att jag inte köper idén med själar och grejer.Jag tror snarare att det kan handla om parallella dimensioner som då och då korsar varandras vägar varav vi kan se och höra saker från den andra dimensionen i vår värld för en kort, kort stund.Jag tror inte att den verklighet vi ser är den enda som finns, utan att det finns ett oändligt antal olika verkligheter som liknar varandra men skiljer sig åt beroende på vad som händer vid varje tidpunkt.Säg att du går till ett övergivet fängelse och fångar konstiga ljud, röster och annan aktivitet. Vissa skulle kalla det för spöken, döda som hänger kvar i lokalerna.Men jag tror att det istället är så att fängelset i vår dimension stängdes ner av någon anledningen, medan fängelset i en annan dimension fortfarande håller öppet. Och när dimensionerna korsar varandra så hörs aktivitet från den andra dimensionen, där fängelset fortfarande är öppet, i vår dimension där det är stängt – och då förklarar vi det med att det spökar.Jag har inga bevis för den teorin alls, jag kan bara tänka mig att det finns lika många verkligheter som det finns möjliga scenarion vid varje händelse och varje handling i livet och att det skapas oändligt många parallella dimensioner som en följd av det.

Gilla

Geléklumpen vi har i skallen är ju inte medveten för 5 öre…alltså kan inte medvetandet sitta i hjärnan!Vilket ju även bevisas av många som haft Nära Döden-Upplevelser, som är vid medvetande och upplever världen utanför sina kroppar, trorts att de är kliniskt hjärndöda!http://www.near-death.com/experiences/evidence01.htmlhttp://www.near-death.com/evidence.htmlHJÄRNAN fungerar som en biologisk kopplingscentral, ett MODEM, en förbindelselänk mellan den medvetna själen, dvs Jaget, och den fysiska kroppens sinnesorgan!MEDVETANDET är vår, jagets/själens, eviga perceptionsförmåga. Det är själen som är medveten, och medvetandet genereras givetvis av den medvetna själen och inte av den omedvetna hjärnan!HJÄRNAN = Kanaliserar impulser från sinnesorganen. Hjärnan är bara ett fysiskt organ, ett omedvetet OBJEKT, en ÄGODEL!JAGET/SJÄLEN = Upplever impulserna som sinnesintryck. Själen är den levande medvetna individen, SUBJEKTET, själva ÄGAREN av hjärnan och sinnesorganen! Det är Jaget/själen som tänker tankarna, känner känslorna och minns minnena!Att påstå att Jaget är hjärnan, är lika ologiskt som att påstå att gitarristen är gitarren…

Gilla

Jag tror på spöken, men inte som du skriver. Du har inga som helst bevis för det du skriver. Hur kan en som du veta att det t.ex är jobbigt att leva som spöke? Känner du många? Det enda du skriver om är spekulationer, inget som du eller någon annan för den delen heller. För ca 20 år sedan gick en professor eller något liknande ut i pressen och sa att han var villig att ge 1 miljon dollar till den första som kom med ett riktigt konkret bevis för att spöken existerar. Behöver jag säga att INGEN har lyckats.

Gilla

Vad skulle du godta som ett konkret bevis för spökens existens?

Gilla

Jag vet faktiskt inte, och uppenbarligen inte någon annan heller. För min egen skull hoppas jag att det finns något efter döden. Inte för att jag önskar att bli ett spöke, men något ialla fall.

Gilla

Du är för all evighet ditt eget medvetna Jag, en evig fragmentarisk del av Gud, en unik individ, som aldrig kommer sluta att existera!

Gilla

James Randi heter personen som har en miljon amerikanska dollar att betala till den som kan bevisa existensen av ett övernaturligt fenomen, vilket som helst.

Gilla

James Randi är en BLUFF-makare!Här kan du läsa allt om James Randi och hans oärliga, dubiösa ovetenskapliga metoder, som nu har avslöjats:http://www.skepticalinvestigations.org/exam/Prescott_Randi.htmhttp://www.skepticalinvestigations.org/whoswho/Randi_dogs.htmhttp://www.skepticalinvestigations.org/exam/Sean_Randichallenge.htmHär kan du läsa om James Randis BLUFF-utmaning på 1 miljon dollar:http://www.sasser.net/forum/viewtopic.php?t=1100http://www.skepticalinvestigations.org/controversies/Auerbach_Randi.htmSymptomatiskt för Randi är, att när han i enskilda samtal med kritiker erkänner att han inte har något på fötterna, så struntar han sedan att korrrigera sina lögner i sina kommande bokupplagor + att han återupprepar samma lögner i nya mediaframträdanden.Det hela handlar alltså om vilseledande propaganda från James Randis sida, inte någon sanning…James Randi är alltså allt annat än ärlig och vetenskaplig i sitt uppsåt!!!Kan inte alls vara roligt för trollkarlen James Randi att bli avslöjad på det här förnedrande sättet…

Gilla

Jag tror/vet att spöken finns… och det är dom människor som av olika skäl inte kan/vill lämna jordelivet… människor som känslomässigt är så hårt bundna till jorden att inte ens döden kan befria…

Gilla

Stämmer!

Gilla

Hur kan utmaningen vara en bluff när testernas design utformas tillsammans med den sökande, och testerna utförs av oberoende vetenskapsmän? Kan Randi trolla på riktigt, menar du?Dina länkar är som vanligt värdelösa.

Gilla

Man har som sagt avslöjat Randis dubiösa metoder:http://www.skepticalinvestigations.org/exam/Prescott_Randi.htm

Gilla

Ett föslag, från en som inte riktigt tror. Skulle inte du kunna operera bort din hjärna och på så sätt bevisa att allt det du surrar om är sant? Jag lovar, då ska jag helt klart omvärdera min inställning?

Gilla

Är man väl född med en hjärna, så är det skillnad, eftersom man redan har anpassat sig till den…men spöken har ju förlorat sin fysiska hjärna, och ändå är de medvetna!Detsamma med många av de som har haft Nära Döden-Upplevelser, som upplevt saker och ting, varit medvetna, utanför sina kroppar, trots att de varit kliniskt hjärndöda…

Gilla

Alltså, det mesta du skriver avfärdar jag ofta som provokativt flum, men här har du väckt mitt intresse för en gångs skull – av den enkla anledningen att jag själv upplevt för mycket för att avfärda det…Senast igår – vi har en rätt ihärdig aktivitet i vår lägenhet mellan varven, igår då min sambo stod i duschen började en fotfil som hängde på en krok att svänga fram och tillbaka oförklarligt. Detta berodde inte på vinddraget från fönstret, då det inte blåste och inte ens duschdraperiet som hänger mitt framförfönstret och väger betydligt mindre än filen rörde sig. Strax efter detta skulle jag ta in vår hund som jag varit ute och rastat och han tvärvänder i hallen och springer ut igen – jag fick släpa in honom, han vägrade gå in i hallen, det ställe där det brukar vara mest aktivitet.Jag tror inte på gud och på själen som sådan, men däremot tror jag att vissa personer har en så stark energi att den kan lämna spår efter sig efter att personen dött. Det kan även vara vår egen energi, då dessa saker alltid sker hos oss i samband med att någon av oss varit rejält upprörd eller mått dåligt, vilket var fallet även denna gång – jag var vansinnigt arg i förrgår och detta kan på något sätt ha avspeglat sig i någon energirubbning i bostaden…Fascinerande är det i alla fall! Jag har sett, hört och kännt alltför mycket för att förkasta det som fantasier genom åren…/MHz

Gilla

Snillet: Du har fortfarande inte lyckats förklara hur Randi skulle kunna fuska när han själv varken är närvarande vid testtillfället eller designar testet. Försök svara, tack. Inga undanflykter.

Gilla

Som sagt, om du läste igenom vittnesmålen först, så förstår du bättre!

Gilla

Alla som söker för prissumman får, innan resultaten avslöjas, skriva under på att allt gått rätt till och att inget fusk förekommit. Men när de inser att de misslyckats så brukar de snabbt ändra sig och hitta på alla möjliga bortförklaringar.

Gilla

Som sagt, den där bedragaren, tillika illusionist, ska man inte lita på!

Gilla

”Detsamma med många av de som har haft Nära Döden-Upplevelser, som upplevt saker och ting, varit medvetna, utanför sina kroppar, trots att de varit kliniskt hjärndöda…”Öh….. Är du hjärndöd finns det ingen återvändo är jag rädd. *suck* du är ibland bara för mycket, om inte jämt. Är du hjärndöd är du borta. Eller om man tror som dig så har själen gått vidare. Men ingen kommer tillbaka levande ifrån det. Sen vet jag tusan varför du lägger till kliniskt före hjärndöd. Det har dessvärre ingen funktion, alls. Så var en god person och kolla upp vad ord betyder innan du använder dom.

Gilla

VIDEO: Här är en grymt bra BBC-dokumentär kring Nära Döden-Upplevelser, med forskare och vetenskapsmän som bekräftar att upplevelserna är äkta, och detta även hos kliniskt hjärndöda:http://www.youtube.com/watch?v=_I9-XxBAEsQVIDEO: Nära-Döden Upplevelser: Alla BEVIS för att medvetandet överlever hjärnan: (10 min)http://www.youtube.com/watch?v=RlJXUi-z3OcPam Reynolds upplevelser UTANFÖR KROPPEN medan HJÄRNAN var DÖD, utgör bara ett av tusentals dokumenterade fall världen över. Pam Reynolds-fallet bevisar att Reynolds under tillstånd av klinisk död (60 min, bevakad av tre olika maskiner), lämnade sin egen fysiska kropp och gjorde detaljerade iakttagelser av sin egen operation samt fortsatte över till andra sidan där hon träffade avlidna släktingar och vänner, som hon efter operationen tydligt och detaljerat återgav:http://www.near-death.com/experiences/evidence01.htmlDr Michael Sabom har studerat fallet grundligt och ser det som ett tungt BEVIS för NDU och att medvetandet kan fortsätta leva även utan sin fysiska kropp inklusive hjärnan.

Gilla

”Som sagt, den där bedragaren, tillika illusionist, ska man inte lita på!”Och när kommer bevisen? Vad är du rädd för? Sätt igång!

Gilla

Det har du redan fått!

Gilla

Men sluta använd ordet hjärndöd för tusan, är du helt bakom flötet?Hjärndöd är man då cellerna i hjärnan bokstavligt talat dött, av en eller annan anledning. Irreversibel förlust av vital hjärn massa. När du har kommit så långt kan inte längre din kropp hålla sig själv uppe, utan du måste hållas igång av en respirator samt andra maskiner. Dessa håller dock bara igång din kropp, då hjärnan redan är ”död”. Cellerna har alltså slutat fungera. Finito, the end osv.Ingen har någonsin vaknat till liv efter att av en läkare förklarats hjärndöd. Det du syftar på är på sin höjd hjärtstillestånd. Råkar du ut för ett sådant är det en smärre tidsfråga innan hjärnans celler börjar dö, om du då inte får igång hjärtat igen. Men får man igång hjärtat igen innan cellerna i knoppen blivit irreversibelt skadade så kan du överleva. Därav nära-döden. Men jag kikade ändå in den där sidan du länkat till. Och jag är ledsen snillet….Men det är ett grammatiskt fel.

Gilla

Man kan visst vakna till liv igen, efter att ha varit kliniskt hjärndöd!

Gilla

http://www.skepticalinvestigations.org/exam/Prescott_Randi.htmSnillet, länken ovan är din egen. Har du själv läst den? Den innehåller en artikel av en Michael Prescott, som kritiserar ett stycke ur James Randis bok Flim-Flam. Om du själv läser länken så ser du att Randi svarade på denna kritik, och därefter fick Prescott be om ursäkt för de felaktiga anklagelserna.Exempelvis hävdar Prescott att Randi förvanskat vittnet Arthur Hebards ord, men vad Prescott missat är att Hebard fortfarande lever och kunde bekräfta att någon sådan förvanskning inte skett från Randis sida. Tvärtom bekräftar Hebard att allt som Randi skrivit i sin bok Flim-Flam är helt och hållet sant.Därefter hävdar Prescott att Randi aldrig satt sin fot på SRI, men även detta fick han be om ursäkt för, då foton av Randi på SRI till och med finns i boken Flim-Flam. Det verkar alltså som om Prescott inte ens läst den bok han försöker kritisera.Snacka om pinsamt.

Gilla

Michael Prescott är inte den ende som har genomskådat bluffen Randi…

Gilla

”Michael Prescott är inte den ende som har genomskådat bluffen Randi…”Varför länkade du då inte till en bättre artikel? Här har ju författaren fått be om ursäkt för hela artikeln, eftersom den var baserad på rena lögner. Varför läser du inte igenom dina egna länkar innan du postar dem? För mycket arbete? Spelar kanske ingen roll eftersom du redan bestämt vad du ska tro, och inte är öppen för fakta.

Gilla

”Man kan visst vakna till liv igen, efter att ha varit kliniskt hjärndöd!”Läs den här artikeln om definitionen av ”hjärndöd”. Nämn sedan ett dokumenterat exempel då någon hjärndöd människa vaknat till liv igenChansen är väl att du missförstått hela begreppet. Så läs upp dig lite snabbt på vad det betyder att vara just hjärndöd

Gilla

Pam Reynolds upplevelser UTANFÖR KROPPEN medan HJÄRNAN var DÖD, utgör bara ett av tusentals dokumenterade fall världen över. Pam Reynolds-fallet bevisar att Reynolds under tillstånd av klinisk död (60 min, bevakad av tre olika maskiner), lämnade sin egen fysiska kropp och gjorde detaljerade iakttagelser av sin egen operation samt fortsatte över till andra sidan där hon träffade avlidna släktingar och vänner, som hon efter operationen tydligt och detaljerat återgav:http://www.near-death.com/experiences/evidence01.html

Gilla

Du skriver att andar alltid är ”osaliga” och att det är ett obehagligt tillstånd. Hur förklarar du isåfall andar som faktiskt verkar vara tillfreds. Som bara finns och inte stör?

Gilla

Jag syftade bara på andar som lever en spöklik tillvaro…

Gilla

Angående Pam Reynolds.Det som Reynolds sägs ha uppfattat under operationen är endast två specifika punkter, nämligen:1. Utseendet på den borr som användes för att öppna hennes skalle.2. En sköterska som sa att artärerna var för små.Under en LITEN DEL av denna operation hade Reynolds enligt EEG inget blodflöde i hjärnan. Denna period var inte en timme, som du påstår (då hade hon varit stendöd för alltid), utan enligt läkarna max 5-6 minuter.Reynolds observationer i punkt 1 och 2 ovan inträffade båda FÖRE denna period. När hon hörde den kvinnliga rösten och såg borren så var hon endast drogad. Denna information kan hon alltså omöjligt ha fått genom en så kallad utomkroppslig upplevelse, eftersom hon vid dessa tillfällen helt klart var vid liv.Snillet, när ska du sluta ljuga i din blogg? Skäms du inte?

Gilla

Endast drogad under observationerna?Källa, tack!

Gilla

Jag tror på saliga andar som av någon anledning blir kvar. Jag precis som MHz har egna erfarenheter, men att de skulle vara olyckliga vet jag inget om???

Gilla

Vi är alla eviga andliga väsen, lycksaliga till vår eviga natur!Spöken däremot är osaliga…

Gilla

”Endast drogad under observationerna?Källa, tack!”http://en.wikipedia.org/wiki/Pam_reynoldsHär finns en tidslinje över operationen, som klart och tydligt visar att de saker som Reynolds mindes från operationen inträffade när hon endast var drogad – LÅNGt ifrån död. Det lustiga är att denna tidslinje är baserad på Michael Saboms egen analys av fallet. Samme Sabom som DU SJÄLV har refererat till i detta blogginlägg.Tänker du be om ursäkt för dina lögner eller inte?

Gilla

Inte alls någon lögn!http://en.wikipedia.org/wiki/Pam_reynoldsCritical Analysis: * When Reynolds heard someone say her veins were too small, medical personnel were apparently still connecting her to the heart-lung machine. At this point she was merely under general anesthesia (which can quite often fail to render a patient completely unconscious as well as causing dysphoric effects including confusion about ones position in their body).[1] This appears to show that her supposed Near ”Death” Experience began hours before she even ”died,” and indeed if the second part of the operation had been called off for some reason, many of the supposed ”death” experiences would have happened even though all she was subjected to were anesthetic drugs.[2]*However the flaw with this argument is that there is no evidence that Reynolds was having anesthesia awareness and it is doubtful if she could have perceived what was happening to her under more normal conditions.*

Gilla

Faktum är att enligt Reynolds egen historia så började hennes ”utomkroppsliga upplevelser” långt, långt innan den korta kritiska perioden då hon var essentiellt död. När dessa upplevelser inträffade var hon endast drogad, vilket gör det ganska uppenbart att det handlar om vanliga hallucinationer.Du har ganska mycket att be om ursäkt för här. Vad tycker din gud om lögnare, förresten?

Gilla

Nära Döden-Upplevelser är INTE HALLUCINATIONER, utan är verkliga upplevelser:http://www.near-death.com/experiences/lsd04.htmlFör övrigt är inte Gud min, utan vi är Guds!GUD ÄGER!

Gilla

Du skriver ”Inte alls någon lögn!”, men den text du sedan citerar BEKRÄFTAR att du LJÖG. Be om ursäkt, tack.Läs själv: ”When Reynolds heard someone say her veins were too small, medical personnel were apparently still connecting her to the heart-lung machine. At this point she was merely under general anesthesia”Hon var alltså INTE ”död” när detta hände, utan endast drogad. Exakt som jag skrev. Vad är det som du inte förstår nu? Läs sakta och noggrant så går det kanske in i huvudet.

Gilla

http://en.wikipedia.org/wiki/Pam_reynolds”However the flaw with this argument is that there is no evidence that Reynolds was having anesthesia awareness and it is doubtful if she could have perceived what was happening to her under more normal conditions.”

Gilla

Men är du allvarlig? Läser du verkligen så dåligt?Det du citerar bekräftar ju att du har ljugit tidigare. Läs sakta och noggrant nu:”However the flaw with this argument is that there is no evidence that Reynolds was having anesthesia awareness and it is doubtful if she could have perceived what was happening to her under more normal conditions.”Här står det att man inte kunnat bevisa att Reynolds var medveten i sitt drogade tillstånd. Detta stycke har ingenting med tidslinjen att göra, och är alltså helt irrelevant.Läs detta stycke sakta och noggrant:”When Reynolds heard someone say her veins were too small, medical personnel were apparently still connecting her to the heart-lung machine. At this point she was merely under general anesthesia”Vad står det här? Jo, det står att Reynolds upplevelser INTE inträffade under den period som hon var ”död”, utan då hon endast var drogad.Nå, tänker du be om ursäkt för dina lögner eller inte?

Gilla

Stycket som jag citerade, ställde sig ju kritiskt till följande:”When Reynolds heard someone say her veins were too small, medical personnel were apparently still connecting her to the heart-lung machine. At this point she was merely under general anesthesia (which can quite often fail to render a patient completely unconscious as well as causing dysphoric effects including confusion about ones position in their body).[1] This appears to show that her supposed Near ”Death” Experience began hours before she even ”died,” and indeed if the second part of the operation had been called off for some reason, many of the supposed ”death” experiences would have happened even though all she was subjected to were anesthetic drugs.”Med andra ord, så kan vi inte lita på skeptikernas påståenden!FAKTA I MÅLET:Trots att Pam Reynolds var kliniskt död enligt tre parametrar (EEG, EKG och reflexer) kunde hon detaljerat beskriva operationen hängandes under taket i ett utomkroppsligt tillstånd!

Gilla

Eh, kan du verkligen inte läsa, eller vad är problemet?Det stycke du citerade påpekade att vi inte med säkerhet vet att Reynolds var medveten under den fas då hon var drogad. Detta har ingenting att göra med NÄR hennes upplevelser inträffade. I de stycken som citerats framgår det tydligt att hennes upplevelser inträffade när hon endast var drogad, och inte när hon var ”död”.Nå, tänker du be om ursäkt för dina lögner eller inte?

Gilla

Efter att du har sett detta, så borde några klockor börja ringa hos dig:VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=-InhxLzORzMHär är en grymt bra BBC-dokumentär kring Nära Döden-Upplevelser, med forskare och vetenskapsmän som bekräftar att upplevelserna är äkta, och detta även hos kliniskt hjärndöda:http://www.youtube.com/watch?v=_I9-XxBAEsQHär är en VETENSKAPLIG peer-reviewed AVHANDLING kring en Holländsk NDU-studie av Dr. Pim van Lommel, i englands mest ansedda medicinska tidsskrift ”The Lancet”, som BEVISAR att medvetandet är skilt från hjärnan och att vi således överlever döden:http://www.zarqon.co.uk/Lancet.pdfhttp://profezie3m.altervista.org/archivio/TheLancet_NDE.htmDags att kasta in handduken?

Gilla

Så nu erkänner du att du tidigare har ljugit, eftersom du ersätter dina gamla länkar med nya?

Gilla

Inte alls!Vill bara befästa att Pam Reynolds är ett äkta fall av NDU, där personen dessutom varit kliniskt hjärndöd under sina upplevelser!

Gilla

Jag väntar fortfarande på en ursäkt för de lögner du postat om fallet Pam Reynolds. Kommer denna ursäkt någon gång?

Gilla

Finns ingen som helst anledning med några ursäkter, eftersom inga lögner har postats!

Gilla

”Finns ingen som helst anledning med några ursäkter, eftersom inga lögner har postats!”Det där uttalandet från dig hade kunnat varit riktigt roligt…Men tyvärr är det bara sorgligt och statuerar hur dålig du är som debattör.

Gilla

Som sagt, varför ska jag ursäkta sanningen?

Gilla

Jag kan inte begripa hur du kan ha så låga beviskrav för så extraordinära ting. Jag menar, det finns ju inget bevis för att någon faktiskt har varit med om en utomkroppslig upplevelse vid sin död – det enda vi har är patienternas egna anekdoter. Anekdotisk bevisföring håller inte i straffmål, så hur ska det hålla som bevis angående något som går bortom våra fysiska ramar?Det krävs mer än anekdoter för att bevisa dualism.

Gilla

Vad skulle du godta som bevis för utomkroppsliga upplevelser?

Gilla

Här samlas spökena då ? :)Lite spökigt i min blogg också för dom som vill kunna förklara ett mysko fall för mig!!!

Gilla

Inte sett till några spöken ännu på min blogg.. 🙂

Gilla

”Finns ingen som helst anledning med några ursäkter, eftersom inga lögner har postats!”Jodå. Du skrev att Pam Reynolds kunde förnimma sin omgivning under den period då hon var ”död”, men vi har ju just konstaterat att allt det som hon eventuellt återgav inträffade när hon endast var drogad. Alltså ljög du. Tänker du be om ursäkt eller inte? Hur ser din gud på lögnare egentligen?

Gilla

Bara skeptikernas önsketänkande!Spelar ingen roll hur mycket du förnekar Pam Reynolds utomkroppsliga upplevelser, hon upplevde dem under det att hon var kliniskt hjärndöd!

Gilla

”Spelar ingen roll hur mycket du förnekar Pam Reynolds utomkroppsliga upplevelser, hon upplevde dem under det att hon var kliniskt hjärndöd!”TILL OCH MED DINA EGNA KÄLLOR BEKRÄFTAR ATT DU HAR FEL. VAD ÄR DET DU INTE FATTAR?

Gilla

Dr Michael Sabom förklarar här att Pam Reynolds fall är UNIKT, med tanke på att hon hade sina upplevelser medan hon var kliniskt hjärndöd:http://www.veoh.com/browse/videos/category/educational/watch/v152492198SHCCtT8Förstår du?Pam Reynolds fall är de facto UNIKT!

Gilla

Enligt SABOMS EGEN TIDSLINJE, som finns i SABOMS EGEN RAPPORT, så inträffade dessa upplevelser under den tid som Reynolds endast var drogad. Vad är det du inte förstår? TILL OCH MED DINA EGNA KÄLLOR BEKRÄFTAR ATT DU HAR FEL.

Gilla

Du har fortfarande inte tagit till dig faktan kring detta unika fall:Dr Michael Sabom förklarar här att Pam Reynolds fall är UNIKT, med tanke på att hon hade sina upplevelser medan hon var kliniskt hjärndöd:http://www.veoh.com/browse/videos/category/educational/watch/v152492198SHCCtT8Om Reynolds INTE hade varit kliniskt hjärndöd, så skulle detta fall INTE ha varit så unikt som det är!

Gilla

Pinsamt. Det har gått över en vecka och han kan inte ens svälja heder nog att erkänna sitt misstag. Patetiskt.

Gilla

Det har inte begåtts några misstag, Reynolds fall är UNIKT!

Gilla

”Det har inte begåtts några misstag, Reynolds fall är UNIKT!”Fortsätt intala dig det du. Ignorance is bliss

Gilla

Om fallet inte var så unikt, så skulle det inte vara så omtalat och omskrivet!

Gilla

Hur är det ens möjligt att vara så där hjärntvättad?

Gilla

HJÄRT-tvättad om jag får be!Själen befinner sig nämligen i hjärtat och inte i hjärnan, och därför gäller det att hålla rent kring hjärtat! 🙂

Gilla

Mycket olyckligt att likställa en själ utan fysisk kropp med ett spöke!Det är en myt att det spökar extra mycket på kyrkogårdar.Jag tror inte du kan övertyga någon att andar och spöken verkligen existerar genom att hänvisa till amerikanska artiklar. Det finns så mycket pengar i denna business! Å folk är inte så noga med bevisvärde. De går gärna till så kallade medium som kan säga att de har en fin blå ängel som går vid deras sida som vakar över dem alltid…

Gilla

Spöken har ju de facto ingen grovfysisk kropp, som vi jordvarelser har!Ja, det finns skyddsänglar!Har själv haft änglavakt ett antal gånger!

Gilla

Snälla Snillet. Jag vill tacka dig för allt ditt jobb. Orkar du svara på min fråga? Jag känner att jag bombar den här bloggens olika trådar just nu, och hoppas att det inte upplevs som ”för mycket”.Men det är ju så oerhört spännande och jag går igång…Jag har några frågor till:Folk som får ”hälsningar” från olika avlidna närstående – de här avlidna – behöver de de facto vara ”spöken” för att kunna sända hälsningar? Kan det inte vara så att de lyckligt och väl fötts in i en ny kropp, men att deras själars astral (eller eter, minns inte vad som var vad) fortfarande försöker kommunicera och skicka kärlek och hjälp till min?Och kan inte själar i korta stunder ta andra kroppar/medvetanden i besittning för att klara av att göra vissa saker?Har märkt att djur ibland faller i trance och uppför sig exakt som människor. Fast bara när de tror att de inte är betraktade av människor.Och krävs det verkligen att jag är spöke för att göra detta?Gud allena vet vad min astralkropp tar sig för när jag ligger omedvetet sover tex. Kanske far den iväg och in i en katt på andra sidan jordklotet? För att kunna göra något där, som var ouppklarat under några av mina livstider. Kanske pågår alla draman samtidigt obundet av tid och rum? Historia är bara en schimär, ett system för att vi lättare ska kunna fatta.Åh – spåna vidare – jag längtar efter att höra mer lära känna mer av detta!

Gilla

Svåra frågor du kom med…är inte tillräckligt insatt i dessa spörsmål…

Gilla

”Mycket olyckliga själar…””Osaliga” och ”ur stånd att kunna tillfredställa sina begär”.Låter som en beskrivning på ganska många ”levande” människor jag känner!(inklusive mig själv, i alla fall till och från).Är vi spöken då?

Gilla

Tekniskt sett är man spöke bara när man inte har kvar sin grovfysiska kropp av kött och blod…

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: