Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

FORNTIDA SUPER-TEKNOLOGIER !!! Bevis för att Människan var mycket mer avancerad förr !!!

Posted on: 15 juli, 2009


 

BEVIS FÖR FORNTIDA SUPER-TEKNOLOGIER !!!

MÄNNISKAN VAR MYCKET MER UTVECKLAD FÖRR !!!

FORNTIDENS AVANCERADE VETENSKAP:

http://ancient-wisdom.co.uk/artefactshome.htm#sciences
http://www.crystalinks.com/egyptscience.html
http://www.mlahanas.de/Greeks/Greeks.htm
http://www.16pi2.com/ancient_technology_speculations.htm

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread111071/pg1
http://www.science-frontiers.com/sourcebk.htm
http://www.hallofthegods.org/articles/evidence-of-advanced-ancient-technology.html

FORNTIDA RYMDTEKNOLOGI:

http://www.bibliotecapleyades.net/vimanas/esp_vimanas_6.htm
http://www.bibliotecapleyades.net/vimanas/esp_vimanas_7.htm
http://www.bibliotecapleyades.net/vimanas/esp_vimanas_4.htm
http://www.bibliotecapleyades.net/vimanas/esp_vimanas_2a.htm

 

Den internationelle forskaren och upptäcktsresanden Jonathan Gray, berättar här om några av de tusentals sensationella arkeologiska fynd han upptäckt runt om i världen, som bevisar att Människan hade en mycket mer avancerad teknologi tusentals år tillbaka i tiden, än vad vi har idag!

VIDEO-BEVIS:

Superavancerade forntida teknologiska upptäckter: (11 delar)

http://www.youtube.com/watch?v=TL9R_6oUzHU

Forskaren Jonathan Gray har funnit ett globalt mönster kring dessa urgamla mänskliga artefakter (anomalier som vetenskapen inte kan förklara), som påvisar att Människan använde sig av dessa teknologiska uppfinnigar över hela världen, och att den mänskliga civilisationen förr var oss tekniskt överlägsna!

* Man hade förmågan att lyfta enorma tyngder med hjälp av ljudvågor!

* Man hade ljuskällor som kunde brinna i tusentals år!

* Man hade avancerade underjordiska tunnelsystem världen över!

* Man hade kunskap om alkemi, guld var en vardagsprodukt!

* Man hade avancerade vapensystem, bl.a kärnvapen!

* Man kunde levitera, dvs färdas tyngdlöst i luften!

* Man hade avancerade flygfarkoster, som byggde på anti-gravitation!

* Man kunde förvandla människor till glaskristaller!

* Man behövde inga böcker, eftersom människan hade ett superminne!

Här kan ni kolla in en massa FANTASTISKA FYND och artefakter, som det vetenskapliga etablissemanget blundar inför, eftersom de ju inte passar in i dagens trångsynta darwinistiska världsbild!

VIDEO-bevis:

http://www.youtube.com/watch?v=EQ6qftmn6kY
http://www.youtube.com/watch?v=2eI-n-xmp18

http://www.beforeus.com

http://s8int.com/truesuppressions.html
http://s8int.com/truesuppressions2.html

VIDEO: Grymt bra NBC-dokumentär, om att människan funnits på Jorden i hundratals miljoner år; ”The Mysterious Origins of Man”:

http://video.google.com/videoplay?docid=-4848668803639628771

 

Jordens förbjudna hemligheter, här kan ni läsa precis allt om vår superavancerade forntid:

http://www.thecrowhouse.com/Documents/Earths%20Forbidden%20Secrets%20Part%20One.pdf

MER VIDEO-BEVIS:

Chockerande arkeologiska fynd som bevisar att Människan funnits på Moder Jord i hundratals miljoner år, vilket krossar evolutionsteorin jäms med fotknölarna:

http://youtube.com/watch?v=gUyHrubz0vk
http://youtube.com/watch?v=ebzF7jpt1aI

Snacka om att vi blivit FÖRDA BAKOM LJUSET

TILL DISKUSSION:

Kära vänner, visste ni om att mänskligheten var mycket mer avancerad förr, att vi var överlägsna dagens människa både tekniskt, kulturellt och andligt?

Vad beror det på att det vetenskapliga etablissemanget ignorerar och undertrycker vår avancerade historia? Är det månne för att det så uppenbart krossar den absurda evolutionsteorin?

 

VIDEO – FYND OCH ARTEFAKTER SOM VETENSKAPEN BLUNDAR FÖR !!!


VIDEOSUPERAVANCERADE FORNTIDA TEKNOLOGISKA UPPTÄCKTER !!!Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens* boning (Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst)….Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt


Annons

73 svar till "FORNTIDA SUPER-TEKNOLOGIER !!! Bevis för att Människan var mycket mer avancerad förr !!!"

Mitt inlägg försvann, så jag antar att jag får skriva frågorna igen.1. Om man hade superminne, varför finns det då ristningar kvar?2. Om man hade superminne, varför har inte vi det? Du pratar om att vi har anpassat oss genom åren, men hur är det en anpassning att bli dummare?3. Du pratar om hur andlig och intellektuell man var förut. Vad skulle man ha kärnvapen till? Är inte det väldigt barbariskt och dumt?4. Om guld var en vardagsprodukt, varför finns det så begränsat av det i nuläget?5. Om det inte finns böcker, hur i hela friden vet forskaren vad sakerna används till? Har han provat att levitera kanske?6. Finns det några som helst bilder på de här sakerna, förutom otydliga bilder på en sfär gjord av lera som just nu absolut inte gör någonting?7.Finns det bilder på en bevarad glaskropp någonstans, elelr antar forskaren att de kunde göra sånt (iochmed att det inte finns böcker)?8. Hur fungerar anti-gravitation rent fysiskt?

Gilla

1. Fanns flera arter av Människor!2. Vi lever i den minst utvecklade tidsåldern; Kali yuga!3. Kärnvapnen på den tiden var mycket mer avancerade, drabbade inte hela samhällen!4. Vi lever i järnåldern; Kali yuga!5. Finns skrifter som beskriver dessa saker!6. http://ancient-wisdom.co.uk/artefactshome.htm7. Glaskropparna har jag ännu inte gjort ingående forskningar kring.8. Nikola Tesla visste:http://video.google.com/videoplay?docid=2188562935002257117&ei=yeRdSsL1OZjC-QaR35Ax&q=teslahttp://www.youtube.com/watch?v=gt8Y93k0pB0

Gilla

Okej, om vi säger att det här stämmer att människan hade den teknologin för tusentals år sedan – varför har vi inte den teknologin idag?Bestämde sig mänskligheten plötsligt för att det där med teknologi är överskattat, vi struntar i all avancerad teknologi och återgår till att använda stenverktyg och färdas på ryggen av åsnor?Det är fullkomligt ologiskt att människan skulle varit superavancerad för tusentals år sedan och allt den teknologin och kunskapen om den teknologin plötsligt försvunnit, och människan återgått till lågteknologiska verktyg bara för att sedan börja om och försöka bli tekniskt avancerade igen.Du ser inte hålet i resonemanget?Människan strävar alltid efter perfektion och att utvecklas teknologiskt – så varför skulle människan överge den hyperteknologiska civilisation man tydligen hade för tusentals år sedan för att återgå till en primitiv livstil, bara för att sedan börja forska och utvecklas teknologiskt igen.Hade människan varit så avancerad som du påstår, så hade man givetvis varit det för 500 år sedan också. Om du har teknologi som gör att du kan bygga enorma byggnader med hjälp av ljudvågar och sväva fritt i luften – då överger du inte den teknologin för att hugga ved med flintasten.

Gilla

Vi har förlorat den teknologin, pga att dessa högtstående kulturer har fallit, efter att vi trädde in i den mörkaste av tidsåldrar; Kali yuga:http://en.wikipedia.org/wiki/Kali_yugaAtlantis t.ex. var en väldigt högtstående kultur!

Gilla

Hahahahaha, Atlantis! Du tror verkligen på varenda saga du någonsin hört!

Gilla

http://en.wikipedia.org/wiki/AtlantisLåter klart mycket rimligare än Big Bluff och emolutionen…

Gilla

Outbildade stackare

Gilla

Så länge man inte kan se skillnaden mellan ande och materia, mellan den medvetna levande energin och den omedvetna livlösa energin, så är man att betrakta som outbildad!

Gilla

Men bara för att kulturerna försvinner så försvinner ju inte deras teknologiska framsteg, utan de sprids över hela jordklotet via andra kulturer. Finns inga kulturer som levt helt isolerade från omvärlden utan kontakt med andra kulturer.Den grekiska kulturen föll – men dess filosofi levde vidare.Den romerska kulturen föll – men deras teknologi och bild av det moderna samhället levde vidare.Den babyloniska kulturen föll – men än i dag anpassar vi våra liv efter de matematiska system de utvecklade.En annan intressant aspekt är att de flesta samtida kulturer ofta är på ungefär samma nivå teknologiskt sätt. Människans utveckling verkar följa en förutbestämd bana som är densamma för alla kulturer. Samerna satt inte och ritade i grottor medan germanerna under samma period byggde bilar.Det är orimligt att tro att det kunde finnas extremt högutvecklade kulturer som var så överlägsna på alla sätt utan att de kom i kontakt med andra kulturer, eller utnyttjade sin teknologiska överlägsenhet för att erövra större delar av världen som alla andra kulturer i alla tider gjort.Dessutom är ju bristen på bevis överväldigande. Om det fanns så avancerade kulturer så bör de ha lämnat någon form av spår efter sig, tydliga, otvedliga spår och inte saker som kan vara en sak men också kan vara tusen andra saker.

Gilla

Ta som exempel Atlantis, hela den kulturen försvann ju ner under havsytan!För övrigt sker det med jämna mellanrum globala katastrofer, som raderar ut alla spår från civilisationerna som funnits innan!Sedan universum skapades av vår skapargud Brahma (avatar av Gud) för några miljarder år sedan, så har det redan skett 6 stycken globala översvämningar, ”syndafloder”!

Gilla

För övrigt så tvivlar jag starkt på att de kunde skapa guld oavsett hur mycket alkemi de behärskade.Guld är ju som bekant ett grundämne och kan inte skapas genom ombildning av andra ämnen på något sätt. Det är en fysisk omöjlighet att skapa guld av exempelvis järn.Och eftersom guld är ett grundämne kan det inte bara försvinna från jordens yta om det fanns i stort överflöd förr. Då skulle det finnas i stor överflöd även idag, eftersom guld i egenskap av grundämne inte kan omvandlas eller brytas ned till något annat ämne än just guld.Så såvida inte de avancerade kulturerna byggde rymdskepp och flög iväg ut i rymden med allt sitt guld, så är jag ytterst skeptisk till det påståendet.

Gilla

Moder Jord håller tillbaka sina rikedomar när befolkningen blir gudlös!Ju mer gudlös befolkningen är, ju mer håller Moder Jord tillbaka!

Gilla

”Ta som exempel Atlantis, hela den kulturen försvann ju ner under havsytan!”Som du kan läsa i din egen wikipedia-länk så är Atlantis en civilisation som aldrig har existerat i verkligheten, utan endast figurerat i skön litterära verk. På samma sätt har aldrig Tattooine från Star Wars aldrig existerat. Du kan också läsa i artikeln att det är först på senare år som människor fått för sig att Atlantis funnits på riktigt.

Gilla

Det finns många andra civilisationer än Atlantis som sjunkit under havsytan, såsom exempelvis Lemuria och Dvaraka…

Gilla

”Moder Jord håller tillbaka sina rikedomar när befolkningen blir gudlös!Ju mer gudlös befolkningen är, ju mer håller Moder Jord tillbaka!”Känns väldigt väldigt konstigt. Just för att den procentuella enheten av ateister hos exempelvis forskare är löjligt stor i kontrast till den övriga allmänheten.Då vore det ganska logiskt ifall dessa konstant misslyckades med allt. Men ja, nu är det ju inte så. Du har nog gudlösa forskare att tacka för mer än vad du kan tro. Titta på Indien som nu, några decennium efter resten av världen fått igång ett seriöst rymd program. Grymma grabbar det där, med din gud på sin sida och allt. Nej det enda sättet för religiösa människor som du själv att yrka på någon mark i vetenskapens tecken är helt enkelt att spola tillbaka klockan och hitta på forna civilisationer som i respektive religions tecken haft en gigantisk kvantitet av teknologi.Rätt löjligt försök.

Gilla

Som sagt, bevis för forna högtstående civilisationer finns det gott om!

Gilla

Alltså… När man börja blanda in övernaturliga fenomen som Gud och syndafloder så förlorar ju diskussionen lite av sin poäng. Då kan man lika gärna förklara allt med ”Gud kan göra allt” och avsluta diskussionen där.Så om vi håller fötterna på jorden istället, så kan man fråga sig varför Atlantis inte omnämns någon annanstans än i Platons skrifter. Världens mäktigaste civilisation borde omnämnas på fler ställen än så om den existerade, och framförallt borde dess försvinnande tas upp. Platon var ju inte den enda skrivkunnige på jorden.För övrigt är Moder Jord en kass förhandlare om hon håller tillbaka på guld för att befolkningen är gudlös.Guld är ju en totalt värdelös metall för oss människor. För mjuk för att använda i byggnader och för tung för att vara praktisk. Enda anledningen att guld är värt någonting överhuvudtaget är för att vi människor råkar gilla färgen och att det är exklusivt, vilket gör att priserna stiger. Hade ingen gillat guld hade det bara varit en värdelös metall ingen brytt sig om, eftersom de saknar andra användningsområden än att vara just vacker.Om Moder Jord vill straffa oss människor borde hon hålla inne med vattnet, det skulle få mer effekt.

Gilla

Här kan du läsa om att guld har många användningsområden:http://en.wikipedia.org/wiki/GoldModer Jord KOMMER att hålla inne med vattnet längre fram i Kali yuga, det är förutbestämt!Människan kommer alltså i framtiden att bli mycket mer gudlös än vad hon är idag…

Gilla

”Moder Jord KOMMER att hålla inne med vattnet längre fram i Kali yuga, det är förutbestämt!Människan kommer alltså i framtiden att bli mycket mer gudlös än vad hon är idag…”Hålla inne med vatten? Snälla du, vatten försvinner bara inte sådär.

Gilla

Det kommer sluta regna…

Gilla

Hahahaha. Kolla upp regn på wikipedia så förstår du kanske varför det där var så roligt.

Gilla

Vad var det som var så roligt?

Gilla

Jag är kompis med gud och han säger att du är ett monster.

Gilla

Hur länge har du varit kompis med Gud?

Gilla

”Vad var det som var så roligt?”Tyvärr är du för korkad för att förstå det roliga här. En dag blir du kanske smartare och mer allmänbildad, men just nu är du långt ifrån.

Gilla

Varför tror du på att de skulle kunna sluta regna? Läs på lite om hur regn bildas…

Gilla

Varför?För att människan kommer att bli så otroligt syndfull!Vädergudarna kommer att hålla inne med regnet, så att det blir torka och missväxt!

Gilla

”Vädergudarna kommer att hålla inne med regnet, så att det blir torka och missväxt!”Hahahahahahaha! Vädergudarna!Snälla, läs en bok och lär dig hur regn bildas. Hint: några gudar är inte inblandade.

Gilla

När vädergudarna håller inne med regnet, så bildas inget regn!

Gilla

Hahaha, så otroligt korkad.

Gilla

”När vädergudarna håller inne med regnet, så bildas inget regn!”Så när vädergudarna strejkar så bryts helt plötsligt fysikens lagar rörande hur vatten beter sig i förhållande till dess omgivning?Att dokumentera ett sådant fall vore minst sagt revolutionärt på så många plan att det knappt går att räkna till. Dock måste jag ju ge dig lite cred för att du sjunkit till den nivån av en radikal kristen som hotar ateister med helvetet och skärselden. ”Följ gud, annars tar han ditt vatten ifrån dig”.Terror doktrin i religionens tecken brukar oftast inte funka så bra. Bara så att du vet.

Gilla

När vädergudarna är gramse på oss, så kan det mycket väl resultera i torka och missväxt, ja!Att det blir torka och missväxt, vad har det med helvetet och skärselden att göra?För övrigt är inte helvetet något evigt tillstånd, som de kristna påstår, eftersom de helvetiska planeterna (28 st) ingår i denna temporära materiella skapelse!Evigheten finns bara i den andliga världen, i den andliga dimensionen, bortom vår relativa rumtid!

Gilla

Du har glömt von Däniken bland dina referenser…:))

Gilla

Gillar du Däniken?

Gilla

”När vädergudarna är gramse på oss, så kan det mycket väl resultera i torka och missväxt, ja!”Men vattnet måste ju som sagt hamna någonstans. Eller behöver det verkligen det?Du förvirrar mig lite. Säg rakt ut ifall du tror att vatten kommer att sluta agera efter hur naturlagarna gäller. ”Att det blir torka och missväxt, vad har det med helvetet och skärselden att göra?”Kan du inte ens se den likheten?De kristna hotar med att du hamnar i helvetet om du missköter dig och inte dyrkar gud.Du hotar med att allt vatten kommer försvinna och vi kommer törsta ihjäl eftersom vi inte är tillräckligt andliga och spirituella av oss.Båda är hot baserade på hemskheter som inträffar om du inte blint lyder respektive religion. En terror doktrin helt enkelt.”För övrigt är inte helvetet något evigt tillstånd, som de kristna påstår, eftersom de helvetiska planeterna (28 st) ingår i denna temporära materiella skapelse!”Så…Är det 28 olika nivåer? Typ som i den gudomliga komedin?”Evigheten finns bara i den andliga världen, i den andliga dimensionen, bortom vår relativa rumtid!”Typ i ett svart hål alltså? Dessa ska ju enligt astronomerna bryta fysikens lagar, samt rumtiden. Måste erkänna att ett svart hål inte känns som en allt för lockande plats att hamna på när man dör om jag får vara helt ärlig.SJUKT VRICKAT!!?? 😛

Gilla

Saken är den att vattnet inte kommer att hamna där man vill att det ska hamna!Terordoktrin?Nej, karma in action…Inte 28 nivåer, utan 28 olika sorters, men alla ungefär lika hemska!Svarta hål är ännu en av alla dessa vetenskapliga myter…

Gilla

”Saken är den att vattnet inte kommer att hamna där man vill att det ska hamna!”Det måste ju hamna på jorden, om inte våra fysiska

Gilla

När det är torka och missväxt, så hamnar det inte på grödorna!

Gilla

”Saken är den att vattnet inte kommer att hamna där man vill att det ska hamna!Terordoktrin?Nej, karma in action…Inte 28 nivåer, utan 28 olika sorters, men alla ungefär lika hemska!Svarta hål är ännu en av alla dessa vetenskapliga myter…”Karma in action. Ungefär som i serien My Name Is Earl. Ruskigt underhållande faktiskt. En stark rekommendation.En Terrordoktrin är en doktrin som baseras på att du kommer straffas om du inte gör något specifikt. Ungefär som den gudsfruktande kristna extrem högern tror att attentatet den 11 september, orkanen Catrina och jordbävningar alla är resultat av att Gud för bort sin skyddande hand från landet för att ”ateisterna” får mer makt och sprider vetenskap.Då du försöker att skrämma någon till blind lydnad helt enkelt. ”När det är torka och missväxt, så hamnar det inte på grödorna!”Härliga tider. Ironin är så skyhög att jag knappt kan hålla mig. Vi säger att det börja regera någon internationell torka och brist på vatten m.m. Vi här i västvärlden (som för övrigt har den högsta procentuella enheten av icke-troende individer i världen) har verktyg som kan hjälpa oss undkomma en liknande katastrof. Med exempelvis anläggningar avsedda för att rena och distribuera vatten över stora områden även utan hjälp av regnet.Dom som dock skulle råka mest illa ut skulle vara de u-länder i världen som inte har dessa verktyg (som också för övrigt innehar de högsta procentuella enheterna av troende religiösa).Men jag måste fråga, hur kommer det sig att svarta hål är en vetenskaplig myt? Vad är det vi då observerar som beter sig likt svarta hål?

Gilla

Vi straffar oss själva!Synden straffar sig själv…Myten om svarta hål:http://novan.com/blackhle.htm

Gilla

Jodå, han var en ganska underhållande knäppgök…:)

Gilla

Vem då?Jonathan Gray?Varför?

Gilla

Knappast kan man kalla youtubevideon ”bevis”, när det består av en person som gör påståenden och det vi ser är inklippta STILLBILDER! Jag skulle kunna göra en video i exakt samma format och på så sätt ”bevisa” darwinismen.

Gilla

Men lyssnade du till budskapet?Hur förklarar du hans upptäckter?”Blunda och hålla för öronen-taktiken” igen?

Gilla

”Vi straffar oss själva!Synden straffar sig själv…”Eh…..Va?Definiera ”synden” är du snäll.Och ja. Drabbas vi av denna torka då. Är det en synd av människan att försöka överleva katastrofen med den befintliga teknologi och de verktyg vi har?Sen måste jag säga att ditt korta svar som vanligt var väldigt dåligt och otillfredsställande. Gå lite djupare i att formulera dina åsikter kring det jag skrivit är du snäll.

Gilla

Synd = Handling som innebär ett brott mot den Gudomliga viljan.Man kan synda med ens tankar, ord och gärningar.

Gilla

Thomas: ge upp…det är, hur som helst, som att prata med en vägg

Gilla

Väggen ger inga svar…

Gilla

Snilleblixten jag tror inte att dina inlägg kan räknas som svar.

Gilla

Du har rätt till din tro!

Gilla

”Synd = Handling som innebär ett brott mot den Gudomliga viljan.Man kan synda med ens tankar, ord och gärningar.”Det känns som att du undviker min fråga.Om det nu kommer en torka. Är det en synd av människan att försöka överleva den med andra metoder än att vi alla blir troende?”Thomas: ge upp…det är, hur som helst, som att prata med en vägg”Nja det handlar inte direkt om att övertala honom eller något sådant. Det är intressant att se hur religiösa extremister tänker och agerar i ord. ”Väggen ger inga svar…”Om du tar hallucinogena droger kanske den gör det.

Gilla

Gud hjälper den som hjälper sig själv, så visst, inga fel i att försöka värja sig mot torkan!Men det skadar inte om man samtidigt är fylld av Guds ande!

Gilla

Nej, jag menar att en video, med bilder på ruiner och en röst som gör påståenden, inte riktigt kvalificerar för vetenskapligt bevis. Såvida man inte vill TRO att homo erectus hade bunsenbrännare, men det är en annan sak.

Gilla

Homo Erectus (Pekingmänniskan) var en regelrätt Människoart, hade alltså överhuvudtaget inga likheter med apdjur!http://www.harunyahya.com/tellmeaboutthecreation23.phphttp://evolution-facts.org/Evolution-handbook/E-H-13a.htmhttp://emporium.turnpike.net/C/cs/evid6.htmMänniskan har alltid varit Människa!Apdjuren har alltid varit apdjur!

Gilla

”Gud hjälper den som hjälper sig själv, så visst, inga fel i att försöka värja sig mot torkan!Men det skadar inte om man samtidigt är fylld av Guds ande!”Nu cirklar du runt själva huvudämnet lite här.Gud straffar människan för att denne nu börjar bli mer och mer gudlös. Detta genom att orsaka torka och dylikt. Men den gudlösa människan har metoder för att klara av det här, och ser det inte som Guds straff, utan en naturkatastrof.Att vi ska klara oss från hans straff utan att lida samt förbli gudslösa är ju då utan tvekan mot guds vilja. Egentligen verkar hans vilja då vara att vi bara ska lägga oss på marken och gå under. Såsom han vill, och den underliggande anledningen till hans straff. Har jag fel?

Gilla

Naturkatastrofer är de facto lidanden som åsamkas oss av av halvgudarna, som agerar under Guds ledning!Gud vill att vi ska vårda Moder Jord och beskydda de stackars värnlösa djuren och älska vår nästa såsom oss själva!

Gilla

”Naturkatastrofer är de facto lidanden som åsamkas oss av av halvgudarna, som agerar under Guds ledning!Gud vill att vi ska vårda Moder Jord och beskydda de stackars värnlösa djuren och älska vår nästa såsom oss själva!”Ja alltså vill Gud att vi ska lida. Han önskar med sina handlingar att vi ska betala för våra ”synder” som du nu så vackert kallar dom. Alltså vore det mot guds vilja att vi ens försökte överleva de straff som åsamkas oss. Angående ditt andra stycke så förstår jag inte riktigt vad problemet är. Nu har du dragit in helt andra element än de du använde tidigare.Förut i tråden påstod du att Gud skulle straffa oss för att vi är på väg att bli mer och mer gudlösa. Att vi inte tillber honom helt enkelt.Nu har du helt plötsligt sänkt hans standard till att det räcker om vi bryr oss om naturen, äter mindre kött och tar om varandra.Vad är då det stora problemet? Varför har du då ens den här bloggen uppe? Jag är ganska så mycket Ateist som man kan bli. Jag bryr mig om mina medmänniskor, donerar pengar varje månad till rädda barnen, jag står med i organ donations registret, jag äter rätt lite kött och jag bryr mig om naturen.Men angående djuren förresten. Djur är ju inte direkt värnlösa. Är du förresten vegan? Får man äta fisk?

Gilla

Gud vill inte att vi ska lida, men eftersom den materiella världen är som en uppfostringsanstalt för själen, så skulle vi aldrig lära oss av våra misstag, om inte våra gärningar fick några konsekvenser, därav att Gud instiftat den gudomligt rättvisa karmalagen här i den materiella världen!Vi har alltså oss själva helt att skylla om vi lider…Jag är vegetarian, och då äter man inte fisk!

Gilla

”Gud vill inte att vi ska lida, men eftersom den materiella världen är som en uppfostringsanstalt för själen, så skulle vi aldrig lära oss av våra misstag, om inte våra gärningar fick några konsekvenser, därav att Gud instiftat den gudomligt rättvisa karmalagen här i den materiella världen!Vi har alltså oss själva helt att skylla om vi lider…”Det låter så fel att du säger det. Inget illa menat, men frasen ”Vi har alltså oss själva helt att skylla om vi lider” är bara så….Förolämpande på något vis. Den är inte förolämpande mot mig, men jag ska visa vad jag menar.Jag är inte någon som gillar att spela sifferlekar, men den här gången tänker jag göra ett undantag.Subsahariska Afrika. Troligtvis en plats du aldrig besökt. Tänk extra hårt på den tidigare sagda frasen när du läser det här. Alla siffror är från det själva området.I slutet av år 2007 levde 22 000 000 människor med Hiv/Aids där. Det är mer än hela den Svenska befolkningen gånger två, alla med denna obotliga sjukdom som långsamt tar livet av en. 1,8 miljoner av dessa sjuka var barn. Det vill säga personer under 15 år.Det är mer än hela Stockholm områdets befolkning i döende barn. En halv miljon fler för att vara exakt.År 2007 samställde man även att det vid slutet av året var över 11 600 000 föräldralösa barn i samma område. Och det är bara de som blivit föräldralösa på grund av HIV/Aids.Se senaste åren har den procentuella enheten av infekterade i Subsahariska Afrika växt, i parallell takt med den katolska kyrkans inflytande. Kyrkan som förespråkar bojkott av preventivmedel bland annat. Det har dock inte med saken att göra för tillfället.Det krävs en hel del, för att du som sitter bakom din dator i en varm lägenhet nere i Göteborg och myser ska kunna rättfärdiga det här med ett slag av en magisk stav du kallar karma. För det där är ingen rättvisa någonstans. Det finns ingen mening med det där, och ska du ens försöka att framhäva att det nu gör det, så utmanar jag dig till att åka ner dit, och se i ögonen på var sjukt och föräldralöst barn, de som svälter på gatorna och de som långsamt tynar bort. Och intala dig själv att det finns någon som helst rättvisa i det du betraktar.

Gilla

Kan man skörda något som man inte själv sått i tidigare liv?Givetvis är det ju tragiskt detta du tar upp, och givetvis ska vi hjälpa dessa av sjukdomar härjade människor på alla sätt och vis, men du förstår väl min filosofiska argument?Utan karmalagen, om allting bara styrdes av en gudlös slump, skulle livet vara grymt orättvist!Eller hur?

Gilla

”men du förstår väl min filosofiska argument?”Jo jag förstår den. Och i sin simplicitet är den bra och fin. Men i det stora hela finns det inget bra i den. Mycket fungerar om man begränsar det till sig själv och sin omedelbara närhet. Men om man börjar betrakta resten av världen också, håller det inte längre.”Utan karmalagen, om allting bara styrdes av en gudlös slump, skulle livet vara grymt orättvist!Eller hur?”Ja, livet är grymt orättvist. Det är min världssyn. Och orättvisor ska bekämpas. Det hjälper inte att man sitter stilla och försöker intala sig själv om att de inte existerar medan världen brinner.

Gilla

Om det inte finns någon rättvisa i livet, vad är då meningen med att överhuvudtaget bekämpa orättvisor?Hur ska man kunna bekämpa något som i grunden inte går att ändra?Livet är ju i grunden orättvist enligt dig…

Gilla

”Om det inte finns någon rättvisa i livet, vad är då meningen med att överhuvudtaget bekämpa orättvisor?”Visst finns det rättvisa, har jag sagt något annat? Sen beror det lite på hur man definierar rättvisa också. Men saken är den att det inte är allt eller inget. Visst säger jag att orättvisorna är överhängande och täcker mycket, men nog finns det motsatsen också.”Hur ska man kunna bekämpa något som i grunden inte går att ändra?”Så länge man strävar efter att nå det omöjligt bra så kommer det i alla fall inte att sämre. ”Livet är ju i grunden orättvist enligt dig…”Jag har en ganska dyster världssyn ja. Dock låter jag mig inte ätas upp av den då jag är en allt igenom optimistisk människa. Jag är inte den att säga att allt är orättvist och livet i sin grund också är det. Men i en överhängande majoritet för mänsklighetens befolkning så är det så.

Gilla

Utan en objektiv och opartisk Gud, vem avgör vad som är rättvist och inte, vad som är rätt och fel?

Gilla

Snilleblixten:Fråga dig själv – finns rätt och fel / rättvisa och orättvisa ?Är detta ö.h.t. något som verkligen existerar? ( Du har ju karmalagen….)Tänk om det är som så, att —- ”Allt är gott !”

Gilla

Utan rätt och orätt, varför har vi domstolar?

Gilla

”Utan rätt och orätt, varför har vi domstolar?”Ja, varför vill DU ha kvar domstolar. GUD dömmer ju ändå de som gör rätt och orätt. Liksom att de som utsätts för dessa orättvisor, drabbas just för vad de gjort i tidigare liv(alltså en dom ifrån GUD att drabbas)Så varför VILL DU ändå ha kvar domstolar?

Gilla

Du menar att när människor döms i domstolar, så är det inte karma som drabbar dem?Allt som sker, sker i enlighet med våra individuella karmakonton, även straffen vi får i våra domstolar!

Gilla

”Moder Jord KOMMER att hålla inne med vattnet längre fram i Kali yuga, det är förutbestämt!Människan kommer alltså i framtiden att bli mycket mer gudlös än vad hon är idag…”Om detta är förutbestämt, varför proklamerar du då för att vi skall börja lyssna på din gud. Några av dina trosförvanter kommer ju helt säkert att välja en annan väg, kanske till och med det blir du. Hade jag haft den tron som du har, skulle jag göra allt för att vara en av de få som fortfarande trodde på läran när vattnet börjar ta slut, absolut inte försöka få fler att tro. Det är ju förutbestämt att vi skall bli mer gudslösa, så det kan du inte ändra på. Ju mindre andel nya troende, ju större sannolikhet att just din själ är en av de troende, simpel matematik…… // Anders

Gilla

-En forntida indisk lökhackare! -Ja, vad allt kom de inte på. -Ölburken, till exempel, tror jag finns avbildad i Vedantaskrifterna.

Gilla

”Man kunde förvandla människor till glaskristaller!”Om man kunde det, var finns dessa idag. Vad händer med själen när en av GUDS skapelser omvandlas till livlös materia?——————————————————”Man behövde inga böcker, eftersom människan hade ett superminne”Om man nu inte behövde anteckna något, utan alla ändå visste allt. Hur kan vi idag veta att de visste allt då? Det borde ju orimligtvis finnas några anteckningar om detta eller någon annan dokumentation för den delen. … och VARFÖR finns då VEDA skrifterna? Visserligen säger vetenskapen att de är skapade kring 1500 fkhttp://sv.wikipedia.org/wiki/Vedaskrifterna…. men i ett tidigare inägg hävdar du att de måste vara skapade av den högsta intelligensen, dvs GUD själv. VARFÖR? De behövde ju inga böcker, allting fanns ju i superminnet——————————————————”Kärnvapnen på den tiden var mycket mer avancerade, drabbade inte hela samhällen!”Du undviker fortfarande frågan om vad de skulle användas till, om inte till barbari och dumheterTrodde dessutom att det var just det kärnvapen var till för – att drabba stora delar av ett område, annars finns ju diverse precisions vapen att tillgå.// Andershttp://blogg.aftonbladet.se/aceeo/2010/01/alla-kan-jobba <—- Fast efter att läst denna blogg är jag faktiskt tveksam till min egen text

Gilla

Finns en själ i vareviga atom!För ca 5000 år sedan trädde vi in i den mest degraderade och materialistiska tidsåldern, Kali Yuga, då människans minne blev mycket sämre, varför man var tvungna att skriva ned allt i böcker:http://en.wikipedia.org/wiki/Kali-YugaForntida kärnvapen:http://www.youtube.com/watch?v=Y_PfhV_Hns4

Gilla

Lemurien är en tänkt kontinent som antogs ha legat någonstans i Indiska oceanen. Ursprungligen framtänkt som en lösning på ett vetenskapligt problem som senare lösts på ett helt annat sätt har kontinenten behållit ett visst mått av popularitet inom ockultistkretsar och som det även refereras till i populärkultur.Kontinentens existens var en hypotes framförd 1864 av den brittiske zoologen Philip Sclater för att förklara att lämningar efter lemurer återfunnits både på Madagaskar (där de fortfarande lever) och på den indiska subkontinenten, men inte i de afrikanska och asiatiska områdena däremellan. Sclater antog att det mellan Madagaskar och Indien måste hade funnits en landmassa som senare försvunnit, och döpte därför denna hypotetiska kontinent till Lemurien efter djuret. Att förklara arters geografiska förekomst med sjunkna landmassor var på den tiden en vanlig lösning. Behovet av, och stödet för, hypotesen försvann dock helt sedan plattektonik under 1900-talet kunnat förklarat lemurproblemet i termer av kontinentaldrift.I populärkultur och ockultistkretsar beskrivs Lemurien ofta som ett rike vars öde delas med Atlantis – ett plötsligt och katastrofalt sjunkande i djupet. Helena Petrovna Blavatsky, en av grundarna av Teosofiska Samfundet, hävdade att Lemurien var den världsdel där den ”tredje rotrasen” utvecklades, på samma sätt som den ”färde rotrasen” i huvudsak utgjordes av atlantiderna.Begreppet Lemurien används också som namnet på den kommande kontinent som antas skapas när delar av Östra Afrika enligt kontinentaldriften kommer att brytas av och glida ut i Indiska Oceanien, och uppskatts att ske om ca 30 miljoner år, vilket bland annat beskrivs i boken Efter Oss (Dougal Dixon).

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: