Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

EKONOMISKA SYSTEMET KORRUPT !!! Hur skapas pengar? Pengar som skuld! Bankirerna har kuppat världen!

Posted on: 26 maj, 2010


 

BANKIRERNA HAR KUPPAT VÄRLDEN !!!

VI HAR BLIVIT SLAVAR UNDER DEN EKONOMISKA MAKTELITEN !!!

 

Hur skapas pengar egentligen?

En mycket sevärd och avslöjande film, (svensk textning), som visar hur det ekonomiska systemet har blivit fullständigt korrupt, hur bankirerna har kuppat världen. I denna pedagogiska film beskrivs det chockerande faktumet hur cirka 95% av våra pengar skapas ur ”tomma intet” av privatägda banker.

Dessutom slås det fast att dessa pengar är skapade genom skulder. Med andra ord, utan skulder skulle det inte finnas några pengar…

 

 

PENGAR SOM SKULD:

 

 

 

PENGAR SOM SKULD II:

 

 

 

PENGAR SOM SKULD III:

 

 

 

THE MONEY MASTERS – Tre och en halv timme lång historisk dokumentär som kartlägger den politiska maktstrukturens ursprung och som visar hur internationella bankirer har tagit kontrollen över Amerika.

Filmen visar hur en handfull maktlystna internationella bankirer genom ekonomi lyckats ta makten över USA och berättar hur samma personer planerar att göra detsamma med resten av världen:

 

 

 

DOLLAR-BUBBLAN – Hur vi står på randen till en världsomspännande finansiell kollaps:

 

 

 

TILL DISKUSSION:

 

Visste ni att vi blivit så hårt dragna vid näsan av makteliten?

Visste ni att vi är totala slavar under det ekonomiska systemet?

 

Hur ska vi ta oss ur denna rävsax, kära vänner?

 

 

blankMoneyasDebtPoster.jpg

 

MAD_2_poster_blank.jpg

 

 

 

money-as-debt-iii-evolution-beyond-money-51422b84763a1.png

 

 

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst – Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt

.

 

Annons

54 svar till "EKONOMISKA SYSTEMET KORRUPT !!! Hur skapas pengar? Pengar som skuld! Bankirerna har kuppat världen!"

Bra film det där. Ger en mycket att tänka på.

Gilla

Kan inte annat än hålla med dig, Björn!

Gilla

Bra film det där. Ger en mycket att tänka på.

Gilla

Kan inte annat än hålla med dig, Björn!

Gilla

Såja Snillet nu börjar du prata om riktigt viktiga ämnen, tyvärr har det ingen verkan på medelsvensson., dem höjer aldrig näven,,,,,för dem fattar inte bättreNär banken står utanför deras dörr och vill ha tilbaka sitt hus.eller när alla har ett mikro chip kopplat till ens personlighet och alla kontanter har försvunnit….då vi är fångar hela bunten under skatteverket……Då KANSKE vaknar svensken i sin fångcell…….men då är det försent

Gilla

Håller fullständigt med dig, Vajra!Vajra är faktiskt åskvigg på sanskrit! :-)Det är halvguden Tor/Indra som slungar åskviggar när åskan går…

Gilla

Såja Snillet nu börjar du prata om riktigt viktiga ämnen, tyvärr har det ingen verkan på medelsvensson., dem höjer aldrig näven,,,,,för dem fattar inte bättreNär banken står utanför deras dörr och vill ha tilbaka sitt hus.eller när alla har ett mikro chip kopplat till ens personlighet och alla kontanter har försvunnit….då vi är fångar hela bunten under skatteverket……Då KANSKE vaknar svensken i sin fångcell…….men då är det försent

Gilla

”Det är halvguden Tor/Indra som slungar åskviggar när åskan går…”Det är absoluuut inte elektriska urladdningar som har sin grund i positiva och negativa laddningar osv osv. Det är Tor som slår med sin hammare såklart!

Gilla

De elektriska urladdningarna är ett resultat av Tors/Indras häftiga humör, givetvis!

Gilla

”De elektriska urladdningarna är ett resultat av Tors/Indras häftiga humör, givetvis!”:) Åh, den naiviteten.

Gilla

Är du tillbaka Alimantado?Välkommen, kära vän!

Gilla

Härligt att du skriver om detta 🙂 Jag hoppas att allt mer människor blir informerade om bankernas fräcka fusk och mobiliserar sig och gör nått åt saken! Vi behöver inte delta i dagens monetärasystem. Vi behöver inte använda oss av pengar längre. Vi behöver inte politiker som bara pratar budget hit och dit. tycker det är dags och designa om samhällssystemet utan pengar. The Venus Project ligger nog bäst till i så fall.

Gilla

Håller fullständigt med dig, Z!

Gilla

Jag håller mig inte med vänner som saknar kritiskt tänkande.

Gilla

Det krävs kritiskt tänkande för att fatta att det ekonomiska systemet är korrupt!Detsamma krävs för att fatta att evolutionsteorin är en stor myt!

Gilla

”Detsamma krävs för att fatta att evolutionsteorin är en stor myt!”Ena sekunden krävs alltså kritiskt tänkande, och i andra sekunden säger du att minsta barn kommer till samma slutsats. Hur ska du ha det egentligen?(Och inget av ovanstående är ens ett argument. Men det förstår ju inte du.)

Gilla

Kritiskt tänkande i kombination med sunt bondförnuft gör susen…

Gilla

Eller slumpmässigt gissande, tydligen.Du tror ju att dina gissningar är mer träffsäkra än faktisk forskning. Du tror alltså att du är gud. Vad tror du att din gud anser om att du går runt och utropar dig själv till gud? Inte så populärt, va?

Gilla

Gissningar?Kalla fakta!Vi är inte Gud, vi är minigudar, Guds barn!

Gilla

Att kalla en gissning för ”kalla fakta” är inte så produktivt.

Gilla

Ingen gissning, har du ens sett videon?

Gilla

När du får fram en videofilm där gud syns i bild så kan du säga till mig. Tills dess har du nog inbillat dig alltihop.

Gilla

Guds transcendentala kropp är inte tillverkad av materiella element…

Gilla

Då kanske du borde sluta låtsas som om du vet att ”han” finns?

Gilla

Gud upplever man med andens sinnen!Dessutom finns Han ju i våra hjärtan som Översjälen, vittnet och Samvetets röst!

Gilla

Bevis, tack.

Gilla

Bara att prova!Kostar ingenting…

Gilla

Bevis, tack.

Gilla

här kommer oerhört viktiga frågor:vad kommer ni göra alla hus och bostadsrättsägare när banken hyperhöjer räntan och ni har inte råd att bo kvar, kommer ni lämna er bostad?I åtanke banken har ju svindlat er genom att få er tro att dem lånat er pengar vilket är en bluff.scenacriot är att det kommer bli rent kaos för minst 90% av alla fastighetsägare äger egentligen inte sin bostad, vart skall alla flytta när det är bostadsbrist?slutar det med stora fastighetsbolag ”köper” upp era massivt prisreducerade era bostäder för att hyra ut dem?Är det ok att Banken lånar ut låtsas pengar på en upp haussad bostadsmarknad, till en oansvarig låntagare?När räntan går upp är det sällan banken förlorar för staten står bakom dem, alltså enkilda familjer kommer stå på bar backe.Jag tycker det är mycket konstigt att inga journalister tar tag i detta suuuuuperviktiga ämne, för kan det exponeras i rätt tid så kan man komma tilrätta med bostadsmarknaden och ingen behöver flytta från sina hemusas kris bostadskris kommer hit var så säker, journalister är tyvärr ett jobb som inte innefattar kristiskt tänkande eller kreativt tänkande…likt en vädergubbe, ingen tar dem på allvar, när dem kunde varit våra hjältar.Här ser vi en slående liknelse, bank och media flödar från en enda källa, alltså superstyr ditt liv utan att du reflekterarVAKNA

Gilla

Så sant, så sant…

Gilla

”Det krävs kritiskt tänkande för att fatta att det ekonomiska systemet är korrupt!”Jasså, jaha, så det krävs inte ett eknomiskt lagt sinne för det då?

Gilla

Först och främst ett kritiskt tänkande…att man inte slukar allt med hull och hår…

Gilla

Vi har redan gått igenom detta tidigare, men jag vet ju att ditt minne är väldigt dåligt.Att sjunga hjälper ju inte ett dugg – ”gud” vågar inte visa sig ändå.Så var är dina bevis?

Gilla

Har du testat?Det är nämligen ingen skillnad mellan Gud och Hans heliga Namn!Genom att du sjunger Guds Namn, så umgås du med Gud, eftersom Gud och Hans heliga Namn befinner sig på samma absoluta plattform!Om du däremot ropar ”Vatten, vatten, vatten”, så släcker du inte din törst, eftersom det är skillnad mellan ordet vatten och substansen vatten!Eller om jag ropar ”Alimantado, Alimantado”, så är du inte här, eftersom det är skillnad mellan dig och ditt namn!Eller hur?

Gilla

Aha, så ”gud” är bara ett ord.Jag håller med om att ordet ”gud” existerar. Däremot existerar ju inte något väsen som ordet skulle kunna referera till.Äntligen erkänner du att du inte tror på gud. Men kunde du inte gjort det lite tidigare?

Gilla

”Gud” är en TITEL för den Högsta styrande Personen, den Högste Herren, alla orsakers Orsak, och har Namn som Krishna, Allah, Jahve, Adonai, osv…

Gilla

Du byter samtalsämne. Fult gjort.Du sa just att guds namn är detsamma som gud. Dvs: guden är bara ett ord, oavsett vad du kallar den. Guden i sig existerar inte.Det är trevligt att du nu erkänner dig vara ateist. Jag önskar bara att du hade gjort det lite tidigare.

Gilla

*Gud* är en TITEL, precis som *Kung” är en titel, men både Gud och Kungen har egennamn!Gud har egennamn som Krishna, Allah, Jahve, Adonai, Vishnu, osv, och det är alltså ingen skillnad mellan exempelvis Gud i uppenbarelseformen Krishna och Hans Namn Krishna, eller Gud i uppenbarelseformen Vishnu och Hans Namn Vishnu!När du åkallar Krishna, Krishna, så ÄR de facto Gud i form av Krishna där, eftersom Krishna och Hans heliga Namn befinner sig på samma absoluta plattform!Men om du däremot åkallar Karl XVI Gustaf så är han personligen inte där!Varför?Jo, eftersom personen Karl XVI Gustaf och hans namn skiljer sig åt, de är inte absoluta!Eller hur?

Gilla

Du byter samtalsämne. Fult gjort.Du sa just att guds namn är detsamma som gud. Dvs: guden är bara ett ord, oavsett vad du kallar den. Guden i sig existerar inte.Det är trevligt att du nu erkänner dig vara ateist. Jag önskar bara att du hade gjort det lite tidigare.

Gilla

Du byter samtalsämne igen. Skärpning nu.Genom att hävda att din gud inte är något mer än sitt namn, så erkänner du att själva guden inte existerar.Men varför har du inte tidigare vågat kalla dig för ateist? Varför först nu?

Gilla

Har ALDRIG påstått att Gud endast är sitt Namn!Han har en evig transcendental skepnad också, Han är en Person med känslor, tycke och smak, och Hans heliga Namn inkluderas i Hans Person!

Gilla

Du sa just att det inte är någon skillnad mellan gud och guds namn. Hemskt vad snabbt du glömmer bort vad du själv påstår.Men det är ju åtminstone roligt att du nu erkänner dig vara ateist. Välkommen till verkligheten!

Gilla

Precis, det är ingen skillnad mellan Gud och Guds Namn, så när du exempelvis åkallar Krishna (ett egennamn på Gud), så är personen Krishna (Gud) där i sitt Namn!Däremot, om jag exempelvis åkallar ditt namn; Alimantado, Alimantado, så är du personligen INTE här…

Gilla

Verkligen en intressant film….. // AndersHUMÖR -> blogg.aftonbladet.se/aceeo/HUMOR -> blogg.aftonbladet.se/sextoon/

Gilla

Din gud är alltså bara ett ord, och finns då inte i verkligheten.Men varför har du väntat ända tills nu med att erkänna att du är ateist?

Gilla

Allas vår Gud är en Titel för den Högsta Personen, som är alla orsakers Orsak, all glädjes källa, och är det verkligaste av allt verkligt!

Gilla

Din gud är alltså bara ett ord, och finns då inte i verkligheten.Men varför har du väntat ända tills nu med att erkänna att du är ateist?

Gilla

varför acceptera någon över dig själv?ingen riktig högre väsen ser sig som en mästare över någon annan.enbart gammal programmering från religiösa sekter ville påtvinga folket detta.det finns ingen över dig, så länge du inte vil det, alltså ett offer finner sin förövare.dvs vill du vara en dörrmatta eller slav för någon så kommer det en idiot som vill utnjytta dig, antingen här på jorden eller av ektoplasmisk massa

Gilla

Varför?För att jag inte är den Högste…

Gilla

Ja, man får nog be till det högre ovan ist. för de högre herrarna här nere på den undre-jorden.. är inget en stora egon och maktgalningar!!Så jag säger..-Giv oss alla….Gudskraft till att överleva denna korrupta värld av maktlystna parasiter…AMEN

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


  • Snilleblixten: Han vart Kung redan dagen då hans mor dog!
  • Snilleblundern: Och så var kung Charles krönt till konung den 6:e maj 2023. Kan du vänligen sluta försöka spå i framtiden genom stjärnorna? Jag tror mer
  • Tanya Atkins: This is a grreat post thanks

Kategorier

%d bloggare gillar detta: