Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

HOMOSEXUALITET kan förklaras med REINKARNATION !!! Kön i ens tidigare liv påverkar ens läggning!!!

Posted on: 5 juni, 2010


VÅR KÖNSTILLHÖRIGHET I TIDIGARE LIV

PÅVERKAR SEXUELL LÄGGNING I DETTA LIV!


Angående orsaker till homosexualitet, visar vetenskapliga studier inom reinkarnationsforskning att en plausibel förklaring kan ligga i ens könstillhörighet i tidigare liv!

Har man exempelvis i flera liv i rad levt i kvinnokroppar och varit förälskad i män, och sedan återfötts i en manskropp i detta liv, verkar det ju logiskt att känslorna för män kan ta överhanden i detta liv…

Vetenskapliga studier gjorda av den amerikanske professorn och reinkarnationsforskaren Dr. Ian Stevenson påvisar just dessa samband:

http://www.near-death.com/experiences/reincarnation01.html
http://www.near-death.com/dale.html

 

Often children who were members of the opposite sex in their previous life show difficulty in adjusting to the new sex. These problems relating to the ‘sex change’ can lead to homosexuality later on in their lives. Former girls who were reborn as boys may wish to dress as girls or prefer to play with girls rather than boys. Former boys who are reborn as girls may wish to dress as boys or prefer to play with boys rather than girls.
Former men who are reborn as women will be attracted to women and will therefore be lesbian. Former women who are reborn as men will be attracted to men and will therefore be gay.”


http://reluctant-messenger.com/reincarnation-proof.htm

Omni: The possibility of sex change puts the question of homosexuality and gender confusion in a new light, doesn’t it?

Stevenson: Yes. When it was fashionable to ascribe all emotional disorders to the ineptitude of one’s parents, cases of gender-identity confusion were blamed on parents. A biological explanation, such as Klinefelter’s syndrome [a genetic condition in which a male is born with an extra X, or female, chromosome] can explain some but not all cases. Western psychiatrists and psychologists do not have a satisfactory explanation for this, whereas in Southeast Asian cultures, gender-identity confusion is considered one result of reincarnation and taken calmly. Reincarnation ought to be considered as a possible explanation at least some of the time.

 

Homosexualitet och tidigare liv:

http://elevated.freeyellow.com/page18.html

 

Vetenskapliga publikationer inom reinkarnationsforskningen:

http://www.healthsystem.virginia.edu/internet/personalitystudies/publications.cfm

 

 

 

 

TILL DISKUSSION:

Visst är det logiskt att könstillhörighet i tidigare liv påverkar känslorna i detta liv?

På samma sätt kommer vårt nästa liv påverkas av de känslor och önskningar vi göder och när i detta liv!

Vad säger ni, kära vänner?

 

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst – Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt

 

Annons

69 svar till "HOMOSEXUALITET kan förklaras med REINKARNATION !!! Kön i ens tidigare liv påverkar ens läggning!!!"

Jag skakar bara pà huvudet… Jag har suttit med i HBT-sossarnas styrelse och spelar det egentligen nàgon roll om varför man blir t.ex. homosexuell?Det viktigaste är väl ändà att det handlar om människor och att de mänskliga rättigheterna skall gälla alla människor?!Det pratas även om biologiska orsaker!

Gilla

Ville bara föra in en filosofisk aspekt på det hela…Ens förvärvade biologi har med ens karma att göra!

Gilla

Jag skakar bara pà huvudet… Jag har suttit med i HBT-sossarnas styrelse och spelar det egentligen nàgon roll om varför man blir t.ex. homosexuell?Det viktigaste är väl ändà att det handlar om människor och att de mänskliga rättigheterna skall gälla alla människor?!Det pratas även om biologiska orsaker!

Gilla

Ville bara föra in en filosofisk aspekt på det hela…Ens förvärvade biologi har med ens karma att göra!

Gilla

Spelar ingen roll om är homosexuelll eller inte…alla har lika värde och jag personligen har absolut inget emot någon oavsett sexuell läggning…..vet att en del resonerar annorlunda men fattar inte varför…..sen om det beror på tidigare liv eller inte har jag inte en aning om….ha en bra dag…sandra

Gilla

Visst är vi alla lika mycket värda!Har gjort ett helt inlägg kring detta:JÄMLIKHET…VAD ÄR LIKHETEN, som gör oss alla lika värda? Inför vem ses vi alla som lika värda?http://blogg.aftonbladet.se/snilleblixten/2009/06/jamlikhet-vad-ar-likheten-som-gor-oss-alla-lika-varda-infor-vem-ses-vi-alla-som-lika-vardaHa en bra dag själv, Sandra!

Gilla

Spelar ingen roll om är homosexuelll eller inte…alla har lika värde och jag personligen har absolut inget emot någon oavsett sexuell läggning…..vet att en del resonerar annorlunda men fattar inte varför…..sen om det beror på tidigare liv eller inte har jag inte en aning om….ha en bra dag…sandra

Gilla

Visst är vi alla lika mycket värda!Har gjort ett helt inlägg kring detta:JÄMLIKHET…VAD ÄR LIKHETEN, som gör oss alla lika värda? Inför vem ses vi alla som lika värda?http://blogg.aftonbladet.se/snilleblixten/2009/06/jamlikhet-vad-ar-likheten-som-gor-oss-alla-lika-varda-infor-vem-ses-vi-alla-som-lika-vardaHa en bra dag själv, Sandra!

Gilla

Nu är du ute och cyklar kär du! Ovanligt mycket. Jag vet mitt kön i mitt senaste liv (och ju fler andra med) jag var kvinna men är bisexuell för det.Så nej, jag håller inte med för fem öre!

Gilla

Det är inte hugget i sten att bara för att man varit kvinna två eller fler liv på raken, att man inte kan bli bisexuell…kan finnas andra faktorer, som professorn inte känner till…

Gilla

Nu är du ute och cyklar kär du! Ovanligt mycket. Jag vet mitt kön i mitt senaste liv (och ju fler andra med) jag var kvinna men är bisexuell för det.Så nej, jag håller inte med för fem öre!

Gilla

Det är inte hugget i sten att bara för att man varit kvinna två eller fler liv på raken, att man inte kan bli bisexuell…kan finnas andra faktorer, som professorn inte känner till…

Gilla

””Often children who were members of the opposite sex in their previous life show difficulty in adjusting to the new sex.”För att kunna göra ett sådant påstående, måste man först säkerställa:1. Att reinkarnation är en verklighet.2. Att reinkarnation fungerar på det sätt som just din religion hävdar.3. Exakt vilka individer som tidigare varit vilket kön.Inget av ovanstående har gjorts. Mycket jobb kvar där, alltså.

Gilla

Professor Ian Stevenson digra reinkarnationsforskning påvisar sambanden och specifika individers tidigare kön!

Gilla

””Often children who were members of the opposite sex in their previous life show difficulty in adjusting to the new sex.”För att kunna göra ett sådant påstående, måste man först säkerställa:1. Att reinkarnation är en verklighet.2. Att reinkarnation fungerar på det sätt som just din religion hävdar.3. Exakt vilka individer som tidigare varit vilket kön.Inget av ovanstående har gjorts. Mycket jobb kvar där, alltså.

Gilla

Professor Ian Stevenson digra reinkarnationsforskning påvisar sambanden och specifika individers tidigare kön!

Gilla

Snillet: Att det kanske inte alls har med reinkarnation att göra? ;)För övrigt är det flera än tre liv på raken jag varit kvinna.Alimantado: Nja det där beror ju på vad man kräver för bevis. Jag VET att jag levt förut, men tvivlar på att nånting jag säger kan övertyga dig om det. 😉 För övrigt har det skrivit massor med böcker i ämnet där folk berättar om sina tidigare liv och berättar saker de helt enkelt inte har kunnat veta. Under lätt hypnos (vilket är en fullt erkänd terapiform numera) har folk pratat andra språk helt flytande, språk de absolut inte kunnat innan eller efteråt, beskrivit platser de aldrig sett eller besökt osv. För mig är sådant bevis, för dig är det inte det..Mina egna erfarenheter gör mig bara mera säker då jag upplevt underliga saker själv när det gäller just platser och annat. Plus att jag har ett flertal minnen av mina tidigare liv, och vilket kön jag varit.Dock har jag och Snillet två olika syn på hur reinkarnation fungerar..Bless!

Gilla

Snillet: Att det kanske inte alls har med reinkarnation att göra? ;)För övrigt är det flera än tre liv på raken jag varit kvinna.Alimantado: Nja det där beror ju på vad man kräver för bevis. Jag VET att jag levt förut, men tvivlar på att nånting jag säger kan övertyga dig om det. 😉 För övrigt har det skrivit massor med böcker i ämnet där folk berättar om sina tidigare liv och berättar saker de helt enkelt inte har kunnat veta. Under lätt hypnos (vilket är en fullt erkänd terapiform numera) har folk pratat andra språk helt flytande, språk de absolut inte kunnat innan eller efteråt, beskrivit platser de aldrig sett eller besökt osv. För mig är sådant bevis, för dig är det inte det..Mina egna erfarenheter gör mig bara mera säker då jag upplevt underliga saker själv när det gäller just platser och annat. Plus att jag har ett flertal minnen av mina tidigare liv, och vilket kön jag varit.Dock har jag och Snillet två olika syn på hur reinkarnation fungerar..Bless!

Gilla

Snillet varför har du börjat med Godkänna kommentarer? Har det hänt något?

Gilla

Blir mycket lättare för mig att skilja på alla nya kommentarer som ständigt kommer in, från gamla som jag redan svarat på, så att jag inte missar att svara på någons kommentarer…Sedan så har jag börjat få en del spam, vilket tvingar mig att Gudkänna kommentarerna först…

Gilla

Snillet varför har du börjat med Godkänna kommentarer? Har det hänt något?

Gilla

Blir mycket lättare för mig att skilja på alla nya kommentarer som ständigt kommer in, från gamla som jag redan svarat på, så att jag inte missar att svara på någons kommentarer…Sedan så har jag börjat få en del spam, vilket tvingar mig att Gudkänna kommentarerna först…

Gilla

När du har lyckats med någon av ovanstående tre punkter så kan du gärna posta din forskning här. Det ska bli intressant att se.

Gilla

När du har lyckats med någon av ovanstående tre punkter så kan du gärna posta din forskning här. Det ska bli intressant att se.

Gilla

Du missade att publicera min kommentar. 😉

Gilla

Inte alls!Eftersom jag ofta ligger flera timmar efter i svarandet på alla kommentarer (får dussintals varje dag), så kan det ibland dröja 1 dygn eller mer innan jag svarar…Hav tålamod, kära Faye!

Gilla

Du missade att publicera min kommentar. 😉

Gilla

Inte alls!Eftersom jag ofta ligger flera timmar efter i svarandet på alla kommentarer (får dussintals varje dag), så kan det ibland dröja 1 dygn eller mer innan jag svarar…Hav tålamod, kära Faye!

Gilla

Du svarar ju på det andra jag skriver men inte den. Underlig prioritering. ;)Nu ska jag ta de små under armen och krypa till kojs i alla fall.Gonatt!Bless! :)Ps. Jag hatar tålamod. 😉

Gilla

Har svarat på den, får så mycket kommentarer och vissa mer akuta än andra, så det blir ibland lite prioriteringar som kronologiskt sett blir underligt…De små?Skaffat barn?Bless!PS. Tålamod är en Gudomlig egenskap.

Gilla

Du svarar ju på det andra jag skriver men inte den. Underlig prioritering. ;)Nu ska jag ta de små under armen och krypa till kojs i alla fall.Gonatt!Bless! :)Ps. Jag hatar tålamod. 😉

Gilla

Har svarat på den, får så mycket kommentarer och vissa mer akuta än andra, så det blir ibland lite prioriteringar som kronologiskt sett blir underligt…De små?Skaffat barn?Bless!PS. Tålamod är en Gudomlig egenskap.

Gilla

”Jag VET att jag levt förut, men tvivlar på att nånting jag säger kan övertyga dig om det.”Det enda du behöver göra är att langa fram bevisen. Seså, var inte skygg. Sätt igång bara.

Gilla

”Jag VET att jag levt förut, men tvivlar på att nånting jag säger kan övertyga dig om det.”Det enda du behöver göra är att langa fram bevisen. Seså, var inte skygg. Sätt igång bara.

Gilla

”så att jag inte missar att svara på någons kommentarer…”För du har ju alltid svarat på alla kommentarer innan??!!

Gilla

Det finns vissa kommentarer som inte kräver något svar…

Gilla

”så att jag inte missar att svara på någons kommentarer…”För du har ju alltid svarat på alla kommentarer innan??!!

Gilla

Det finns vissa kommentarer som inte kräver något svar…

Gilla

Vi har två olika synsätt på reinkarnation, låt oss nöja oss med det. 🙂

Gilla

Vi har två olika synsätt på reinkarnation, låt oss nöja oss med det. 🙂

Gilla

Alimantado: Jag anser mig HA bevisat det hela redan.Snillet: jag skulle hellre höra dina ord än att få ett gäng länkar. Det är så opersonligt.. Även om jag vet att du gillar att göra så.Nej nej Gudinna nej! Jag är ju steriliserad för tusan! 😀 Här blir inga barn nånsin gjorda.. Hu nej… De små är mina fyrbenta barn som jag älskar som om de vore min egen avkomma. Katterna ju! 🙂 Om det är det, så bevisar det att jag inte är en gudom för jag har uselt tålamod. ;)Blessings!

Gilla

Alimantado: Jag anser mig HA bevisat det hela redan.Snillet: jag skulle hellre höra dina ord än att få ett gäng länkar. Det är så opersonligt.. Även om jag vet att du gillar att göra så.Nej nej Gudinna nej! Jag är ju steriliserad för tusan! 😀 Här blir inga barn nånsin gjorda.. Hu nej… De små är mina fyrbenta barn som jag älskar som om de vore min egen avkomma. Katterna ju! 🙂 Om det är det, så bevisar det att jag inte är en gudom för jag har uselt tålamod. ;)Blessings!

Gilla

Tidigare liv ja… Jag har drömmar som är så realistiska och jag är en kvinna i London, adlig, jag ser och känner dimman… Jag vet att jag är på besök i England, Mademoiselle säger dem till mig… Jag känner hur diligensen skakar på kullerstenen och ser lyktorna som tänds av män… Sen är jag tydligen i Belgien i mitten av andra världskriget, en pojke som flyr från tyska soldater som förföljer mig, sex år gammal. jag hör soldaterna skrika ”Schnell” ett flertal ggr… Båda känns så verkliga och jag känner lukter… Inte vet jag vad det handlar om, men det känns så verkligt…. Spela roll, det är nuet som räknas!

Gilla

Och det är bara i nuet som saker och ting kan upplevas…

Gilla

Tidigare liv ja… Jag har drömmar som är så realistiska och jag är en kvinna i London, adlig, jag ser och känner dimman… Jag vet att jag är på besök i England, Mademoiselle säger dem till mig… Jag känner hur diligensen skakar på kullerstenen och ser lyktorna som tänds av män… Sen är jag tydligen i Belgien i mitten av andra världskriget, en pojke som flyr från tyska soldater som förföljer mig, sex år gammal. jag hör soldaterna skrika ”Schnell” ett flertal ggr… Båda känns så verkliga och jag känner lukter… Inte vet jag vad det handlar om, men det känns så verkligt…. Spela roll, det är nuet som räknas!

Gilla

Och det är bara i nuet som saker och ting kan upplevas…

Gilla

Jag vet inte, men det är nuet som jag känner till och det kanske har påverkat min personlighet, ”mina tidigare liv” menar jag… Men, i livet så förändras man ju också…

Gilla

Jag vet inte, men det är nuet som jag känner till och det kanske har påverkat min personlighet, ”mina tidigare liv” menar jag… Men, i livet så förändras man ju också…

Gilla

Alimantado (Och till Snillet med om du är intresserad? 🙂 : Det jag har är minnen, upplevelser och dylikt. Och jag vet att det inte räcker som bevis för dig. Så jag KAN inte bevisa för DIG (notera, just dig) att jag levt tidigare.Men vet du vad? För mig spelar det ingen roll.. För jag vet vad jag vet och är tillfreds med det. Hittande en underbar klänning och ett pannsmycke idag på en medeltidsmarknad som gav mig nya flashbacks till ett liv som prästinna för ca 2000 år sedan. Och det gjorde mig väldigt lycklig.Så jag har haft en underbar dag. Både i nutid och dåtid. :)Snillet: Kan du läsa/spå nånting av tidigare liv? Kom på att jag glömt att fråga? :)Ps. BIlder på mig i min nya klännning och pannsmycke kommer inom kort utifall du är nyfiken. :)Bless! /Faye

Gilla

Om jag kan spå tidigare liv?Nej, har inte den förmågan…Jag tror vi alla är nyfikna på din nya klänning och pannsmycke… 🙂

Gilla

Alimantado (Och till Snillet med om du är intresserad? 🙂 : Det jag har är minnen, upplevelser och dylikt. Och jag vet att det inte räcker som bevis för dig. Så jag KAN inte bevisa för DIG (notera, just dig) att jag levt tidigare.Men vet du vad? För mig spelar det ingen roll.. För jag vet vad jag vet och är tillfreds med det. Hittande en underbar klänning och ett pannsmycke idag på en medeltidsmarknad som gav mig nya flashbacks till ett liv som prästinna för ca 2000 år sedan. Och det gjorde mig väldigt lycklig.Så jag har haft en underbar dag. Både i nutid och dåtid. :)Snillet: Kan du läsa/spå nånting av tidigare liv? Kom på att jag glömt att fråga? :)Ps. BIlder på mig i min nya klännning och pannsmycke kommer inom kort utifall du är nyfiken. :)Bless! /Faye

Gilla

Maria. Du och jag har ju verkligen en del gemensamma grunder i tidigare liv.. 🙂 Vi har ju mycket samma urpsrungKram fränden min!

Gilla

Varför inte ta reda på själv vem du är och kommer att bli. http://blogg.aftonbladet.se/chemtrails/2010/06/dmt-en-spirituell-resaDMT tar dig på en ToR-resa till det parallella universum du kommer till när du dör. Utforska, förstå och dela med dig av dina kunskaper.

Gilla

Tack, mycket intressant!

Gilla

Varför inte ta reda på själv vem du är och kommer att bli. http://blogg.aftonbladet.se/chemtrails/2010/06/dmt-en-spirituell-resaDMT tar dig på en ToR-resa till det parallella universum du kommer till när du dör. Utforska, förstå och dela med dig av dina kunskaper.

Gilla

Varsågod 🙂

Gilla

Varsågod 🙂

Gilla

Kan också rekomendera DMT, jag har inte provat det själv då det varit för dyrt, men läst ett flertal berättelser av folk som gjort det. Nångång ska jag också..Synd att du inte kan spå så, det hade varit intressant det!! :)Nu är kort på mig i klänningen tagna, nuska jag bara försöka få upp dom i bloggen också. Det måste tyvärr vänta tills jag kommer hem då jag inte för mitt liv begriper hur man skickar MMS till bloggen. 😦

Gilla

Har du klurat ut nu hur man skickar MMS?

Gilla

Mera professor, tillika reinkarnationsforskare, Ian Stevensonhttp://reluctant-messenger.com/reincarnation-proof.htmOmni: The possibility of sex change puts the question of homosexuality and gender confusion in a new light, doesn’t it?Stevenson: Yes. When it was fashionable to ascribe all emotional disorders to the ineptitude of one’s parents, cases of gender-identity confusion were blamed on parents. A biological explanation, such as Klinefelter’s syndrome [a genetic condition in which a male is born with an extra X, or female, chromosome] can explain some but not all cases. Western psychiatrists and psychologists do not have a satisfactory explanation for this, whereas in Southeast Asian cultures, gender-identity confusion is considered one result of reincarnation and taken calmly. Reincarnation ought to be considered as a possible explanation at least some of the time.

Gilla

Mera professor, tillika reinkarnationsforskare, Ian Stevensonhttp://reluctant-messenger.com/reincarnation-proof.htmOmni: The possibility of sex change puts the question of homosexuality and gender confusion in a new light, doesn’t it?Stevenson: Yes. When it was fashionable to ascribe all emotional disorders to the ineptitude of one’s parents, cases of gender-identity confusion were blamed on parents. A biological explanation, such as Klinefelter’s syndrome [a genetic condition in which a male is born with an extra X, or female, chromosome] can explain some but not all cases. Western psychiatrists and psychologists do not have a satisfactory explanation for this, whereas in Southeast Asian cultures, gender-identity confusion is considered one result of reincarnation and taken calmly. Reincarnation ought to be considered as a possible explanation at least some of the time.

Gilla

Nej MMS till bloggen fortsätter att vara ett mysterium för mig. Men om några minuter är ett inlägg upp med bilder på mig och klänningen istället då jag kommit hem nu.Kram.

Gilla

Nej MMS till bloggen fortsätter att vara ett mysterium för mig. Men om några minuter är ett inlägg upp med bilder på mig och klänningen istället då jag kommit hem nu.Kram.

Gilla

Tänk om enda sättet att rädda sig tillbaks till gud och få stanna där är att inte föröka sig?

Gilla

Vet inte om jag vill till Gud riktigt än… har rättså kul här tycker jag…Varför är det alla religioners yttersta mål att förena sig med Gud och slippa jordelivet? Jag gillar jordelivet… det är en av anledningarna till att religioner har svårt att vinna över mig på sin sida. Däremot älskar jag godhet/gud och jag söker sanningen och gud varje dag. Och jag tror. Men – som sagt – jag gillar livet här på jorden.

Gilla

Är det inte trevligare att leva i en värld (Guds andliga rike), där ingen ondska, lidande, sjukdomar eller död existerar?

Gilla

Vet inte om jag vill till Gud riktigt än… har rättså kul här tycker jag…Varför är det alla religioners yttersta mål att förena sig med Gud och slippa jordelivet? Jag gillar jordelivet… det är en av anledningarna till att religioner har svårt att vinna över mig på sin sida. Däremot älskar jag godhet/gud och jag söker sanningen och gud varje dag. Och jag tror. Men – som sagt – jag gillar livet här på jorden.

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


  • Snilleblixten: Han vart Kung redan dagen då hans mor dog!
  • Snilleblundern: Och så var kung Charles krönt till konung den 6:e maj 2023. Kan du vänligen sluta försöka spå i framtiden genom stjärnorna? Jag tror mer
  • Tanya Atkins: This is a grreat post thanks

Kategorier

%d bloggare gillar detta: