Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

MATEMATISKA BEVISET FÖR GUDS EXISTENS – Matematiska bevis för Intelligent Design !!!

Posted on: 3 juli, 2010


 

MATEMATISKA BEVIS FÖR GUDS EXISTENS – INTELLIGENT DESIGN !!!

GUD ÄR DEN STÖRSTE MATEMATIKERN !!!

 

Matematiska bevis för Guds existens och Intelligent Design:

 

 

 

Gud är den störste matematikern:

http://en.wikiquote.org/wiki/Transwiki:Mathematics_and_God

 

Mathematics is the language in which God wrote the universe.”

Galileo Galilei

 

 

quote-mathematics-is-the-language-in-which-god-has-written-the-universe-galileo-galilei-283121.jpg

pauldirac279316.jpg

 

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden – Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt

 

Annons

27 svar till "MATEMATISKA BEVISET FÖR GUDS EXISTENS – Matematiska bevis för Intelligent Design !!!"

Hej.Varför måste du ” försöka” bevisa för många av oss att GUD skulle finnas?. Är det så att du försöker överbevisa dig själv kanske? För mig kan du iaf aldrig överbevisa………MVH Marie

Gilla

Tycker man om någon, så vill man ju tjäna denne och sprida dennes ära…

Gilla

Du verkar ha missat lite med länkarna. Det finns bara två olika videolänkar där. En har du länkat till tre gånger, och en två gånger.

Gilla

OK, tack, fixat nu!

Gilla

Du verkar ha missat lite med länkarna. Det finns bara två olika videolänkar där. En har du länkat till tre gånger, och en två gånger.

Gilla

Hej. Ja det respekterar jag till fullo verkligen……..Men varför inte låta oss alla andra som vill söka upp denne om och när vi själa vill? Inget illa menat med varför ska inte det” kallet” vara självmant? Utan på/framtvingat?MVH Marie

Gilla

Varför inte exempelvis låta alla själva söka upp Victoria och Daniel och ta reda på saker och ting om dem när de själva vill? Ska det inte vara självmant? Varför på/framtvingat?Den materiella tillvaron är i grunden ett lidande, och om man ser sina medsjälar olyckliga och otillfredsställda, vad är det då för fel med att ge dem hjälp och lösningar, som man själv fått och blivit hjälpt av?Om jag ser en person som håller på och drunknar i en sjö, vilket är vettigast, att man genast kommer till undsättning utan att ha blivit påkallad hjälp, eller väntar på att vederbörande först börjar ropa på hjälp?

Gilla

Det är som vanligt, oseriöst. Håller med Marie. Varför kämpar du så med bevis? Räcker inte din tro? Jag tror det finns en stor del tvivel inom dig. I ditt identitetssökande för att få en tillhörighet hamnade du där, men som jag sagt tidigare kunde de lika gärna blivit nazist eller jehovas. Men nu börjar tvivlen lysa igenom. Valde du rätt? Kunde du gjort annorlunda och kanske haft ett friare liv? Nu är du så styrd i ditt liv av vad andra har bestämt och du måste tro och tycka som de. Att du inte kan tänka själv har vi redan förstått. Jag börjar faktiskt tro att du egentligen inte tror. Allt ditt påtvingade troende har gjort dig identitetslös i stället för att ha gett dig en identitet och samhörighet.

Gilla

Har man nåt gott att komma med, så ska man dela med sig!Eller hur?

Gilla

”Faith does not give you the answers, it just stops you asking the questions.”~ Frater Ravus”Religion does three things quite effectively: Divides people, Controls people, Deludes people.” ~ Carlespie Mary Alice McKinney”Religion to me has always been the wound, not the bandage.”~ Dennis Potter

Gilla

Du får allt skilja mellan religion och andlighet!Religionen (och irreligionen) används ofta som ett verktyg i de styrandes händer, för att kontrollera den stora massan…

Gilla

”Religionen (och irreligionen) används ofta som ett verktyg i de styrandes händer, för att kontrollera den stora massan…”Men just DIN religion är såklart undantaget. Precis så som alla religiösa människor tror om sin egen religion.

Gilla

Vi kan alltså räkna med Gud..?

Gilla

I allra Högsta grad! 🙂

Gilla

Tänk om …Tänk om den andliga världen/dimensionen är hirearktiskt uppbyggd.Uppbyggd av ”lägre” och ”högre” världar …Med en härskande gud i varje värld/dimension …Och — VARJE gud säger sig vara ”den högste, allsmäktige Guden” …Och — EN av dessa går under namnet Krishna …. . . . . . . . det kan Du inte veta nåt om, Snillet … 🙂

Gilla

Det stämmer mycket bra det du säger!Detta står beskrivet i Veda-skrifterna, och Krishna är ett Namn som betyder ”Den som attraherar allt och alla”, och kan bara gälla Överguden, Guden över alla gudar, som regerar allra allra Högst upp, innerst inne, i den eviga andliga dimensionen!

Gilla

Veda-skrifterna finns nedtecknade i denna fysiska värld/dimension. Vad är det som säger att inte den fysiska världens härskare/gud hade ett ”finger” med i spelet vid dess tillkomst..?!Att någon PÅSTÅR sig vara högst, säger inget om dennes egentliga rang.Bara för att någon är en gud, betyder det inte att allt som kommer från denne är sannt . . . . .

Gilla

Alla stora heliga vismän genom tiderna, inkluderat vår skapargud Brahma är helt eniga på denna punkt; Herren Krishna är den Gudsaspekt som är den allra Ursprungligaste och Högsta.

Gilla

Att detta är något som Brahma instämmer i, det förstår jag. Men det här med ”alla stora heliga vismän genom tiderna”…… det är väl ändå att ta i — en aning …ALLA = samtliga, utan undantag(Eller — det kanske bara är Dom som tror på det, som räknas som ”stora heliga”…….. Alla övriga är bara ”små heliga” … 😉

Gilla

Jo, när Snillet säger ”alla håller med mig”, så är det uppenbart att ordet ”alla” endast innefattar de som just håller med honom. De som inte håller med, behöver man ju inte lyssna på om man är fundamentalist.

Gilla

Jo, när Snillet säger ”alla håller med mig”, så är det uppenbart att ordet ”alla” endast innefattar de som just håller med honom. De som inte håller med, behöver man ju inte lyssna på om man är fundamentalist.

Gilla

hej jag har blivit lärd att tro på Gud av mina föräldrar men efter att jag sett denna dokumentär så är jag ateist nu http://www.zeitgeistmovie.com kolla enbart på religions teorin (första 30minuterna) denna teori är den bästa jag hört om guds existens vilket jag inte tror på längre.. Peace

Gilla

Ge oss ett endaste argument emot Guds existens från denna zeitgeistfilm, tack!

Gilla

Snillet, säger som du brukar, se filmen själv, och sen kan du fråga efter citat och bevis, för GUDS icke exsistensRekommenderar filmen till alla….. // Anders

Gilla

Fanns inte ett endaste citat som bevisade att vår Skapare inte skulle existera…

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


  • Snilleblixten: Han vart Kung redan dagen då hans mor dog!
  • Snilleblundern: Och så var kung Charles krönt till konung den 6:e maj 2023. Kan du vänligen sluta försöka spå i framtiden genom stjärnorna? Jag tror mer
  • Tanya Atkins: This is a grreat post thanks

Kategorier

%d bloggare gillar detta: