Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

GLÖM CHRISTER PETTERSSON !!! Konspirationen mot Olof Palme och svenska folkhemmet för 25 år sedan…

Posted on: 23 februari, 2011


 

OLOF PALME STOD I VÄGEN…

LEIF GW PERSSON – DET VAR EN KONSPIRATION !!!

 

Polisprofessorn Leif GW Persson ger inte mycket för CP-teorin, att A-lagaren och sossen Christer Pettersson skulle ha tagit Olof Palme av daga, utan det var frågan om en konspiration:

 

 

Leif GW om konspirationen i Aftonbladet:

http://aftonbladet.se/nyheter/article8604760.ab

 

De närmaste vittnena till mordet uppfattade tydligt att Olof Palme stod och pratade med mördaren under en stund innan han blev skjuten, ”mötesscenariot”, vilket friar Chrille från mordmisstankarna, för han skulle ju knappast förväxla en pratstund med Sveriges Statsminister, med en pratstund med narkotikalangaren Sigge Cedergren:

 

 

Komikern Robert Gustafsson satt och såg samma biofilm som Olof Palme och berättar här en massa underligheter när han skulle ut från biografen, män pratandes i walkie-talkies etc:

.

 

 

 

 

Komikern Magnus Betnér raljerar friskt över de långsökta misstankarna mot Christer Pettersson:

 

 

 

En suveränt bra, avslöjande Tysk TV-dokumentär kring konspirationen mot Olof Palme, som sänts ett par gånger på kanal 8, textat på svenska:

 

 

 

Den välrenommérade tyska tidningen Die Zeit publicerade i februari 1995 följande skrämmande fakta kring Palmemordet:

http://www.freewebs.com/politiskt/palme.htm

 

Privatspanaren Ingvar Heimer blev svårt skottskadad i bakhuvudet och dog efter nån timme, strax efter det att han öppnat en egen hemsida på nätet kring mötesscenariot vid Palmemordet:

http://biphome.spray.se/palmemordet/index.htm

Dödsfallet avskrevs sedermera som en olyckshändelse…

 

Christer Pettersson är den enda människan i världen som har papper på att han inte begick mordet på Sveriges statsminister Olof Palme!

 

 

 

9789155262105-jpg_timestamp20150515120021

 

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst – Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt

 

Annons

61 svar till "GLÖM CHRISTER PETTERSSON !!! Konspirationen mot Olof Palme och svenska folkhemmet för 25 år sedan…"

Tack för ett gediget länksamlande =0)

Gilla

I folkets tjänst…

Gilla

Tack för ett gediget länksamlande =0)

Gilla

I folkets tjänst…

Gilla

Skotten var riktade mot Palmes fru

Gilla

Var du där?

Gilla

Skotten var riktade mot Palmes fru

Gilla

Var du där?

Gilla

jag förstår inte varför du basunerar ut ”GLÖM CHRISTER PETTERSSON”, det har väl de flesta redan gjort?Nej självklart var det en större konspiration, men du har fått detaljerna om bakfoten. Det var Palmes chaufför som sköt, betald av internationella bankkartellen på uppdrag av reinkarnerade bosniska pyramidbyggare, som hämnd för att Palme var djupt insyltad i den ateistiska pakten med det inomjordiska ödlefolket som hade för avsikt att med chemtrails salta luften med partiklar som HAARP kan aktivera för att återuppväcka sovande dataspelsjättar på månens baksida, detta för att koppla om signalerna till alla som föds utan hjärna så de kan vandra ut på åkrarna och förhindra fler sädescirkelmeddelanden från ljusänglarna som försöker stoppa vaccinationen av Uri Geller.Klart som korvspad egentligen.

Gilla

De flesta glömt Crille?Även gammelmedierna?

Gilla

jag förstår inte varför du basunerar ut ”GLÖM CHRISTER PETTERSSON”, det har väl de flesta redan gjort?Nej självklart var det en större konspiration, men du har fått detaljerna om bakfoten. Det var Palmes chaufför som sköt, betald av internationella bankkartellen på uppdrag av reinkarnerade bosniska pyramidbyggare, som hämnd för att Palme var djupt insyltad i den ateistiska pakten med det inomjordiska ödlefolket som hade för avsikt att med chemtrails salta luften med partiklar som HAARP kan aktivera för att återuppväcka sovande dataspelsjättar på månens baksida, detta för att koppla om signalerna till alla som föds utan hjärna så de kan vandra ut på åkrarna och förhindra fler sädescirkelmeddelanden från ljusänglarna som försöker stoppa vaccinationen av Uri Geller.Klart som korvspad egentligen.

Gilla

De flesta glömt Crille?Även gammelmedierna?

Gilla

STOR humor att du använder en synsik ståuppare som Betnér som bevis material. Ahahahahahahahaha

Gilla

Betnér synsk? :-)Allt är inte svart eller vitt!

Gilla

STOR humor att du använder en synsik ståuppare som Betnér som bevis material. Ahahahahahahahaha

Gilla

Betnér synsk? :-)Allt är inte svart eller vitt!

Gilla

Jag trodde att det var reinkarnerade iranska pyramidbyggare och inte bosniska, måste ha hört fel.

Gilla

Man tror på så mycket felaktigheter…

Gilla

Jag trodde att det var reinkarnerade iranska pyramidbyggare och inte bosniska, måste ha hört fel.

Gilla

Man tror på så mycket felaktigheter…

Gilla

Haha…roligt klipp! pluspoäng för roliga ”källor”.Nu verkar det vara så att det är många som inte tror att det var Crille som gjorde det, och det gör inte jag heller.Morsan känner en polis som blev omplacerad och frånkopplad fallet när han kommenterade anledningen till att säkerhetvakterna fick ledigt just den dagen…Vem vet vad som hände, men jag tror inte heller att alkis-Crille som brukade sitta på en bänk i Sickla och sjunga, är skyldig.

Gilla

Där kom du med NYA intressanta uppgifter…säkerhetsvakterna fick ledigt just den kvällen…!!!Officiellt har det ju alltid hetat att Palme själv valde att slippa vakterna den kvällen…

Gilla

Haha…roligt klipp! pluspoäng för roliga ”källor”.Nu verkar det vara så att det är många som inte tror att det var Crille som gjorde det, och det gör inte jag heller.Morsan känner en polis som blev omplacerad och frånkopplad fallet när han kommenterade anledningen till att säkerhetvakterna fick ledigt just den dagen…Vem vet vad som hände, men jag tror inte heller att alkis-Crille som brukade sitta på en bänk i Sickla och sjunga, är skyldig.

Gilla

Där kom du med NYA intressanta uppgifter…säkerhetsvakterna fick ledigt just den kvällen…!!!Officiellt har det ju alltid hetat att Palme själv valde att slippa vakterna den kvällen…

Gilla

Gedigna källor Snillet!Magnus Betnér och Die Zeit, du milde…Men, tack för dagens skratt!

Gilla

Varsågod!Allvar och skämt i en salig blandning…

Gilla

Gedigna källor Snillet!Magnus Betnér och Die Zeit, du milde…Men, tack för dagens skratt!

Gilla

Varsågod!Allvar och skämt i en salig blandning…

Gilla

det fanns en taxi i närheten vars närvaro tystades ner och ansågs vara ointressant. men tydligen så var det inte en vanlig taxichaufför som körde och enligt en kompis som körde taxi då så var det inte en riktig taximen polisen kollade aldrig det där

Gilla

Det var tydligen mycket de inte kollade upp…

Gilla

det fanns en taxi i närheten vars närvaro tystades ner och ansågs vara ointressant. men tydligen så var det inte en vanlig taxichaufför som körde och enligt en kompis som körde taxi då så var det inte en riktig taximen polisen kollade aldrig det där

Gilla

Det var tydligen mycket de inte kollade upp…

Gilla

Håller jag med om Snilleblixt, kolla bara på denna blogg. 😉

Gilla

Håller jag med om Snilleblixt, kolla bara på denna blogg. 😉

Gilla

Nej, men nu är vi kanske överens, Stollen – jag tror inte en sekund att det var CP som dödade Palmen.Detta var något mycket större och jag blir inte förvånad om Wikileaks kommer med uppgifter vad det lider.Att använda Betnér som källa ska du kanske akta dig lite för ….. såg killen i rutan här förra dagen och jag tror nog han tar död på flera av dina teorier än du skulle gilla……… säger inte han något om gud, vacciner och annat också?Men för helsike; hitta mördaren – det sitter ju enligt dig en snubbe på övervåningen som vet vem det var som sköt och du tycks ha ”heta linjen” dit, eller hur?Vi litar på dig Stollen – flumma ihop dig med http://pastorn så kan vi väl lita på att dom snart faller i saken.En annan liten sak; är det inte så at lobotomi-Ali och Anton är en och samma snubbe? Får lite mysko vibbar här!

Gilla

Även en Gudsförnekare som Betnér kan ha rätt i andra saker än religion och andlighet… Betnér gillar väl inte heller våra giftiga vacciner?

Gilla

Nej, men nu är vi kanske överens, Stollen – jag tror inte en sekund att det var CP som dödade Palmen.Detta var något mycket större och jag blir inte förvånad om Wikileaks kommer med uppgifter vad det lider.Att använda Betnér som källa ska du kanske akta dig lite för ….. såg killen i rutan här förra dagen och jag tror nog han tar död på flera av dina teorier än du skulle gilla……… säger inte han något om gud, vacciner och annat också?Men för helsike; hitta mördaren – det sitter ju enligt dig en snubbe på övervåningen som vet vem det var som sköt och du tycks ha ”heta linjen” dit, eller hur?Vi litar på dig Stollen – flumma ihop dig med http://pastorn så kan vi väl lita på att dom snart faller i saken.En annan liten sak; är det inte så at lobotomi-Ali och Anton är en och samma snubbe? Får lite mysko vibbar här!

Gilla

Även en Gudsförnekare som Betnér kan ha rätt i andra saker än religion och andlighet… Betnér gillar väl inte heller våra giftiga vacciner?

Gilla

Tjo.Otrolig men sant när jag var yngre så hade jag en kusin som kände Christer Pettersson. Vi skulle planka på ett tå o åka ner eller upp?? till men som tur är så blev vi avslängda av tåg-konduktören ,det här hände eftter Palme mordet..Lovar det är sant..Ibland så är världen bra lite..*lite udda*

Gilla

Det är 130 personer som har erkänt att de mördat Palme…du har inte träffat på någon av dem?

Gilla

Tjo.Otrolig men sant när jag var yngre så hade jag en kusin som kände Christer Pettersson. Vi skulle planka på ett tå o åka ner eller upp?? till men som tur är så blev vi avslängda av tåg-konduktören ,det här hände eftter Palme mordet..Lovar det är sant..Ibland så är världen bra lite..*lite udda*

Gilla

Det är 130 personer som har erkänt att de mördat Palme…du har inte träffat på någon av dem?

Gilla

130 personer mördade Palme och gav varandra alibi

Gilla

130 personer mördade Palme och gav varandra alibi

Gilla

Det där snacket om ensam mördare. Hur skulle en enda person kunna planera något sådant? Hur kunde denne veta att Palme var ensam och inte tog taxi hem, utan gick till T-banan i sista stund. Av en slump? Skulle mördaren på måfå stå och vänta någonstans och haft sån tur att Palme plötsligt kom förbi?Och hade mördaren av en ren tur kommit ut ur staden. För att polisen glömde bort att sätta upp avspärrningar. Att polisen som var närmast platsen och fick larm, åkte iväg på en sitesing runt stockholm, så en annan polis ifrån stationen hant fram förre

Gilla

Ja, tog det inte närmare 10 minuter innan första polis fanns på plats, som inte valde att åka ut på seightseeing?

Gilla

Det där snacket om ensam mördare. Hur skulle en enda person kunna planera något sådant? Hur kunde denne veta att Palme var ensam och inte tog taxi hem, utan gick till T-banan i sista stund. Av en slump? Skulle mördaren på måfå stå och vänta någonstans och haft sån tur att Palme plötsligt kom förbi?Och hade mördaren av en ren tur kommit ut ur staden. För att polisen glömde bort att sätta upp avspärrningar. Att polisen som var närmast platsen och fick larm, åkte iväg på en sitesing runt stockholm, så en annan polis ifrån stationen hant fram förre

Gilla

Ja, tog det inte närmare 10 minuter innan första polis fanns på plats, som inte valde att åka ut på seightseeing?

Gilla

Hehe, tycker det är kul att du använder Betnér som trovärdig källa när han dissar allt som har med religion att göra, medan du verkar förespråka religion starkt.

Gilla

Man får inte se allt i svart eller vitt…Även fast man inte är Gudstroende, så kan man ha rätt vad gäller andra spörsmål…

Gilla

Hehe, tycker det är kul att du använder Betnér som trovärdig källa när han dissar allt som har med religion att göra, medan du verkar förespråka religion starkt.

Gilla

Man får inte se allt i svart eller vitt…Även fast man inte är Gudstroende, så kan man ha rätt vad gäller andra spörsmål…

Gilla

Just det Stollen – det är så det funkar; alla som tycker som du har rätt – när dom tänker som du.Annars har dom fel – du äger med andra ord sanningen!!!!!!!!!!Och jag som trodde det var Petter Nortug som hadde tro på sig själv!?Du är ju KUNG!

Gilla

Det är GUD som äger sanningen och är Kung!GUD ÄGER !!!

Gilla

Just det Stollen – det är så det funkar; alla som tycker som du har rätt – när dom tänker som du.Annars har dom fel – du äger med andra ord sanningen!!!!!!!!!!Och jag som trodde det var Petter Nortug som hadde tro på sig själv!?Du är ju KUNG!

Gilla

Det är GUD som äger sanningen och är Kung!GUD ÄGER !!!

Gilla

allt som är konstigt och mystiskt med palmemordet

Gilla

Du är inte orolig för att råka ut för samma öde, som alla de personer som du redogör för i din avhandling?

Gilla

allt som är konstigt och mystiskt med palmemordet

Gilla

Du är inte orolig för att råka ut för samma öde, som alla de personer som du redogör för i din avhandling?

Gilla

Ni har väl inte missat Anders Jallai´s böcker om detta?Spionen på FRALandsförrädarenwww.jallai.se

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


  • Snilleblixten: Han vart Kung redan dagen då hans mor dog!
  • Snilleblundern: Och så var kung Charles krönt till konung den 6:e maj 2023. Kan du vänligen sluta försöka spå i framtiden genom stjärnorna? Jag tror mer
  • Tanya Atkins: This is a grreat post thanks

Kategorier

%d bloggare gillar detta: