Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

ATEISTERNAS VANSINNIGA SYN på universums och livets uppkomst – Kan det bli flummigare än så här?

Posted on: 8 juni, 2009


 

ATEISMEN ABSURT OVETENSKAPLIG !!!

KAN DET BLI MER FLUMMIGT ÄN SÅ HÄR?

 

VIDEO:

http://www.creationminute.com/episode/index/2 Skrattande

http://www.youtube.com/watch?v=ri3qObxRPk8  Skrattande

http://www.harunyahya.com/articles/unscientific_formula.php  Skrattande

http://www.gluefox.com/skap/evolkul/evolution.htm  Skrattande

 

HERRE MIN SKAPARE, säger jag bara…

SNACKA OM SJUKT FLUMMIG SYN PÅ LIVET !!!

 

Är det rimligt och logiskt att tro att Universum skulle ha trollat fram sig själv från tomma intet och IQ-befriat sprängt sig själv i bitar likt en självmordsbombare?

Är det rimligt och logiskt att tro att allas vår gemensamma vördade Urfader skulle ha varit nån stackars uppdiktad föräldralös slump-bakterie (istället för vår evige Skapare), och att denne fiktiva varelse skulle ha börjat flumma fram till Människan?

Snacka om SJUKT VRICKADE hokuspokus-teorier!

 

 

TILL DISKUSSION:

Tror ni på ateismens vansinniga syn på livet, eller har ni insett att det krävdes en Intelligent Designer, Intelligent Skapare, bakom vår intelligenta designade skapelse?

Vad säger ni, kära vänner?


 

 

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens* boning (Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst)….Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt


Annons

40 svar till "ATEISTERNAS VANSINNIGA SYN på universums och livets uppkomst – Kan det bli flummigare än så här?"

Den dagen då du slutar blogga, då jävlar ska jag ha fest i 7 dagar!! Dag och natt och alla är bjudna!Jag tror att det här är det ända plats där du verkligen kan säga det du vill, eller egentligen VÅGA säga det du vill. FÖr att du vet inners inne hur dumt det låter allt det du säger om ateister alla dina hulla bulla skit som snurrar i ditt huvud. Du vet att om du skulle yttra dig där ute skulle folk få tyst på dig på sekunden, och då menar jag inte med våld!

Gilla

Håller du med mig om att ateisterrnas syn på universum och livet är sjukt ologisk?

Gilla

På vilket sätt skulle folk få tyst på mig?

Gilla

Jag håller med dig….I ALLT!!!:-)Max P *kan fungera…kanske*

Gilla

Skönt att höra!Visst är det sjukt ologiskt att tro att du och jag skulle vara ett verk av den fiktiva slumpens skördar… 🙂

Gilla

Håller med dig???? Vad yrar du om, jag är ATEIST! Sök hjälp!

Gilla

Vad i Herrens Namn är det som får dig att tro på det ateistiska flummet att universum skulle ha trollat fram sig själv från tomma intet och sprängt sig själv i bitar likt en självmordsbombare…???Snälla förklara för oss!

Gilla

Jag har nåt bättre för mig än att sitta här och snacka med dig, vet du vad jag kallar det?ATT LEVA!!!

Gilla

Och vem är Livets källa?Hmm…

Gilla

I någon av det väldigt prtiska läkarna stod det något i stil med att jorden är den perfekta livsplatsen för liv. Fråga 1: Och därför anser du att det är skapat av någon?Tänk då såhär. Jag vet att du påstår att det finns otroligt många, nästan oändligt med planeter där ute, det tror jag också. Vore det inte då väldigt konstigt att inte en enda fick livsdugliga förhållanden? Och grejen är, att på planeter där det inte finns liv finns det ju ingen som kan ifrågasätta varför det inte blev perfekt. Förstår du vart jag vill komma?Fråga 2: Varför gjorde gud bara en livsduglig planet? Var alla andra misslyckade? Jag menar, det finns ju inget på dem, de bara finns där.

Gilla

Svar 1: Alla skapelser kräver en skapare!Vem har tutat i dig att det inte skulle finnas liv på alla andra planeter?Tror du verkligen att vår Skapare är så otroligt dum att Han skulle skapa en massa boningar (himlakroppar) utan att se till att de beboddes?Försök fatta att vi Människor endast uppfattar en ytterst liten bråkdel av alla frekvenser som finns!Bara för att vi med våra ytterst begränsade korpgluggar inte kan uppfatta livet på andra planeter, betyder inte att det inte finns!Snacka om att ha sjuk tilltro till sina fett begränsade materiella korpgluggar..!!!Svar 2: Gud gjorde givetvis alla planeter livsdugliga, bara det att vi med våra sjukt begränsade sinnen inte kan uppfatta livet på andra planeter!

Gilla

Ett ord som jag vet att du fått höra några gånger förut: källkritik.

Gilla

Hur avgör DU vilka källor som har sanningsvärde?LÅT OSS HÖRA!

Gilla

min uppfattning som atheist är att universum alltid har funnits

Gilla

Om vårt materiella universum skulle ha funnits för evigt, så skulle vi aldrig kunna befinna oss i nutid, eftersom det skulle ta en oändlig tid att överhuvudtaget komma till nutid från dåtid! Utan en begynnelse kan inte tiden ta sig från dåtid till nutid och framtid, med tanke på att tiden inte kan ha någon gång, om den inte först har igångsatts!Universum kräver alltså en begynnelse, en början, för att tiden ska kunna passera från dåtid till framtid! Utan någon början, vare sig någon dåtid eller framtid, eftersom dåtid och framtid är relativa begrepp och därmed beroende av en starttid!Om man påstår att energin här i den materiella världen har funnits i all evighet, så måste man även anse att livet, den medvetna upplevande energin, har funnits i all evighet, och det går ju inte alls ihop med ateistiska hokuspokus-teorier som Big Bluff och evolutionsteorin som helt grundlöst påstår att materien kom före livet…Det rimmar alltså väldigt illa att som ateist påstå att materien funnits i all evighet, eftersom det innebär att även livet måste ha funnits i all evighet, eftersom livet har haft en hel evighet på sig att finnas!http://www.youtube.com/watch?v=RQTALEIMRKYhttp://se.youtube.com/watch?v=Qsymb6UxWM0

Gilla

”Svar 2: Gud gjorde givetvis alla planeter livsdugliga, bara det att vi med våra sjukt begränsade sinnen inte kan uppfatta livet på andra planeter!”Låt mig fråga en sak. Du tror alltså hellre på något som inte GÅR att bevisa/motbevisa än att tro än det du SER på riktigt? Ja, då är det ju inte så konstigt att du tror det du gör, det säger jag bara,

Gilla

Veda-skrifterna är den deduktiva vägen till kunskap, där man inte är beroende av sina materiella sinnens tillkortakommanden…

Gilla

”Om vårt materiella universum skulle ha funnits för evigt, så skulle vi aldrig kunna befinna oss i nutid, eftersom det skulle ta en oändlig tid att överhuvudtaget komma till nutid från dåtid! Utan en begynnelse kan inte tiden ta sig från dåtid till nutid och framtid, med tanke på att tiden inte kan ha någon gång, om den inte först har igångsatts!Universum kräver alltså en begynnelse, en början, för att tiden ska kunna passera från dåtid till framtid! Utan någon början, vare sig någon dåtid eller framtid, eftersom dåtid och framtid är relativa begrepp och därmed beroende av en starttid!”Där bet du dig själv i foten med snacket om att gud är evig, då du precis har sagt att inget kan vara utan en början!Vem skapade gud i sådana fall?

Gilla

Detta gäller alltså vår temporära relativa materiella värld!Gud residerar ju som bekant i den andliga dimensionen, i den absoluta andliga världen, som inte har någon början eller slut!GUD är EVIG!Vi minigudar är lika eviga som Gud!Den andliga energin är evigt oföränderlig!

Gilla

Vi har gått igenom det här med källkritik några gånger tidigare, men du verkade inte förstå konceptet. Ett tips är följande: om en site har en tydlig religiös, politisk eller ideologisk agenda så är den inte trovärdig. Alla siter du länkar till har tydliga religiösa agendor. Deras ”fakta” skiljer sig från alla respekterade publikationer, då de måste vrida sanningen för att passa in med religionen.

Gilla

Vad anser du då om siter som förespråkar evolutionsflummet?En tydlig irreligiös agenda!Icke trovärdiga!Deras ”fakta” skiljer sig från alla respekterade publikationer, då de måste vrida sanningen för att passa in med irreligionen.

Gilla

Fel. Evolutionsteorin bygger på observationer, och har ingenting att göra med varken ateism eller religion. Alla respekterade publikationer accepterar evolutionen som en mycket trovärdig och väl underbyggd teori. Läs på.

Gilla

Bygger på observationer?Var finns observationen att Människan skulle ha flummat fram från en jungfrufödd IQ-befriad slump-bakterie?Hmm…

Gilla

*räcker upp en hand*Jag håller med Alimantado!!sugen jag blev på popcorn..

Gilla

*räcker upp en hand*Jag håller med allas vår gemensamma Urfader, vår evige Intelligente Skapare!

Gilla

Hahahaha du är lika underhållande som vanligt! Det jag inte förstår är vad du får allt ifrån, hur du orkar och jag är fortfarande helt säker på att du bara driver med oss allesammans. 🙂

Gilla

Driver med er?Aldrig i livet!Däremot människor som förfäktar vansinnigt absurda ateistiska hokuspokus-teorier som Big Bluff och emolutionen, kan man med fog misstänka att de driver med människor… :)Får allting ifrån de heliga Veda-skrifterna!Veda = Veta!

Gilla

Ingen vet… och jag håller med ”Spader Dam”…

Gilla

På vad baserar du antagandet att INGEN vet?

Gilla

Du är 108 år, grattis!MYSTISKA, HELIGA talet 108 = Bevis för INTELLIGENT DESIGN !!!http://blogg.aftonbladet.se/snilleblixten/2009/02/1130407Häftigt va?

Gilla

Ja men sen finns det ju ingen gud heller, så både atieismens och din syn på allting kolliderar och ingen har rätt. Om det finns någon som heter gud så finns det inom dig och ingen jävla övermäktig sak som har skapat allt.

Gilla

Om det INTE var vår evige Intelligente Skapare som skapade universum och Mannen o Kvinnan, vem i Herrens Namn var det då?Inte vilken nisse som helst som kan ha haft IQ:n som krävdes att designa och konstruera vårt superkomplexa, lagbundna, finkalibrerade universum..!!!

Gilla

är det du som är Fick en snilleblixt på forumet fragbite? eller är det någon som bara har tagit ditt alias och använder det där?

Gilla

Ja, jag och Fick en Snilleblixt är samma person!För er som vill läsa det jag skriver på Fragbite till våra ungdomar, så är adressen här:http://fragbite.se/?userID=151928&viewThreads=1#threadsVÄLKOMNA!

Gilla

Citerar en undrande pojke: ”är det du som är Fick en snilleblixt på forumet fragbite? eller är det någon som bara har tagit ditt alias och använder det där?”Han [Snilleblixten] är även Snillet på Gamereactor, och andra platser, inte sant? Jag tror att de flesta återkommare som letts hit är människor som blivit förbluffade av Snillets ehm… ”annorlunda” verklighetssyn som uttryckt på olika forumssidor.

Gilla

Jovisst håller jag till även på Gamereactor!

Gilla

Jaha… Man ska inte tro allt man läser som min vän säger… eller hur?

Gilla

Vad syftar du nu på?

Gilla

Du undrar om det är rimligt att tro att universum har skapat och trollat fram sig självt och IQ befriat sprängt sig själv som en självmordsbombare? Jag gissar att ditt svar på den frågan är nej. Då frågar jag dig – är det rimligt att tro att Gud har skapat och trollat fram sig själv? Eller han/hon/det kanske alltid har funnits och i så fall, vad pysslade han/hon/det med i den evighet universum inte har funnits?

Gilla

Missat att det även existerar den ANDLIGA VÄRLDEN?Det är i den befriade världen, bortom vår begränsade rumtid, som Gud och alla befriade själar haft kul i, i all evighet!

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: