Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

GUD vs Vetenskapsmännen = 100-0…..GUD är den STÖRSTE och intelligentaste vetenskapsmannen !!!

Posted on: 10 juni, 2009


 

GUD SKAPADE HELA UNIVERSUM !!!

VAD HAR VETENSKAPSMÄNNEN SKAPAT ???

* Gud skapade universum, vetenskapsmännen skapar endast billiga modeller av universum!

* Gud skapade alla livsformer, vetenskapsmännen lyckas inte ens skapa den minsta lilla bakterie!

* Gud skapade kosmos, ordning och balans, vetenskapsmännen skapar atombomer, vapen och förintelse!

* Gud skänkte oss vår eviga själ, vetenskapsmännen lyckas inte ens detektera själen!

* Gud ger oss nya chanser i vårt nästa liv, vetenskapsmännen ger oss inte ens nåt hopp om ett nästa liv!

* Gud skänkte oss den fria viljan att kunna välja Honom, vetenskapsmännen endast missbrukar sin fria vilja genom att vända Honom ryggen!

* Gud skänkte alla livsformer unika egenskaper, såsom ex. aerodynamik, vetenskapsmännen  endast plagierar dessa och tar åt sig billig ära i form av Nobelpris!

* Gud har makten att skänka oss evigt liv efter detta jordiska liv, vetenskapsmännen endast försöker hitta metoder att förlänga detta korta jordiska liv!

* Gud gav oss naturlig föda, vetenskapsmännen kan endast modifiera och manipulera födan som redan finns!

* Gud gav oss verklig intelligens, vetenskapsmännen använder denna till att bara lyckas skapa artificiell intelligens!

TILL DISKUSSION:

Vad säger ni, kära vänner?

ÄR DET INTE DAGS ATT BÖRJA ÄRA, DEN SOM ÄRAS BÖR?

Någon som kan ge oss ett vettigt skäl till varför vi ska ära vetenskapsmännen, istället för vår evige Skapare; Gud?

 

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens* boning (Guds lokaliserade, immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst)….Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt


Annons

94 svar till "GUD vs Vetenskapsmännen = 100-0…..GUD är den STÖRSTE och intelligentaste vetenskapsmannen !!!"

Du har redan skrivit allt det här tramset tidigare. Minnet sviktar?

Gilla

Ibland kan det vara bra att påminna människor saker och ting!Lätt att folk glömmer annars…

Gilla

Jag VET att Datan skapade allt som idag existerar.

Gilla

Vem skapade Datan?

Gilla

data created everything, god didnt do shit actually

Gilla

Who created Data?

Gilla

Data är evig.

Gilla

Datorer fanns inte för 100 år sedan…

Gilla

Datorer fanns inte för 100 år sedan…

Gilla

Att ge gud kredit för alla hål som du tycker vetenskapen har i sina teser är en reaktion värd en grottmänniska. Din retorik leder inte till några som helst bevis för guds existens, utan strävar bara efter att misskreditera vetenskapliga rön. Ett sätt att diskutera och argumentera som starkt påminner om den retorik som Sverigedemokraterna använder.Kom igen när du kan komma med ett enda bevis på guds existens. Inte ett ”Det måste vara så därför att…” utan ett bevis. Alla dessa ”Det måste vara så därför att…” började med tesen att gud skapade världen på sex dagar. En tes som vetenskapen väldigt effektivt har slagit hål på.Så här är en utmaning, kom med ett bevis. Du är ju själv pigg på att kräva detsamma från ”vår” sida.(Jag förväntar mig inget annat än ditt vanliga dravel, men överaska gärna mig och alla andra.)

Gilla

1. Vad skulle du godta som bevis för Guds eviga andliga existens?Låt oss höra!Våra ytterst begränsade materiellt besmittade relativistiska sinnen, kan endast detektera en ytterst liten del av det totala frekvensområdet och är därför ofullkomliga, och med ofullkomliga sinnen kan man inte detektera den andliga absoluta dimensionen, där Gud lever och verkar!När vi inte ens har kompetensen att detektera den astrala dimensionen, där ”spökena” huserar, vad då att tala om den högre stående andliga dimensionen där Gud residerar…Gud är andlig, fysiken är materiell, därför bevisas Gud med andliga metoder, såsom meditation, bön, uppenbarelser osv!http://www.fragbite.com/?threadID=7365442. Innan du börjar avkräva konkreta bevis för Guds personliga medvetna existens, kanske du kunde börja med dig själv, att för oss andra bevisa existensen av ditt eget medvetna Jag!Hur ser ditt medvetna Jag ut, du som lever och bor inne i din materiella kropp, individen som upplever omvärlden via ditt fysiska skal?Kan du konkret bevisa för oss ditt innersta medvetna Jag?Nähe…inte?Så varför avkräver du då konkreta bevis för Guds medvetna Jag, när du inte ens kan bevisa ditt eget medvetna Jag?Hmm…Frånvaron av fysiska bevis för Gud motbevisar inte Hans andliga existens, lika lite som frånvaron av fysiska bevis för ditt medvetna Jag skulle motbevisa att du finns i din kropp!3. Det Kosmologiska Gudsbeviset är ett av alla bevis för Guds existens:http://en.wikipedia.org/wiki/Cosmological_argumentMoralregler är ett annat utmärkt bevis för Guds existens:http://fragbite.com/?threadID=748015Gud kan även bevisas med uteslutnings-metoden:http://www.fragbite.com/?threadID=607186Du själv är ett bevis för Guds existens!Varför?Jo, eftersom ditt medvetna Jag inte skulle kunna existera utan dess källa; Guds Jag!Universums fantastiska finkalibrering är ett uppenbart bevis för Guds existens:http://www.harunyahya.com/articles/70ignorance_sci11.phpHela universum verkar alltså vara exakt kalibrerat för att möjliggöra liv. Finkalibreringen av alla naturkonstanter kan bara någon med IQ ligga bakom! Att detta skulle kunna vara den livlöse IQ-befriade Herr Slumps egenhändiga verk, att kalibrera allting intill perfektion, är en total omöjlighet, som bara flummiga slump-teoretiker kan tro på…Hur kan det komma sig att allting är så enastående perfekt?Ta bara som exempel de fantastiskt designade mänskliga ögonen, som har 110 miljoner pixlar vardera! Bara ett fullständigt geni som Gud skulle kunna skapa något så fantastiskt genialt!Den mänskliga kroppen är så komplex att vetenskapsmännen fortfarande knappt vet ens hälften av hur det fungerar. Många samspel i naturen är svåra att förklara utan en intelligent Skapare. Hela skapelsen pekar på att det måste finnas någon form av logik bakom allting. Att allting är så enastående perfekt är ett ypperligt bevis för att Gud finns!4. Har du gjort dig förtjänt av att få personlig audiens med universums Skapare, Gud?När du knappast kan vänta dig få personlig audiens hos Kungen, varför då tro att det skulle vara lättare att få audiens hos Gud, hela universums Konung?5. Man kan aldrig bevisa eller övertyga en hårdnackad ateist någonting om Gud eller det andliga, eftersom han är andligt blind!Ungefär som att försöka bevisa färger för en blind!Även om Gud så ställde sig mitt framför ögonen på ateisten, så skulle inte ateisten fatta att det var Gud, eftersom ateisten inte har en susning om Guds andliga natur och andliga energier!Ateisten har inte förstått att man inte kan *SE* Gud i tillvaron, förrän man först *INSER*, förverkligar genom andlig kunskap, att Hans existens är en förutsättning, själva grunden, för tillvaron!Först *INSE*, förandliga sig, sedan börja försöka *SE*…6. Vad skulle det göra för skillnad för dig personligen, i ditt egna liv?På vilket sätt skulle ditt liv förändras, om du fick obestridliga bevis för Guds personliga existens?LÅT OSS HÖRA!7. För övrigt har du ju själv inga som helst konkreta bevis för det absurda flummet att universum skulle ha trollat fram sig själv från tomma intet och sprängt sig själv i bitar likt en självmordsbombare, men ändå, DU TROR helt blint på Big Bluff!Detsamma vad gäller evolutionsteorin, DU TROR på fullt allvar på ”evolutionen”, trots att det inte finns några som helst bevis för att nån stackars bakterie någonsin skulle ha ploppat fram från livlös materia och sedan börjat flumma fram till Människan, vilket ju dessutom är sjukt vrickat ologiskt!DU TROR bara blint på att Jordens inre skulle bestå av en solid het järnkärna, utan några som helst konkreta bevis för det!DU TROR att den omedvetna geléklumpen i din skalle, modemet mellan själen och den fysiska kroppens sinnesorgan, utgör ditt eget kära medvetna levande Jag, trots att inga som helst bevis finns för detta absurda påstående!DU TROR att det är Jorden som kretsar runt Solen, trots att det inte finns ett endaste litet konkret bevis för det!SLUTSATS?Ja, uppenbarligen behöver du INGA KONKRETA BEVIS för att på fullt allvar kunna tro på saker och ting!Alltså är det inte där skon klämmer, att du skulle behöva konkreta bevis för Guds existens, för att du ska kunna tro på Honom…nej…DU VILL HELT ENKELT INTE tro på Gud!Eller hur?

Gilla

Som jag sa…När det kommer till att ”bevisa” vetenskapsmännens felaktiga slutsatser så länkar du till än det ena och än det andra som du med en förvrängd retorik påstår bevisar att dom har fel. Men länka gärna till någon som har fotat Gud”, en film med något av hans under eller bara ett avtryck av hans fot.Gud är ett påfund av människan för att förklara det man inte förstår. Något som för några tusen år sedan var så enkla saker som solförmörkelser, högvatten och lågvatten, blixtar och dunder, fallandesjukan, epilepsi m.m.Idag förstår vi så mycket mer, vilket förklarar avsaknaden av under. Det som idag kallas för under är potatisar som ser ut som jungfru Maria och Jesusavbilder som blöder. Där den enda anledningen till att dom blöder är att det finns folk som söker uppmärksamhet eller rikedom som får dom att blöda.Nej, jag tror inte på gud, eftersom det är så uppenbart att gud är ett påhitt för att förklara det oförklarliga och inte minst, för att få makt över sin omgivning. Något som tyvärr fungerar än idag, även i utvecklade länder, men bäst i outvecklade länder med en outbildad befolkning.När det kommer till mitt egna medvetna jag, som jag tror att du kallade det för, så är denna kommentar ett utmärkt bevis för detta. För om jag inte var in min kropp så skulle jag inte kunna prestera denna text.Men jag är inte en sämre man än att jag kan ändra mig. Ge mig ett riktigt bevis för guds existens, så ska jag genast ompröva min tro.

Gilla

Eftersom Guds kropp till 100% består av den medvetna levande andliga energin, så kan man inte fota Honom med materiella instrument, och det tror jag att du själv också förstår!Gud ett påfund av människan?Vad får dig att tro det, och vad har du för belägg för det?Att du är det medvetna Jaget inne i din materiella kropp, bevisar ju att du och din kropp är skilda entiteter, eller hur?Det Kosmologiska Gudsbeviset är ett av alla bevis för Guds existens:http://en.wikipedia.org/wiki/Cosmological_argumentMoralregler är ett annat utmärkt bevis för Guds existens:http://fragbite.com/?threadID=748015Gud kan även bevisas med uteslutnings-metoden:http://www.fragbite.com/?threadID=607186Du själv är ett bevis för Guds existens!Varför?Jo, eftersom ditt medvetna Jag inte skulle kunna existera utan dess källa; Guds Jag!Universums fantastiska finkalibrering är ett uppenbart bevis för Guds existens:http://www.harunyahya.com/articles/70ignorance_sci11.phpHela universum verkar alltså vara exakt kalibrerat för att möjliggöra liv. Finkalibreringen av alla naturkonstanter kan bara någon med IQ ligga bakom! Att detta skulle kunna vara den livlöse IQ-befriade Herr Slumps egenhändiga verk, att kalibrera allting intill perfektion, är en total omöjlighet, som bara flummiga slump-teoretiker kan tro på…Hur kan det komma sig att allting är så enastående perfekt?Ta bara som exempel de fantastiskt designade mänskliga ögonen, som har 110 miljoner pixlar vardera! Bara ett fullständigt geni som Gud skulle kunna skapa något så fantastiskt genialt!Den mänskliga kroppen är så komplex att vetenskapsmännen fortfarande knappt vet ens hälften av hur det fungerar. Många samspel i naturen är svåra att förklara utan en intelligent Skapare. Hela skapelsen pekar på att det måste finnas någon form av logik bakom allting. Att allting är så enastående perfekt är ett ypperligt bevis för att Gud finns!

Gilla

Varför skulle jag/vi vara skyldiga att bevisa existensen av det som du kallar för vårt ”medvetna jag”? Det är ju inte jag/vi som hävdar att denna fantasienergi är verklig, utan DU. Alltså är det DU som ska bevisa att den finns. Är du förvirrad idag?

Gilla

Så du håller inte med om att du är det medvetna Jaget i din omedvetna jordiska stofthydda?

Gilla

God won’t score 100-0! Jesus saves!

Gilla

Snillet: Nej, jag ser ingen anledning att tro på din ”själ”. Om du vill hävda att själen finns så får du bevisa det först.Och bevisa nu att Gud finns. Du säger ju att du kan göra det, så sätt igång.

Gilla

http://en.wikipedia.org/wiki/SoulNöjd?Apropå vår evige Skapare…vad skulle du godta som bevis för Hans eviga andliga existens?

Gilla

Skrattar lite åt svaret till DATA. DATA säger att ”data är evig”. Snilleblixten svarar ”Datorer fanns inte för 100 år sedan…”.En liten fråga: vad har ”data” med ”datorer” att göra?

Gilla

Vad exakt syftar han med ”datan skapade allt”, om inte datorn?

Gilla

Vad jag säger?Jo, att ju mer jag läser av vad du skriver… desto mer säker bli jag på att du försöker driva med oss… *L*

Gilla

Ge oss ett endaste litet exempel av allt det du läst, som får dig att tro att jag driver med dig, tack!

Gilla

-Gud är en man???-Som ägnar sig åt vetande???Jag vet inte var dina tänkta läsare skulle finnas, Snillet. Det måste i varje fall vara okunniga som trögfattade.

Gilla

-Gud är övermänsklig!-Som är Allvetande!

Gilla

”Ge oss ett endaste litet exempel av allt det du läst, som får dig att tro att jag driver med dig, tack!”Ja, varenda inlägg och kommentar du skrivit är exempel nog, tycker jag…

Gilla

Då kan jag försäkra dig att jag absolut inte driver med dig!

Gilla

Jag vet inte vad han menade. Det får han svara på själv.Alla normala människor vet dock att ”data” och ”dator” inte är samma sak.

Gilla

Datan lagras i datorer…

Gilla

…japp, som jag rubricerar dig på min blogg…det här ÄR sjuk humor!

Gilla

Gud är den störste humoristen!Humorn är Guds leende på jorden!

Gilla

Du måste vara det mest ambitiösa trollet på nätet?

Gilla

Troll, är det enligt de evolutionstroende, en övergångsform mellan apdjuren och Människan? 🙂

Gilla

”http://en.wikipedia.org/wiki/SoulNöjd?Apropå vår evige Skapare…vad skulle du godta som bevis för Hans eviga andliga existens?”Hahaha. Du länkar till wikipedias sida som beskriver det religiösa begreppet själ. Vad du skulle göra var ju att bevisa att själen finns. Han du glömma det medan du skrev inlägget?För Guds existens skulle det räcka med exempelvis att han en enda gång visade sig, eller att han utförde ett mirakel som helt uppenbart inte kan förklaras med naturliga metoder, till exempel att han flyttar Mount Everest till Polen.

Gilla

Vetenskapliga bevis för själens existens!http://krishna.org/the-scientific-theory-of-the-soulhttp://www.tim.nu/swe/frame_m.htmlFör övrigt så är ju ögonen själens spegel vet du väl…JAGET/SJÄLEN är ägaren, SUBJEKTET, den som ÄGER!KROPPEN är ägodelen, OBJEKT, det som ÄGS!Ägaren är alltid skild från objekten som den äger…en ägodel kan aldrig äga sig själv, vilket ju bevisar att vi inte är kroppen eller hjärnan, utan själva själen, dvs vårt medvetna upplevande Jag!http://web.comhem.se/abzu/dokument/fakta.htmlJAGET/SJÄLEN = Medveten och den som upplever = ANDLIG ENERGI, levande varelsen, subjektet!KROPPEN = Omedveten och det som upplevs = MATERIELL ENERGI, föremål, objekt!Själen ingjuts i äggcellen vid befruktningsögonblicket!Utan själ, ingen celldelning!Vi är alltså själen, vi som lever i kroppen; utan oss, inget liv i kroppen!Har du gjort dig förtjänt av att få personlig audiens med universums Skapare, Gud?När du knappast kan vänta dig få personlig audiens hos Kungen, varför då tro att det skulle vara lättare att få audiens hos Gud, hela universums Konung?Vad skulle det göra för skillnad för dig personligen, i ditt egna liv?På vilket sätt skulle ditt liv förändras, om du fick obestridliga bevis för Guds personliga existens?LÅT OSS HÖRA!

Gilla

Nej du, jag bad om bevis. Inte spekulationer. Dina länkar är värdelösa, dels för att du länkar till religiösa siter och dels för att de inte innehåller någon fakta.”Ägaren är alltid skild från objekten som den äger…en ägodel kan aldrig äga sig själv, vilket ju bevisar att vi inte är kroppen eller hjärnan, utan själva själen, dvs vårt medvetna upplevande Jag!”Så om du hittar ett tuggummi på gatan så har det en själ, eftersom ingen äger det? Nää, det låter konstigt va?”När du knappast kan vänta dig få personlig audiens hos Kungen, varför då tro att det skulle vara lättare att få audiens hos Gud, hela universums Konung?”Jag tror att det skulle vara lättare att få träffa Gud personligen eftersom HAN ÄR ALLSMÄKTIG. Kungen har bara en viss tid att göra av med varje dag – om han skulle träffa alla som ville träffa honom så skulle hans tid inte räcka till. Gud, däremot, är enligt din beskrivning inte begränsad av tid. Därför skulle det inte vara några problem alls för honom att ge mig några sekunder för att omvända mig. Vad är din Guds ursäkt?”På vilket sätt skulle ditt liv förändras, om du fick obestridliga bevis för Guds personliga existens?”Ingen aning. Det får vi se när/om det händer. Det är som om jag skulle fråga dig hur ditt liv skulle förändras om du fick reda på att du lever i the matrix. Otroliga framtidsscenarion är svåra att analysera.

Gilla

Gud äger oss själar, oss minigudar!Gud finns i ditt hjärta som Översjälen, den Helige Anden, bara att vända dig till Honom!

Gilla

Var är bevisen för guds existens? Jag väntar.

Gilla

Innan du börjar avkräva konkreta bevis för Guds personliga medvetna existens, kanske du kunde börja med dig själv, att för oss andra bevisa existensen av ditt eget medvetna Jag!Hur ser ditt medvetna Jag ut, du som lever och bor inne i din materiella kropp, individen som upplever omvärlden via ditt fysiska skal?Kan du konkret bevisa för oss ditt innersta medvetna Jag?Nähe…inte?Så varför avkräver du då konkreta bevis för Guds medvetna Jag, när du inte ens kan bevisa ditt eget medvetna Jag?Hmm…Frånvaron av fysiska bevis för Gud motbevisar inte Hans andliga existens, lika lite som frånvaron av fysiska bevis för ditt medvetna Jag skulle motbevisa din existens i din kropp!

Gilla

”Innan du börjar avkräva konkreta bevis för Guds personliga medvetna existens, kanske du kunde börja med dig själv, att för oss andra bevisa existensen av ditt eget medvetna Jag!Hur ser ditt medvetna Jag ut, du som lever och bor inne i din materiella kropp, individen som upplever omvärlden via ditt fysiska skal?Kan du konkret bevisa för oss ditt innersta medvetna Jag?”Vad pratar du om? Det är ju DU som påstår att jag har ett ”innersta medvetna jag”, och då är det DU som ska bevisa att detta finns. Jag tror inte ett dugg på att jag har en ”själ” eller vad du vill kalla det, så varför ska jag bevisa något som jag inte tror på? Har du helt trasslat in dig?Ge mig ett konkret bevis på Guds existens! Och om du inte kan ge mig det så erkänn att du bara gissar.

Gilla

Så du har inget medvetet upplevande Jag, något bortom din omedvetna jordiska stofthydda?Herre min Skapare….

Gilla

Snilleblixten – Dina inlägg och alla kommentarer gör att man kan scrolla ihjäl sig här inne på din blogg!Undrar om Gud bloggar? Fast det behöver han inte – Han har ju dig! :)”Keep up the good work”!Ha en fin midsommar och ta lite semester från bloggen!

Gilla

Tack så mycket!Önskar dig också fin midsommar!

Gilla

”Så du har inget medvetet upplevande Jag, något bortom din omedvetna jordiska stofthydda?”Min hjärna är mycket medveten, men förutom detta: korrekt.Så var är dina bevis för guds existens egentligen? När kommer de? Hur länge ska vi vänta?

Gilla

Ge oss något exempel på vad din geléklump i skallen skulle vara medveten om, tack!Är den exempelvis medveten om diskussionen som du och jag för nu?Är den medveten om din existens?Har den någon känsel ens?

Gilla

Jag är lite trött på att du alltid försöker glida undan. Därför ska jag besvara dina frågor först när vi fått ta del av de bevis för guds existens som du säger dig ha. När kommer de?

Gilla

Det Kosmologiska Gudsbeviset är ett av alla bevis för Guds existens:http://en.wikipedia.org/wiki/Cosmological_argumentMoralregler är ett annat utmärkt bevis för Guds existens:http://fragbite.com/?threadID=748015Gud kan även bevisas med uteslutnings-metoden:http://www.fragbite.com/?threadID=607186Du själv är ett bevis för Guds existens!Varför?Jo, eftersom ditt medvetna Jag inte skulle kunna existera utan dess källa; Guds Jag!Universums fantastiska finkalibrering är ett uppenbart bevis för Guds existens:http://www.harunyahya.com/articles/70ignorance_sci11.phpHela universum verkar alltså vara exakt kalibrerat för att möjliggöra liv. Finkalibreringen av alla naturkonstanter kan bara någon med IQ ligga bakom! Att detta skulle kunna vara den livlöse IQ-befriade Herr Slumps egenhändiga verk, att kalibrera allting intill perfektion, är en total omöjlighet, som bara flummiga slump-teoretiker kan tro på…Hur kan det komma sig att allting är så enastående perfekt?Ta bara som exempel de fantastiskt designade mänskliga ögonen, som har 110 miljoner pixlar vardera! Bara ett fullständigt geni som Gud skulle kunna skapa något så fantastiskt genialt!Den mänskliga kroppen är så komplex att vetenskapsmännen fortfarande knappt vet ens hälften av hur det fungerar. Många samspel i naturen är svåra att förklara utan en intelligent Skapare. Hela skapelsen pekar på att det måste finnas någon form av logik bakom allting. Att allting är så enastående perfekt är ett ypperligt bevis för att Gud finns!

Gilla

1. Det kosmologiska gudsargumentet är en filosofisk spekulation – inte ett bevis. Du behöver nog läsa på innebörden av ordet bevis.2. Mänsklig moral är ett bevis för just mänsklig moral. Inte gud.3. Uteslutningsmetoden kräver att du helt säkert har tagit alla andra möjligheter i åtanke, och att dina bevis mot alla dessa är helt vattentäta. Du är långt, långt ifrån att lyckas med detta.4. Mitt ”inre, medvetna jag” är ett begrepp som du hämtar från din religion. Detta kallas för ett cirkelargument, och kan aldrig vara ett bevis för någonting.5. Interplanetära detaljer är bevis för universums fysik – inte gud.6. Ögonens evolution är extremt väl dokumenterad. Man kan enkelt följa utvecklingen av det mänskliga ögat genom att studera simplare ögon hos våra förfäder och hos andra nu levande arter som använder sig av liknande ögonstrukturer. Evolutionen förklarar alltså utmärkt det mänskliga ögats nuvarande form, vilket innebär att inte heller detta är ett bevis för guds existens – vi har ju en annan mycket mer trovärdig förklaring.7. Att vi inte vet allt om den mänskliga kroppen bevisar att den mänskliga kroppen är ganska komplicerad – inte att gud finns.Så, när kommer bevisen? Jag väntar och väntar, när ska de komma?

Gilla

1. Ett logiskt Gudsbevis!2. Var kommer rättskänslan ifrån, om inte från den Helige Anden, Samvetets röst?3. Finns inte ens några andra möjligheter!4. Saknar du ett medvetet upplevande Jag?5. Och vem stiftade de fysikaliska lagarna?6. Ge oss då något bevis för att Människans ögon inte skulle ha varit skapade så komplexa som de är, tack!7. Vilket återigen styrker faktumet att det krävdes en enorm IQ för att designa och konstruera den invecklade Människokroppen, skapelsens krona!Vad skulle du godta som bevis för Guds eviga andliga existens?Låt oss höra!

Gilla

men hallååå…människan är störst, för människan skapade Gud!!

Gilla

Om människan skapade vår Allsmäktiga, Allvetande, Allseende, Allestädes närvarande, Absolut Gode Gud Skaparen, vem i Herrens Namn var det då som skapade Universum och Mannen o Kvinnan?

Gilla

….efter sin egen avbild!!

Gilla

Vilken människa syftar du på?

Gilla

jag kan tyvärr inte svara på vem det var som skrev bibeln från början, men han/de som gjorde det har skapat Guddet fanns ju andra gudar före, precis som det fortfarande finns det i olika religioner, men det var väl ungefär på medeltiden som tron på Gud spred sej alltmeruniversum kom till av vad de kallar The Big Bang…som du säkert har läst så hittar man nya arter å växter hela tiden å jorden förändras oxå hela tiden…men inte har jag då sett nån Gud sitta å knåpa ihop dem…har du?men naturligtvis får du ha kvar din tro, det vill jag inte ta ifrån dej, jag tycker bara att man ska ta åt sej äran själv om man gör nåt gott eller ta sitt ansvar om man gör nåt dåligt å inte skylla på nån Gud…

Gilla

BIG BANG-myten, KROSSAS punkt för punkt, med 15 vetenskapliga argument:http://blogg.aftonbladet.se/snilleblixten/2009/01/1103374Det STORA MISSFÖRSTÅNDET kring den s.k. EVOLUTIONEN!http://blogg.aftonbladet.se/snilleblixten/2009/03/1156964Det är vi SJÄLAR som EVOLVERAR, inte livsformerna som själarna bebor! MÄNNISKOLIVET är en JACKPOT!http://blogg.aftonbladet.se/snilleblixten/2009/05/det-ar-vi-sjalar-som-evolverar-inte-livsformerna-som-sjalarna-bebor-manniskolivet-ar-en-jackpotVem skyller på Gud när de gör något dåligt?

Gilla

om Gud skapade mannen å kvinnan….Adam å Eva…så fick de sina barn, Kain å Abel som sen träffade sina fruar…var kom DE ifrån?? hur kunde DE finnas??hade Gud skapat andra människor före som födde fram dessa kvinnor å isåfall, vem var då först? å vad hette de? varför står inget om dem i bibeln?Kanske Adam å Eva bara kom på fjortonde plats å Achmed å Sonja var först? många frågor men inga svar…

Gilla

Vad tror du?Vem skapade Mannen o Kvinnan?

Gilla

jag visste att du inte skulle kunna ge nåt svar =)hur vi har kommit till kan ju inte lilla jag sitta å säga, för jag fanns inte från allra första början, jag är bara 42 år för jösse namn, men inte var det då nån farbror som knåpade ihop oss efter sin egen avbild som vi sen har valt att kalla för Gud, det är då alldeles säkert.Jag tror på evolutionen.however, jag vill inte ta din tro ifrån dej, som sagt, tro vad du vill =)för att ge svar på frågan Vem skyller på Gud? så menar jag att folk tackar Gud när de vunnit en match eller tävling fast det är de själva som åstadkommit det…eller om nån tar livet av sej så kan det heta ”det var Guds vilja”…typ…nä, det var inte Guds vilja, det var den dödes viljadäremot kan TRON hjälpa till att människan klarar vissa saker…inte Gud…men om man inte kan tro på sej själv så är det ju bra att det finns nåt de kan tro på…som tillexempel en Gud

Gilla

Om du INTE har en aning om vem som skapade Mannen och Kvinnan, hur kan du då utesluta det enda logiska, att det var vår evige Skapare?Evolutionen?Du tror alltså på fullt allvar att Människan skulle ha flummat fram ifrån nån stackars uppdiktad föräldralös slump-bakterie?Vad i Herrens namn är det som får dig att tro det, med tanke på att det inte finns det minsta lilla bevis för det tramset?Tror man på Gud, så tror man på sig själv, eftersom alla vi själar är eviga små delar av Gud; minigudar!

Gilla

Ok MiniGud…då får väl jag heta MiniGudrun XDdet är inte fråga om VEM som skapade människan utan VAD som gjorde att vi blev till.Ingen stor farbror i himlen iallafall…säger mitt sunda förnuft.Ingen farbror i himlen har på sju dagar skapat vår jord heller…säger mitt sunda förnuft…men jag har inte egenhändigt forskat i hur vi kom till – därför kan jag ju inte heller ge ett svar…jag kan bara säga att jag tror på evolutionen…förstår du?

Gilla

Det krävdes enormt med IQ och skaparförmåga att designa och konstruera den superkomplexa Människo-kroppenInget som ”vad” har någon som helt kompetens för, utan endast ”vem”!Inte ens en klocka kan skapas av ”vad”, utan endast av ”vem”, för att inte tala om den universella klockan, universum…SUNT FÖRNUFT!Är det förnuftigt och logiskt att tro att allas vår gemensamma vördade Urfader skulle ha varit nån stackars uppdiktad föräldralös slump-bakterie (istället för vår evige Skapare), och att denna IQ-befriade fantasivarelse skulle ha börjat flumma fram till Människan?Strider mot allt sunt förnuft!

Gilla

jag ska låta dej leva i den villfarelsen =)kram på dej ♥

Gilla

Villfarelse?Att det krävs IQ för att skapa struktur och lagbundenhet?TVÄRTOM, det är det enda logiska!

Gilla

1. Nej, filosofisk spekulation är inte bevis. Förstår du verkligen inte det?2. Rättskänslan kommer naturligtvis ifrån det faktum att vi alla vet om hur det känns att bli orättvist behandlad. Förstår du verkligen inte det? Eftersom du kan föreställa dig att det skulle vara ganska jobbigt om din mamma blev mördad, så inser du att mord måste vara fel. Så enkelt är det.3. Just eftersom du inte lyckas föreställa dig några andra möjligheter än din religion, så är du inte kvalificerad att diskutera dessa frågor. Du är för stängd.4. Du definierar ett ”medvetet, upplevande jag” som en form av ”själ”. En sådan har jag ingen anledning att tro att varken jag eller någon annan har, och du har inte lyckats presentera minsta lilla bevis som tyder på detta.5. Frågan är felställd, då den gör ett antagande om att en person måste ha skapat fysiska lagar. Försök igen, nu utan dina religiösa skygglappar.6. Ögats evolution kan du läsa om här: http://en.wikipedia.org/wiki/Evolution_of_the_eyeDenna artikel beskriver hur evolutionen förklarar det mänskliga ögat och andra typer av ögon, och de fakta som finns i frågan bevisar klart och tydligt att det kan ha gått till på detta sätt. Eftersom ingen annan teori stöds av minsta lilla fakta så är detta den klart ledande (eller enda) teorin i dagsläget.7. Nix, den mänskliga kroppens komplexitet bevisar ingenting annat än just kroppens komplexitet. Du verkar ha lite problem med logiskt tänkande.8. ”Vad skulle du godta som bevis för Guds eviga andliga existens?”Denna fråga har du ställt mig många gånger tidigare. Har du glömt det? Bläddra tillbaka i kommentarerna till dina gamla inlägg, så kan du läsa svaret igen om du vill. Men jag vet ju att du nu kommer att skriva ”Vad var svaret?”, eftersom du inte verkar kapabel att navigera till dina tidigare blogginlägg. Därför ska jag göra det enkelt för dig och besvara frågan en gång till nedan:För mig spelar det ingen roll om du kan bevisa guds ”eviga andliga existens” – det räcker gott med guds existens, punkt. Detta kan göras genom direkt eller indirekt observation, enligt exakt de regler som gäller för all övrig observation. Ingen särbehandling för din religion, alltså. Seså, fram med bevisen!

Gilla

1. Jo, Gudsbevis är logiska bevis!2. Var kommer känslorna ifrån?Stenar har inga känslor…3. Jag är öppen även för den andliga delen av existensen, den reella delen, medan du har stängt in dig i det materiella, i den virtuella delen, låtsasvärlden….4. Man har inte själen, man ÄR själen!Utan själ, inget medvetande!http://en.wikipedia.org/wiki/Soul5. Lagar kräver en laggivare!6. ”It is rather hard to reply to a third objection. How was it possible for a complicated organ to come about suddenly even though it brought benefits with it? For instance, how did the lens, retina, optic nerve, and all the other parts in vertebrates that play a role in seeing suddenly come about? Because natural selection cannot choose separately between the visual nerve and the retina. The emergence of the lens has no meaning in the absence of a retina. The simultaneous development of all the structures for sight is unavoidable. Since parts that develop separately cannot be used, they will both be meaningless, and also perhaps disappear with time. At the same time, their development all together requires the coming together of unimaginably small probabilities.”http://www.harunyahya.com/tellmeaboutthecreation10.phpCan Evolution Produce an Eye? Not a Chance!by David N. Menton, Ph.D:http://www.gennet.org/facts/metro10.html7. Komplexa strukturer och information förutsätter iQ i stora mått!8. Guds existens är andlig!Att observera Gud med korpgluggarna?Då måste jag göra dig besviken och upplysa dig om att korpgluggarna vi fått till låns, endast uppfattar en ytterst liten bråkdel av det totala frekvensomfånget!Med ofullkomliga materiella sinnen och instrument kan man inte detektera Gud, som är fullkomlig och absolut!Guds kropp består till 100% av den medvetna levande andliga energin, och den andliga dimensionen går inte att detektera med våra 3 D-begränsade materiella instrument!Vi har inte ens kompetensen att detektera den astrala dimensionen, där ”spökena” huserar, för att då inte tala om den överordnade andliga dimensionen där Gud residerar…Gud är andlig, fysiken är materiell, därför bevisas Gud med andliga metoder, såsom meditation, bön, uppenbarelser osv!

Gilla

Ja, nu har du övertygat mig! Jag var ju tveksam innan, men nu inser jag fakta: Du driver med oss…

Gilla

Du får tro vad du vill, men faktum kvarstår…utan vår evige Skapare, ingen skapelse…

Gilla

1. Som sagt, spekulation är inte bevis. Slå upp ordet om du inte tror mig.2. Stenar har inga hjärnor..3. Det du kallar för ”låtsasvärlden” kan observeras, medan det du kallar för den riktiga världen aldrig har observerats. Ringer det några klockor?4. Och var är bevisen för att själen finns? Har inga?5. Det är otroligt att jag ska behöva förklara det här för dig, men fysiska lagar är inte ”lagar” i samma mening som rättsliga lagar. De är helt enkelt observationer av vår värld.6. Lösryckta citat och länkar till Harun Yahya är inte direkt till din fördel. När 99% av världens biologer skriver under på att det mänskliga ögat har utvecklats ur enklare konstruktioner så måste du komma med RIKTIG, STARK kritik.7. Inte alls. Bakterier fortplantar sig, och de har ingen vidare IQ. Case closed.8. Vem sa korpgluggarna/ögonen? Ja, inte var det jag. Vilken metod som helst går bra, bara bevisen kommer någon gång. Vad väntar du på? Att gud ska komma och rädda dig så att du slipper?

Gilla

1. Du spekulerar att universum trollat fram sig själv från tomma intet, och att Livet skulle ha trollats fram från livlösa kemikalier…2. Hjärnan har ingen känsel, utan det har vi själar!3. Vem observerar världen?Just precis, vi medvetna levande själar!Vi kan även observera den eviga andliga naturen, för det behövs inte några fysiska filter…4. Definiera först för oss ”själen”, så att vi kan se om du har samma definition som ordböckerna, tack!5. Guds lagar är obändiga, till skillnad mot de människoskapade—6. Förse oss med ett endaste litet bevis för att det mänskliga ögat skulle ha flummat fram ur enklare konstruktioner, tack!Konstruktioner ja…vem är konstruktören?Hmm…7. Vem skapade den enormt komplexa cellstrukturen hos bakterien?8. Gud är andlig och bevisas med andliga metoder!Testa själv!Var din egen försöksperson!

Gilla

1. Det du syftar på är vetenskapliga teorier baserade på observation. Det är inte så att vi tror på evolutionen eftersom ”DET MÅSTE VARA SÅ, DET FINNS INGET ANNAT VAL KAPWENG!!!”, utan teorin baseras på observerade fakta. Den kan fortfarande vara fel, naturligtvis, men det förefaller otroligt och du har hittills inte lyckats presentera minsta lilla bevis för din egen konkurrerande teori.2. Känslor är inte detsamma som känsel. Känsel är ett sinne. För det tredje har kroppen visst känsel – prova att nypa dig i armen så märker du.3. Vem observerar världen? Just det, vi människor. Själar behöver vi inte för det avseendet.4. När kommer bevisen? Vad är du rädd för?5. Vad har det med saken att göra? Svara på kritiken istället, vad är du rädd för?6. Den här länken har jag redan skickat till dig, men eftersom du glömmer snabbt så får du den här igen: http://en.wikipedia.org/wiki/Evolution_of_the_eye7. Frågan är som vanligt felformulerad. Försök igen.8. Tyvärr, du är inte tillräckligt specifik. Beskriv i detalj hur det går till. Skriv ner din metodik och redovisa dina resultat. Annars fortsätter vi skratta åt dig. Förstår du inte det?

Gilla

1. Ge oss då en enda observerad fakta för att Människan skulle ha evolverat från den där uppdiktade föräldralösa slump-bakterien, tack!2. Det är inte armen som känner, utan du som är i kontakt med armen!3. Bara vi själar som kan vara medvetna och observera!Geléklumpen i skallen är inte medveten för 5 öre…4. Du blundar och håller för öronen…5. Skillnad på människoskapade och Gudsskapade lagar…6. Fanns icke ett endaste bevis i den länken för att Människoögat skulle ha flummat fram från någon annan organisms öga…Bakläxa!7. Komplexa strukturer kräver bakomliggande intelligens!8. Testa att lovsjung Herrens heliga Namn!

Gilla

1. Du har verkligen ingen som helst aning om vad evolutionsteorin är för något. Att utbilda dig i denna fråga är en alldeles för stor uppgift för detta forum. Om du är intresserad så kan du gå till ditt bibliotek och läsa på, men vi vet ju båda två att du aldrig skulle våga lära dig något om evolutionen eftersom det skulle rasera din religiösa världsbild. Om du ändå känner dig sugen så kan det vara passande att börja läsa så smått på exempelvis wikipedia:http://en.wikipedia.org/wiki/Evolutionhttp://en.wikipedia.org/wiki/Evolution_as_theory_and_fact2. Fel. Det är vårt nervsystem som känner. Det är omöjligt att säga att det är en viss del av vår kropp som står för själva ”kännandet”, eftersom detta är en process som innefattar flera olika delar av vår kropp. Receptorer, ligander, synapser, etc… Jag är inte biolog och kan inte ge dig någon formell beskrivning av förloppet, men om du är intresserad kan du naturligtvis även här gå till ditt lokala bibliotek och lära dig mera i ämnet.3. Jaja, du har sagt det nu. Men var är bevisen? Kommer de någon gång? Vad är du rädd för?4. Och när kommer bevisen? Vad är du rädd för?5. Fysiska lagar är inte analoga med rättsliga lagar, vad är det du inte förstår? Bara för att orden uttalas och stavas likadant så behöver de inte ha exakt samma betydelse i alla kontexter.6. Du verkar inte riktigt förstå hur vetenskap går till. Om du är intresserad av att lära dig mer om detta så kan du läsa här: http://en.wikipedia.org/wiki/ScienceÄnnu hellre kan du gå till ditt lokala bibliotek och försöka få ett hum.7. Och när kommer bevisen för detta? Vad är du rädd för?8. Okej, nu har jag gjort det. Ingenting hände. Vad är din nästa plan?

Gilla

1. Gavs inte ett endaste bevis där för att vi skulle ha flummat fram från nån slump-bakterie…2. Nervsystenmet är inte medvetet, och kan alltså inte känna något!3. Beviset är ju precis det jag sa….geléklumpen är inte medveten!4. Vad skulle du godta som bevis för Guds eviga andliga existens?5. Guds lagar kan inte överträdas!6. Bevisa för oss att Människoögat skulle ha flummat fram från en annan organisms öga, tack!Vi väntar…7. Beviset är att ingenting kan skapa sig själv, krävs bakomliggande IQ!8. Förklara för oss exakt hur du gick tillväga, tack!

Gilla

1. Det finns gott om bevis på de länkarna. Läs igen om du missade det. Det finns också källhänvisningar som du kan klicka dig vidare till. Om du vill veta ännu mera så kan du gå till ditt lokala bibliotek och utbilda dig själv, eller läsa en universitetskurs.2. Så nu tror du att du är i position att säga emot alla Jordens utbildade biologer genom att bara skrika ”NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ!!!!”3. Och när kommer bevisen? Vad är du rädd för? Sätt igång!4. Direkt eller indirekt observation. När kommer bevisen? Vad är du rädd för? Sätt igång!5. Du lyckades inte svara på kritiken. Försök igen.6. Läs en universitetskurs eller gå till ditt lokala bibliotek och utbilda dig själv. Jag har gett dig länkar som förklarar hur evolutionen går till, men du kan inte ta dem till dig eftersom din religion förbjuder dig att bli allmänbildad.7. Och när kommer bevisen för detta? Vad är du rädd för? Sätt igång!8. De enda instruktioner du gav mig var att ”lovsjunga herrens heliga namn”. Du berättade varken vilket namn jag skulle använda, vilken melodi jag skulle sjunga, vilka ord som skulle ingå i sången, eller under vilka övriga omständigheter som detta skulle ske. Eftersom du inte lyckades vara mer specifik, så tog jag några av de namn som jag vet att olika kulturer ger sin gud (t. ex. Allah, Gud, Jehovah, Tor, Oden, Zeus, Krishna) och improviserade några korta sånger med det grundläggande budskapet att denna gud är god och allsmäktig. Detta tog några få minuter, och jag gjorde det i min lägenhet under kvällstid.Jag bad dig om en exakt beskrivning av hur det skulle gå till att bevisa guds existens, och det enda du gav mig var ”lovsjung herrens heliga namn”. Det fungerade inte. Vad är din nästa plan?Ps. Kom ihåg att du bara är EN person, inte flera. ”Vi” och ”oss” är pluralformer.

Gilla

1. Återigen, ingenstans i någon kurslitteratur står med ett endaste ord, hur det skulle ha gått till, att Människan förvandlats fram från den mytiska föräldralösa slump-bakterien…2. Finns inte en endaste utbildad biolog i hela världen, som skulle påstå att ett nervsystem skulle vara medvetet!3. Det är ju du som ska förse oss med bevisen för att geléklumpen verkligen är medveten…4. Guds andliga skepnad kan vi inte observera med våra begränsade fysiska sinnen, eftersom de inte klarar av att detektera den högre andliga energin som Gud består av!5. Analoga eller inte, alla lagar kräver en givare, en stiftare!6. Evolutionen?Bara det faktum att Människan funnits på jorden i hundratals miljoner år, krossar ju hela evolutionsteorin jäms med fotknölarna!7. Bara att titta dig omkring i verkligheten…ingenting kommer till av sig själv! Bara naiva ateistiska hokuspokus-teorier som kan påstå något så absurt!8. Övning ger färdighet, ge inte upp efter de första stapplande stegen…Eftersom både Gud och Hans heliga Namn befinner sig på samma absoluta plattform, så kommer du i direktkontakt med Gud när du lovsjunger Hans Namn!Detta är processen för att komma i kontakt med Gud i denna degenererade tidsålder, inom alla religioner!Jag är inte ensam, jag har Herren med mig…

Gilla

1. Då har du inte läst så noga – försök igen.2. Fråga tusen biologer hur vårt sinne känseln fungerar. Om någon av dem säger ”själen gjorde det” så ska du få en klapp på huvudet av mig.3. Vi människor har alla hjärnor. När vi tänker på olika sätt så syns aktivitet på specifika ställen i hjärnan. Detta antas svara mot olika sorters tankar. Vi människor är medvetna varelser, och det som skiljer oss från övriga djur till största delen vår hjärnkapacitet. Därför har vi dragit slutsatsen att hjärnan är vad som gör oss intelligenta. Om du vill motsäga detta så måste du komma med bättre bevis för en annan teori. Var är dessa bevis? Vad är du rädd för? Sätt igång!4. Att se något med våra fem sinnen kallas för direkt observation. Eftersom våra sinnen är begränsade så måste vi ofta använda oss av INDIREKT observation. Vi kan till exempel inte se molekylsammansättningen i luften, så detta observerar vi med indirekta metoder. Bevisa nu att gud finns. Var är bevisen? Vad är du rädd för? Sätt igång!5. Och var är bevisen? Vad är du rädd för. Sätt igång!6. Och var är bevisen? Vad är du rädd för? Sätt igång!7. Och var är bevisen? Vad är du rädd för? Sätt igång!8. Gud är allsmäktig, enligt dig. Han kunde ha svarat om han ville, men han svarade inte eftersom han inte finns. Vad är din nästa plan? Vad är du rädd för? Sätt igång!9. Och var är bevisen? Vad är du rädd för? Sätt igång!

Gilla

1. Ge oss namnet på någon enda skrift, där man ger bevis för att Människan skulle ha evolverat från den där uppdiktade slump-bakterien, tack!2. Det är inte vi själar som gjorde våra materiella sinnen, utan de har vi fått till låns här under vår materiella vistelse i den gudsförgätna materiella världen!Det är vi medvetna själar som upplever känslorna!Nämner inte din trångsynta materialistiska kurslitteratur denna uppenbara sanning?3. ”Hjärnan gör oss intelligenta”Du gör en tydlig åtskillnad här mellan objektet hjärnan och ”oss”, subjektet, som enligt dig av hjärnan gör oss intelligenta…Kunde du vänligen förklara för oss exakt vad detta subjekt består av, vi som är något annat än geléklumpen, tack!4. Kan vi med våra fysiska sinnen detektera det meta-fysiska?5. Lagar kommer inte till av sig själv, utan har alltid en intelligent orsak!6. Som sagt, evolutionsteorin motbevisas av att Människan de facto funnits på Jorden i hundratals miljoner år!7. Ingenting kommer till av sig själv!8. Enligt >85% av Jordens befolkning…9. Vad är det nu du vill ha bevis för?

Gilla

Jag har upprepade gånger bett dig om bevis för dina påståenden, men inte en enda gång har du lyckats leverera dem. Säg till när du är redo att visa upp bevisen. Tills dess finns ingen anledning att avslöja dig mer.

Gilla

Vad skulle du godta som bevis för Guds eviga andliga existens?

Gilla

Det har du redan frågat ungefär 100 gånger. Har du verkligen så kort minne?Jag bryr mig inte ett dugg om guds ”eviga andliga existens”. Det räcker gott med guds existens. Ett enda bevis vill jag ha, när kommer det?

Gilla

Hur kan man för en andligt blind bevisa något andligt?

Gilla

Fram med bevisen bara. Vad är du rädd för? Sätt igång!

Gilla

Du själv är ett utmärkt bevis för Guds existens!Varför?Jo, eftersom ditt medvetna Jag inte skulle kunna existera utan dess källa; Guds Jag!

Gilla

Jag skulle också vilja se något sakligt bevis. Det finns bevis som visar varför jag finns, dock har dessa ingenting med ”gud” att göra. Upp med några sakliga objektiva bevis.

Gilla

Innan du börjar avkräva konkreta bevis för Guds personliga medvetna existens, kanske du kunde börja med dig själv, att för oss andra bevisa existensen av ditt eget medvetna Jag!Hur ser ditt medvetna Jag ut, du som lever och bor inne i din materiella kropp, individen som upplever omvärlden via ditt fysiska skal?Kan du konkret bevisa för oss ditt innersta medvetna Jag?Nähe…inte?Så varför avkräver du då konkreta bevis för Guds medvetna Jag, när du inte ens kan bevisa ditt eget medvetna Jag?Hmm…Frånvaron av fysiska bevis för Gud motbevisar inte Hans andliga existens, lika lite som frånvaron av fysiska bevis för ditt medvetna Jag skulle motbevisa din existens i din kropp!

Gilla

Varför skapade gud vetenskapsmän? Är det inte asdumt att skapa någonting som säger emot än själv?Om han inte hade skapat vetenskapsmän så hade vi ju inte varit oense om detta. Om gud nu skulle finnas, varför skulle han då inte göra alla troende? Du tror inte att gud är någonting påhittat av människan?

Gilla

Vatrför Gud skapade vetenskapsmännen?Vad vi väljer att göra med våra liv har med vår gudagivna fria vilja att göra!En del väljer att bli vetenskapsmän för att medelst sina vetenskapliga metoder ta reda på hur Gud gick tillväga när Han skapade saker och ting, medan andra vetenskapsmän väljer att förneka Guds inblandning i skapelsen…det är vi själva som väljer vad vi tror på, och att vissa saknar IQ:n att förstå Guds nödvändiga existens, kan man ju inte skylla på Gud!Det är endast oss själva vi kan skylla om vi väljer att förneka Gud!Kärlek kan endast baserar på fri vilja, man kan inte tvinga någon att tro på Gud!m människan skapade vår Allsmäktiga, Allvetande, Allseende, Allestädes närvarande, Absolut Gode Gud Skaparen, vem i Herrens Namn var det då som skapade Universum och Mannen o Kvinnan?

Gilla

”Du själv är ett utmärkt bevis för Guds existens!Varför?Jo, eftersom ditt medvetna Jag inte skulle kunna existera utan dess källa; Guds Jag!”Om du lyckas bevisa att detta ”medvetna jag” (själen?) verkligen existerar, så har du en poäng. När kommer dessa bevis? Vad väntar du på?

Gilla

Om själen inte existerar, hur kommer det sig då att det skrivs så ofantligt om den?http://en.wikipedia.org/wiki/Soulhttp://sv.wikipedia.org/wiki/Själ

Gilla

Wikipedia skriven om själen eftersom det är ett uppslagsverk. Själen är ett begrepp som är vanligt inom religiös tro, och wikipedias artikel handlar om detta religiösa begrepp. Wikipedia har även en artikel om Stålmannen, finns han på riktigt också tror du?

Gilla

http://sv.wikipedia.org/wiki/Stålmannen”Stålmannen, originaltitel Superman, är en FIKTIV figur…!

Gilla

Jag frågar igen: när kommer bevisen? Vad är du rädd för? Sätt igång!

Gilla

Själen är ett begrepp för vårt medvetna Jag!Alla har vi ett medvetet Jag, vilket ju bevisar begreppet själens riktighet!

Gilla

”Alla har vi ett medvetet Jag, vilket ju bevisar begreppet själens riktighet!”Inte då det finns mer logiska och rationella förklaringar som har fler underlag, samt bevis än din sida.Du har alltså fortfarande inte redovisat något bevis med någon som helst vikt, annat än i din egna vidskepliga lilla värld.

Gilla

Var har du dina bevis?

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: