Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

EXTRA – RADIOAKTIVA NEDFALLET FRÅN JAPAN – Befaras bli mycket värre än vad vi fått veta !!! Video!

Posted on: 26 april, 2011


 

DET RADIOAKTIVA NEDFALLET FRÅN JAPAN !!!

BEFARAS BLI MYCKET VÄRRE ÄN VAD VI FÅTT VETA !!!

 

Idag är det 25 år sedan som kärnkraftskatastrofen i Tjernobyl inträffade, 26 april 1986, men visste ni att katastrofen i Japan befaras bli mycket värre?!!

 

Dr Helen Caldicott, expert kring kärnkraft och radioaktiva ämnen, som här avslöjar den kusliga sanningen om situationen i Japan, som vi INTE får höra i våra officiella nyhetskanaler:

http://www.youtube.com/watch?v=TMXvpWoHzeE

 

RIKTIGT SKRÄMMANDE, eller hur…  GråterGråterGråterMå frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens* boning (Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst)….Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt

Annons

14 svar till "EXTRA – RADIOAKTIVA NEDFALLET FRÅN JAPAN – Befaras bli mycket värre än vad vi fått veta !!! Video!"

Har vi några kärnkraftskramare här?

Gilla

Hehe, en till domedagsdrömmare eller? Just nu sjunker strålningen och ligger på 24 terabecquerel / dygn. SSI slutade rapportera den 12/4 och man kan ju undra varför? Här: http://www.stralsakerhetsmyndigheten.se/Om-myndigheten/Aktuellt/Nyheter/Olyckan-i-Fukushima-en-sjua-pa-INES-skalan/

Gilla

”Men eftersom det har skett stora utsläpp från flera av reaktorerna vid kärnkraftverket har den japanska myndigheten preliminärt klassat om händelsen till en INES 7, vilket är den högsta klassningen.” Med tanke på hur många som dött och är i döende efter Tjernobyl 1986, så är i alla fall jag realist denna gång…Är det inte SSI som påstår att mobilstrålningen inte är skadlig?

Gilla

Européer uppmanas undvika mjölk och grönsaker p.g.a. radioaktivitet:http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=1128

Gilla

Kärnkraft är nog den enda energikällan som stödjer våra behov, särskilt när befolkningen ökar. Desutom är vi i sverige knappast under någon risk at bli utsatta för en liknande katastrof 🙂

Gilla

Potentiellt utsätts hela världen varje gång det sker haverier…Finns inga gränser i luftrummet!

Gilla

Japan: Fukushima skiljer sig från TjernobylAv ÅU Notis | Publicerad: 26 april 2011Japan sade på tisdagen att den pågående krisen vid kärnkraftverket i Fukushima har en annan karaktär än olyckan i Tjernobyl i Ukraina för exakt 25 år sedan.Japan har rankat olyckan i Fukushima som en sjua på en internationell skala. Det här är samma ranking som världens värsta kärnkraftsolycka Tjernobyl har.Japan håller dock fast vid att olyckan i Fukushima är mindre allvarlig än den i Tjernobyl.– Olyckligtvis uppgick den radioaktiva strålningen som läckte ut till omkring en tredjedel av strålningen i Tjernobyl , men vi lyckades åtminstone undvika att reaktorerna exploderade, säger den japanska regeringens talesman Yukio Edano.Enligt honom har Japan kunnat dra nytta av lärdomarna från Tjernobyl.Hundratals arga jordbrukare från länet Fukushima demonstrerade utanför energibolaget Tepcos högkvarter i Tokyo på tisdagen. De hade tagit med sig grönsaker, mjölk och till och med två kor som drabbats av kärnkraftsolyckan.– Tepco måste stoppa den radioaktiva läckan! Tepco måste betala ersättningar! Tepco måste ge oss vår hemstad tillbaka! skrek demonstranterna unisont.En företagsrepresentant kom ut och bad om ursäkt för de enorma problem energibolaget skapat.Premiärminister Naoto Kan utsattes på tisdagen för nya krav på hans avsked från både den konservativa oppositionen och hans eget center-vänsterparti DPJ. (FNB)

Gilla

”Finns inga gränser i luftrummet!”Vad gör du när det slutar blåsa då?

Gilla

Kontaktar HAARP… 🙂

Gilla

”Kontaktar HAARP… :)”Nej, den används ju bara för att döda människor, dom som jobbar på HAARP är mördare. Det vet du väl.

Gilla

Nej, det visste jag inte, men nu vet jag det…

Gilla

EXTRA – TSUNAMIN I JAPAN ska ha ORSAKATS av HAARPDu visste mycket väl.

Gilla

Vad får herr Snilleblixten att tro på en expert?Tror herr Snilleblixten på en ”expert” bara för att denne kommer med ett påstående som skiljer sig från den allmänna uppfattningen?Jag ser ett liknande beteende i dina påståenden om HAARP, månlandningen och homeopati.Det skulle vara intressant att höra dina tankar om förintelsen och dess konspirationsteorier?

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: