Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

INGA DÖDSFALL från KOSTTILLSKOTT – Däremot 783 000 dödsfall av den syntetiska skolmedicinen…

Posted on: 25 april, 2011


SYNTETISK MEDICIN DÖDAR – NATURLIG BOTAR !!!

MEN – LÄKEMEDELSINDUSTRIN VILL FÖRBJUDA LÄKEÖRTER !!!

.

Visst är det sjukt?

Man vill förbjuda det naturliga, och stödja det syntetiska!

.

Läs följande, och fatta vad lurade vi blivit:

http://dagenshomeopati.se/2011/03/22/inga-dodsfall-fran-kosttillskott-men-783-000-dodsfall-av-lakemedel

Över hälften av alla amerikaner tar kosttillskott.

.

Enligt den senaste rapporten från USAs giftinformationscentral orsakades inte ett enda dödsfall av kosttillskott.

Däremot finns det rapporter om att 783 936 amerikaner dött av läkemedel – på ett år.

Trots medias alla varningar för kosttillskott så är det inga som dör av dem. Den senaste rapporten för år 2008 från amerikanska giftinformationscentral som presenterades i Clinical Toxicology visar att inga dött från multivitaminer, inga från mineraler, inga från vitamin A, B, C, D eller E.

Det fanns heller inga dödsfall rapporterade från örter, aminosyror, kinesisk medicin, ayurvedisk medicin, blågröna alger (stort medialarm i Sverige) eller homeopati. Trots det skall de stoppas.

Så vad kommer larmet i media ifrån? Krigsrubriker i tidningarna. Var är kropparna?

Granskar inte journalisterna rapporterna som kommer? Och vilka media har rapporterat den positiva nyheten: ”inga dödsfall”?

I så fall skulle de säkert även kommit fram till den extremt oroväckande nyheten att biverkningar från receptbelagd medicin uppgår till 2,2 miljoner, och att antalet iatrogena (läkarframkallade) dödsfall i USA uppgår till 783 936. Kostnaderna för dessa är lika astronomiska.

Dessa höga siffror kan säkert ifrågasättas i sin exakthet, men siffrorna är officiellt sett redan höga. Dessutom finns det ett mörkertal som aldrig redovisas till FDA biverkningscentral, som långtifrån är lika exakt som giftinformationscentralens. Man räknar med att rapporteringen av biverkningar till FDA bara utgör 1 procent av de verkliga siffrorna.

.

Relationen mellan alternativmedicin och skolmedicin är det verkligt intressanta med dessa siffror. Och då kan man också förstå hur och varför media manipuleras.

Man kan också undra varför kinesisk medicin och ayurvedisk medicin skall förbjudas (noll dödsfall) i EU, samt så gott som alla örtpreparat och i praktiken homeopatiska medel. Det är EU som bestämt att alla hyllor skall tömmas på dessa medel (EC Directive 2004/24/EC).

Samtidigt säljs det giftiga mediciner och vacciner ganska ohejdat. Bara psykiatrins antipsykotiska medel är rena stordräparna och siffror på hundratusentals dödsfall har nämnts. Patienterna drabbas av övervikt, diabetes och förtidig död. Flera läkemedelsföretag har stämts, bl.a. AstraZeneca med Risperdal där en process med tjugosextusen patienter och anhöriga kräver miljardelopp.

Inom alternativmedicinen finns alternativ till psykiatrins giftiga droger. Den nya ”gröna mentalhälsovården” som är helt drogfri är ytterst effektiv.

Varför vill man stoppa den?

Follow the money!

.

Den moderna syntetiska skolmedicinen skadar oss:

http://www.doctoryourself.com/deathmed.html

Visste ni att den 4:e vanligaste dödsorsaken i västvärlden är knaprandet av skolmediciner…

Ingen dör av örter från naturens eget apotek:

http://orthomolecular.org/resources/omns/v06n04.shtml

.

LÄKEMEDELSINDUSTRIN VILL FÖRBJUDA ALLA LÄKEÖRTER:

.

http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=1133

http://torbjornsassersson.com/2011/04/lakemedelsindustrin-vill-forbjda-alla-orter-och-kosttillskott-i-en-attack-mot-var-ratt-till-halsa

Från och med 30 april 2011 kan nästan alla medicinska örter vara olagliga inom den europeiska unionen om nya lagförslag accepteras i Bryssel.

I deras strävan att slå undan all konkurrens och ta absolut kontroll över människors hälsa har läkemedelsindustrin och jordbruksnäringen vunnit ett viktigt slag i Europa. Liknande, potentiellt ödeläggande slag är också på väg i USA. Hur kan detta få hända?

Det hemliga vapnet som läkemedelsindustrier använder är handelslagar. De skapar dessa regler och föreskrifter för att främja storföretag, men till folket säljs dessa regler och föreskrifter som om de är till för att skydda hälsa och säkerhet.”

.

 

TILL DISKUSSION:

.

Varför har det blivit så här galet?

Naturens (Guds) apotek botar, till skillnad från människans syntetiska apotek, men ändå så vill man förbjuda den!

Människans Gudlösa girighet?

.

 

.

.

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst – Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt

 

Annons

46 svar till "INGA DÖDSFALL från KOSTTILLSKOTT – Däremot 783 000 dödsfall av den syntetiska skolmedicinen…"

Du har inte tagit upp dom som har dött av att dom litat blint på den alternativa medicinen, när dom i själva verket borde gå till en riktig läkare?

Gilla

Men om de har dött av att gå till riktiga läkare, borde det inte ha framkommit i statistiken?

Gilla

All syntetisk medicin är ju inte dödlig, vissa behöver den ju för att ens kunna fortsätta sitt dagliga liv. Försök säga till någon med tex ADHD, schizofreni eller andra psykiska sjukdomar att de inte ska ta sin medicin. Eller de som har AIDS som tar bromsmediciner för att leva längre. All syntetisk medicin är inte dålig, utan ibland livsnödvändig.

Gilla

Förvisso, men hade man inte skapat många dessa sjukdomar pga vacciner, kvicksilver i tänderna, aspartam och andra nervgifter i mat och dryck, giftiga kemikalier i hudvårdsprodukter, osv, och förlitat sig på Naturens (Guds) apotek, så hade vi inte behövt ta dessa syntetiska mediciner…Människan har blivit sjukare än någonsin!

Gilla

jo men psykiska sjukdomar har funnits lika länge som människan har det…

Gilla

Det har aldrig funnits så mycket psykiskt sjuka människor som idag…

Gilla

Jag tror (vet) att du har missuppfattat. Problemet är inte att t. ex. homeopatiska preparat ska vara farliga (de är helt ofarliga), utan kritiken handlar om att de inte har någon effekt.Du får skriva om hela blogginlägget.

Gilla

”Men om de har dött av att gå till riktiga läkare, borde det inte ha framkommit i statistiken?”Du förstår inte riktigt, jag menar människor som inte går till riktiga läkare utan lyder någon helt utan utbildning som vill att man t.ex ska sätta en lök på skallen för att bota cancer. Sen tror dom att dom är friska och dör, det finns det ingen statistik över.”Det har aldrig funnits så mycket psykiskt sjuka människor som idag…”Källa på det?

Gilla

Enligt mig är man inga riktiga läkare, när man ordinerat ”medicin” som ligger bakom 783 000 dödsfall…”Källa på det?”Har ju aldrig skrivits ut så mycket psykmediciner i världen som idag…

Gilla

Varför har det blivit så här galet?Att man vill förbjuda Naturens (Guds) apotek?

Gilla

”Enligt mig är man inga riktiga läkare, när man ordinerat ”medicin” som ligger bakom 783 000 dödsfall…”Du har ingen aning om bakgrunden till alla dessa 783000 fall varje år, hur många människor tror du dessa läkare räddar per år då?”Har ju aldrig skrivits ut så mycket psykmediciner i världen som idag…”Har du gått i skolan och skrivit ett uppsats någon gång? Isåfall borde du veta vad som räknas med källa. Undra vad mina lärare hade sagt om jag kom med:”Källa: Det har skrivits mycket om detta”Du är väldigt pigg på att fabricera och ljuga ihop fakta utan källor.”Varför har det blivit så här galet?Att man vill förbjuda Naturens (Guds) apotek?”Jag tror att det handlar mer om att inte låta outbildade människor praktisera än att förbjuda naturläkemedel.

Gilla

Min mor gick till en sådan där kvacksalvare som sysslade med naturmedecinoch hon blev sämre av det,så när vi fick henne att gå till en riktig läkare så blev hon frisk.Sen skall jag inte dra alla som sysslar med naturmedecin över en kant för det finns ju röttägg på båda sidor som inte vet vad dom sysslar med.

Gilla

”Jag tror (vet) att du har missuppfattat. Problemet är inte att t. ex. homeopatiska preparat ska vara farliga (de är helt ofarliga), utan kritiken handlar om att de inte har någon effekt.”Alimantado slår spiken i kistan, som vanligt.Felet med exempelvis homeopati är att de inte har någon effekt alls, därför kan det inte kallas medicin. Om det inte botar, bromsar, hindrar eller lindrar en åkomma är det inte medicin. Att de ändå marknadsförs som medicin är bedrägeri i dess allra värsta form, då de utnyttjar redan utsatta människor, och de som går på lögnerna om dess effektivitet kan i värsta fall dö om de inte söker professionell läkarvård för en livshotande åkomma.Det är enkelt. Om naturmedicin låter sig testas vetenskapligt med dokumenterade metoder, kommer de om de har effekt att klassas som medicin, och kan säljas som sådan.Som en liten fotnot kan jag tillägga att nästan ALLA livsnödvändiga ämnen vi behöver för att överleva är giftiga eller skadliga i tillräckligt hög dos. Man kan dö av rent vatten i tillräckliga mängder.

Gilla

Enligt den senaste rapporten från USAs giftinformationscentral orsakades inte ett enda dödsfall av kosttillskott…

Gilla

Du har delvis rätt men även mycket fel. Mycket av kosttilskotten ska vi fortsätta äta (till exempel vitaminer som är väldigt viktigt!). Men samtidigt behövs en stor del av den syntetiska medicinen. Som folk nämnt: vaccin mot polio, smittkoppor etc, bromsmedicin för HIV, cancer. Ingen av dessa sjukdomar har framkommit p.g.a människan!

Gilla

Asså att jämföra kosttillskott med mediciner, det är ju lite som att ställa smörknivar mot målsökningsrobotar. Klart att det ena är farligare än det andra, liksom.

Gilla

Medicin ska inte vara farligt, medicin ska bota!Ayurvedisk medicin exempelvis är inte farlig…

Gilla

-Medicin ska inte vara farligt, medicin ska bota!-Ayurvedisk medicin exempelvis är inte farlig…Där har du fel snillet……………………………….Bristande vetenskapligt stöd och en uppfattning om sjukdomars orsaker som strider mot vetenskapligt etablerad kunskap, gör att ayurvedisk medicin av kritiker betraktas som pseudovetenskap.Ett flertal preparat har visat sig innehålla tungmetaller, särskilt bly, vilket lett till allvarlig blyförgiftning hos vissa användare.. I ett preparat, Ayu 69 Shaktiton, hittades år 2005 så höga halter att Läkemedelsverket vidtog åtgärder för att förhindra försäljning. En del tillverkare av ayurvediska preparat tillämpar dock moderna kvalitetskontroller enligt ISO, HACCP och GMPEn ayurveda-utbildad man i Sverige som utgett sig för att vara läkare dömdes 2010 till fängelse för bland annat bedrägeri, efter att tingsrätten funnit att han lurat på svårt sjuka patienter verkningslösa men dyrbara behandlingar och preparat. Mannen polisanmäldes efter att en 52-årig cancersjuk kvinna som han behandlat hade avliditLivsmedelsverket har gjort uppföljande undersökning (2006-10-19) av bly i ayurveda-preparat och konstaterar att om man följer den föreslagna doseringen på de ayurveda-produkter som undersökts riskerar man inte att överskrida den nivå som WHO (Världshälsoorganisationen) rekommenderar. Men äter man flera olika preparat samtidigt blir givetvis intaget högre. WHO rekommenderar att människor inte bör få i sig mer än 25 mikrogram bly per kilo kroppsvikt och vecka.En amerikansk undersökning av ayurvediska preparat saluförda via internet år 2005 (95% av preparaten såldes via amerikanska websiter) påvisade att en del kan innehålla halter av giftiga metaller som överstiger rekommenderat dagligt intag. 75 % av läkemedlen där höga halter påvisades, hade sålts av näringsidkare som påstod sig följa ”god tillverkningssed”. En femtedel av ayurvediska preparat tillverkade i USA och Indien, som såldes via internet, påvisade halter av bly, kvicksilver och arsenik. Dessa metaller hittades delvis för att man undersökte preparat som går under beteckningen ”rasa shastra”, en form av ayurvediska preparat där man kombinerar örter med metaller, mineraler och ädelstenar (rasa shastra får endast säljas i Sverige om de är testade och inte innehåller metaller, mineraler och ädelstenar över den tillåtna mängden

Gilla

Så går det när man INTE följer föreskrifterna i de ayurvediska skrifterna…

Gilla

Läs och ta del av denna artikel och notera att det används djurdelar.http://www.nyfikenvital.org/?q=node/2411

Gilla

Ja, det finns charlataner överallt…

Gilla

”Det har aldrig funnits så mycket psykiskt sjuka människor som idag…”Förr i tiden trodde man att psykiskt sjuka var besatta av demoner.En anledning till att andelen psykiskt sjuka verkar ha ökat är att vi har blivit bättre på att diagnostisera.Vidare så måste jag säga (som så många andra) att du har helt rätt att homeopatisk ”medicin” är ofarlig. Dock så måste du komma ihåg att anledningen till att den är ofarlig är att den inte fungerar.Riktig medicin däremot fungerar men har tyvärr ibland vissa biverkningar.För övrigt är det intressant att din ”statistik” inte nämner hur många som faktiskt räddas av den moderna medicinen. Den nämner inte heller hur många som skadas eller dör på grund av att de litar på homeopatiskt ”hokus pokus”.

Gilla

”Riktig medicin däremot fungerar men har tyvärr *ibland* vissa biverkningar.”Ibland?Den 4:e vanligaste dödsordsaken i västvärlden…

Gilla

”Den 4:e vanligaste dödsordsaken i västvärlden…”För det första vill jag be om källa på det, för det andra skulle jag vilja att du funderar på vad som skulle vara den fjärde vanligaste dödsorsaken om den moderna medicinen inte existerade.Smittkoppor? Tuberkulos? Malaria?

Gilla

En sak jag glömde.Det är fler som dör i ambulanser varje år än i vanliga bilar.Betyder det att det är farligare att åka ambulans än vanlig bil eller betyder det att de individer som behöver åka ambulans kanske löper större risk att dö av andra anledningar.

Gilla

Men nu ligger det ju till på det sättet att det just är dessa syntetiska medicinerna som varit boven i dessa dödsfall…

Gilla

Ooops… ”förhållandevis fler” Ska det stå.

Gilla

”Follow the money”, jo det är ju roligt att läsa, med tanke på vilken enorm bransch alternativmedicinen är. Inte minst homeopatin, där det i princip handlar om att sälja vatten och sockerpiller!”Guds apotek” innehåller en helt del gifter också, det ska man väl inte glömma.Och vad var det nu man kallade alternativmedicin som man har testat, renodlat och visat att den fungerar? Jovisst ja… medicin! 🙂

Gilla

–Så går det när man INTE följer föreskrifterna i de ayurvediska skrifterna…Det är klart att det kan gå illa om man inte följer föreskrifterna men du sade att det var ofarligt vilket är en lögn.Du säger alltså att det var hennes eget fel att hon dog och inte den så kallade”doktorn” som behandlade henne med hjälp av ayurvediska mediciner.

Gilla

Så kan det gå när de icke-seriösa ayurveda-läkarna behandlar och ordinerar…

Gilla

För resten, kan man inte tänka sig att ganska många som förlitar sig på alternativ medicin men inte blir bättre förr eller senare söker sig till vanliga läkare. Om de då blir bättre, rapporteras det som ett misslyckande för alternativmedicinen? Om de inte blir bättre, rapporteras det som ett misslyckande för alternativmedicinen?Eller görs det då bara bedömning om hur den vanliga vården lyckades eller misslyckades?

Gilla

Och ”Medicin ska inte vara farligt, medicin ska bota!”Ja, tänk om världen vore så enkel i alla avseenden…

Gilla

–Så kan det gå när de icke-seriösa ayurveda-läkarna behandlar och ordinerar…Tack då fick vi löst det…..

Gilla

Gå ner till sida 20…..eller läs hela pdf:en om så behagas…http://www.socialstyrelsen.se/Lists/Artikelkatalog/Attachments/18270/2011-3-22.pdf

Gilla

Snillets blogginlägg—–Visste ni att den 4:e vanligaste dödsorsaken i västvärlden är knaprandet av skolmediciner…http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_causes_of_death_by_rateundrar vad han har fått den informationen ifrån

Gilla

”Men nu ligger det ju till på det sättet att det just är dessa syntetiska medicinerna som varit boven i dessa dödsfall…”Men nu ligger det ju till på det sättet att det är så att det du säger inte är sant. Sorry.Gång på gång hittar du bara på saker, hittar på egen ”statistik” och egna ”fakta”. Du ignorerar enorma berg med verkliga bevis och fokuserar istället på saker som du och andra konspiratoriker hittat på.

Gilla

Har du någn källa på det? Förr i världen så sa man inte att folk var psykiskt sjuka.Människor som led av psykiska sjukdomar sas ofta vara besatta av djävulen.

Gilla

Väntar fortfarande på ett svar med några källor angående ditt påstående Snilleblixten. Det räcker inte med att du läst lite om det på senare tid.

Gilla

—Så kan det gå när de icke-seriösa ayurveda-läkarna behandlar och ordinerar…och du skall kalla dig själv för religös,i det svaret fanns det ingen medmännsklighet överhuvudet taget.Själv tycker jag att det är tragiskt att andra skall behöva dö för en annas mans girighet….

Gilla

Det är mycket tragiskt att andra ska behöva dö pga klåpares girighet!

Gilla

Du har ju vissa poäng i vad du säger, även om du generaliserar hårt som vanligt….För visst är alternativmedicinen (typ naturläkemedel) mycket bättre i många fall. Läkare känner till detta, men ljuger istället om dem, så blir det när man är köpt av läkemedelsjättarna.Det finns syntetiska läkemedel som är svåra (kanske omöjliga?) att ersätta, men i många fall funkar naturliga minst lika bra.Och det är ingen tillfällighet att penicillinresistansen ökat….

Gilla

-Det är mycket tragiskt att andra ska behöva dö pga klåpares girighet!Ja absolut är det så….

Gilla

”Det har aldrig funnits så mycket psykiskt sjuka människor som idag…”Vars är din källa Snillet? Du har haft gott om tid att ta fram information nu.

Gilla

Identifierar man sitt medvetna eviga Jag med den temporära jordiska stofthyddan (stora delar av jordens befolkning), så har man inte alla hästar i stallet…

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: