Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

LEVITATION = BEVIS för UPPHÄVANDE av TYNGDLAGEN !!! Levitation trotsar vetenskapen !!!

Posted on: 17 februari, 2010


 

LEVITATION TROTSAR VETENSKAPEN !!!

ANDENS SEGER ÖVER MATERIEN !!!

Levitations-fenomen som Daniel Dunglas Home, Yogi Pullavar och Joseph Cupertino trotsade alla vetenskapen!

Kolla in här på en diger lista över KÄNDA LEVITATÖRER under världshistorien, som har upphävt tyngdlagen och bevisat ”andens seger över materien”:

http://en.wikipedia.org/wiki/Metaphysical_levitation

Här kan ni läsa om den största och kändaste levitatören i historien; Daniel Dunglas Home, 1800-tals medium, som leviterade under mer än 35-års tid, under många vetenskapsmäns kritiska undersökningar, utan att han någonsin ertappades för fusk:

Daniel Dunglas Home:

http://en.wikipedia.org/wiki/Daniel_Dunglas_Home
http://www.survivalafterdeath.org/mediums/home.htm
http://www.williamjames.com/Folklore/MINDOVER.htm

Två av alla de vetenskapsmän som intygat Homes förmåga att levitera, är William Crookes och evolutions-pionjären Alfred Russel Wallace:

http://redpill.dailygrail.com/wiki/William_Crookes

Här har vi ännu fler artiklar, böcker, referenser och vittnesmål kring Daniel Dunglas Home och hans mycket omtalade, världsberömda levitationer och flygfärder under 35 års tid; veritabla guldgruvor att ösa ur:

http://www.survivalafterdeath.org/mediums/home.htm
http://victorian-magic.blogspot.com/2006/05/daniel-d-home-celebrated-medium.html

Daniel Dunglas Home, utförde sina levitationer i fullt dagsljus, så att folk inte skulle misstänka att han fuskade:

http://paranormal.about.com/library/weekly/aa022403a.htm
http://paranormal.about.com/library/weekly/aa022403b.htm

• In a well-lit room before Professor David Wells of Harvard and three other spiritualist investigators, Home caused a table to move all about, even though he stood nowhere near it. It took all the strength of two of the witnesses to restrain the table. Upon its release, the table levitated completely off the floor for several seconds. When Wells and two others sat on the table, it continued to rock. They could find no scientific explanation for the experience.

”And while many skeptics were sure Home’s demonstrations were only trickery, Home was not once – in any of his 1,500 seances – caught in any kind of deception or exposed in perpetrating a hoax. This fact alone earned him his great reputation.

Här får vi ännu fler obestridliga fakta kring supermediet Daniel Dunglas Home:

http://paranormal.se/topic/daniel_dunglas_home.html

D.D. Home undersöktes av ett stort antal av sin tids främsta vetenskapsmän men något fusk kunde aldrig bevisas. Största delen av sitt liv reste han och bodde som gäst hos kungar och kejsare. Överallt var han till att börja med misstänkt, sedan blev hans förmågor undersökta och granskade och till slut blev han ansedd som en högst ovanlig begåvning med obestridliga mediala krafter.

Man såg alltså Home levitera under 1000-tals sessioner i över 35 års tid, dessutom inför många av den Viktorianska tidens skeptiska vetenskapsmän…

Här har vi ett litet axplock av alla BÖCKER som skrivits om levitationsfenomenet
Daniel Dunglas Home, förutom hans två egna böcker:

Mme. Home: D. D. Home, His Life and Mission, 1877, and The Gift of D. D. Home, 1890; Dr. J. Garth Wilkinson: Evenings with Mr. Home and the Spirits, 1855; J. C. Chevalier: Experiences in Spiritualism or the Adjuration of Spirits, by a late member of Mr. Home’s Spiritual Athaeneum, 1867; J. Snaith Rymer: Spirit Manifestations, 1857; Lord Adare: Experiences in Spiritualism with D. D. Home, 1869; Patrick Alexander: Spiritualism: A Narrative with a Discussion, 1871; Edward W. Cox: Spiritualism Answered by Science, 1871. The Home Life of Sir David Brewster, 1869, by Mrs. Gordon; Fitzgerald Molloy’s The Romance of Royalty, 1904, and Elizabeth Barrett Browning – Letters to her Sister, London, 1929, contain further interesting accounts.

_____________________________________________________

ANDRA KÄNDA LEVITATIONS-FENOMEN:

 

Yogi Pullavar:

http://en.wikipedia.org/wiki/Yogi_pullavar
http://www.amazingabilities.com/amaze8a.html

Joseph Cupertino:

http://en.wikipedia.org/wiki/St_Joseph_of_Cupertino

Faktum är att vi själar leviterar ut ur våra kropparså gott som varje natt när vi drömmer, så det är inget konstigt alls…

Här kan ni läsa mer om de olika skikt av subtila, FINFYSISKA KROPPAR som vi själar omges av, förutom vår grovfysiska kropp bestående av kött, blod, ben och hjärna, som återgår till jorden när vi kilat vidare från vår dödliga jordiska stofthydda:

http://en.wikipedia.org/wiki/Subtle_body

 

TILL DISKUSSION:

Visste ni att det finns människor som kunnat levitera, upphäva tyngdlagen, tack vare sina paranormala förmågor?

Vad tror ni det beror på att skola och massmedia inte vill upplysa oss kring fenomen som trotsar vetenskapen och som bevisar att vi inte är kroppen?

 

DANIEL DUNGLAS HOME, 1833-1866:

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens* boning (Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst)….Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt

Annons

83 svar till "LEVITATION = BEVIS för UPPHÄVANDE av TYNGDLAGEN !!! Levitation trotsar vetenskapen !!!"

Det gör ditt intellekt också!;-)Nej, förlåt. Jag bara skojar! Men bollen var liksom upplagd för ”smash” och jag kunde inte låta bli att dra in den … Jag menade inget illa.Bara busar med dig.Var rädd om dig.Och när det kommer till ”cyklop” så håller jag på dig hela vägen, det vet du!:-)Ha det!

Gilla

Intellektet, intelligensen (finfysisk subtil materia) trotsar de facto vetenskapen! :-)Vetenskapen kan inte förklara hur intellektet uppstod och hur det kommer sig att sinnet står över den grovfysiska materien, ”mind over matter”…All the best

Gilla

Om du läser din egen wikipedia-länk så märker du snabbt att det där om ”fullt dagsljus” bara är en myt. Vittnesmålen talar tvärtom om nästan kolsvart mörker under ”levitationen”.Tänk – det enda dessa bluffmakare behöver göra är att EN enda gång levitera under korrekta förhållanden för vetenskaplig observation. Istället leviterar de i kolsvarta rum när ingen ser på. Underligt.

Gilla

http://paranormal.about.com/library/weekly/aa022403a.htm• In a well-lit room before Professor David Wells of Harvard and three other spiritualist investigators, Home caused a table to move all about, even though he stood nowhere near it. It took all the strength of two of the witnesses to restrain the table. Upon its release, the table levitated completely off the floor for several seconds. When Wells and two others sat on the table, it continued to rock. They could find no scientific explanation for the experience.”And while many skeptics were sure Home’s demonstrations were only trickery, Home was not once – in any of his 1,500 seances – caught in any kind of deception or exposed in perpetrating a hoax. This fact alone earned him his great reputation.

Gilla

Förlåt mig, men länkadresserna du postat ryker inte precis av trovärdighet. Och det fanns mycket som vissa av mer eller mindre svunna tiders vetenskapsmän trodde på som man idag ser som ”mindre seriöst” (framställande av guld, lobotomi, ungdomens källa etc etc etc). Vetenskapsmän är trots allt ”bara” människor och även om man då gjorde 1500 observationer (eller hur många det nu var) av denna levitatör ”in action” så är det knappast ett nu hållbart bevis för att levitationsteorin är trovärdig. Då måste man kunna göra om detta försök om och om igen idag. OM man skulle kunna göra det tvivlar jag på att detta skulle gå att hemlighållas (ty jag gissar att du har en konspirationsteori där våra styrande skyggar för ”sanningen” och till varje pris vill värna de naturvetenskapliga teorierna). Du milde, att påvisa levitation hade ju varit drömmen för en massa naturvetare! Tänk att ha denna nöt att knäcka! Kanske bevis för att antigravitoner existerar, innan vi ens sett gravitonerna?Missförstå mig inte. Jag som naturvetare säger inte att andens makt inte kan vinna över materien! Jag HOPPAS verkligen att det inte är ”slut” när kemin i min kropp ger upp utan att min ande/livsenergi tar sig vidare mot nya mål. Jag tänker inte håna dig för din tro. Det jag lite förundras över är dock att din attityd verkar håna MIN tro, vilket för mig som sagt är tecken på tex gudskomplex och högmod vilket knappast din Gud okejjar?

Gilla

Jag hånar din tro?Tro = Religiös övertygelseVad har du för religiös övertygelse?

Gilla

Jag vet en jättebra grej för att upphäva tyngdlagen! Ett stålrör!http://www.youtube.com/watch?v=etSivpBHUmE:DOK, den täcker kanske inte alla påstådda levitatörer. Mena) en text på internet utgör inte heller ”obestridliga fakta”b) om levitation verkligen ”trotsar vetenskapen”, borde det inte vara något problem att få den GRANSKAD av vetenskapen. Inga problem alls. Var finns en levitatör som går med på ett vetenskapligt test?

Gilla

Tveksamt om det längre finns äkta levitatörer, med tanke på Kali-yugas degenererande tid, då de mystiska förmågorna mer och mer är i avtagande…

Gilla

Men…är det så att du har ensamrätt på att definiera begreppet ”tro”? Jag har en mycket stark tro. Inte en sådan som grundar sig i en samling religösa skrifter, utan en som tar sin ursprung i mitt hjärtas övertygelser, diskussioner med mina vänner, naturvetenskap, andliga upplevelser etc. Tyvär (eller trevlig nog) kan jag inte begränsa min tro på det viset att jag kan sätta en stämpel i rumpan på den och ge en exakt varudeklaration.När jag säger att du hånar min tro så menar jag att du på allvar menar att du sitter inne med Svaren till De Stora Gåtorna medan vi andra icke frälsta är hjärntvättade idioter utan förmåga till eget tänkande. Nej du använder inte EXAKT de orden, men nog är det så du menar? Eller har jag missuppfattat dig?

Gilla

Definieras så enligt Norstedts svenska ordbok…Hjärntvättade idioter?Det är så jag då och då blir kallad här, har själv aldrig sagt det om någon annan…

Gilla

Såhär går levitation till…http://www.youtube.com/watch?v=etSivpBHUmEVilka psykiska krafter de har, dessa gurus… Märkväl att han i slutet på klippet säger att tricket har utförts just så i HUNDRATALS ÅR.

Gilla

”Han säger…”Det är många som säger en massa olika saker…

Gilla

”Det är så jag då och då blir kallad här, har själv aldrig sagt det om någon annan…”Inte? Är det någon större skillnad på ”hjärntvättade idioter” eller att påstå att någon som accepterar allmänt accepterade, vetenskapligt vedertagna förklaringsmodeller inte är vid sina sinnens fulla bruk? ”Sjukt vrickat resonemang?”Eller att någon som INTE tycker att en tvååring som misshandlats och våldtagits MÅSTE HA GJORT SIG FÖRJÄNT AV DET (dvs i princip ALLA, åtminstone alla utom du och dina sektkompisar) har en VIDRIG MÄNNISKOSYN?Men nä, nä, ”hjärntvättad idiot” kanske du inte har sagt, så då är det väl ok, då…

Gilla

”Allmänt accepterade, vetenskapligt vedertagna förklaringsmodeller…”Problemet med dessa ”vetenskapliga” förklaringsmodeller är att de inte brukar vara så accepterade och vedertagna särdeles länge…Har man inte läst på om karmalagen, som du inte tycks ha gjort, så förstår man inte att man bär med sig en massa karma från sina tidigare liv…

Gilla

”Allmänt accepterade, vetenskapligt vedertagna förklaringsmodeller…”Problemet med dessa ”vetenskapliga” förklaringsmodeller är att de inte brukar vara så accepterade och vedertagna särdeles länge…Har man inte läst på om karmalagen, som du inte tycks ha gjort, så förstår man inte att man bär med sig en massa karma från sina tidigare liv…INGEN lider eller njuter oförskyllt!Finns ingen slump, finns inget orättvist!

Gilla

Glöm inte att använda objektiva källor, Snillet. ”paranormal.about.com” är en värdelös länk.Din wikipedia-länk bekräftar att Home dels utförde sina trick i nästan kompakt mörker, och dels blev påkommen med fusk upprepade gånger. De redskap han använde sig av för att fuska påträffades också i hans hem efter hans död.

Gilla

””paranormal.about.com” är en värdelös länk.”Bara din egen lilla subjektiva åsikt…Home blev påkommen med fusk upprepade gånger?Ge oss namnen på de personer som skulle ha sett Home fuska, tack!

Gilla

Varför har mannen som leviterar en pinne som står upp från marken bredvid sig? Det är lite konstigt, då det ju INTE kan vara så ( eller vad säger ni ateister?) att det sticker ut en pinne horisontalt från denna pinne, som mannen sitter på… och som inte syns.Så kan det vl inte vara?

Gilla

Ursäkta, men du kan väl svara på det här: får du betalt för det du skriver?? för du skriver så himla mycket om allt o länkar mm. jag förstod inte vad du ville ha fram överhuvudtaget av det här inlägget!. Men du måste vara sjukskriven eller arbetslös som har sån hära tid !.

Gilla

Får inte ett rött öre…gör det helt och hållet av idealistiska skäl…för att hjälpa människor här i vårt andligt utarmade land att förstå sig själva, Gud och vårt eviga förhållande med den Högste!

Gilla

En religiös människa har oftast inga som helst svårigheter med att se de gigantiska logiska luckorna i andra människors tro. Den kristne inser mycket lätt att Mohamed inte flög till himlen på en bevingad häst, eller att det var Gud som gav honom klartecken att gifta sig med favorit hustrun Aisha då hon var sex år gammal( och han själv 54 ). Möjligen kan vissa katolska präster ha svårare med att inse det orimliga i det sistnämnda. Generellt sätt så har man däremot stora svårigheter med att se orimligheter i den egna tron. Orimligheter som är uppenbara för alla andra. Att Jesus återuppstod och började promenera runt på Jerusalems gator i sällskap med massa andra zombies, finner man som troende kristen fullständigt troligt osv.Snilleblixten här skiljer sig dock lite från mängden. Han accepterar allt som det inte finns några goda skäl att hålla för sant. Inget är vansinnigt nog för att inte välkomnas av honom, och ingen fakta är övertygande nog för han att ta till sig.Han innehåller material nog till en hel psykologi konferens i en och samma person. Faschinerande!tänk själv.cyklop.bloggproffs.se

Gilla

Det är först under våra allra sista århundraden som vi har fått någon som helst möjlighet att förstå och förklara alla de fenomen som omger oss. Vi har t.ex. spanat ut i rymden i hundratusentals år, men vi som lever här och nu är den första generation som har det stora privilegiet att kunna hävda att vi har en full försvarbar, rationell beskrivning av skapelsen och universums utveckling. Teorin om Big Bang erbjuder en elegant förklaring till det vi ser på natthimlen och hur det hela började, vilket gör den till en av människans och intellektets största bedrifter. En omätlig nyfikenhet, makalös uppfinningsrikedom, noggranna iakttagelser och skoningslös logik har fört oss dit.Men så finns det ju som bekant människor som avfärdar vetenskap, välkomnar pseudovetenskap och nonsens, och avsäger alla förpliktelser att argument måste hämtas inom förnuftets ramar. Dvs människor som Snillet!cyklop

Gilla

Big Bang elegant?Universum påstås av de Big Bang-troende ha TROLLAT fram sig själv från TOMMA INTET, hokuspokus (utan ens trollkarl eller trollstav), och IQ-befriat sprängt sig själv i bitar likt en självmordsbombare…BANG BANG…Låter detta som en elegant, logisk och plausibel teori till konstruktionen av vårt perfekt strukturerade, lagbundna, superkomplexa, finkalibrerade, koordinerade universum?Snacka om SJUKT FLUMMIG hokuspokus-teori!Flummigare än magi till och med…där det i alla fall finns NÅGON som trollar, med NÅGONTING…!!!UNIVERSUM ÄR ETT MÄSTERVERK!BARA NÅGON MED SUPER-IQ KAN HA SKAPAT DET!”Gravitationen förklarar planeternas rörelser, men den kan inte förklara vem som satte planeterna i rörelse. Gud regerar över allt och vet allt som ska och kan göras.””Detta det mest storslagna system av sol, planeter och kometer, kan endast ha härrört från styrningen hos en intelligent och mäktig varelse.” (Principia Mathematica)http://en.wikipedia.org/wiki/Philosophiae_Naturalis_Principia_Mathematica- Sir Isaac Newton

Gilla

”Problemet med dessa ”vetenskapliga” förklaringsmodeller är att de inte brukar vara så accepterade och vedertagna särdeles länge…”Nu är du ute och cyklar så det viner om öronen igen. Och visar än en gång varför du inte borde få använda ordet ”vetenskaplig” över huvud taget!Vi har vetenskap som bygger på modeller som är hudratals, till och med tusentals år gamla. Som har BEVISATS stämma. Visst finns det nyare vetenskap som kommer att revideras – det ligger i vetenskapens natur att granska, korrigera, förfina – men det finns inget skäl att förkasta det senaste vi vet, det mesta vi kommit fram till.Det är inte meningen att vi ska STANNA där, och tro att vi är färdiga – men det är ju OCKSÅ en a grundreglerna för vetenskapen: att VETA att man INTE vet allt, utan att fortsätta undersöka, fortsätta analysera och resonera, fortsätta hitta bättre förklaringar. Det innebär inte att de förklaringar vi har hittills måste vara DÅLIGA.Du, däremot, vill gå tillbaka och förespråka modeller som blivit motbevisade och förkastade för länge sedan. Du ser inget problem i det?Nä, det förstås, skygglapparna är i vägen.Angående karmalagen så har jag läst på minst lika mycket som du har gjort om vetenskap, big bang och evolution. Grejen är den att jag TROR inte på den, och medan det kanske vore rättvist och bra om den var sann så är det vidrigt att dra slutsatser från den när den INTE är sann. Och det står tillräckligt bara där i din kommentar: ”INGEN lider eller njuter oförskyllt! Finns ingen slump, finns inget orättvist!”Du vädjar till folks instinktiva känslor i varenda blogginlägg, som om de skulle vara bevis för att saker är sanna, men jag tror att de allra allra allra flesta instinktivt skulle ta avstånd från dina påståenden när de ser karmalagen dragen till sin spets; när det uttalat sägs, inte bara att orättvisor är orättvisa utan att de inte FINNS. Och att en misshandlad, våldtagen tvååring har förtjänat vadhelst den har råkat ut för.Som småbarnsförälder tar jag fruktansvärt illa vid mig, och jag tror jag har en GANSKA hög procent av alla andra småbarnsföräldrar med mig. Så där värvar du inga medlemmar.Inte så konstigt kanske att Hare Krishna hamnat i blåsväder angående övergrepp mot barn.

Gilla

Om jag skulle våldta någon i det här livet, skulle det då vara rättvist eller orättvist ifall jag själv våldtogs i mitt nästa liv?Vi vill höra ditt svar!För övrigt är jag 100% emot alla övergrepp mot barn!Sånt ska bestraffas mycket hårt!!!

Gilla

…glömde en sak: hur vetenskapen hänger ihop: att vi vet och bevisat vissa saker gör att vi kan förutsätta att andra saker stämmer. Och om vi lättvindigt vill förkasta vissa saker – vår moderna astronomi, till exempel – får fundera över vad vi ska göra med andra områden som ändå är tätt länkade: fysik, geologi, elektronik – tror du flygplan fungerar? Datorer? Kärnkraftverk?

Gilla

Det finns INGEN rättvisa i övergrepp på barn, och med tanke på att övergrepp ökar risken för att de själva kommer begå övergrepp när de större så ökar knappast deras chanser att förbättra din karma. Eller tror du att all sådan statistik ljuger? Ett misshandlat barn ska inse att det var skyldigt från början, tiga och ta emot?Jag tror inte att ”öga för öga” är någon bra filosofi i allmänhet, och SPECIELLT inte om det appliceras på ett barn; dessutom, med tanke på att barn (folk) i allmänhet inte verkar ha några minnen av tidigare liv är det ÄNDÅ orättvist att de ska råka ut för fruktansvärda saker. Det är knappast nåt man garanterat blir en bättre människa av.Sen – vem ska bestraffa förövarna? Straffas inte de automatiskt genom karma? Utövar den som våldtar ett barn (om det nu är en återfödd förövare) en god gärning? Eller är straffet fortfarande någonting ont, som slår tillbaka på bestraffaren?

Gilla

De som begår övergrepp mot barn kommer att själva råka ut för samma karma i ett framtida liv, då de själva kommer att råka illa ut som barn!Öga för öga, tand för tand…Karmalagen = Gudomligt rättvis naturlag!Barn inte har minnen av tidigare liv?Barn har mycket oftare än vuxna minnen från tidigare liv!Ta del av professor Ian Stevensons forskning!Ja, karma är ett automatiskt straff, synden straffar sig själv!De som våldtar barn utövar diaboliska gärningar!

Gilla

”Universum påstås av de Big Bang-troende ha TROLLAT fram sig själv från TOMMA INTET, hokuspokus (utan ens trollkarl eller trollstav), och IQ-befriat sprängt sig själv i bitar likt en självmordsbombare…BANG BANG…”Källa till dessa ordval, tack.

Gilla

”Om jag skulle våldta någon i det här livet, skulle det då vara rättvist eller orättvist ifall jag själv våldtogs i mitt nästa liv?”Det skulle vara rättvist om du våldtogs i DETTA liv.

Gilla

Men ponera att jag våldtog någon minuten innan jag dog och inte själv hann våldtas i detta liv, skulle det då vara rättvist eller orättvist att jag våldtogs i mitt nästa liv?Väntar på svar…

Gilla

Kan inte riktigt släppa det här…”För övrigt är jag 100% emot alla övergrepp mot barn!”Varför? Du anser ju att de har gjort sig förtjänta av det? Du anser ju att det är RÄTTVIST eftersom de antagligen gjort detsamma i ett tidigare liv?

Gilla

Oavsett vad den individuelles karma är, den som drabbas av något ont, så fördöms alltid de som med berått mod handlar ont mot andra!

Gilla

Snilleblixten frågar. ”Om jag skulle våldta någon i detta liv. Är det då rättvist eller orättvist om jag själv våldtas i nästa”Är du fullständigt från vettet eller? Om du våldtar någon i detta livet så är det rimligt att du sonar det här och nu. Lämpligen genom fängelsestraff där jag personligen inte skulle ha så mycket emot om du själv blev våldtagen.Din uppfattning om rätt och fel, orsak och verkan, inte bara gränsar till sjuk. den är gränslöst sjuk.Menar du på fullaste allvar att barn som utsätts för, låt oss säga, sexuellt frustrerade oskulder iklädda prästkappor i katolska skolor, har sig själva att skylla?Att de förtjänat detta genom att begå onda handlingar i tidigare liv? Du är ju för faan helt sjuk.Hur kan du se dig själv i spegeln varje morgon och inte inse att här har generna i livets eviga tombola hamnat jävligt fel!Du lägger skulden på ett oskyldigt offer och i och med det så berfriar du gärningsmannen från ansvar. Det är precis lika sjukt som att anse att jag blir fri från skam om jag skär halsen av min våldtagna dotter eller kastar syra i hennes ansikte.Du är i desperat behov av avprogramering eller medicinering. Dina moraluppfattningar är helt enkelt åt helvete.tänk själv. cyklop.bloggproffs.se

Gilla

Ponera att jag inte hinner ta ett fängelsestraff, inte hinner sona brottet innan jag kilat vidare från detta liv…är det då rättvist eller orättvist om jag själv drabbas av samma sorts brott i mitt nästa liv?Svara på frågan, tack!Gärningsmannen kan ALDRIG befrias från ansvar!Var har du fått det ifrån?Om du våldtar någon, så ger naturen (karmalagen) dig ett mycket hårt straff!”Som man sår får man skörda”!Tro inte för en sekund att gärningsmannen är utan ansvar!

Gilla

Varför provar inte du att levitera ut från en hög bro. Du ”vet” ju att det fungerar?

Gilla

Fungerar inte för alla…på samma sätt som inte alla klarar av att göra astralresor…

Gilla

Hej Snillet! Jag tänkte bara tipsa om mitt senaste inlägget i min blogg. Jag har skrivit mer om Otherkin/kin och det vore intressant och roligt om du med din livssyn läser, kommenterar och självklart jättegärna frågar!! :)Bless! 🙂

Gilla

Ska kolla in hos dig, kära Faye!

Gilla

Anser du att frågan ”Skulle du vilja ha svar på vem som är källan till information?” är ett tillfredsställande svar på frågan ”Hävdar du fortfarande att det är elektromagnetiska krafter som orsakar sönderfallen?”

Gilla

Men du kan väl knappast ifrågasätta att begreppet ”tro” är större än ”religös övertygelse”? Men oavsett–låt säga att det bara finns ett sätt att använda ordet ”tro”. I så fall så är det min religösa övertygelse du hånar! Min ”religion” innehåller både naturvetenskap och andlighet. Jag är fortfarande väldigt intresserad av vad det är som gör att du VET att du har rätt (och helst inte ett svar av typen ”VEDA betyder vetande”, eller ”det står i skrifterna”). Jag är också nyfiken på vad du har för naturvetenskaplig utbildning eftersom du så lättvindigt slår undan sådan som jag håller för sanning (eller i varje fall tillräckligt mycket sanning för att kunna ses som högst trovärdiga teorier, om än reviderbara).

Gilla

OKi nu har jag suttit här och läst din blogg i närmare 2 veckor nu och det är ett par saker som jag undrar.1)Vad har själen sitt näste igen?2)Är den andliga världen oändlig?3)Finns det ett visst antal själar i den andliga och materiella världen4)Är det möjligt att Vishnu representerar ”Rymd” och Brahma och Lotusblomman representerar självaste big bang? Vishnu är ju oändlig eller hur? Han/hon finns överallt enligt troende. Då betyder det att Brahma inte bara var på en plats Jag vet att i Vedaskrifterna(självaste skapelseberättelsen kommer jag hänvisa till) står det att det växte ut en lotusblomma ur Vishnus navel medans han/hon sov o när den knoppade föddes brahma osv osv, men om det igentligen var flera lotusblommor fast vid olika tidfällen. Vart jag vill komma är att det finns inte ett universum, utan det finns flera. Tror du att det stämmer?5) Läste att du verkar tro att solen snurrar runt solen”Eftersom Gud inte tar direkt del i den materiella världens göranden och låtanden, så har Han sina betrodda tjänare, sina halvgudar, som gör jobbet!Gud kan närmast jämföras med en VD, som inte tar direkt del av arbetet, utan fungerar som övergripande chef och övervakare i hela företaget!Stjärnornas avstånd till Jorden är mycket, mycket kortare än vad som påstås av det vetenskapliga etablissemanget!Allt pga att man felaktigt tror att det är Jorden som snurrar runt Solen…”<–Förklara för mig hur solen kan rotera runt jorden när vi ser den komma upp från väst och ner i öst. Jag får en bild utav att jorden står stilla och solen är en bra bit bort och åker i en cirkel i så fall..PS. Jag antar att då vid det här laget har listat ut att jag är ateist =P Kom ihåg nu detta är frågor. Inget dömande. Men om du kommer och säger att saker o ting står i veda, rig veda osv vill jag ha klara bildbevis inscannade från de skrifter din församling har(helst svenska eller engelska eftersom jag inte kan läsa sanskrit o_O)Trevligt bloggande på dig! btw du brukar vara i stockholm o gå längst med gamla stan osv med gänget va o köra era Hare Krishna Hare Rama antar jag. Tror jag såg dig i sommras, i så fall var det inte omtyckt då jag hade en bebis med mig. Ni var fruktansvärt högljuda och varje gång ni gick förbi fick jag hålla för hans öron o trösta honom. Religionsfriet i all ära, men visa oxå hänsyn. Tack!

Gilla

En liten länk på en bild jag vill visa hur det skulle se ut om solen roterade runt jorden. http://img24.imageshack.us/img24/1770/omsolenroteraderuntjord.jpgVarsegod!

Gilla

SNILLEBLIXTEN: ”Han säger…””Det är många som säger en massa olika saker…”____________________________________________________________Och du är en av dom som snackar mest och sämst. Jag finner det lustigt att dina länkar till youtube-videor är äkta vara, medan alla andra videor som totalt motbevisar alla dina argument viftas bort med ”det är många som säger en massa olika saker”. Skrattade gott när jag läste det! Tack! Här är videon igen för alla er som missade den:http://www.youtube.com/watch?v=etSivpBHUmESå går sk ”magisk levitation” till!

Gilla

”Oavsett vad den individuelles karma är, den som drabbas av något ont, så fördöms alltid de som med berått mod handlar ont mot andra!”Men deras gärningar skipar ändå rättvisa? Det är ju fullständigt bakvända världen. Det är inte ovanligt att någon som blivit utsatt för övergrepp själv begår övergrepp som vuxen (eller snarare, det är vanligt att vuxan som begår övergrepp själva blivit utsatta). De har alltså blivit skadade som barn, men det ska anses som rättvist eftersom de lär ha gjort något fel i tidigare liv, och om de senare begår övergrepp (som följd av att ha blivit utsatta) så dömer de sig själva att trilla ännu längre ned på karmastegen, fast deras offer fortsatt ska anses som redan skyldiga.Nä, det här går ju inte ens att tänka på, det är så fullständigt befängt. Har DU barn? Har du ERFARENHET av barn? Skulle du kunna se ett misshandlat barn i ögonen och tänka att ”det där, det hade du faktiskt gjort dig förtjänt av”?

Gilla

Snillet visar sig vara inte bara galen gällande vetenskapliga frågor, utan också en mycket obehagligt omoralisk individ som jag inte skulle låta någon av mina nära och kära vara i närheten av.

Gilla

”Men ponera att jag våldtog någon minuten innan jag dog och inte själv hann våldtas i detta liv, skulle det då vara rättvist eller orättvist att jag våldtogs i mitt nästa liv?”Det skulle ju vara jävligt skönt att du dog, ett perfekt straff.Du snackar gärna om våldtäkt, varför? Just fan du är en krishna.

Gilla

Om du tittar högre upp i kommentarerna, så ser du att det var ANTON som började snacka om våldtäkter, inte jag…

Gilla

Mycket i livet är lidande. Det finns sjukdomar, olyckor och katastrofer som orsakar lidande, död och sorg. En del av det är ofrånkomligt. Det är en del av att leva. Men, när själva orsaken till det är vidskepelse och tro dvs religion, då har vi passerat en gräns för vad vi som moderna tänkande människor kan och ska acceptera. Det är då det är dags för de förnuftiga krafterna att ta över, sätta ned foten och säga stopp. Nu räcker det med de här jävla dumheterna.Jag kan inte jobba på söndagar, jag kan inte jobba på fredagar, lördagen är min heliga sabbat, jag kan inte jobba alls, jag kan inte äta ditt och jag kan inte äta datt. Jag kan bara äta djur som sakta har blött till döds utan bedövning. Gud har givit mänskligheten en slakt manual, och den måste vi följa.( Den innehåller dock ingenting om handtvätt före kötthantering ). Jag måste ha turban och alltid bära kniv, min fru ska helst inte synas alls och får bara titta på världen genom ett nät. Vi får inte ha knappar i kläderna, hos oss är dragkedjor förbjudet. Det är förbjudet att teckna en bild på vår profet. Inom fyra dagar måste vi börja karva i barnets genitala organ för vi anser inte att Guds hantverk vara fulländat på just det området. Det finaste man kan göra med sitt liv är att döda eller dö för Gud. Flickor behöver inte kunna simma. Hud är synd.Det är värt att fundera lite djupare över dessa gudomliga diktat.. Välkommen till snillet värld!Tiden för att respektera detta är över.Det finns dock ingen anledning att avstå från att konfrontera religiösa villfarelser, precis som alla andra villfarelser, när dessa påverkar våra liv. Det är svårt att förstå och motivera varför religiösa uppfattningar skulle förtjäna mer respekt än andra uppfattningar vi inte håller med om. Vi har till exempel inte heller någon respekt för rasistiska eller antidemokratiska uppfattningar. Förutsatt att det inte är religiösa rasistiska och antidemokratiska uppfattningar. Då är de givetvis rumsrena. Vi vet ju alla vilket liv det blir annars.Det religiösa tror om verkligheten, och vad de vill göra med den tron, förtjänar i mitt tycke ingen speciell respekt. Tvärtom!Man kan utan överdrift påstå att snillet här genom sina förvirrade resonemang, sina eviga ”sanningar” och sitt allmäna nonsens, sätter strålkastaren rakt på problemet!Om det nu bara hade handlat om tro så hade inte heller jag haft några som helst problem med att respektera det. Men religion handlar om så mycket mer än tro. Religionen vill införa en slags universell moral som alla ska leva efter. Detta har alltid attraherat människor som tycker att andra människors privatliv är även deras ensak. Att respektera den här mentaliteten är precis vad som fört oss dit vi är idag.Vi har gett religionen en gräddfil i debatten. En gräddfil den inte har förtjänat, och knappast kommer att förtjäna inom de ytterligare 5 miljarder år solen kommer att lysa.. Hur botar man då en fanatiker? En människa som snille blixten. En människa som knappast är mer än ett utropstecken på två ben? En fanatiker som tror att ändamålet, vilket ändamål som helst, helgar medlen. Hur hanterar vi övriga som tror att livet i sig är ett ändamål, inte ett medel, dessa människor? En religiös extremist tycks resonera att om Gud vill detta, om Gud och därigenom jag vill detta, så kan jag avfärda allt vad förnuft heter. Hur gör vi med dem? Någon som vet? Rätten att vara religiös kan omöjligt innefatta rätten att rota i andra människors privatliv eller rätten att fysiskt stympa små barn. Rätten att fylla dem med skam, skräck och rena lögner. Det kan inte innefatta rätten att förtrycka på grund av kön, eller sexuell läggning. Det kan inte heller innefatta rätten att socialt stigmatisera människor för att de är människor.Den absolut dominerande effekten av vidskepelse är ett kontraproduktivt förhållningssätt till eventuella orsakssamband, och därmed ökat lidande. För att inte tala om all onödig rädsla, ångest, lidande, död och oro den för med sig.Det är Agni, Brahma, Candra, Ganesha, Hanuman, Indra, Kali, Kama, Kubera, Lakshmi, Rudra, Sarasvati, Shiva, Skanda, Surya, Ushas, Varuna, Vayu, Vishnu, Yama och de andra gudarna som gör oss sjuka. Det förenade flodvattnet har absolut inget med det att göra. Det handlar inte om mikro organismer, bakterier och virus. Det handlar om Karma? Detta är ju oförlåtligt dumt!Religiösa fruktar helt uppenbart sanningen mer än de fruktar sin Gud. Sanningen kan nämligen punktera önsketänkandets magi. Därför är just sanningen och sanningssökandet något oönskat. Att vara religiös bygger helt och hållet på en fåfäng önskan om att Guden existerar. Det kategoriska förnekandet av fakta, den medvetna historieförfalskningen, det systematiska bortförklarandet, det medvetna förnekandet av logik och förnuft, dess behov av ”unga okritiska själar”, dess lättkränkthet och dess tro på fabler, övernaturlig magi och nonsens, gör religiositeten till något i grunden väldigt antiintellektuellt. Det är ingen slump att så många religiösa språkrör har varit, och alltid kommer att vara, bittra fiender till den fria tanken. Det är ingen slump att många frikyrkor och sekter ser högre utbildning som något negativt och som ett sätt att sätta sig upp mot Gud.cyklop.bloggproffs.se

Gilla

Det finns (minst) två olika sätt att se på och förhålla sig till världen: Genom vidskepelse och tro eller genom logik, observation och bevis (med andra ord förnuft). Rationalitet och respekt för bevis är idag alltmer sällsynta egenskaper. Ändå är det de egenskaper vi har att tacka för de flesta av våra framsteg och det är de enda egenskaper vi har som kan hålla vakt mot fundamentalism och förvrängande av olika profeters ord. Trots detta är samhället, även i Sverige, på väg bort från förnuftets och kunskapens väg. Till synes oskyldig tro på allehanda hokus pokus och nonsens sprider sig som en löpeld. Enormt mycket tid och tankemöda, för att inte tala om pengar, spenderas på rena rama dumheterna. Vidskepelsens tankevilla om tingens beskaffenhet innefattar också en misstro mot vetenskaplig rationalitet och veteskapliga metoder. Det är av yttersta vikt att hålla det i minnet.

Gilla

Religionerna lovar eller hotar med evigt liv. Som var och en förstår så är evigt, en mycket lång tid. Du har valet att själv välja hur du vill tillbringa denna evighet. Antingen i ett evighetslångt fortsatt prisande av Gud. Det är ju nu det roliga börjar, eller hur? Eller så kan du spendera oändligheten i en evighetslång tortyr session, detaljerat och målande beskriven i den religiösa litteraturen. Hur kan man ens vilja, önska, hoppas att detta ska vara sant? Jag är mycket tacksam över att bevisen för det är hundraprocentigt icke existerande. I världens i särklass mest förtryckande repressiva totalitära land Nordkorea, har ledarna Gudomlig status. Där tvingas du att dagligen prisa ledaren och statschefen den döde, men evige presidenten Kim Il Sung och hans son Kim Jong Il. Du lever enbart för att prisa den store ledaren. Faktum är att Nordkorea är bara en person kort från en tre enighetDu kan inte fly från Nordkorea. Men du kan åtminstone lämna det genom att dö. Det är mer än du kan i våra religioner.cyklop.bloggproffs.se

Gilla

Religionerna saluför falsk tröst till brutna människor i en skrupulös handel med lidande som inte ens den mest hugade bedragare borde känna sig bekväm med. De flesta av oss trångsynta ateister har dragit slutsatsen att det finns oerhört goda skäl till att utesluta möjligheten att det skulle ligga ens ett mycket litet korn av sanning i allt detta. Men inte nog med det, det finns heller inga som helst goda skäl att ens innefatta möjligheten. Det är helt enkelt inte det minsta rimligt. Den är inte ens önskvärd. Eftersom ingen kan vittna om någon form av obehag från tiden innan sin existens, så är det svårt att föreställa sig hur en evighetslång vistelse i ett mentalt Nordkorea kan te sig som ett attraktiv alternativ.

Gilla

”Om du tittar högre upp i kommentarerna, så ser du att det var ANTON som började snacka om våldtäkter, inte jag…”Jag vill minnas att jag har sett våldtäkter nämnas tidigare, men jag kan ha fel. I vilket fall som helst är jag mycket intresserad av att se Blixtens försvar av att våldtäkter drabbar småbarn, och tycker det är av ALLMÄNINTRESSE att det syns på så många ställen som möjligt att Blixtens karmatroende har som följd att han inte anser att ett misshandlat, våldtaget småbarn kan ha varit oskyldigt innan övergreppen.Och att han anser att våldtäkt är ett passande straff för en våldtäkt – som om en våldtäkt skulle göra offret till en BÄTTRE människa. Bara den tanken är ju fullständigt bisarr, och tillsammans med synen på barn som utsetts för övergrepp som REDAN SKYLDIGA är de i TOTAL konflikt med de allra flestas instinktiva känslor.Något man kanske inte gissar om man bara ser Blixtens leende och hans ”frid, Gudskärlek, Eder evigt tillgivne”.

Gilla

Som man sår får man skörda…

Gilla

”Om du tittar högre upp i kommentarerna, så ser du att det var ANTON som började snacka om våldtäkter, inte jag…”Men du tvekar inte en minut att fortsätta tala om det, det vattnas nog i munnenpå dig.

Gilla

”Men ponera att jag våldtog någon minuten innan jag dog och inte själv hann våldtas i detta liv, skulle det då vara rättvist eller orättvist att jag våldtogs i mitt nästa liv?”Det skulle ju vara jävligt skönt att du dog, ett perfekt straff.Dög det svaret förresten?

Gilla

Upprepar:”Universum påstås av de Big Bang-troende ha TROLLAT fram sig själv från TOMMA INTET, hokuspokus (utan ens trollkarl eller trollstav), och IQ-befriat sprängt sig själv i bitar likt en självmordsbombare…BANG BANG…”Källa till dessa ordval, tack.Jag väntar på svar…

Gilla

Har svarat på din kommentar så att du vet. 🙂 Och som sagt kommentera och fråga gärna mera om du undrar något. Om du har tid, det regnar ju in kommentarer här som alltid. Hehe.

Gilla

Förtvivlad människa: ”Jag blev just nedslagen av en galen knarkare som tog pengarna jag skulle köpa vinterskor till mina barn för.”Blixten (leende): ”Som man sår får man skörda!”Blodig människa: ”Jag halkade på isgatan samtidigt som en istapp föll från taket och förstörde mitt ena öga.”Blixten (leende): ”Som man sår får man skörda!”Hemlös, föräldralöst barn: ”Regnen sköljde bort mitt hem och min familj, nu har jag bara mina sjukdomar och lite lera.”Blixten (leende): ”Som man sår får man skörda!”Krossad förälder: ”Någon rövade bort mitt lilla barn, höll det inspärrat, våldtog det upprepade gånger, dödade det och dumpade det i skogen.”Blixten (leende): ”Som man sår får man skörda!”Gråtande barn: ”Han slog mig och drog mig i håret.”Blixten (leende): ”Som man sår får man skörda!”

Gilla

Nu ska vi väl inte gå till överdrift och önska livet ur Snillet eller att han ska bli våldtagen. Lite mer höjd kan man ha på kommentarerna.Men det är ett cirkelresonemang, den som blir våldtagen våldtog i sitt förra liv. På det sättet skulle ju antalet offer och gärningsmän vara konstant…. Resonemanget håller inte, i allra högsta grad för att det inte finns ett tidigare liv. Jag tror inte på andlighet, någon gud eller annat tänkande väsen som styr och ställer eller har skapat vår värld. Men jag trivs bra ändå, jag har mina höjdpunkter. Vi är ganska många som klarar oss utan en gud.Levitation? Att du tar upp det visar bara på hur blåst du är. Det röjer ju alla tvivel.Jag önskar dig inget ont, men jag anser fortfarande att du med din hållning, dina åsikter är en ond människa, rasistisk och dömande.

Gilla

Definiera orden ”ont” och ”gott”, tack!Enligt ateismen finns det inget ”ont” eller ”gott”…Om det INTE var vår evige Skapare som skapade skapelsen, vem var det då?

Gilla

”Enligt ateismen finns det inget ”ont” eller ”gott”…”Källa på det, tack. Vi väntar.

Gilla

Utan Gud, skulle inga objektiva allmängiltiga moraliska förpliktelser finnas, eftersom det då endast skulle vara fråga om subjektiva åsikter och skiftande samhällsideal, i likhet med politiska meningsskiljaktigheter.Till och med den ateistiske filosofen Friedrich Nietzsche höll med om detta, kan inte finnas något objektivt gott/ont i en ateists föreställningsvärld!Just därför som ateismen är en så kall och grym åskådning…

Gilla

Kall och grym åskådning? För det första: det enda som är gemensamt för alla ateister är att de inte tror på Gud. Det är ALLT. Det säger ingenting om ens värderingar, intressen eller gärningar.För det andra: många ateister bygger sin livsåskådning helt och hållet på omtanke om sina medmänniskor, ägnar sina hela liv åt att förbättra samhället och världen – FÖR OMGIVNINGENS SKULL, inte för sin egen räddning i ett kommande liv.Kall och grym åskådning? Hur många krig har startats i ateismens namn? Hur många grymma gärningar görs i anti-gud-syfte?…och hur många krig, hur många grymma gärningar görs i Guds namn?En liten överslagsräkning ger ganska snabbt vid handen att Gud har ganska många fler liv på sitt samvete, oavsett om det skulle ha varit Guds avsikt eller ej.För hundrade gången: det KRÄVS inga ABSOLUT objektiva värderingar – om det varit ett otvivelaktigt faktum som alla kunde vara överens om att det fanns en Gud, och om hen I KLARTEXT (inte flera olika motstridiga gamla texter) kunde förklara vad som gällde, då kanske det hade varit bra. Men som det ser ut nu finns en rad, av allt att döma MÄNSKLIGT påkomna regler som TILLSKRIVS Gud, och människor kommer alltid fortsätta strida om vilka regler som är de absolut sanna. Så då är det ingenting som säger att det är SÄMRE att skapa ett regelverk utifrån ett dynamiskt system där man ser på allting ur så många synvinklar som möjligt, tar hänsyn till så många olika intressen som möjligt, försöker leva sig in i så mångas situation som möjligt… hey, försöker ha en fungerande demokrati helt enkelt.Slutligen: jag är en pappa till (snart) tre barn, vegetarian sedan tjugo år, gör allt för att ta hand om min familj, hjälpa mina vänner… jag är engagerad i miljöarbete, djurrätt, arbete för mänskliga rättigheter. Jag vill tro att jag är generös, hjälpsam, empatisk, och har många vänner – både ateister och religiösa, för den delen. Kan du förklara för mig på vilket sätt jag är ”kall och grym” bara för att jag inte tror på Gud? Kan du sedan förklara på vilket sätt du inte är oförskämd?

Gilla

Säger inget om värderingar?Gudlösa värderingar…Om man inte vet vad en människa i grunden är – hur ska man då veta vad den bästa omtanken är?De största och grymmaste krigen vi haft; de båda Världskrigen, Vietnamkriget, osv, var de ”religiösa”?Gud har många liv på sitt samvete?Bara den som ger liv har rätt att ta liv!Jag sa att *ATEISMEN* är kall och grym!

Gilla

Nej, det säger inget om värderingar.DU tycker att det gör det, men det är bara din förutfattade mening.Att veta vad en människa ”i grunden är” garanteras på inget sätt av religion, om det nu över huvud taget är möjligt. DU tror det, men det är också bara en TRO. Enligt egen utsago har du själv inte ens någonting med barn att göra, ändå uttalar du dig om vilka effekter en våldtäkt har på ett barn – att en människa borde bli bättre eftersom misshandeln var ett karmiskt straff? Och det är vad du kallar ”bästa omtanke”?Världskrigen och vietnamnkrigen – de var kanske inga korståg, men de fördes knappast heller i ateismens namn. Har USA någonsin kunnat kallat ateistiskt, kanske?Och, ja, det är ATEISMEN du kallar ”kall och grym”. Jag är SJÄLV ateist, och håller inte med. Borde inte jag vara ”kall och grym” då? Ljuger jag? Varför vet du bättre än mig i den frågan?

Gilla

DU tycker att det inte säger något om värderingar, men det är bara din förutfattade mening, din TRO!Ateismen ÄR de facto kall och grym, eftersom den förnekar och bespottar den andliga delen av verkligheten, förnekar allas vår kära älskade gemensamma Skapare…

Gilla

Som ”kall och grym” ateist tar jag hänsyn till andra människor i mina dagliga ställningstaganden. Jag bryr mig om dem som de är HÄR OCH NU, i denna värld, och är mån om att de ska ha det bra. Gud eller ej. Det är en del av MIN ateism, som jag vet är gemensam med praktiskt taget alla jag känner (både ateisteíska och religiösa, faktiskt).Varför Hare Krishnas världsfrånvända, eskapistiska filosofi skulle vara så väldigt mycket varmare och vänligare kan man ju fråga sig:http://www.rickross.com/reference/krishna/krishna41.htmlValda citat:”When it came to sexual offenses, Krishnas often put the blame on the female, say both Ross and former Krishna Muster. ”One man made me perform oral sex, then spit on me to purify himself because I’d made him sin,” Tiller recalls.”””Women are devalued by the Krishnas. Krishna women are even told that their brains are smaller than men’s brains.” (”Biologically, women’s brains are smaller than men’s,” says Svavasa Dasa, the Los Angeles Krishna Temple president.)”””By isolating the children and not allowing conventional medical care, there was no way for the abuse to be recognized,” Ross says. The abuse was also hidden from parents, the lawsuit states.”

Gilla

Rötägg och sjuka individer verkar tydligen finnas överallt…Du vet väl att vi lever i Kali yuga, den mest materialistiska och dekadenta tidsåldern:http://en.wikipedia.org/wiki/Kali_yugaOvanstående är precis bevis för det…

Gilla

”DU tycker att det inte säger något om värderingar, men det är bara din förutfattade mening, din TRO!Ateismen ÄR de facto kall och grym, eftersom den förnekar och bespottar den andliga delen av verkligheten, förnekar allas vår kära älskade gemensamma Skapare…”Fortsätt med skygglapparna, bara; fortsätt kalla mig och människorna omkring sig ”kalla och grymma”. Jag förväntar mig ingen förståelse; jag är bara tacksam att människorna omkring mig är öppnare och vidsyntare, klokare och kärleksfullare – med eller utan gudstro. Dessutom bidrar de till GEMENSKAPEN i hela samhället, i den verkliga världen, i stället för att sprida eskapistiska irrläror.

Gilla

Det är den andliga världen som är den verkliga världen, den bestående världen!Den här materiella världen som vi lever i, är en virtuell värld, en perverterad reflektion av den eviga andliga världen!

Gilla

”Rötägg och sjuka individer verkar tydligen finnas överallt……Ovanstående är precis bevis för det…”Ovanstående är ett bevis på att din religion inte är bättre än min frånvaro av religion.

Gilla

Lär dig skilja mellan religion och pseudoreligiösa hycklare…

Gilla

”Det är den andliga världen som är den verkliga världen, den bestående världen!”Bevis på det, tack? Nehej. Jag finns i den HÄR världen, i alla fall, och väljer att göra så gott jag kan i DEN, oavsett nästa. ”Den här materiella världen som vi lever i, är en virtuell värld, en perverterad reflektion av den eviga andliga världen!”En ”perverterad reflektion”? Otacksam bild av ”Guds skapelse” tycker jag, den som vi annars ska se som bevis för en högre existens.”Lär dig skilja mellan religion och pseudoreligiösa hycklare…”Men du tjatar ju ständigt om att religion är bättre än ateism, och tycker att jag ”bara klagar på dålig karma och inte på god karma”. Kan inte du förståatt det finns rötägg även bland ateisterna, i stället för att fördomsfullt döma ut alla människor som bara helt enkelt inte tror på gud?Nähä, se det gick inte. Varför? För du är en religiös fundamentalist. Skygglapparna på!

Gilla

Den här materiella världen är en drömvärld!Vi lever just nu i Guds dröm, i Vishnus dröm!Varje gång Han andas ut så strömmar alla universa ut från Hans transcendentala kroppsporer, och varje gång Han andas in så dras alla universa samman in i Hans kropp igen…ut och in, ut och in, ut och in, i en evig cyklisk process! Modifierad Big Bang, Big Crunch…Perverterad reflektion såtillvida att det är lusta och girighet, inte osjälvisk kärlek, som är drivkraften i denna perverterade värld!

Gilla

Hej Snillet. Jag har en fråga.Om alla handlingar i världen är ett resultat av handlingar i tidigare liv så skulle ju antalet handlingar hållas konstant hela tiden! Därmed skulle den fria viljan helt elimineras. Exempelvis: Ex. Person A misshandlar någon i detta liv. Person A blir själv misshandlad i nästa liv av person B. Person B blir då misshandlad i sitt nästa liv av person C. Person C blir därmed misshandlad i sitt nästa liv av person D. Detta leder till att person D blir misshandlad i sitt nästa liv av person E. Osv. osv. Det hela resulterar i en oändlig kedja av händelser som är omöjlig att bryta, enligt karmalagen, eftersom alla ”skördar vad de sår”. Därmed har karmalagen heller ingen funktion.Idén om att ”som man sår får man skörda” är helt enkelt en matematisk omöjlighet.

Gilla

Man kan ”bränna” karma via andligt leverne, viktigt att påpeka!

Gilla

Dessutom är det ju grymt opraktiskt att straffas för vad man gjort i tidigare liv eftersom man inte MINNS tidigare liv (ja, jag vet att det finns en minoritet som påstår att de gör det, men det är vare sig tillräckligt eller tillförlitligt). Hur ska man lära sig någonting då? Karmalagen hade kanske gått att tro på om man mindes, men nu blir det ju bara en rundgång. Otroligt dumt.Och har dessutom som extradum konsekvens att människor som Snilleblixten faktiskt kan dra slutsatser som att det är ett rättvist straff att bli misshandlad, och att det skulle vara någonting man LÄR sig av och gör en till en bättre människa – som om våld inte föder våld.

Gilla

Även om man inte minns detaljerna, så finns det kvar i det undermedvetna! Låt oss säga att du i ditt förra liv stal något och fick handen avhuggen som straff, då kommer du i detta liv att undermedvetet undvika att stjäla, känna obehag inför att stjäla saker…du har alltså lärt dig en läxa kan man säga…eller hur?

Gilla

Gravitation finns, det ser vi genom t.ex att vi snurrar runt solen , månen snurrar runt oss m.m Det enda som kan motverka Gravitation är en motkraft eller mörk energi. http://www.paranormal.com är ett skämt, den som tror att den sidan är en sann källa har rökt på, vad tror du skulle finnas på denna sida:www.bigbangdidhappen.com?? det är klart att Paranormal är ren propaganda, Punkt slut.

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


  • Snilleblixten: Han vart Kung redan dagen då hans mor dog!
  • Snilleblundern: Och så var kung Charles krönt till konung den 6:e maj 2023. Kan du vänligen sluta försöka spå i framtiden genom stjärnorna? Jag tror mer
  • Tanya Atkins: This is a grreat post thanks

Kategorier

%d bloggare gillar detta: