Död o Återfödd – Bloggen som ger dig svar på livets djupaste gåtor och mysterier – Vart tar vi vägen efter att vår köttkostym dött? Plus 100-tals frågor till…

GUD ÄR BÅDE HAN OCH HON !!! Gud har både en maskulin och en feminin aspekt, Gud och Gudinna!

Posted on: 24 maj, 2011


 

GUD ÄR BÅDE MANLIG OCH KVINNLIG !!!

GUD ÄR ALLTINGS URSPRUNG, ÄVEN GENUS !!!

 

En del människor anser felaktigt att Gud är könlös, medan andra anser att Gud endast har en maskulin aspekt, men faktum är att Gud har både en maskulin och en feminin aspekt, vilket är logiskt, med tanke på att Gud är ursprunget till allt, även genus:

http://www.youtube.com/watch?v=ypxB3fyQxbw

http://worldtv.com/iskcon_lectures/video/does-god-have-a-gender

 

VIDEO – GUD ÄR BÅDE HAN OCH HON !!!

 

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst – Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt

 

Annons

24 svar till "GUD ÄR BÅDE HAN OCH HON !!! Gud har både en maskulin och en feminin aspekt, Gud och Gudinna!"

Men hallå snille gud finns ju inte! Han är bara påhitta som tomten 🙂

Gilla

Var har du hört det nånstans?På vad baserar du denna din Gudlösa tro?

Gilla

Om gud existerar så är denna gud både en man och en kvinna. Ok.

Gilla

Eftersom Gud är fullkomlig, så har Gudomen givetvis både en maskulin och en feminin sida!Annars skulle ju Gud(innan) inte vara fullkomlig, eller hur?

Gilla

Om Gud är alltings ursprung, varifrån kommer då pedofiler – Gud?

Gilla

Pedofiler kommer från att man vänder Gud ryggen…Det är här i den Gudsförgätna materiella världen, Guds baksida, som perversa saker försiggår…

Gilla

”GUD ÄR ALLTINGS URSPRUNG, ÄVEN GENUS !!!”, hör inte pedofilism under kategorin ‘allting’?

Gilla

Gud har skänkt oss vår Gudagivna fria vilja, och alltså även möjligheten att missbruka den, genom att begå allehanda perversa handlingar…Men misströsta inte – karmalagen tar hand om alla på ett rättvist sätt!

Gilla

Förstår din poäng med att han skänkt oss våran fria vilja, men fortfarande (enligt dig) ”GUD ÄR ALLTINGS URSPRUNG, ÄVEN GENUS !!!” så varifrån härstammar pedofilismen eller dess idé? Eller menar du att Gud inte är ‘alltings ursprung’? Och var går då den gränsen?

Gilla

Ondskan, och därmed allt som är relaterat med den, såsom pedofili, har möjlighet att uppstå för själen/individen när den personligen vänder Gud ryggen och därmed hamnar på Guds baksida av tillvaron, den materiella världen, medan den som aldrig vänder Gud ryggen aldrig heller tänker eller sysslar med pedofili, som ju inte finns på Hans framsida, i den absolut goda andliga världen…På samma sätt, för att ge en passande liknelse, är inte heller Solen direkt orsak till mörker, utan det är individen som vänder ryggen mot Solen som skapar sin egen skugga, sitt mörker. Man är alltså alltid själv orsak till ondska, mörker och pedofili, inte Gud eller Solen!

Gilla

Men vad kan locka en människa att vända Gud ryggen?

Gilla

Viljan att leka Gud själv, att sätta sig själv i centrum!Och det går ju som bekant i den andliga världen, Guds framsida, utan då får man leka Gud här i den illusoriska Gudsförgätna materiella världen, Guds baksida…

Gilla

Är Gud ALLTINGS ursprung … eller inte??!!!!Ja eller Nej?!(Allt mindre än allting, är inte allting! Bara allting är allting!)

Gilla

Allt är ju Guds energier, så Han är ju alltings källa, alltings Härskare…Däremot så finns det en sak som Han inte härskar över, och det är vår fria vilja, att välja älska Gud eller att älska objekten i den materiella världen…Så Gud är inte ursprunget till vad vi väljer att göra, det är vi minigudar ursprung till!

Gilla

-Gud är som en bakterie, i princip, för bakterier saknar kön.

Gilla

Källa till att Gud saknar kön, tack!

Gilla

@Portolanseglaren: Givetvis är Gud även som en bakterie om han hon finns.Men med tanke på din kvinnosyn undrar jag om du själv saknar kön, eftersom du så ihärdigt uttrycker ditt förakt för kvinnor i kommentar efter kommentar? De män som är starka i sitt eget kön brukar nämligen inte ha samma behov av att trycka ner kvinnor som du har…utan tvärtom liksom.

Gilla

Kanske han var en nedtryckt person i sitt förra liv, som tyvärr försöker ge igen i detta liv…

Gilla

@Snillblixten. Kan mycket väl vara så. Men till skillnad från dig (för att delvis byta ämne) ser jag inget som helst problem med att vara släkt med aporna, trots att jag tror på Gud. Alla djur är Guds fantastiska skapelse, och jag är stolt över att vara släkt med dem! De dömer inte, de lever i nuet och visar kärlek utan villkor, varför skulle jag inte vilja vara besläktad med dem?

Gilla

Vi är besläktade med ALLA livsformer, med tanke på att vi alla har en och samma vördade gemensamma Urfader!

Gilla

Hur kan vi alla vara beslämtade när han skapat oss en för en och inte mass producerat oss från en som är lik den andra

Gilla

Han använde sig av samma råmaterial och samma principer…man överger inte ett koncept som fungerar… 🙂

Gilla

Hej!Gud vår Fader, har både det kvinnliga och manliga inom sig, i en fullkomlig balans, när Hans Tanke och Vilja i begynnelsens morgon möts med Ljusets båda poler, Tanken det kvinnliga, Viljan det manliga, då uppstår liv,då uppstod detta Väsen – Gud. Detta är hela Universums Livsprincip, när tanken och viljan möts uppstår liv, eller hur? Detta är den verkligt djupa sanningen om hur Gud vår skapare Uppstod som ett Väsen, innan dess fanns bara Hans Tanke och Vilja som något opersonligt. Detta skedde närr Hans Tanke tog upp kampen mot Mörkret, och besegrade det, men det är inte tillintetgjort. Samtidigt som han trädde fram ur Ljuset, så har han tolv underbara Väsen med sig, dessa blev Hans Tjänare sen skapar Han sitt Rike och boningar till sig själv och till sina Tjänare. Hela skapelsen kom när han beslutat att skapa människan, innan dess fanns bara Hans Tjänare, de Äldste Änglarna i tusentals och åter tusental, samt de Yngste, många tusen. Sen kom skapelsen av hela Universum, med fyra lika stora Universum och Hans Rike som medelpunkt, och allt hålls sammans av Hans Tanke. När han tog över den Ondes skapelser efter nårga miljoner år, då skapade Han sex sfäriska hem runt jorden, till alla människoandarna som mellanlandning för deras jordiska inkarnationer. Här förflyttas dessa från första till det sista, då deras andliga medvetande och kunskap växer genom deras liv på jorden. Samtidigt när Gud tog över ansvaret för människans ande så beklädde Han alla dessa andar med den odödliga anden och alla får då det eviga livet som nu är människans fortsättning på det jordiska livet. Till slut går alla över i Guds Härlighets Rike i Himlen efter avslutade jordiska inkarnationer varefter jorden kommer att utplånas av vår Fader då den inte går att få ren efter den f. d. ondes fall. Men allt detta tar några miljoner år, allt är beroende av människan själv, ju fortare de tar till sig Guds eviga sanningar genom att lyssna till sitt samvete och följa skyddsandens röst, ju fortare når alla upp!Lär er att älska vår store evige Fader, som älskar er alla mycket mer än någon fattar eller förstår. Paul

Gilla

Till Snilleblixten!Hej!Ett svar till och det är frågan varför det finns pedofiler! Alla dessa olika grupper av perversa personer manliga ock kvinnliga med olika syn på det sexuella livet kommer allt från skapelsen då människan skapades av onda Änglar, och när den onde efter många tusen år började inkarnera sina bröder och systrar till människan, så struntade han i hur han inkarnerade dessa, han kunde inkarnera en kvinnlig ande till ett manligt foster, och sen tvärtom. Dessa inkarnationer blev för de flesta ett fruktansvärt lidande det är det vi har i dag i sviterna av alla dessa inkarnationer. Man får inte klandra dessa personer, de är inte själva skyldiga till detta. Detta är ett avslutat kapitel då den f. d. onde gav upp 1912 och hans sista inkarnationer av sina syskon avslutades cirka 1970. Dettta sker aldrig numera, allt detta styrs från andra sidan, varje gravid kvinna får denna ande mellan den fjärde och den femte månaden i graviditeten, utan den anden kan inge leva efter födelsen, och den lämnar oss när vi dör. Den går då över till andra sidan och stannar där mellan 20 till 70 år allt beroende på om det är en ung eller en äldre ande som har gjort många inkarnationer.Allt som är skrivit av mig denna gång är Guds eviga sanningar!Paul

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: